Groeps fotoshoot

Groeps fotoshoot

Fotoshoot
Fotograaf Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.75 van 5

In dit super gezellige groepsuitje beleef je samen met je vrienden of familie tijdens bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of familiedag een unieke fotoshoot waarbij zowel individuele als groepsfoto's zullen worden gemaakt. … Lees meer

4.75 uit 5 gebaseerd op 723 beoordelingen
Lees mijn 723 beoordelingen

Per persoon:29,00 24,50

Waarom jullie de groepsfotoshoot zouden moeten doen

Een vrijgezellenfeest aan het plannen, en jij bent verantwoordelijk voor leuke activiteiten deze dag? Dan is deze fotoshoot perfect. The main ingredients are: vriendinnen (check), toffe outfits, eventueel zelf meegenomen accessoires (in de studio is ook het een en ander aanwezig), een mooie studio (check) en een goede fotograaf die jullie begeleid in het maken van super mooie foto’s (check!).

Bij deze groepsfotoshoot worden zowel foto’s van jullie samen gemaakt, als van iedereen apart (of als jullie dat liever willen in andere kleinere groepjes). Vaak wordt deze fotoshoot gedaan met vriendinnen die elkaar niet heel erg vaak zien en bijvoorbeeld een keer per jaar samenkomen. Heel leuk dus om dan wat foto’s te maken van de hele groep!

Groeps fotoshoot

Wat krijg je

Een fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kiezen jullie thuis met behulp van een online selectie-album de 3 mooiste groeps, en per persoon de 2 beste individuele foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Is het verschil tussen de groepsfotoshoot en de vriendinnenfotoshoot jullie nog onduidelijk? Bij de vriendinnenfotoshoot draait het vooral om het maken van leuke groepsfoto’s van jullie samen. Bij de groepsfotoshoot worden er ook groepsfoto’s gemaakt, maar hiernaast maken we ook nog leuke foto’s van jullie apart. De groepsfotoshoot is over het algemeen een uitgebreidere activiteit, die vaak wordt gekozen als het om bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest gaat. Meestal iets meer tijd en altijd meer bewerkte foto’s. Let op: De groepsfotoshoot is mogelijk bij groepen vanaf 6 personen.

Hoe gaat de groepsfotoshoot in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘groepsfotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Groeps fotoshoot

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Jullie kiezen dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jullie: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Jullie weten daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Groeps fotoshoot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s… of eigenlijk: álle foto’s die je in bladen tegenkomt worden met zorg (meestal dan, op wat photoshopfails na) bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren, toffe effecten toepassen, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 10 werkdagen digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan voorrang krijgen en binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten.

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle dagen van de week.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan bij deze fotoshoot géén extra weekendtoeslag!
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 19,50 euro per 4 foto’s.
Bij fotoshoots op locatie kunnen extra reiskosten worden gerekend, als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de kosten!

Samenvatting

 • Vanaf 1 uur
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 2 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 3 nabewerkte groepsfoto’s in totaal én 2 nabewerkte individuele foto’s per persoon
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 19,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

723 reviews for Groeps fotoshoot

 1. 5 van 5

  Denise

  We zijn bij Milou geweest met onze dochter van toen 13 dagen oud. Het eerste half uur hebben we met 4 generaties foto’s gemaakt en daarna zijn we nog doorgegaan voor newborn foto’s. Onze dochter wilde niet slapen waardoor ze moeilijk neer te leggen was in een positie maar het is Milou gelukt om enorm leuke foto’s te maken die ook haar karakter weergeven.
  Super blij mee!

 2. 5 van 5

  Roxane

  Prettige omgang,mooie foto’s, ook de na-bewerking is mooi . Na afloop nog hulp nodig gehad m.b.t. andere formaten, was geen enkele moeite 🙂 Kortom aanradertje!

 3. 4 van 5

  Anoniem

  Was erg leuk en mooie foto’s!

 4. 4 van 5

  Toke Pruiksma

  Milou stelt je enorm op je gemak. Vooraf bespreekt ze goed jouw wensen om zo het perfecte plaatje te kunnen schieten. Het resultaat is verbluffend. De shoot is erg mooi geworden en ik had moeite met het kiezen van de mooiste foto.

 5. 5 van 5

  Jolanda

  Wat een super ervaring! Ik heb vorige week een erotische fotoshoot gedaan en het was echt super leuk! Er hing een leuke ontspannen sfeer en de foto’s zijn mooier dan ik van te voren had kunnen bedenken. Direct na de shoot krijg je al meteen de foto’s om hier een selectie uit te maken. De bewerking van de foto’s ging ook heel snel. Nogmaals enorm bedankt voor deze leuke ervaring en de goede service!! 😀

 6. 5 van 5

  Mady Vondua

  Aantal dagen geleden de fashion shoot gehad bij Milou. Het was erg leuk , je werd goed begeleid bij de shoot hoe je moest gaan staan enz. Ze voegde ook leuke ideeën toe.

  Zeker een aanrader!

 7. 5 van 5

  Karin Franken

  Milou is een echte doener. Die lekker actief een fotoshoot doet. Ze weet je steeds goed neer te zetten en foto’s lijken niet gemaakt.

 8. 5 van 5

  Paulien

  Milou heeft onze trouwdag perfect weten weer te geven door foto’s te maken van de mooiste momenten.
  Ook de fotoshoot hebben we als ongedwongen en heel prettig ervaren.
  Ik zou Milou absoluut aanraden als fotograaf voor een bruiloft!
  De foto’s zijn fantastisch geworden.

 9. 5 van 5

  Danielle Roof

  Wij moeten vanuit het midden van het land een fotograaf regelen voor onze bruiloft in Limburg. En dat ook nog eens op korte termijn.
  via Google vonden we meerdere fotografen waarbij de site en visie van Milou ons het beste aansprak. Via mail en telefoon contact met haar gehad en we zijn zo blij met onze keuze. Het klikte meteen en we hebben echt prachtige foto’s van onze intieme bruiloft.

 10. 5 van 5

  Monique

  Zwangerschapsshoot gehad. Zeer leuk contact vooraf en afspraak was zo gemaakt. Ook op de afspraak wordt er goed geluisterd naar onze wensen en mee gedacht naar mogelijkheden. De foto’s zijn schitterend geworden, zeker een memory for life! Kwaliteit super goed en wij zijn zeer tevreden.
  We komen terug voor de newborn shoot!

 11. 5 van 5

  Britt Pijls

  Ik heb een super leuke Social Media photoshoot gehad bij PhotoSessions! Milou neemt echt de tijd om je op je gemak te stellen. Ze geeft duidelijke instructies, heeft goede ideeën en echt feel en oog voor wat ze doet. Hoewel poseren voor de camera niet heel natuurlijk voelde, was dit op de foto’s niet te zien. Chapeau! Ik ben erg blij met het resultaat en heb zelfs foto’s nabesteld! Zeker een aanrader!

 12. 5 van 5

  Eunice Jansen

  Milou is heel erg professional en tergelijketijd vriendelijk.
  De sfeer tijdens de fotoshoot was aangenaam, het voelde net alsof wij haar heel lang kennen.
  Op naar de volgende sessie!

 13. 4 van 5

  Ingrid Ben Avi

  Ik ben heel blij met de profielfoto die ik door Milou heb laten maken. Ze stelt je direct op je gemak en de fotoshoot was een leuke ervaring. Ik vond het best spannend maar ik kwam tevreden en ontspannen van de shoot terug met een mooi resultaat. Ik heb nog de wens om een familiestoot te laten maken in de toekomst…. dus ik houd Milou zeker in gedachten.

 14. 5 van 5

  Christine

  Ik ben een vrouw van 50, en onlang een sexy fotoshoot cadeau gekregen van mijn kinderen. Toch wel spannend.. maar ook wel heel nieuwsgierig.
  Al met al; was zeer prettig werken met Milou!
  Ze geeft duidelijk aanwijzingen wat je moet doen, en er hing een ontspannen sfeer.
  Een hele leuke toffe ervaring!
  Zeker een aanrader voor vrouwen zoals mij die wel houden van een uitdaging!

 15. 5 van 5

  Joao

  I made a photoshoot for job-related reasons. It was all super clear, efficient and quick! Plus, Milou is very nice and makes you feel comfortable right at once. End result: top! Strongly recommend.

 16. 5 van 5

  Eefje

  Hele fijne shoot. Milou stelt je goed op je gemak. Fijne en duidelijke communicatie vooraf en na de shoot.

 17. 5 van 5

  Yvonne Zwaan

  Prettig en professioneel!!

  Een hele leuke zwangerschapsshoot gehad met een mooi resultaat! Echt een mooie herinnering voor ’t leven!

  Echt een aanrader!

 18. 4 van 5

  Irma Galama

  Milou is een zeer professionele, leuke fotografe. Ze wist de meiden tijdens de fotoshoot voor mijn dochters verjaardag direct op hun gemak te stellen. En ze daagde ze uit om de leukste foto’s te maken. De foto’s hebben een waanzinnige kwaliteit en dan krijg je ze ook nog in kleur en zwart-wit of sepia. Een prachtige herinnering aan een heerlijk feest. Het geld dubbel en dwars waard!

 19. 5 van 5

  Mandy van hooij

  Het was mijn eerste sexy fotoshoot dus vond het erg spannend. Maar ik was al erg snel op mijn gemak waardoor ik veel meer durfde in de foto’s dan verwacht! Resultaat was super!

 20. 5 van 5

  Marieke van Dongen

  We hebben bij Milou met 4 dames een vriendinnen fotoshoot gedaan. En wat is het resultaat geweldig, dankzij de de coaching en fotografische vaardigheden van Milou. Dank je wel Milou! We hebben van de fotoshoot genoten en we kunnen nu nog jaren nagenieten van het mooie eind resultaat!

 21. 4 van 5

  Ilse

  Je voelt je meteen op je gemak, de foto’s zijn écht prachtig en de service supersnel.

 22. 5 van 5

  Wendy Ottenheijm-Van Hoorn

  22-6-2018
  Zijn we getrouwd en Milou is de hele dag bij ons geweest. Communicatie was prima foto’s zijn super mooi geworden. Echt een aanbeveling.

 23. 5 van 5

  Monica

  Perfect service and a very nice girl. The studio is very professional.

 24. 4 van 5

  samantha

  Super mens, voelde me gelijk op m’n gemak. Foto’s zijn super mooi geworden echter nu nog binnen krijgen dan ben ik helemaal happy..

 25. 5 van 5

  Lex Brouwers

  Topervaring! Een echte aanrader. Voelde me helemaal op mijn gemak en de shoot verliep professioneel, lekker strak en snel, veel mooie foto’s bij elkaar gesprokkeld. Thanks Milou!

 26. 5 van 5

  Annemarie

  Leuke fotoshoot bij Milou gedaan. Ze is enthousiast en professioneel. Leuke en ontspannen sfeer tijdens de shoot. Ik ben blij met mijn foto’s!

 27. 5 van 5

  sofie dils

  zeer fijne fotoshoot, fotografe stelt je meteen gerust.
  Een heel knap resultaat, erg van genoten.

 28. 5 van 5

  Han en AnneMarie

  Het was heel erg leuk en gezellig om een fotoshoot te doen, Milou zorgt voor een hele gezellige en ongedwongen sfeer. Dat vertaalde zich terug in hele mooie en spontane foto’s!

 29. 5 van 5

  Yildez

  Milou is een leuke en aardige fotografe om mee te werken. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar en heb onze zwangerschapsshoot ook erg goed ervaren. Zeer zeker een aanrader!

 30. 5 van 5

  Ellis Kweens

  Mijn dochter (12 jaar), heeft met 6 vriendinnen een super leuke fotoshoot gehad.
  Milou wist precies hoe ze met 6 giechelende dametjes om moest gaan en het resultaat is er! Allemaal super mooie foto’s!
  Iedereen heeft het leuk gehad en was blij met het resutaat.
  Kan het iedereen aanraden. Goed prijs/kwaliteit verhouding.
  Goed bereikbaar met de auto. Duidelijke informatie vooraf. Kunt je wensen vooraf kenbaar maken.
  Milou, nogmaals bedankt.

 31. 4 van 5

  Bram

  Milou is een fijn persoon, die mij goed heeft geholpen bij het positioneren voor uiteindelijke mooi foto’s. Zeker een aanrader!

 32. 5 van 5

  Chantal Roulaux

  Het was een hele leuke shoot met leuke ideeën voor foto’s vanuit de fotografe. De foto’s zijn heel mooi geworden! We zijn er superblij mee.

 33. 5 van 5

  Teun Hermans

  Hele leuke shoot gehad! Leuke ideeën van de fotograaf gemengd met onze ideeën waren de sleutel tot succes. Heel gaaf geworden! Het is zeker een aanrader! Bij een volgende shoot kom ik hier zeker terug.

 34. 5 van 5

  Manon de Vries

  Milou zorgt er meteen voor dat je jezelf op je gemak voelt! Even een momentje om elkaar beter te leren kennen en de ruimte om aan te geven wat je wensen zijn. Op een prettige en relaxte manier begeleidt ze je door de shoot heen. Ik heb de shoot ook als erg leuk ervaren en dat is zeker dankzij Milou!

 35. 5 van 5

  Christel

  We hebben een mooie fotoshoot gehad met ons gezin, ben er super blij mee !

 36. 5 van 5

  Lonneke

  Milou heeft ons tijdens een droomdag van Dream4kids geweldig geholpen.
  Drie zusjes hadden als droom voor even een zeemeermin te zijn. En dat is gelukt!
  De sfeer was ontspannen en fijn. En de foto’s zijn prachtig.
  We zijn Milou erg dankbaar!

 37. 5 van 5

  Bas en Ilona

  De aanleiding voor onze familieshoot was emotioneel beladen, maar Milou luisterde goed en kon daar goed op reageren. Ze wist er een leuke fotoshoot van te maken, wat nogal een uitdaging bleek met onze jonge kinderen.
  We zijn erg blij met de foto’s (de oma’s ook!), en dat zegt veel want eigenlijk zijn we niet zo goed in geposeerde foto’s!

 38. 4 van 5

  Marielle

  Milou bespreekt vooraf wat je wilt en zorgt dan dat dit voor elkaar komt. Ze geeft fijne aanwijzingen voor je houding en brengt zelf leuke ideeën in.
  Ze werkt snel, waardoor je veel verschillende foto’s hebt.
  Door de goede belichting en shots, heb je direct mooie foto’s in je keuzealbum en kun je al meteen bespreken wat je qua bewerking mooi vindt.
  Voor een 5e ster zou ze kunnen kijken naar extra creativiteit om boven andere fotografen uit te springen.

 39. 4 van 5

  Dion

  ‘Slechts’ vier sterren omdat er altijd ruimte voor verbetering moet zijn. Milou is een vakvrouw die je een fijn gevoel geeft. Het resultaat; mooie foto’s van iemand die nooit mooi op foto’s staat. Dankjewel.

 40. 5 van 5

  heintje korenblik

  het was een erotische fotoshoot, en dus toch beetje zenuwachtig. milou heeft dit prima aangevoeld, en stelde mij op mijn gemak.
  na 5 minuten was alles vertrouwd, en was alles vanzelfsprekend. ze heeft echt prachtige foto’s gemaakt, waar wij super tevreden over zijn, en kan iedereen aanraden om hier te foto’s te laten maken.

 41. 5 van 5

  Familie Jorissen

  Wij hebben op 29 april 2018 een foto shoot met ons hele gezin laten maken door Milou. Het ging allemaal heel ontspannen en we hebben ook echt gelachen met z’n allen.
  Milou stelt je meteen op je gemak, erg belangrijk als je dit nog nooit eerder hebt gedaan, zoals wij.
  Na de bewerking vond ik één foto niet zo mooi. Gevraagd of ze hier nog iets aan kon doen, en snel ontving ik een nieuwe versie, die veel beter was. We hebben er mooie foto’s aan overgehouden! Een tip voor bestellen foto’s: Profotonet, mooiere foto’s dan van b.v. Hema of Kruidvat, vond ik tenminste.

 42. 5 van 5

  Stijn

  Ik vond het een hele leuke shoot!

 43. 5 van 5

  Anna Lee

  Ik ben erg tevreden over de shoot en de resultaten!
  Ik was tot me verbazing erg op me gemak en de resultaten waren verbluffend mooi.
  Erg natuurlijk en mooi.

 44. 5 van 5

  Kenedid abdisalaam

  Milou, mijn complimenten voor de resultaat.Erg professioneel. Het was een goede fotoshoot en ben zeer tevreden.

 45. 5 van 5

  susan

  Milou is vakkundig en kwaliteit en prijs is prima. We zijn van plan binnekort nog eens te gaan.
  Mooi resultaat mooie belichting!

 46. 5 van 5

  Monique Frasa

  Een leuke fotoshoot in een zeer ontspannen sfeer.
  Mooie foto’s met goede verlichting.
  Leuke ideeën van poses en houdingen..
  Echt een aanrader, ik ben superblij met deze mooie foto’s.

 47. 5 van 5

  Lisethe Lukassen, zangeres Pearl

  Dik tevreden, lekker ontspannen foto’s gemaakt en het resultaat is helemaal top!

 48. 5 van 5

  Nadieh Dorssers

  Top foto’s!

 49. 5 van 5

  Caroline

  Toffe shoot, goede communicatie en opvolging!

 50. 4 van 5

  Familie Mathijssen

  Milou wist, ondanks dat de kinderen niet altijd mee wilde werken, een aantal spontane en mooie foto’s te schieten. De bewerking ging snel en we zijn erg tevreden met het eindresultaat. Dank je wel!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Fotograaf Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email momenteel tijdelijk in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Misschien vind je deze ook leuk…