Profielfoto / Social Media fotoshoot

Profielfoto / Social Media fotoshoot

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.84 out of 5

Social Media is in. Wanneer je gaat solliciteren wordt er als eerste gegoogled naar je Social Media profielen en de hierbij behorende profielfoto.
Tijdens deze mini fotoshoot worden er nieuwe foto’s gemaakt om je Facebook, Twitter, LinkedIn of datingsite profielfoto te optimaliseren! … Lees meer

Deze maand:29,00 24,50

Waarom een nieuwe profielfoto maken?

Soms ben ik weleens op een feestje waar ik met mensen in gesprek kom over wat voor werk ik doe. Ik vertel dan over de fotoshoots die ik doe, en ik krijg dan zóvaak de reactie dat de persoon in kwestie ook echt een nieuwe profielfoto moet hebben. Meestal laten ze dan wat foto’s van LinkedIn zien die inmiddels verouderd zijn of gewoon van heel slechte kwaliteit. Ik snap dat niet, want het is echt een hele kleine moeite om de perfecte profielfoto te laten maken. De kortste en goedkoopste shoot, binnen een kwartiertje geschoten. En dan heb je een nieuwe goede foto voor linkedIn, je CV, een datingsite; net waar jij naar op zoek bent.

Ook voor hele afdelingen/bedrijven is deze shoot echt heel erg handig. Je creëert dan een universele look en je website/flyers ed. ogen meteen een stuk aantrekkelijker en passender bij je bedrijf.

PS: wil je naast een perfecte profielfoto ook een perfect Linkedin profiel? Klik dan hier voor meer informatie over het Linkedin PRO(f) pakket van Trigger Tekst.

Wat krijg je

Een mini-fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kies je thuis met behulp van een online keuze-album je allerbeste foto uit. Deze ga ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een of meerdere creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jouw wensen.

Profielfoto / Social Media fotoshoot

Hoe gaat de profielfotoshoot / social media fotoshoot in z’n werk

Het verloop van deze minifotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting je op wilt met de foto’s. Misschien heb je een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit je trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we een mooie nieuwe profielfoto maken!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Profielfotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses je aan moet nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als je zelf niet zo goed weet wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de fotoshoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Je kiest dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Wil je extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jou: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Je weet daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Profielfoto / Social Media fotoshoot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s die je in bladen tegenkomt en ook steeds meer foto’s op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren,  experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto’s van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto’s wilt of alsnog een backup van je foto’s kunt maken.

Profielfoto / Social Media fotoshoot

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.

Samenvatting

 • 15 min. studiotijd
 • Je mag 1 outfit meenemen
 • Inclusief 1 nabewerkte foto
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden
9,7
4.84 out of 5
Gebaseerd op 1305 reviews
 1. 4 out of 5

  Areyasha

  De fotoshoot was super, de sfeer was gezellig, ontspannen maar professioneel en dat zijn de foto’s ook, we zijn er heel blij mee, ik raad het iedereen aan!

 2. 4 out of 5

  Niels&Loes

  Hele leuke opzet van de fotoshoot en een geweldig resultaat!

 3. 5 out of 5

  Leonie

  Hele fijne manier van communiceren.
  Milou stelt je tijdens de shoot echt op je gemak.
  Goede service met het uitzoeken van de foto’s.
  Het eindresultaat is prachtig geworden!

 4. 3 out of 5

  Jantje

  ik vindt het fijn dat je de foto’s digitaal krijgt zodat je zelf kunt bepalen wat je er mee doet.

 5. 5 out of 5

  Bart

  De fotoshoot was precies wat ik ervan verwachtte. Milou geeft prima uitleg en aanwijzigingen, stelt je op je gemak en levert daarmee geweldige foto’s!
  Ik ben zeer tevreden met het resultaat en vind de prijs-kwaliteit verhouding erg goed.

  Dank je wel Milou en ga zo door!

 6. 4 out of 5

  Meiden Merlet

  De fotoshoot was erg ontspannen en we hebben veel lol gehad. Milou wist goede aanwijzingen te geven, zodat we geen ‘stijve’ foto’s kregen. Helaas duurde het wachten op de foto’s langer dan afgesproken (ivm technische problemen). Na zo’n leuke fotoshoot wil je natuurlijk niet lang op je foto’s wachten, dus dat vonden wij wel erg jammer. Maar het resultaat mag er zeker zijn! Milou had zoveel mooie foto’s gemaakt dat we allemaal een paar foto’s hebben bijbesteld. Ook niet geheel onbelangrijk: de foto’s en de shoot hadden een leuk prijskaartje. Milou bedankt en wellicht tot ziens!

 7. 5 out of 5

  Kristel

  Super gedaan,ga zo door met je werk !!!!
  Je bent een Prof in je werk..Ons zoontje vond het ook erg leuk.Erg leuke ervaring..

 8. 5 out of 5

  Plien en Wesley

  We hebben een poosje geleden een fotoshoot gehad!
  Het is echt leuk een fotosessie bij Milou. Het gaat allemaal heel flexibel en ontspannen en het worden ook leuke spontane foto’s hoe je zelf bent. En dit vonden wij erg belangrijk! Zeker een aanrader!!

 9. 3 out of 5

  Lydia

  De meiden hebben bij het doen van de vriendinnen fotoshoot al veel lol gehad. Milou weet de meiden goed neer te zetten.
  De foto’s zijn mooi geworden. Heel speciaal is de zwart-wit foto met kleureffect.
  We zijn tevreden over de foto’s en hebben het leuk gehad tijdens de foto’s nemen.

 10. 5 out of 5

  Laura van Hasselt

  Het was een superleuke gezellige shoot ! We werden met open armen ontvangen ! En de foto’s kregen we zeer snel aan via mail! Een heel mooi resultaat!

 11. 5 out of 5

  waarachtigpastachtig

  Als tachtig-jarige in eerste instantie op zoek naar vriendschap werd ik voor het eerst member van één van de beste relatie sites van Nederland. Naar veel zoeken op Google kwam ik voor de foto’s bij Milou van Helden terecht, die het leuk vond dat ik op mijn leeftijd nog zo ondernemend wenste te zijn. Bij deze dame met veel charisma werd ik onmiddellijk op mijn gemak gesteld. Na mijn uitleg wat c.q. wie ik op internet wenste te vinden, kon ik de rest aan haar overlaten. Omdat een cp bij moeilijke handelingen problemen oplevert, zorgde zij er ook nog voor dat de foto’s op mijn proviel geplaatst werden. Mijn leeftijdsgenoten kan ik Milou van Helden dan ook van harte aanbevelen.
  Je zult in haar aanwezigheid wel met weemoed terugdenken aan je eigen tijd op haar huidige leeftijd. Toch wel een zeer prettige gewaarwording!

 12. 5 out of 5

  J. Puur

  Zeer mooie (naakt)reportage, er zijn altijd foto’s die er echt uitspringen. Gewoon perfect gedaan. Ook neemt Milou de tijd om de mooiste uit te zoeken en te bewerken. Deze reportage krijgt beslist nog een vervolg

 13. 5 out of 5

  M Wessemius

  Wij hebben met ons gezin met aanhang en oma een groeps fotoshoot gedaan, dit is ons erg goed bevallen. De foto’s zijn super geworden en ook tijdens de shoot was het erg gezellig. Milou had leuke ideeën voor originele foto’s en heeft ons goed begeleid. De prijs kwaliteit verhouding is enorm goed. Niks te duur en we zijn allemaal erg blij met het resultaat. Bedankt! We komen zeker nog eens terug.

 14. 5 out of 5

  Jip

  In Februari hebben we een vriendinnenshoot laten maken door Milou. Ze zorgt voor een goede sfeer en zorgt dat iedereen leuk op de foto staat terwijl je wel jezelf blijft. Deze goede ervaring heeft mij doen besluiten om een fotoshoot voor mijn opa en oma te regelen. Ook hier waren de resultaten super!! Mijn opa en oma zijn helemaal niet gewend om voor de camera te poseren (mijn oma staat er normaliter zwaaiend op…en dat op elke foto) maar ik vond dat ze het erg goed deden. Dit dankzij Milou.

 15. 4 out of 5

  Theguynextdoor

  Milou verstaat haar vak, en de fotoshoot was dan ook een prettige ervaring voor mij.
  Erg ontspannen sfeer wat ook in het resultaat terugkomt, aantal erg mooie foto’s ontvangen waar ik buitengewoon tevreden over ben.
  Milou bedankt!

 16. 5 out of 5

  Charlotte & Robert

  De fotoshoot is ons erg goed bevallen. Naast hele leuke foto’s was het ook een leuke ervaring samen met fotografe Milou.

 17. 5 out of 5

  Leonie

  Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat. De foto’s zijn erg mooi geworden en we hebben ze heel snel gekregen.
  Ook zijn we erg te spreken over je flexibiliteit en creativiteit.

 18. 5 out of 5

  Raffie1987

  We hebben 2 weken terug een Romantische fotoshoot koppels gehad bij Milou van Helden. Mijn vriend was van tevoren lichtelijk zenuwachtig en ook ik had een beetje gezonde spanningen. Bij binnenkomst werden we gelijk op ons gemak gesteld, er werd ons dingen uitgelegd en besproken. Daarna zijn we de shoot gaan doen en meteen vielen eigenlijk al onze spanningen van ons af. Het was een hele leuke, gezellige en relaxte shoot. We hebben er erg van genoten met als eindresultaat prachtige foto’s. Zeker voor herhaling vatbaar. Milou is een leuke fotograve die weet hoe ze mensen moet sturen, begeleiden en ook sfeer moet creëren. Hierbij bedankt voor de fijne en leuke samenwerking en wie weet tot ziens!

 19. 5 out of 5

  danielle verburg

  De fotoshoot was een super leuke ervaring.
  Je word goed begeleid tijdens de fotoshoot en voelt je snel op je gemak.
  Het is zeker aan te raden!
  Er zijn hele mooie foto’s uit gekomen waar we heel blij mee zijn.

 20. 5 out of 5

  Lisa, Ralf en spruit

  Ontzettend leuke (zwangerschaps shoot) gehad.
  Hele fijne sfeer en milou had ontzettend leuke ideeën. Mooi eindresultaat, Dankje wel!

 21. 5 out of 5

  Elka

  Milou van Helden heeft een goede oog voor detail,sfeer, verlichting. Mijn foto’s zijn heel goed gelukt – het maakt me blij dat ze het beste van mij naar boven heeft gehaald – het zijn geen stille portretten – je ziet de levende mens achter.
  Veel succes Milou, ga zo door!!!

 22. 5 out of 5

  Petra Koonings

  Wij zijn super blij met onze foto’s!
  Milou heeft goed geluisterd naar onze wensen en de foto’s zijn dan helemaal geworden zoals we hadden gehoopt. De shoot zelf was heerlijk ongedwongen en spontaan. Ook onze energievolle peuter Tim heeft tijdens het foto’s maken veel plezier gehad. En Tessa, lachebekje van vier maanden, was een heus fotomodel!
  Het bleek een hele klus om er “maar” 18 uit te kiezen 🙂 Nu nog een keuze maken welke er aan de muur komt te hangen! Bedankt!!!

 23. 4 out of 5

  baby Maessen.

  Erg leuk! We hebben het ervaren als een leuke ontspannen avond!

 24. 5 out of 5

  PVH

  Wat een geweldige ervaring, de fotoshoot met mijn vriendinnen! Milou heeft ons super begeleid tijdens deze shoot. Er was ruimte voor eigen inbreng waarbij Milou ons goed adviseerde. Hoe laagdrempelig kan het zijn. Het resultaat mag er ook zijn, leuke, mooie en creatieve foto’s. Daarnaast hebben we veel lol en plezier gehad. Ik kan het iedereen aanbevelen en ook al ben je zelf niet creatief, laat je dan verrassen en vertrouw op de professionaliteit van Milou. Een fotoshoot…voor iedereen toegangkelijk en betaalbaar. Ik zeg…doen!

 25. 5 out of 5

  Yvonne en Rick

  Een aantal weken geleden hebben we een fotoshoot gehad bij Milou! Het was een hele leuke ervaring en het resultaat van de foto’s is super! Absoluut een aanrader!

 26. 5 out of 5

  adri en debbie

  Was erg leuk en Milou stelde ons erg op ons gemak waar door wij daarna ons zelf konden zijn en we erg tevreden zijn met het resultaat van de foto sessie. Kortom een echte aanrader en zullen zeker nog eens gebruik maken van.

 27. 5 out of 5

  Irma en Stijn

  We waren van te voren erg zenuwachtig maar door de ontspannen sfeer was dit zo weg! We kregen veel leuke ideeën en tips, en voldoende ruimte voor eigen ideeën! We zijn erg tevreden met de leuke en originele foto’s!

 28. 5 out of 5

  Nicole

  Samen met mijn vriend een koppelfotoshoot gedaan. Het was een hele leuke ervaring. Keuze uit 3 kleuren achtergronden en indien gewenst gebruik van verschillende accesoires. Mijn vriend had nog geen ervaring met fotoshoots en was een beetje zenuwachtig, maar Milou heeft leuke ideeen en geeft goede aanwijzingen waardoor je je snel op je gemak voelt.
  De foto’s zijn heel mooi geworden, ze weet het karakter en de klik goed op beeld weer te geven, geen standaard studiofoto’s en dat is wat me het meeste aantrok. De prijs/kwaliteit verhouding is ontzettend goed, zeker niet duur! De levering van foto’s ook onverwacht snel: maar 1 week hoeven wachten i.p.v. 10 werkdagen. Zeker een aanrader!

 29. 5 out of 5

  Fam. van den Elzen

  Wij vonden het alle vier een leuke en gezellige fotoshoot! We hadden allemaal niet zoveel ervaring met poseren, maar met hulp van Milou is het goed gelukt. De foto´s zijn heel mooi, en we zijn er erg blij mee. En ookal lijkt het in eerste instantie niks voor jou, het is een hele leuke ervaring. Zeker aan te raden, al helemaal door de prijs!

 30. 5 out of 5

  tim

  Zelfs bij tegenslag van onze kant bleef ze flexibel en vriendelijk. De foto’s zijn erg leuk geworden, keuze uit 3 kleuren achtergrond en meerdere attributen. (paraplu, pop, bordjes, groot potlood en nog veel meer) mochten we in de toekomst nog een keer een fotoshoot willen, dan gaan we zeker weten terug. Echt een aanrader

 31. 5 out of 5

  D.Steine

  Het was echt een leuke ervaring! Normaal zijn ik en me vriendin niet zo goed met foto’s maken, maar door de aanwijzingen van Milou en doordat we ons op ons gemak voelden bij haar zijn het echt geweldige foto’s geworden! We zijn er echt heel blij mee en raden het ook echt aan aan andere mensen.

  Groetjes Danny

 32. 5 out of 5

  Dana

  Het was een heel leuke ervaring voor ons twee!
  Milou heeft ons heel goed begeleid
  en gaf ons ook een veilig en goed gevoel

  we zijn erg blij dat we de fotoshoot gedaan hebben
  heel erg bedankt!

 33. 5 out of 5

  Donny en Melusina

  Erg fijne shoot. Mijn vriendin en ik waren een beetje zenuwachtig vooraf maar we kregen goede begeleiding met leuke suggesties voor posities. En uiteindelijk voelde we ons helemaal op ons gemak en gingen met een meer dan tevreden gevoel naar huis. We vinden dit zeker voor herhaling vatbaar bij deze goede fotograaf. Het eindresultaat is dan ook volledig naar ons zin. Het enige waar we moeite mee hadden was het kiezen van de foto’s, er waren zoveel goede leuke foto’s bij dat we er een heleboel extra hebben besteld.

 34. 5 out of 5

  Linda

  Erg leuk om te doen zo’n shoot! En een schitterend & snel resultaat: leuke, originele foto’s!

 35. 4 out of 5

  Karen en Nathalie

  Wij hebben op 7 januari jl. een vriendinnen fotoshoot bij Milou gedaan. Ze is heel relaxt in de omgang en heeft erg originele ideeën. Ondanks dat we veel accessoires hadden meegenomen, hebben we ze toch allemaal kunnen gebruiken. Het resultaat is ook heel mooi, we hebben er erg leuke en natuurlijke foto’s aan overgehouden!

 36. 5 out of 5

  Margit

  Het is een prettige samenwerking. Duidelijke instructies vooraf en tijdens de fotoshoot. Goede prijs en een mooi resultaat! 100% tevreden.

 37. 4 out of 5

  TysonRoxy

  We hebben een romantische koppelshoot gecombineerd met een schoot met onze twee honden. Voor ons was het een erg leuke gezellige ervaring, waar ook nog eens heel erg mooie spontane foto’s uit voort kwamen. Dank je Milou!

 38. 5 out of 5

  Michael

  Ik heb laatst samen met mijn vriendin een romantische fotoshoot gedaan. Voor allebei was dit de eerste keer, maar dat maakte niks uit want Milou heeft ons fantastisch geholpen met mogelijke poses en looks.
  deze sessie is zeker een aanrader en elke euro zeker waard!

 39. 3 out of 5

  Seevmb

  Het was een Leuke, grappige fotosessie.
  Goede sfeer en keuze uit verschillende foto’s

 40. 4 out of 5

  Snep

  Het was een leuke ervaring. De sfeer was ontspannen en dat kwam door u. Daardoor krijg je deze geweldige foto´s. Wij waren zeer tevreden en zouden u zeker aanschrijven als andere ons vragen bij wie we geweest zijn!!!!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!

Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kán zijn van een aantal weken.
Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen. Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Andere suggesties…