tinder fotoshoot

Tinder en Dating Fotoshoot

Bekijk alle fotoshoots
Fotograaf Wieteke Wesseling

Wieteke Wesseling

Fotograaf
4.96 out of 5

De keren dat ik in de studio hoor over koppels die elkaar in de supermarkt tegen het lijf gelopen zijn, of dat op het werk de ultieme romance ontstond, worden steeds zeldzamer. Steeds vaker is het ‘Tinder’, ‘Hinge’, ‘Happn’ en nog eens ‘Tinder’. Oh, en ook Bumble niet te vergeten! En hoewel mensen er soms in eerste instantie een beetje van wegblijven, is internet juist zo’n grote vijver om uit te vissen: je komt mensen tegen die je anders nooit zou hebben ontmoet!

Hoogtijd om je dating-profiel te maken met crispy scherpe foto’s om nou eindelijk je droom vrouw of man te vinden. Boek een Tinder-Fotoshoot, laat je begeleiden door iemand die er verstand van heeft, en update de foto’s van je dating profiel. Het verschil zal je verrassen. … Lees meer

Tinder en Dating Fotoshoot

Deze maand: Oorspronkelijke prijs was: 263,50.Huidige prijs is: 218,50.

Lees alles over deze fotoshoot

Waarom je de Tinder Foto’s Fotoshoot moet doen

Ik hoor je denken: “een fotoshoot voor mijn Tinder foto’s, is dat niet wat overdreven?”. Maar de keren dat ik als fotograaf iemand voor de camera had staan voor het maken van de beste en meest eerlijke foto’s voor Tinder, zijn inmiddels ontelbaar. Sta er maar eens bij stil… Daten begint tegenwoordig online en daarom is de eerste keer dat je wordt gezien: op een foto!

Zomaar een snelle greep.. Tinder, Hinge, Happn, Bumble, Feeld, Parship, Lexa – Ja dat is een flinke lijst, en allemaal bezig met het vinden van jouw droommatch. En als je het avontuur van online daten dan toch aangaat kun je het maar beter in een keer goed doen met pakkende foto’s die jou op z’n best, maar ook op z’n echtst laten zien. Foto’s die de aandacht trekken en hem vasthouden. Als vakkundig fotograaf heb ik me natuurlijk ook in dit mysterie verdiept, en wil ik mijn tips en trucs graag met je delen.

Er zijn tal van tips te vergaren waaraan een goede Tinder-foto moet voldoen. En niet voor niets, want het verschil dat vooral je eerste foto van je dating-profiel maakt, is enorm.
Een goede eerste foto voor Tinder, bestaat uit een duidelijke scherpe foto waar je gezicht goed op staat met het liefst ook je bovenlichaam. Een foto waarbij je niet direct in de camera wilt kijken. En, je zou het bijna niet geloven, maar je wilt vooral níet lachen! Oké, je mag best lachen, maar gefocust wegkijken is het beste. Dit komt mysterieus over.. en ja, vrouwen vinden dat spannend. 🙂

Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan en de best mogelijke foto’s van jezelf maken voor je Tinder profiel. In dat geval heb ik hier onder een snelle opsomming voor je gemaakt van zaken waar je beslist op moet letten.
Maar zie je door de bomen het bos niet meer, dan kun je er ook voor kiezen om het grondiger aan te pakken door mij als je persoonlijke fotograaf en dating-adviseur in te zetten. Tijdens de fotoshoot stel ik je op je gemak zodat je ook echt jezelf blijft op de foto. Ik weet de do’s en don’ts van het maken van een foto specifiek voor je Tinder/dating-profiel, waardoor je met een reeks gevarieerde foto’s in verschillende outfits, verschillende settings en backgrounds, helemaal ready bent om het online daten te veroveren!

Tip: Je kunt deze shoot ook cadeau geven, klik hier en ontvang de fotoshoot-voucher dan vandaag nog in de mail. En trouwens, zou je liever een fotoshoot doen voor je algemene Social Media? Bekijk dan ook even alle voorbeeldfoto’s van mijn Instagram Fotoshoot.

Dating fotosessie

Wat is nou de perfecte Tinder foto?

De perfecte Tinder-foto is niet slechts één foto, maar de optelsom van je hele profiel! Je wilt een verhaal vertellen, persoonlijk en écht. Er blijken duidelijke richtlijnen te zijn. Foto’s die in het oog springen en de aandacht vasthouden.

 • Contrastrijk
 • Scherpe foto’s in hoge resolutie
 • Rustige achtergrond
 • Vertel een verhaal en laat zien wie je bent
 • Niet te voordelig en mooi poseren
 • Geen alcohol, geen groepsfoto’s, géén zonnebrillen, geen gevangen vis of dure auto, en nee ook geen ontbloot bovenlichaam.
 • Maar zorg wel voor een rijke compositie: vermijd foto’s waarop alleen je gezicht te zien is
 • En weet je waarbij iemand ook warme gevoelens krijgt wanneer hij of zij jouw foto ziet?.. Zon. Veel zon! 🙂

Wat krijg je

Bij deze "Tinder en Dating Fotoshoot" krijg je sowieso de volgende dingen, die allemaal bij elkaar zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat: doeltreffende foto’s, helemaal volgens het beeld dat jij voor ogen hebt.

 • Ik geef je vakkundig advies over welke shoot je nodig hebt en hoe we deze gaan invullen. De “hoe, wat, waarom en waarvoor” zullen we voorafgaand samen uitvogelen.
 • Daarna plannen we een fotoshoot op maat. In de studio of op locatie, geheel met de beste professionele apparatuur, lichten, achtergronden en accessoires.
 • Tijdens de shoot geef ik je persoonlijke, enthousiaste en vooral vakkundige begeleiding. Ik wijs je verschillende poses, met oog voor gedetailleerde nuances. Eigen input? Altijd welkom! Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën en praktische tips. Als jij zorgt voor voldoende kledingopties, dan help ik je bij het samenstellen van toffe combinaties en styling. Dit omdat ook kleur en stijl een enorm verschil maakt in hoe jouw totale beeld overkomt.
 • Na de fotoshoot kun je direct nagenieten! Je krijgt toegang tot je eigen beveiligde online keuze-album, zodat je thuis meteen alle foto’s kunt zien. Hiermee kun je op je gemak een selectie maken van de allerbeste foto’s die je nabewerkt wilt ontvangen.
 • Je gekozen foto's krijgen editing met zorg. Hierover vertel ik je hieronder uitgebreid meer: de kracht van een goede nabewerking.
 • Wanneer je foto’s helemaal klaar zijn en de editing is gedaan, krijg je de digitale beelden in hoge resolutie (plus een kopie in zwart-wit), digitaal naar je toegestuurd.

Uiteindelijk krijg je een reeks creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s, helemaal aangepast op jouw specifieke wensen. Deze zijn helemaal van jou, te gebruiken voor alle denkbare doelen.

Tinder en dating fotoshoot

Hoe gaat de Tinder Foto’s Fotoshoot in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien heb je een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit je haal 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de Online Dating Fotosessie. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses je aan kunt nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als je zelf niet zo goed weet wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de shoot wordt ook nog een aantal keer van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen). Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de Online Dating Fotosessie bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Je kiest dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Wil  je extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Dating fotosessie

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto's die je in bladen tegenkomt en ook veel foto's op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je voor deze Tinder en Dating Fotoshoot geen 'over the top' make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kleurbalans (de sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken: de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Kadreren: de uitsnede van de foto (inzoomen/roteren)
 • Al die kleine dingetjes. Anders kan ik het niet noemen, want er zijn een héle hoop kleine dingetjes die een opknapbeurt kunnen gebruiken en bij elkaar toch wel veel aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ogen oplichten, achtergrond egaliseren, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten worden na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar je toegestuurd. Heb je de foto's sneller nodig, dan is het zelfs ook mogelijk om voor een spoedbewerking te kiezen. Voor 24,50 euro worden je foto's dan supersnel nabewerkt en al binnen 2 werkdagen naar je verzonden.

De gemaakte foto's van de shoot bewaar ik 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto's méér foto's willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto's, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto's van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto's wilt of alsnog een backup van je foto's kunt maken.

Dating fotosessie

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Daarom nu alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs van deze fotoshoot is 218,50 euro en is inclusief 8 foto's met professionele editing. Dit is de totaalprijs! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan 🙂

Tevens kun je gebruik maken van de volgende opties: het hoeft niet, maar het mag wel!

 • Heb je meer studiotijd nodig? Je kunt extra tijd boeken waardoor we meer complexe ideeën kunnen uitwerken.
 • Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 32,50 per 4 foto’s.
 • Extra snel klaar: Ontvang de nabewerkte foto's al binnen 2 werkdagen voor 24,50!
 • De prijs geldt op alle werkdagen. Wil je op een weekenddag of in de avond komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
 • Bij fotoshoots op locatie kunnen reis- en opbouw- kosten worden gerekend. Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de prijs!

Samenvatting

 • 1 uur 30 min. studiotijd
 • Je mag 3 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 32,50 per 4 foto’s
 • Het is mogelijk extra studiotijd te boeken waardoor we meer complexe ideeën kunnen uitwerken
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in super hoge resolutie en origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart-wit!)

Wieteke Wesseling

Fotograaf

Profielfoto van fotograaf Wieteke Wesseling
9,9
4.96 out of 5
Gebaseerd op 179 reviews
 1. 5 out of 5

  Wensly

  Afgelopen week heb ik mijn photoshoot gehad. Ik vond het best spannend maar werd al gauw op mijn gemak gesteld. Ik werd gefotografeerd door Wieteke. Ze heeft me veel goeie tips en aanwijzingen gegeven. En ik ben super blij met het resultaat. En het was daarnaast ook gewoon een leuke ervaring. Een die ik zeker nog over ga doen.

 2. 5 out of 5

  Joeri en Jody

  Wat was het fijn om met Wieteke onze zwangerschapsshoot te doen. Oo dat moment 35+4 in verwachting. Eerst hebben we de voorbeelden die wij hadden meegenomen doorgenomen en bekeken hoe we dit met de kleding die we mee hadden konden creëeren. Samen besloten welke achtergronden we hiervoor zouden gebruiken. De fijne rustige benadering van Wieteke was erg fijn en diezelfde avond kregen we al de keuze galerij. Wat zijn we trots op het resultaat, in 3 werkdagen al ontvangen.

 3. 5 out of 5

  Eva

  Wat hebben wij een toffe fotoshoot gehad afgelopen zaterdag. Dank Wieteke voor dit prachtige resultaat en je ideeën tijdens de shoot zelf! Een aanrader om dit samen met je partner of alleen te doen.

 4. 5 out of 5

  Danielle

  Sexy Boudoir Fotosessie gehad met Wieteke. Deze voor het eerst gedaan, dit is zeker een aanrader. Goed en professioneel begeleid tijdens de shoot. Foto’s zijn erg mooi geworden.

 5. 5 out of 5

  Alexandra

  Super leuke fotoshoot en geweldige fotos!

 6. 5 out of 5

  Amber

  Top, hele mooie professionele foto’s voor op mijn cv!

 7. 5 out of 5

  Anouk

  Op korte termijn hadden ze plek en echt super fijne sfeer tijdens de shoot! Enorm bedankt aan Wieteke

 8. 5 out of 5

  Elnaz

  Wij zijn goed ontvangen door Wieteke. Ze was super spontaan en professioneel dat wij meteen op ons gemak voelden.
  Dat was onze eerste fotoshoot maar
  Tijdens de fotoshoot werden wij ook goed begeleid en op een gegeven moment voelde ik mij als een fotomodel 😊 en wij durfden ook nog een paar pikante foto’s te maken. 😉
  Achteraf hield ze ook rekening met onze wensen ivm de bijwerkingen van de foto’s.
  In het kort, dat was een toffe ervaring. Ik geniet elke om even naar mijn/onze foto’s te kijken en mijn heerlijke ervaring herbeleven.

 9. 5 out of 5

  Gijs

  Wieteke is echt een kanjer! Zij is echt waanzinnig in der werk. Ik wist niet dat ik zo leuk op een foto kon staan😀

 10. 5 out of 5

  Piotr

  Sessie was een prettige ervaring met Wieteke . Fotos zijn ook zeer geslaagd. Bedankt !

 11. 5 out of 5

  Yuri

  Wat een uitstekende ervaring om gefotografeerd te worden door Wieteke, die een echte professional is. Ik ben erg blij met mijn keuze en zou haar aan iedereen aanraden.

 12. 5 out of 5

  Alberto

  Ik heb mijn boudoir ( dudedoir) laten doen door Wieteke. Ik wilde graag nu ik nog in mijn “prime” ben dat vast laten stellen middels een mooie fotoschoot, en er zijn genoeg fotografen die dit voor vrouwen doen. Echter ben je een man, dan wordt de keuze beperkter Ik heb zelf totaal geen ervaring met modelwerk, maar Wieteke heeft me prima begeleid !
  Het resultaat mag er dus ook zijn. De foto’s zijn uitstekend. Mooie studio overigens waar het plaatsvindt. De locatie is prima te bereiken met openbaar vervoer, en er is ook parkeer gelegenheid (Eindhoven)

  Ik kan menig man en wellicht ook vrouw Wieteke van harte aanbevelen.

  Wieteke nogmaals hartelijk dank !

 13. 5 out of 5

  Claudia

  Ben zeer te vrede

 14. 5 out of 5

  Daniëlle

  Super mooie foto’s gekregen dankzij Wieteke! Ze denkt met je mee en geeft haar professionele mening!

 15. 5 out of 5

  Josianne

  Super leuke fotoshoot gehad met Wieteke!
  Ze heeft mijn visie echt tot leven gebracht en de foto’s zijn nog mooier geworden dan ik had gehoopt!

 16. 5 out of 5

  Charlie

  Echt TE GEK!!

 17. 5 out of 5

  Albert

  Heel erg blij met de foto’s en de fijne shoot

 18. 5 out of 5

  Mats

  Ik heb een supertoffe casting fotoshoot gehad bij Wieteke. De foto’s zijn heel erg mooi geworden en het was ook nog heel erg leuk om te doen!
  Groetjes,
  Mats

 19. 5 out of 5

  Junio

  Ik had geen betere shoot kunnen inbeelden! De hele studio ervaring met Wieteke was top en de foto’s zijn NEXT LEVEL!

 20. 5 out of 5

  Ester

  Wij zijn goed ontvangen door Wieteke. De sfeer was heel ontspannen. Er zijn mooie stijlvolle gezinsfoto\’s gemaakt. We hebben echt plezier gehad en het eind resultaat van de foto\’s zijn mooi zoals we hadden verwacht niet te traditioneel maar wel met stijl. Dankjewel Wieteke voor de gezellige fotoshoot.

 21. 5 out of 5

  Mallory Fenner

  We had a great experience and the photos are beautiful. She knew just what to do to make my vision for family photos come to life!

 22. 5 out of 5

  Mark

  Er wordt goed met je meegedacht, hoe je het maximale uit je foto kan uithalen, voor welk doel dan ook. Leuke studio, waarbij meerdere achtergronden mogelijk zijn. Snelle oplevering van de foto’s.

 23. 5 out of 5

  Yvon

  Het was voor ons een eerste keer, maar wat wat hebben wij dit als een fijne shoot ervaren!
  Wieteke stelde ons gelijk op het gemak en hielp ons bij de verschillende poses. Het resultaat mocht er zijn, prachtige foto’s!

 24. 5 out of 5

  Meri Elissen

  Ik was best wel zenuwachtig maar Wieteke stemde mij meteen op mn gemak. Ik vind mezelf niet fotogeniek omdat ik altijd zo stom op foto’s sta. Echter het zijn hele mooie foto’s geworden. De prijs vond ik meevallen als je bekijkt dat ze professioneel zijn.
  Nabestellen was wel wat duurder dan ik dacht maar dat mag de pret niet drukken. Ik ben heel tevreden met mijn social media foto’s.

 25. 5 out of 5

  Sylvana

  Deze shoot stond al heel lang op mijn wensen lijst en was ook heel nerveus maar dit was echt nergens voor nodig.
  Ik ben super blij met het resultaat

 26. 5 out of 5

  András

  It was a great experience, and I’m satisfied with the photos. Quality work!

 27. 5 out of 5

  Wiebe

  Super leuk gehad tijdens de shoot. De sfeer was goed, toevallig dat we beide naar dezelfde muziek luisterde waardoor het nog beter klikte 🙂
  De tijd die voor de shoot staat heb ik meer dan voldoende kunnen vullen (zelfs wat langer).
  En ook zeer tevreden met de prijs/kwaliteit.
  Ik kom graag nog een keer langs!

 28. 5 out of 5

  Elias

  Wij hebben een hele fijne zwangerschap fotoshoot gehad met hele mooie foto’s. Wieteke deed het erg leuk en erg goed, ze had mooie ideeën die perfect hadden uitgepakt.
  Uiteindelijk hebben we alle foto’s genomen, want we konden niet kiezen!

 29. 5 out of 5

  Sander

  Doen! Tijdens de fotosessie geeft Wieteke duidelijke instructies en wordt gelet op de kleinste details. Het was niet alleen een leuke middag, maar het resultaat was verbluffend. Een berg leuke foto’s om uit te kiezen! Bedankt!

 30. 5 out of 5

  Eline

  Heel blij met de mooie foto’s! Wieteke kijkt goed naar wat je voor ogen hebt en denkt met je mee. We gaan zeker nog eens terug.

 31. 5 out of 5

  Linda

  Wieteke geeft duidelijk instructies tijdens de shoot, wat wij erg fijn vonden. Ondanks dat het allemaal wat onwennig is was de sfeer erg goed.
  Natuurlijk ook erg blij met het resultaat!

 32. 5 out of 5

  Franco

  Topervaring! Geheel op ons gemak tijdens de shoot, erg leuk om te doen!

 33. 5 out of 5

  Rebecca

  Super fijne sfeer! We werden goed ontvangen en goed door de sessie heen geholpen. Wij zijn erg tevreden met de foto\’s.

 34. 5 out of 5

  Carola

  Onwijs blij met het eindresultaat. Tijdens de shoot was de sfeer ontspannen. Eigen inbreng was geen probleem en er werd goed meegedacht. Kortom: Erg tevreden!

 35. 5 out of 5

  Carla

  Aanrader! Wil je ik weet niet wat laten vastleggen, mail ze, bel ze en ze denken echt mee, of komen met andere inzichten om een foto te kunnen maken Hoe leuk!?

 36. 5 out of 5

  Johan

  Wij vonden het een heel leuke ervaring. Wieteke heeft ons heel goed geholpen bij de verschillende poses en we waren direct heel op ons gemak bij haar. De foto’s zijn echt top. Zeker en vast een aanrader!

 37. 5 out of 5

  M&J

  We hebben een leuke ervaring gehad tijdens de fotoshoot met Wieteke. We gingen er heen zonder een moodboard of iets dergelijks. Al met al hebben wij genoeg tips gekregen en zijn de foto’s ook heel mooi geworden. Zeker een aanrader! Ook fijn dat we van tevoren op ons gemak gesteld werden door een kort gesprekje.

 38. 4 out of 5

  Jeroen

  Hele mooie foto’s, zeer tevreden. Aanrader!!

 39. 5 out of 5

  Tim

  Hele goede ervaring met Wieteke. Mooie shoot gedaan op locatie en ze weet je meteen op je gemak te stellen. Staat open voor ideeën maar heeft er zelf ook meer dan voldoende. Grote aanrader als je een paar mooie herinneringen wilt maken!

 40. 5 out of 5

  Mirjam en ronald

  We waren een keer eerder bij milou. Dat we nog een terug gekomen zijn zegt genoeg over milou en haar fotos. Nu kwamen we alleen bij wieteke terrecht. Ook na bij haar geweest te zijn komen we nog wel een keer. Bovenstaande zegt genoeg over hoe de fotos geworden zijn naar onze mening. Bedankt voor de leuke ochtend.

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Contact.

Ik beantwoord graag al je vragen!Fotograaf Wieteke Wesseling

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Meer fotoshoots.

  Misschien vind je deze ook leuk?