•  
 • Een waardevol kado en een blijvende herinnering!

Fotoshoot Kadobon

Je staat er niet meteen bij stil, maar dit is nu echt een origineel en persoonlijk cadeau: een enorm leuke en heel professionele fotoshoot.

Je geeft iets heel waardevols, namelijk super mooie foto’s waar iedereen vol trots van geniet!

 • Deze kadobon verloopt nooit
 • Je mag je eigen bedrag kiezen
 • Geef de bon persoonlijk, of laat hem mailen op een dag naar keuze
 • In te leveren bij al onze fotografen, én onze webshop!
Start nu

Nog niet overtuigd?
Lees dan gewoon nog even wat meer info

Stel je kadobon samen

De naam die je hier invult komt op de kadobon. Wil je liever geen naam op de kadobon? Laat dit veld dan gewoon leeg :)
Je ontvangt de kadobon sowieso zelf per e-mail. Maar als je óók wilt dat hij naar de ontvanger wordt ge-mailt, vul je hier het e-mailadres in. Wil je dat niet? Laat dit veld dan leeg.
Type hier een berichtje. Het komt in de e-mail aan de ontvanger. Het hoeft niet, maar is wel zo leuk!
De kadobon wordt verstuurd zodra je de bestelling plaatst. Maar, je kunt ook kiezen om hem later te sturen. Kies in dat geval dan hier nu een datum.

Waarom een fotoshoot kadobon het perfecte cadeau is

Altijd weer die (soms onmogelijke) zoektocht naar het aller leukste cadeau. Het komt je vast bekend voor. Ik denk dan: “het moet én origineel zijn, én mooi zijn, én persoonlijk, óf misschien een leuke activiteit?”. Dan sta nu even stil bij het idee om iemand een fotoshoot kadobon te geven… Dat is origineel, en je geeft iets heel persoonlijks, namelijk foto’s waar iedereen vol trots van geniet!

Ook als je al een mooie fotoshoot op het oog hebt, en hem het liefst in de vorm van een leuk kadootje wilt geven, dan is deze fotoshoot kadobon een goed plan.

Fotoshoot kadobon voor een romantische fotoshoot

Waar kan je deze kadobon inleveren

Deze kadobon kun je inleveren bij alle PhotoSessions fotoshootsfotografen en fotostudio’s, en zélfs bij bestellingen in de webshop.

Hoe gaat het in z’n werk

Het is best eenvoudig. Je vult een bedrag in, kiest een van de vele leuke ontwerpen, en klikt op ‘nu bestellen’. Klaar is Kees! Vervolgens kun je online afrekenen en meteen de kadobon downloaden. Dus zelfs als je nog op het allerlaatste moment kadootje nodig hebt, zit je met deze kadobon goed.

Tijdens het bestellen kom je ook nog een paar leuke optionele mogelijkheden tegen. Je kunt bijvoorbeeld de naam van de ontvanger op de bon laten zetten, en zelfs de kadobon naar de ontvanger laten mailen op een datum naar keuze. Geheel met jouw persoonlijke boodschap.

Eenmaal kado gegeven, kan je deze bon inleveren om een van de fotoshoots te doen. Het maakt het niet uit wanneer, of door wie de bon word verzilverd. Op de kadobon zelf staan heldere instructies hoe je hem kunt inleveren.

Fotoshoot kadobon voor een familiefotoshoot met je gezin

Zijn er voorwaarden?

Nee, eigenlijk niet. Het enige dat je moet weten is dat de bon niet inwisselbaar is tegen geld. Maarja, dat maak helemaal niks uit, want deze kadobon is altijd geldig en verloopt nooit. De kadobon staat niet op naam en kan daarom door iedereen verzilverd worden. En stel, je levert hem in, en er blijkt nog een restwaarde te zijn…dan kun je zélfs die restwaarde bewaren en ooit op een later tijdstip weer gewoon verzilveren.

Wat kost het?

Dat bepaal je helemaal zelf! Of je nu een klein aardigheidje wilt geven, of een volledige fotoshoot met alles erop en eraan.. Je kiest gewoon het bedrag dat jij cadeau wilt geven.

Samenvatting

 • Je ontvangt de kadobon meteen na aankoop
 • Er is geen geldigheidsdatum
 • Je kiest zelf het bedrag
 • Restwaarde vervalt niet
 • Persoonlijk geven, of laten mailen
 • In te leveren bij alle PhotoSessions fotografen -studio's en webshop
Ja, deze kadobon wil ik geven!

Misschien vind je deze ook leuk…

Neem contact met mij op

Fotograaf Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email momenteel tijdelijk in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!