Cake smash fotoshoot

Cake smash fotoshoot

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.85 out of 5

Is je kindje jarig en wil je dit vieren met een vrolijke fotoshoot waarin geknoeid mag worden met taart? Dan is deze cake-smash fotoshoot wat voor jullie! … Lees meer

Lees alles over deze fotoshoot

Waarom je kindje de cake smash fotoshoot zou moeten doen

In de kinderfilm Matilda (naar het boek van Roald Dahl) is er een scene, waarin het dikke jongetje als straf een MEGA grote chocoladetaart moet opeten van de gemene lerares mevr. Bulstronk. Terwijl ik weet dat het een straf was voor de jongen (50 kilo chocolade is voor niemand goed), toch was dat mijn favoriete scene en wilde ik vroeger dat jongetje zijn. Mega. Taart. Met mijn handen eten, zoveeeel als ik zou willen. Yep! Nu heb je bij de cake smash fotoshoot geen evil mevr. Bulstronk, en ook geen 50 kilo chocolade. Maar wel een kind, taart en geen regels. Soort van het beste van mijn jeugdherinnering uit de film!

Bij de cake smash fotoshoot nemen we de tijd om super grappige en lieve foto’s te maken van jullie kindje met een zelf meegenomen taart of cake. De foto’s die hieruit komen zijn gewoon heel cute en creatief. Je kunt ze gebruiken voor uitnodigingen voor bijvoorbeeld de 1e verjaard van je kind, maar de mooiste foto staat ook super leuk als poster in huis aan de muur. Niet alles hoeft zo serieus te zijn toch?

Wat krijg je

Een fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Je neemt bij deze fotoshoot zelf een taart (of muffin/cupcake) mee naar de shoot. Na afloop van de fotoshoot kies je thuis met behulp van een online fotoalbum je favoriete foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen

Cake smash fotoshoot

Hoe gaat de cake smash fotoshoot in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Cake smash fotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven, net als bij de andere shoots met kleine kinderen is geduld en spelenderwijs de shoot ingaan wel heel belangrijk. Af en toe vinden kindjes de taart nog wat viezig aan de handjes voelen in het begin, in dat geval laten we hem of haar stapje voor stap wennen aan de structuur en nemen we de tijd! Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de cake smash fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Jullie kiezen dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Cake smash fotoshoot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s die je in bladen tegenkomt en ook steeds meer foto’s op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren,  experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 24,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto’s van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto’s wilt of alsnog een backup van je foto’s kunt maken.

Cake smash fotoshoot

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Daarom nu alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs van deze fotoshoot is 133,50 euro en is inclusief 8 foto's met professionele editing. Dit is de totaalprijs! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan 🙂

Tevens kun je gebruik maken van de volgende optie's: Het hoeft niet, maar het mag wel!

 • De prijs geldt op alle werkdagen. Wil je op een weekenddag of in de avond komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
 • Heb je meer studiotijd nodig? Je kunt extra tijd boeken voor 29,50 per half uur.
 • Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 per 4 foto’s.
 • Extra snel klaar: Ontvang de nabewerkte foto's al na één werkdag voor 24,50!
 • Bij fotoshoots op locatie kunnen reis- en opbouw- kosten worden gerekend. Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de prijs!

Houdt er rekening mee dat de taart niet bij de shoot is inbegrepen, deze neem je zelf mee! 😉

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 1 outfit meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden Fotograaf
9,7
4.85 out of 5
Gebaseerd op 1588 reviews
 1. 5 out of 5

  Kim

  Het was een leuke ervaring voelde mij ook erg op mijn gemak super tevreden met mijn foto’s 😁

 2. 5 out of 5

  Kim

  Super professionele fotografen, echt hele mooie foto’s en kwaliteit.
  Ze laat je meteen op je gemak voelen.
  Ze geeft je goede instructies en geeft aan wat je nog een beetje bij moet sturen.
  Echt een super fijne ervaring, ik zou het zo weer doen omdat het zo leuk was om te doen.

 3. 5 out of 5

  Bianca

  Milou is super relaxed, je voelt je snel op je gemak. Houdt rekening met al je lichamelijke ongemakken en fysieke beperkingen. Ze weet wat ze doet. Zeer duidelijk in wat je moet doen, hoe je moet staan, kijken…Tijd is voorbij gevlogen. Heel snel hele mooie foto’s gekregen. Je voelt je al snel een model.

 4. 5 out of 5

  Anne

  Bedankt Milou!

 5. 5 out of 5

  Jeroen

  Hoi Milou,

  We zijn erg tevreden over het resultaat😊
  Zeer professioneel en goed aan gepakt we komen zeker nog eens terug.
  😊😊😊♥️

  Gr Ilona en Jeroen

 6. 5 out of 5

  Janneke

  Ik voelde mij al snel op mijn gemak en ben super blij met het resultaat. Voor mij was het een fotoshoot om even de tijd stil te zetten, zodat ik mooie foto’s heb voor later. Maar ik ben er ook nu al super blij mee. Trots op het resultaat!

 7. 5 out of 5

  Audrey

  Wat een geweldig leuke ervaring was dit! Bedankt Milou voor de prachtige foto’s, we zijn er heel blij mee!

 8. 4 out of 5

  Nanon Boulanger

  Het was best spannend om ivm een toekomstige borstoperatie in lingerie te gaan poseren. Ik werd heel erg door Milou op mijn gemak gesteld en kreeg mede ook dankzij haar creativiteit en ideetjes mooie foto’s terug. Voor herhaling vatbaar ! Ik hoop dit jaar nog de portretfotografie ook bij haar te doen.

  Het enige aandachtspuntje dat ik heb is dat er m.i. duidelijker vantevoren kan worden aangegeven dat voorbeeldfoto’s die je zelf meeneemt niet haalbaar zijn. Daar kunnen plausibele redenen voor zijn, alleen ik heb die informatie daarover gemist.

  Maar Milou, ik kom dus zeker nog terug.

 9. 5 out of 5

  Senna Pijpers

  Een bijzondere ervaring om een fotoshoot te doen in lingerie bij Milou. Behoorlijk spannend, maar al super snel op m’n gemak. Dat was heel fijn. Ze heeft toffe ideeën en de foto’s zijn super mooi geworden! Ze weet precies wat wel en niet bij elkaar past qua setjes, accessoires en belichting/achtergrond kleuren. Aanrader!

 10. 5 out of 5

  Rennie

  Het was een erg ontspannen en relaxte sfeer. We hebben hierdoor erg kunnen genieten van de shoot.

 11. 5 out of 5

  Wilma van Dijken

  Een leuke ervaring, hoewel ik het best een beetje spannend vond. Maar Milou je deed het heel natuurlijk en vlot en je wist ons in relaxte houdingen te zetten.
  Een kleine aanvulling omtrent het vinden van de locatie:
  Misschien is het handig om te vermelden dat Plan B naast de Hanos te vinden is.

  De foto’s vinden we erg mooi geworden!

 12. 5 out of 5

  Els

  Ik voelde mij erg op mijn gemak. Ze legde uit hoe ze te werk ging, gaf aanwijzingen bij het poseren en stelde tussendoor ook interesse-vragen om een persoonlijke sfeer te creëren. De foto’s kreeg ik dezelfde avond per mail binnen. Na het indienen van mijn definitieve foto, was de bewerkte versie binnen 24 uur klaar. Prijs-kwaliteit top!

 13. 5 out of 5

  Leonie

  Een super ervaring en een geweldig resultaat, was heel snel op mijn gemak, echt een aanrader !!!

 14. 5 out of 5

  Sanne

  een Boudoir shoot stond al langer op mijn lijstje en nu ik ga trouwen was het een perfect moment. Ik wilde powervrouw die mijn vriend vaak sneller ziet dan ik vast laten leggen en dat is gelukt!
  Milou vroeg wat ik ermee wilde doen en omdat ik een fotoboekje wilde werd hier rekening mee gehouden met de verschillende outfits, achtergronden en stijlen.
  Het was een fijne sfeer, voelde me erg op mijn gemak. Milou is mega perfectionistisch, elk plukje haar of bh-bandje werd op zijn plek gelegd voor het beste resultaat. Wat er mag wezen!
  Het was een ‘wow ben ik dit? wat gaaf’ effect! Heel mooi en precies waar ik om had gevraagd. Een aanrader dus voor elke vrouw, je zelfvertrouwen groeit zeker na zo’n shoot!

 15. 5 out of 5

  Frank

  Mijn vrouw waseerst erg sceptisch over de shoot en had zo haat twijfels.
  Echter vanaf dat we binnen waren werden wij op ons gemak gesteld. Vooral mijn vrouw.
  Milou heeft vanaf het begin af aan haar gerust gesteld en aangegeven alleen dat te doen wat zij zelf wilde.
  Uiteindelijk is de 90 minuten om gevlogen. Het was voorbij voordat we het wisten en de fotos zijn super geworden.
  Men merkt dat Milou weet waar ze het over heeft en het niet voor het geld doet. Er waren leuke gesprekken tijdens de shoot wat iedereen een mooi persoonlijke gevoel geeft tijdens de shoot.
  Een echte aanrader.
  Mijn vrouw wil het zo nog een keer doen, terwijl er eerst twijfels waren.

 16. 5 out of 5

  Victor

  Ik ben best onzeker over mijn uiterlijk en daardoor cameraschuw. Toch ben ik deze fotoshoot gaan doen en Milou maakt het een leuke ervaring, tijdens de shoot hebben we ook een leuk gesprek gehad over verschillende dingen en het voelt daardoor heel relaxt. Blij dat ik het gedaan heb, want het heeft een hoop leuke reacties op mijn foto’s opgeleverd. En ik sta er relaxter op dan normaal waar ik snel wat geforceerd erop sta.

 17. 5 out of 5

  Pepijn

  Mooie foto’s

 18. 5 out of 5

  Maartje

  Ik vond het heel fijn om met Milou werken, ze liet mij echt op m’n gemak voelen. Ook gaf ze duidelijke aanwijzingen tijdens het shooten maar luisterde ze wel goed naar wat ik voor ogen had. Milou ging zeer efficiënt om met de tijd die we hadden en ook het eindresultaat kwam snel binnen!

 19. 5 out of 5

  Laraine

  M’n partner en ik hebben een shoot gehad bij Milou. We hadden geen ervaring met fotoshoots maar Milou heeft ons helemaal op ons gemak gesteld. Ze is vriendelijk, professioneel en uiteraard een top fotograaf! We zijn superblij met de ervaring en het resultaat van de foto’s. Ze zijn super mooi geworden! Milou, Dankjewel voor de goede service!

 20. 5 out of 5

  Anne

  Het was voor ons een eerste echte fotoshoot, dus het was wel een klein beetje spannend. (Ook voor de hond) Het ging allemaal echter super relaxed en we zijn heel blij met de foto’s. We bevelen Milou zeker aan aan iedereen die een mooi portret wil.

 21. 5 out of 5

  Dorine

  bedankt voor je mooie foto’s en ontspannen shoot!

 22. 5 out of 5

  Katja

  Hele leuke shoot gehad! Je wordt goed begeleid en het is erg gezellig! Foto’s zijn prachtig geworden en het contact verliep ook erg prettig.

 23. 5 out of 5

  Chantal

  Superleuke fotoshoot met een prachtig resultaat!!
  Alles was heel ontspannen en al vonden een paar van ons het vooraf ongemakkelijk dan was daar daarna niks meer van te merken en zien!
  Echt een aanrader.
  Milou bedankt voor de prachtige foto’s!

 24. 5 out of 5

  Anneke Schellens

  Ik houd van fotograferen, sta liever achter als voor de camera. Milou zorgt echter snel voor een ontspannen en relaxte sfeer. Haar oog voor detail viel me echt op. Ze luistert goed naar je wensen en vertaalt dit in hele mooie foto’s. Kortom een aanrader.

 25. 4 out of 5

  Britney

  Super leuke ervaring gehad. Mijn vriend en ik hadden nog nooit een photoshoot gedaan, maar Milou heeft ons heel goed geholpen. Er zijn hele mooie foto’s uitgekomen!

 26. 5 out of 5

  Patricia

  Geweldig! Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Milou. En de foto’s wauw wauw wauw, ik herken mezelf soms niet eens terug. Ik ben er echt ontzettend blij mee! Dit zou iedereen zichzelf cadeau moeten doen, je ziet echt een totaal andere kant van jezelf. Heel blij dat ik dit gedaan heb! Bedankt Milou!

 27. 5 out of 5

  Naomi

  Milou stelt je heel goed op je gemak. We zijn super tevreden van de mooie foto’s en zouden het zo opnieuw doen. Een echte aanrader!

 28. 5 out of 5

  Sivia

  Silivia
  Super mooi fotoshoot
  Groetjes

 29. 5 out of 5

  Sivia

  Mooi 😘

 30. 4 out of 5

  M

  Nice & very professional team.

 31. 5 out of 5

  Marlot

  Fantastische ervaring. Normaal sta ik echt niet vooraan bij het maken van foto’s. Maar nu met mijn eerste zwangerschap wou ik het toch vast laten leggen. Geen seconde spijt van. Je wordt meteen enorm op je gemak gesteld en begeleid. Als je zelf geen ideeën hebt: geen probleem. Zij heeft er genoeg!
  Na een paar dagen wachten prachtige foto’s mogen ontvangen, die ik nu voor altijd vast heb laten leggen. Bedankt!!

 32. 5 out of 5

  Nauka

  Begin deze maand heb ik een erotische fotoshoot laten doen.
  Dit beviel mij enorm!
  Dankzij de goede uitleg en aanwijzingen van Milou voelde het allemaal heel prettig. De foto’s zijn prachtig! Ik ben er heel erg blij mee en kan het iedereen aanraden.

 33. 5 out of 5

  Meike Smeekens

  Een hele gave en fijne fotoshoot gehad! Zonder dat ik ervaring had in fotoshoots heeft ze er echt voor gezorgd dat ik volledig op mijn gemak was en dat ze de beste en mooiste poses liet zien. Tijdens de shoot was het ook heel gezellig met een babbeltje hier en daar. De tijd vloog voorbij en het resultaat was en is prachtig. Ik kan het echt iedereen aanbevelen!

 34. 4 out of 5

  Marleen

  Leuke ervaring, leuke colelctie foto’s aan overgehouden. Milou voldoet aan de verwachting in die zin dat ze de foto’s goed weet af te stemmen op het toekomstig gebruik. Top!

 35. 5 out of 5

  Melissa

  Super bedankt! Was een leuke ervaring en de foto’s zijn heel mooi geworden! Ook een fijne setting en vriendelijke dame. Wij raden het iedereen aan. Wij voelden ons ontzettend op ons gemak.

 36. 5 out of 5

  Carla

  Het was ontzettend leuk om samen met Milou de erotische fotoshoot vorm te geven. Milou is erg professioneel en kon echt mezelf zijn met een prachtig resultaat! Ontzettend blij met mijn erotische foto’s. Leuk voor nu maar zeker ook voor later!
  Dankjewel Milou voor de super mooie foto’s!!!

 37. 4 out of 5

  Maartje konings

  Milou had een hele natuurlijke en plezierige interactie met mijn dochter van 1 jaar waardoor zij direct op haar gemak was en er leuke foto’s zijn gemaakt! Het was een fijn gezinsmoment met als resultaat foto’s waarop we echt onszelf zijn.

 38. 5 out of 5

  Monique

  Het was echt super! Ik voelde mij meteen op mijn gemak.
  Ze haalt echt het beste uit je, alles is mogelijk, alles wordt mooi.
  Ik had zelf ideeën en die werden echt heel mooi vast gelegd.
  Ik heb ondertussen een keuze gemaakt en deze laten afdrukken, echt WAUW!!
  Superbedankt voor deze hele toffe mooie ervaring en herinnering.

 39. 5 out of 5

  Daniella

  Je hebt ons echt op ons gemak laten voelen, en we zijn echt zo blij met de foto’s! Je bent echt een kunstenaar!!

 40. 5 out of 5

  Jose

  Echt topfotograaf. Stelt je op je gemak en neemt de tijd om alles goed uit te leggen

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
  Ik beantwoord graag al je vragen!

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!