Portfolio-fotoshoot voor modellen

Bekijk alle fotoshoots
Daisy Roefs Fotograaf

Daisy Roefs

Fotograaf
5 out of 5

Wanneer je wil starten aan een modellencarrière is het belangrijk om een professioneel portfolio te hebben. Dit portfolio laat je zien aan modellen- en castingbureaus om opdrachten te krijgen.
Hierbij is het belangrijk dat je duidelijke en unieke foto’s laat zien, die ervoor zorgen dat ze juist jóu willen boeken! Ik haal samen met jou alles uit de kast om een zo divers en creatief mogelijk portfolio op te bouwen. Dit zodat je een vliegende start kunt maken binnen de modellenwereld! … Lees meer

Totaalprijs:159,00 144,00

Waarom foto’s voor je modellen portfolio maken?

Tegenwoordig is het enorm belangrijk om jezelf op een goede en professionele manier te presenteren. Ik werk vaak samen met modellen en weet hoe belangrijk het is om een uniek en divers portfolio te laten zien aan castingbureaus. Zo krijg je meer opdrachten en zet je jezelf professioneel neer. Belangrijk hierbij is om veelzijdigheid te laten zien. Dit zowel in kleding, als in poses en gezichtsuitdrukkingen.Na deze shoot ga je naar huis met een goed basisportfolio. Daarnaast geef ik je tips and tricks die je kunnen helpen om jezelf naar een next level te tillen. Deze ervaring helpt je dan weer verder bij toekomstige fotoshoots!

Wat krijg je

Een fotoshoot met een professioneel team en goede begeleiding. Met mijn achtergrond als styliste kan ik je helpen de juiste keuzes te maken in kleding. Omdat bij deze shoot de diversiteit zo belangrijk is, is het goed om een aantal kledingsets mee te nemen. Dan kunnen we samen kijken welke het beste passen bij de shoot. Na afloop van de shoot kies je thuis met behulp ban een online keuze-album je allerbeste foto’s uit. Deze ga ik met zorg nabewerken en uiteindelijk heb je meerdere creatieve, mooie, toffe en professionele foto’s om in je portfolio te stoppen. Zo bouw je aan de weg van je modellencarrière!

De prijs op deze site geld wanneer de visagie zelf verzorgt word. Wil je dit liever laten doen? Geen probleem! Neem even contact met me op en dan kijken we naar de mogelijkheden.

Hoe gaat de fotoshoot in zijn werk?

We nemen eerst de tijd om elkaar een beetje leren kennen. Wat zijn je ideeën en wensen en welke stijl/sfeer wil je toevoegen aan je portfolio? We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting we op gaan. Misschien heb je iets gezien op Pinterest of in een magazine en kunnen we hier onze eigen draai aan geven. Ondertussen word je make-up eventueel verzorgt en kijken we naar de styling. Je kunt zelf kleding meenemen of naar de mogelijkheden vragen. Ik geef nog wat praktische informatie en als de koffie of thee op is kunnen we beginnen.

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘portfolio fotoshoot’. Ik zal je helpen met de poses, waar je op moet letten qua houding en gezichtsuitdrukking. Soms komen modellen zelf al met bepaalde poses en dan stuur ik waar nodig is wat bij.

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis in een privé online album. Je kiest dan het besproken aantal foto’s uit en deze zullen naar wens nagewerkt worden. Wil je extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem! Je kunt altijd extra foto’s bestellen.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

De kracht van een goede nabewerking

Steeds meer foto’s in magazines, maar ook op social media worden met zorg nabewerkt. Je kunt dit zo extreem of subtiel doen als je wilt. De bewerking is een belangrijk deel van het fotograferen en neemt veel tijd in beslag. In de bewerking kun je een sfeer extra benadrukken of een gezichtsuitdrukking accentueren. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking aandacht aan geef:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken
  naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren,  experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto’s van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto’s wilt of alsnog een backup van je foto’s kunt maken.

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Wil je je make-up laten verzorgen door een visagist, vraag dan naar de mogelijkheden en prijzen.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
Bij fotoshoots op locatie kunnen extra reiskosten worden gerekend, als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de kosten!

Samenvatting

 • 1,5 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 2-3 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 5 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Daisy Roefs

Fotograaf

Daisy Roefs Fotograaf
10,0
5 out of 5
Gebaseerd op 3 reviews
 1. 5 out of 5

  Eva

  De fotoshoot bij photosessions was een aanrader. Communicatie voor en na de shoot was helder en duidelijk. Bij binnenkomst was er meteen een hele enthousiaste sfeer. De fotograaf dacht goed mee, had genoeg ideen en wist goed aan te sturen. Ik ben blij met het resultaat!

 2. 5 out of 5

  Godfried

  Alles volgens planning verlopen, uitstekende professionele begeleiding tijdens de fotosessie, prachtige foto\’s, qua prijs echt niet te duur (mag best wat meer kosten hoor), zeer snel en professioneel reserverings- en communicatiesysteem. Een aanrader dus.

 3. 5 out of 5

  Wouter

  Professionele foto’s, snel gemaakt en bewerkt voor een hele mooie prijs. Erg goed geregeld allemaal en echt een aanrader!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Daisy Roefs Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
  Ik beantwoord graag al je vragen!

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Andere suggesties…