Fotograaf bij je thuis of op locatie

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Fotoshoot
Fotograaf Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.78 van 5

Bij de ‘Fotoshoot op locatie’ ga je er samen met mij en m’n camera op uit in een fotoshoot bij jou thuis of op een andere door jouw gekozen locatie. Voordelen van een fotoshoot op locatie zijn ondere de unieke foto’s die je er aan over houdt. Spelende kinderen in hun eigen omgeving leveren bijvoorbeeld al snel een ontspannen en spontaan resultaat op. Bij deze fotoshoot wordt meestal geen gebruik gemaakt van vaste achtergronden of extra apparatuur, waardoor er veel ruimte overblijft om verschillende plekken en ideeën uit te voeren. … Lees meer

4.78 uit 5 gebaseerd op 779 beoordelingen
Lees mijn 779 beoordelingen

Deze maand:143,50 128,50

Waarom je de fotoshoot op locatie zou moeten doen

Ik werd een tijd geleden in oktober gebeld door een koppel voor een zwangerschapsfotoshoot op locatie. Ze waren in die tijd op datum X precies 1 jaar getrouwd en nu dus zwanger van hun eerste kindje. Het kasteel waar ze een jaar eerder getrouwd waren stond in een mooie omgeving, een soort herfstig sprookjestafereel. Deze locatie en deze datum waren overduidelijk bijzonder voor dit koppel,  een hele goede reden dus om deze fotoshoot ook dáár plaats te laten vinden. Was het koud? Ja. Was het het waard? Ja, want deze omgeving zorgde wel voor de perfecte herinnering.

Bij de ‘Fotoshoot op locatie’ kom ik naar de locatie die jullie samen hebben uitgekozen om mooie passende foto’s te maken bij jullie verhaal. Het kan hier gaan om foto’s van jullie gezin/een koppelshoot op locatie, zwangerschapsfotografie met romantische foto’s in huis of een newbornshoot bij jullie thuis, zodat jullie niet meteen al alles van hot naar her hoeven te sjouwen. Net wat jullie willen! Binnen/buiten, in principe is alles mogelijk. Bij twijfel kun je altijd even bellen of mailen.

Wat krijg je

Een fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kiezen jullie thuis met behulp van een online selectie-album de 8 mooiste foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Hoe gaat de fotoshoot op locatie in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en hierna gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Fotoshoot op locatie’. Ik zal tijdens deze fotoshoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan minimaal het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jullie: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Jullie weten daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s… of eigenlijk: álle foto’s die je in bladen tegenkomt worden met zorg (meestal dan, op wat photoshopfails na) bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren, toffe effecten toepassen, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
Bij fotoshoots op locatie kunnen extra reiskosten worden gerekend, als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de kosten!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 1 outfit meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

779 reviews for Fotograaf bij je thuis of op locatie

 1. 5 van 5

  Guido

  Milou zorgde voor een ontspannen sfeer en gaf goede aanwijzingen. Het resultaat is er dan ook naar! Dankjewel!

 2. 5 van 5

  Jasper

  Na een familiefotoshoot en zwangerschapsfotoshoot, nu ook een profielfotoshoot gedaan bij Milou. Wederom naar volle tevredenheid. Milou heeft de fijne eigenschap dat ze heel gemakkelijk een ontspannen sfeer kan creëren. Het resultaat daarvan is zichtbaar: leuke, ontspannen foto’s die erg mooi zijn geworden. Inmiddels is de afspraak voor een nieuwe familiefotoshoot alweer gemaakt; we kijken ernaar uit.

 3. 4 van 5

  Anne

  Milou is very friendly. The process was enjoyable. The output is great. The small studio space was great for my professional portrait.

 4. 5 van 5

  Diana

  Super fijne persoonlijkheid om mee samen te werken!!! Denkt goed mee !!!

 5. 5 van 5

  Suzanne

  Wederom een hele fijne ervaring, waarbij Milou de aangedragen ideetjes gebruikt, maar ook zelf weer hele originele tips heeft voor een mooie foto. Ze wist ons zoontje van net 2 jaar op een leuke manier te motiveren, zodat hij toch op de juiste manier op de foto kwam.

  We komen graag terug voor een volgende shoot, want we zijn zeer tevreden!

 6. 5 van 5

  Eliane

  Milou is een heel prettig persoon om mee te werken. Ze weet je op je gemak te stellen, wat zeer fijn is tijdens een erotische shoot! Ze geeft poseertips waar nodig en helpt met het kiezen van de juiste kleding.

  Wij zijn heel blij met onze nabewerkte foto’s!

 7. 5 van 5

  Miranda Canisius

  We hebben een mama-dochter fotoshoot gedaan bij Milou en wat was het leuk. De foto’s zijn prachtig geworden. Daarom zullen we Milou ook aan iedereen aanraden!
  Dank je wel Milou!

 8. 4 van 5

  Suzan

  Milou heeft onze trouwdag op een mooie manier vastgelegd. De fotoshoot voelde natuurlijk en ongedwongen. Ze weet je goed op je gemak te stellen!
  We zijn erg blij met het eindresultaat.

 9. 5 van 5

  Gerry

  Na een spannende tijd van wachten, was het zover. Naar de fotoshoot in Eindhoven.

  Ik had een sexy erotische fotoshoot geboekt van 1,5 uur. De tijd vloog jammer genoeg voorbij, een geweldige ervaring, zeker omdat dit de eerste keer was.

  Na de koffie aan de slag. Milou stelt je op je gemak, en begint met het maken van wat algemene foto’s, langzamerhand verdwijnt er hier en daar wat kleding, maar omdat de spanning weg is gaat alles als vanzelf. Ook het naakt poseren gaat uiteindelijk vanzelf. Milou geeft duidelijk aan hoe je, je moet positioneren.

  Dezelfde dag nog de onbewerkte foto’s ontvangen, maar omdat alle foto’s goed zijn is het moeilijk een keuze te maken, daarom maar besloten om wat extra foto’s te laten bewerken.
  Na een dag of tien de bewerkte foto’s in kleur en zwart wit ontvangen. Er is werkelijk niets op aan te merken.

  Kortom een geweldige ervaring, zowel voor, tijdens en na de fotoshoot, goed en duidelijk contact.
  Zeker de moeite waard. Ga zeker nog eens terug voor een herhaling van deze geweldige ervaring.

  Milou bedankt voor de prettige sfeer tijdens, en de mooie foto’s van de fotoshoot.
  Ik kom zeker nog eens terug.

 10. 5 van 5

  Marloes

  Ik kan deze shoot iedereen aanraden! Milou is niet alleen een super leuke meid maar stelt je op je gemak en heeft hele leuke ideeën als je zelf niet zo ervaren bent (zoals ik dus hihi) bij deze Milou, nogmaals super bedankt voor deze leuke ervaring!

 11. 4 van 5

  Willem

  leuk kado om te geven z’n fotoshoot. was om leuk om samen te ervaren en met Milou samen te werken en te kijken hoe ze iemand op de juiste manier weet te instrueren om zo mooi op de foto te zetten.
  nu samen genieten van het mooie resrultaat . bedankt.

 12. 5 van 5

  Timo

  Allereerst is de fotoshoot het geld absoluut waard! De prijs/kwaliteit verhouding is absoluut goed.

  Verder vond ik de begeleiding van Milou heel klantgericht en vriendelijk. Ze kijkt echt naar de persoon en hoe hij/zij de fotoshoot wil beleven. Vervolgens past ze haar aanpak hierop aan. Een absolute aanrader!

 13. 5 van 5

  Angelina

  Van te voren best nerveus.
  Want, hoe moet je staan, liggen, kijken?
  Maar Milou stelde ons meteen op ons gemak.
  Zij helpt je met kleding, styling.
  Het ging eigenlijk als vanzelf, want Milou zegt precies hoe je het beste kan staan, liggen en kijken.
  De resultaten super mooi!
  Lastig om te kiezen, dus hebben er nog 4 bij gekozen.
  Gisteren de bewerkte foto’s ontvangen.
  Zeer blij met het resultaat!
  Dank je wel Milou voor alles!

 14. 5 van 5

  Geertje van de Ven

  Erg leuke shoot gehad met mooie foto’s als resultaat. Milou was erg goed met ons zoontje. Veel waar voor je geld!

 15. 5 van 5

  Schevernels Denise

  De fotoshoot is heel vlotjes en op een fijne manier verlopen. We werden vriendelijk onthaald en de fotograaf nam ons heel gemoedelijk mee in de verschillende houdingen.
  We zijn als koppel super blij met het resultaat. Zeker voor herhaling vatbaar.

 16. 5 van 5

  Stefaan

  Zeer leuke ervaring met Milou. We vonden het allemaal een beetje spannend, maar Milou zorgt ervoor dat je je snel ontspant. Ze geeft goed advies, helpt je bij de houdingen en doet goede suggesties.
  Vooral de afhandeling van de bestelling hebben we goed weten te waarderen. Alles zeer professioneel. Na ontvangst van de foto’s wilden we één foto nog wat laten aanpassen. Eén mailtje met mijn vraag, en dezelfde dag nog was ons verzoek ingewilligd.
  Top!

 17. 4 van 5

  Ivy

  Fijne sfeer en de fotografe was een leuke, spontane meid. Veel ervaring en kennis waardoor het mooie foto’s zijn geworden. Ze kwam zelf ook met ideeën en de foto’s hadden we achteraf snel binnen.
  Wat we minder vonden was het tijdsbestek, het mocht echt geen 5m uitlopen terwijl we maar 4 verschillende settingen hadden geprobeerd en we graag nog wat meer gevarieerde foto’s wilden.

 18. 5 van 5

  Tom

  Zeer positieve ervaring voor en na de fotoshoot.
  Milou verstaat haar vak en is bereid in volledig overleg te werken/

  Mooie foto’s.

 19. 5 van 5

  Michelle

  Ik ben zeer tevreden en super blij met het eindresultaat!
  Milou laat je op je gemak voelen en helpt je waar nodig met houdingen en tips.
  Daarbij vind ik de website en de afhandeling van je bestelling top!

  Milou ga zo door want ik vond het een super ervaring.

  Dankjewel.

 20. 5 van 5

  Waldo

  Wij hebben eerder ervaring met Milou gehad toen we samen een creatieve fotoshoot deden.

  Toen de vraag beantwoord moest worden over wie de foto’s moest maken bij de bruiloft was er geen enkele twijfel over wie we wilden hebben!

  Zij was de enige fotograaf voor zowel de fotoshoot als de reportage van de dag. Een flinke uitdaging, maar geen probleem voor haar. Tijdens de fotoshoot was ze precies zoals we haar al gewend waren. Ze geeft simpele en duidelijke instructies waardoor je geen model hoeft te zijn om goed op de foto te staan. Maar wat Milou werkelijk uniek maakt is haar inzicht in wat natuurlijke houdingen zijn waar je zelf in vervalt. Zo maakt ze vaak ook tussendoor prachtige foto’s die heel goed passen bij wie je bent.

  Gedurende de bruiloft hebben we van meerdere mensen complimenten gekregen over de onopvallende wijze waarmee Milou zich door de mensen begeeft. Ik moet zeggen dat ik haar aanwezigheid tijdens de ceremonie nauwelijks opgemerkt heb. En dat is ook goed natuurlijk.

  Maar dan: het eindresultaat. WOW, wat een prachtige foto’s! Onze ceremonie is zo prachtig vastgelegd. Alle cruciale momenten zijn precies goed op de gevoelige plaat gevangen!
  De foto’s van het feest waren ook echt geweldig. We kijken met veel plezier terug op onze dag dankzij deze mooie foto’s!

 21. 3 van 5

  Karin

  leuke ervaring

 22. 5 van 5

  Johanna

  Ik heb mezelf het cadeau gegeven dat ik 30 jaar geleden ooit wenste.
  Nu ben ik 60 en een heel mooie serie foto’s rijker.
  Zeer gezellige uren met Milou gehad.Prijs/kwaliteit/service is heel goed!
  Ik kan het iedereen aan raden:
  Maak jezelf blij, het is echt geen gedoe, laat een fotoshoot maken bij Milou!

 23. 4 van 5

  Wendy

  Ik zag een beetje tegen de sessie op, sta liever zelf achter de camera dan ervoor. Maar met Milou ging het allemaal vanzelf. Misschien boek ik volgend jaar gewoon weer een sessie.

 24. 4 van 5

  Diana

  Ben zeer tevreden ,vond het een hele leuke ervaring …
  Aanbevelingswaardig !!!!!!!!!!!!

 25. 5 van 5

  Patrice Esajas

  Via deze weg een bedankje aan de fotograaf.
  Haar vriendelijkheid, haar professionaliteit en de omgang met ons hebben wij als zeer prettig ervaren
  5 sterren is het hoogste wat je kunt geven, maar ik geef haar een extra ster
  Ben je op zoek naar een fotograaf voor jou shoot? Niet verder zoeken maar meteen Milou boeken
  Dank je voor deze mooie ervaring

 26. 4 van 5

  Remco en Lieke

  Milou heeft een ons een prachtige gezinsfotoshoot bezorgd met ons kleine mannetje erbij. De foto’s zIjn van erg goede kwaliteit en ze zien er ‘spontaan’ uit. Dit kwam mede door het enthousiasmerende en ‘lekker losjes’ gevoel tijdens de shoot! Al met al heel tevreden.

 27. 5 van 5

  Else Van Selst

  Milou heeft onze bruiloft gefotografeerd! Het was echt fantastisch. De foto’s zijn erg mooi en origineel. We zijn er erg blij mee

 28. 5 van 5

  Linda & P.

  We vinden het resultaat boven verwachting. De sfeer op de foto’s is bijna voelbaar. Genoten van de sexy-erotische fotoshoot. Jammer dat de tijd voorbij vloog. Een aanrader als je eens iets anders wilt dan standaard. Van avondkleding tot volledig naakt, het mag allemaal en je kunt je eigen grens aangeven. Milou, dank voor je professionaliteit en gezelligheid.

 29. 5 van 5

  Gwendolyn Kilic

  Ondanks dit onze eerste fotoshoot was,voelde we ons erg op ons gemak bij Milou!
  Ze denkt mee voor originele ideeën maar het is geen probleem als je zelf met ideeën en of accessoires komt.
  We hebben een erg leuke middag gehad en wat zijn we blij met het resultaat!!
  Zeker een aanrader!!
  Bedankt Milou!

 30. 5 van 5

  Brechje

  We zijn heel blij met de foto’s. Online vond ik de style die ik mooi vond en die bood Milou aan. We moesten er lang voor rijden en terug in een lange file, maar zijn erg tevreden met het eind resultaat. De shoot verliep soepel, professioneel en ontspannen. Aanpassingen aan de foto’s was ook geen probleem. Het was fijn voorbereid op de shoot aan te komen om goed duidelijk te kunnen maken wat en hoe we het wilden. Bedankt Milou

 31. 5 van 5

  Kaja

  Ik had een fotoshoot geboekt, meerdere malen van te voren gedacht, waarom doe ik dit en kan ik nog afbellen. Toch gegaan, direct vanaf het begin stelt Milou je zo op je gemak, geen moment meer zenuwachtig oid geweest. Na de shoot de foto’s snel binnen, doordat Milou zo veel mooie foto’s had gemaakt was de keuze nog moeilijk. Maar keuze doorgegeven en super snel al de na bewerkte foto’s binnen gekregen. Een foto af laten drukken op canvas en cadeau gegeven. Die persoon was er erg blij mee!!
  Milou bedankt!

 32. 5 van 5

  Dave

  Zeer goed en fijn contact vooraf en gedurende de shoot. Milou vraagt goed door wat je met de gemaakte foto’s wilt gaan doen. Super snelle levering van de bewerkte en zeer geslaagde foto’s. Thanks Milou.

 33. 5 van 5

  Renata Bignardi

  Met gepaste spanning in deze shoot begonnen. Het was echt geweldig. Milou was super. In het traject naar de sessie toe maar ook tijdens de shoot. Volledig ontspannen, gigantisch veel lol en een zeer professioneel resultaat. Wij geloofde onze ogen niet bij het zien van onze foto’s. Echt enorm bedankt…een prachtig resultaat…en we gaan zeker terugkomen. Bedankt voor deze bijzondere maar vooral gezellige ervaring.

 34. 5 van 5

  Bart

  Perfecte service: snel, professioneel en vriendelijk. Een aanrader!

 35. 5 van 5

  Tineke de Jong

  Wij hebben genoten van de prachtige foto’s en ook zeker van de fotoshoot zelf. Was een hele leuke en ontspannen middag.

  Tineke & Peter.

 36. 5 van 5

  Kelvin

  De shoot was erg prettige, mooie nabewerking.
  Ik ben heel erg tevreden.

 37. 5 van 5

  Ilse

  Een geweldige ervaring! Milou is erg professioneel en stelt je meteen op je gemak. Ik had dit nog nooit eerder gedaan maar Milou gaat zo relaxt te werk dat het heel natuurlijk voelt om jezelf te positioneren voor de foto’s. Het resultaat is prachtig en de ervaring is een absolute aanrader.

 38. 5 van 5

  Camilo

  Super!

 39. 5 van 5

  Gerry

  Ongeveer een week geleden de erotische fotoshoot geboekt bij Milou, ondanks dat de shoot nog moet plaatsvinden, al een goed positief contact gehad met Milou via de mail. Ik kan met al mijn vragen over de shoot goed terecht, en krijg direct antwoord.
  Ik vind het wel spannend om voor het eerst deze shoot te gaan doen, maar omdat Milou mij al diverse tips en suggesties gegeven heeft, kijk ik er wel naar uit.

 40. 5 van 5

  Rob Lammers

  Goede value for money. Erg tevreden!

 41. 3 van 5

  Ellen Bongers

  Het was een gezellige shoot! De fotografe deed het erg leuk en droeg leuke ideeën aan. Fijn dat ze meedacht over kleding en kleurcombinaties. Ook achteraf heeft ze onze wensen kunnen waarmaken met betrekking tot bewerking van een foto! Heel fijn!
  Een nadeel vond ik wel dat het erg lastig kiezen is uit de foto’s als ze zo klein zijn en ook nog helemaal niet bewerkt (bv. een schilderij dat op de achtergrond staat of de rand van het witte doek)

 42. 5 van 5

  Anke van Kilsdonk

  Wij zijn heel tevreden met Milou. Niet voor niets was dit de tweede shoot met haar. Nu met 10 personen en iedereen kreeg aandacht en ook iedereen was enthousiast door haar benadering. Ook leuke ideeen voor de foto’s. Heel erg bedankt.

 43. 5 van 5

  Michel en Lilian Goedendorp

  Wij hebben de sexy en verleidelijk voor koppels shoot gedaan. Super mooie fotos geworden. Je word zeker op je gemakt gesteld dat is zeer prettig zeker bij de bloot fotos ontspannen sfeer. Heb je dit altijd wel eens willen doen. Moet je zeker hier een boeking doen krijg je echt geen spijt van

 44. 5 van 5

  Anouk

  De fotoshoot was heel gezellig en tegelijk super professioneel. Goede tips over de beste houding. Al met al een leuke ervaring met goede foto’s als resultaat.

 45. 5 van 5

  Florianne van Os

  Heel tevreden over de fotoshoot. Ze stelt je op je gemak en bespreekt vooraf goed hoe je de foto’s zou willen, resultaat zijn we heel blij mee!

 46. 5 van 5

  Mandy van Bergen

  Ik vond de start van de fotoshoot erg spannend gezien dit de eerste keer was. Echter was er direct een ontspannen sfeer en vloog de tijd voorbij. Milou nam de tijd voor mijn voorbeelden en gaf er een fijne draai aan. De foto’s zijn echt erg mooi geworden en ik ben trots op het resultaat.

 47. 5 van 5

  Carmen

  Ontspannen sfeer, wordt veel tijd voor je genomen met als eind resultaat prachtige foto’s!

 48. 5 van 5

  jantine

  Hartstikke leuke en fijne shoot. Er zijn mooie foto’s uitgekomen.

 49. 5 van 5

  Terry

  Het was voor mij de eerste keer en best wel behoorlijk spannend.
  Ik werd op mijn gemak gesteld na een kennismakingsgesprek en het viel me heel erg mee. Ik vond het gewoon leuk. Het heeft me ook zelfvertrouwen gegeven deze sessie. Prachtige foto s en netjes, niet ordinair, want daar was ik beetje bang voor, maar echt supermooi! Ik kan iedereen haar aanbevelen.

 50. 5 van 5

  La Toya

  Ik had een zwangerschapsshoot geboekt bij Milou. Vooraf had ik nog wat vragen en het mailcontact verliep erg vlot. Tijdens de shoot voelde ik mij volledig op mijn gemak bij Milou. Ze zegt precies wat je moet doen tijdens een pose. Houdt rekening met de lichamelijke belasting. En het eindresultaat is mooier dan ik had gehoopt!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Fotograaf Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email momenteel tijdelijk in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Misschien vind je deze ook leuk…