Evenementen fotografie

Evenementen fotografie

Bekijk alle fotoshoots
Fotograaf Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.81 van 5

Evenementen fotografie voor levendige professionele foto's; geschikt voor op feesten, festivals, live optredens, bedrijfsborrels en alle andere uitjes. … Lees meer

4.81 uit 5 gebaseerd op 948 beoordelingen
Lees mijn 948 beoordelingen

Vraag naar de beschikbaarheid

Evenementen fotografie, voor bedrijfsfeesten/bandoptredens en meer!

Bij de evenementenfotografie komt de fotografe een feest, borrel of ander evenement om de (mid)dag vast te leggen.

Wanneer je een feest organiseert, wil je dat het een onvergetelijke dag of avond wordt voor je gasten. Deze vinden het altijd leuk om herinnering aan het evenement te hebben. Een fotoreportage waarin de fotograaf foto’s maakt van de gasten, locatie en sfeer is daarom een hele goede keuze. De fotografe zal (tenzij anders gewenst) op eigen beweging foto’s maken vanuit verschillende hoeken, en van zoveel mogelijk verschillende mensen. Mede door haar ervaring heeft de fotografe geen contante begeleiding nodig, waardoor jijzelf ook nog van je feest kunt genieten!

Na afloop van deze rapportage zullen alle foto’s een baisbewerking krijgen en na ongeveer 14 dagen digitiaal verzonden worden. Een luxe bewerking is altijd mogelijk (vraag naar de mogelijkheden).

Ik wil een prijsopgave ontvangen

Evenementen fotografie

Samenvatting

 • Minimaal 3 uur
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Inclusief 10 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

948 reviews for Evenementen fotografie

 1. 4 van 5

  Georgettes

  Een spannend middagje voor twee vriendinnen die niet graag op de foto willen…maar met Milou kwam het helemaal goed. Professioneel met genoeg tijd om je even op je gemak te stellen en helder te krijgen wat de wensen zijn. Wij zijn dik tevreden met het resultaat !!!

 2. 5 van 5

  Brigitte

  Samen met mijn hond een fotoshoot gehad van Milou.
  Het was een super leuke ervaring.
  Milou neemt alle tijd om alles uit te leggen wat er gaat gebeuren.
  We voelden ons helemaal op ons gemak en dat kon duidelijk zien aan het resultaat.
  Ik kan het iedereen aanraden om zo’n leuke en mooie fotoshoot te laten maken.

 3. 5 van 5

  Vriendinnenshoot

  De vriendinnenfotoshoot was ’n leuke ervaring! Alles werd van te voren duidelijk uitgelegd, dit was erg prettig.

 4. 4 van 5

  Pascal en Sam

  Op 10 november heeft mijn dochter met haar vriendinnen een fotoshoot laten maken voor haar kinderfeest. Alle meiden waren superenthousiast. Het was een sfeervolle shoot, niet alleen maar serieuze foto’s, maar ook anderen wat de meiden erg aansprak. Als ik kijk naar de shoot, de gemaakte foto’s en de uiteindelijke bewerkte foto’s vind ik de kosten voor deze shoot niets te veel. Ik zou dit zeker aanraden bij andere mensen. Voor grotere meiden zeker ook een leuke activiteit voor een kinderfeest. Het enige “minpuntje” vind ik dat de locatie in Helmond niet uitstraalt wat er wel geleverd wordt. Ik zou een volgende keer zeker weer contact opnemen.

 5. 5 van 5

  Abby

  Een tijdje geleden een basic fotoshoot gehad, en afgelopen week de foto’s binnen gehad. Het resultaat overtreft toch zeker wel mijn verwachtingen! Al met al een leuk uurtje gehad, met een resultaat naar grote tevredenheid.

 6. 5 van 5

  Danny & Jamy

  Een super leuke ervaring!
  Milou heeft ons goed geholpen met instructies en de foto’s zijn geweldig geworden!

  Wij doen dit zeker nog een keer!

 7. 5 van 5

  Rob & Amy

  We vonden het super leuk om te doen. Jou werkwijze is echt heel erg fijn, voelden ons al snel op ons gemak en we hebben al erg veel leuke reactie’s gehad op de foto’s.

  Nogmaals heel erg bedankt !

 8. 5 van 5

  Bert & Sanne

  De fotoshoot was een hele leuke ervaring. Wij gaan normaal gesproken zelden graag op de foto, maar voor ons 4 jarig samenzijn maakten we een uitzondering. Gelukkig hielp Milou ons er heel goed doorheen met leuke ideeën, goede tips en uitstekende instructies. Ook hielp ze op een zeer ongedwongen manier bij het uitkiezen van de foto’s die we uiteindelijk willen hebben en heeft deze zijn zeer mooi nabewerkt. Wijzelf en onze omgeving is heel enthousiast over het eindresultaat. Zeker een aanrader!

 9. 4 van 5

  Danny Verbeek

  Leuke fotoshoot, ontspannen sfeer, er werden leuke, grappige poses bedacht door milou. kinderen vonden het ook erg leuk, spelen nu thuis steeds ” fotograafje”. Het eindresultaat is geweldig, veel mooie foto’s om uit te kiezen. Milou, bedankt!!

 10. 5 van 5

  annick en lauren Dilissen/Duijsters

  wij zijn heel erg tevreden over het resultaat ! Het was een prachtige ervaring zeker om met je vriendinnen te doen! De bewerkte fotos vind iedereen geweldig en de fotoshoot op zich was heel tof en plezant !

 11. 5 van 5

  Wendy

  wij zijn super tevreden met onze new born photoshoot. Milou is erg creatief en heeft hele goede ideeën, maar je mag ook zeker met eigen ideeën komen. wij hebben er super mooie foto’s aan over gehouden!

 12. 4 van 5

  Rebecca

  Mijn vriend en ik waren 2 weken geleden een jaar samen en ik wilde hem graag verassen met iets leuks. Ik zocht op Google naar een Fotoshoot voor 2 en kwam toen hier, bij Photosessions. Toen we daar aankwamen werden we meteen goed verzorgd. De Fotoshoot zelf was ook een hele leuke ervaring. We werden goed begeleid en we voelden ons op ons gemak. De foto’s zijn heel mooi geworden en we zijn er allebei heel blij mee! Ik zou het zeker aanraden en ik zou zelf ook nog wel eens een shoot willen doen, ook al woon ik helemaal in Amsterdam.

 13. 5 van 5

  Roel en Angela

  Romantische fotoahoot: Aardige fotografe die ons zeer goed begeleide, scherpe prijs. Goede en snelle service. Een echte aanrader voor iedereen die zijn geliefde een kado wil doen! En natuurlijk schitterende foto’s …..1 klein minpuntje het is zo moeilijk om te kiezen 😛

 14. 4 van 5

  Sandra en Evy

  Wij hebben de fotosessie als zeer prettig ervaren. Milou was ook zeer goed met mijn dochter Evy van 3. Zij luisterde zeer goed naar Milou. Alleen vond ik een uur een beetje aan de krappe kant. De foto’s zijn naar verwachting en mooi geworden. Ik ben zeer benieuwd hoe de foto op canvas uit gaat zien….

 15. 4 van 5

  Mirthe

  Ik heb samen met mijn zusje een fotoshoot gedaan bij PhotoSessions. De samenwerking liep vanaf het begin af aan prima. Er werden duidelijke afspraken gemaakt die goed werden nagekomen. Ook tijdens de fotoshoot hing er een prima sfeer, de uitleg was duidelijk en of je nu ervaring hebt of niet..het zijn prachtige foto’s als resultaat. We zijn ontzettend blij met de foto’s en kunnen deze fotoshoot voor iedereen aanbevelen.

 16. 5 van 5

  S&T

  Een eerste fotoshoot is altijd spannend, maar Milou legde alles rustig uit en kwam zelf met veel leuke ideeën.
  Wij hebben erg genoten, tijdens de shoot zelf maar ook toen we de foto’s kregen. Super gedaan!

 17. 5 van 5

  Dena,Roos,Ilse,Joyce

  Mooie foto’s met steeds leuke en verschillende poses!
  We hebben een leuke dag gehad en waren blij dat Milou
  met ons mee dacht. Bedankt Milou!

 18. 5 van 5

  freek

  Leuke fotografe, mooie studio, mooie foto’s, prima prijs.

 19. 5 van 5

  L&L

  de afspraak maken verliep allemaal heel goed en soepel.
  de fotoshoot vonden we heel leuk om te doen, en er werd ons ook goed vertelt hoe we moesten poseren en kijken, dit vonden we beide heel fijn omdat we het beide nog niet vaak gedaan hadden. milou was heel erg vriendelijk en gaf ons meteen een veilig en prettig gevoel, waardoor wij ons ook op ons gemak voelde. we hebben hierdoor ook een heel gezellige avond gehad.
  de betaling en het krijgen van de foto’s is ook allemaal goed gegaan zonder problemen, en de foto’s zijn heel mooi geworden. we zijn hier ook echt heel blij mee!!

 20. 5 van 5

  Nieell

  Superleuke ontspannen fotoshoot gehad met vriendinnen van mijn dochter. Allemaal ongeveer 13 jaar. Ontzettend leuke foto’s geworden. Zeker de moeite waard om een keer te doen!

 21. 5 van 5

  Dena

  Wij hebben dankzij Milou een erg leuke dag gehad! Er werden steeds leuke en verschillende posities genomen. Ik ben benieuwd naar de foto’s! Dit gaan we zeker vaker doen.

  Bedankt!

 22. 5 van 5

  HT&L

  Wat een goede fotografe! Niet alleen door de ontzettend mooie foto’s, maar ook door haar creativiteit, haar ontspannen houding, geduld en goede aanwijzingen. Wij voelden ons erg op onze gemak bij Milou en dat is iets wat tijdens je trouwdag wel handig is!

 23. 4 van 5

  suus

  erg leuk! ik vind het wel mooi, een romantische fotoshoot. Net wat intiemer als wanneer je naar een gewone fotograaf gaat.

 24. 5 van 5

  Nathalie

  Wat zijn we blij dat we deze fotoscoop hebben gedaan. De foto’s zijn prachtig geworden en tijdens de sessie was de sfeer heel relaxed en ontspannen. Milou ging heel lief met onze kleine om en had alle geduld. Een absolute aanrader!!

 25. 5 van 5

  Ankie

  We zijn erg tevreden over de shoot en de resultaten daarvan! We vonden het best spannend, omdat onze dochter van nét een jaar oud, soms erg eenkennig kan zijn. Zou ze het allemaal wel leuk vinden? Maar dat ging super goed, de fotografe wist daar goed mee om te gaan. Onze dochter heeft alleen maar gelachen. Mede hier door zijn de foto’s supermooi geworden! Ook over de nabewerking zijn we erg tevreden. Met trots laten we de foto’s aan iedereen zien.
  Sfeer was goed. Gezellige fotografe, die leuk contact weet te maken. Prijs/kwaliteit vinden we ook goed, fijne is dat je de foto’s allemaal digitaal krijgt, zonder merk zodat je ermee kunt doen wat je wilt.

 26. 4 van 5

  Graaf86

  Wij hebben onlangs een hele leuke fotoshoot gedaan met 4 vriendinnen.
  De fotograaf gaat professioneel te werk en kwam tijdens de shoot
  ook met zeer leuke ideeen. We zijn alle 4 heel blij met het eindresultaat,
  de foto’s zijn na de bewerking heel mooi geworden. Wel jammer dat er
  maar 8 foto’s bij de prijs inbegrepen zijn.. voornamelijk omdat we alle foto’s
  (in totaal iets van 40) heel erg leuk vonden.

 27. 5 van 5

  Inge&Judith

  Mijn zus en ik hebben op 22sept een fotoshoot gedaan samen bij Milou. Het was een heel ontspannen sfeer en Milou had heel goede tips en leuke ideeen! Wij voelde ons daardoor helemaal op ons gemak en totaal niet ongemakkelijk. De foto’s zagen er na afloop mooi uit. We kunnen niet wachten op het eindresultaat 🙂 Kortom het was heel leuk en de prijs valt reuze mee!

 28. 4 van 5

  Marieke

  Leuke, gezellige fotoshoot gehad met mijn vriendinnen.
  Milou komt zelf met hele leuke ideeën waardoor je leuke foto’s krijgt.
  Bedankt!

 29. 4 van 5

  Bram & Jose

  Wij kijken terug op een geslaagde fotoshoot. Niet alleen de kwaliteit van de foto’s mag er zijn, de shoot was erg ontspannen en toch professioneel en de vele tips heeft geresulteerd in een afwisselende reeks van mooie foto’s.

 30. 4 van 5

  Pedro

  De shoot verliep in een erg ontspannen sfeer en ik ben ook tevreden over het resultaat.

 31. 5 van 5

  Ilse

  We zijn erg blij met het resultaat van de fotoshoot. Milou was erg inventief en nam de tijd voor de foto’s. Komt afspraken na en het contact via de mail verliep snel en prettig… Erg tevreden…

 32. 5 van 5

  wendyenwilco

  Geweldige gezinshoot gehad bij Milou. Wij hebben het allemaal als erg ontspannen en gezellig ervaren. En het eindresultaat is super!! Kortom nog steeds enthousiast!

 33. 5 van 5

  tansu

  Super shoot
  Wist niet wat me te wachten stond het was heel erg leuk en lachen.
  super goeie hulp gehad van Milou.
  De foto”s zijn heel leuk geworden.

 34. 5 van 5

  Olga

  Friendly atmosphere of the photoshoot and great pictures! I had loads of fun, definetely worth to recommend!

 35. 5 van 5

  Kees en Nicole

  Wij hebben hele mooie fotos later maken bij Milou,
  Erg gezellige omgeving en leuk in de omgang, komt met hele leuke originele ideeen waardoor er de beste foto’s uitkomen die erg spontaan lijken en dat maakt de fotos extra leuk. ik zou iedereen zeker aanraden om daar een leuke shoot te doen met je geliefde, wij hebben in ieder geval genoten.

 36. 5 van 5

  Ankie

  In een lekkere ontspannen sfeer heb ik een mooie shoot laten maken!!! Bedankt….

 37. 5 van 5

  zussen

  Hartstikke leuke ervaring. Milou wist ons echt op ons gemak te stellen. We hebben vreselijk veel lol gehad. De fotos waren een succes.

 38. 5 van 5

  Djo

  Leuke fotoshoot met een geweldig resultaat.
  Echt een aanrader!!!

 39. 5 van 5

  S. Langenhuijsen

  Wij hebben op 09-06-2012 een fotoshoot gehad en het was helemaal super.
  We hadden 2 hondjes bij die normaal redelijk druk zijn, maar door de goede sfeer en hoe ze met de dieren omgaat ging het allemaal heel erg goed.
  de foto’s zijn echt heel erg mooi geworden en we zijn er heel erg trots op!

 40. 4 van 5

  Thalita Smit

  Leuke, vlotte fotoshoot. Niet teveel tijd om stil te staan bij al je imperfecties maar selecteren op de eerste indruk. Zeer mooie foto,s van een geweldige kwaliteit. Professioneel! Aanrader!

 41. 5 van 5

  Tijn en Imgesu

  We hadden beide nog nooit een fotoshoot gedaan, maar Milou heeft ons goed geholpen om leuke en vooral ook spontane foto’s te maken. We hadden uiteindelijk heel diverse foto’s om uit te kiezen en de leukste zagen er ook super uit toen we deze via de mail toegestuurd kregen ! Erg leuk om de relatie vast te leggen, bedankt =)

 42. 4 van 5

  St.

  Tijdens de fotosessie voelde ik me meteen op mijn gemak. Je merkt ook dat ze erg veel ervaring heeft dus je hoeft niet bang te zijn dat het er gekunseld uitziet. Echt een aanbeveling als je mooie foto’s wilt!

 43. 5 van 5

  Manon

  Deze shoot is echt een aanrader.
  Wij vonden het echt super leuk en de foto’s zijn ook echt super mooi. De locatie is perfect en Milou de fotograaf helpt je goed en maakt echt mooie foto’s. Voor iedereen die een romantische shoot wil doen met vriend of vriendin, zeker doen!!

 44. 5 van 5

  Renee, Rob, Inge, Ramon, Jeanet en Frank

  Hoi Hoi,
  Het resultaat is erg leuk geworden, we zijn allemaal erg benieuwd wat de ouders ervan vinden en welke foto’s ze zullen kiezen!
  Ons cadeau is zeker geslaagd voor moeder/vaderdag!
  Harstikke bedankt! =)

 45. 4 van 5

  Iris&Lars

  De fotoshoot was heel leuk, wij voelden ons allebei al snel op ons gemak. We zeiden van tevoren dat we geen saaie, degelijke koppelshoot wilden -met de bekende “ik-hou-van-jou-poses” maar een spontane fotoshoot zodat aan de foto’s ziet hoe wij zijn. Hier heeft Milou voor gezorgd! Er was ruimte voor eigen invulling en ze gaf ons leuke tips. Zo hebben we nu niet alleen leuke en lieve foto’s, maar ook helemaal gekke! Bedankt milou 🙂

 46. 5 van 5

  Irene en Wilfred

  Waanzinnig genoten en veel plezier beleefd aan de fotoshoot.
  Het resultaat was fantastisch en erg professioneel.
  Milou,bedankt ! het was erg gaaf !
  En wie weet tot een volgende keer…

  groeten
  Irene en Wilfred

 47. 5 van 5

  Linda en fam

  Milou maakt er een leuke ervaring van en heeft erg leuke ideeen over de poses. Ook waren de bewerkingen mooi en zeker niet te duur!

 48. 4 van 5

  meisjes zonder hond

  Enthousiaste fotografe met schitterende resultaten! Beetje eigenaardige opdracht is heel goed begrepen, daardoor is de prijs-kwaliteit verhouding heel erg goed.
  Met meerdere personen samen en apart fotograferen was de tijdsdruk wel erg hoog.

 49. 4 van 5

  Claudia van der helm

  Mooie bewerking, leuke fotoshoot en leuke attributen

 50. 5 van 5

  Vicky

  Very relaxed and fun session, creative photography and use of props, very happy with the turnaround time and quality of the photos, thank you! 🙂

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Fotograaf Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Misschien vind je deze ook leuk…