trouwfotograaf en bruidsrapportage

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Fotoshoot
Fotograaf Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.74 van 5

Laat je gehele trouwdag, of de belangrijke momenten hiervan, vastleggen op beeld door de ervaren trouwfotograaf Milou van Helden.
Want je trouwdag vergeet je nooit meer, maar het is wel heel erg mooi om de bijbehorende beelden keer op keer (en nog een paar keer) terug te kunnen kijken! … Lees meer

4.74 uit 5 gebaseerd op 629 beoordelingen
Lees mijn 629 beoordelingen

Vraag naar de prijs

Trouwfotograaf en bruidsfotografie, de mooiste foto’s van deze mooiste dag!

Je trouwdag; een dag waar je veel aandacht en tijd aan hebt besteed. Een dag waar je later nog vaak naar terug wilt kunnen kijken.

Tijdens deze bruidsfotografie worden de sfeer en emoties, de mensen die dicht bij jullie staan en de belangrijkste momenten vastgelegd.

Het is mogelijk om de hele dag of een dagdeel te laten fotograferen. Hierbij kan het een mooie toevoeging zijn om een trouwfotoshoot exclusief voor de bruid en de bruidegom in de dag te plannen. Beide activiteiten kunnen afzonderlijk, of in combinatie gedaan worden

Na afloop van deze dag zullen jullie alle gemaakte foto’s digitaal met basisbewerking ontvangen. Wanneer je ook een fotoshoot doet, kiezen jullie hier de 8 mooiste foto’s uit. Deze foto’s zullen een luxe bewerking krijgen en samen met alle andere foto’s na bewerking worden verzonden.

Neem voor de mogelijkheden en prijzen telefonisch of per email contact op met de fotografe (zie contactformulier).

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Hoe gaat een Trouwfotograaf en bruidsfotografie te werk

Uitleg

Waar andere fotografen vaak een zakelijkere manier van aanpak hebben, werkt PhotoSessions op een speelse en eenvoudige manier. Je kunt namelijk kiezen tussen verschillende fotosessies, die allemaal een ander pakket/thema/werkwijze vertegenwoordigen en een reeks onderscheidende foto’s opleveren. Een trouwdag is natuurlijk altijd uniek, deze rapportage / fotoshoot wordt daarom zo goed mogelijk aan jullie wensen aangepast. Aan de hand van jullie wensen en in overleg met de fotograaf kan een duidelijk beeld van de inhoud van deze rapportage en de totale kosten worden aangegeven.

Handig om te weten

 • Je ontvangt álle gemaakte foto’s van deze dag digitaal, een deel met basisbewerking en een deel luxe bewerkt.
 • Je kunt altijd extra foto’s luxe laten nabewerken voor 19,50 euro per 4 stuks.
 • Wil je niet 1, maar 2 fotografen om jullie dag perfect vast te leggen? Dit kan ook! Informeer bij de fotograaf voor de mogelijkheden en prijzen.

trouwfotograaf en bruidsrapportage

De fotoshoot

Het is mogelijk om de hele dag of een dagdeel te laten fotograferen. Hierbij kan het een mooie toevoeging zijn om een trouwfotoshoot exclusief voor de bruid en de bruidegom in de dag te plannen. Beide activiteiten kunnen afzonderlijk, of in combinatie gedaan worden:

 • Trouwdag rapportage:
  De ceremonie, het aansnijden van de taart, het feesten tot in de late uurtjes; of gewoon de hele dag; de fotografe kan alle belangrijke momenten vastleggen. Het belangrijkste bij deze rapportage is dat het verloop van de dag en de bijbehorende sfeer worden gepakt op beeld.
 • Trouwfotoshoot op locatie:
  Tijdens deze trouwfotoshoot wordt de tijd genomen om de bruid en de bruidegom met z’n tweetjes op de foto te zetten. Op een locatie naar keuze kunnen de klassieke poses, maar ook spontane intieme momenten worden vastgelegd. Fotograaf Milou van Helden zal jullie helemaal begeleiden in het poseren en de verdere inhoud van de fotoshoot.

trouw en bruiloft rapportage

De foto’s

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Jij mag vervolgens de 8 mooiste foto’s uitzoeken van de fotoshot. Deze zullen later door de fotograaf luxe worden nabewerkte, en samen met álle gemaakte foto’s van de dag (basis bewerkt) verzonden worden. Kan je niet kiezen of wil je gewoon meer foto’s luxe bewerkt ontvangen? Geen probleem, je kunt altijd extra foto’s laten bewerken.

Nabewerking

Het bewerken van foto’s is een belangrijk en tijdsrovend onderdeel van het fotograferen. Eventuele oneffenheden kunnen worden weggewerkt, maar ook kleuren/contrasten, kaders en de hele stijl van een foto kunnen worden aangepast. Deze details bij elkaar laten een foto echt spreken en maken hem áf. Wanneer je zelf speciale wensen hebt voor het bewerken van een foto (zwart wit met kleureffecten, vintage bewerking etc) kun je deze wensen altijd kenbaar maken. De uiteindelijk bewerkte foto’s zullen na ca 10 werkdagen digitaal in origineel formaat naar je worden toegestuurd.
Heb je de foto’s sneller dan na de gebruikelijke 10 dagen nodig, dan is het mogelijk om een spoedbewerking te laten toepassen op de gekozen foto’s. Voor 19,50 euro zullen jou foto’s dan voorrang krijgen en binnen 2 werkdagen worden verzonden.
Heb je de foto’s al ontvangen en bedenk je je dat je tóch nog meer foto’s wilt laten bewerken, of wil je dat de bewerkte foto’s nog iets worden aangepast? Maak dit dan kenbaar tot uiterlijk 8 weken na de shoot, dan worden alle foto’s van de fotograaf namelijk automatisch verwijderd en is bijbestellen en aanpassen van de foto’s niet meer mogelijk.

trouw en bruiloft rapportage

Trouwfotograaf en bruidsfotografie reserveren

Als je hebt besloten dat je deze fotoshoot wilt doen, kun je nu meteen reserveren. De fotograaf zal hierna contact met je opnemen om een afspraak met je te maken, waarbij jij je wensen kenbaar maakt.

Meer informatie

BewarenBewaren

Samenvatting

 • Vanaf minimaal 4 aaneensluitende uren
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 45,00 euro per half uur
 • Alle foto’s van de gehele dag met basisbewerking, 8 nabewerkte foto’s van de fotoshoot met luxe bewerking
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 19,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

629 reviews for Trouwfotograaf en bruidsfotografie

 1. 5 van 5

  Annemiek van Horssen

  Ik heb een erotische/boudoir/shoot gedaan bij Milou.
  De shoot verliep super relaxt en ben enorm blij met het reslutaat!!

 2. 5 van 5

  Arno Klaassen

  Ik vond het een prima photshoot omdat Milou zeer professioneel werkt! Zeer tevreden!

 3. 4 van 5

  Elian

  Een positieve ervaring met een prachtig resultaat voor een prima prijs. Wat wil je nog meer?

 4. 5 van 5

  Isabelle

  Het was een super leuke fotoshoot! Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de snelle levering. Milou stelt je op gemak en weet precies hoe je lichaamshouding het mooiste op de foto naar voren komt.

 5. 5 van 5

  Anoniem

  Milou pakt alles heel professioneel en toch persoonlijk aan. Vanaf het eerste contact tot en met het opleveren van het eindresultaat. Kortom, ik ben super tevreden en heel blij met de foto’s van mijn fotoshoot. Een volgende keer kom ik zeker weer bij Milou uit.

 6. 5 van 5

  A. Jansen

  Milou stelt je meteen op je gemak. De tijd vloog en ze geeft goede tips qua poses! Foto’s zijn erg mooi geworden.

 7. 5 van 5

  Kevin

  Super toffe ervaring! Voelden ons bij binnenkomst erg welkom! Bovenal Milou, befankt voor het mooie resultaat

 8. 4 van 5

  Raul

  Ik ben helemaal tevreden met de mooie en professionele foto’s.

 9. 5 van 5

  Anoniem

  Een geweldige ervaring met een prachtig resultaat.
  Milou voelde feilloos aan

 10. 5 van 5

  Nicole

  Ik wilde graag een zwangerschapsshoot doen en kwam via Google terecht bij Photosessions van Milou. In haar portfolio zag ik meerdere foto’s die me aanspraken (niet de standaard foto’s die je vaak ziet) en heb daarom een mailtje gestuurd met wat vragen over de mogelijkheden, manier van werken en uiteraard de planning. Uiteindelijk hebben we in overleg besloten om een shoot van anderhalf uur te doen, zodat we alle tijd hadden om meerdere poses te fotograferen met meerdere outfits/attributen. De shoot zelf was al heel leuk om te doen, mijn partner en ik voelden ons prima op ons gemak. Tussen de foto’s door bekeken we voorbeelden die ikzelf had meegenomen en die werden gebruikt als inspiratie voor de shoot. Ook bracht Milou zelf ideeën in en zo kregen we een mooie combinatie.
  Het is wel goed om van tevoren goed na te denken over de kleuren die je wilt dragen (zwart of wit maakt veel uit op een foto) en ik had zelf ook bijvoorbeeld een setje roze schoentjes meegenomen.
  Uiteindelijk zijn het echt prachtige foto’s geworden en ben ik heel trots en blij met het resultaat! Ook voor de bewerking had ik nog wat wensen die Milou ook allemaal heeft meegenomen. Al met al dus heel tevreden en blij met het resultaat! Zeker een aanrader!

 11. 5 van 5

  Anke

  Super resultaten, gewoon TOP!!!

 12. 5 van 5

  Susan

  Super leuke shoot gehad, met als resultaat echt fantastisch mooie foto’s.
  Milou is heel professioneel en stelt je zeer op gemak.
  Een echte aanrader!

 13. 5 van 5

  Anne-Marieke

  Wij zijn erg tevreden over de fotoshoot bij Milou. Ze is zeer kundig en stelde ons erg op ons gemak. We hadden iets specifieks in gedachte en ze heeft dit weten te realiseren. Daar zijn we erg blij mee!

 14. 5 van 5

  roel

  Wij hadden een fotoshoot voor het kinderfeestje van onze dochter die 11 werd. Wij zijn zeker tevreden over hoe het verliep: Milou is super creatief en heeft veel leuke ideeen. De kids vonden het erg leuk om te doen en hadden het naar hun zin. Dat zie je terug aan de spontane en mooie foto’s. Ik zou deze studio zeker aanraden.

 15. 5 van 5

  Hanneke

  Goede service, snelle reactie op mail, goede prijs/kwaliteit en de foto’s hadden we erg snel.
  Onze zwangerschapsshoot kon niet doorgaan omdat onze baby op die dag geboren is dus omgezet naar newbornshoot. Milou had alle begrip.
  Het allerbelangrijkste: ze heeft mijn wensen omgezet naar superleuke foto’s, zeer waardevol!

 16. 5 van 5

  Klaudia

  Wij zijn zeer tevreden over hoe de sessie is verlopen. De foto’s zijn prachtig! De eindresultaat was Hoe ik het precies in mijn hoofd had hoe ik het in mijn hoofd realiseerde. We werden heel vriendelijk te woord gestaan. En komen zeker terug voor een andere shot! ZEKER een aanrader! Nog eens bedankt voor Milou!

 17. 4 van 5

  Linda

  Leuke ontspannen shoot.
  Zitten enkele toffe foto’s bij.

 18. 4 van 5

  Marijke

  We hebben de schoot cadeau gekregen en foto’s van onze dochter laten maken. Milou is geduldig en begripvol, en heeft heel mooie foto’s weten te maken.
  Wij zijn er erg blij mee!

 19. 4 van 5

  Sabrina

  Super zwangerschapsshoot gehad. We zijn blij met t resultaat! Heel erg bedankt Milou!

 20. 5 van 5

  Leyla Roosen

  Eindelijk prachtige profielfoto’s !! Milou stelt je snel op je gemak, is professioneel en binnen een wip prachtige foto’s en hele snelle levering! Top!

 21. 5 van 5

  Ruud

  Zeer snelle en goede kwaliteit service en relaxte sfeer tijdens shoot. Perfect

 22. 5 van 5

  Evie

  Weet wat ze doet, aanrader!

 23. 4 van 5

  Klaas en Petra

  Relaxte ontspannen shoot gehad!fijne fotografe om mee te werken!

  Absoluut een aanrader!

 24. 4 van 5

  hayke

  Goede en snelle service. Stelt je op je gemak en stuurt veel op poses waardoor je zelf weinig hoeft te denken.

 25. 5 van 5

  Nancy

  Persoonlijk vanaf het eerste moment dat ik een mail stuurde. Stelde tijdens de fotoshoot iedereen op het gemak en door een ‘luchtige’ / grappige aanpak zijn er fantastische foto’s uitgekomen!

 26. 3 van 5

  Mayke en Fred Merks

  Fotografe was klantvriendelijk, en we werden prima ontvangen. Ze vroeg ook naar onze wensen. Helaas vonden wij een uur iets te weinig tijd, omdat ons hondje niet helemaal op haar gemak was. Daardoor was het moeilijk om echt mooie foto’s te maken. Op een aantal foto’s kun je goed zien dat onze hond gestresst was. Echt zonde. Onze hond ontspande pas als ze even geen aandacht kreeg. Gelukkig hebben we toch een keuze kunnen maken…

 27. 5 van 5

  Emma

  Hele mooie foto’s gemaakt samen met Milou. Ze gaf me heel duidelijke instructies over houding en blik, waardoor de foto’s echt sexy zijn geworden. Ze liet me kiezen welke poses ik mooi vond en had zelf ook veel goede ideeen. Ze is ook nog eens heel aardig en relaxed, ik zou dit iedereen aanraden! Echt waar voor je geld!

 28. 5 van 5

  Tamara Hagenbeek

  Milou heeft voor mij een serie esthetische foto’s gemaakt, waar ik echt erg blij mee ben. Ze heeft een goed gevoel voor kleur, licht en opzet. Haar service is persoonlijk, professioneel en super snel. Voor mij was het een fijne ervaring. Erg bedankt Milou!

 29. 5 van 5

  Pien Schijvens

  Het zijn prachtige foto’s geworden Milou! Wat fijn dat het nabestellen van de foto’s zo gemakkelijk en snel gaat, wie weet bestel ik er nog een paar bij, want ik kan gewoon niet kiezen…

 30. 5 van 5

  Petra

  Milou is een leuke dame. Voelden ons meteen op ons gemak. Was een leuke shoot om te doen met mooie foto’s als resultaat!

 31. 5 van 5

  Lotte Dirks

  Super blij met de mooie, en super schattige foto’s van onze newborn shoot! Precies de foto’s waar ik op hoopte! Bedankt!

 32. 5 van 5

  Eline

  Bij Milou zwangerschapsshoot geboekt. We hebben zelf aangegeven wat onze wensen waren en Milou heeft vervolgens de poses voorgesteld. Dit was erg fijn! We voelden ons erg op ons gemak en zijn blij met het resultaat!

 33. 5 van 5

  Elly

  Een leuke ervaring, superrelaxed en ontspannen. Goede en duidelijke aanwijzingen tijdens de opnames, waardoor de shoot vlotjes en makkelijk verliep. Ik ben nu in het bezit van leuke foto’s, precies zoals ik het wilde hebben. En dat voor een goede prijs! Aanrader.

 34. 4 van 5

  Carlijn

  Persoonlijke benadering in relaxte sfeer. Je betaalt voor kwaliteit. Milou weet snel in te spelen op wat je graag in beeld zou willen, waardoor er veel verschillende, mooie, professionele foto’s worden gemaakt.

 35. 4 van 5

  Maartje

  Fijne, ongedwongen sfeer. Milou helpt ontspannen met als resultaat mooie foto’s zodat we er op staat zoals we daadwerkelijk zijn!

 36. 5 van 5

  Brouwer

  De foto’s zijn ontzettend mooi geworden en de sfeer was erg prettig. Zeker een aanrader!

 37. 5 van 5

  Nikki

  Laatst een zwangerschapsshoot gedaan bij Milou. Ik had nog nooit een fotoshoot gedaan dus wist niet goed wat ik zou moeten doen. Ook had ik een specifiek idee in gedachten.
  Milou stelt je echt op je gemak, denkt mee, en heeft zelf ook hele goede ideeën. Ik heb onwijs veel positieve reacties gehad op de foto’s. Échte een aanrader!!

 38. 5 van 5

  francien

  Leuke newborn fotoshoot gehad naar tevredenheid.
  De fotograve was zeer aardig en ook voor onze zoon waar ze leuk mee om ging.
  Zeker een aanrader!
  Het resultaat is super mooi geworden.

 39. 5 van 5

  Danielle

  Alles was top, van het begin tot eind. Communicatie per mail was duidelijk. Tijdens de fotoshoot stelde Millou mij erg op mijn gemak en ze gaf goeie instructies. En de foto’s zijn ook nog eens super nooi geworden! Echt heel tevreden!

 40. 5 van 5

  Stuart Lloyd

  een echte aanrader. ontzettend blij met de resultaat.

 41. 5 van 5

  Kim

  Prachtige foto’s van onze bruiloft! Zeer tevreden over het resultaat en hoe de dag is verlopen. Een aanrader 🙂

 42. 5 van 5

  Janine

  ik had een kinderfeestje geregeld bij Photosessions voor de 10de verjaardag van mijn dochter. De meiden hebben enorm genoten. Het was heel leuk en gezellig! De fotografe deed het heel leuk. Communicatie vooraf en na de shoot verliep prettig. Informatie was duidelijk. Zeker een aanrader!

 43. 5 van 5

  floor

  Milou stelde me op mijn gemak en gaf heel goede aanwijzingen! Hoewel het doen van een (sexy) fotoshoot de eerste keer was voelde ik me op mijn gemak en ben ik heel blij met het resultaat.

 44. 5 van 5

  Anoniem

  Een hele fijne fotoshoot!

 45. 4 van 5

  Wesley en Daisy

  Super shoot!
  Milou heeft ons goed op ons gemak gesteld met een fantastisch resultaat als bewijs!
  Ook geeft Milou duidelijke aanwijzingen en zorgr voor een relaxte vibe! Heel leuk! #aanraadertje;)

 46. 5 van 5

  p de vries

  Hele goede en leuke foto’s gekregen van photoshoot van mijn dochter en mezelf. Ik ben er heel blij mee. Ze stelt je op gemak en weet je in heel natuurlijke houding te plaatsen die het op foto goed doet. Aanrader voor profiel- of familiefoto’s.

 47. 5 van 5

  cherine

  Als kersverse gezinnetje bij Milou terecht gekomen voor een newborn shoot. Na een uur shooten hebben we prachtige foto’s gekregen! Met een kleine van 3 weken die niet zo leuk vond om wakker te worden steeds voor verschillende posities en sets was Milou geduldig en begripvol en luisterde goed naar wat we wilden. Zeker een aanrader

 48. 5 van 5

  Laura

  Milou stelde mij ontzettend op mijn gemak. Luistert goed naar de wensen wat je wilt en maakt dit ook waar.
  Ik kan het iedereen aanbevelen die onzeker is over zichzelf. Zo een shoot is echt de manier om jezelf in een ander daglicht te zien.

 49. 5 van 5

  Lianne

  We waren best een beetje zenuwachtig, omdat we beide niet graag op de foto staan. We wisten ook niet zo goed wat we moesten verwachten. Maar Milou gaf ons gelijk een fijn en gezellig gevoel waardoor we ons snel op ons gemak voelden. En we zijn natuurlijk super blij met het resultaat!

 50. 5 van 5

  Rik Raaijmakers

  Echt super !
  Kan mij alleen maar aansluiten bij de vele positieve reacties. Lukt me vrijwel nooit om fatsoenlijk op de foto te komen, en het laatste waar ik mezelf naar toe zag gaan was een fotoshoot. Door Milou is dit totaal veranderd, gewoon een heel sympathiek iemand en professioneel bovendien. Het is een geweldige ervaring geweest, heel erg leuk om te doen. Prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde. De afhandeling is prima; erg makkelijk om de foto’s te bestellen, bij bestellen en downloaden; is tot in de puntjes verzorgd. Bij vragen snel antwoord. Door mijn enthousiasme zou ik bijna vergeten dat de foto’s super mooi zijn geworden !!!
  Voor mij voor herhaling vatbaar, en voor de lezers een aanrader !

Een review toevoegen

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Neem contact met mij op

Fotograaf Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email momenteel tijdelijk in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Misschien vind je deze ook leuk…