Sexy en verleidelijke koppel fotoshooot

Sexy En Verleidelijke Koppel Fotoshoot

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.85 out of 5

Je hebt een relatie. Je vind elkaar leuk, sexy en voelt je tot elkaar aangetrokken. De ‘Sexy en verleidelijke koppel fotoshoot’ is geschikt voor alle stelletjes die een fotoshoot willen doen, die net een stap verder gaat en wat sexier en edgy-er is dan de ‘Romantische koppelfotoshoot’. … Lees meer

Lees alles over deze fotoshoot

Waarom je de sexy en verleidelijke koppel fotoshoot moet doen

Op de een of andere manier denken mensen vaak dat deze shoot ‘maar af en toe’ geboekt wordt. Maar ik heb deze sexy shoot voor twee inmiddels zo vaak gedaan (en dat vind ik leuk!) dat ik jarretels binnen no time blind kan vastmaken aan de bijbehorende panty’s. En de vrouwen die ze dragen weten wat dat zegt, want die dingen zijn heel onhandig. Wat dat dus ook betekent: Ik heb meer dan genoeg ideeën, ik heb al heel veel bloot gezien (dus je hoeft je nergens voor de schamen als je ook naakt op de foto wilt), en ik heb meer dan genoeg tactieken om ervoor te zorgen dat jullie je op je gemak voelen.

Jullie hebben misschien thuis zelf wat foto’s gemaakt van elkaar, maar daar komen vaak wat praktische onhandigheden bij kijken. Ik zal jullie begeleiden: coole poses bedenken en goed kijken in welke poses en vanuit welke hoeken jullie lichamen het mooist uitkomen, waardoor we samen tot een artistiek en sexy resultaat komen!

Tip: Je kunt deze shoot ook kado geven, klik in dat geval op de ‘geef kado’ button op deze pagina en ontvang de bon vandaag nog in de mail.

Sexy en verleidelijke koppel fotoshooot

Wat krijg je

Een sexy fotoshoot voor twee personen op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kies je thuis met behulp van een online keuze-album minimaal je 8 mooiste foto’s uit. Deze ga ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Hoe gaat de sexy en verleidelijke koppel fotoshoot in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Sexy en verleidelijke koppel fotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de sexy koppelfotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Jullie kiezen dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Sexy en verleidelijke koppel fotoshooot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s die je in bladen tegenkomt en ook steeds meer foto’s op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren,  experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto’s van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto’s wilt of alsnog een backup van je foto’s kunt maken.

Sexy en verleidelijke koppel fotoshooot

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Daarom nu alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs van deze fotoshoot is 188,50 euro en is inclusief 8 foto's met professionele editing. Dit is de totaalprijs! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan 🙂

Tevens kun je gebruik maken van de volgende optie's: Het hoeft niet, maar het mag wel!

 • De prijs geldt op alle werkdagen. Wil je op een weekenddag of in de avond komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
 • Heb je meer studiotijd nodig? Je kunt extra tijd boeken voor 29,50 per half uur.
 • Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 per 4 foto’s.
 • Extra snel klaar: Ontvang de nabewerkte foto's al na één werkdag voor 24,50!
 • Bij fotoshoots op locatie kunnen reis- en opbouw- kosten worden gerekend. Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de prijs!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 3 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Profielfoto van fotograaf Milou van Helden
9,7
4.85 out of 5
Gebaseerd op 1660 reviews
 1. 5 out of 5

  Ursula

  Met Milou goed mijn wensen kunnen bespreken, denkt mee en geeft tijdens de shoot tips. Dit heeft enorm geholpen, met als resultaat dat ik helemaal blij ben met mijn foto!

 2. 5 out of 5

  Anke Heuvelmans

  Na de zwangerschap shoot en de newborn shoot eerder dit jaar was Milou nu ook onze trouwfotografe. Wat een hoop fantastische foto’s hebben wij nu! Bij Milou voel je je meteen op je gemak. De communicatie is zeer goed en duidelijk en het resultaat van de foto’s waren voor ons telkens weer boven verwachting.

 3. 5 out of 5

  Nicky

  Wat is ‘ie vet geworden!! Echt een superfotograaf , leuke ideeën, mooie resultaten en vol passie ( zowel de foto’s als de fotograaf- zij doet dit met hart en ziel!)
  Wij zouden het zo weer doen, heel erg bedankt, Milou!
  Nicole en Koen

 4. 5 out of 5

  Yara

  Perfect! Fijne sfeer, fijne fotograaf om mee samen te werken. Milou stelt je echt op je gemak! Het eindresultaat is ook echt heel mooi ❤️ Conclusie: in een woord…. Perfect!

 5. 5 out of 5

  Marina

  Wij hebben echt genoten van onze zwangerschaps fotoshoot met Milou. Hele prettige ontspannen mens en studio 🙂 er wordt naar jouw geluisterd en Milou houdt er rekening mee dat het zwaarder voor zwangere kan zijn om sommige posities aan te nemen. Wij komen terug met de kleine! 🙂

 6. 5 out of 5

  Jenny Smits

  Super fijne ervaring gehad aan de fotoshoot met Milou. Het was voor mij en mijn partner de eerste keer! We zijn goed begeleid en hebben ontzettend mooie foto’s ontvangen! Zeker voor herhaling vatbaar.

 7. 5 out of 5

  Kim

  Het was een hele leuke en fijne ervaring!!

 8. 5 out of 5

  R. Tonnaer

  De fotoshoot was erg leuk! De foto’s zijn super mooi/sexy/gaaf geworden. Erg blij met het resultaat.

 9. 5 out of 5

  Tessa en Roel

  Professionele en gezellige fotograaf die bij onze bruiloft zeer mooie foto’s heeft gemaakt.
  Van het vastleggen van mooie momenten tot het poseren, het voelde allemaal goed.

 10. 5 out of 5

  Sonja

  Zorgt voor een fijne en ontspannen sfeer, mede daardoor zijn de foto’s bijzonder.

 11. 5 out of 5

  Annelies

  Super shoot gehad met Milou…. Mijn sexy boudoir fotoshoot…ik was wat gespannen en nerveus…maar na 5 minuten voelde ik me zo op mijn gemak Met dank aan Milou. Ze luisterde goed naar wat ik in gedachte had en vertaalde het in super mooie foto’s Een mooie herinnering… zou het zo weer doen…

 12. 5 out of 5

  Evi

  Milou, wat een TOP fotografe ben jij zeg! We vonden het gewoon een fantastische ervaring: direct op ons gemak gesteld, samen alles besproken, vlotte fotoshoot en snelle na-service. Echt Wauw!

 13. 5 out of 5

  Nicky

  Deze topper heeft de shoot dke ik hax ,perfect neergezet!
  Lekker ontspannen sfeertje, goede aanwijzingen voor de perfecte shots.
  Wij zijn superblij met de resultaten e het is iedereen aan te bevelen die het overweegt!
  Superbedankt, Milou van Helden!

  Nicole

 14. 5 out of 5

  Nicky

  Deze topper heeft de shoot die ik had, perfect neergezet! Lekker ontspannen sfeertje, goede aanwijzingen voor de perfecte shots. Wij zijn superblij met de resultaten en het is iedereen aan te bevelen die het overweegt.
  Superbedankt Milouvan Helden!!

 15. 5 out of 5

  Ria

  Omdat ik op de site zag dat er vooral foto’s van mensen gemaakt waren was ik een beetje sceptisch hoe het zou gaan met mijn hond. Wat een verrassing was dat!!! Mijn hond voelde zich direct op haar gemak wat niet altijd zo is bij mensen die ze niet kent.
  Daarnaast bijvoorbeeld een achtergrond kleur geadviseerd omdat haar lichte ogen dan vast mooi uit zouden komen en práchtig die ogen! Ik kwam er met een heel goed gevoel vandaan en de foto’s zijn echt prachtig!! Dank je wel Milou, dank dank dank

 16. 5 out of 5

  Annemarie

  Begin juli de sexy en erotische fotoshoot gedaan. Milou weet je op je gemak te stellen en weet precies hoe je lichaam het mooiste uitkomt op de foto’s. Milou luistert naar je wensen en heeft zelf leuke creatieve ideeën. Super toffe ervaring!

 17. 5 out of 5

  Heike

  Super gave en leuke fotoshoot gehad met Milou. We werden warm ontvangen en tijdens de fotoshoot goed begeleid.
  De foto’s zijn erg mooi geworden!

  Zeker een aanrader 🙂

 18. 5 out of 5

  Jennifer

  Gister een erotische koppelshoot gehad .
  Het eindresultaat is echt prachtig !
  In eerste instantie durfde ik het niet zo goed aan omdat ik wat voller ben maar ik heb me geen 1 seconde ongemakkelijk gevoeld ,echt top .
  En nogmaals de fotos zijn PRACHTIG!

 19. 5 out of 5

  Petra

  Heerlijk ontspannen allemaal. Prachtige foto’s
  Milou weet als geen ander de sfeer vast te leggen
  Al met al hebben wij een superfijne dag gehad
  Milou, thx voor alles xxx

 20. 5 out of 5

  Marjon

  Ik heb echt een super leuke shoot gehad! Het was echt een nieuwe ervaring om te poseren, maar Milou kon daarin heel goed helpen. We keken eerst samen naar mijn wensen en zijn toen aan de slag gegaan. Ik voelde me meteen op m’n gemak en, niet onbelangrijk, ben super blij met de foto’s! Ik kan het iedereen aanraden juist ook als je een confidence boost wil hebben en je eigen lichaam wil vieren.

 21. 5 out of 5

  Clemens

  Hele leuke shoot gehad met mooie foto’s als eindresultaat. Geen moment ongemakkelijk gevoeld en alles ging relaxed. Hele leuke ervaring met mn vrouw samen zeker een aanrader

 22. 5 out of 5

  Robbert

  Je wordt goed begeleid, er hangt een fijne ontspannen sfeer en het resultaat is top! Echt een aanrader!

 23. 5 out of 5

  M. Teunissen

  Milou begeleidde me prima waardoor ik me helemaal op mijn gemak voelde. Dat is ook echt te zien op de foto’s, die ze niet alleen prachtig heeft gemaakt, maar ook snel heeft bewerkt en bezorgd. Kortom: een leuke ervaring mét een mooi en blijvend resultaat.

 24. 5 out of 5

  Paul

  Een gezellige fotoshoot en mooie foto’s. Ook daarna goede en snelle service! Aanrader!

 25. 5 out of 5

  Belinda

  Ik heb een sexy en erotische fotoshoot bij Milou gedaan, ik ben super tevreden. Een echte aanrader!
  Ik zelf ben heel onzeker maar ze heeft er heel goed voor gezorgd dat ik dat helemaal
  niet moest zijn. heel vriendelijk en super mooie foto’s! ik krijg niks ander dan goede commentaar
  op de foto’s! niet twijfelen gewoon doen!! 😉

 26. 5 out of 5

  Priscilla

  Fijne plek en fijne fotograaf! Ze stelt echt op je gemak en begeleid je heel goed tijdens de shoot. Foto’s waren echt prachtig!

 27. 5 out of 5

  Ana&Ewoud

  Wij zijn super tevreden met onze mooie en sexy photoshoot! Vanaf het begin goed begeleid door Milou.
  Zeker een aanrader als je iets spannends zoekt samen met jouw partner! Het resultaat was echt fantastisch 🙂

 28. 5 out of 5

  A&E

  Wij zijn super tevreden met onze mooie en sexy photoshoot! Vanaf het begin goed begeleid door Milou.
  Zeker een aanrader als je iets spannends zoekt samen met jouw partner! Het resultaat was echt fantastisch 🙂

 29. 5 out of 5

  Lia

  Ik was toch wat zenuwachtig voor de sexy shoot, maar Milou stelde me al snel op mijn gemak, waardoor de hele shoot heel relaxed was. De onbewerkte foto’s had ik dezelfde dag nog in mijn mailbox en ik ik was blij verrast. Ik voelde me mooi, het doet heel veel voor je zelfvertrouwen 😉
  Prijs-kwaliteit : super ! Het enige nadeel misschien is dat je moet kiezen uit (eigenlijk allemaal) prachtige foto’s.

 30. 5 out of 5

  Paul

  Wij waren als koppel op zoek naar een fotograaf die ons als stel sensueel vast wilde leggen, voor nu en zeker ook voor de toekomst. We vonden het beiden best spannend, maar Milou stelt je heel natuurlijk op je gemak. Na uit portfolio een aantal voorbeelden geselecteerd te hebben, werd er hard gewerkt in een fijne en letterlijk open sfeer. We hebben de foto’s inmiddels gezien en een flink aantal geselecteerd. Zowel de fotoshoot als het resultaat zijn een heel mooie herinnering. Een absolute aanrader!

 31. 5 out of 5

  Rick en Enneke

  Milou is een topper! Zorgt ervoor dat je meteen op je gemak bent en denkt erg goed mee. Ze heeft veel ervaring wat meteen te merken is en neemt echt de tijd.

  We hebben je al aanbevolen bij andere! 😉

 32. 5 out of 5

  Bas en Esther

  We hebben een verleidelijke koppel fotoshoot door Milou laten schieten. We wilden graag een erotische foto van ons voor in de slaapkamer. Beetje spannend, kleding moest toch uit, maar uitermate ontspannen sfeer en geweldig leuke ervaring. Resultaat van de foto’s is echt super geworden! Milou dank voor een gezellige middag en een bijzondere ervaring!

 33. 5 out of 5

  Mark Sengers

  Tweede keer ons door Milou laten fotograferen. Ditmaal Newborn shoot..
  Heerlijke foto’s… niet 13 in het dozijn maar echt een Milou sausje eroverheen.
  Wat wij erg belangrijk vinden is het contact, en daar munt ze enorm in uit. Ze stelt je gerust maakt een praatje en neemt de tijd voor je en ook voor de kinderen.
  Wat ons betreft tot de volgende keer maar weer !

 34. 4 out of 5

  Yvonne van Lith

  Milou komt erg professioneel over en tegelijkertijd stelt ze je erg op je gemak en creërt ze een fijne, gemoedelijke sfeer. Ze voelde perfect aan wat we wilden en nam ons mee in keuzes over achtergrond, outfit en poses.
  Alleen de witte achtergrond met silhouet paste niet bij ons, maar alle andere foto’s waren super mooi. Het was echt moeilijk kiezen….!

 35. 5 out of 5

  Melinda

  Echt een top fotograaf! Luistert precies naar je wensen, en brengt zelf ook super leuke ideeen in. Stelt je super erg op je gemak. zelfs als je je onprettig voor een camera voelt laat zij je goed voelen!

 36. 5 out of 5

  Nathaniel

  Hoi, ik heb laats een fotoshoot gedaan bij Milou.

  Wat was dit een super ervaring ik heb van begin tot eind genoten van de shoot, het was geen enkel moment ongemakkelijk ondanks je daar toch in je ondergoed staat.

  Heb flink gelachen tijdens de shoot en niet omdat het moest dankjewel voor de ervaring en boven al de super mooie foto’s!!

  Ik zal het zeker aan raden aan anderen en zal zelf vaker foto’s laten maken hier. Nogmaals bedankt.

  Gr Nathaniël

 37. 4 out of 5

  Kim van Duijnhoven

  Milou was erg rustig en gaf je veel vertrouwen. Het is fijn dat je vooraf aan kan geven waar je de nadruk op wilt leggen en waar juist niet. Milou is erg meedenkend en heeft prachtige plaatjes neergezet waar ik erg blij mee ben!

 38. 5 out of 5

  Carola

  Wij hebben echt mega geweldige fotoos geschoten door Milou. Wat een topper. Zelfs met geen ervaring…..zet ze je neer en schiet het perfecte plaatje. Wij zijn onwijs dankbaar hiervoor

 39. 5 out of 5

  Alicia Borger

  Normaal gesproken ben ik geen fan van fotoshoots. Ik was ook niet van plan om op de foto te gaan. Super goed begeleid door Milou en ze was zo ontspannen. Dankzij haar heb ik nu prachtige foto’s samen met onze zoon. Super blij mee! Ik ga zeker nog een terug komen!

 40. 5 out of 5

  Jelle

  We zijn zo blij met de foto’s! Ze zijn echt super mooi geworden!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
  Ik beantwoord graag al je vragen!

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Andere suggesties…