Cake smash fotoshoot

Cake Smash Fotoshoot

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.87 out of 5

Is je kindje jarig en wil je dit vieren met een vrolijke fotoshoot waarin geknoeid mag worden met taart? Dan is deze cake-smash fotoshoot wat voor jullie! … Lees meer

Lees alles over deze fotoshoot

Waarom je kindje de cake smash fotoshoot zou moeten doen

In de kinderfilm Matilda (naar het boek van Roald Dahl) is er een scene, waarin het dikke jongetje als straf een MEGA grote chocoladetaart moet opeten van de gemene lerares mevr. Bulstronk. Terwijl ik weet dat het een straf was voor de jongen (50 kilo chocolade is voor niemand goed), toch was dat mijn favoriete scene en wilde ik vroeger dat jongetje zijn. Mega. Taart. Met mijn handen eten, zoveeeel als ik zou willen. Yep! Nu heb je bij de cake smash fotoshoot geen evil mevr. Bulstronk, en ook geen 50 kilo chocolade. Maar wel een kind, taart en geen regels. Soort van het beste van mijn jeugdherinnering uit de film!

Bij de cake smash fotoshoot nemen we de tijd om super grappige en lieve foto’s te maken van jullie kindje met een zelf meegenomen taart of cake. De foto’s die hieruit komen zijn gewoon heel cute en creatief. Je kunt ze gebruiken voor uitnodigingen voor bijvoorbeeld de 1e verjaard van je kind, maar de mooiste foto staat ook super leuk als poster in huis aan de muur. Niet alles hoeft zo serieus te zijn toch?

Cake smash fotoshoot

Wat krijg je

Bij deze "Cake Smash Fotoshoot" krijg je sowieso de volgende dingen, die allemaal bij elkaar zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat: doeltreffende foto’s, helemaal volgens het beeld dat jij voor ogen hebt.

 • Ik geef je vakkundig advies over welke shoot je nodig hebt en hoe we deze gaan invullen. De “hoe, wat, waarom en waarvoor” zullen we voorafgaand samen uitvogelen.
 • Daarna plannen we een fotoshoot op maat. In de studio of op locatie, geheel met de beste professionele apparatuur, lichten, achtergronden en accessoires.
 • Tijdens de shoot geef ik je persoonlijke, enthousiaste en vooral vakkundige begeleiding. Ik wijs je verschillende poses, met oog voor gedetailleerde nuances. Eigen input? Altijd welkom! Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën en praktische tips. Als jij zorgt voor voldoende kledingopties, dan help ik je bij het samenstellen van toffe combinaties en styling. Dit omdat ook kleur en stijl een enorm verschil maakt in hoe jouw totale beeld overkomt.
 • Na de fotoshoot kun je direct nagenieten! Je krijgt toegang tot je eigen beveiligde online keuze-album, zodat je thuis meteen alle foto’s kunt zien. Hiermee kun je op je gemak een selectie maken van de allerbeste foto’s die je nabewerkt wilt ontvangen.
 • Je gekozen foto's krijgen editing met zorg. Hierover vertel ik je hieronder uitgebreid meer: de kracht van een goede nabewerking.
 • Wanneer je foto’s helemaal klaar zijn en de editing is gedaan, krijg je de digitale beelden in hoge resolutie (plus een kopie in zwart-wit), digitaal naar je toegestuurd.

Uiteindelijk krijg je een reeks creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s, helemaal aangepast op jouw specifieke wensen. Deze zijn helemaal van jou, te gebruiken voor alle denkbare doelen.

Hoe gaat de cake smash fotoshoot in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Cake smash fotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven, net als bij de andere shoots met kleine kinderen is geduld en spelenderwijs de shoot ingaan wel heel belangrijk. Af en toe vinden kindjes de taart nog wat viezig aan de handjes voelen in het begin, in dat geval laten we hem of haar stapje voor stap wennen aan de structuur en nemen we de tijd! Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de cake smash fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Jullie kiezen dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Cake smash fotoshoot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto's die je in bladen tegenkomt en ook veel foto's op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je voor deze Cake Smash Fotoshoot geen 'over the top' make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kleurbalans (de sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken: de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Kadreren: de uitsnede van de foto (inzoomen/roteren)
 • Al die kleine dingetjes. Anders kan ik het niet noemen, want er zijn een héle hoop kleine dingetjes die een opknapbeurt kunnen gebruiken en bij elkaar toch wel veel aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ogen oplichten, achtergrond egaliseren, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten worden na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar je toegestuurd. Heb je de foto's sneller nodig, dan is het zelfs ook mogelijk om voor een spoedbewerking te kiezen. Voor 24,50 euro worden je foto's dan supersnel nabewerkt en al binnen 2 werkdagen naar je verzonden.

De gemaakte foto's van de shoot bewaar ik 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto's méér foto's willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto's, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto's van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto's wilt of alsnog een backup van je foto's kunt maken.

Cake smash fotoshoot

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Daarom nu alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs van deze fotoshoot is 148,50 euro en is inclusief 8 foto's met professionele editing. Dit is de totaalprijs! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan 🙂

Tevens kun je gebruik maken van de volgende optie's: Het hoeft niet, maar het mag wel!

 • De prijs geldt op alle werkdagen. Wil je op een weekenddag of in de avond komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
 • Heb je meer studiotijd nodig? Je kunt extra tijd boeken voor 29,50 per half uur.
 • Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 per 4 foto’s.
 • Extra snel klaar: Ontvang de nabewerkte foto's al binnen 2 werkdagen voor 24,50!
 • Bij fotoshoots op locatie kunnen reis- en opbouw- kosten worden gerekend. Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de prijs!

Houdt er rekening mee dat de taart niet bij de shoot is inbegrepen, deze neem je zelf mee! 😉

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 1 outfit meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in super hoge resolutie en origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart-wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Profielfoto van fotograaf Milou van Helden
9,7
4.87 out of 5
Gebaseerd op 1771 reviews
 1. 5 out of 5

  Bert & Sanne

  De fotoshoot was een hele leuke ervaring. Wij gaan normaal gesproken zelden graag op de foto, maar voor ons 4 jarig samenzijn maakten we een uitzondering. Gelukkig hielp Milou ons er heel goed doorheen met leuke ideeën, goede tips en uitstekende instructies. Ook hielp ze op een zeer ongedwongen manier bij het uitkiezen van de foto’s die we uiteindelijk willen hebben en heeft deze zijn zeer mooi nabewerkt. Wijzelf en onze omgeving is heel enthousiast over het eindresultaat. Zeker een aanrader!

 2. 4 out of 5

  Danny Verbeek

  Leuke fotoshoot, ontspannen sfeer, er werden leuke, grappige poses bedacht door milou. kinderen vonden het ook erg leuk, spelen nu thuis steeds ” fotograafje”. Het eindresultaat is geweldig, veel mooie foto’s om uit te kiezen. Milou, bedankt!!

 3. 5 out of 5

  annick en lauren Dilissen/Duijsters

  wij zijn heel erg tevreden over het resultaat ! Het was een prachtige ervaring zeker om met je vriendinnen te doen! De bewerkte fotos vind iedereen geweldig en de fotoshoot op zich was heel tof en plezant !

 4. 5 out of 5

  Wendy

  wij zijn super tevreden met onze new born photoshoot. Milou is erg creatief en heeft hele goede ideeën, maar je mag ook zeker met eigen ideeën komen. wij hebben er super mooie foto’s aan over gehouden!

 5. 4 out of 5

  Rebecca

  Mijn vriend en ik waren 2 weken geleden een jaar samen en ik wilde hem graag verassen met iets leuks. Ik zocht op Google naar een Fotoshoot voor 2 en kwam toen hier, bij Photosessions. Toen we daar aankwamen werden we meteen goed verzorgd. De Fotoshoot zelf was ook een hele leuke ervaring. We werden goed begeleid en we voelden ons op ons gemak. De foto’s zijn heel mooi geworden en we zijn er allebei heel blij mee! Ik zou het zeker aanraden en ik zou zelf ook nog wel eens een shoot willen doen, ook al woon ik helemaal in Amsterdam.

 6. 5 out of 5

  Roel en Angela

  Romantische fotoahoot: Aardige fotografe die ons zeer goed begeleide, scherpe prijs. Goede en snelle service. Een echte aanrader voor iedereen die zijn geliefde een kado wil doen! En natuurlijk schitterende foto’s …..1 klein minpuntje het is zo moeilijk om te kiezen 😛

 7. 4 out of 5

  Sandra en Evy

  Wij hebben de fotosessie als zeer prettig ervaren. Milou was ook zeer goed met mijn dochter Evy van 3. Zij luisterde zeer goed naar Milou. Alleen vond ik een uur een beetje aan de krappe kant. De foto’s zijn naar verwachting en mooi geworden. Ik ben zeer benieuwd hoe de foto op canvas uit gaat zien….

 8. 4 out of 5

  Mirthe

  Ik heb samen met mijn zusje een fotoshoot gedaan bij PhotoSessions. De samenwerking liep vanaf het begin af aan prima. Er werden duidelijke afspraken gemaakt die goed werden nagekomen. Ook tijdens de fotoshoot hing er een prima sfeer, de uitleg was duidelijk en of je nu ervaring hebt of niet..het zijn prachtige foto’s als resultaat. We zijn ontzettend blij met de foto’s en kunnen deze fotoshoot voor iedereen aanbevelen.

 9. 5 out of 5

  S&T

  Een eerste fotoshoot is altijd spannend, maar Milou legde alles rustig uit en kwam zelf met veel leuke ideeën.
  Wij hebben erg genoten, tijdens de shoot zelf maar ook toen we de foto’s kregen. Super gedaan!

 10. 5 out of 5

  Dena,Roos,Ilse,Joyce

  Mooie foto’s met steeds leuke en verschillende poses!
  We hebben een leuke dag gehad en waren blij dat Milou
  met ons mee dacht. Bedankt Milou!

 11. 5 out of 5

  freek

  Leuke fotografe, mooie studio, mooie foto’s, prima prijs.

 12. 5 out of 5

  L&L

  de afspraak maken verliep allemaal heel goed en soepel.
  de fotoshoot vonden we heel leuk om te doen, en er werd ons ook goed vertelt hoe we moesten poseren en kijken, dit vonden we beide heel fijn omdat we het beide nog niet vaak gedaan hadden. milou was heel erg vriendelijk en gaf ons meteen een veilig en prettig gevoel, waardoor wij ons ook op ons gemak voelde. we hebben hierdoor ook een heel gezellige avond gehad.
  de betaling en het krijgen van de foto’s is ook allemaal goed gegaan zonder problemen, en de foto’s zijn heel mooi geworden. we zijn hier ook echt heel blij mee!!

 13. 5 out of 5

  Nieell

  Superleuke ontspannen fotoshoot gehad met vriendinnen van mijn dochter. Allemaal ongeveer 13 jaar. Ontzettend leuke foto’s geworden. Zeker de moeite waard om een keer te doen!

 14. 5 out of 5

  Dena

  Wij hebben dankzij Milou een erg leuke dag gehad! Er werden steeds leuke en verschillende posities genomen. Ik ben benieuwd naar de foto’s! Dit gaan we zeker vaker doen.

  Bedankt!

 15. 5 out of 5

  HT&L

  Wat een goede fotografe! Niet alleen door de ontzettend mooie foto’s, maar ook door haar creativiteit, haar ontspannen houding, geduld en goede aanwijzingen. Wij voelden ons erg op onze gemak bij Milou en dat is iets wat tijdens je trouwdag wel handig is!

 16. 4 out of 5

  suus

  erg leuk! ik vind het wel mooi, een romantische fotoshoot. Net wat intiemer als wanneer je naar een gewone fotograaf gaat.

 17. 5 out of 5

  Nathalie

  Wat zijn we blij dat we deze fotoscoop hebben gedaan. De foto’s zijn prachtig geworden en tijdens de sessie was de sfeer heel relaxed en ontspannen. Milou ging heel lief met onze kleine om en had alle geduld. Een absolute aanrader!!

 18. 5 out of 5

  Ankie

  We zijn erg tevreden over de shoot en de resultaten daarvan! We vonden het best spannend, omdat onze dochter van nét een jaar oud, soms erg eenkennig kan zijn. Zou ze het allemaal wel leuk vinden? Maar dat ging super goed, de fotografe wist daar goed mee om te gaan. Onze dochter heeft alleen maar gelachen. Mede hier door zijn de foto’s supermooi geworden! Ook over de nabewerking zijn we erg tevreden. Met trots laten we de foto’s aan iedereen zien.
  Sfeer was goed. Gezellige fotografe, die leuk contact weet te maken. Prijs/kwaliteit vinden we ook goed, fijne is dat je de foto’s allemaal digitaal krijgt, zonder merk zodat je ermee kunt doen wat je wilt.

 19. 4 out of 5

  Graaf86

  Wij hebben onlangs een hele leuke fotoshoot gedaan met 4 vriendinnen.
  De fotograaf gaat professioneel te werk en kwam tijdens de shoot
  ook met zeer leuke ideeen. We zijn alle 4 heel blij met het eindresultaat,
  de foto’s zijn na de bewerking heel mooi geworden. Wel jammer dat er
  maar 8 foto’s bij de prijs inbegrepen zijn.. voornamelijk omdat we alle foto’s
  (in totaal iets van 40) heel erg leuk vonden.

 20. 5 out of 5

  Inge&Judith

  Mijn zus en ik hebben op 22sept een fotoshoot gedaan samen bij Milou. Het was een heel ontspannen sfeer en Milou had heel goede tips en leuke ideeen! Wij voelde ons daardoor helemaal op ons gemak en totaal niet ongemakkelijk. De foto’s zagen er na afloop mooi uit. We kunnen niet wachten op het eindresultaat 🙂 Kortom het was heel leuk en de prijs valt reuze mee!

 21. 4 out of 5

  Marieke

  Leuke, gezellige fotoshoot gehad met mijn vriendinnen.
  Milou komt zelf met hele leuke ideeën waardoor je leuke foto’s krijgt.
  Bedankt!

 22. 4 out of 5

  Bram & Jose

  Wij kijken terug op een geslaagde fotoshoot. Niet alleen de kwaliteit van de foto’s mag er zijn, de shoot was erg ontspannen en toch professioneel en de vele tips heeft geresulteerd in een afwisselende reeks van mooie foto’s.

 23. 4 out of 5

  Pedro

  De shoot verliep in een erg ontspannen sfeer en ik ben ook tevreden over het resultaat.

 24. 5 out of 5

  Ilse

  We zijn erg blij met het resultaat van de fotoshoot. Milou was erg inventief en nam de tijd voor de foto’s. Komt afspraken na en het contact via de mail verliep snel en prettig… Erg tevreden…

 25. 5 out of 5

  wendyenwilco

  Geweldige gezinshoot gehad bij Milou. Wij hebben het allemaal als erg ontspannen en gezellig ervaren. En het eindresultaat is super!! Kortom nog steeds enthousiast!

 26. 5 out of 5

  tansu

  Super shoot
  Wist niet wat me te wachten stond het was heel erg leuk en lachen.
  super goeie hulp gehad van Milou.
  De foto”s zijn heel leuk geworden.

 27. 5 out of 5

  Olga

  Friendly atmosphere of the photoshoot and great pictures! I had loads of fun, definetely worth to recommend!

 28. 5 out of 5

  Kees en Nicole

  Wij hebben hele mooie fotos later maken bij Milou,
  Erg gezellige omgeving en leuk in de omgang, komt met hele leuke originele ideeen waardoor er de beste foto’s uitkomen die erg spontaan lijken en dat maakt de fotos extra leuk. ik zou iedereen zeker aanraden om daar een leuke shoot te doen met je geliefde, wij hebben in ieder geval genoten.

 29. 5 out of 5

  Ankie

  In een lekkere ontspannen sfeer heb ik een mooie shoot laten maken!!! Bedankt….

 30. 5 out of 5

  zussen

  Hartstikke leuke ervaring. Milou wist ons echt op ons gemak te stellen. We hebben vreselijk veel lol gehad. De fotos waren een succes.

 31. 5 out of 5

  Djo

  Leuke fotoshoot met een geweldig resultaat.
  Echt een aanrader!!!

 32. 5 out of 5

  S. Langenhuijsen

  Wij hebben op 09-06-2012 een fotoshoot gehad en het was helemaal super.
  We hadden 2 hondjes bij die normaal redelijk druk zijn, maar door de goede sfeer en hoe ze met de dieren omgaat ging het allemaal heel erg goed.
  de foto’s zijn echt heel erg mooi geworden en we zijn er heel erg trots op!

 33. 4 out of 5

  Thalita Smit

  Leuke, vlotte fotoshoot. Niet teveel tijd om stil te staan bij al je imperfecties maar selecteren op de eerste indruk. Zeer mooie foto,s van een geweldige kwaliteit. Professioneel! Aanrader!

 34. 5 out of 5

  Tijn en Imgesu

  We hadden beide nog nooit een fotoshoot gedaan, maar Milou heeft ons goed geholpen om leuke en vooral ook spontane foto’s te maken. We hadden uiteindelijk heel diverse foto’s om uit te kiezen en de leukste zagen er ook super uit toen we deze via de mail toegestuurd kregen ! Erg leuk om de relatie vast te leggen, bedankt =)

 35. 4 out of 5

  St.

  Tijdens de fotosessie voelde ik me meteen op mijn gemak. Je merkt ook dat ze erg veel ervaring heeft dus je hoeft niet bang te zijn dat het er gekunseld uitziet. Echt een aanbeveling als je mooie foto’s wilt!

 36. 5 out of 5

  Manon

  Deze shoot is echt een aanrader.
  Wij vonden het echt super leuk en de foto’s zijn ook echt super mooi. De locatie is perfect en Milou de fotograaf helpt je goed en maakt echt mooie foto’s. Voor iedereen die een romantische shoot wil doen met vriend of vriendin, zeker doen!!

 37. 5 out of 5

  Renee, Rob, Inge, Ramon, Jeanet en Frank

  Hoi Hoi,
  Het resultaat is erg leuk geworden, we zijn allemaal erg benieuwd wat de ouders ervan vinden en welke foto’s ze zullen kiezen!
  Ons cadeau is zeker geslaagd voor moeder/vaderdag!
  Harstikke bedankt! =)

 38. 4 out of 5

  Iris&Lars

  De fotoshoot was heel leuk, wij voelden ons allebei al snel op ons gemak. We zeiden van tevoren dat we geen saaie, degelijke koppelshoot wilden -met de bekende “ik-hou-van-jou-poses” maar een spontane fotoshoot zodat aan de foto’s ziet hoe wij zijn. Hier heeft Milou voor gezorgd! Er was ruimte voor eigen invulling en ze gaf ons leuke tips. Zo hebben we nu niet alleen leuke en lieve foto’s, maar ook helemaal gekke! Bedankt milou 🙂

 39. 5 out of 5

  Irene en Wilfred

  Waanzinnig genoten en veel plezier beleefd aan de fotoshoot.
  Het resultaat was fantastisch en erg professioneel.
  Milou,bedankt ! het was erg gaaf !
  En wie weet tot een volgende keer…

  groeten
  Irene en Wilfred

 40. 5 out of 5

  Linda en fam

  Milou maakt er een leuke ervaring van en heeft erg leuke ideeen over de poses. Ook waren de bewerkingen mooi en zeker niet te duur!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
  Ik beantwoord graag al je vragen!

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!