• Iemand die bijzonder voor je is,
  verdient een bijzonder cadeau!

Heb je een fotoshoot gezien die je cadeau wilt geven? Geef dan deze super-de-luxe fotoshoot cadeaubon!
Of kijk hier als je eerst een fotoshoot wilt kiezen

 • Deze kadobon verloopt nooit
 • Je mag je eigen bedrag kiezen
 • Geef de bon persoonlijk, of laat hem mailen op een dag naar keuze
 • In te leveren bij al onze fotografen, én onze webshop!
Start nu

Nog niet overtuigd?
Lees dan gewoon nog even wat meer info

Stel je fotoshoot-kadobon samen

Aan wie ga je dit cadeau geven? Vul hier zijn of haar naam in. Op de bon komt dan te staan: "Alsjeblieft [naam], voor jou!"

Waarom een fotoshoot kadobon het perfecte cadeau is

Altijd weer die (soms onmogelijke) zoektocht naar het aller leukste cadeau. Het komt je vast bekend voor. Ik denk dan: “het moet én origineel zijn, én mooi zijn, én persoonlijk, óf misschien een leuke activiteit?”. Dan sta nu even stil bij het idee om iemand een fotoshoot kado te geven… Dat is origineel, én je geeft iets heel persoonlijks, namelijk foto’s waar iedereen vol trots van geniet, voor eeuwig!

Ook als je al een mooie fotoshoot op het oog hebt, en hem het liefst in de vorm van een leuk kadootje wilt geven, dan is deze fotoshoot kadobon een goed plan.

Fotoshoot cadeau geven

Waar kan je deze kadobon inleveren

Deze kadobon kun je inleveren bij alle PhotoSessions fotoshootsfotografen en fotostudio’s, en zélfs bij bestellingen in de webshop.

Hoe gaat het in z’n werk

Het is best eenvoudig. Je vult een bedrag in, kiest een van de leuke ontwerpen, en klikt op ‘nu bestellen’. Klaar is Kees! (of Mees)… Vervolgens kun je online afrekenen en meteen de kadobon downloaden. Dus zelfs als je nog op het allerlaatste moment een kadootje nodig hebt, zit je met deze kadobon goed.

Tijdens het bestellen kom je ook nog een paar leuke optionele mogelijkheden tegen. Je kunt bijvoorbeeld de naam van de ontvanger op de bon laten zetten, en zelfs de kadobon naar de ontvanger laten mailen op een datum naar keuze. Geheel met jouw persoonlijke boodschap.

Eenmaal kado gegeven, kan je deze bon inleveren om een van de fotoshoots te doen. Het maakt niet uit wanneer of door wie de bon word verzilverd. Op de kadobon zelf staan heldere instructies hoe je hem kunt inleveren.

Fotoshoot kadobon voor een familiefotoshoot met je gezin

Zijn er voorwaarden?

Nee, eigenlijk niet. Het enige dat je moet weten is dat de bon niet inwisselbaar is tegen geld. Maarja, dat maak helemaal niks uit, want deze kadobon is altijd geldig en verloopt nooit. De kadobon staat niet op naam en kan daarom door iedereen verzilverd worden. En stel, je levert hem in, en er blijkt nog een restwaarde te zijn…dan kun je zélfs die restwaarde bewaren en ooit op een later tijdstip weer gewoon verzilveren.

Als je de kadobon aanschaft in een actieperiode, kan de ontvanger bij inlevering binnen 6 maanden na de besteldatum van de bon alsnóg gebruik maken van deze actieprijs! Wordt de bon later ingeleverd, dan geldt de op dat moment aangegeven prijs. Hetzelfde geldt voor eventuele prijswijzigingen.

Wat kost het?

Dat bepaal je helemaal zelf! Of je nu een klein aardigheidje wilt geven, of een volledige fotoshoot met alles erop en eraan.. Je kiest gewoon het bedrag dat jij cadeau wilt geven.

Info: Kies je de exacte waarde van een bepaalde fotoshoot, houdt er dan rekening mee dat er misschien een prijswijziging kan zijn in de periode tussen de aanschaf van de bon tot wanneer de kadobon wordt ingeleverd. Maar wordt de bon binnen 6 maanden verzilverd, dan geldt sowieso altijd nog de originele prijs.

Samenvatting

 • Je ontvangt de kadobon meteen na aankoop
 • Er is geen geldigheidsdatum
 • Je kiest zelf het bedrag
 • Restwaarde vervalt niet
 • Persoonlijk geven, of laten mailen
 • In te leveren bij alle PhotoSessions fotografen, -studio's en webshop
Ja, deze kadobon wil ik geven!

Meer fotoshoots.

Misschien vind je deze ook leuk?

Contact.

Ik beantwoord graag al je vragen!Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!