Fotograaf bij je thuis of op locatie

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.84 out of 5

Bij de ‘Fotoshoot op locatie’ ga je er samen met mij en m’n camera op uit in een fotoshoot bij jou thuis of op een andere door jouw gekozen locatie. Voordelen van een fotoshoot op locatie zijn ondere de unieke foto’s die je er aan over houdt. Spelende kinderen in hun eigen omgeving leveren bijvoorbeeld al snel een ontspannen en spontaan resultaat op. Bij deze fotoshoot wordt meestal geen gebruik gemaakt van vaste achtergronden of extra apparatuur, waardoor er veel ruimte overblijft om verschillende plekken en ideeën uit te voeren. … Lees meer

Deze maand:178,50 163,50

Waarom je de fotoshoot op locatie zou moeten doen

Ik werd een tijd geleden in oktober gebeld door een koppel voor een zwangerschapsfotoshoot op locatie. Ze waren in die tijd op datum X precies 1 jaar getrouwd en nu dus zwanger van hun eerste kindje. Het kasteel waar ze een jaar eerder getrouwd waren stond in een mooie omgeving, een soort herfstig sprookjestafereel. Deze locatie en deze datum waren overduidelijk bijzonder voor dit koppel,  een hele goede reden dus om deze fotoshoot ook dáár plaats te laten vinden. Was het koud? Ja. Was het het waard? Ja, want deze omgeving zorgde wel voor de perfecte herinnering.

Bij de ‘Fotoshoot op locatie’ kom ik naar de locatie die jullie samen hebben uitgekozen om mooie passende foto’s te maken bij jullie verhaal. Het kan hier gaan om foto’s van jullie gezin/een koppelshoot op locatie, zwangerschapsfotografie met romantische foto’s in huis of een newbornshoot bij jullie thuis, zodat jullie niet meteen al alles van hot naar her hoeven te sjouwen. Net wat jullie willen! Binnen/buiten, in principe is alles mogelijk. Bij twijfel kun je altijd even bellen of mailen.

Wat krijg je

Een fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kiezen jullie thuis met behulp van een online selectie-album de 8 mooiste foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Hoe gaat de fotoshoot op locatie in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en hierna gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Fotoshoot op locatie’. Ik zal tijdens deze fotoshoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan minimaal het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jullie: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Jullie weten daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s die je in bladen tegenkomt en ook steeds meer foto’s op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren,  experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto’s van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto’s wilt of alsnog een backup van je foto’s kunt maken.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
De genoemde prijzen gelden bij een fotoshoot in de direct omgeving van de studio in Eindhoven of Venlo (loopafstand).  Heb je een specifieke locatie in gedachten? Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik wat de totaalprijs gaat zijn!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 1 outfit meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden
9,7
4.84 out of 5
Gebaseerd op 1305 reviews
 1. 5 out of 5

  Maud

  2e fotoshoot bij Milou, stelt je goed op je gemak waar ik erg blij mee ben!
  Luistert goed naar je eigen wensen en heeft zelf ook genoeg ideeën.
  Zeker een aanrader:)

 2. 5 out of 5

  Malou en Ricky

  Super leuke en hele fijne fotoshoot gehad samen met mijn kinderen en hond. Werden super begeleid door Milou! Foto’s zijn fantastisch geworden. Zijn er erg blij mee

 3. 5 out of 5

  Els

  Dank je wel Milou voor de foto shoot. Leuk om een keertje te doen, ik voelde me prima op m’n gemak . Fijne en rustige begeleiding en natuurlijk mooie foto’s .

 4. 5 out of 5

  Sadik

  Milou is een professioneel , ze geeft je goed advies en maakt mooie foto’s, de sfeer in de studio was ook fijn, ik kan gerust haar iedereen aanraden

 5. 5 out of 5

  Michel beckers

  Ontspannen bij de opnames, kwaliteit foto’s erg goed

 6. 5 out of 5

  Debbie

  Voor de tweede keer zijn we voor een zwangerschapsshoot bij Milou geweest, Het is zo fijn. Ze stelt je erg op je gemak en heeft leuke ideeën die aansluiten op je eigen ideeën! En het resultaat is zo zo mooi! Ik zeg: DOEN!

 7. 5 out of 5

  Marlies

  Wat een topshoot! Milou hielp bij de poses en de juiste posities voor de camera en de belichting, zodat je zelfs zonder ‘model’ ervaring super mooie resultaten krijgt. De tijd vliegt, dus zelf raad ik aan ietsje meer tijd te nemen zodat je genoeg leuke opties hebt om uit te kiezen. En, de foto’s waren ook nog eens supersnel klaar, dankjewel!

 8. 5 out of 5

  Chantal Jonker

  Heel tevreden over de foto’s die Milou gemaakt heeft ! Ze heeft een professionele aanpak, waarbij ze je tijdens de fotoshoot goede aanwijzingen geeft om de foto er zo goed mogelijk uit te laten zien :-). En de foto’s vervolgens erg snel binnen via het online album, een aanrader !

 9. 5 out of 5

  Romy

  Super leuke dag gehad en Milou heeft ons heel goed geholpen tijdens de shoot! Het ging allemaal vanzelf en het was totaal niet ongemakkelijk. Er hing een heel ontspannen sfeertje. En de foto’s zijn precies geworden zoals wij dat hoopten!! Perfect.

 10. 5 out of 5

  Daniela

  Ik heb de verleidelijke en sexy koppelshoot gedaan met mijn man.
  Ik vond het eerst heel eng omdat ik heel erg onzeker ben over mijn eigen lijf! Ik heb geen maatje 36/38 namelijk.
  Maar milou heeft het geweldig gedaan. Duidelijk aangegeven dat wat ik niet wilde er ook niet gebeurde!
  Ook zet ze niks op de foto van lichaamsdelen wat je niet in beeld wil!

  Ik ben heel blij met de foto’s en de herinnering aan de middag!

 11. 5 out of 5

  Alex

  Fijne en ongedwongen sfeer. Milou luistert goed naar je wensen en maakt vervolgens prachtige foto’s. Haar aanwijzingen en inzicht zorgen zeker voor extra mooie plaatjes. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Ook de website en de persoonlijke omgeving zijn erg gebruikersvriendelijk, waardoor je makkelijk je foto’s kunt selecteren, bestellen en downloaden.
  Tot de volgende keer Milou 🙂

 12. 5 out of 5

  Karolien en Koen

  Sinds we nog nooit zo een spicy shoot gedaan hebben, en totaal niet wisten wat we moesten doen voor de camera, kwamen we zeer nerveus binnen bij Milou. Maar al zeer snel stelde Milou ons op het gemak, en door haar richtlijnen is dit een ervaring geworden om nooit te vergeten. Zo leuk! Over de foto’s zelf zijn we ook enorm tevreden. Een mooie prijs voor kwaliteit!

 13. 5 out of 5

  Debby Bosch

  Het was super leuk om te doen. Het was best spannend, maar door milou voelde ik me snel op mijn gemak. Dank je wel voor de mooie foto’s

 14. 5 out of 5

  Jessica

  Milou stelde mij direct op mijn gemak. Ze zorgde ervoor dat het poseren voor de foto makkelijk werd door precies te zeggen wat ik moest doen. Ze laat flexibiliteit zien door mee te bewegen met eigen ideeën en wensen. Super blij met het eindresultaat, echt heef gaaf!

 15. 5 out of 5

  Marcela Simanska

  Gepast prijs, professioneel en snel. Natuurlijk mooie foto’s ook 🤗 we zijn tevreden ❤️

 16. 5 out of 5

  Marit

  Milou heeft prachtige foto’s gemaakt. Ze stelt je op je gemak en ze helpt je heel goed om de juiste pose aan te nemen. Het resultaat is echt heel mooi.
  Marit

 17. 5 out of 5

  petra

  Hi Milou,
  Dank voor deze fotoshoot! Het moment van de shoot zelf was een hele fijne ervaring, en het resultaat is heel mooi geworden! Heel professioneel hoe je alles aanpakt, waarbij je toch heel toegankelijk bent! Prijs-kwaliteit absoluut top, ik zal je zeker aanbevelen in mijn omgeving!
  Groet, Petra

 18. 5 out of 5

  Daniëlle

  Samen met mijn vriend een zwangerschaps fotoshoot gedaan.
  Wat zijn we super blij met het resultaat!!
  We werden erg gastvrij ontvangen en Milou stelt je erg op je gemak en luistert naar jou wensen waardoor je een leuke dag hebt !
  Ze zit vol met leuke mooie ideeën, zeker een aanrader!!!
  Groetjes Danielle en Michael

 19. 5 out of 5

  Nathalie

  Ik had ruime keuze uit een heleboel diverse mooie foto’s! En dat allemaal van één shoot. Ik voelde me snel op mijn gemak bij Milou. Door haar aanwijzingen en professionaliteit ben ik erg tevreden over de resultaten. Aanrader!

 20. 5 out of 5

  Edwin

  In 1 woord.. Super.

 21. 5 out of 5

  Elyssa

  Great photo shoot
  Snowy puts you at ease and is patient with the children
  Thank you very much for the wonderful photos !!! I recommend this great photographer!!!

 22. 5 out of 5

  Rebecca

  Het was de eerste fotoshoot van ons beide, maar er werd heel duidelijk geluisterd naar onze wensen. Daarnaast werden we super goed begeleid en was het heel erg gezellig!

 23. 5 out of 5

  Annelies

  Super leuke fotoshoot gehad en Milou stelt je op je gemak waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt! Zeker een aanrader!!

 24. 5 out of 5

  Anke

  Zó blij met het eindresultaat (en je had het gezicht van m’n vriend moeten zien, beste cadeau ever;) Heel lang uitgesteld omdat ik het lef niet had, maar Milou stelt je direct op je gemak! Het was een ontzettend gave ervaring! Bedankt Milou!

 25. 5 out of 5

  Katja

  Hele goeie ervaring. Aardige fotografe waar je je gelijk op je gemak voelt. Kwam met leuke ideeën met de attributen die ik mee had genomen.
  Zou zo weer een shoot doen bij haar. En to top it off, ze maakt geweldige foto’s.
  Ben er heel tevreden en blij mee.

 26. 5 out of 5

  Maya

  De fotoshoot was enorm ontspannen, super goed begeleid en het resultaat was echt prachtig!! Onze liefde en passie spat er van af! Het contact met Milou was prettig en professioneel. Ik raad iedereen Milou aan!

 27. 5 out of 5

  Maya

  De fotoshoot was enorm ontspannen, super goed begeleid en het resultaat was echt prachtig!! Onze liefde en passie spat er van af! Het contact met Milou was prettig en professioneel. Ik raad iederen Milou aan!

 28. 5 out of 5

  Carmen

  Wij hebben een hele fijne zwangerschapsfotoshoot gehad! Milou stelt je goed op je gemak en kijkt goed naar wat bij jou past qua setting, sfeer, poses en dergelijke. Daarnaast heeft ze een goed beeld van wat mooie posities zijn om in te staan opdat de foto’s erg professioneel eruit zien waarbij overal rekening mee is gehouden: goede aanwijzingen om het perfecte plaatje te verkrijgen.
  Ook de communicatie verliep snel en makkelijk.
  Heel tevreden met het eindresultaat.
  Aan te raden dus 🙂

 29. 5 out of 5

  Denise

  Vond het een hele fijne ervaring en ook mijn vriend die het eerst wat ongemakkelijk lijkte zo’n shoot! Ik raad iedereen aan om hier een shoot te doen!

 30. 4 out of 5

  Anja

  Was een hele leuke middag in Eindhoven.
  Alles ging op het gemak en vooral relax.
  En dat ga je echt zien op de foto’s die van ons waren echt top!
  Wij zijn erg tevreden als een drie eenheid (man/vrouw/vrouw).
  Het is nu erg lastig om de mooiste eruit te pikken voor aan de muur.

  Met de Rotterdamse groeten

  H.A.D.

 31. 4 out of 5

  Leon

  Zeer professionele aanpak. Zeker een aanrader!

 32. 5 out of 5

  Francisca Hogedoorn

  Het was een hele leuke fotoshoot! De poses werden goed aangegeven en we voelde ons heel erg op ons gemak. De foto’s zijn van erg goede kwaliteit! Zeker een aanrader!

 33. 5 out of 5

  Danitscha

  De sfeer was ongedwongen, ze stelt je helemaal op je gemak en zegt precies wat je moet doen. de foto’s zijn echt fantastisch geworden! Snelle service en fijne communicatie, wij gaan zeker nog eens!

 34. 5 out of 5

  Angelique

  Super leuke fotoshoot gehad. Milou is erg professioneel en luistert goed naar je wensen. Heel belangrijk!!
  De foto’s zijn heel mooi geworden, echt boven verwachting. Al met al kijken we terug op een hele leuke en mooi fotoshoot en raad ik deze aan iedereen aan. Van ons krijgt Photosessions zeker 5 sterren.!!!!!

 35. 5 out of 5

  Lotte

  Ik heb de “sexy” fotoshoot gedaan. Alles ging heel soepel en geen gedoe, ging nu ook prima met de corona maatregelen. De sfeer was erg fijn en voelde me prima op mijn gemak. En de foto’s zijn ook echt super mooi geworden en snel klaar!!

 36. 5 out of 5

  Frans Geenen

  Ook bij de fotoshoot met mijn hond zeer goed geholpen/begeleid ondanks het feit dat mijn hond behoorlijk druk was. Alsnog staat hij er goed op!

 37. 5 out of 5

  Eileen

  Ik heb voor de social media fotoshoot gekozen en ik ben hier super blij mee! Milou geeft je hele fijne instructies tijdens de shoot waardoor je zeker bent dat er altijd een leuke foto tussen zit. Ze doet haar best om de beste foto mogelijk te maken!

 38. 5 out of 5

  Frank & Ellen

  Geweldige ervaring, deze erotische fotoshoot welke ik als verjaardagscadeau heb gekregen van mijn vriendin.
  Zij mocht van mij de hoofdrol krijgen tijdens deze shoot, soms nam ik een bijrol aan 😉
  Zeer professionele begeleiding door Milou, complimenten!!
  Op die wijze voelt het als natuurlijk en zeer ontspannen.
  Een echte aanrader !!

 39. 5 out of 5

  Claudia

  Milou maakt een fotoshoot persoonlijk. Ze neemt de tijd, stelt je op je gemak en geeft tips. Het resultaat is kwalitatief goed, snel en professioneel. Als ik weer foto’s zou willen laten maken in een studio zou ik weer voor Milou kiezen. Ik kan Milou dan ook echt aanbevelen!

 40. 5 out of 5

  Anna

  Thank you Milou. The photos are amazing.

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!

Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kán zijn van een aantal weken.
Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen. Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Andere suggesties…