photosessions--DSC_2799-bewerkt-2021.jpg

Instagram Fotoshoot

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.88 out of 5

Waar 20 jaar geleden ons beperkte online leven zich op msn en CU2 afspeelde, is social media nu niet meer weg te denken uit ons leven: Bij sollicitaties wordt je eerst grondig online gescreend en als je iemand hebt ontmoet kun je thuis meteen even zijn of haar insta checken.
Deze online presence geeft meteen ook heel veel mogelijkheden: hoe zet je jezelf neer, wat laat je zien en hoe krijg je meer volgers?
Met deze shoot laat je mensen écht een kijkje nemen in wat jou bezig houdt! … Lees meer

Bekijk mijn 61 portfolio foto's

Deze fotoshoot door andere fotografen

Instagram fotosessieFotograaf Wieteke Wesseling

Deze fotoshoot door andere fotografen

Instagram fotosessieFotograaf Wieteke Wesseling
Lees alles over deze fotoshoot

Waarom foto’s laten maken voor social media?

We leven in een tijd waarin social media steeds meer op de voorgrond is getreden. Volgers zijn belangrijk, en ook een tìkkie verwend, want ze krijgen de hele dag prachtige content te zien. Om op te vallen is het dus belangrijk dat je goede inhoud plaatst die opvalt. Je heb op instagram zelf helemaal in de hand wat je van jezelf laat zien; welke boodschap wil jíj overbrengen? Of je nu een diepere inkijk in jezelf wilt geven (denk aan eerlijke foto’s met een boodschap of bijvoorbeeld body positivity), of je creatieve zelf helemaal los wilt laten gaan in kleur en concept; het kan allemaal!
Bij deze shoot gaan we variëren in kleur en inhoud, zodat jij ook echt even vooruit kunt en de komende weken voorzien bent van steady content die eruit springt, maar toch ook een mooie lijn vormt!

instagram fotoshoot

Wat krijg je

Bij deze "Instagram Fotoshoot" krijg je sowieso de volgende dingen, die allemaal bij elkaar zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat: doeltreffende foto’s, helemaal volgens het beeld dat jij voor ogen hebt.

 • Ik geef je vakkundig advies over welke shoot je nodig hebt en hoe we deze gaan invullen. De “hoe, wat, waarom en waarvoor” zullen we voorafgaand samen uitvogelen.
 • Daarna plannen we een fotoshoot op maat. In de studio of op locatie, geheel met de beste professionele apparatuur, lichten, achtergronden en accessoires.
 • Tijdens de shoot geef ik je persoonlijke, enthousiaste en vooral vakkundige begeleiding. Ik wijs je verschillende poses, met oog voor gedetailleerde nuances. Eigen input? Altijd welkom! Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën en praktische tips. Als jij zorgt voor voldoende kledingopties, dan help ik je bij het samenstellen van toffe combinaties en styling. Dit omdat ook kleur en stijl een enorm verschil maakt in hoe jouw totale beeld overkomt.
 • Na de fotoshoot kun je direct nagenieten! Je krijgt toegang tot je eigen beveiligde online keuze-album, zodat je thuis meteen alle foto’s kunt zien. Hiermee kun je op je gemak een selectie maken van de allerbeste foto’s die je nabewerkt wilt ontvangen.
 • Je gekozen foto's krijgen editing met zorg. Hierover vertel ik je hieronder uitgebreid meer: de kracht van een goede nabewerking.
 • Wanneer je foto’s helemaal klaar zijn en de editing is gedaan, krijg je de digitale beelden in hoge resolutie (plus een kopie in zwart-wit), digitaal naar je toegestuurd.

Uiteindelijk krijg je een reeks creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s, helemaal aangepast op jouw specifieke wensen. Deze zijn helemaal van jou, te gebruiken voor alle denkbare doelen.

Hoe gaat de Instagram fotoshoot in z’n werk

Eerst nemen we de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de shoot en kijken naar de richting die je op wilt met de foto’s. Misschien heb je een visonboard op bijvoorbeeld Pinterest of heb je een voorbeelden op Instagram gezien. Ik geef nog wat praktische informatie en zodra de koffie of thee op is kunnen we beginnen!
Ik zal je tijdens de shoot helpen met bijvoorbeeld poseren en waar je op moet letten mbt tot je gezichtsuitdrukking. Soms hebben mensen zelf al bepaalde poses of ideeën, dit is alleen maar leuk!

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis in een privé online album. Je kiest dan het besproken aantal foto’s uit en deze zullen naar wens nagewerkt worden. Wil je extra foto’s bewerken en ontvangen? Geen probleem! Je kunt altijd extra foto’s bestellen.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Sexy en erotische fotoshoot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto's die je in bladen tegenkomt en ook veel foto's op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je voor deze Instagram Fotoshoot geen 'over the top' make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kleurbalans (de sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken: de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Kadreren: de uitsnede van de foto (inzoomen/roteren)
 • Al die kleine dingetjes. Anders kan ik het niet noemen, want er zijn een héle hoop kleine dingetjes die een opknapbeurt kunnen gebruiken en bij elkaar toch wel veel aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ogen oplichten, achtergrond egaliseren, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten worden na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar je toegestuurd. Heb je de foto's sneller nodig, dan is het zelfs ook mogelijk om voor een spoedbewerking te kiezen. Voor 24,50 euro worden je foto's dan supersnel nabewerkt en al binnen 2 werkdagen naar je verzonden.

De gemaakte foto's van de shoot bewaar ik 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto's méér foto's willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto's, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto's van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto's wilt of alsnog een backup van je foto's kunt maken.

Sexy en erotische fotoshoot

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Daarom nu alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs van deze fotoshoot is 153,50 euro en is inclusief 8 foto's met professionele editing. Dit is de totaalprijs! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan 🙂

Tevens kun je gebruik maken van de volgende optie's: Het hoeft niet, maar het mag wel!

 • De prijs geldt op alle werkdagen. Wil je op een weekenddag of in de avond komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
 • Heb je meer studiotijd nodig? Je kunt extra tijd boeken voor 29,50 per half uur.
 • Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 per 4 foto’s.
 • Extra snel klaar: Ontvang de nabewerkte foto's al binnen 2 werkdagen voor 24,50!
 • Bij fotoshoots op locatie kunnen reis- en opbouw- kosten worden gerekend. Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de prijs!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 2-3 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in super hoge resolutie en origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart-wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Profielfoto van fotograaf Milou van Helden
9,8
4.88 out of 5
Gebaseerd op 1828 reviews
 1. 5 out of 5

  Mashel

  Super blij met het resultaat van mijn zwangerschapsshoot! Fijn om van tevoren samen je wensen door te spreken en Milou meedenkt over de mogelijkheden en posities. Bedankf!

 2. 5 out of 5

  Bianca

  Wow wat een relaxte ervaring! De site sprak natuurlijk al erg aan, maar Milou heeft het ook in de praktijk meer dan waar gemaakt. Niks awkward (nou zijn wij zelf al helemaal niet preuts, dat vooropgesteld ), Milou die meedacht met ons en de meegebrachte accessoires en kledingsetjes (voor zover het iets om het lijf had) 🙂 EN een fantastisch geil eindresultaat. Niks ordinair, gewoon kunst. Allebei supertrots op onze foto’s en deze krijgen zeker een mooie plek in ons huis. Bedankt Milou, tot de volgende!

 3. 4 out of 5

  Rindert

  Prettig ontvangst door Milou en de hele fotoshoot in een heerlijke gemoedelijke sfeer gedaan. Milou luistert, adviseert en stelt je op je gemak. Resultaat mooie natuurlijke fotos.

 4. 5 out of 5

  Susan Jaques

  Het was onze 2de keer dat we als familie een afspraak hadden gemaakt, we zijn super tevreden, Milou zet je op je gemak, is vriendelijk vol ideeën, gezellig.. het was weer een absoluut plezier
  Bedankt en tot de volgende keer 👌

 5. 4 out of 5

  Sutha

  Mooie foto’s en aardige vrouwelijke fotograven.

 6. 5 out of 5

  Carolien

  Wij zijn enorm tevreden. Milou stelde me volledig op mijn gemak (want zo’n fotoshoot is echt niks voor mij). De foto’s zijn echt prachtig en zeker betaalbaar. Ik zou het zo weer opnieuw doen en iedereen aanraden.

 7. 5 out of 5

  Brigitte

  Fantastische shoot & fotografe! Milou stelt je gelijk op je gemak, dit was erg fijn vooral als je nog niet eerder een shoot hebt gedaan.
  Ze begeleidt je super door de shoot heen en het resultaat is prachtig geworden en het was heel erg tof om te doen. Ik zou het zeker aanraden!

 8. 5 out of 5

  Dennis

  Blij mee! Goede sfeer in de studio en leuke shoot gehad met Milou. In een korte tijd hebben we een mooi resultaat behaald met nuttige foto\’s. Milou dacht goed mee met wat ik er uit wilde halen en ze bracht daarin ook een vleugje creativiteit.

 9. 5 out of 5

  Anton

  Mooie professionele foto’s laten maken, goed contact en dito uitleg, afspraak snel geregeld en zeer tevreden

 10. 5 out of 5

  Lonneke

  Zeker doen! Hele leuke fotoshoot met een enthousiaste fotografe die je helpt met verschillende aan te nemen houdingen en die met je meedenkt. Heel blij met het resultaat.

 11. 5 out of 5

  Kristel

  Het was een geweldige ervaring en super goed beleid door Milou. Dankjewel voor de prachtige foto’s 😊

 12. 5 out of 5

  Sebastiaan

  Erg goed! Snel en super resultaat

 13. 5 out of 5

  Chris Snellen

  Hele prettige en professionele begeleiding met een heel mooi resultaat.
  Dankjewel Milou voor de leuke ervaring!

 14. 5 out of 5

  Bo

  Vooraf super fijn dat ik via de mail even kon overleggen wat leuk was voor de foto’s en welke attributen ik eventueel kon toevoegen die kenmerkend zijn voor mezelf en mijn partner.
  Bij aankomst was ik wat zenuwachtig niet wetende hoe het precies zou gaan verlopen dit was snel weg want ik werd direct op mijn gemak gesteld. Er werd goed met mij meegedacht. En jeetje toen kreeg ik de foto’s binnen wat gaaf!!! Echt ontzettend bedankt!!

 15. 5 out of 5

  Melissa

  Net als de zwangerschapsshoot is de newbornshoot ook heel mooi geworden. Heel erg bedankt voor de leuke en relaxte sfeer en het mooie resultaat.

 16. 5 out of 5

  Sabine

  Top shoot gehad!!! Was enorm leuk om dit samen te doen 😁… zijn benieuwd naar foto’s…

 17. 5 out of 5

  Dennis Reijnhout

  Ook deze shoot met Milou was weer een groot succes met een zeer tevreden klant.

 18. 5 out of 5

  Iris

  Wij hebben een pregnancyshoot gedaan bij Milou en waren erg blij met de foto’s. Milou stelde ons op ons gemak, luisterde naar onze wensen en gaf duidelijke aanwijzingen. Wij zijn heel verrast over het prachtige eindresultaat.

 19. 5 out of 5

  Elke

  We hebben als een erg leuke ervaring beleeft. Met een open, gezellige en veilige sfeer!

 20. 5 out of 5

  Niels

  De foto’s zijn fantastisch! En Milou zorgt dat je je helemaal kan ontspannen omdat ze vriendelijk, gezellig en oprecht reageert. Het is ècht de moeite en het geld waard, doen!

 21. 5 out of 5

  Guillermo

  Het was een heel leuk ervaring. Ik voelde me meteen welkom en op mijn gemak in de fotostudio. Milou was buitengewoon vriendelijk en maakte het hele proces moeiteloos. De omgeving rondom de studio was heel mooi en perfect voor een buiten shoot. Ik was zeer tevreden over de kwaliteit van de foto\’s en ben eindelijk tevreden over mijn dating profiel. Het was het geld en tijd zeker waard! Tip: als het winter is neem meer dan een jas mee, dan kan je meer combinaties maken.

 22. 5 out of 5

  Daphne

  Wederom weer een fijne shoot gehad met Milou. De eerste keer was goed bevallen daarom een tweede shoot ingepland.
  Milou denkt echt met je mee voor het beste resultaat. Daarbij ook een fijne persoonlijkheid waar je je meteen bij op je gemak voelt.

 23. 5 out of 5

  Ilja

  Geweldige ervaring voor mijn twee jongere zusjes, er was geweldige begeleiding en er waren genoeg bespreekbare opties voor een geweldige dag ervan te maken.

 24. 5 out of 5

  Ilse

  Ik ben al 2 keer voor een shoot bij Photosessions. Bij aankomst werd ik heel vriendelijk ontvangen door Milou. Daarna hebben we al mijn wensen en ideeën besproken, er werd door Milou echt goed meegedacht! We hebben samen bekeken en besproken wat ik het liefste zou willen. Er wordt echt goed geluisterd naar de ideeën en wensen. Tijdens de shoot kreeg ik ook allemaal goede tips voor houdingen/poses waardoor het ook voor mij, als niet ervarende voor de camera, heel goed heeft uitgepakt! Het resultaat is echt prachtig geworden!

  Ik voelde me echt op mijn gemak tijdens het maken van de foto’s doordat Milou heel vriendelijk, meedenkend en ervaren is in haar vak.

 25. 5 out of 5

  Eugenie

  Leuke fotoshoot gehad bij Milou.
  Heel professioneel, maar bovenal ook gezellig. Ze stelt gerust en maakt er iets mooi van.
  Dank je wel Milou.

 26. 5 out of 5

  Elke

  Wij hebben zowel een zwangerschaps- als babyfotoshoot bij Milou gedaan.

  De zwangerschapsshoot was de eerste keer dat wij een fotoshoot hadden en we werden meteen op ons gemak gesteld door Milou. Ze neemt heel fijn de tijd en kijkt goed mee wat mooie poses zijn. Het resultaat hebben wij dan ook trots aan onze familie en vrienden laten zien.

  Toen onze kleintje geboren was hebben we daarom ook bij Milou een babyshoot ingepland!

  Zowel bij de zwangerschapsshoot als bij de babyshoot heeft Milou precies de sfeer/stijl weten te creëren die ik voor ogen had.

  Een cake smash fotoshoot rond de eerste verjaardag van ons kleintje gaan we zeker ook bij Milou in plannen. Nu al zin in!

  Daarnaar liep het contact via de mail ook erg prettig en kregen we vrijwel meteen na de shoot een keuze album waar we de mooiste foto’s uit konden zoeken.

  Het is ook heel fijn dat je gratis de uitgekozen fotos ook in zwart-wit kan krijgen. Zo heb je met één foto toch eigenlijk twee verschillende foto’s doordat de sfeer toch net anders is.

  Kortom een zeer prettige ervaring!

  Milou bedankt voor de prachtige foto’s! Je hebt het ons wel moeilijk gemaakt welke foto’s we nu voor aan de muur moeten kiezen 😉

 27. 5 out of 5

  Henk Nijman

  Prima fotosessie en ook Veel tijd voor persoonlijke aandacht. Zou het zeker aanbevelen.

 28. 5 out of 5

  Eddy

  Ik had voor een Instagram shoot gekozen, daarbij de keuze uit een zelfportret en food shoot.
  Milou was erg meedenkend en enthousiast en we hadden vanaf het begin een goede klik, waardoor er hele mooie foto`s zijn geschoten.
  Ben erg blij met het eind resultaat.
  Ze geeft Prima aanwijzingen en goede tips.

  Milou bedankt!!!

 29. 5 out of 5

  Eddy

  Ik had voor een Instagram shoot gekozen, daarbij de keuze uit een zelfportret en food shoot.
  Milou was erg meedenkend en enthousiast en we hadden vanaf het begin een goede klik, waardoor er hele mooie foto`s zijn geschoten.
  Ben erg blij met het eind resultaat.
  Ze geeft Prima aanwijzingen en goede tips. Erg tevreden over de foto’s.

  Milou bedankt!!!

 30. 5 out of 5

  Aswintha

  Ik voelde me heel erg op mijn gemak. Prettige sfeer en Prijs-kwaliteit is prima op orde. Aanrader!

 31. 5 out of 5

  John

  Wat een relaxte sfeer tijdens de Photoshoot. Prima aanwijzingen en goede tips. Erg tevreden over de foto’s

 32. 5 out of 5

  Romy

  Heel aardig en ze was heel goed met de honden, alles verliep helemaal prima en de foto’s waren prachtig!

 33. 5 out of 5

  Anika

  Super fijne sfeer zodat je je meteen vertrouwd voelt.
  Ontzettend blij met de mooie foto’s!

 34. 5 out of 5

  Lindsay

  Milou is een zeer ervaren in haar werk. Dat merk je aan de ”snelheid” en het ” gemak” waarmee zij de foto’s maakt. Ze weet precies hoe ze je moet positioneren en de juiste hoek met de verlichting te kiezen. De foto’s hadden bij mij nauwelijks na-bewerking nodig. Zeer tevreden over de werkwijze, en de foto’s 🙂

 35. 5 out of 5

  M Alberts

  Ze is heel professioneel

 36. 5 out of 5

  Bertine

  Wij zijn echt super tevreden over de prachtige foto’s die Milou van ons gezin heeft gemaakt. We vroegen om lekker gekke en niet alledaagse foto’s en dat heeft ze geweldig opgepakt. De spontaniteit spat van het beeld, en dat komt absoluut ook door de aanpak van Milou. Ze stelt je gerust, stelt leuke poses voor en weet ook het moment te pakken tussendoor die ervoor zorgt dat je foto’s van het beeld spatten! Dank!

 37. 5 out of 5

  Daphne

  Hele gezellige shoot gehad. Ze luistert goed naar je wensen en past dit gelijk toe.Milou heeft een warme fijne persoonlijkheid waar je je gelijk bij op je gemak voelt. Dit is fijn als je tijdens de shoot weinig kleding aan hebt. Geen moment dat ik me ongemakkelijk heb gevoeld.
  Ga hier zeker nog een keer terug en zou het iedereen aanbevelen.

 38. 5 out of 5

  sandra fernandez

  We are so glad to have found Milou to photograph our wedding day!
  She is warm and higly professional, she made everything easy for us in our day and really understood what we wanted or needed from the very first moment.
  We had a lovely day and the pictures are gorgeous!

  Thank you Milou, we will definitely see each other again!

  Sandra&Leon

 39. 5 out of 5

  Ro

  Erg tevreden over de foto\’s! De uitleg was duidelijk, was bij Milou op mijn gemak en ik kon eigen suggesties doen over wat voor soort foto\’s ik graag wilde! Mooie resultaten.

 40. 5 out of 5

  D

  Wat een toffe ervaring! Erg leuk om zo’n shoot eens te doen en Milou stelt je vanaf de eerste minuut op je gemak. Milou denkt met je mee en komt met leuke suggesties. Ik heb een leuke middag gehad en ben erg blij met het resulaat!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
  Ik beantwoord graag al je vragen!

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Andere suggesties…