Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Fotoshoot
Fotograaf Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.75 van 5

Laat je gehele trouwdag, of de belangrijke momenten hiervan, vastleggen op beeld door de ervaren trouwfotograaf Milou van Helden.
Want je trouwdag vergeet je nooit meer, maar het is wel heel erg mooi om de bijbehorende beelden keer op keer (en nog een paar keer) terug te kunnen kijken! … Lees meer

4.75 uit 5 gebaseerd op 723 beoordelingen
Lees mijn 723 beoordelingen

Vraag naar de beschikbaarheid

Trouwfotograaf en bruidsfotografie, de mooiste foto’s van deze mooiste dag!

Je trouwdag; een dag waar je veel aandacht en tijd aan hebt besteed. Een dag waar je later nog vaak naar terug wilt kunnen kijken.

Tijdens deze bruidsfotografie worden de sfeer en emoties, de mensen die dicht bij jullie staan en de belangrijkste momenten vastgelegd.

Het is mogelijk om de hele dag of een dagdeel te laten fotograferen. Hierbij kan het een mooie toevoeging zijn om een trouwfotoshoot exclusief voor de bruid en de bruidegom in de dag te plannen. Beide activiteiten kunnen afzonderlijk, of in combinatie gedaan worden

Na afloop van deze dag zullen jullie alle gemaakte foto’s digitaal met basisbewerking ontvangen. Wanneer je ook een fotoshoot doet, kiezen jullie hier de 8 mooiste foto’s uit. Deze foto’s zullen een luxe bewerking krijgen en samen met alle andere foto’s na bewerking worden verzonden.

Neem voor de mogelijkheden en prijzen telefonisch of per email contact op met de fotografe (zie contactformulier).

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Hoe gaat een Trouwfotograaf en bruidsfotografie te werk

Uitleg

Waar andere fotografen vaak een zakelijkere manier van aanpak hebben, werkt PhotoSessions op een speelse en eenvoudige manier. Je kunt namelijk kiezen tussen verschillende fotosessies, die allemaal een ander pakket/thema/werkwijze vertegenwoordigen en een reeks onderscheidende foto’s opleveren. Een trouwdag is natuurlijk altijd uniek, deze rapportage / fotoshoot wordt daarom zo goed mogelijk aan jullie wensen aangepast. Aan de hand van jullie wensen en in overleg met de fotograaf kan een duidelijk beeld van de inhoud van deze rapportage en de totale kosten worden aangegeven.

Handig om te weten

 • Je ontvangt álle gemaakte foto’s van deze dag digitaal, een deel met basisbewerking en een deel luxe bewerkt.
 • Je kunt altijd extra foto’s luxe laten nabewerken voor 19,50 euro per 4 stuks.
 • Wil je niet 1, maar 2 fotografen om jullie dag perfect vast te leggen? Dit kan ook! Informeer bij de fotograaf voor de mogelijkheden en prijzen.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

De fotoshoot

Het is mogelijk om de hele dag of een dagdeel te laten fotograferen. Hierbij kan het een mooie toevoeging zijn om een trouwfotoshoot exclusief voor de bruid en de bruidegom in de dag te plannen. Beide activiteiten kunnen afzonderlijk, of in combinatie gedaan worden:

 • Trouwdag rapportage:
  De ceremonie, het aansnijden van de taart, het feesten tot in de late uurtjes; of gewoon de hele dag; de fotografe kan alle belangrijke momenten vastleggen. Het belangrijkste bij deze rapportage is dat het verloop van de dag en de bijbehorende sfeer worden gepakt op beeld.
 • Trouwfotoshoot op locatie:
  Tijdens deze trouwfotoshoot wordt de tijd genomen om de bruid en de bruidegom met z’n tweetjes op de foto te zetten. Op een locatie naar keuze kunnen de klassieke poses, maar ook spontane intieme momenten worden vastgelegd. Fotograaf Milou van Helden zal jullie helemaal begeleiden in het poseren en de verdere inhoud van de fotoshoot.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

De foto’s

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Jij mag vervolgens de 8 mooiste foto’s uitzoeken van de fotoshot. Deze zullen later door de fotograaf luxe worden nabewerkte, en samen met álle gemaakte foto’s van de dag (basis bewerkt) verzonden worden. Kan je niet kiezen of wil je gewoon meer foto’s luxe bewerkt ontvangen? Geen probleem, je kunt altijd extra foto’s laten bewerken.

Nabewerking

Het bewerken van foto’s is een belangrijk en tijdsrovend onderdeel van het fotograferen. Eventuele oneffenheden kunnen worden weggewerkt, maar ook kleuren/contrasten, kaders en de hele stijl van een foto kunnen worden aangepast. Deze details bij elkaar laten een foto echt spreken en maken hem áf. Wanneer je zelf speciale wensen hebt voor het bewerken van een foto (zwart wit met kleureffecten, vintage bewerking etc) kun je deze wensen altijd kenbaar maken. De uiteindelijk bewerkte foto’s zullen na ca 10 werkdagen digitaal in origineel formaat naar je worden toegestuurd.
Heb je de foto’s sneller dan na de gebruikelijke 10 dagen nodig, dan is het mogelijk om een spoedbewerking te laten toepassen op de gekozen foto’s. Voor 19,50 euro zullen jou foto’s dan voorrang krijgen en binnen 2 werkdagen worden verzonden.
Heb je de foto’s al ontvangen en bedenk je je dat je tóch nog meer foto’s wilt laten bewerken, of wil je dat de bewerkte foto’s nog iets worden aangepast? Maak dit dan kenbaar tot uiterlijk 8 weken na de shoot, dan worden alle foto’s van de fotograaf namelijk automatisch verwijderd en is bijbestellen en aanpassen van de foto’s niet meer mogelijk.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Trouwfotograaf en bruidsfotografie reserveren

Als je hebt besloten dat je deze fotoshoot wilt doen, kun je nu meteen reserveren. De fotograaf zal hierna contact met je opnemen om een afspraak met je te maken, waarbij jij je wensen kenbaar maakt.

Meer informatie

Samenvatting

 • Vanaf minimaal 4 aaneensluitende uren
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 46,25 euro per half uur
 • Alle foto’s van de gehele dag met basisbewerking, 8 nabewerkte foto’s van de fotoshoot met luxe bewerking
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 19,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

723 reviews for Trouwfotograaf en bruidsfotografie

 1. 5 van 5

  Denise

  We zijn bij Milou geweest met onze dochter van toen 13 dagen oud. Het eerste half uur hebben we met 4 generaties foto’s gemaakt en daarna zijn we nog doorgegaan voor newborn foto’s. Onze dochter wilde niet slapen waardoor ze moeilijk neer te leggen was in een positie maar het is Milou gelukt om enorm leuke foto’s te maken die ook haar karakter weergeven.
  Super blij mee!

 2. 5 van 5

  Roxane

  Prettige omgang,mooie foto’s, ook de na-bewerking is mooi . Na afloop nog hulp nodig gehad m.b.t. andere formaten, was geen enkele moeite 🙂 Kortom aanradertje!

 3. 4 van 5

  Anoniem

  Was erg leuk en mooie foto’s!

 4. 4 van 5

  Toke Pruiksma

  Milou stelt je enorm op je gemak. Vooraf bespreekt ze goed jouw wensen om zo het perfecte plaatje te kunnen schieten. Het resultaat is verbluffend. De shoot is erg mooi geworden en ik had moeite met het kiezen van de mooiste foto.

 5. 5 van 5

  Jolanda

  Wat een super ervaring! Ik heb vorige week een erotische fotoshoot gedaan en het was echt super leuk! Er hing een leuke ontspannen sfeer en de foto’s zijn mooier dan ik van te voren had kunnen bedenken. Direct na de shoot krijg je al meteen de foto’s om hier een selectie uit te maken. De bewerking van de foto’s ging ook heel snel. Nogmaals enorm bedankt voor deze leuke ervaring en de goede service!! 😀

 6. 5 van 5

  Mady Vondua

  Aantal dagen geleden de fashion shoot gehad bij Milou. Het was erg leuk , je werd goed begeleid bij de shoot hoe je moest gaan staan enz. Ze voegde ook leuke ideeën toe.

  Zeker een aanrader!

 7. 5 van 5

  Karin Franken

  Milou is een echte doener. Die lekker actief een fotoshoot doet. Ze weet je steeds goed neer te zetten en foto’s lijken niet gemaakt.

 8. 5 van 5

  Paulien

  Milou heeft onze trouwdag perfect weten weer te geven door foto’s te maken van de mooiste momenten.
  Ook de fotoshoot hebben we als ongedwongen en heel prettig ervaren.
  Ik zou Milou absoluut aanraden als fotograaf voor een bruiloft!
  De foto’s zijn fantastisch geworden.

 9. 5 van 5

  Danielle Roof

  Wij moeten vanuit het midden van het land een fotograaf regelen voor onze bruiloft in Limburg. En dat ook nog eens op korte termijn.
  via Google vonden we meerdere fotografen waarbij de site en visie van Milou ons het beste aansprak. Via mail en telefoon contact met haar gehad en we zijn zo blij met onze keuze. Het klikte meteen en we hebben echt prachtige foto’s van onze intieme bruiloft.

 10. 5 van 5

  Monique

  Zwangerschapsshoot gehad. Zeer leuk contact vooraf en afspraak was zo gemaakt. Ook op de afspraak wordt er goed geluisterd naar onze wensen en mee gedacht naar mogelijkheden. De foto’s zijn schitterend geworden, zeker een memory for life! Kwaliteit super goed en wij zijn zeer tevreden.
  We komen terug voor de newborn shoot!

 11. 5 van 5

  Britt Pijls

  Ik heb een super leuke Social Media photoshoot gehad bij PhotoSessions! Milou neemt echt de tijd om je op je gemak te stellen. Ze geeft duidelijke instructies, heeft goede ideeën en echt feel en oog voor wat ze doet. Hoewel poseren voor de camera niet heel natuurlijk voelde, was dit op de foto’s niet te zien. Chapeau! Ik ben erg blij met het resultaat en heb zelfs foto’s nabesteld! Zeker een aanrader!

 12. 5 van 5

  Eunice Jansen

  Milou is heel erg professional en tergelijketijd vriendelijk.
  De sfeer tijdens de fotoshoot was aangenaam, het voelde net alsof wij haar heel lang kennen.
  Op naar de volgende sessie!

 13. 4 van 5

  Ingrid Ben Avi

  Ik ben heel blij met de profielfoto die ik door Milou heb laten maken. Ze stelt je direct op je gemak en de fotoshoot was een leuke ervaring. Ik vond het best spannend maar ik kwam tevreden en ontspannen van de shoot terug met een mooi resultaat. Ik heb nog de wens om een familiestoot te laten maken in de toekomst…. dus ik houd Milou zeker in gedachten.

 14. 5 van 5

  Christine

  Ik ben een vrouw van 50, en onlang een sexy fotoshoot cadeau gekregen van mijn kinderen. Toch wel spannend.. maar ook wel heel nieuwsgierig.
  Al met al; was zeer prettig werken met Milou!
  Ze geeft duidelijk aanwijzingen wat je moet doen, en er hing een ontspannen sfeer.
  Een hele leuke toffe ervaring!
  Zeker een aanrader voor vrouwen zoals mij die wel houden van een uitdaging!

 15. 5 van 5

  Joao

  I made a photoshoot for job-related reasons. It was all super clear, efficient and quick! Plus, Milou is very nice and makes you feel comfortable right at once. End result: top! Strongly recommend.

 16. 5 van 5

  Eefje

  Hele fijne shoot. Milou stelt je goed op je gemak. Fijne en duidelijke communicatie vooraf en na de shoot.

 17. 5 van 5

  Yvonne Zwaan

  Prettig en professioneel!!

  Een hele leuke zwangerschapsshoot gehad met een mooi resultaat! Echt een mooie herinnering voor ’t leven!

  Echt een aanrader!

 18. 4 van 5

  Irma Galama

  Milou is een zeer professionele, leuke fotografe. Ze wist de meiden tijdens de fotoshoot voor mijn dochters verjaardag direct op hun gemak te stellen. En ze daagde ze uit om de leukste foto’s te maken. De foto’s hebben een waanzinnige kwaliteit en dan krijg je ze ook nog in kleur en zwart-wit of sepia. Een prachtige herinnering aan een heerlijk feest. Het geld dubbel en dwars waard!

 19. 5 van 5

  Mandy van hooij

  Het was mijn eerste sexy fotoshoot dus vond het erg spannend. Maar ik was al erg snel op mijn gemak waardoor ik veel meer durfde in de foto’s dan verwacht! Resultaat was super!

 20. 5 van 5

  Marieke van Dongen

  We hebben bij Milou met 4 dames een vriendinnen fotoshoot gedaan. En wat is het resultaat geweldig, dankzij de de coaching en fotografische vaardigheden van Milou. Dank je wel Milou! We hebben van de fotoshoot genoten en we kunnen nu nog jaren nagenieten van het mooie eind resultaat!

 21. 4 van 5

  Ilse

  Je voelt je meteen op je gemak, de foto’s zijn écht prachtig en de service supersnel.

 22. 5 van 5

  Wendy Ottenheijm-Van Hoorn

  22-6-2018
  Zijn we getrouwd en Milou is de hele dag bij ons geweest. Communicatie was prima foto’s zijn super mooi geworden. Echt een aanbeveling.

 23. 5 van 5

  Monica

  Perfect service and a very nice girl. The studio is very professional.

 24. 4 van 5

  samantha

  Super mens, voelde me gelijk op m’n gemak. Foto’s zijn super mooi geworden echter nu nog binnen krijgen dan ben ik helemaal happy..

 25. 5 van 5

  Lex Brouwers

  Topervaring! Een echte aanrader. Voelde me helemaal op mijn gemak en de shoot verliep professioneel, lekker strak en snel, veel mooie foto’s bij elkaar gesprokkeld. Thanks Milou!

 26. 5 van 5

  Annemarie

  Leuke fotoshoot bij Milou gedaan. Ze is enthousiast en professioneel. Leuke en ontspannen sfeer tijdens de shoot. Ik ben blij met mijn foto’s!

 27. 5 van 5

  sofie dils

  zeer fijne fotoshoot, fotografe stelt je meteen gerust.
  Een heel knap resultaat, erg van genoten.

 28. 5 van 5

  Han en AnneMarie

  Het was heel erg leuk en gezellig om een fotoshoot te doen, Milou zorgt voor een hele gezellige en ongedwongen sfeer. Dat vertaalde zich terug in hele mooie en spontane foto’s!

 29. 5 van 5

  Yildez

  Milou is een leuke en aardige fotografe om mee te werken. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar en heb onze zwangerschapsshoot ook erg goed ervaren. Zeer zeker een aanrader!

 30. 5 van 5

  Ellis Kweens

  Mijn dochter (12 jaar), heeft met 6 vriendinnen een super leuke fotoshoot gehad.
  Milou wist precies hoe ze met 6 giechelende dametjes om moest gaan en het resultaat is er! Allemaal super mooie foto’s!
  Iedereen heeft het leuk gehad en was blij met het resutaat.
  Kan het iedereen aanraden. Goed prijs/kwaliteit verhouding.
  Goed bereikbaar met de auto. Duidelijke informatie vooraf. Kunt je wensen vooraf kenbaar maken.
  Milou, nogmaals bedankt.

 31. 4 van 5

  Bram

  Milou is een fijn persoon, die mij goed heeft geholpen bij het positioneren voor uiteindelijke mooi foto’s. Zeker een aanrader!

 32. 5 van 5

  Chantal Roulaux

  Het was een hele leuke shoot met leuke ideeën voor foto’s vanuit de fotografe. De foto’s zijn heel mooi geworden! We zijn er superblij mee.

 33. 5 van 5

  Teun Hermans

  Hele leuke shoot gehad! Leuke ideeën van de fotograaf gemengd met onze ideeën waren de sleutel tot succes. Heel gaaf geworden! Het is zeker een aanrader! Bij een volgende shoot kom ik hier zeker terug.

 34. 5 van 5

  Manon de Vries

  Milou zorgt er meteen voor dat je jezelf op je gemak voelt! Even een momentje om elkaar beter te leren kennen en de ruimte om aan te geven wat je wensen zijn. Op een prettige en relaxte manier begeleidt ze je door de shoot heen. Ik heb de shoot ook als erg leuk ervaren en dat is zeker dankzij Milou!

 35. 5 van 5

  Christel

  We hebben een mooie fotoshoot gehad met ons gezin, ben er super blij mee !

 36. 5 van 5

  Lonneke

  Milou heeft ons tijdens een droomdag van Dream4kids geweldig geholpen.
  Drie zusjes hadden als droom voor even een zeemeermin te zijn. En dat is gelukt!
  De sfeer was ontspannen en fijn. En de foto’s zijn prachtig.
  We zijn Milou erg dankbaar!

 37. 5 van 5

  Bas en Ilona

  De aanleiding voor onze familieshoot was emotioneel beladen, maar Milou luisterde goed en kon daar goed op reageren. Ze wist er een leuke fotoshoot van te maken, wat nogal een uitdaging bleek met onze jonge kinderen.
  We zijn erg blij met de foto’s (de oma’s ook!), en dat zegt veel want eigenlijk zijn we niet zo goed in geposeerde foto’s!

 38. 4 van 5

  Marielle

  Milou bespreekt vooraf wat je wilt en zorgt dan dat dit voor elkaar komt. Ze geeft fijne aanwijzingen voor je houding en brengt zelf leuke ideeën in.
  Ze werkt snel, waardoor je veel verschillende foto’s hebt.
  Door de goede belichting en shots, heb je direct mooie foto’s in je keuzealbum en kun je al meteen bespreken wat je qua bewerking mooi vindt.
  Voor een 5e ster zou ze kunnen kijken naar extra creativiteit om boven andere fotografen uit te springen.

 39. 4 van 5

  Dion

  ‘Slechts’ vier sterren omdat er altijd ruimte voor verbetering moet zijn. Milou is een vakvrouw die je een fijn gevoel geeft. Het resultaat; mooie foto’s van iemand die nooit mooi op foto’s staat. Dankjewel.

 40. 5 van 5

  heintje korenblik

  het was een erotische fotoshoot, en dus toch beetje zenuwachtig. milou heeft dit prima aangevoeld, en stelde mij op mijn gemak.
  na 5 minuten was alles vertrouwd, en was alles vanzelfsprekend. ze heeft echt prachtige foto’s gemaakt, waar wij super tevreden over zijn, en kan iedereen aanraden om hier te foto’s te laten maken.

 41. 5 van 5

  Familie Jorissen

  Wij hebben op 29 april 2018 een foto shoot met ons hele gezin laten maken door Milou. Het ging allemaal heel ontspannen en we hebben ook echt gelachen met z’n allen.
  Milou stelt je meteen op je gemak, erg belangrijk als je dit nog nooit eerder hebt gedaan, zoals wij.
  Na de bewerking vond ik één foto niet zo mooi. Gevraagd of ze hier nog iets aan kon doen, en snel ontving ik een nieuwe versie, die veel beter was. We hebben er mooie foto’s aan overgehouden! Een tip voor bestellen foto’s: Profotonet, mooiere foto’s dan van b.v. Hema of Kruidvat, vond ik tenminste.

 42. 5 van 5

  Stijn

  Ik vond het een hele leuke shoot!

 43. 5 van 5

  Anna Lee

  Ik ben erg tevreden over de shoot en de resultaten!
  Ik was tot me verbazing erg op me gemak en de resultaten waren verbluffend mooi.
  Erg natuurlijk en mooi.

 44. 5 van 5

  Kenedid abdisalaam

  Milou, mijn complimenten voor de resultaat.Erg professioneel. Het was een goede fotoshoot en ben zeer tevreden.

 45. 5 van 5

  susan

  Milou is vakkundig en kwaliteit en prijs is prima. We zijn van plan binnekort nog eens te gaan.
  Mooi resultaat mooie belichting!

 46. 5 van 5

  Monique Frasa

  Een leuke fotoshoot in een zeer ontspannen sfeer.
  Mooie foto’s met goede verlichting.
  Leuke ideeën van poses en houdingen..
  Echt een aanrader, ik ben superblij met deze mooie foto’s.

 47. 5 van 5

  Lisethe Lukassen, zangeres Pearl

  Dik tevreden, lekker ontspannen foto’s gemaakt en het resultaat is helemaal top!

 48. 5 van 5

  Nadieh Dorssers

  Top foto’s!

 49. 5 van 5

  Caroline

  Toffe shoot, goede communicatie en opvolging!

 50. 4 van 5

  Familie Mathijssen

  Milou wist, ondanks dat de kinderen niet altijd mee wilde werken, een aantal spontane en mooie foto’s te schieten. De bewerking ging snel en we zijn erg tevreden met het eindresultaat. Dank je wel!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Fotograaf Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email momenteel tijdelijk in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Misschien vind je deze ook leuk…