Baby en newborn fotoshoot

Baby En Newborn Fotoshoot

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.86 out of 5

Misschien is het wel het meest bijzondere wat je kan overkomen: de geboorte van je kindje. In de eerste tijd na de geboorte verandert een baby zo snel, laat je baby daarom vastleggen op beeld in deze eerste weken van zijn/haar leven. Een newborn fotoshoot kan het beste tussen de 5 en 14 dagen na de geboorte geschoten worden, een baby’tje is dan nog erg flexibel en slaapt vaak bijna de hele dag door. … Lees meer

Lees alles over deze fotoshoot

Waarom je de baby en newborn fotoshoot zou moeten doen

Ik denk dat alle ouders zullen beamen dat het écht babylaagje, dat superzachte fragiele wat alleen een verse newborn heeft er heel erg snel vanaf is. Binnen no time is je baby al wat spekkiger (ook heel schattig), en verandert het gezicht alweer een beetje.  Reden genoeg om de allereerste momentjes te laten vastleggen dus. Nog niet helemaal overstag? Kijk dan even bij de foto’s op deze pagina van alle mini’s, dat wil je toch óók?

De newborn en babyfotoshoot wordt meestal rond de 5-14 dagen na geboorte ingepland. Baby’tjes slapen dan nog erg veel en zijn dan nog heel flexibel. Houdt hier bij het maken van een afspraak ook rekening mee, en neem het liefst tegen het einde van de zwangerschap contact met me op om een datum te plannen! Deze kan als het nodig is altijd nog worden aangepast.

Deze shoot wordt erg vaak kado gegeven tijdens bijvoorbeeld een babyshower of als geboortekado! Wil jij deze shoot ook kado doen? Klik dan op de ‘geef kado’ button op deze pagina en ontvang de bon vandaag nog in de mail.

Wat krijg je

Bij deze "Baby En Newborn Fotoshoot" krijg je sowieso de volgende dingen, die allemaal bij elkaar zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat: doeltreffende foto’s, helemaal volgens het beeld dat jij voor ogen hebt.

 • Ik geef je vakkundig advies over welke shoot je nodig hebt en hoe we deze gaan invullen. De “hoe, wat, waarom en waarvoor” zullen we voorafgaand samen uitvogelen.
 • Daarna plannen we een fotoshoot op maat. In de studio of op locatie, geheel met de beste professionele apparatuur, lichten, achtergronden en accessoires.
 • Tijdens de shoot geef ik je persoonlijke, enthousiaste en vooral vakkundige begeleiding. Ik wijs je verschillende poses, met oog voor gedetailleerde nuances. Eigen input? Altijd welkom! Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën en praktische tips. Als jij zorgt voor voldoende kledingopties, dan help ik je bij het samenstellen van toffe combinaties en styling. Dit omdat ook kleur en stijl een enorm verschil maakt in hoe jouw totale beeld overkomt.
 • Na de fotoshoot kun je direct nagenieten! Je krijgt toegang tot je eigen beveiligde online keuze-album, zodat je thuis meteen alle foto’s kunt zien. Hiermee kun je op je gemak een selectie maken van de allerbeste foto’s die je nabewerkt wilt ontvangen.
 • Je gekozen foto's krijgen editing met zorg. Hierover vertel ik je hieronder uitgebreid meer: de kracht van een goede nabewerking.
 • Wanneer je foto’s helemaal klaar zijn en de editing is gedaan, krijg je de digitale beelden in hoge resolutie (plus een kopie in zwart-wit), digitaal naar je toegestuurd.

Uiteindelijk krijg je een reeks creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s, helemaal aangepast op jouw specifieke wensen. Deze zijn helemaal van jou, te gebruiken voor alle denkbare doelen.

Baby en newborn fotoshoot

Hoe gaat de newborn en baby fotoshoot in z’n werk

Alvast belangrijk om rekening mee te houden: deze shoot kan het beste tussen de 5 en 14 dagen na geboorte gedaan worden. Je kindje is dan vaak nog wat flexibeler en slaapt meer. Ik adviseer om tijdens de zwangerschap (liefst ca 6 weken vóór de uitgerekende datum) alvast contact met me op te nemen om een datum (ondervoorbehoud) te plannen. Zo weet je zeker dat er nog plek is tegen de tijd dat jullie langs willen komen. Mocht je kindje eerder of later dan verwachte geboren worden, dan kunnen de shoot alsnog verplaatsen!

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Newborn en baby fotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; bij een shoot met een baby staat geduld met stip op de eerste plaats. Deze shoot duurt wat langer dan de meeste andere shoots, zodat er ruimte is om eventueel een pauze te nemen/jullie baby te voeden. We kunnen foto’s maken van jullie kindje, maar ook van jullie als gezin. Als jullie meer tijd willen inplannen, omdat het ritme van jullie baby lastig in te schatten is kan dat natuurlijk ook. Scroll even naar beneden voor meer prijsinformatie hierover.

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Jullie kiezen dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

newborn en babyfotoshoot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto's die je in bladen tegenkomt en ook veel foto's op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je voor deze Baby En Newborn Fotoshoot geen 'over the top' make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kleurbalans (de sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken: de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Kadreren: de uitsnede van de foto (inzoomen/roteren)
 • Al die kleine dingetjes. Anders kan ik het niet noemen, want er zijn een héle hoop kleine dingetjes die een opknapbeurt kunnen gebruiken en bij elkaar toch wel veel aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ogen oplichten, achtergrond egaliseren, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten worden na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar je toegestuurd. Heb je de foto's sneller nodig, dan is het zelfs ook mogelijk om voor een spoedbewerking te kiezen. Voor 24,50 euro worden je foto's dan supersnel nabewerkt en al binnen 2 werkdagen naar je verzonden.

De gemaakte foto's van de shoot bewaar ik 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto's méér foto's willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto's, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto's van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto's wilt of alsnog een backup van je foto's kunt maken.

Baby en newborn fotoshoot

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Daarom nu alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs van deze fotoshoot is 168,50 euro en is inclusief 8 foto's met professionele editing. Dit is de totaalprijs! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan 🙂

Tevens kun je gebruik maken van de volgende optie's: Het hoeft niet, maar het mag wel!

 • De prijs geldt op alle werkdagen. Wil je op een weekenddag of in de avond komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
 • Heb je meer studiotijd nodig? Je kunt extra tijd boeken voor 29,50 per half uur.
 • Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 per 4 foto’s.
 • Extra snel klaar: Ontvang de nabewerkte foto's al binnen 2 werkdagen voor 24,50!
 • Bij fotoshoots op locatie kunnen reis- en opbouw- kosten worden gerekend. Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de prijs!

TIP! En als je deze fotoshoot als onderdeel van het combi-pakket met de zwangerschapsfotoshoot hebt gedaan, dan krijg je bij deze fotoshoot 4 foto’s t.w.v. 24,50 euro helemaal gratis!

Samenvatting

 • 1 uur 30 min. studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 2 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in super hoge resolutie en origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart-wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Profielfoto van fotograaf Milou van Helden
9,7
4.86 out of 5
Gebaseerd op 1738 reviews
 1. 5 out of 5

  Toon

  Ik ben nog nooit op deze manier op de foto geweest, heb überhaupt nog nooit een fotoschoot gedaan. Ondanks mijn gebrek aan ervaring kwam het helemaal goed. Ik voelde me op mijn gemak gesteld door Milou en ze gaf heel duidelijke aanwijzingen waardoor ik precies wist wat ik moest doen. Het resultaat mag er zijn! Acht super mooie sexy foto’s als cadeau voor mijn vriendin. Ze was echt meeeeega positief verrast!!

 2. 5 out of 5

  Iris

  Het was een verrassing voor oma, een foto met haar kleinkinderen! Een geslaagde fotoshoot want de sfeer was erg prettig, mooie grote studio, een fijne fotograaf en uiteindelijk prachtige foto’s!

 3. 5 out of 5

  Annemieke Spekking

  Altijd snel en professioneel! Alle portretfoto’s op onze website zijn gemaakt door Photosessions. Er komen regelmatig nieuwe medewerkers bij en dan is het makkelijk communiceren. Snel een nieuwe afspraak en de foto’s zijn altijd prima (en gelijk aan de voorgaande, ook belangrijk).

 4. 5 out of 5

  Mandy

  Wij hebben een fotoshoot gehad bij Milou, wat was dit super!
  Milou heeft alle tijd voor ons genomen en dacht met ons mee wat onze wensen waren.
  Het eind resultaat is echt prachtig geworden.
  Haar begeleiding was heel fijn maar je voelde je ook echt op je gemak bij haar.

  Echt een dikke aanrader om hier je fotoshoot te laten doen !!

  En zelfs voor mindervalide mensen is het heel goed te doen om hier je te laten fotograferen, ze heeft een grote ruimte om te fotograferen en om te kleden, je kan zelfs vanuit je rolstoel gefotografeerd worden, lift in het gebouw etc.

 5. 5 out of 5

  Bregtje

  Weer een superleuke shoot gehad! Zelf wisten we niet precies wat we wilden. Door de aanwijzingen van Milou kregen we er steeds meer plezier in en hebben we nu prachtige foto’s! Ook ons zoontje werd helemaal betrokken in de shoot en gedroeg zich door de goede aanwijzingen als waar fotomodel.

 6. 5 out of 5

  Manisha

  Wederom een super fijne shoot gehad. Fijne sfeer en geweldige foto’s ontvangen. Geen spijt van!

 7. 5 out of 5

  Zhao

  Excellent service! we are very happy about the photos! Had a very good shooing time, always have nice experience with Milou!

 8. 5 out of 5

  rosslyn

  Het was een superervaring! Heel erg bedankt Milou.😊

 9. 5 out of 5

  Yvonne

  Wij hebben een familieshoot gedaan met 4 volwassenen(opa/oma/papa/mama) en onze kleindochter van 3. Milou heeft ons heel fijn begeleid zodat de kleine meid super mooi en relaxed op de foto’s staat. Heel ontspannen allemaal. Onze wensen zijn super goed op de plaat gelegd. Ook de achtergrond is mooi uitgekozen. Een heel mooi aandenken voor altijd . Top

 10. 5 out of 5

  Sanne

  Wat een superleuke ervaring was dit zeg!!! Een hele aardige, lieve fotografe die echt naar jouw kijkt en naar de wensen die je hebt.
  Hierbij wordt op een eerlijke manier met je meegedacht.

  Zenuwen hebben is absoluut niet nodig bij Milou.

  De foto’s waren super gaaf en deze waren snel klaar.

  Zeker een aanrader.

 11. 5 out of 5

  Annet

  Vanaf het moment dat ik de foto’s van Milou zag, wist ik dat ik bij haar een shoot wilde doen.
  Super goede intake en stelt je op je gemak(nu heb ik totaal geen schaamte)
  We gingen supersnel om zoveel mogelijk te kunnen doen in een uur tijd.
  11 foto’s besteld, 8 was te weinig 🤣
  Goed bewerkt, helemaal tevreden!! Op naar de volgende shoot, want dit werkt verslavend!

 12. 5 out of 5

  Blagica

  I used the services of PhotoSessions for a professional profile picture. Via an initial short talk, Milou’s got carefully to the wanted outcome. The results were outstanding even before the editing. The price is reasonable, considering you can choose the best from the many pictures taken during the session. She is super cooperative and promptly responsive. Warmly recommended!

 13. 5 out of 5

  Kim Visser

  Wat een fijne ervaring! Milou zorgt voor een fijne, veilige sfeer, luistert naar je en denkt mee. De foto’s zijn prachtig geworden! Ik kan het iedereen aanraden!

 14. 5 out of 5

  Suzan

  Ik ben enorm onder de indruk van de kunde van Milou! Haar persoonlijke stukje tekst op haar website is ook precies zoals ze in het echt is. Zo rustig kalm en relaxt. Ik was totaal niet nerveus. Ze luistert erg goed naar je wensen en begeleid je in het zoeken van de juiste houding voor de foto. Het viel me op hoe gemakkelijk het ging en hoe geweldig het resultaat was om te zien op haar schermpje. Toen ik de foto’s ontving was het zo gaaf! Ik voelde trots over mijn eigen lijf. Milou werkte bij mijn foto’s met licht en donker. Dit gaf de foto’s een artistiek effect. Gewoon kunst en totaal niet ordinair! Ik leerde mezelf ook op een andere manier te zien. Ook mijn vriend was onder de indruk. Het was een cadeautje voor mijn 40ste verjaardag. Maar indirect ook een cadeau aan zichzelf 😉
  Ook al was het een stukje rijden voor mij, het is het absoluut waard! Milou is een topper!!!!

 15. 5 out of 5

  Brechje

  Wij zijn heel blij met het resultaat van de zwangerschapsfotoshoot! Milou is heel prettig om mee te werken, geeft goede instructies en zorgt dat je je op je gemak voelt. Heel blij met deze blijvende herinnering aan mijn mooie babybuik:)

 16. 5 out of 5

  Femke

  Prachtige foto’s. Fijne communicatie en goede service. Zeker een aanrader.

 17. 5 out of 5

  Marloes

  Superblij met de mooie foto’s! Milou is erg professioneel en stelt je op je gemak. We hebben een heel leuke ontspannen middag gehad met een mooi eind resultaat!

 18. 5 out of 5

  Tamara

  Milou nam uitgebreid de tijd en zorgde dat iedereen op zijn/haar gemak was.
  Ze was ruim op tijd aanwezig en alles liep in een goede flow.
  Het resultaat zijn mooie, professionele foto’s!

 19. 5 out of 5

  Sebastiaan

  Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van de foto’s en ik kan iedereen een fotoshoot met Milou aanraden! Haar rust en aanwijzingen tijdens de shoot waren ook heel prettig.

 20. 5 out of 5

  Monique Beerens

  Milou spreekt eerst met je door wat je graag zou willen en neemt rustig de tijd. Hiervoor voelde ik mij erg gemakkelijk. Dit is ook terug te zien op de foto’s waar ik erg blij mee ben.

 21. 5 out of 5

  Claudia

  Al een tijdje wilde ik graag een sexy lingerie shoot, nog nooit eerder gedaan.
  Uiteindelijk de stap gezet en een afspraak gemaakt.
  Ik ben erg blij met het resultaat wat Milou heeft gemaakt en voelde mij erg op mijn gemak.
  Dankjewel voor de prachtige foto’s!!
  Echt een aanrader!

 22. 5 out of 5

  Janne

  Top! Prachtige foto’s en geweldig resultaat van mijn zwangere buik.

 23. 5 out of 5

  Chris

  Mijn vriend en ik hadden de sexy en verleidelijke koppel fotoshoot gehad bij Milou.

  Wij voelde ons meteen op ons gemak en dat zorgde ook voor een fijne sfeer.
  Tip voor de bezoekers! Neem een printje met poses mee die jij of jullie sowieso willen aanhouden. Hierdoor kan je het maximale uit de shoot halen want 1 uur vliegt zo voorbij als je het naar je zin heb🥰

 24. 5 out of 5

  Marian

  Ontzettend relaxed is alles verlopen….wat had Milou een leuk natuurlijk overwicht op onze hond. Echt een aanrader voor leuke foto’s van je lieve huisdier!

 25. 5 out of 5

  Natasja Van varik

  Super mooie foto’s
  Erg blij mee.
  En met de foto’s maken … oh zo leuk om te doen
  Heel duidelijk alles en zo gepiept

 26. 5 out of 5

  Cheyenne

  Super fijne ervaring! De foto’s zijn erg mooi en ook het maken van de foto’s is super goed gegaan. Milou heeft erg veel geduld met de baby’s en weet goed hoe ze hiermee om moet gaan. Dit was onze eerste shoot en ze heeft ons ook goed begeleid met poseren en ideeën daarvoor. Zeker een aanrader!!

 27. 5 out of 5

  Marieke

  Hele leuke ervaring . Het is een hele goede fotografe en ook de studio ziet er leuk uit. ze heeft ook nog leuke assesoires die je kunt gebruiken.

  En ook heeel belangrijk de prijs. Het is prima betaalbaar Dit is iets wat je cadeau kunt geven zonder dat er voor de persoon nog belachelijke kosten bij komen.
  Een heel duidelijke website ,overzichtelijk en eerlijk.

  Ik heb het al bij mensen aangeprezen en ik denk dat ik zelf ook nog wel een keer terug ga.

  Groetje Marieke
  .

 28. 5 out of 5

  Jaimy

  Hele goede ervaring met deze shoot!
  En de foto’s zijn echt heel mooi geworden
  Aanrader

 29. 5 out of 5

  Ramona

  Voor mijn nieuwe baan had ik een professionele profielfoto nodig. Na wat speurwerk op internet kwam ik terecht bij Milou. Een leuke korte spontane fotosessie met een mooi eindresultaat. Milou geeft tijdens de sessie tips over je houding en blik. Erg fijn!

 30. 5 out of 5

  Lior

  Milou is amazing! She designed the scenes like an expert and made me feel so comfortable. The end result looks amazing. I never thought this would be such a fun experience. Looking forward to the next time.

 31. 5 out of 5

  Yvonne

  Ik heb een hele fijne shoot gehad bij Milou. Superaardige vrouw die alles rustig en duidelijk uitlegt, ze stelt je op je gemak en uiteraard zijn het prachtige foto’s!

 32. 5 out of 5

  Bart

  Super mooie foto’s en super begeleiding. had et bij niemand anders willen doen!

 33. 5 out of 5

  Martine

  Leuke familie foto sessie met Milou! Neemt alle tijd, heeft goede ideeën en de foto’s zijn prachtig.

 34. 5 out of 5

  Patricia

  Een hele prettige ervaring gehad. Milou is heel professioneel en aardig. Goede begeleiden door de fotoshoot. Super mooie foto’s ontvangen. Een echte aanrader!

 35. 5 out of 5

  Joshja

  Milou is een geweldige fotokunstenaar! Zij zorgt ervoor dat de nadruk wordt gelegd op al je mooie kanten (die zag ik zelf eerder niet eens). Ik had het niet durven dromen maar wat een waardevolle herinnering. Zeker omdat ik binnenkort word geopereerd vanwege borstkanker. Milou kan iederéén mooi op de foto zetten! Ik was meteen op mijn gemak bij haar en dezelfde dag ontving ik al de voorbeeldfoto’s om uit te kiezen. Niet twijfelen, gewoon doen!

 36. 5 out of 5

  Demi

  Milou is een zeer professionele fotograaf! Ik heb me echt op mijn gemak gevoeld bij haar en het resultaat is prachtig, ik ben er super blij mee.

 37. 5 out of 5

  Bianca

  We hebben een fotoshoot met ons gezin én hond gehad. Milou zorgde voor een gezellige en ontspannen sfeer en dat zie je ook duidelijk terug op de foto’s. Bedankt Milou!

 38. 4 out of 5

  Ronald Peeters

  Met ons gezin van 5 laatst een fotoshoot gedaan, was erg ontspannen sfeer. Milou nam vooraf de tijd voor afstemming met ons allen en we hadden tijdens de foto shoot veel plezier. Het resultaat is naar wens, bedankt!.

 39. 4 out of 5

  Maud

  Ik liep al langer met het idee in mijn hoofd om een sexy fotoshoot te laten maken. Na lang twijfelen en veel moed te hebben verzameld dan toch de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak geboekt bij Milou waar ik met veel zenuwen de studio binnenstapte. Alles ging zo relaxed dat ik me al snel op mijn gemak voelde. Milou nam alle tijd en vertelde steeds precies wat ik moest doen. Het resultaat mag dan ook absoluut gezien worden. Ook als je geen ‘strak’ lijf hebt zoals ikzelf zeg ik nu toch : DOEN!!!

 40. 5 out of 5

  Anne

  Hele leuke shoot gehad met Milou en wat weet ze de kanten waar je blij mee bent uit te vergroten en de onzekere puntjes naar de achter grond te laten gaan. Dankjewel Milou! Heel blij met het resultaat.

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
  Ik beantwoord graag al je vragen!

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Andere suggesties…