Portret fotoshoot

Portret fotoshoot

Fotoshoot
Fotograaf Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.74 van 5

Deze 'Portret fotoshoot' is voor iedereen die toe is aan nieuwe foto's. Dit kunnen foto's zijn voor social media zoals Facebook, Twitter, en LinkenIn, voor je eigen portfolio of gewoon voor de ervaring: omdat je het leuk vindt! … Lees meer

4.74 uit 5 gebaseerd op 672 beoordelingen
Lees mijn 672 beoordelingen

Deze maand:93,50 78,50

Waarom je de portret fotoshoot zou moeten doen

Vroeger was een foto van jezelf vooral leuk voor familie, bijna elke ouder/opa/oma had wel ergens een lijstje met een mooie foto om trots te laten zien wat voor ‘knappe geweldige slimme (klein)kinderen ze hadden. Tegenwoordig werkt het iets anders. Vooral internet leeft veel meer. Bij sollicitaties, websites, social media zoals instagram zijn foto’s toch wel een must. Nog steeds is een portret fotoshoot van jezelf leuk voor je familie, maar óók voor online, of gewoon voor jezelf omdat je benieuwd bent naar de ervaring!

Buiten de mooie foto’s die de shoot oplevert hoor ik van mensen die in de studio zijn geweest ook vaak dat ze de shoot oprecht heel tof vinden om te doen. En dat is ook heel belangrijk natuurlijk. Hoe meer je je op je gemak voelt, hoe natuurlijker het resultaat, hoe meer jij jíj bent op de foto. Ik zal je duidelijk begeleiden in het aannemen van poses, het doen van een shoot kan vooral een eerste keer spannend lijken maar dit komt helemaal goed. Ik heb ervaring met onervaren modellen!

Portret fotoshoot

Wat krijg je

Een fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kies je thuis met behulp van een online selectie-album je 5 meest favoriete foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jouw wensen.

Hoe gaat de portret fotoshoot in z’n werk

Het verloop van de portret fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting je op wilt met de foto’s. Misschien heb je een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit je trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Portret fotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses je aan moet nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als je zelf niet zo goed weet wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Portret fotoshoot

Tijdens de fotoshoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Je kiest dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Wil je extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jou: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Je weet daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s… of eigenlijk: álle foto’s die je in bladen tegenkomt worden met zorg (meestal dan, op wat photoshopfails na) bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren, toffe effecten toepassen, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 10 werkdagen digitaal in origineel formaat naar je worden toegestuurd. Heb je de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jouw foto’s dan voorrang krijgen en binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten.

Portret fotoshoot

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 19,50 euro per 4 foto’s.
Bij fotoshoots op locatie kunnen extra reiskosten worden gerekend, als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de kosten!

Samenvatting

 • 45 min. studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 2 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 5 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 19,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

672 reviews for Portret fotoshoot

 1. 4 van 5

  Sjama de Boer

  Erg fijne ongedwongen sfeer met mooie spontane foto’s

 2. 5 van 5

  Vera

  Fantastische leuke familyshoot gehad. Milou was super geduldig met de kleintjes. Blij met het resultaat!

 3. 5 van 5

  Djoke van der Meulen

  Fijn en vlot mailcontact, waarin alle opties duidelijk waren en we tot goede afspraken konden komen.
  Goede locatie gekozen met veel mogelijkheden, hierdoor werden de foto’s levendig en “echt”.
  Tijdens de fotoshoot werden alle opties en wensen vooraf in kaart gebracht, dat was heel prettig. Alle verschillende samenstellingen binnen de familie aan bod laten komen, vonden we super en heel flexibel. De voorstellen die gedaan werden pasten bij ons en werden goed ontvangen.
  Al met al: we zijn blij met de foto’s en ik vond het een hele leuke ervaring. Ik zou je zeker aan anderen aan bevelen. Dank je wel!

 4. 5 van 5

  Ester

  Milou deed het erg goed! De sfeer was ontspannen, ze had ons voor de shoot al veel tips gegeven over de locatie/kleding/opstelling enz…..
  Wij zijn erg tevreden met het resultaat.

 5. 4 van 5

  Monica

  Wij hebben een zwangerschapsshoot en new born shoot gehad en bij beiden keren ontzettend mooie foto’s gekregen. Milou is creatief en heeft veel ervaring. Het was leuk om bij Milou deze foto shoots te maken.

 6. 4 van 5

  Marlon

  Een hele leuke shoot gehad met mooie resultaten. Erg blij mee! Milou luistert naar je eigen ideeën en vult dit goed aan met haar ervaring. Een aanrader!

 7. 4 van 5

  shona van Voorbergen

  een mooi eerste keer ervaring gehad bij Milou. ik heb een verjaardagsshoot gedaan voor mijn vriend. echt ontzettend leuk! de fotos zijn heel mooi geworden

 8. 5 van 5

  Noushka

  Fantastisch om te doen! Zeker een aanrader, maakt ook niet uit of jezelf niet perfect vind. Milou krijgt je namelijk echt super mooi op de foto!

 9. 5 van 5

  Saskia

  Zeer mooie en professionele fotoshoot gehad voor profielfoto’s. Na invullen van contactformulier om een afspraak te maken al zeer snelle reactie terug. Dat begon al positief. De fotoshoot zelf was eigenlijk zo gepiept. Je wordt erg op je gemak gesteld en het was niet zo zenuwslopend als het maken van pasfoto’s zelfs soms kan zijn.. Dezelfde dag al de resultaten kunnen bekijken. Erg tevreden mee.

 10. 5 van 5

  alex paz soldan

  Zeer goede foto’s, aardige persoon stelt je op je gemak.
  Enkele punten die ik heb opgemerkt:

  1. De opzet van de foto is van groot belang, dat wordt hier erg goed gedaan.
  2. Belichting en schaduw is erg goed op gelet.
  3. Het nabewerken van de foto’s is uitmuntend gedaan.

  Kortom: echt een professional ben blij dat ik hier mijn foto’s heb laten maken.

 11. 5 van 5

  B.

  Een ontzettend fijne shoot gehad met Milou. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar, ze deed er alles aan om mijn wensen uit te voeren en de foto’s zijn dan ook erg mooi geworden!

 12. 4 van 5

  Melissa

  Ik had de shoot cadeau gekregen van mijn man voor kerstmis. Afgelopen april hebben we deze shoot gehad. Het was erg gezellig en Het resultaat mag er zeker wezen. Milou weet waar ze het over heeft, geeft leuke aanwijzingen tijdens de shoot waardoor er leuke foto’s uitkomen. De prijs kwaliteit verhouding vinden wij alleen minder. Je betaald voor 8 foto’s (16 want je krijgt een kopie in zwart wit) De overige onbewerkte foto’s krijg je niet en dat vind ik erg jammer voor zoveel geld omdat die foto’s letterlijk worden weggegooid. Bij vele andere fotografen krijg je altijd je onbewerkte foto’s mee. Als je meer foto’s wilt bewerkt of onbewerkt betaal je extra bovenop de shootprijs en dat wisten wij van te voren niet. Maar dit is waarschijnlijk onze eigen schuld want we hebben niet goed genoeg gelezen in de voorwaarden! Achteraf heeft Milou nog 2 extra gratis foto’s erbij bewerkt van onze zoon, daar waren we ontzettend blij mee. Al met al was t een erg leuke ervaring en zijn we blij met onze foto’s.

 13. 4 van 5

  Marieke

  Een vlotte fotoshoot met als resultaat foto’s die inderdaad, zoals afgesproken, goed te zijn gebruiken als profielfoto’s voor verschillende social media sites. Daarnaast heeft Milou een persoonlijkheid die je snel op je gemak laat voelen, maar ook efficiënt te werk gaat. Dank je wel Milou. De volgende fotoshoot met m’n vriendinnen staat al gepland! Heb er zin in.

 14. 4 van 5

  Don Croes

  Milou stelt je snel op je gemak, is professioneel en maakt prachtige foto’s.

 15. 5 van 5

  Pascal

  Tweede fotoshoot bij Milou, opnieuw hardstikke leuk om te doen en fantastische foto’s als resultaat.

 16. 4 van 5

  Swetlana

  Erg leuk om te doen! Milou is erg relaxt en denkt erg goed mee. De foto’s zijn erg mooi geworden.

 17. 5 van 5

  Esther

  Met mijn drie neefjes een relaxed uurtje gehad. Fantastisch leuke foto’s gemaakt, ik ben er hartstikke blij mee.

 18. 5 van 5

  Bianca

  Via Google bij Milou terecht gekomen voor een sexy/ erotische fotoshoot. Haar portfolio sprak me erg aan.

  Milou is rustig, erg professioneel en behulpzaam. Ze gaf me erg goede tips met betrekking tot mijn houding. Er is ruimte voor eigen inbreng, maar Milou heeft ook goede ideeën. Je merkt dat ze veel ervaring heeft en dat zie je terug in de foto’s. De lichtinval is prachtig en ik ben erg blij met het resultaat.

  Alleen maar lof! Het was een bijzondere ervaring, ik voelde me een echt fotomodel.

  We hebben prachtige foto’s voor een betaalbare prijs. Bedankt!

 19. 5 van 5

  Daniëlle

  Wauw, wat een super mooie foto’s van ons meisje! Milou is zo geduldig en weet precies de goede momenten te pakken! Wij komen zeker terug!

 20. 4 van 5

  Laura

  Het was een zeer aangename shoot. Doordat ik een fysiek niet veel kon wegens zwangerschapscomplicaties werd hier 100% rekening mee gehouden! Wij zijn heel blij met het resultaat! De wachttijd op de bewerkte foto’s was iets langer dan verwacht, maar de moeite waard!!

 21. 5 van 5

  Frank

  Superrelaxte shoot. Snel, eenvoudig, goede prijs, mooie foto’s. Dat ik dit niet veel eerder heb gedaan. Aanrader.

 22. 5 van 5

  Joost

  Professioneel. Ontspannen sfeer. Milou luistert goed naar ie wensen. Mooie foto’s

 23. 4 van 5

  Monica Boersma

  Het was leuk om deze foto shoot te doen met een paar gave foto’s als eind resultaat. Bedankt Milou!

 24. 5 van 5

  Paul

  Milou is een heel aardige dame die je vanaf het begin op je gemak stelt. We gingen voor een mooie foto van onze gezinnen als cadeau voor onze ouders. Deze is zeer goed gelukt. Uiteindelijk hebben we nog enkele andere mogelijkheden besproken en geschoten. Deze foto’s zijn ook zeer mooi. De ideeën van Milou zijn erg leuk en ze weet je goed te enthousiasmeren om leuke foto’s te maken. Mochten we ooit nog eens een shoot willen gaan doen, zullen we Milou zeker benaderen.

 25. 5 van 5

  kyra

  Milou was erg vriendelijk en behulpzaam! In het begin was alles best spannend maar al snel kreeg ze er een ontspannen sfeer gemaakt. En het resultaat was natuurlijk prachtig!

 26. 5 van 5

  Tamara

  Milou nam de tijd om onze baby te fotograferen. Ze ging op een hele prettige manier om met de kleine man. Dit leverde prachtige foto’s op waar wij onwijs blij mee zijn.
  Hartelijk dank!

 27. 5 van 5

  Bryan & Désiree

  Hele mooie naakte zwangerschapsshoot gehad samen met Milou.

  Super relaxte sfeer en nooit een moment ongemakkelijk geweest.

  Dit was ook heel goed te zien op de foto’s, super resultaat!

  Bedankt Milou!

 28. 5 van 5

  monica

  wat een super fotografe. je voelt je super op je gemak en zulke mooie foto`s. we komen zeker nogmaals .dank je wel milou

 29. 5 van 5

  Yvonne

  Goede sfeer, hele mooie foto’s.

 30. 5 van 5

  Fam. Sleegers

  Het was een fantastisch leuke ontspannen shoot. Alles werd heel goed besproken en de foto’s zijn prachtig

 31. 5 van 5

  Paul

  De shoot was erg leuk om te doen. Veel aanwijzingen/tips zorgen voor verrassende resultaten. De nabewerking maakt het helemaal af. En voor die prijs neem ik over een tijd nog eentje. Kadotip?

 32. 5 van 5

  Jan vd elzeb

  Foto’s zijn super gelukt, precies wat we wilde!

 33. 5 van 5

  Inge

  Milou heeft de gave om je volledig op je gemak te stellen. De erotische fotoshoot was voor mij de eerste keer dat ik überhaupt een shoot deed en ik was best zenuwachtig. Want ja, ik ben 40+ en niet meer helemaal strak in mijn vel :-). Van te voren had ik goed contact, Milou heeft alles duidelijk uitgelegd en gaf me het vertrouwen om het door te zetten. Soms moet je iets voor jezelf doen…
  Mijn zenuwen waren al snel weg en dat had ik van te voren echt niet verwacht. Milou zet een open en relaxte sfeer neer waarin ik me vrij voelde om los te komen. De foto’s zijn werkelijk prachtig geworden! Heel gaaf om mezelf terug te zien door de ogen van iemand anders, Milou in dit geval. Het heeft mijn zelfvertrouwen goed gedaan, ik raad dit elke vrouw (of man natuurlijk) aan.
  Dank je wel Milou!

 34. 5 van 5

  Fam christiaans

  De foto’s zijjn heel mooi geworden. We zijn er super blij mee.
  Zeer zeker een aanrader voor iedereen die een mooie shoot wilt laten maken.

 35. 5 van 5

  Marlou Gielen

  Photoshoot gedaan nadat mijn relatie verbroken was, om me weer zelfverzekerd en mooi te laten voelen. Dat heeft gewerkt! Milou zorgde voor een zeer ontspannen en gezellige sfeer en gaf goede aanwijzingen. Ook met het resultaat ben ik super tevreden. Ik kan deze photoshoot zeker aanbevelen aan iedereen die zich graag sexy wil voelen en uit zijn/haar comfortzone wil stappen op een comfortabele manier!

 36. 5 van 5

  Sabrina

  Eind augustus een erotische fotoshoot bij Milou gehad. Wat een leuke en ontspannen dag is het geweest!! Vanzelfsprekend heel spannend, maar door Milou was ik volledig op m’n gemak. De foto’s zijn prachtig geworden.
  Absoluut een aanrader!!
  Bedankt Milou!!

 37. 5 van 5

  Marjon

  Zwangerschapfotoshoot gehad.
  Het was erg leuk en het resultaat super mooi.
  Meer dan tevreden.
  Kan niet wachten op de new born shoot 😀

 38. 5 van 5

  M. Rooskens

  Voor onze tweeling wilden we graag een newborn shoot reserveren. Milou was heel flexibel met het meerdere keren verzetten van de afspraak.
  De shoot verliep prima, ondanks dat er eentje bleef brullen. Milou bleef rustig en nam de tijd. We zijn erg bij met het resultaat!

 39. 5 van 5

  Gonny van Dreumel

  Begin Februari een erotische fotoshoot laten doen. Wat is Milou een vakvrouw, en je voelt je meteen op je gemak.
  Alles is mogelijk en niks is te gek.
  Vorige week de foto’s ontvangen en ze zijn echt prachtig geworden.
  Dankjewel Milou voor alles!

 40. 5 van 5

  Eline

  Milou is erg aardig en stelt je snel op je gemak voor de shoot! Ze heeft zelf verschillende ideeën en geeft goede aanwijzingen, waardoor de poses erg mooi uitkomen op de foto. Ook de kwaliteit van de foto’s is erg mooi.

 41. 5 van 5

  Patrycja & Tiago

  Voor ons samen en voor mij was het de eerste keer een fotoshoot, ik wist niet goed wat ik moest verwachten en was zenuwachtig, maar na de ontmoeting met Milou werd ik al meteen op mijn gemak gesteld. Je merkt wel dat ze professioneel is en er hangt een leuke sfeer. We hadden zelf wat inspiratie opgedaan en dat heeft Milou heel goed verwerkt in de shoot. Wij zijn super blij met de fotos. Echt een aanrader

 42. 5 van 5

  christiaans

  super middag geweest .
  kundige fotografe die ons goed heeft begeleid en gerust gesteld.
  nu al top foto’s gezien ben benieuwd als ze bewerkt zijn.
  zeer zeker een aanrader.

  xxx ray en bianca

 43. 5 van 5

  Gabe

  Leuke ontspannen sfeer, kundige fotografe, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan het iedereen aanbevelen.

 44. 5 van 5

  Annemiek van Horssen

  Ik heb een erotische/boudoir/shoot gedaan bij Milou.
  De shoot verliep super relaxt en ben enorm blij met het reslutaat!!

 45. 5 van 5

  Arno Klaassen

  Ik vond het een prima photshoot omdat Milou zeer professioneel werkt! Zeer tevreden!

 46. 4 van 5

  Elian

  Een positieve ervaring met een prachtig resultaat voor een prima prijs. Wat wil je nog meer?

 47. 5 van 5

  Isabelle

  Het was een super leuke fotoshoot! Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de snelle levering. Milou stelt je op gemak en weet precies hoe je lichaamshouding het mooiste op de foto naar voren komt.

 48. 5 van 5

  Anoniem

  Milou pakt alles heel professioneel en toch persoonlijk aan. Vanaf het eerste contact tot en met het opleveren van het eindresultaat. Kortom, ik ben super tevreden en heel blij met de foto’s van mijn fotoshoot. Een volgende keer kom ik zeker weer bij Milou uit.

 49. 5 van 5

  A. Jansen

  Milou stelt je meteen op je gemak. De tijd vloog en ze geeft goede tips qua poses! Foto’s zijn erg mooi geworden.

 50. 5 van 5

  Kevin

  Super toffe ervaring! Voelden ons bij binnenkomst erg welkom! Bovenal Milou, befankt voor het mooie resultaat

Een review toevoegen

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Neem contact met mij op

Fotograaf Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email momenteel tijdelijk in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Misschien vind je deze ook leuk…