tinder fotoshoot

Tinder En Dating Fotoshoot

Bekijk alle fotoshoots
Fotograaf Wieteke Wesseling

Wieteke Wesseling

Fotograaf
4.96 out of 5

De keren dat ik in de studio hoor over koppels die elkaar in de supermarkt tegen het lijf gelopen zijn, of dat op het werk de ultieme romance ontstond, worden steeds zeldzamer. Steeds vaker is het ‘Tinder’, ‘Hinge’, ‘Happn’ en nog eens ‘Tinder’. Oh, en ook Bumble niet te vergeten! En hoewel mensen er soms in eerste instantie een beetje van wegblijven, is internet juist zo’n grote vijver om uit te vissen: je komt mensen tegen die je anders nooit zou hebben ontmoet!

Hoogtijd om je dating-profiel te maken met crispy scherpe foto’s om nou eindelijk je droom vrouw of man te vinden. Boek een Tinder-Fotoshoot, laat je begeleiden door iemand die er verstand van heeft, en update de foto’s van je dating profiel. Het verschil zal je verrassen. … Lees meer

Lees alles over deze fotoshoot

Waarom je de Tinder Foto’s Fotoshoot moet doen

Ik hoor je denken: “een fotoshoot voor mijn Tinder foto’s, is dat niet wat overdreven?”. Maar de keren dat ik als fotograaf iemand voor de camera had staan voor het maken van de beste en meest eerlijke foto’s voor Tinder, zijn inmiddels ontelbaar. Sta er maar eens bij stil… Daten begint tegenwoordig online en daarom is de eerste keer dat je wordt gezien: op een foto!

Zomaar een snelle greep.. Tinder, Hinge, Happn, Bumble, Feeld, Parship, Lexa – Ja dat is een flinke lijst, en allemaal bezig met het vinden van jouw droommatch. En als je het avontuur van online daten dan toch aangaat kun je het maar beter in een keer goed doen met pakkende foto’s die jou op z’n best, maar ook op z’n echtst laten zien. Foto’s die de aandacht trekken en hem vasthouden. Als vakkundig fotograaf heb ik me natuurlijk ook in dit mysterie verdiept, en wil ik mijn tips en trucs graag met je delen.

Er zijn tal van tips te vergaren waaraan een goede Tinder-foto moet voldoen. En niet voor niets, want het verschil dat vooral je eerste foto van je dating-profiel maakt, is enorm.
Een goede eerste foto voor Tinder, bestaat uit een duidelijke scherpe foto waar je gezicht goed op staat met het liefst ook je bovenlichaam. Een foto waarbij je niet direct in de camera wilt kijken. En, je zou het bijna niet geloven, maar je wilt vooral níet lachen! Oké, je mag best lachen, maar gefocust wegkijken is het beste. Dit komt mysterieus over.. en ja, vrouwen vinden dat spannend. 🙂

Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan en de best mogelijke foto’s van jezelf maken voor je Tinder profiel. In dat geval heb ik hier onder een snelle opsomming voor je gemaakt van zaken waar je beslist op moet letten.
Maar zie je door de bomen het bos niet meer, dan kun je er ook voor kiezen om het grondiger aan te pakken door mij als je persoonlijke fotograaf en dating-adviseur in te zetten. Tijdens de fotoshoot stel ik je op je gemak zodat je ook echt jezelf blijft op de foto. Ik weet de do’s en don’ts van het maken van een foto specifiek voor je Tinder/dating-profiel, waardoor je met een reeks gevarieerde foto’s in verschillende outfits, verschillende settings en backgrounds, helemaal ready bent om het online daten te veroveren!

Tip: Je kunt deze shoot ook cadeau geven, klik hier en ontvang de fotoshoot-voucher dan vandaag nog in de mail. En trouwens, zou je liever een fotoshoot doen voor je algemene Social Media? Bekijk dan ook even alle voorbeeldfoto’s van mijn Instagram Fotoshoot.

Tinder Foto's Fotoshoot

Wat is nou de perfecte Tinder foto?

De perfecte Tinder-foto is niet slechts één foto, maar de optelsom van je hele profiel! Je wilt een verhaal vertellen, persoonlijk en écht. Er blijken duidelijke richtlijnen te zijn. Foto’s die in het oog springen en de aandacht vasthouden.

 • Contrastrijk
 • Scherpe foto’s in hoge resolutie
 • Rustige achtergrond
 • Vertel een verhaal en laat zien wie je bent
 • Niet te voordelig en mooi poseren
 • Geen alcohol, geen groepsfoto’s, géén zonnebrillen, geen gevangen vis of dure auto, en nee ook geen ontbloot bovenlichaam.
 • Maar zorg wel voor een rijke compositie: vermijd foto’s waarop alleen je gezicht te zien is
 • En weet je waarbij iemand ook warme gevoelens krijgt wanneer hij of zij jouw foto ziet?.. Zon. Veel zon! 🙂

Wat krijg je

Bij deze "Tinder En Dating Fotoshoot" krijg je sowieso de volgende dingen, die allemaal bij elkaar zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat: doeltreffende foto’s, helemaal volgens het beeld dat jij voor ogen hebt.

 • Ik geef je vakkundig advies over welke shoot je nodig hebt en hoe we deze gaan invullen. De “hoe, wat, waarom en waarvoor” zullen we voorafgaand samen uitvogelen.
 • Daarna plannen we een fotoshoot op maat. In de studio of op locatie, geheel met de beste professionele apparatuur, lichten, achtergronden en accessoires.
 • Tijdens de shoot geef ik je persoonlijke, enthousiaste en vooral vakkundige begeleiding. Ik wijs je verschillende poses, met oog voor gedetailleerde nuances. Eigen input? Altijd welkom! Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën en praktische tips. Als jij zorgt voor voldoende kledingopties, dan help ik je bij het samenstellen van toffe combinaties en styling. Dit omdat ook kleur en stijl een enorm verschil maakt in hoe jouw totale beeld overkomt.
 • Na de fotoshoot kun je direct nagenieten! Je krijgt toegang tot je eigen beveiligde online keuze-album, zodat je thuis meteen alle foto’s kunt zien. Hiermee kun je op je gemak een selectie maken van de allerbeste foto’s die je nabewerkt wilt ontvangen.
 • Je gekozen foto's krijgen editing met zorg. Hierover vertel ik je hieronder uitgebreid meer: de kracht van een goede nabewerking.
 • Wanneer je foto’s helemaal klaar zijn en de editing is gedaan, krijg je de digitale beelden in hoge resolutie (plus een kopie in zwart-wit), digitaal naar je toegestuurd.

Uiteindelijk krijg je een reeks creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s, helemaal aangepast op jouw specifieke wensen. Deze zijn helemaal van jou, te gebruiken voor alle denkbare doelen.

Hoe gaat de Tinder Foto’s Fotoshoot in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien heb je een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit je haal 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de Online Dating Fotosessie. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses je aan kunt nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als je zelf niet zo goed weet wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de shoot wordt ook nog een aantal keer van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen). Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de Online Dating Fotosessie bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Je kiest dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Wil  je extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Tinder Foto's Fotoshoot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto's die je in bladen tegenkomt en ook veel foto's op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je voor deze Tinder En Dating Fotoshoot geen 'over the top' make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kleurbalans (de sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken: de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Kadreren: de uitsnede van de foto (inzoomen/roteren)
 • Al die kleine dingetjes. Anders kan ik het niet noemen, want er zijn een héle hoop kleine dingetjes die een opknapbeurt kunnen gebruiken en bij elkaar toch wel veel aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ogen oplichten, achtergrond egaliseren, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten worden na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar je toegestuurd. Heb je de foto's sneller nodig, dan is het zelfs ook mogelijk om voor een spoedbewerking te kiezen. Voor 24,50 euro worden je foto's dan supersnel nabewerkt en al binnen 2 werkdagen naar je verzonden.

De gemaakte foto's van de shoot bewaar ik 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto's méér foto's willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto's, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto's van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto's wilt of alsnog een backup van je foto's kunt maken.

Tinder Foto's Fotoshoot

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Daarom nu alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs van deze fotoshoot is 198,50 euro en is inclusief 8 foto's met professionele editing. Dit is de totaalprijs! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan 🙂

Tevens kun je gebruik maken van de volgende optie's: Het hoeft niet, maar het mag wel!

 • De prijs geldt op alle werkdagen. Wil je op een weekenddag of in de avond komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
 • Heb je meer studiotijd nodig? Je kunt extra tijd boeken voor 29,50 per half uur.
 • Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 per 4 foto’s.
 • Extra snel klaar: Ontvang de nabewerkte foto's al binnen 2 werkdagen voor 24,50!
 • Bij fotoshoots op locatie kunnen reis- en opbouw- kosten worden gerekend. Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de prijs!

Samenvatting

 • 1 uur 30 min. studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 3 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in super hoge resolutie en origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart-wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Wieteke Wesseling

Fotograaf

Profielfoto van fotograaf Wieteke Wesseling
9,9
4.96 out of 5
Gebaseerd op 135 reviews
 1. 5 out of 5

  Manuela van den burg

  Ik ben zeer tevreden ik ben wij wietseke geweest voor mijn eerste foto shoot ik ben heel goed begeleid en mocht ook vragen stellen ik heb zeer mooie professionele foto s mogen ontvangen ik ben zeer goed geholpen waarvoor dank ik

 2. 5 out of 5

  Manuela van den burg

  Ik ben zeer tevreden ik ben wij wietseke geweest voor mijn eerste foto shoot ik ben heel goed begeleid en mocht ook vragen stellen ik heb zeer mooie professionele foto s mogen ontvangen ik ben zeer goed geholpen waarvoor dank ik

 3. 5 out of 5

  Thomas

  Zijn hele mooie foto\’s geworden. Erg blij mee. Dankzij de topfotografe Wieteke. Zeker een aanrader!

 4. 5 out of 5

  Monique

  Wieteke stelde me meteen op mijn gemak. De fotoshoot verliep heel plezierig. Mijn doel is bereikt want ik heb mooie foto’s kunnen selecteren voor mijn website.

 5. 5 out of 5

  Paulina

  Het was zo een leuke ervaring. Ik was er zelf zo blij mee hoe de foto’s zijn uitgekomen. Wieteke was erg fijn om mee te werken en hielp mee in de poses.

 6. 5 out of 5

  Jimena

  Captured the beauty of pregnancy flawlessly! Highly recommended. Made me feel comfortable and beautiful throughout the photoshoot.

 7. 5 out of 5

  Remco

  We hebben het heel erg naar ons zin gehad!! De zenuwen werden in het begin meteen weggenomen, en we zijn goed begeleid! Het was gewoon heel gezellig en fijn!

 8. 5 out of 5

  Hanneke

  Een heel goede ervaring gehad met mooi resultaat! De foto’s zijn prachtig geworden, erg blij mee!

 9. 5 out of 5

  Kelsey

  Mooie studio. Fijn dat er zoveel ervaring is in poses en een ruime keuze aan studio-opstellingen en kleuren! In het begin even wat onwennig, maar ze helpen snel om je op je gemak te voelen.
  De foto’s zijn dan ook supergaaf geworden!

  Het downloaden had even een technische storing, maar daarin werd aan alle kanten meegedacht en het was supersnel opgelost!

 10. 5 out of 5

  Diana

  Fotoshoot was helemaal naar wens. Ben er super blij mee. Wieteke denkt goed mee en is met suggesties gekomen die uiteindelijk veel beter zijn dan wat ik zelf kon bedenken.

 11. 5 out of 5

  Tony

  Super leuke ervaring en super foto’s gekregen.
  Echt een aanrader!!

 12. 4 out of 5

  Aida Farzan

  Leuke locatie, en het ging erg vlot.

 13. 5 out of 5

  Iris

  Wieteke als ik je 10 sterren had kunnen geven had ik het ook gedaan! Ik heb genoten van de fotoshoot en ben ontzettend blij met het eindresultaat. Je bent een fijn mens en voelde me meteen op mijn gemak. Bedankt topper!

 14. 5 out of 5

  Monica van Eijk

  Een boudoir fotoshoot gedaan. Was best wel zenuwachtig maar was nergens voor nodig. Ontzettend veel lol gehad en de foto’s zijn prachtig geworden!

 15. 5 out of 5

  Lindsay

  De rede van de shoot was voor mij dat ik onzeker ben over mijn lichaam. En dat ik wat meer mijzelf wil gaan accepteren. Voor mij was dit heel belangrijk.
  De dag van de shoot was ik heel zenuwachtig.
  Wieteke heeft dit volledig weggenomen. Ze begeleid je heel goed.
  Ik ben ook mega blij met de fotos. En heb een andere kant van mijzelf mogen ervaren.

  Ik ben jou daar super dankbaar voor Wieteke!!

 16. 5 out of 5

  Marjo Crombach

  Nooit gedacht dat ik dat nog eens zou doen: een fotoshoot! Maar ik wilde graag professionele foto’s voor social media en die heb ik nu.
  Het was een spannende, maar ook leuke ervaring en Wieteke wist de spanning goed te breken. Ze paste allerhande handigheidjes toe om mij uit de kramp en in de ontspanning te krijgen met als resultaat een mooie serie foto’s waar ik voorlopig mee vooruit kan.
  De prijs van de basissessie vond ik alleszins redelijk, zeker als je bedenkt dat Wieteke er helemaal voor naar Venlo moest komen. De prijs voor de extra foto’s (buiten de 8 die in het pakket zaten) vond ik daarentegen aan de prijzige kant. Maar dat heeft me niet weerhouden om er een aantal extra te bestellen.

 17. 5 out of 5

  willem

  het was een fijne ervaring..
  het was gezellig en goede vakmanschap..

 18. 5 out of 5

  Eric

  Lieve Wieteke, Wat hebben wij ons enorm relaxed en comfortabel gevoeld tijdens de shoot bij jou. Jij stelde ons op gemak, hielp met de poses en achtergronden bedenken. Kortom, super bedankt!!!!!! De foto\’s zijn prachtig geworden. Thanks!!!!!!!!

 19. 5 out of 5

  Dominique

  Ben heel blij en tevreden met mijn foto’s! Fotograaf is een topper!

 20. 5 out of 5

  Yuri

  De sfeer was prettig, ik voelde me op m’n gemak en er zijn mooie foto’s gemaakt waar ik zeer tevreden over ben. Als ik weer eens een fotoshoot wil doen, kom ik zeker terug bij Wieteke!

 21. 5 out of 5

  Hasan

  Doe fotograaf Wieteke doet haar best om leuke moi foto maken.ze geef advies,help graag en is heel lief.ik ben blij en raad aan iedere bij haar voor fotoshoot..

 22. 5 out of 5

  Danny

  Wat n mooie ervaring was dit! De sfeer was heel open en relaxed, Wieteke gaf goede tips en aanwijzingen en was prettig om mee samen te werken. De foto’s zijn overdonderend mooi geworden, n resultaat boven verwachting! Zeker de prijs waard.

 23. 5 out of 5

  Daniek

  Erg leuk en leerzaam om te doen. Heb genoten van het behaalde resultaat en hopelijk mijn vriend ook.

 24. 5 out of 5

  Laura

  Erg blij met de foto’s. Wieteke begeleidde ons goed tijdens de shoot wat het een erg leuke ervaring maakte. Dankjewel!

 25. 5 out of 5

  Liselotte

  De sfeer was erg goed tijdens de shoot! Het was gezellig en totaal niet ongemakkelijk. Wij zijn ontzettend blij met het eind resultaat. Dankjewel!

 26. 5 out of 5

  Bram

  Erg leuke en toegankelijke fotoshoot met prachtige eindresultaten. Prijs-kwaliteitverhouding is top!

 27. 5 out of 5

  Tijn

  Leuke ervaring, goede begeleiding en ontspannen, gezellige sfeer. Was heel leuk om te doen!

 28. 5 out of 5

  Mireille

  Geweldige mooie foto’s mogen ontvangen. Gewoon kunst. Vooraf vond ik het zeker spannend dat ik deze fotoshoot kado had gekregen en dacht hoe zou dat gaan, maar eenmaal in de studio was de spanning snel weg. De onbewerkte foto’s konden we ‘s avonds al bekijken en was al heel erg trots op het resultaat.

 29. 5 out of 5

  Kay Calderwood-van den Broek

  Prettige sfeer, denkt mee in wat je voor ogen hebt.

 30. 5 out of 5

  Sophie

  Wat een super ervaring! Het was een beetje spannend bij aanvang maar Wieteke was heel ontspannen en aardig. De foto’s zijn mooier geworden dan ik had verwacht! Een super cadeau voor mijn aanstaande. Heel erg bedankt Wieteke!

 31. 5 out of 5

  Nanda

  Aardige, professionele en fijn meedenkende fotograaf. Voor ons allebei de eerste keer, dus toch wel een tikkeltje spannend. Relaxte, ontspannende, artsy omgeving en sfeer. We hebben allebei enorm genoten van onze eerste photoshoot hier. En natuurlijk een prima prijs voor een voor ons onvergetelijk cadeau aan mijn partner. (En mezelf haha)

 32. 5 out of 5

  Jan

  Leuke samenwerking gehad met mooie originele foto’s als resultaat. top!

 33. 5 out of 5

  Maarten Blaauw

  Wieteke is een professionele fotograaf die je op je gerust stelt en je relaxt coacht voor de perfecte foto.
  Ik ben erg blij met het resultaat.

 34. 5 out of 5

  Charlie

  Altijd GEWELDIG!

 35. 5 out of 5

  Wilfred Welten

  Al heel snel voelde ik mij op m’n gemak!
  Doel van de photoshoot is gelukt!
  Meedenken over hoe de foto over moet komen e.d. (daar denk je als NIET fotograaf niet over na).

  Iemand die nog twijfelt bij welke fotograaf ze een photoshoot willen reserveren, Wieteke kan ik aanraden!

 36. 5 out of 5

  Jessica Bindewalt-Kleeven

  Ik heb een pregnancy shoot geboekt bij Wieteke. Dit heb ik als heel fijn ervaren! Ik had al een moodboard doorgestuurd vooraf en tijdens de shoot begreep ze precies welke vibe ik neer wilde zetten.
  Het klikte goed en voelde vertrouwd.
  Ook ben ik heel blij met het eindresultaat en hoe alles werkt qua website en het bestellen van de foto’s.
  Ik kan het zeker aanraden!

 37. 5 out of 5

  Robin

  Dankzij Wieteke zijn er een aantal leuke foto’s gemaakt, ondanks ik niet fotogeniek ben.
  Stelde me op me gemak en hierdoor keek ik op de juiste manier in de camera.
  Dank je wel voor het eindresultaat!

 38. 5 out of 5

  Louise

  Super fotograaf! Studio ziet er goed uit Vond het erg spannend maar was vrij snel alle spanning kwijt

  Foto’s zijn erg mooi geworden!
  Bedankt Wieteke

 39. 5 out of 5

  Mabeline

  Leuke fotoshoot gehad. Vriendelijke fotograaf met mooie foto’s als resultaat. Een aanrader!!

 40. 5 out of 5

  jenny dominikus

  Prettig ontvangst en voelde me vrij snel op me gemak, je bent een top fotograaf!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Fotograaf Wieteke Wesseling

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
  Ik beantwoord graag al je vragen!

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Andere suggesties…