Fotograaf bij je thuis of op locatie

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Bekijk alle fotoshoots
Fotograaf Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.81 van 5

Bij de ‘Fotoshoot op locatie’ ga je er samen met mij en m’n camera op uit in een fotoshoot bij jou thuis of op een andere door jouw gekozen locatie. Voordelen van een fotoshoot op locatie zijn ondere de unieke foto’s die je er aan over houdt. Spelende kinderen in hun eigen omgeving leveren bijvoorbeeld al snel een ontspannen en spontaan resultaat op. Bij deze fotoshoot wordt meestal geen gebruik gemaakt van vaste achtergronden of extra apparatuur, waardoor er veel ruimte overblijft om verschillende plekken en ideeën uit te voeren. … Lees meer

4.81 uit 5 gebaseerd op 998 beoordelingen
Lees mijn 998 beoordelingen

Deze maand:143,50 128,50

Waarom je de fotoshoot op locatie zou moeten doen

Ik werd een tijd geleden in oktober gebeld door een koppel voor een zwangerschapsfotoshoot op locatie. Ze waren in die tijd op datum X precies 1 jaar getrouwd en nu dus zwanger van hun eerste kindje. Het kasteel waar ze een jaar eerder getrouwd waren stond in een mooie omgeving, een soort herfstig sprookjestafereel. Deze locatie en deze datum waren overduidelijk bijzonder voor dit koppel,  een hele goede reden dus om deze fotoshoot ook dáár plaats te laten vinden. Was het koud? Ja. Was het het waard? Ja, want deze omgeving zorgde wel voor de perfecte herinnering.

Bij de ‘Fotoshoot op locatie’ kom ik naar de locatie die jullie samen hebben uitgekozen om mooie passende foto’s te maken bij jullie verhaal. Het kan hier gaan om foto’s van jullie gezin/een koppelshoot op locatie, zwangerschapsfotografie met romantische foto’s in huis of een newbornshoot bij jullie thuis, zodat jullie niet meteen al alles van hot naar her hoeven te sjouwen. Net wat jullie willen! Binnen/buiten, in principe is alles mogelijk. Bij twijfel kun je altijd even bellen of mailen.

Wat krijg je

Een fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kiezen jullie thuis met behulp van een online selectie-album de 8 mooiste foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Hoe gaat de fotoshoot op locatie in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en hierna gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Fotoshoot op locatie’. Ik zal tijdens deze fotoshoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan minimaal het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jullie: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Jullie weten daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s… of eigenlijk: álle foto’s die je in bladen tegenkomt worden met zorg (meestal dan, op wat photoshopfails na) bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren, toffe effecten toepassen, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
De genoemde prijzen gelden bij een fotoshoot in de direct omgeving van de studio in Eindhoven of Venlo (loopafstand).  Heb je een specifieke locatie in gedachten? Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik wat de totaalprijs gaat zijn!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 1 outfit meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

998 reviews for Fotograaf bij je thuis of op locatie

 1. 5 van 5

  Toos

  Heel ontspannen fotoshoot. Milou weet precies hoe ze je ontspannen maakt.
  De kleinkinderen vonden het ook te gek.
  Milou is een ontzettend sympathieke jonge vrouw en een top fotograaf.
  De foto’s zijn echt top en je hebt echt zoveel leuke opnames , dat ik me moest bedwingen om ze niet allemaal te bestellen.

 2. 5 van 5

  Laura

  Helemaal tevreden na social media shoot. Wat ik als zeer positief ervaren heb is het contact met Milou, dit heeft gemaakt dat ik mezelf kon zijn en dit ook op de foto’s terug te zien is, het gewenste resultaat! Een aanrader dus!

 3. 5 van 5

  Arno

  Geweldige shoot gehad. zijn heel mooie foto’s geworden en was een leuke ervaring deze erotische shoot.
  Milou is erg professioneel en je voelt jezelf helemaal thuis bij haar.
  Arno en Celina

 4. 5 van 5

  Renee

  Relaxte en tegelijkertijd zeer professionele fotograaf, aaanrader!

 5. 5 van 5

  Taylor

  Erg leuke ervaring. Werden goed begeleid en prachtige foto’s!

 6. 5 van 5

  Bart en Carrie

  Wij hebben tijdens onze trouwdag een super ervaring gehad met Milou als onze fotografe! Een echte aanrader! Niet alleen de foto’s zelf waren top, ook de begeleiding van te voren en op de dag zelf. Ze heeft echt goed gekeken naar wie wij zijn en wat wij graag wilde.

 7. 5 van 5

  Danielle

  Een hele fijne ervaring. Milou was erg lief, stelt je op je gemak en weet precies het juiste vast te leggen!

 8. 5 van 5

  Walter de Jong

  Milou heeft een heel ontspannen manier van doen. Instructies en geïnteresseerde vragen wisselen elkaar af. Vooraf had ik een idee van het resultaat dat ik wenste en dat heeft ze helemaal waargemaakt.

 9. 5 van 5

  Rowena

  Milou heeft op onze bruiloft prachtige foto’s gemaakt! Van ‘s ochtends vroeg tot laat in de avond heeft zij de dag hartstikke mooi vast weten te leggen. Milou is naast kundig en professioneel, een super lieve en betrokken vrouw.
  Wij kunnen Milou aan iedereen aanraden!

 10. 5 van 5

  Gerbrand van dijk

  Echt een aanrader!! Milou werkt super efficient maar nogsteeds wel met aandacht voor degene die gefotografeerd word. Ze heeft een mooie en professionele studio, en ik had een super leuk gesprek met Milou over haar onderneming. Professioneel, gezellig en helemaal niet duur! Kortom, helemaal top!

 11. 5 van 5

  Leo

  Really fun, and great pictures!

 12. 5 van 5

  kyra

  Het was een hele fijne en geweldige ervaring. Milou stelt je gerust en ze weet precies de juiste aanwijzingen te geven. De foto’s zijn echt geweldig geworden, zeker iets om trots op te zijn.
  Ik zou het zo nog een keer doen.

 13. 5 van 5

  Caro

  Super blij met de mooie foto’s! Leuk om te doen, ook zonder poseer ervaring.

 14. 5 van 5

  Anoniem

  Super blij met de mooie foto’s! Leuk om te doen, ook zonder poseer ervaring.

 15. 5 van 5

  Jacqueline

  Fotoshoot was zeer leuk om te doen. Professioneel, relaxed en ontspannen sfeer.
  Ben erg blij met de foto’s. Erg mooi geworden en snelle afhandeling.

  Een echte aanrader. Top!

 16. 5 van 5

  Kim

  Fijne sfeer, goede begeleiding en prachtige foto’s! De meiden zijn erg blij met hun ‘vriendinnenfoto’s’!

 17. 5 van 5

  Erwin

  Omdat het tijd was voor om eens foto’s te laten maken, even gegoogeld en bij Milou uitgekomen. Blij toe!

  Na even kort praten over wat de bedoeling was met de foto’s en waar het bij moest passen, aan de slag. Ik werd behandeld als een model! Dat was eigenlijk best leuk. De prijs is prachtig voor wat je ervoor krijgt!

  Ik kan niks bedenken dat ik anders zou hebben gewild.

 18. 4 van 5

  Anoniem

  Hele mooie foto’s bedankt.

 19. 5 van 5

  Makela

  Dag Milou,

  Dit is totaal profesioneel & creative. Ik was hier zeer zeker aan het beste adres voor deze prijs.

  Harstikke bedankt.

  Met kind regards,
  Makela.

 20. 5 van 5

  Annemiek

  Samen met mijn zus een zwangerschap shoot gedaan bij Milou,
  ze stelt je super op je gemak, denkt mee, heeft leuke ideeën en is creatief!
  De foto’s zijn prachtig, en een herinnering voor altijd. Wij komen zeker nog eens terug bij Milou.

 21. 4 van 5

  Anne

  Ik had al tijden een slechte profielfoto en het leek me leuk eens een professionele profielfoto te laten maken. In korte tijd lukt het Milou een set van leuke foto’s te maken op een leuke, ontspannen manier. Ook erg tevreden over de snelheid en kwaliteit van de nabewerking. Zeker een aanrader!

 22. 5 van 5

  Hannie

  Een mooie professionele shoot met een hele fijne begeleiding door de fotograaf Milou. Zodra ik nieuwe presspics nodig heb ga ik hier zeker terug :).

 23. 5 van 5

  Marleen

  Hele leuke fotoshoot bij Milou mogen doen. En ik ben erg blij met het eind resultaat! Ze heeft goed naar mijn wensen en ideeën geluisterd en professionele tips en ideeën gegeven waar ze kon. Een goeie sfeer in een mooie ruimte waardoor ik me echt op mijn gemak voelde. Bedankt!

 24. 5 van 5

  Marc

  Zeer geslaagde (mini) fotoshoot gehad bij Milou. Door haar persoonlijke benadering en professionaliteit heb ik de fotoshoot al zeer prettig ervaren.
  Ze bewijst dat gezelligheid en professionaliteit prima samen kunnen gaan.
  Met een mooi eindresultaat.

  Milou, dank je wel

 25. 5 van 5

  Lizet

  Wij hebben genoten van de fotoshoot. Milou stond open voor de ideeën van mijn kids en mij en heeft dat precies zo kunnen vastleggen op de foto’s. Ik ben heel blij met het resultaat. Heel erg bedankt!

 26. 5 van 5

  Renske Harley

  Milou is een geweldige fotografe. Ze is ontzettend vriendelijk, goed bereikbaar en heeft onze trouwdag prachtig vastgelegd. Niets dan lof voor haar.

 27. 5 van 5

  Fred

  Super goede fotoshoot!T zijn hele mooie foto’s geworden! T keuzealbum hadden we nog de zelfde dag !T was voor ons in t begin ,heel onwennig maar daarna was t de gewoonste zaak. Milou denkt met je mee en staat open voor nieuwe ideeën !Milou ,hartelijk dank!We zijn zijn super trots op onze foto,s!

 28. 5 van 5

  Sjoerd & Lieke

  Een gezellige en ontspannen fotoshoot, waarbij Milou je helemaal thuis laat voelen. Ook al is het de eerste keer dat je een shoot doet, je wordt zo gestuurd en gecoacht dat het helemaal niet onwennig voelt. Met als resultaat prachtige foto’s!

 29. 5 van 5

  Manon Vullings

  Milou is een hele goede fotograaf. Ze staat open voor eigen ideeen en denkt mee met de wensen. We hebben er onze zwangerschapsshoot en new born shoot gedaan we en zijn heel blij met het resultaat. Ook de bewerking van foto’s en wensen waren erg goed.

 30. 5 van 5

  Vera Wolf

  Super leuke fotoshoot gehad met Milou. Erg professioneel, betrokken en zorgt er voor dat je lekker op je gemak gefotografeerd wordt. Ik ben super tevreden over het resultaat!!

 31. 5 van 5

  anita.den.hollander

  Milou, met deze foto en de bewerking (specifiek de achtergrondkleur) heb je jezelf overtroffen!!

 32. 4 van 5

  Kim

  Aanrader! Ik heb mooie foto’s laten maken door Milou voor mijn CV en social media. Uitstekende ervaring.

 33. 5 van 5

  Jennifer

  Erg leuke en professionele ervaring gehad. Milou is erg goed met aanwijzingen maar ook met ideeën. Zeer prettig om voor de camera te staan bij haar. Milou, bedankt!

 34. 5 van 5

  Maartje

  Super leuke activiteit. Mooie setting en professioneel. Mijn dochter heeft een heel leuk feestje gehad en prachtig mooie foto’s. 👍🏻Komen zeker nog is terug.

 35. 5 van 5

  Henrie

  Erg leuke fotoshoot gehad. Goede begeleiding en tips. En een perfecte nabewerking van de foto’s.

 36. 5 van 5

  Harold

  Sexy & erotische partner fotoshoot gedaan. Milou gaf ons een ontspannen gevoel ondanks dat je naakt op de foto gaat. 2 uur lang professioneel, eerlijk, duidelijk. En daardoor hele mooie foto’s. Het uitzoeken was moeilijker dan de shoot…

 37. 5 van 5

  Marco

  Milou had veel inspiratie qua poses, en ook was ze erg kundig in het helpen ons die poses te bereiken.

 38. 5 van 5

  Jeroen

  Milou is echt een pro. Ze weet precies hoe ze het aan moet pakken om je gerust te stellen en te zorgen dat er een goede ontspannen fotoshoot plaats vindt. Heel fijn. En ik ben heel blij met het super mooie eindresultaat van de social media fotoshoot. Een echte aanrader als je mooie foto’s wilt laten maken!

 39. 5 van 5

  Manon

  We zijn superblij met de geweldige foto’s! De shoot was heel ontspannen. Milou gaf duidelijke aanwijzingen en had hele mooie ideeen voor houdingen. Aanrader!

 40. 5 van 5

  Hank

  Milou is heel professioneel en zorgt er voor dat de foto’s ook echt worden wat je wilt. Ze begeleidt je ook erg goed met poseren (ik had nog nooit een shoot laten maken).

 41. 5 van 5

  Suzanne

  Top fotograaf! Erg blij met het resultaat van de fotoshoot! Milou denkt mee en legt precies de juiste momenten vast in een erg prettige persoonlijke sfeer. Mocht je nog twijfelen, niet doen!!

 42. 5 van 5

  Cristina

  I researched photographers in Eindhoven combing over numerous websites. I decided to have my portait photos taken at Photosessions due to the very good reviews I read and it turned out to be a very positive experience.

  First and foremost, Milou is extremely talented and creative. She is a great listener, her demeanor is kind and she put me at ease right away, which resulted in amazing pictures right from the start. The photo shoot included 3 different outfits. There was great diversity, as well, with close-ups, poses, and backgrounds during the shoot. She instinctively knew exactly how to coach me on how to place a hand, or tilt my head in order to maximize the shot. She clearly has an eye for backgrounds that suited me and the outfits I was wearing. Milou was helpful with lighting and details. As a result, we had about 80 stunning photos to choose from.

  Additionally, PhotoSessions was a pleasure to work with on a business level. The location was easy to find and enough parking spaces available. Milou was flexible in planning and responsive by phone and email. She was prompt and prepared before the session. My photos were ready for viewing within hours following the shoot. Editing and ordering were convenient, and the pricing was reasonable – especially for this level of quality. This is a very professional organization and I will recommend it to all my friends and colleagues.

 43. 4 van 5

  Eline

  Leuke Newborn shoot gehad bij Milou.
  Ontspannen sfeer, meedenkend en leuke ideetjes. We zijn blij met het resultaat. Zowel z/w als kleur!

 44. 5 van 5

  Jeroen

  Milou, je bent een hele professionele en leuke fotograaf! We kwamen met een grote familie, kleine kids etc. Je kreeg het, met veel creativiteit en geduld en aanwijzingen voor elkaar om iedereen (ook de jongste telg) goed en leuk op de foto te krijgen. En je flexibiliteit om op de middag zelf toch ook buiten nog wat foto’s te maken was een meesterzet! Succes en veel plezier met alle foto’s die je nog gaat maken. Bij ons heb je het in ieder geval voor elkaar dat er een door jouw gemaakt exemplaar van de hele familie aan de muur hangt! Dank je wel!

 45. 5 van 5

  April zegers

  We hebben al veel ervaring met meerdere fotografen in Nederland, maar dit is de enigste die ons goed bevalt! Zeer goede begeleiding tijdens de shoot.

 46. 5 van 5

  René de Torbal

  Leuk contact, uitstekende kwaliteit foto’s en goede begeleiding bij de fotoshoot. Webinterface is een droom.

 47. 5 van 5

  Aschia

  Super mooie Zwangerschapsshoot gehad en we komen graag terug.

 48. 4 van 5

  Peter

  Milou doet het leuk en maakt professionele foto’s. Ik krijg leuke reacties.Er is een grote studio in Eindhoven.
  Bedankt Milou

 49. 5 van 5

  Jelle

  Ik voel me altijd wat ongemakkelijk bij het maken van foto’s. Maar Milou zorgde voor een fijne ontspannen sfeer!

 50. 5 van 5

  Rozanna

  Prettige sfeer bij Milou; heel vriendelijk en zeer professioneel. Uitermate bekwaam en een leuk mens!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Fotograaf Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Misschien vind je deze ook leuk…