Social media profielfoto maken

Profielfoto / Social Media fotoshoot

Fotoshoot
Fotograaf Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.74 van 5

Social Media is in. Wanneer je gaat solliciteren wordt er als eerste gegoogled naar je Social Media profielen en de hierbij behorende profielfoto.
Tijdens deze mini fotoshoot worden er nieuwe foto’s gemaakt om je Facebook, Twitter, LinkedIn of datingsite profielfoto te optimaliseren! … Lees meer

4.74 uit 5 gebaseerd op 629 beoordelingen
Lees mijn 629 beoordelingen

Deze maand:23,50 18,50

Waarom een nieuwe profielfoto maken?

Soms ben ik weleens op een feestje waar ik met mensen in gesprek kom over wat voor werk ik doe. Ik vertel dan over de fotoshoots die ik doe, en ik krijg dan zóvaak de reactie dat de persoon in kwestie ook echt een nieuwe profielfoto moet hebben. Meestal laten ze dan wat foto’s van LinkedIn zien die inmiddels verouderd zijn of gewoon van heel slechte kwaliteit. Ik snap dat niet, want het is echt een hele kleine moeite om de perfecte profielfoto te laten maken. De kortste en goedkoopste shoot, binnen een kwartiertje geschoten. En dan heb je een nieuwe goede foto voor linkedIn, je CV, een datingsite; net waar jij naar op zoek bent.

Ook voor hele afdelingen/bedrijven is deze shoot echt heel erg handig. Je creëert dan een universele look en je website/flyers ed. ogen meteen een stuk aantrekkelijker en passender bij je bedrijf.

PS: wil je naast een perfecte profielfoto ook een perfect Linkedin profiel? Klik dan hier voor meer informatie over het Linkedin PRO(f) pakket van Trigger Tekst.

Wat krijg je

Een mini-fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kies je thuis met behulp van een online selectie-album je allerbeste foto uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een of meerdere creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jouw wensen.

profielfotoshoot bedrijven

Hoe gaat de profielfotoshoot / social media fotoshoot in z’n werk

Het verloop van deze minifotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting je op wilt met de foto’s. Misschien heb je een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit je trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we een mooie nieuwe profielfoto maken!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Profielfotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses je aan moet nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als je zelf niet zo goed weet wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de fotoshoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Je kiest dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Wil je extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jou: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Je weet daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Social media profielfoto maken

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s… of eigenlijk: álle foto’s die je in bladen tegenkomt worden met zorg (meestal dan, op wat photoshopfails na) bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren, toffe effecten toepassen, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 10 werkdagen digitaal in origineel formaat naar je worden toegestuurd. Heb je de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jouw foto’s dan voorrang krijgen en binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten.

portretfotoshoot

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 19,50 euro per 4 foto’s.
Bij fotoshoots op locatie kunnen extra reiskosten worden gerekend, als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de kosten!

BewarenBewaren

Samenvatting

 • 15 min. studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 1 outfit meenemen
 • Inclusief 1 nabewerkte foto
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 19,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

629 reviews for Profielfoto / Social Media fotoshoot

 1. 5 van 5

  Annemiek van Horssen

  Ik heb een erotische/boudoir/shoot gedaan bij Milou.
  De shoot verliep super relaxt en ben enorm blij met het reslutaat!!

 2. 5 van 5

  Arno Klaassen

  Ik vond het een prima photshoot omdat Milou zeer professioneel werkt! Zeer tevreden!

 3. 4 van 5

  Elian

  Een positieve ervaring met een prachtig resultaat voor een prima prijs. Wat wil je nog meer?

 4. 5 van 5

  Isabelle

  Het was een super leuke fotoshoot! Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de snelle levering. Milou stelt je op gemak en weet precies hoe je lichaamshouding het mooiste op de foto naar voren komt.

 5. 5 van 5

  Anoniem

  Milou pakt alles heel professioneel en toch persoonlijk aan. Vanaf het eerste contact tot en met het opleveren van het eindresultaat. Kortom, ik ben super tevreden en heel blij met de foto’s van mijn fotoshoot. Een volgende keer kom ik zeker weer bij Milou uit.

 6. 5 van 5

  A. Jansen

  Milou stelt je meteen op je gemak. De tijd vloog en ze geeft goede tips qua poses! Foto’s zijn erg mooi geworden.

 7. 5 van 5

  Kevin

  Super toffe ervaring! Voelden ons bij binnenkomst erg welkom! Bovenal Milou, befankt voor het mooie resultaat

 8. 4 van 5

  Raul

  Ik ben helemaal tevreden met de mooie en professionele foto’s.

 9. 5 van 5

  Anoniem

  Een geweldige ervaring met een prachtig resultaat.
  Milou voelde feilloos aan

 10. 5 van 5

  Nicole

  Ik wilde graag een zwangerschapsshoot doen en kwam via Google terecht bij Photosessions van Milou. In haar portfolio zag ik meerdere foto’s die me aanspraken (niet de standaard foto’s die je vaak ziet) en heb daarom een mailtje gestuurd met wat vragen over de mogelijkheden, manier van werken en uiteraard de planning. Uiteindelijk hebben we in overleg besloten om een shoot van anderhalf uur te doen, zodat we alle tijd hadden om meerdere poses te fotograferen met meerdere outfits/attributen. De shoot zelf was al heel leuk om te doen, mijn partner en ik voelden ons prima op ons gemak. Tussen de foto’s door bekeken we voorbeelden die ikzelf had meegenomen en die werden gebruikt als inspiratie voor de shoot. Ook bracht Milou zelf ideeën in en zo kregen we een mooie combinatie.
  Het is wel goed om van tevoren goed na te denken over de kleuren die je wilt dragen (zwart of wit maakt veel uit op een foto) en ik had zelf ook bijvoorbeeld een setje roze schoentjes meegenomen.
  Uiteindelijk zijn het echt prachtige foto’s geworden en ben ik heel trots en blij met het resultaat! Ook voor de bewerking had ik nog wat wensen die Milou ook allemaal heeft meegenomen. Al met al dus heel tevreden en blij met het resultaat! Zeker een aanrader!

 11. 5 van 5

  Anke

  Super resultaten, gewoon TOP!!!

 12. 5 van 5

  Susan

  Super leuke shoot gehad, met als resultaat echt fantastisch mooie foto’s.
  Milou is heel professioneel en stelt je zeer op gemak.
  Een echte aanrader!

 13. 5 van 5

  Anne-Marieke

  Wij zijn erg tevreden over de fotoshoot bij Milou. Ze is zeer kundig en stelde ons erg op ons gemak. We hadden iets specifieks in gedachte en ze heeft dit weten te realiseren. Daar zijn we erg blij mee!

 14. 5 van 5

  roel

  Wij hadden een fotoshoot voor het kinderfeestje van onze dochter die 11 werd. Wij zijn zeker tevreden over hoe het verliep: Milou is super creatief en heeft veel leuke ideeen. De kids vonden het erg leuk om te doen en hadden het naar hun zin. Dat zie je terug aan de spontane en mooie foto’s. Ik zou deze studio zeker aanraden.

 15. 5 van 5

  Hanneke

  Goede service, snelle reactie op mail, goede prijs/kwaliteit en de foto’s hadden we erg snel.
  Onze zwangerschapsshoot kon niet doorgaan omdat onze baby op die dag geboren is dus omgezet naar newbornshoot. Milou had alle begrip.
  Het allerbelangrijkste: ze heeft mijn wensen omgezet naar superleuke foto’s, zeer waardevol!

 16. 5 van 5

  Klaudia

  Wij zijn zeer tevreden over hoe de sessie is verlopen. De foto’s zijn prachtig! De eindresultaat was Hoe ik het precies in mijn hoofd had hoe ik het in mijn hoofd realiseerde. We werden heel vriendelijk te woord gestaan. En komen zeker terug voor een andere shot! ZEKER een aanrader! Nog eens bedankt voor Milou!

 17. 4 van 5

  Linda

  Leuke ontspannen shoot.
  Zitten enkele toffe foto’s bij.

 18. 4 van 5

  Marijke

  We hebben de schoot cadeau gekregen en foto’s van onze dochter laten maken. Milou is geduldig en begripvol, en heeft heel mooie foto’s weten te maken.
  Wij zijn er erg blij mee!

 19. 4 van 5

  Sabrina

  Super zwangerschapsshoot gehad. We zijn blij met t resultaat! Heel erg bedankt Milou!

 20. 5 van 5

  Leyla Roosen

  Eindelijk prachtige profielfoto’s !! Milou stelt je snel op je gemak, is professioneel en binnen een wip prachtige foto’s en hele snelle levering! Top!

 21. 5 van 5

  Ruud

  Zeer snelle en goede kwaliteit service en relaxte sfeer tijdens shoot. Perfect

 22. 5 van 5

  Evie

  Weet wat ze doet, aanrader!

 23. 4 van 5

  Klaas en Petra

  Relaxte ontspannen shoot gehad!fijne fotografe om mee te werken!

  Absoluut een aanrader!

 24. 4 van 5

  hayke

  Goede en snelle service. Stelt je op je gemak en stuurt veel op poses waardoor je zelf weinig hoeft te denken.

 25. 5 van 5

  Nancy

  Persoonlijk vanaf het eerste moment dat ik een mail stuurde. Stelde tijdens de fotoshoot iedereen op het gemak en door een ‘luchtige’ / grappige aanpak zijn er fantastische foto’s uitgekomen!

 26. 3 van 5

  Mayke en Fred Merks

  Fotografe was klantvriendelijk, en we werden prima ontvangen. Ze vroeg ook naar onze wensen. Helaas vonden wij een uur iets te weinig tijd, omdat ons hondje niet helemaal op haar gemak was. Daardoor was het moeilijk om echt mooie foto’s te maken. Op een aantal foto’s kun je goed zien dat onze hond gestresst was. Echt zonde. Onze hond ontspande pas als ze even geen aandacht kreeg. Gelukkig hebben we toch een keuze kunnen maken…

 27. 5 van 5

  Emma

  Hele mooie foto’s gemaakt samen met Milou. Ze gaf me heel duidelijke instructies over houding en blik, waardoor de foto’s echt sexy zijn geworden. Ze liet me kiezen welke poses ik mooi vond en had zelf ook veel goede ideeen. Ze is ook nog eens heel aardig en relaxed, ik zou dit iedereen aanraden! Echt waar voor je geld!

 28. 5 van 5

  Tamara Hagenbeek

  Milou heeft voor mij een serie esthetische foto’s gemaakt, waar ik echt erg blij mee ben. Ze heeft een goed gevoel voor kleur, licht en opzet. Haar service is persoonlijk, professioneel en super snel. Voor mij was het een fijne ervaring. Erg bedankt Milou!

 29. 5 van 5

  Pien Schijvens

  Het zijn prachtige foto’s geworden Milou! Wat fijn dat het nabestellen van de foto’s zo gemakkelijk en snel gaat, wie weet bestel ik er nog een paar bij, want ik kan gewoon niet kiezen…

 30. 5 van 5

  Petra

  Milou is een leuke dame. Voelden ons meteen op ons gemak. Was een leuke shoot om te doen met mooie foto’s als resultaat!

 31. 5 van 5

  Lotte Dirks

  Super blij met de mooie, en super schattige foto’s van onze newborn shoot! Precies de foto’s waar ik op hoopte! Bedankt!

 32. 5 van 5

  Eline

  Bij Milou zwangerschapsshoot geboekt. We hebben zelf aangegeven wat onze wensen waren en Milou heeft vervolgens de poses voorgesteld. Dit was erg fijn! We voelden ons erg op ons gemak en zijn blij met het resultaat!

 33. 5 van 5

  Elly

  Een leuke ervaring, superrelaxed en ontspannen. Goede en duidelijke aanwijzingen tijdens de opnames, waardoor de shoot vlotjes en makkelijk verliep. Ik ben nu in het bezit van leuke foto’s, precies zoals ik het wilde hebben. En dat voor een goede prijs! Aanrader.

 34. 4 van 5

  Carlijn

  Persoonlijke benadering in relaxte sfeer. Je betaalt voor kwaliteit. Milou weet snel in te spelen op wat je graag in beeld zou willen, waardoor er veel verschillende, mooie, professionele foto’s worden gemaakt.

 35. 4 van 5

  Maartje

  Fijne, ongedwongen sfeer. Milou helpt ontspannen met als resultaat mooie foto’s zodat we er op staat zoals we daadwerkelijk zijn!

 36. 5 van 5

  Brouwer

  De foto’s zijn ontzettend mooi geworden en de sfeer was erg prettig. Zeker een aanrader!

 37. 5 van 5

  Nikki

  Laatst een zwangerschapsshoot gedaan bij Milou. Ik had nog nooit een fotoshoot gedaan dus wist niet goed wat ik zou moeten doen. Ook had ik een specifiek idee in gedachten.
  Milou stelt je echt op je gemak, denkt mee, en heeft zelf ook hele goede ideeën. Ik heb onwijs veel positieve reacties gehad op de foto’s. Échte een aanrader!!

 38. 5 van 5

  francien

  Leuke newborn fotoshoot gehad naar tevredenheid.
  De fotograve was zeer aardig en ook voor onze zoon waar ze leuk mee om ging.
  Zeker een aanrader!
  Het resultaat is super mooi geworden.

 39. 5 van 5

  Danielle

  Alles was top, van het begin tot eind. Communicatie per mail was duidelijk. Tijdens de fotoshoot stelde Millou mij erg op mijn gemak en ze gaf goeie instructies. En de foto’s zijn ook nog eens super nooi geworden! Echt heel tevreden!

 40. 5 van 5

  Stuart Lloyd

  een echte aanrader. ontzettend blij met de resultaat.

 41. 5 van 5

  Kim

  Prachtige foto’s van onze bruiloft! Zeer tevreden over het resultaat en hoe de dag is verlopen. Een aanrader 🙂

 42. 5 van 5

  Janine

  ik had een kinderfeestje geregeld bij Photosessions voor de 10de verjaardag van mijn dochter. De meiden hebben enorm genoten. Het was heel leuk en gezellig! De fotografe deed het heel leuk. Communicatie vooraf en na de shoot verliep prettig. Informatie was duidelijk. Zeker een aanrader!

 43. 5 van 5

  floor

  Milou stelde me op mijn gemak en gaf heel goede aanwijzingen! Hoewel het doen van een (sexy) fotoshoot de eerste keer was voelde ik me op mijn gemak en ben ik heel blij met het resultaat.

 44. 5 van 5

  Anoniem

  Een hele fijne fotoshoot!

 45. 4 van 5

  Wesley en Daisy

  Super shoot!
  Milou heeft ons goed op ons gemak gesteld met een fantastisch resultaat als bewijs!
  Ook geeft Milou duidelijke aanwijzingen en zorgr voor een relaxte vibe! Heel leuk! #aanraadertje;)

 46. 5 van 5

  p de vries

  Hele goede en leuke foto’s gekregen van photoshoot van mijn dochter en mezelf. Ik ben er heel blij mee. Ze stelt je op gemak en weet je in heel natuurlijke houding te plaatsen die het op foto goed doet. Aanrader voor profiel- of familiefoto’s.

 47. 5 van 5

  cherine

  Als kersverse gezinnetje bij Milou terecht gekomen voor een newborn shoot. Na een uur shooten hebben we prachtige foto’s gekregen! Met een kleine van 3 weken die niet zo leuk vond om wakker te worden steeds voor verschillende posities en sets was Milou geduldig en begripvol en luisterde goed naar wat we wilden. Zeker een aanrader

 48. 5 van 5

  Laura

  Milou stelde mij ontzettend op mijn gemak. Luistert goed naar de wensen wat je wilt en maakt dit ook waar.
  Ik kan het iedereen aanbevelen die onzeker is over zichzelf. Zo een shoot is echt de manier om jezelf in een ander daglicht te zien.

 49. 5 van 5

  Lianne

  We waren best een beetje zenuwachtig, omdat we beide niet graag op de foto staan. We wisten ook niet zo goed wat we moesten verwachten. Maar Milou gaf ons gelijk een fijn en gezellig gevoel waardoor we ons snel op ons gemak voelden. En we zijn natuurlijk super blij met het resultaat!

 50. 5 van 5

  Rik Raaijmakers

  Echt super !
  Kan mij alleen maar aansluiten bij de vele positieve reacties. Lukt me vrijwel nooit om fatsoenlijk op de foto te komen, en het laatste waar ik mezelf naar toe zag gaan was een fotoshoot. Door Milou is dit totaal veranderd, gewoon een heel sympathiek iemand en professioneel bovendien. Het is een geweldige ervaring geweest, heel erg leuk om te doen. Prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde. De afhandeling is prima; erg makkelijk om de foto’s te bestellen, bij bestellen en downloaden; is tot in de puntjes verzorgd. Bij vragen snel antwoord. Door mijn enthousiasme zou ik bijna vergeten dat de foto’s super mooi zijn geworden !!!
  Voor mij voor herhaling vatbaar, en voor de lezers een aanrader !

Een review toevoegen

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Neem contact met mij op

Fotograaf Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email momenteel tijdelijk in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Misschien vind je deze ook leuk…