Sexy en erotische fotoshoot

Sexy en erotische fotoshoot

Bekijk alle fotoshoots
Fotograaf Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.81 van 5

Deze ‘Sexy en erotische fotoshoot’ geeft je door middel van een sexy en gewaagde, maar altijd stijlvolle fotoshoot een ervaring die je een reeks sexy licht erotische boudoirfoto’s oplevert. De shoot wordt in besloten setting door mij (fotografe Milou van Helden) begeleid, ik zal duidelijke aanwijzingen geven en zorg ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens de fotoshoot! … Lees meer

4.81 uit 5 gebaseerd op 1049 beoordelingen
Lees mijn 1049 beoordelingen

Deze maand:153,50 138,50

Waarom je de sexy en erotische fotoshoot zou moeten doen

Ik kan zo 4 redenen opnoemen om de sexy en erotische fotoshoot te doen:

 • Kado voor je vriend(in), ik ken geen een persoon die zo’n kado niet zou waarderen.
 • Je (lichaam) wordt ouder en je wilt dit moment nog even meepakken op de foto (kijk kinderen, dit was oma vroeger).
 • Je hebt een moeilijke periode achter de rug en wilt je zelfvertrouwen opkrikken (heel erg vaak de reden voor deze shoot).
 • Je hebt zin in iets nieuws en het lijkt je gewoon tof.

Deze shoot is niet zonder reden (een van) de meest geboekte shoot(s) nu!

De ‘Sexy en verleidelijke fotoshoot’ geeft je door middel van een sexy, edgy en/of  sensuele fotosessie een fotoreeks die bij jou past. Ik begrijp dat deze shoot voor sommige mensen wat spannend kan zijn, maar ik zal je goed begeleiden. Ik heb al een hele hoop vrouwen en een aantal mannen in de studio gehad om deze shoot te doen en allemaal zeggen ze na een minuut of tien dat de spanning helemaal weg is!

Sexy en erotische fotoshoot

Wat krijg je

Een boudoirfotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kies je thuis met behulp van een online keuze-album minimaal je 8 mooiste foto’s uit. Deze ga ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Hoe gaat de sexy en erotische fotoshoot in z’n werk

Het verloop van de sexy fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting je op wilt met de foto’s. Misschien heb je een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit je trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Sexy en erotische fotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses je aan moet nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als je zelf niet zo goed weet wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk. Vooral bij deze shoot kan het in het begin even spannend lijken, maar geloof me: na tien minuten besef je dat je je hebt drukgemaakt om niets.

Sexy en erotische fotoshoot

Tijdens de shoot wordt bij de meeste fotoshoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de boudoir fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Je kiest dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Wil je extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jou: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Je weet daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Sexy en erotische fotoshoot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s… of eigenlijk: álle foto’s die je in bladen tegenkomt worden met zorg (meestal dan, op wat photoshopfails na) bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren, toffe effecten toepassen, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar je worden toegestuurd. Heb je de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jouw dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten.

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
Bij fotoshoots op locatie kunnen extra reiskosten worden gerekend, als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de kosten!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 3 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

1049 reviews for Sexy en erotische fotoshoot

 1. 5 van 5

  Kim

  Heb 2 shoots ( familie & social media ) gehad bij Milou en beide keren als zeer prettig ervaren.
  Ondanks het idee te hebben dat ikzelf niet blijf plakken, zijn er toch een paar mooie foto’s uitgekomen.
  Ik ga in de toekomst zeker nogmaals gebruik maken van haar talenten!
  Bedankt Milou!

 2. 5 van 5

  Esther

  Mooie foto’s. Fotograaf denkt mee, adviseert en stelt je op je gemak. prijs-kwaliteit is heel goed. Setting is heel relaxt. Kom zeker terug voor een volgende fotosessie!

 3. 5 van 5

  noah

  Fijne begeleiding en mooi resultaat

 4. 4 van 5

  Bianca Leemans

  Profesonele gedaan en het was leuk , je voel op je gemakt

 5. 5 van 5

  Lieke van Buuren

  Het was super leuk! we hadden zelf veel te zeggen over de foto’s en er zijn hele mooie plaatjes uitgekomen. Het was super gezellig!

 6. 5 van 5

  Esther Verberne

  Het was een hele leuke ervaring. Milou stelt je echt op je gemak en praat je door de hele shoot heen. de foto’s zijn van hele goede kwaliteit en ze houd goed rekening met je wensen. Al met al een hele mooie ervaring.

 7. 5 van 5

  Loes

  Bijzonder hoe Milou in korte tijd, mijn dochtertje van 1,5 op haar gemak laat voelen in de studio. We hebben daardoor in een zeer ontspannen sfeer veel plezier gehad samen! Milou luister goed naar je wensen en denkt graag mee. Ik ben erg onder de indruk van haar sensitiviteit en professionaliteit, maar vooral heel blij met een fantastisch mooi resultaat!

 8. 5 van 5

  Mark

  Super leuk! We hebben een vrij grote hond maar eigenlijk al vanaf het begin klikte het. Milou was super leuk met onze Sem en liet hem ook zijn gang gaan. Wat heeft geleid tot super leuke fotos waar we heel blij mee zijn. Ook het contact met ons verliep heel goed. Leuke ontvangst, even bekeken wat we wilde met de shoot en daarna aan de slag. Kortom, een hele leuke ervaring en een aanrader.

 9. 5 van 5

  H.

  Wij zijn erg tevreden over de foto’s.
  De fotoshoot is gemaakt in een ontspannen sfeer, wat je in de foto’s terug ziet.
  prijs is heel reeël.

 10. 4 van 5

  Chantal

  Milou, dankjewel voor de fijne profielfoto shoot.
  Als iemand voor wie op de foto gaan echt een noodzakelijk kwaad is, was en ben ik heel blij met je aanpak. Je wist er dan ook een ontspannen en leuke sessie van te maken. Ik ben erg blij met mijn foto’s.

 11. 5 van 5

  Johan

  Zeer mooie en professionele profielfoto’s geschoten in een erg prettige en onspannen sfeer! Ik ben erg blij met het resultaat!! Bedankt Milou!

 12. 5 van 5

  Caroline

  De shoot was al heel leuk om te doen met mijn puppy en de foto’s zijn prachtig geworden.

 13. 5 van 5

  Joep

  Hallo Milou ik vond de fotoshoot vlot gaan en je hebt de foto’s lekker snel geleverd. Leuk om met je te praten 🙂 😉
  Ik ben heel tevreden en hoop nog eens een shoot in de buitenlucht met je te plannen. Groetjes

 14. 5 van 5

  Celine

  Deze vrouw is een top fotograaf! Binnen enkele minuten waren mijn zenuwen totaal verdwenen en leek alles vanzelf te gaan. Ook super fijn dat ik mijn eigen inbreng had tijdens de shoot. En het resultaat is werkelijk geweldig!! Ik heb nog nooit zo’n mooie en gave foto’s gehad!

 15. 5 van 5

  Edina van der Nat

  Hele leuke ervaring bij de shoot en super mooie foto’s van ons gezin. We zijn heel erg blij mee. Bedankt Milou!

 16. 5 van 5

  Marc

  Leuke sessie in een heel ongedwongen sfeer.

 17. 5 van 5

  Harma

  Wij hebben een newborn shoot gedaan met onze dochter van 2 weken. Best spannend met zo’n kleintje, maar Milou is goed in haar vak en wist ons goed op ons gemak te stellen. Ze heeft erg mooie foto’s gemaakt, we zijn er heel erg blij mee, aanrader!

 18. 5 van 5

  Katy Dupont

  Wat een leuke ervaring! Ik was een beetje zenuwachtig maar Milou gaf me meteen een gerust gevoel. Ze geeft je goede tips bij het poseren zodat je je niet ongemakkelijk voelt. Een gezellige meid die weet wat ze doet.
  De foto’s zijn dan ook heel mooi geworden en ben er super blij mee.
  Een echte aanrader!!!

 19. 5 van 5

  Anneloes

  Fijne ontvangst, er werd lekker snel doorgewerkt, eigenlijk geen tijd om na te denken. Ideaal, als je het niet zo prettig vindt om te poseren. Ik had de foto’s erg snel binnen, top service

 20. 5 van 5

  Daisy

  👍toppie was een leuke ervaring en zeer goede begeleiding

 21. 5 van 5

  Suzan

  Super leuke shoot gehad! Milou is erg goed in wat ze doet, wij hebben de shoot gehad met onze hond( pitbull/ stafford) milou hielp ons super goed en ook was ze niet bang van onze hond en wist ze hem perfect op de foto te zetten!
  Super bedankt milou!!

 22. 5 van 5

  Gwendolina

  Geweldige ervaring, goede aanwijzigingen, mooie foto’s…

 23. 5 van 5

  Martina

  Mooie en goede kwaliteit foto’s. je merkt de ervaring en kunde voor het fotograferen van mooie portretten van het gezin.

 24. 5 van 5

  Baukje

  Super leuke photoshoot gehad!! De foto’s zijn ook erg mooi geworden.
  Heel erg bedankt!

 25. 5 van 5

  Frans

  Goede begeleiding, ik was te laat door file en daar werd flexibel mee om gegaan en uiteraard bevallen de foto’s goed!

 26. 5 van 5

  Daniëlle

  We hebben laatst de newborn shoot gedaan. Milou was heel relaxed en wist hele vele leuke poses om te proberen. Ook voor onze kleine was ze erf geduldig. We zijn enorm blij met het mooie resultaat!

 27. 5 van 5

  Wilke

  Super leuke ervaring en een top fotografe. Ze luistert goed naar je wensen en het resultaat is er ook naar.

  Eindelijk een mooie foto voor ik mijn CV, dankzij deze professionele fotografe.

  Zeker een aanrader!!!

 28. 5 van 5

  Charlotte

  Milou is een superleuke meid die van aanpakken weet, snel is en weet waar ze over praat!

 29. 5 van 5

  Iris

  Het valt niet mee om een baby te fotograferen; ze zijn beweeglijk, trekken gekke bekjes en huilen soms tijdens de shoot. Milou was erg geduldig met ons mannetje tijdens deze momenten, zelfs toen we hem tussendoor moesten voeden. Daarbij zijn de foto’s erg leuk geworden. Dankjewel!

 30. 4 van 5

  Laura

  Foto’s zijn erg leuk geworden!

 31. 5 van 5

  Sabrina

  Heel leuk om te doen, professioneel en het zijn hele mooie foto’s geworden!

 32. 5 van 5

  Lobke

  In het voorjaar 2019 voor de tweede keer een fotoshoot gedaan bij Photosessions. Milou stelde me op mijn gemak tijdens de shoot en ik ben super blij met het resultaat!! Zeker een aanrader

 33. 4 van 5

  gerrit van komen

  prettige sfeer en aardige jongedame die weet wat ze doet,een aanrader.

 34. 5 van 5

  Claudia

  Milou is een professionele toegankelijke fotograaf! Denkt mee en samen hebben we er iets moois van gemaakt!
  Fotoshoot 45 min. voor mijn startende onderneming. Ik raad het iedereen aan. En absoluut een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

 35. 5 van 5

  Lies

  Super fijne fotografe. Helpt je door de sessie heen, stelt je op je gemak en vertelt je wat je moet doen qua poses, houding, mimiek, etc. Stemt wensen goed af. Erg prettig samenwerken!

 36. 5 van 5

  Dirk

  Waar een camera mij normaal zo op een lopen zet dat ik een marathon in een nieuw weredrecord kan afronden, wist Milou mij te ontspannen en zelfs oprecht lachend op de foto te zetten. Milou bedankt, je bent een topper!

 37. 5 van 5

  Laura

  Een hele leuke ervaring. Milou is attent en maakt gewoon mooie foto’s. Wij kwamen met 4 kinderen, waarvan 2 kleine die het al snel een beetje zat waren. Maar ze was geduldig en had slimme ideeën wat accessoires om ze af te leiden en zo hebben we toch meer mooie foto’s kunnen maken. Prima!

 38. 5 van 5

  Michelle

  Zeer leuke ervaring met de juiste hulp tot het maken van de soort foto’s welke je wenst! Gezellig en losse shoot! Of het in lingerie is of in kleding je voelt je snel op je gemak 😊

 39. 5 van 5

  Frank

  Via Google afbeeldingen mooie profielfoto’s gevonden, zo kwam ik bij Photosessions. Het gehele proces van afspraak maken, de foto shoot en de te downloaden foto’s ging perfect. Een erg leuke ervaring was de shoot zelf. Milou stelt je snel op je gemak en met de nodige ontspanning en plezier is de shoot weer zo voorbij. Een echte aanrader!.

 40. 5 van 5

  Kim

  Super toffe shoot gehad!
  Ze stelt je echt op je gemak en luistert goed en geeft duidelijke instructies
  Zeker een aanrader

 41. 5 van 5

  Karin

  Echt een aanrader. Ik ben helemaal geen type om op de foto te gaan, maar Milou stelde me direct op mijn gemak en begreep meteen wat ik wilde. In een paar minuten was ik al klaar en ik ben super blij met het resultaat! Dank Milou!!

 42. 5 van 5

  Nancy

  Een hele leuke newbornshoot gehad met als resultaat super mooie foto’s. Diverse keuzes voor achtergrond waardoor je een bepaalde stijl foto’s krijgt. Ook diverse attributen die je kan gebruiken voor de foto’s. Er word goed naar je wensen geluisterd. Heb je zelf even geen inspiratie dan heeft de fotograaf voldoende voorbeelden en ideeën.

 43. 5 van 5

  Stefan

  Fijne shoot gehad, gezien mijn vriendin bloot ging was het erg fijn dat de fotografe open was en je op je gemak stelde. Het resultaat is schitterend!

 44. 5 van 5

  Kenneth

  Professionele foto shoot gehad in een professionele ruime studio. Milou werkt zeer relaxed en professioneel. De sfeer is zeer gemoedelijk. De begeleiding tijdens de shoot voor verschillende poses is perfect, voor een optimaal resultaat. Resultaten zijn snel klaar en makkelijk te bekijken en bestellen. Ik zou Milou zeker aanraden bij iedereen die professionele foto’s nodig heeft. Mvg, Kenneth

 45. 5 van 5

  Vera

  Een super leuke, gezellig, maar vooral professionele fotoshoot gehad van Milou.
  Ze stelt je heerlijk op je gemak en legt alles duidelijk uit.
  Tijdens het fotograferen helpt ze je met hoe je het best kunt poseren en dat alles resulteert in mooie, professionele foto’s.

 46. 5 van 5

  Tjiske&Jordy

  Wij hebben zowel de zwangerschap fotoshoot als de baby/family shoot bij Milou gedaan. Beide keren enorm op ons gemak gevoeld. Met de baby erbij wist Milou ons alle 3 enorm te animeren, ondanks maar 1 uur slaap haha.
  Milou, je bent een top fotograaf op dit gebied, hartelijk dank.

 47. 5 van 5

  corina

  Een hele gezellige en ontspannen fotoshoot met 2 volwassenen en 2 kinderen van 4 en 6 jaar.
  Het ging super goed.

  Eindresultaat hele leuke spontane en mooie foto’s.

  Dank je wel milou!

  Corina vossen

 48. 5 van 5

  Whitney Vankan

  milou neemt echt de tijd voor iedereen, en heeft veel geduld met de kids.
  ik heb er 1 van 4 maanden, en 1 van 5 jaar oud. daar heb je nogal wat geduld voor nodig om ze leuk op de foto te zetten.
  ook zijn de foto’s erg speels en niet standaard. ben ontzettend blij met het resultaat!

  zeker een aanrader!

 49. 5 van 5

  Ellen Verstrepen

  We hebben een heel fijne, ontspannen fotoshoot van 1.5 uur gehad. Milou stelde ons heel snel op ons gemak door met ons te praten over dagdagelijkse dingen. Zo leerde ze ons kennen, en dit heeft ze perfect op foto weten vast te leggen.

 50. 5 van 5

  Ivana

  Heel profesionel en leuke werkatmosfeer

  Ik was 100 % tevreden.

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Fotograaf Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Misschien vind je deze ook leuk…