Fotograaf bij je thuis of op locatie

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.86 out of 5

Bij de ‘Fotoshoot op locatie’ ga je er samen met mij en m’n camera op uit in een fotoshoot bij jou thuis of op een andere door jouw gekozen locatie. Voordelen van een fotoshoot op locatie zijn ondere de unieke foto’s die je er aan over houdt. Spelende kinderen in hun eigen omgeving leveren bijvoorbeeld al snel een ontspannen en spontaan resultaat op. Bij deze fotoshoot wordt meestal geen gebruik gemaakt van vaste achtergronden of extra apparatuur, waardoor er veel ruimte overblijft om verschillende plekken en ideeën uit te voeren. … Lees meer

Deze maand: 173,50

Waarom je de fotoshoot op locatie zou moeten doen

Ik werd een tijd geleden in oktober gebeld door een koppel voor een zwangerschapsfotoshoot op locatie. Ze waren in die tijd op datum X precies 1 jaar getrouwd en nu dus zwanger van hun eerste kindje. Het kasteel waar ze een jaar eerder getrouwd waren stond in een mooie omgeving, een soort herfstig sprookjestafereel. Deze locatie en deze datum waren overduidelijk bijzonder voor dit koppel,  een hele goede reden dus om deze fotoshoot ook dáár plaats te laten vinden. Was het koud? Ja. Was het het waard? Ja, want deze omgeving zorgde wel voor de perfecte herinnering.

Bij de ‘Fotoshoot op locatie’ kom ik naar de locatie die jullie samen hebben uitgekozen om mooie passende foto’s te maken bij jullie verhaal. Het kan hier gaan om foto’s van jullie gezin/een koppelshoot op locatie, zwangerschapsfotografie met romantische foto’s in huis of een newbornshoot bij jullie thuis, zodat jullie niet meteen al alles van hot naar her hoeven te sjouwen. Net wat jullie willen! Binnen/buiten, in principe is alles mogelijk. Bij twijfel kun je altijd even bellen of mailen.

Wat krijg je

Een fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kiezen jullie thuis met behulp van een online selectie-album de 8 mooiste foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Hoe gaat de fotoshoot op locatie in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en hierna gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Fotoshoot op locatie’. Ik zal tijdens deze fotoshoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan minimaal het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s die je in bladen tegenkomt en ook steeds meer foto’s op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren,  experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto’s van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto’s wilt of alsnog een backup van je foto’s kunt maken.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
De genoemde prijzen gelden bij een fotoshoot in de direct omgeving van de studio in Eindhoven of Venlo (loopafstand).  Heb je een specifieke locatie in gedachten? Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik wat de totaalprijs gaat zijn!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 1 outfit meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden Fotograaf
9,7
4.86 out of 5
Gebaseerd op 1540 reviews
 1. 5 out of 5

  N

  Ja wat kan ik eigenlijk nog toevoegen aan deze prachtige lijst aan reviews?
  Twijfel je over de shoot? Dat heb ik ook lang gedaan. Want mijn foto’s kunnen toch nooit zo mooi worden als wat ik op de website zie?
  Dus wel! Bedankt Milou.

 2. 5 out of 5

  Robert

  Hele vakkundige fotografe die het mooie accentueert en echt de passie tussen ons weet vast te leggen! Bijzonder blij met het eindresultaat, iets waar we nog jaren plezier van zullen hebben.

 3. 5 out of 5

  Erik Weijters

  We zijn heel blij met de foto’s.
  Ook het geduld van Milou en hoe lief ze voor ons kindje was zijn wij heel blij mee.
  Dankjewel voor de mooie foto’s en tot de volgende keer.

 4. 5 out of 5

  Christel

  Vriendelijk en professioneel. Het was snel, kort maar krachtig.

 5. 5 out of 5

  Wesley Wolf

  Het was in het algemeen een top ervaring, de sfeer was leuk en je voelde je gelijk thuis vanaf het moment dat je binnen kwam.
  En natuurlijk prachtige foto’s gekregen, voor ons zeker nog iets om nog eens te doen.

 6. 5 out of 5

  David

  Ik had geen ervaring met shoots en was wat onzeker over mij zelf. Contact met Milou verliep super spontaan en er werd snel gereageerd. Zij gaf een vertrouwd gevoel en was erg geduldig. Ik heb de shoot als prettig en leuk ervaren, begeleid goed en creatief. Uiteindelijk heb ik een mooi resultaat waar ik erg blij mee ben. Zeker een aanrader!

 7. 5 out of 5

  Zoey

  Milou is a very professional photographer. We had a very happy experience and we are satisfied with these photos.

 8. 5 out of 5

  Suzanne

  Hele fijne fotoshoot gehad afgelopen vrijdag bij Milou! Ze weet waar ze het over heeft en heeft mooie ideeën.
  Fijne en gezellige sfeer, mooie jurken voor de zwangerschapsfotoshoot en ik voelde mezelf goed op mijn gemak. Ik ben heel blij met de foto’s!

 9. 5 out of 5

  Joyce

  De shoot was weer heel relaxed! Foto’s zijn prachtig geworden! Dank je wel weer!

 10. 5 out of 5

  Alexandra

  Afgelopen zaterdag een sexy shoot gehad bij deze geweldige fotografe.
  Het was voor mij wat spannend om te doen maar toen ik er eenmaal was ging het als vanzelf. Echt een super ervaring……

 11. 5 out of 5

  Nikki

  Hele leuke shoot gehad! Lekker comfortabel en toegankelijk!

 12. 5 out of 5

  Rene

  Super leuke fotoshoot gehad met Milou!

  Heel ontspannen sfeer, wat zowel ons als de hondjes heel erg op het gemak stelde. Verder veel ruimte voor onze wensen en inbreng en ook leuke ideetjes vanuit Milou om de shoot compleet te maken.

  Uiteindelijk een hele bumps fotos gekregen, waardoor het nog heel lastig was om een keuze te maken aangezien ze allemaal erg goed waren gelukt. Na ongeveer een week, hebben we de bewerkte foto’s gekregen en waren we super tevreden. Iedereen om ons heen was in koor ‘wauw wat mooi’. Je krijgt 100% goede en mooie resultaten voor de prijs die je betaalt.

  Milou is een zeer prettige en kundige fotografe, die we zeker kunnen aanbevelen!

 13. 5 out of 5

  Denise

  Super fijne shoot gehad! Wist niet wat ik kon verwachten maar het eindresultaat is boven mijn verwachtingen! Ze helpt heel goed bij het maken van de foto’s. Binnenkort weer terug!!!

 14. 5 out of 5

  Cindy

  Het was een super leuke ervaring, bedankt Milou voor de mooie foto’s!

 15. 5 out of 5

  Ans

  Super leuke fotoshoot gehad.
  Een relaxte sfeer, goede tips en begeleiding. Kortom een fijne ervaring!
  De nabewerking was super en ook leuk dat we de foto’s in het zwart-wit erbij kregen.

  Bedankt Milou!

 16. 5 out of 5

  linda

  Lieve Milou,

  Ik vond de fotoshoot super leuk, omdat ik steeds mocht wisselen van kleding je goed zei hoe ik bijvoorbeeld mijn hoofd moest houden.
  Ik had zelf veel goede ideetjes en jij maakte heel goed de foto’s.
  Ik vond het leuk dat ik spulletjes mocht pakken en op het skateboard mocht staan. Dankjewel dat ik er mocht zijn. Ik vond het superdepuperdepuperdepuper leuk!

  Dag!
  Groetjes van Liselot(6,5 jaar)

  Dankjewel Milou voor jou invoelen bij onze dochter. Dat zij ruimte kreeg voor haar ideeën en zij tijdens de fotoshoot letterlijk groeide in zelfvertrouwen. Dat ze gezien werd in wie ze is en in wat ze wilt. Dat was precies de reden voor de fotoshoot. Tot een volgende keer!’

  Groetjes Linda(mama Liselot)

 17. 5 out of 5

  Maurice

  Milou heeft ons gezinnetje voor de tweede keer prachtig vastgelegd. Wij zijn erg tevreden over de foto’s en het gemak van de boeking, afhandeling en nabewerking.

 18. 5 out of 5

  Michel

  Super sympathieke Milou maakt foto’s van je alsof je een fotomodel bent

 19. 5 out of 5

  Erinda

  Milou is fantastic!! Professional, creative full of ideas and positive energy!
  I never thought I would feel so comfortable and yet Milou’s positive energy allowed me to be me… And to dare to share ideas that Milou created beautifully!!!

 20. 5 out of 5

  Rik

  Het was erg leuk om te doen, als twee onervaren ‘modellen’.
  Je wordt goed begeleidt en er hangt een relaxte sfeer.
  Er worden leuke voorstellen gedaan, maar ook eigen inbreng is zeker mogelijk. Hier wordt goed in mee gedacht.
  Verder is het leuk dat de foto’s zowel in kleur als in zwart/wit worden aangeboden.
  Kortom, super!

 21. 5 out of 5

  Mariska

  Superfijne shoot gehad! Heel relaxed en heel blij met de foto’s!

 22. 5 out of 5

  sanne

  Hele mooie fotoshoot gehad, meteen op mijn gemak bij Milou

 23. 5 out of 5

  Ingrid

  Een maand geleden een erotische shoot laten doen en ben erg tevreden. Het zijn hele mooie foto’s geworden met heel veel dank aan Milou!! door haar duidelijke en goede uitleg/ aanwijzingen is het eindresultaat echt geweldig geworden.

 24. 5 out of 5

  Demi

  We hebben Milou gevraagd voor het fotograferen van onze bruiloft en een bruidsfotoshoot. De foto’s van de bruidsfotoshoot hebben we al ontvangen en deze zijn super mooi geworden! Ze is heel goed in het zien van mooie beelden en ze is ontzettend enthousiast. We zijn heel blij dat we haar op onze bruiloft erbij hadden als fotograaf en zijn ook heel benieuwd naar de rest van de foto’s!

 25. 5 out of 5

  Jeroen

  Alles super. Moois beelden, goede nabewerking, resultaat top. Ontspannen manier van werken door Milou zorgt ervoor dat iedereen zich prettig voelt. Komt het resultaat ten goede.

 26. 5 out of 5

  Anoniempje

  Wat een gave en leuke ervaring! Was heel zenuwachtig maar de zenuwen waren zo weg. Kreeg de juiste aanwijzingen en posities waardoor het heel relax werd. Het resultaat mag er zeker zijn. Heel erg blij mee. Zeker voor herhaling vatbaar!!

 27. 5 out of 5

  Tim

  Milou is een hele aardige, behulpzame fotograaf die graag met je meedenkt. Mede door haar fijne energie heb ik daar een gezellige fotoshoot gehad. De foto’s zijn gelukt en de service was snel. Voor een volgende shoot, zal ik Milou zeker weer overwegen.

 28. 5 out of 5

  Debbie

  De fotoshoot was erg leuk! In het begin weet je niet wat je kan verwachten, maar Milou is super duidelijk en geeft hele fijne instructies. Ze luistert echt naar de wensen en ideeën die we hadden en we zijn erg blij met het eindresultaat. Ik zou de volgende keer zeker weer een fotoshoot bij haar boeken!

 29. 5 out of 5

  Sarah

  Wat was ik zenuwachtig maar wat stelde Milou mij op mijn gemak.
  Mijn zenuwen waren vrij snel weg.

  Ik ben normaal iemand die niet graag op foto staat en heb al helemaal geen ervaring met poseren dus ik had een beetje schrik voor het resultaat.
  Maar Milou zegt je heel goed wat je moet doen, hoe je moet staan, kijken, enz…
  Mijn foto’s waren prachtig, ik ben er oprecht blij mee en heel fier op!!!

  Ik heb ook al heel veel positiece reacties gehad van mensen, allemaal zeggen ze…wat een prachtige, stijlvolle foto’s!!!

  Bedankt lieve Milou, voor deze ervaring en de prachtige foto’s.

 30. 5 out of 5

  William en Zansere

  top service…dit is nog eens hart voor de zaak hebben ..

  wil je foto’s laten maken dan moet je echt bij miloux zijn .

  op naar de volgende sessie

 31. 5 out of 5

  Gabi

  Het was een super leuke ervaring! De photosession in de studio was relaxed en ik voel me op mij gemak, en samen met mijn man, voelden ons vrij natural. Milou heeft duidelijk ervaring met zwangerschap photosession, en de resultaten zijn super mooi!

 32. 5 out of 5

  Rachelle van der Zander

  Zeer tevreden over de shoot en de foto’s
  Maar ook in de omgang naar ons en de 2 dames toe!

 33. 5 out of 5

  Pintelon

  zeer tevreden van de foto’s, prachtig mooi
  zeer professionele fotograaf voelt duidelijk aan wat je wenst!
  topklasse

 34. 5 out of 5

  Peeters

  Ik had al gelezen van andere mensen dat ze heel te vreden waren en dat de foto’s op een leuke ontspannen manier gemaakt worden.
  Nou, niets is minder waar. Het was een leuke middag en zelfs de kinderen vonden het erg leuk.
  Ik ga zeker reclame maken.

 35. 5 out of 5

  Maartje

  Na al een eerdere super goede ervaring bij Milou met een 4-generaties fotoshoot, hebben we dit keer een newborn fotoshoot met ons hele gezin gedaan met weer een geweldig mooi resultaat! Zelfs de oudste twee kinderen die normaal helemaal niet dol zijn op foto’s maken wist Milou prachtig op de foto te krijgen! Wij zijn super blij met het eindresultaat en komen in de toekomst zeker nog eens terug!

 36. 5 out of 5

  Shey

  Fijne fotograaf! Hele mooie foto’s kunnen maken, en ik voelde mij gelijk op mijn gemak bij Milou!

 37. 5 out of 5

  Dionne

  WAUW! Wat is Milou een fijne dame en zeer goede fotograaf! Ik heb een geweldige boudoir shoot gehad waarbij alle spanningen zo weg waren door haar..
  Aanrader!

 38. 5 out of 5

  Lonneke

  Het was een super leuke foto sessie! Milou was lief, enthousiast en zat vol ideeën. We hebben er echt erg mooie foto’s aan overgehouden.

 39. 5 out of 5

  Valentijn

  Een hele leuke ervaringen en erg blij met het resultaat!

 40. 5 out of 5

  Irma Kompier

  Blij dat ik dit gedaan heb! Was kadootje voor m’n 50ste verjaardag! Als je niet weet welke pose je in moet nemen.. geen probleem! Daar weet de fotografe wel raad mee!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
  Ik beantwoord graag al je vragen!

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Andere suggesties…