Zwangerschaps fotoshoot en Zwangerschapsfotografie

Zwangerschaps Fotoshoot En Zwangerschapsfotografie

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.89 out of 5

Als ik met moeders om me heen praat over hoe ze hun zwangerschap ervaren hebben, hoor ik veel verhalen (van extreem gelukkig inclusief de bijbehorende zwangerschapsglow tot elke dag kotsend boven de wc en nergens energie voor hebben).
Wat iedereen wél altijd zegt, is dat hoe erg de dikke buik tegen het einde misschien in de weg lijkt te staan, het heel erg gek is als hij eenmaal weg is. Het leven dat je ineens niet meer elke dag in je met je meedraagt.
Super bijzonder eigenlijk toch? En 2 maanden na de geboorte van je kindje weet ik zeker dat je het heel waardevol vind om foto’s van deze ervaring terug te kunnen kijken. Óók als je je nu helemaal niet florisant en prachtig voelt, dat is het zeker wel! … Lees meer

Zwangerschaps Fotoshoot En Zwangerschapsfotografie

Deze fotoshoot door andere fotografen

Fotograaf Wieteke WesselingFotograaf Wieteke Wesseling
Lees alles over deze fotoshoot

Waarom je de zwangerschapsfotoshoot zou moeten doen

Eigenlijk is het antwoord heel simpel: omdat een bijzonder moment een bijzondere foto vereist!
Het klinkt heel gek om dit als fotograaf te zeggen, maar ik sta zelf  bijna nooit op de foto. Voor mijn eigen zwangerschap heb ik toch een uitzondering gemaakt; het is zo waardevol om later terug te kunnen kijken naar een opname van de tijd waar je je baby nog in je buik meedroeg.
Inmiddels ben ik me er heel erg van bewust van hoe uiteenlopend zwangerschappen kunnen gaan; Naast mijn eigen ervaring, heeft mijn zus al twee achter de rug en ook van klanten krijg ik de meest verschillende verhalen te horen. Van regelmatig kotsend boven de wc tot 9 maanden pret en de zogenoemde ‘zwangerschapsglow’. Ongeacht hoe deze tijd voor jullie is geweest en hoe onzeker of juist geweldig je je voelt, voor je het weet ben je vergeten hoe het ook alweer was.

Deze shoot wordt meestal rond de 30 tot 34 weken gepland. Twijfel je over de beste termijn om foto’s te maken, neem dan even contact met me op zodat ik je wat meer info kan geven.

Zwangerschaps fotoshoot en Zwangerschapsfotografie

Wat krijg je

Bij deze "Zwangerschaps Fotoshoot En Zwangerschapsfotografie" krijg je sowieso de volgende dingen, die allemaal bij elkaar zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat: doeltreffende foto’s, helemaal volgens het beeld dat jij voor ogen hebt.

 • Ik geef je vakkundig advies over welke shoot je nodig hebt en hoe we deze gaan invullen. De “hoe, wat, waarom en waarvoor” zullen we voorafgaand samen uitvogelen.
 • Daarna plannen we een fotoshoot op maat. In de studio of op locatie, geheel met de beste professionele apparatuur, lichten, achtergronden en accessoires.
 • Tijdens de shoot geef ik je persoonlijke, enthousiaste en vooral vakkundige begeleiding. Ik wijs je verschillende poses, met oog voor gedetailleerde nuances. Eigen input? Altijd welkom! Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën en praktische tips. Als jij zorgt voor voldoende kledingopties, dan help ik je bij het samenstellen van toffe combinaties en styling. Dit omdat ook kleur en stijl een enorm verschil maakt in hoe jouw totale beeld overkomt.
 • Na de fotoshoot kun je direct nagenieten! Je krijgt toegang tot je eigen beveiligde online keuze-album, zodat je thuis meteen alle foto’s kunt zien. Hiermee kun je op je gemak een selectie maken van de allerbeste foto’s die je nabewerkt wilt ontvangen.
 • Je gekozen foto's krijgen editing met zorg. Hierover vertel ik je hieronder uitgebreid meer: de kracht van een goede nabewerking.
 • Wanneer je foto’s helemaal klaar zijn en de editing is gedaan, krijg je de digitale beelden in hoge resolutie (plus een kopie in zwart-wit), digitaal naar je toegestuurd.

Uiteindelijk krijg je een reeks creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s, helemaal aangepast op jouw specifieke wensen. Deze zijn helemaal van jou, te gebruiken voor alle denkbare doelen.

Zwangerschaps fotoshoot en Zwangerschapsfotografie

Hoe gaat de zwangerschapsfotoshoot / zwangerschapsfotografie in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘zwangerschapsfotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Zwangerschaps fotoshoot en Zwangerschapsfotografie

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto's die je in bladen tegenkomt en ook veel foto's op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je voor deze Zwangerschaps Fotoshoot En Zwangerschapsfotografie geen 'over the top' make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kleurbalans (de sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken: de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Kadreren: de uitsnede van de foto (inzoomen/roteren)
 • Al die kleine dingetjes. Anders kan ik het niet noemen, want er zijn een héle hoop kleine dingetjes die een opknapbeurt kunnen gebruiken en bij elkaar toch wel veel aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ogen oplichten, achtergrond egaliseren, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten worden na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar je toegestuurd. Heb je de foto's sneller nodig, dan is het zelfs ook mogelijk om voor een spoedbewerking te kiezen. Voor 24,50 euro worden je foto's dan supersnel nabewerkt en al binnen 2 werkdagen naar je verzonden.

De gemaakte foto's van de shoot bewaar ik 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto's méér foto's willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto's, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto's van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto's wilt of alsnog een backup van je foto's kunt maken.

Zwangerschaps fotoshoot en Zwangerschapsfotografie

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Daarom nu alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs van deze fotoshoot is 153,50 euro en is inclusief 8 foto's met professionele editing. Dit is de totaalprijs! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan 🙂

Tevens kun je gebruik maken van de volgende opties: het hoeft niet, maar het mag wel!

 • De prijs geldt op alle werkdagen. Wil je op een weekenddag of in de avond komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
 • Heb je meer studiotijd nodig? Je kunt extra tijd boeken voor 29,50 per half uur.
 • Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 per 4 foto’s.
 • Extra snel klaar: Ontvang de nabewerkte foto's al binnen 2 werkdagen voor 24,50!
 • Bij fotoshoots op locatie kunnen reis- en opbouw- kosten worden gerekend. Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de prijs!

TIP! Als je deze fotoshoot combineert met de newbornfotoshoot krijg je bij deze laatste fotoshoot 4 extra foto’s gratis! Informeer even bij me voor meer info over deze actie.

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 2-3 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in super hoge resolutie en origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart-wit!)
 • Als je deze fotoshoot én de newbornfotoshoot boekt, krijg je bij de newbornfotoshoot 4 extra bewerkte foto’s (gratis dus)!
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Profielfoto van fotograaf Milou van Helden
9,8
4.89 out of 5
Gebaseerd op 1848 reviews
 1. 5 out of 5

  Bart

  Echt een aanrader om bij Milou een fotoshoot te doen. Het was voor ons de eerste keer maar hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld. Door de professionele en fijne begeleiding durfde wij ons letterlijk en figuurlijk bloot te geven. Met de foto’s zijn wij ook enorm blij en krijgen een mooi plekje in ons huis. Mocht je nog twijfelen, gewoon gaan! Wij komen zeker nog eens terug.

  Dankjewel Milou voor deze mooie ervaring.

 2. 5 out of 5

  Dionne

  Mijn tweede shoot bij Milou gehad. De eerste was een boudoir shoot en dit keer een zwangerschapsshoot.
  Ze stelt je iedere keer weer op je gemak, is enorm leuk in omgang en toont veel interesse. Ze weet zoveel van poseren af dus als je zelf niets bedacht krijgt, no worries! Ik zal zeker in de toekomst weer bij haar terugkomen..

 3. 5 out of 5

  Debby . S

  Echt een aanrader om bij Milou een shoot te doen. Ze verstaat haar vak dan ook wel echt. Begeleid je top door de shoot heen en als je dan ziet wat voor resultaten er uit ontstaan. Echt TOP.

  Dankjewel voor deze geweldige shoot.

 4. 5 out of 5

  Michelle Mooren

  Superblij met de foto’s! Heel erg bedankt Milou.

 5. 5 out of 5

  Warda

  Ik en mijn dochter hebben het zo fijn gehad met Marlou. Ze is heel ontspannen en legt alles goed uit, zo professioneel. De kwaliteit foto’s zijn perfect. Voor Marlou uitmuntend. Dank je wel voor alles en bovenal je geduld.

 6. 5 out of 5

  Astrid

  Ik ben echt heel tevreden over de prachtige foto’s en de professionele ondersteuning, Photosessions is een uniek concept! Dankjewel!

 7. 5 out of 5

  Anoniem

  Het was echt heel fijn en heel ontspannen. Heel blij met het resultaat! Kan wel aanraden anderhalf uur te boeken zodat je ook gewoon ruim de tijd hebt. Had het gevoel dat er ook goed naar ons geluisterd werd en kijk er erg naar uit om onze fotos binnenkort op te hangen.

 8. 5 out of 5

  Reem

  Zeer tevreden! Ze kan prachtige foto’s maken. Wij hebben altijd moeite met het maken van een selectie omdat alle foto’s bijzonder zijn.

 9. 5 out of 5

  Carlie

  Super releaxte sfeer… professioneel en netjes behandeld! Zeker het aanraden waard. Voor ons was het de eerste keer, maar wellicht doen we dit nog eens. En dan kiezen we weer voor milou

 10. 5 out of 5

  Brandon

  Milou is great at her Job.She brings the model out of you with her warm reception and artistry.I highly recommend Photosessions.

 11. 5 out of 5

  Susan Diebels

  We zijn heel tevreden met de mooie foto’s die gemaakt zijn bij PhotoSessions. We gebruiken ze al jaren op onze website van onze praktijk. Goede service ook!

  Nogmaals dank!

 12. 5 out of 5

  Camps Debbie

  We deden de sexy koppel shoot en ondanks dat het voor ons de eerste keer was dat we voor de lens stonden, waren we direct op ons gemak bij Milou. Na een kort gesprek weet zij precies wat wij mooi vinden en wat voor soort foto’s wij graag willen. Het resultaat is dan ook prachtig.
  Ook de service was boven verwachting. We waren nog maar net van de parking afgereden en alle onbewerkte foto’s zaten al in onze mailbox. Na onze keuze te hebben doorgegeven hadden we na 3-4dagen tijd onze prachtig bewerkte plaatjes.

 13. 5 out of 5

  Anneloes Brietzke

  Heel fijn en chille shoot gehad, je word goed begeleid en de foto’s zijn snel klaar!

 14. 5 out of 5

  Jeanne van den Eertwegh

  De fotoshoot bij ons thuis hebben wij als zeer prettig en professioneel ervaren.
  Er zijn prachtige foto’s gemaakt waar wij heel erg blij mee zijn.
  Milou van Helden van PhotoSession is zeker een aanrader voor mooie foto’s !

 15. 5 out of 5

  Monique Maas

  Super professioneel, fijne sfeer. Je voelt je meteen op je gemak. En met als resultaat mooie foto’s. Dank je wel!

 16. 5 out of 5

  Karim

  De fotoshoot met Milou was een fantastische ervaring! De ontvangst was hartelijk en de sfeer ontspannen. Milou’s vriendelijkheid en professionele begeleiding maakten de sessie plezierig en productief. Het resultaat was verbluffend: prachtige, natuurlijke foto’s waar ik erg blij mee ben. Ik beveel Milou ten zeerste aan als professionele en persoonlijke fotograaf.

 17. 5 out of 5

  Iris

  Erg tevreden over de fotoshoot! Je wordt goed begeleid, Milou denkt goed mee over de juiste houding en positie. Heel ontspannen sfeer. Super blij met de foto’s!!

 18. 5 out of 5

  Leanne

  Mijn man en ik hebben onze aller eerste fotoshoot samen gedaan.

  Milou was geduldig en legde goed uit wat we moesten doen.
  Door eerst aan tafel te zitten en de wensen van ons beide te bespreken kon ze goed inspelen op wat wij graag wilden.

  Fotos snel ontvangen en wij zijn trots op het eindresultaat!

 19. 5 out of 5

  Emma

  Ontzettend leuke fotoshoot. Hele fijne, relaxte sfeer. Milou stelt je meteen op je gemak. Professioneel en toch persoonlijk. Denkt goed mee met je wensen. Geen ervaring nodig qua poseren, je krijgt goede instructies. Het resultaat was ver boven verwachting.

 20. 5 out of 5

  Anke

  Na een eerdere zwangerschapsshoot en newborn shoot is Milou ook onze fotograaf geweest tijdens onze bruiloft. Inmiddels een tweede zwangerschapsshoot gehad en de newborn shoot staat ook weer ingepland. Wat een fantastische fotograaf! Goede begeleiding tijdens de shoots en Milou zorgt er echt voor dat je je helemaal op je gemak voelt.

 21. 5 out of 5

  Mashel

  Super blij met het resultaat van mijn zwangerschapsshoot! Fijn om van tevoren samen je wensen door te spreken en Milou meedenkt over de mogelijkheden en posities. Bedankf!

 22. 5 out of 5

  Bianca

  Wow wat een relaxte ervaring! De site sprak natuurlijk al erg aan, maar Milou heeft het ook in de praktijk meer dan waar gemaakt. Niks awkward (nou zijn wij zelf al helemaal niet preuts, dat vooropgesteld ), Milou die meedacht met ons en de meegebrachte accessoires en kledingsetjes (voor zover het iets om het lijf had) 🙂 EN een fantastisch geil eindresultaat. Niks ordinair, gewoon kunst. Allebei supertrots op onze foto’s en deze krijgen zeker een mooie plek in ons huis. Bedankt Milou, tot de volgende!

 23. 4 out of 5

  Rindert

  Prettig ontvangst door Milou en de hele fotoshoot in een heerlijke gemoedelijke sfeer gedaan. Milou luistert, adviseert en stelt je op je gemak. Resultaat mooie natuurlijke fotos.

 24. 5 out of 5

  Susan Jaques

  Het was onze 2de keer dat we als familie een afspraak hadden gemaakt, we zijn super tevreden, Milou zet je op je gemak, is vriendelijk vol ideeën, gezellig.. het was weer een absoluut plezier
  Bedankt en tot de volgende keer 👌

 25. 4 out of 5

  Sutha

  Mooie foto’s en aardige vrouwelijke fotograven.

 26. 5 out of 5

  Carolien

  Wij zijn enorm tevreden. Milou stelde me volledig op mijn gemak (want zo’n fotoshoot is echt niks voor mij). De foto’s zijn echt prachtig en zeker betaalbaar. Ik zou het zo weer opnieuw doen en iedereen aanraden.

 27. 5 out of 5

  Brigitte

  Fantastische shoot & fotografe! Milou stelt je gelijk op je gemak, dit was erg fijn vooral als je nog niet eerder een shoot hebt gedaan.
  Ze begeleidt je super door de shoot heen en het resultaat is prachtig geworden en het was heel erg tof om te doen. Ik zou het zeker aanraden!

 28. 5 out of 5

  Dennis

  Blij mee! Goede sfeer in de studio en leuke shoot gehad met Milou. In een korte tijd hebben we een mooi resultaat behaald met nuttige foto\’s. Milou dacht goed mee met wat ik er uit wilde halen en ze bracht daarin ook een vleugje creativiteit.

 29. 5 out of 5

  Anton

  Mooie professionele foto’s laten maken, goed contact en dito uitleg, afspraak snel geregeld en zeer tevreden

 30. 5 out of 5

  Lonneke

  Zeker doen! Hele leuke fotoshoot met een enthousiaste fotografe die je helpt met verschillende aan te nemen houdingen en die met je meedenkt. Heel blij met het resultaat.

 31. 5 out of 5

  Kristel

  Het was een geweldige ervaring en super goed beleid door Milou. Dankjewel voor de prachtige foto’s 😊

 32. 5 out of 5

  Sebastiaan

  Erg goed! Snel en super resultaat

 33. 5 out of 5

  Chris Snellen

  Hele prettige en professionele begeleiding met een heel mooi resultaat.
  Dankjewel Milou voor de leuke ervaring!

 34. 5 out of 5

  Bo

  Vooraf super fijn dat ik via de mail even kon overleggen wat leuk was voor de foto’s en welke attributen ik eventueel kon toevoegen die kenmerkend zijn voor mezelf en mijn partner.
  Bij aankomst was ik wat zenuwachtig niet wetende hoe het precies zou gaan verlopen dit was snel weg want ik werd direct op mijn gemak gesteld. Er werd goed met mij meegedacht. En jeetje toen kreeg ik de foto’s binnen wat gaaf!!! Echt ontzettend bedankt!!

 35. 5 out of 5

  Melissa

  Net als de zwangerschapsshoot is de newbornshoot ook heel mooi geworden. Heel erg bedankt voor de leuke en relaxte sfeer en het mooie resultaat.

 36. 5 out of 5

  Sabine

  Top shoot gehad!!! Was enorm leuk om dit samen te doen 😁… zijn benieuwd naar foto’s…

 37. 5 out of 5

  Dennis Reijnhout

  Ook deze shoot met Milou was weer een groot succes met een zeer tevreden klant.

 38. 5 out of 5

  Iris

  Wij hebben een pregnancyshoot gedaan bij Milou en waren erg blij met de foto’s. Milou stelde ons op ons gemak, luisterde naar onze wensen en gaf duidelijke aanwijzingen. Wij zijn heel verrast over het prachtige eindresultaat.

 39. 5 out of 5

  Elke

  We hebben als een erg leuke ervaring beleeft. Met een open, gezellige en veilige sfeer!

 40. 5 out of 5

  Niels

  De foto’s zijn fantastisch! En Milou zorgt dat je je helemaal kan ontspannen omdat ze vriendelijk, gezellig en oprecht reageert. Het is ècht de moeite en het geld waard, doen!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Contact.

Ik beantwoord graag al je vragen!Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Meer fotoshoots.

  Misschien vind je deze ook leuk?