Mini Fotoshoot voor Kinderen

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.88 out of 5

Wil je een pakkende, ondeugende, of pure foto van je kind aan de muur hangen, maar zijn je kinderen vaak alweer ergens anders mee bezig voordat jij je camera er goed en wel hebt bijgepakt? Dan is deze minishoot iets voor jou!
Bij deze korte fotoshoot voor kinderen schakel ik snel om goed te kunnen inspelen op de benadering die jouw kind nodig heeft. Zo kunnen we in een korte tijd toch een supermooi resultaat neerzetten! … Lees meer

Mini Fotoshoot voor Kinderen

Deze maand: Oorspronkelijke prijs was: 80,00.Huidige prijs is: 65,00.

Lees alles over deze fotoshoot

Waarom een Mini Fotoshoot van je kind laten maken?

Ik denk dat voor iedere ouder geldt, dat je fotobibliotheek op je telefoon vanaf de datum dat je kind geboren is bijna helemaal volstaat met foto’s van je kind. I’m guilty too, het is gewoon superleuk alles vast te leggen. Alle momenten vliegen voorbij en het is natuurlijk fantastisch om later de levensloop van je kind in foto’s terug te kunnen zien.
Maar dan zijn er twee dingen:
1. Kinderen bewegen heel erg snel. Voor je je telefoon of camera en goed en wel hebt bij gepakt zijn ze vaak alweer bezig met iets anders. Oeps, momentje gemist!
2. Hoewel het enorm waardevol is om die snapshots op je telefoon te bewaren, wil je voor die éne foto op de muur een kwalitatief hoogstandje. Een mooi verlichte foto van super goede kwaliteit is dan essentieel.

Ik ben heel erg thuis in het werken met kinderen, en zal me aanpassen aan de behoeften van jouw kind om tot een mooi resultaat te komen dat het karakter van jóuw kind echt laat zien!

Portret fotoshoot

Wat krijg je

Bij deze "Mini Fotoshoot voor Kinderen" krijg je sowieso de volgende dingen, die allemaal bij elkaar zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat: doeltreffende foto’s, helemaal volgens het beeld dat jij voor ogen hebt.

 • Ik geef je vakkundig advies over welke shoot je nodig hebt en hoe we deze gaan invullen. De “hoe, wat, waarom en waarvoor” zullen we voorafgaand samen uitvogelen.
 • Daarna plannen we een fotoshoot op maat. In de studio of op locatie, geheel met de beste professionele apparatuur, lichten, achtergronden en accessoires.
 • Tijdens de shoot geef ik je persoonlijke, enthousiaste en vooral vakkundige begeleiding. Ik wijs je verschillende poses, met oog voor gedetailleerde nuances. Eigen input? Altijd welkom! Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën en praktische tips. Als jij zorgt voor voldoende kledingopties, dan help ik je bij het samenstellen van toffe combinaties en styling. Dit omdat ook kleur en stijl een enorm verschil maakt in hoe jouw totale beeld overkomt.
 • Na de fotoshoot kun je direct nagenieten! Je krijgt toegang tot je eigen beveiligde online keuze-album, zodat je thuis meteen alle foto’s kunt zien. Hiermee kun je op je gemak een selectie maken van de allerbeste foto’s die je nabewerkt wilt ontvangen.
 • Je gekozen foto's krijgen editing met zorg. Hierover vertel ik je hieronder uitgebreid meer: de kracht van een goede nabewerking.
 • Wanneer je foto’s helemaal klaar zijn en de editing is gedaan, krijg je de digitale beelden in hoge resolutie (plus een kopie in zwart-wit), digitaal naar je toegestuurd.

Uiteindelijk krijg je een reeks creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s, helemaal aangepast op jouw specifieke wensen. Deze zijn helemaal van jou, te gebruiken voor alle denkbare doelen.

Familie En Gezins Fotoshoot

Hoe gaat de Mini Fotoshoot Voor Kinderen in z’n werk

Het verloop van deze minifotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting je op wilt met de foto’s. Misschien heb je een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site  🙂 In het voorgesprekje kan ik snel genoeg inschatten wat voor benadering het beste zal werken bij het model(letje) van de shoot, daar zal ik de begeleiding van het poseren ook mooi op laten aansluiten.

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Minifotoshoot Voor Kinderen’. Ik zal bij de jonge kids vooral spelenderwijs te werk gaan. Op het moment dat de kleintjes de shoot als een spelletje gaan zien krijgen we vaak de sprankelende oogjes die je ook in het portfolio terugziet! Voor de oudere kinderen zullen we samen goed doornemen welke richting jullie op willen met de foto’s, en geef ik duidelijke instructies om samen tot een mooi resultaat te komen.

Tijdens de fotoshoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Je kiest dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Wil je extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Familie en gezins fotoshoot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto's die je in bladen tegenkomt en ook veel foto's op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je voor deze Mini Fotoshoot voor Kinderen geen 'over the top' make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kleurbalans (de sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken: de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Kadreren: de uitsnede van de foto (inzoomen/roteren)
 • Al die kleine dingetjes. Anders kan ik het niet noemen, want er zijn een héle hoop kleine dingetjes die een opknapbeurt kunnen gebruiken en bij elkaar toch wel veel aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ogen oplichten, achtergrond egaliseren, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten worden na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar je toegestuurd. Heb je de foto's sneller nodig, dan is het zelfs ook mogelijk om voor een spoedbewerking te kiezen. Voor 24,50 euro worden je foto's dan supersnel nabewerkt en al binnen 2 werkdagen naar je verzonden.

De gemaakte foto's van de shoot bewaar ik 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto's méér foto's willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto's, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto's van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto's wilt of alsnog een backup van je foto's kunt maken.

Mini Fotoshoot voor Kinderen

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Daarom nu alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs van deze fotoshoot is 65,00 euro en is inclusief 2 foto's met professionele editing. Dit is de totaalprijs! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan 🙂

Tevens kun je gebruik maken van de volgende opties: het hoeft niet, maar het mag wel!

 • Heb je meer studiotijd nodig? Je kunt extra tijd boeken waardoor we meer complexe ideeën kunnen uitwerken.
 • Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 32,50 per 4 foto’s.
 • Extra snel klaar: Ontvang de nabewerkte foto's al binnen 2 werkdagen voor 24,50!
 • De prijs geldt op alle werkdagen. Wil je op een weekenddag of in de avond komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
 • Bij fotoshoots op locatie kunnen reis- en opbouw- kosten worden gerekend. Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de prijs!

Samenvatting

 • 30 min. studiotijd
 • Je mag 1 outfit meenemen
 • Inclusief 2 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 32,50 per 4 foto’s
 • Het is mogelijk extra studiotijd te boeken waardoor we meer complexe ideeën kunnen uitwerken
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in super hoge resolutie en origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart-wit!)

Milou van Helden

Fotograaf

Profielfoto van fotograaf Milou van Helden
9,8
4.88 out of 5
Gebaseerd op 1878 reviews
 1. 5 out of 5

  Lonie

  Super shoot gehad! Milou laat je gelijk op je gemak voelen en heeft ook oog voor detail. Je kan voorbeelden aandragen van poses en belichting en ze reproduceert het gemakkelijk. Daarnaast denkt ze met je mee om het beste resultaat te krijgen.
  Nu al drie verschillende shoots bij haar gedaan en elke keer super blij met het resultaat.

 2. 5 out of 5

  Rine

  Super, mocht je twijfelen, echt gewoon doen. De foto’s worden allemaal prachtig, beloofd!

 3. 5 out of 5

  Bas

  Milou laat je heel erg op je gemak voelen en geeft duidelijke aanwijzingen.
  Ook luistert ze goed naar je eigen wensen.

  Ik ben zeer teverden met het uiteindelijke resultaat.

 4. 5 out of 5

  Delphine

  We asked Milou to do a photoshoot to illustrate an interview for our magazine. Milou was very professional, she perfectly met our expectations and additionally added her artistic touch and rich creativity. Her photos are incredible, and we are very pleased with her work. The price is also very reasonable for a small business. We highly recommend her. Thank you warmly, Milou.🩷

 5. 5 out of 5

  Marjan

  Milou is een fotografische kunstenaar! Ze maakt foto’s die je ‘kunst’ mag noemen, ze weet precies in de foto’s te vangen wat onze wensen waren en ze maakt van de fotoshoot zelf een feestje: volledig op ons gemak voor de camera, deskundige en enthousiaste begeleiding!

 6. 5 out of 5

  Marcel Hendriks

  Hey hallo, voor ons was het de eerste keer dat we een fotoshoot deden.
  We hebben dit gedaan in Eindhoven en de fotograaf was Milou.
  We hadden een combi shoot waaronder een fitness shoot en sexy en verleidelijk en eerlijk gezegd dit was een perfecte combi.
  Al bij de eerste minuten was het ijs gebroken en we hebben geen moment gehad dat het ongemakkelijk of oncomfortabel was en voelde ons dus op ons gemak.
  We hadden wel wat ideeën over hoe en wat maar Milou voelde heel goed aan en dat is wel te zien aan het eindresultaat.
  Wat een mooie foto’s hebben we en wat zijn we er blij mee.
  Ik ga het zeker nog een keer doen.

 7. 5 out of 5

  Daniëlle

  Zo fijne new born shoot gehad bij Milou! Ze zorgde voor een superfijne, relaxte sfeer en stelde ons op ons gemak. Milou wist precies de foto’s te maken die wij graag wilden zien en ze was mega lief voor onze 2 weken oude baby! Echt onwijs blij met onze foto’s, een herinnering voor altijd!

 8. 5 out of 5

  Joyce

  Alweer een familie fotoshoot gehad bij Milou met als resultaat prachtige foto’s. Ze wist precies hoe ze onze dochter van 3 jr oud spelenderwijs op haar gemak kon stellen en aan het lachen kon maken.

 9. 5 out of 5

  Loes Jessen

  Als je je snel ongemakkelijk voelt voor de camera, is hier komen een hele goede keus. Ik voelde me vrij snel op mijn gemak, Milou gaf hele fijne aanwijzingen en hierdoor zijn de foto’s echt heel mooi geworden. Ze deed steeds mijn haar of kleding goed, iets wat je zelf niet ziet. Dat vond ik echt fijn, want het is achteraf rot om te zien dat een foto niet mooi is omdat je jurk of haar een beetje raar zat. Dit was zeker niet het geval. Ik heb veel complimenten gekregen op de foto’s en dit was zeker een compliment aan Milou. Ik zou hier zeker weer terug gaan als ik dit opnieuw zou doen!

 10. 5 out of 5

  Rob

  Milou was zeer behulpzaam bij het bewerken van een eigen foto die ik graag wil afdrukken op posterformaat, heel erg bedankt !

 11. 5 out of 5

  Yvon

  Het was een super ervaring. Milou stelt je gerust, let op de details, zet je in de goede pose en denkt mee over hoe je de foto’s wilt hebben. Eigen ideeën zijn erg welkom.
  Milou bedankt voor de prachtige foto’s waar we jaren van gaan genieten.

 12. 5 out of 5

  Jacqueline

  Wij hebben met het gezin een hele leuke fotoshoot gehad bij Milou. Zij stelt je op je gemak en maakt het lekker ongedwongen. Je kunt zelf aangeven wat je wensen zijn. Het eindresultaat, de foto’s waren heel goed. Moeilijk kiezen, dus je bestelt er altijd meer dan de bedoeling was. Het was een hele gezellige, ontspannen en professionele ervaring.

 13. 5 out of 5

  Romy

  Prettige ervaring! Alles werd goed uitgelegd en samen goed besproken naar onze wensen. Foto’s waren prachtig!

 14. 5 out of 5

  linda

  Wauw… binnen no time voel je jezelf helemaal op je gemak. Ze zorgt echt dat het beste van je naar boven komt. De “sexy” houdingen zorgden voor spierpijn de dag erna dus echt een flinke inspanning maar het is het helemaal waard als je daarna het resultaat ziet! ik kan het iedereen aanraden, erg blij met de fotos!

 15. 5 out of 5

  D.S

  Zeer tevreden, heel blij ermee

 16. 5 out of 5

  Andrea

  Ontspannen en gezellig!

 17. 5 out of 5

  Wendy

  Zeer tevreden over de hele ervaring en het uiteindelijke resultaat. Zo nerveus als ik was bij binnenkomst, zo ontspannen en blij (en trots op mezelf) was ik na afloop van de sexy fotoshoot.
  Al binnen enkele minuten na afloop ontving ik de eerste onbewerkte foto’s in mijn mailbox en twee dagen later ontving ik de bewerkte door mijzelf geselecteerde foto’s. Zeer mooi resultaat door het goede en professionele advies.

 18. 5 out of 5

  Ellen van Herk

  Milou is goed in staat om je op je gemak te stellen want het was toch wel een ervaring buiten mijn comfortzone. Duidelijke aanwijzingen, goede samenwerking inzake ideeën en mogelijkheden. Fijne locatie, goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur, heldere afspraken, snelle service en natuurlijk het belangrijkste mooie fotos kortom TEVREDEN

 19. 4 out of 5

  Madeleine Mulder

  Ik heb een erotische shoot gedaan met Milou en ik kwam binnen en voelde me meteen op mijn gemak. Dit kwam o.a. ook door de goede ondersteuning vooraf al en input van haar. Tijdens de shoot kwam ze met haar creativiteit en dat leidde tot mooie foto’s.

 20. 5 out of 5

  Sophie

  Milou stelde ons tijdens de shoot ontzettend op ons gemak. Ze hielp, legde uit, toonde oprechte interesse en hierdoor werd het persoonlijk en professioneel. Dit stralen de prachtig gemaakte foto’s ook uit. Een echte aanrader!

 21. 5 out of 5

  Rosalie

  Een hele fijne, gezellige photoshoot gehad. Er was ruimte om te kletsen terwijl er ook optimaal gebruik werd gemaakt van de tijd, er hing een hele relaxte sfeer. Bedankt voor de super fijne ervaring met als eindresultaat de foto’s waar ik heel blij mee ben!

 22. 5 out of 5

  Myrthe & Jacob Pieter

  Wij hebben onze zwangerschapsshoot gedaan bij Milou.
  Het was een super fijne ervaring!
  Milou neemt de tijd en heeft ons op een fijne manier begeleid. Er wordt tijdens de shoot goed rekening gehouden met eventuele onzekerheden (ik had aangegeven moeite te hebben met de striae op mijn buik). Er is veel ruimte voor eigen ideeën. De sfeer was ongedwongen en ontspannen. Wij zijn super blij met de foto’s en fotografe en zullen zeker nog een keer terug komen voor een shoot!

 23. 5 out of 5

  Anoniem

  De fotoshoot bij Milou was n superfijne ervaring! Ze zorgde voor n heel ontspannen sfeer, gaf goede uitleg en aanwijzingen voor de poses en heeft fantastisch mooie foto’s gemaakt! Ik ben er superblij mee. Ze heeft met al mn wensen rekening gehouden en ook nog snel de bewerkte files geleverd. Helemaal top!!

 24. 5 out of 5

  Mandy

  De shoot met Milou was erg leuk om te doen en het resultaat is prachtig. Milou luistert echt naar je wensen en weet dat goed om te zetten in een creatief proces. Ze geeft goede adviezen en komt met veel ideeën. Ik dacht dat ik er niets van zou bakken voor de lens, maar ben heel fijn begeleid. Milou, bedankt!

 25. 5 out of 5

  Carolien Bruinings

  Milou is superlief en deed er alles aan om ons baby’tje te troosten (hij had geen goed dagje) en er toch nog iets moois van te maken. Danku Milou

 26. 5 out of 5

  Birgitt Lubbers

  We hebben fijne ervaringen met Milou. Een fotoshoot in de studio, als kennismaking in de aanloop naar onze bruiloft, was al erg leuk en relaxt. We hebben één van deze foto’s gebruikt voor onze uitnodiging. De trouwdag zelf heeft een fantastische reportage opgeleverd. De officiële foto’s zijn prachtig en gedurende de dag heeft ze mooie herinneringen vastgelegd, van subtiel en gevoelig tot humor en gekkigheid. Ze wist de sfeer goed vast te leggen. We zijn heel blij met het eindresultaat! Prijs-kwaliteit-verhouding is niks op aan te merken.

 27. 5 out of 5

  Roelie

  We zijn erg blij met de keuze voor photosessions. De foto’s zijn super mooi geworden! Je wordt proffesioneel begeleid. Het was elke euro waard.

 28. 5 out of 5

  Gerwin

  Zeer professionele manier van werken. Je wordt meteen op je gemak gesteld door de relaxte sfeer waardoor de shoot verder eigenlijk vanzelf gaat. Dit komt het eindresultaat natuurlijk zeer zeker ten goede. Kan het iedereen aanraden. Super foto’s!

 29. 4 out of 5

  Hans en Jacqueline van den Brandt

  Milou heeft een prachtige fotoreportage gemaakt tijdens
  ons 40-jarig huwelijksfeest.
  Mooie familiefoto’s en sfeerfoto’s van het feest!

 30. 5 out of 5

  Sabine

  We zijn super enthousiast over de mooie foto’s! Erg blij mee!

 31. 5 out of 5

  Bart

  Echt een aanrader om bij Milou een fotoshoot te doen. Het was voor ons de eerste keer maar hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld. Door de professionele en fijne begeleiding durfde wij ons letterlijk en figuurlijk bloot te geven. Met de foto’s zijn wij ook enorm blij en krijgen een mooi plekje in ons huis. Mocht je nog twijfelen, gewoon gaan! Wij komen zeker nog eens terug.

  Dankjewel Milou voor deze mooie ervaring.

 32. 5 out of 5

  Dionne

  Mijn tweede shoot bij Milou gehad. De eerste was een boudoir shoot en dit keer een zwangerschapsshoot.
  Ze stelt je iedere keer weer op je gemak, is enorm leuk in omgang en toont veel interesse. Ze weet zoveel van poseren af dus als je zelf niets bedacht krijgt, no worries! Ik zal zeker in de toekomst weer bij haar terugkomen..

 33. 5 out of 5

  Debby . S

  Echt een aanrader om bij Milou een shoot te doen. Ze verstaat haar vak dan ook wel echt. Begeleid je top door de shoot heen en als je dan ziet wat voor resultaten er uit ontstaan. Echt TOP.

  Dankjewel voor deze geweldige shoot.

 34. 5 out of 5

  Michelle Mooren

  Superblij met de foto’s! Heel erg bedankt Milou.

 35. 5 out of 5

  Warda

  Ik en mijn dochter hebben het zo fijn gehad met Marlou. Ze is heel ontspannen en legt alles goed uit, zo professioneel. De kwaliteit foto’s zijn perfect. Voor Marlou uitmuntend. Dank je wel voor alles en bovenal je geduld.

 36. 5 out of 5

  Astrid

  Ik ben echt heel tevreden over de prachtige foto’s en de professionele ondersteuning, Photosessions is een uniek concept! Dankjewel!

 37. 5 out of 5

  Anoniem

  Het was echt heel fijn en heel ontspannen. Heel blij met het resultaat! Kan wel aanraden anderhalf uur te boeken zodat je ook gewoon ruim de tijd hebt. Had het gevoel dat er ook goed naar ons geluisterd werd en kijk er erg naar uit om onze fotos binnenkort op te hangen.

 38. 5 out of 5

  Reem

  Zeer tevreden! Ze kan prachtige foto’s maken. Wij hebben altijd moeite met het maken van een selectie omdat alle foto’s bijzonder zijn.

 39. 5 out of 5

  Carlie

  Super releaxte sfeer… professioneel en netjes behandeld! Zeker het aanraden waard. Voor ons was het de eerste keer, maar wellicht doen we dit nog eens. En dan kiezen we weer voor milou

 40. 5 out of 5

  Brandon

  Milou is great at her Job.She brings the model out of you with her warm reception and artistry.I highly recommend Photosessions.

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Contact.

Ik beantwoord graag al je vragen!Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Meer fotoshoots.

  Misschien vind je deze ook leuk?