Groeps fotoshoot

Groeps fotoshoot

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.83 out of 5

In dit super gezellige groepsuitje beleef je samen met je vrienden of familie tijdens bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of familiedag een unieke fotoshoot waarbij zowel individuele als groepsfoto's zullen worden gemaakt. … Lees meer

Per persoon:29,00 24,50

Waarom jullie de groepsfotoshoot zouden moeten doen

Een vrijgezellenfeest aan het plannen, en jij bent verantwoordelijk voor leuke activiteiten deze dag? Dan is deze fotoshoot perfect. The main ingredients are: vriendinnen (check), toffe outfits, eventueel zelf meegenomen accessoires (in de studio is ook het een en ander aanwezig), een mooie studio (check) en een goede fotograaf die jullie begeleid in het maken van super mooie foto’s (check!).

Bij deze groepsfotoshoot worden zowel foto’s van jullie samen gemaakt, als van iedereen apart (of als jullie dat liever willen in andere kleinere groepjes). Vaak wordt deze fotoshoot gedaan met vriendinnen die elkaar niet heel erg vaak zien en bijvoorbeeld een keer per jaar samenkomen. Heel leuk dus om dan wat foto’s te maken van de hele groep!

Groeps fotoshoot

Wat krijg je

Een fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kiezen jullie thuis met behulp van een online selectie-album de 3 mooiste groeps, en per persoon de 2 beste individuele foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Is het verschil tussen de groepsfotoshoot en de vriendinnenfotoshoot jullie nog onduidelijk? Bij de vriendinnenfotoshoot draait het vooral om het maken van leuke groepsfoto’s van jullie samen. Bij de groepsfotoshoot worden er ook groepsfoto’s gemaakt, maar hiernaast maken we ook nog leuke foto’s van jullie apart. De groepsfotoshoot is over het algemeen een uitgebreidere activiteit, die vaak wordt gekozen als het om bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest gaat. Meestal iets meer tijd en altijd meer bewerkte foto’s. Let op: De groepsfotoshoot is mogelijk bij groepen vanaf 6 personen.

Hoe gaat de groepsfotoshoot in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘groepsfotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Groeps fotoshoot

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan minimaal het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jullie: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Jullie weten daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Groeps fotoshoot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s… of eigenlijk: álle foto’s die je in bladen tegenkomt worden met zorg (meestal dan, op wat photoshopfails na) bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren, toffe effecten toepassen, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten.

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle dagen van de week.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan bij deze fotoshoot géén extra weekendtoeslag!
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
Bij fotoshoots op locatie kunnen extra reiskosten worden gerekend, als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de kosten!

Samenvatting

 • Vanaf 1 uur
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 2 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 3 nabewerkte groepsfoto’s in totaal én 2 nabewerkte individuele foto’s per persoon
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
 • Voor groepen van 6-8 personen
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden
9,7
4.83 out of 5
Gebaseerd op 1200 reviews
 1. 4 out of 5

  W. van Bueren

  Begin dit jaar hebben wij besloten om de vriendinnen shoot te doen. Helaas had corona roet in het eten gegooid. Uiteindelijk hebben we toch een datum kunnen prikken. Niets was een probleem en data omgooien was ook niet teveel gevraagd. Contact begon dus al fantastisch!
  Op de dag zelf blijft het dan toch altijd een beetje spannend waar je terecht komt, maar wij werden al vriendelijk ontvangen en het voelde meteen vertrouwd. Eenmaal binnen in de studio voelde alles heerlijk huiselijk waardoor je jezelf gauw thuis voelt. Ook werd er tijd voor je genomen en kreeg je zeker niet het gevoel dat alles gehaast moest plaatsvinden.
  Wij kunnen alleen maar zeggen dat wij een fantastische dag hebben gehad en dit zeker een aanrader is. Wij kunnen alleen maar zeggen dankjewel Milou!!

 2. 5 out of 5

  Desiree

  Mooi foto’s en hele leuke shoot gehad. Milou stelt je erg op je gemak.

 3. 5 out of 5

  Ellen

  Milou is een aangename vrouw die je 100% op je gemak stelt.
  ik zou zeker terug een shoot boeken bij haar.
  Geweldige foto’s en prachtige nabewerking.

 4. 5 out of 5

  Malou

  Wij zijn heel blij dat Milou onze fotografe was! Ook tijdens een moeilijke periode. Zij is heel prettig in de omgang, weet op een heel aangename manier iedereen te begeleiden en de kwaliteit van de foto’s was helemaal top!

 5. 5 out of 5

  Carmen

  Milou heeft ontzettend mooie foto’s gemaakt van onze dochter. Een fotoshoot met een peuter verloopt niet altijd even vlekkeloos maar Milou had genoeg geduld en veel trucjes om het zo leuk mogelijk te maken.

 6. 5 out of 5

  Layla

  Super ervaring, het voelt niet raar of vreemd en ze helpt je goed bij de poses. Hele mooie foto’s geworden!

 7. 5 out of 5

  Lieke

  Alweer een té gekke fotoshoot gehad. Super ontspannen en relaxed, fijne aanwijzingen en uiteindelijk ONGELOOFLIJK mooie foto’s!

 8. 5 out of 5

  Ronald

  Prettige sfeer om foto’s te maken en de nabewerking was super snel geregeld!

 9. 5 out of 5

  Luc

  Bedankt voor de fijne sessie! Foto s zijn super. Gr luc

 10. 5 out of 5

  Stijn

  Top! Milou stelt je rustig op je gemak en is erg ervaren en wat ze doet. Ben heel blij met mijn foto’s.

 11. 5 out of 5

  Britt

  Het is zeker voor herhaling vatbaar!! Milou is super in het op je gemak stellen en laat je je heel mooi voelen dat was ook terug te zien op de foto’s

 12. 5 out of 5

  Annemiek

  Dit was inmiddels mijn 3e shoot bij Milou van Helden.
  En ben wederom zeer tevreden!

 13. 5 out of 5

  miriam

  in een ontspannende sfeer maakte Milou zelfs in de coronaperiode schitterende foto’s van mij en mijn partner.

 14. 5 out of 5

  Youri

  Geeft advies en tips. Denkt ook mee over doel van de foto’s. Vriendelijke fotografe.

 15. 5 out of 5

  Miranda

  Het zijn geweldige mooie foto’s. Je voelt je gelijk op je gemak en zeker een aanrader. Milou heel erg bedankt voor de unieke ervaring. Xx

 16. 4 out of 5

  Bertina

  Ik heb een hele leuke ochtend gehad.
  Voelde me goed bij Milou en de sfeer was heel ontspannen.

 17. 5 out of 5

  Yvet

  Een aanrader! Milou is een leuke open meid die je op je gemak stelt maar ook snel snapt wat je graag zou willen. Al mijn wensen zijn uitgevoerd! Prachtig licht in de foto’s!

 18. 5 out of 5

  Linda Matesa

  Wonderful photos, great photographer!

 19. 5 out of 5

  Sharon

  Twijfel je over of je een erotische fotoshoot wil doen? Ik zeg: DOEN! Niet twijfelen. Je krijgt er een super mooie blijvende herinnering voor terug. Milou is heel professioneel en ik heb me geen seconde ongemakkelijk gevoeld. Je kan al je wensen doorgeven, maar ook als je het niet weet helpt ze je bij bv. de poses. Relaxte sfeer, ervaren en leuk om af te vinken op je bucketlist! Heel erg bedankt voor de foto’s Milou!

 20. 5 out of 5

  Eunice Santos

  Uitstekend!!
  Milou heeft een super werk gedaan.

 21. 5 out of 5

  Chilenna Van heiningen

  We vonden het heel fijn om onze foto’s hier te laten maken. Het was gezellig en vriendelijk hoe het ging tijdens de fotoshoot. Ik zou hier zeker nog een keer terug bij komen om foto’s te laten maken ☺️

 22. 5 out of 5

  Petra Kostense

  Super, een hele fijne fotoshoot gehad met mooie foto’s als resultaat. Ik kan het iedereen aanraden. Gelijk op mijn gemak, snelle service en kwaliteit foto’s ze begrijpt wat je bedoeld.
  Milou bedankt voor de leuke ervaring en de mooie foto’s het was geweldig.

 23. 4 out of 5

  Tomas

  Dank je wel voor de foto’s! Was een fijne fotoshoot. Milou is een hele vriendelijke en met veel ervaring fotografe. Als ik weer zo’n fotoshoot nodig heb kom ik graag terug!

 24. 5 out of 5

  Annette Sanders

  Milou is toegankelijk, geïnteresseerd en denkt met je mee over de uitstraling die je in de foto’s wilt hebben.
  Een zeer prettige fotoshoot en een mooi resultaat.

 25. 5 out of 5

  Mirjam en ronald

  Bij het zoeken naar een fotograaf kwamen we hier uit. Aangezien het toch persoonlijke foto’s zijn zoveel mogelijk info proberen te zoeken. Het enige waar ik een beetje wantrouwend tegen over stond waren de positieve reviews. Tussen de vele, geen negatieve te vinden. Dat leek een beetje op een ” te mooi om waar te zijn verhaal”.

  Maar na geweest te zijn kan ik mij alleen maar bij de rest aansluiten. Foto’s moeten we nog uit kiezen maar heb er alle vertrouwen in. Als de volgende 10 kilo eraf is komen we zeker terug.

 26. 5 out of 5

  Rick

  Super leuke ervaring om foto’s te laten maken door Milou!

  Enorme aanrader en expertise!

 27. 5 out of 5

  Nadine

  Milou had heel veel aandacht voor je en ook voor mn hondje. Hele leuke plekken opgezocht en rekening gehouden met onze behoeftes en wensen. Echt super. Aanrader!!

 28. 5 out of 5

  Anne

  Wij hebben de zwangerschapshoot als heel prettig ervaren! Milou stelt je op je gemak en geeft veel aanwijzingen wat erg fijn is als je nog geen ervaring hebt met shoots. Milou kijkt goed mee naar wat je ideeën zijn en stelt zelf ook nog goede ideeën voor.
  Snelle service en nabewerking. De foto’s zijn prachtig geworden!

 29. 5 out of 5

  Monique

  Ik kom zeker terug!!!

 30. 5 out of 5

  Inge vleugels

  Milou is een lieve en betrokken fotograaf. Ze stelt je op het gemak en laat je meegroeien tijdens de sessie.
  Het voelde al snel goed en de foto’s zijn super.
  Zeker een aanrader!

 31. 5 out of 5

  Frans

  Super goede ervaring en zeer tevreden met de foto’s. Milou is creatief en professioneel.

 32. 5 out of 5

  Roger

  Echt een hele leuke fotoshoot gehad bij Milou in een mooie ontspannen sfeer. Met een mooie foto resultaat. Ik kan het iedereen aanraden om bij haar foto’s te laten maken,ik zelf ga zeer zeker weer terug naar photosessions als ik weer foto’s wil laten maken.
  Milou bedankt voor de leuke ervaring en natuurlijk voor de mooie foto’s het was geweldig, top.

 33. 5 out of 5

  Frits

  Milou,
  Wat een ontzettend leuke foto shoot!
  Je verstaat de kunst om iemand op een relaxte manier te begeleiden.
  De foto’s zijn mooi geworden en het was moeilijk om een beperkt aantal te kiezen.
  Ik kom heel graag terug!

 34. 5 out of 5

  Jeanine Machielsen

  Voor de 3e keer al een fotoshoot bij Milou gedaan. Ook deze keer weer een hele leuke ervaring en een super resultaat. De sfeer was goed en de kinderen hebben er ook van genoten.

 35. 4 out of 5

  Femke

  We hebben een erg leuke newborn shoot gehad!
  Milou was flexibel in onze wensen, ondanks Corona-maatregelen hebben we ons prettig en veilig gevoeld gedurende de shoot! De foto’s waren netjes binnen de aangegeven termijn van 2 weken klaar. Contact voorafgaand was prima; duidelijk en snel qua reactie.

 36. 5 out of 5

  Guido

  Van afspraak tot eindresultaat foto’s goed geregeld👌
  Mooie foto’s en fijne fotoshoot gehad met Milou op een fijne locatie waar ons zoontje van 2 ook helemaal op zijn gemak was👍

  Zeker aan te raden😎

 37. 5 out of 5

  Jazmin

  Heel mooie foto’s! hartelijk bedankt! Groetjes, Jazmin 🙂

 38. 5 out of 5

  JME Verwijst

  Afgelopen week de 3e fotoshoot gedaan bij Milou. Wederom gastvrij ontvangen, en waanzinnige foto’s mogen ontvangen. Een echte aanrader !! – klein prijsje voor grote kwaliteit –

 39. 5 out of 5

  Janneke

  Super leuke fotoshoot met fijne en goede begeleiding van Milou. Heel erg bedankt. Wij zijn super blij met de foto’s.

 40. 5 out of 5

  Ruud

  Was een leuke ervaring. Mooie foto’s. Zeker een aanrader.

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Andere suggesties…