Sexy en erotische fotoshoot

Sexy en erotische fotoshoot

Fotoshoot
Fotograaf Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.78 van 5

De 'Sexy en erotische fotoshoot' geeft je door middel van een sexy en gewaagde, maar altijd stijlvolle fotoshoot een ervaring die je een reeks sexy licht erotische boudoirfoto's oplevert. De shoot wordt in besloten setting door fotografe Milou van Helden begeleid, zij zal duidelijke aanwijzingen geven en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens de fotoshoot! … Lees meer

4.78 uit 5 gebaseerd op 758 beoordelingen
Lees mijn 758 beoordelingen

Deze maand:133,50 118,50

Waarom je de sexy en erotische fotoshoot zou moeten doen

Ik kan zo 4 redenen opnoemen om de sexy en erotische fotoshoot te doen:

 • Kado voor je vriend(in), ik ken geen een persoon die zo’n kado niet zou waarderen.
 • Je (lichaam) wordt ouder en je wilt dit moment nog even meepakken op de foto (kijk kinderen, dit was oma vroeger).
 • Je hebt een moeilijke periode achter de rug en wilt je zelfvertrouwen opkrikken (heel erg vaak de reden voor deze shoot).
 • Je hebt zin in iets nieuws en het lijkt je gewoon tof.

Deze shoot is niet zonder reden (een van) de meest geboekte shoot(s) nu!

De ‘Sexy en verleidelijke fotoshoot’ geeft je door middel van een sexy, edgy en/of  sensuele fotosessie een fotoreeks die bij jou past. Ik begrijp dat deze shoot voor sommige mensen wat spannend kan zijn, maar ik zal je goed begeleiden. Ik heb al een hele hoop vrouwen en een aantal mannen in de studio gehad om deze shoot te doen en allemaal zeggen ze na een minuut of tien dat de spanning helemaal weg is!

Sexy en erotische fotoshoot

Wat krijg je

Een boudoirfotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kies je thuis met behulp van een online keuze-album minimaal je 8 mooiste foto’s uit. Deze ga ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Hoe gaat de sexy en erotische fotoshoot in z’n werk

Het verloop van de sexy fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting je op wilt met de foto’s. Misschien heb je een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit je trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Sexy en erotische fotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses je aan moet nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als je zelf niet zo goed weet wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk. Vooral bij deze shoot kan het in het begin even spannend lijken, maar geloof me: na tien minuten besef je dat je je hebt drukgemaakt om niets.

Sexy en erotische fotoshoot

Tijdens de shoot wordt bij de meeste fotoshoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de boudoir fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Je kiest dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Wil je extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jou: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Je weet daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Sexy en erotische fotoshoot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s… of eigenlijk: álle foto’s die je in bladen tegenkomt worden met zorg (meestal dan, op wat photoshopfails na) bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren, toffe effecten toepassen, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar je worden toegestuurd. Heb je de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jouw dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten.

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
Bij fotoshoots op locatie kunnen extra reiskosten worden gerekend, als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de kosten!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 3 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

758 reviews for Sexy en erotische fotoshoot

 1. 5 van 5

  Johanna

  Ik heb mezelf het cadeau gegeven dat ik 30 jaar geleden ooit wenste.
  Nu ben ik 60 en een heel mooie serie foto’s rijker.
  Zeer gezellige uren met Milou gehad.Prijs/kwaliteit/service is heel goed!
  Ik kan het iedereen aan raden:
  Maak jezelf blij, het is echt geen gedoe, laat een fotoshoot maken bij Milou!

 2. 4 van 5

  Wendy

  Ik zag een beetje tegen de sessie op, sta liever zelf achter de camera dan ervoor. Maar met Milou ging het allemaal vanzelf. Misschien boek ik volgend jaar gewoon weer een sessie.

 3. 4 van 5

  Diana

  Ben zeer tevreden ,vond het een hele leuke ervaring …
  Aanbevelingswaardig !!!!!!!!!!!!

 4. 5 van 5

  Patrice Esajas

  Via deze weg een bedankje aan de fotograaf.
  Haar vriendelijkheid, haar professionaliteit en de omgang met ons hebben wij als zeer prettig ervaren
  5 sterren is het hoogste wat je kunt geven, maar ik geef haar een extra ster
  Ben je op zoek naar een fotograaf voor jou shoot? Niet verder zoeken maar meteen Milou boeken
  Dank je voor deze mooie ervaring

 5. 4 van 5

  Remco en Lieke

  Milou heeft een ons een prachtige gezinsfotoshoot bezorgd met ons kleine mannetje erbij. De foto’s zIjn van erg goede kwaliteit en ze zien er ‘spontaan’ uit. Dit kwam mede door het enthousiasmerende en ‘lekker losjes’ gevoel tijdens de shoot! Al met al heel tevreden.

 6. 5 van 5

  Else Van Selst

  Milou heeft onze bruiloft gefotografeerd! Het was echt fantastisch. De foto’s zijn erg mooi en origineel. We zijn er erg blij mee

 7. 5 van 5

  Linda & P.

  We vinden het resultaat boven verwachting. De sfeer op de foto’s is bijna voelbaar. Genoten van de sexy-erotische fotoshoot. Jammer dat de tijd voorbij vloog. Een aanrader als je eens iets anders wilt dan standaard. Van avondkleding tot volledig naakt, het mag allemaal en je kunt je eigen grens aangeven. Milou, dank voor je professionaliteit en gezelligheid.

 8. 5 van 5

  Gwendolyn Kilic

  Ondanks dit onze eerste fotoshoot was,voelde we ons erg op ons gemak bij Milou!
  Ze denkt mee voor originele ideeën maar het is geen probleem als je zelf met ideeën en of accessoires komt.
  We hebben een erg leuke middag gehad en wat zijn we blij met het resultaat!!
  Zeker een aanrader!!
  Bedankt Milou!

 9. 5 van 5

  Brechje

  We zijn heel blij met de foto’s. Online vond ik de style die ik mooi vond en die bood Milou aan. We moesten er lang voor rijden en terug in een lange file, maar zijn erg tevreden met het eind resultaat. De shoot verliep soepel, professioneel en ontspannen. Aanpassingen aan de foto’s was ook geen probleem. Het was fijn voorbereid op de shoot aan te komen om goed duidelijk te kunnen maken wat en hoe we het wilden. Bedankt Milou

 10. 5 van 5

  Kaja

  Ik had een fotoshoot geboekt, meerdere malen van te voren gedacht, waarom doe ik dit en kan ik nog afbellen. Toch gegaan, direct vanaf het begin stelt Milou je zo op je gemak, geen moment meer zenuwachtig oid geweest. Na de shoot de foto’s snel binnen, doordat Milou zo veel mooie foto’s had gemaakt was de keuze nog moeilijk. Maar keuze doorgegeven en super snel al de na bewerkte foto’s binnen gekregen. Een foto af laten drukken op canvas en cadeau gegeven. Die persoon was er erg blij mee!!
  Milou bedankt!

 11. 5 van 5

  Dave

  Zeer goed en fijn contact vooraf en gedurende de shoot. Milou vraagt goed door wat je met de gemaakte foto’s wilt gaan doen. Super snelle levering van de bewerkte en zeer geslaagde foto’s. Thanks Milou.

 12. 5 van 5

  Renata Bignardi

  Met gepaste spanning in deze shoot begonnen. Het was echt geweldig. Milou was super. In het traject naar de sessie toe maar ook tijdens de shoot. Volledig ontspannen, gigantisch veel lol en een zeer professioneel resultaat. Wij geloofde onze ogen niet bij het zien van onze foto’s. Echt enorm bedankt…een prachtig resultaat…en we gaan zeker terugkomen. Bedankt voor deze bijzondere maar vooral gezellige ervaring.

 13. 5 van 5

  Bart

  Perfecte service: snel, professioneel en vriendelijk. Een aanrader!

 14. 5 van 5

  Tineke de Jong

  Wij hebben genoten van de prachtige foto’s en ook zeker van de fotoshoot zelf. Was een hele leuke en ontspannen middag.

  Tineke & Peter.

 15. 5 van 5

  Kelvin

  De shoot was erg prettige, mooie nabewerking.
  Ik ben heel erg tevreden.

 16. 5 van 5

  Ilse

  Een geweldige ervaring! Milou is erg professioneel en stelt je meteen op je gemak. Ik had dit nog nooit eerder gedaan maar Milou gaat zo relaxt te werk dat het heel natuurlijk voelt om jezelf te positioneren voor de foto’s. Het resultaat is prachtig en de ervaring is een absolute aanrader.

 17. 5 van 5

  Camilo

  Super!

 18. 5 van 5

  Gerry

  Ongeveer een week geleden de erotische fotoshoot geboekt bij Milou, ondanks dat de shoot nog moet plaatsvinden, al een goed positief contact gehad met Milou via de mail. Ik kan met al mijn vragen over de shoot goed terecht, en krijg direct antwoord.
  Ik vind het wel spannend om voor het eerst deze shoot te gaan doen, maar omdat Milou mij al diverse tips en suggesties gegeven heeft, kijk ik er wel naar uit.

 19. 5 van 5

  Rob Lammers

  Goede value for money. Erg tevreden!

 20. 3 van 5

  Ellen Bongers

  Het was een gezellige shoot! De fotografe deed het erg leuk en droeg leuke ideeën aan. Fijn dat ze meedacht over kleding en kleurcombinaties. Ook achteraf heeft ze onze wensen kunnen waarmaken met betrekking tot bewerking van een foto! Heel fijn!
  Een nadeel vond ik wel dat het erg lastig kiezen is uit de foto’s als ze zo klein zijn en ook nog helemaal niet bewerkt (bv. een schilderij dat op de achtergrond staat of de rand van het witte doek)

 21. 5 van 5

  Anke van Kilsdonk

  Wij zijn heel tevreden met Milou. Niet voor niets was dit de tweede shoot met haar. Nu met 10 personen en iedereen kreeg aandacht en ook iedereen was enthousiast door haar benadering. Ook leuke ideeen voor de foto’s. Heel erg bedankt.

 22. 5 van 5

  Michel en Lilian Goedendorp

  Wij hebben de sexy en verleidelijk voor koppels shoot gedaan. Super mooie fotos geworden. Je word zeker op je gemakt gesteld dat is zeer prettig zeker bij de bloot fotos ontspannen sfeer. Heb je dit altijd wel eens willen doen. Moet je zeker hier een boeking doen krijg je echt geen spijt van

 23. 5 van 5

  Anouk

  De fotoshoot was heel gezellig en tegelijk super professioneel. Goede tips over de beste houding. Al met al een leuke ervaring met goede foto’s als resultaat.

 24. 5 van 5

  Florianne van Os

  Heel tevreden over de fotoshoot. Ze stelt je op je gemak en bespreekt vooraf goed hoe je de foto’s zou willen, resultaat zijn we heel blij mee!

 25. 5 van 5

  Mandy van Bergen

  Ik vond de start van de fotoshoot erg spannend gezien dit de eerste keer was. Echter was er direct een ontspannen sfeer en vloog de tijd voorbij. Milou nam de tijd voor mijn voorbeelden en gaf er een fijne draai aan. De foto’s zijn echt erg mooi geworden en ik ben trots op het resultaat.

 26. 5 van 5

  Carmen

  Ontspannen sfeer, wordt veel tijd voor je genomen met als eind resultaat prachtige foto’s!

 27. 5 van 5

  jantine

  Hartstikke leuke en fijne shoot. Er zijn mooie foto’s uitgekomen.

 28. 5 van 5

  Terry

  Het was voor mij de eerste keer en best wel behoorlijk spannend.
  Ik werd op mijn gemak gesteld na een kennismakingsgesprek en het viel me heel erg mee. Ik vond het gewoon leuk. Het heeft me ook zelfvertrouwen gegeven deze sessie. Prachtige foto s en netjes, niet ordinair, want daar was ik beetje bang voor, maar echt supermooi! Ik kan iedereen haar aanbevelen.

 29. 5 van 5

  La Toya

  Ik had een zwangerschapsshoot geboekt bij Milou. Vooraf had ik nog wat vragen en het mailcontact verliep erg vlot. Tijdens de shoot voelde ik mij volledig op mijn gemak bij Milou. Ze zegt precies wat je moet doen tijdens een pose. Houdt rekening met de lichamelijke belasting. En het eindresultaat is mooier dan ik had gehoopt!

 30. 5 van 5

  Irina Schatorjé

  Het was een super fijne zwangerschaps-/gezinsfotoshoot. Milou nam alle tijd om de verschillende houdingen en verschillende kledingsetjes uit te proberen. Het resultaat is ook heel mooi geworden. We hebben genoten!

 31. 5 van 5

  Francisca Driessen-Theunissen

  Een hele relaxte fotograaf. Gaf ons beide een zeer goed gevoel. En de foto’s zijn super mooi!

 32. 5 van 5

  Sandra Groothausen

  Zeer geduldig tijdens de New Born shoot van onze “wakkere” Lauren.
  Zeer tevreden met het resultaat!

 33. 5 van 5

  maud leppers

  Erg leuke fotoshoot gehad bij Milou, een new born shoot. Milou pakte dit zeer prettig aan, gaf de kleine voldoende tijd om tot rust te komen, was zelf rustig en had hele leuke ideeën. Milou is heel flexibel en reageert snel op vragen en/of verzoeken. Wij zouden zeker nog een keer een fotoshoot bij haar plannen!

 34. 5 van 5

  Mark Ilsen

  Moet absoluut 5 sterren geven voor deze geweldige positieve ervaring voor mezelf.

  Jaren lang over lopen denken,tobben,twijfelen of ik het wel doen zou en jarenlang ‘lekker’ gemaakt door de vele mooie sierlijke foto’s van vrouwen die je ziet met een boudoir-foto shoot,en dat zijn ze allemaal.

  Nu ik het eindelijk dan toch gedaan heb,kan ik alleen maar stil zijn en denken ‘Wauw’,dit had ik mezelf veel eerder moeten gunnen.
  Ben echt dik tevreden met het resultaat en de ervaring en er is niks mis mee om je als man ook sexy te voelen over jezelf 🙂

  ‘Groeiend’ naar de fotoshoot toe,werd ik toch steeds nerveuzer en laat staan toen ik eindelijk voor de deur stond en ontvangen werd door Milou.
  Binnen gekomen werd me wat te drinken aangeboden en hebben we lekker openhartig en luchtig kunnen praten waarom ik dit zo graag voor mezelf wilde doen,en met daarin een toestemmend en ‘goedkeurende’ blik en antwoord te hebben gegeven,heeft Milou me op een paar eigen ideetjes na,helemaal door de fotoshoot heen geloodst en het resultaat ben ik zeker meer dan blij mee.
  Voelde me ook compleet op mijn gemak bij haar en dat vertrouwen heeft ook meegeholpen aan het resultaat!!

  Dankjewel Milou,echt superblij ermee!

 35. 5 van 5

  Patrick Valentijn

  Ik vond het een heerlijke fotoshoot, ik had nooit gedacht dat ik het zo ontspannen en makkelijk kon doen, Milou geeft je vertrouwen zodat je onzekerheid bijna niet meer te vinden is. Ben super blij met het eind resultaat!
  Milou nogmaals dank je wel

 36. 5 van 5

  Denise

  We zijn bij Milou geweest met onze dochter van toen 13 dagen oud. Het eerste half uur hebben we met 4 generaties foto’s gemaakt en daarna zijn we nog doorgegaan voor newborn foto’s. Onze dochter wilde niet slapen waardoor ze moeilijk neer te leggen was in een positie maar het is Milou gelukt om enorm leuke foto’s te maken die ook haar karakter weergeven.
  Super blij mee!

 37. 5 van 5

  Roxane

  Prettige omgang,mooie foto’s, ook de na-bewerking is mooi . Na afloop nog hulp nodig gehad m.b.t. andere formaten, was geen enkele moeite 🙂 Kortom aanradertje!

 38. 4 van 5

  Anoniem

  Was erg leuk en mooie foto’s!

 39. 4 van 5

  Toke Pruiksma

  Milou stelt je enorm op je gemak. Vooraf bespreekt ze goed jouw wensen om zo het perfecte plaatje te kunnen schieten. Het resultaat is verbluffend. De shoot is erg mooi geworden en ik had moeite met het kiezen van de mooiste foto.

 40. 5 van 5

  Jolanda

  Wat een super ervaring! Ik heb vorige week een erotische fotoshoot gedaan en het was echt super leuk! Er hing een leuke ontspannen sfeer en de foto’s zijn mooier dan ik van te voren had kunnen bedenken. Direct na de shoot krijg je al meteen de foto’s om hier een selectie uit te maken. De bewerking van de foto’s ging ook heel snel. Nogmaals enorm bedankt voor deze leuke ervaring en de goede service!! 😀

 41. 5 van 5

  Mady Vondua

  Aantal dagen geleden de fashion shoot gehad bij Milou. Het was erg leuk , je werd goed begeleid bij de shoot hoe je moest gaan staan enz. Ze voegde ook leuke ideeën toe.

  Zeker een aanrader!

 42. 5 van 5

  Karin Franken

  Milou is een echte doener. Die lekker actief een fotoshoot doet. Ze weet je steeds goed neer te zetten en foto’s lijken niet gemaakt.

 43. 5 van 5

  Paulien

  Milou heeft onze trouwdag perfect weten weer te geven door foto’s te maken van de mooiste momenten.
  Ook de fotoshoot hebben we als ongedwongen en heel prettig ervaren.
  Ik zou Milou absoluut aanraden als fotograaf voor een bruiloft!
  De foto’s zijn fantastisch geworden.

 44. 5 van 5

  Danielle Roof

  Wij moeten vanuit het midden van het land een fotograaf regelen voor onze bruiloft in Limburg. En dat ook nog eens op korte termijn.
  via Google vonden we meerdere fotografen waarbij de site en visie van Milou ons het beste aansprak. Via mail en telefoon contact met haar gehad en we zijn zo blij met onze keuze. Het klikte meteen en we hebben echt prachtige foto’s van onze intieme bruiloft.

 45. 5 van 5

  Monique

  Zwangerschapsshoot gehad. Zeer leuk contact vooraf en afspraak was zo gemaakt. Ook op de afspraak wordt er goed geluisterd naar onze wensen en mee gedacht naar mogelijkheden. De foto’s zijn schitterend geworden, zeker een memory for life! Kwaliteit super goed en wij zijn zeer tevreden.
  We komen terug voor de newborn shoot!

 46. 5 van 5

  Britt Pijls

  Ik heb een super leuke Social Media photoshoot gehad bij PhotoSessions! Milou neemt echt de tijd om je op je gemak te stellen. Ze geeft duidelijke instructies, heeft goede ideeën en echt feel en oog voor wat ze doet. Hoewel poseren voor de camera niet heel natuurlijk voelde, was dit op de foto’s niet te zien. Chapeau! Ik ben erg blij met het resultaat en heb zelfs foto’s nabesteld! Zeker een aanrader!

 47. 5 van 5

  Eunice Jansen

  Milou is heel erg professional en tergelijketijd vriendelijk.
  De sfeer tijdens de fotoshoot was aangenaam, het voelde net alsof wij haar heel lang kennen.
  Op naar de volgende sessie!

 48. 4 van 5

  Ingrid Ben Avi

  Ik ben heel blij met de profielfoto die ik door Milou heb laten maken. Ze stelt je direct op je gemak en de fotoshoot was een leuke ervaring. Ik vond het best spannend maar ik kwam tevreden en ontspannen van de shoot terug met een mooi resultaat. Ik heb nog de wens om een familiestoot te laten maken in de toekomst…. dus ik houd Milou zeker in gedachten.

 49. 5 van 5

  Christine

  Ik ben een vrouw van 50, en onlang een sexy fotoshoot cadeau gekregen van mijn kinderen. Toch wel spannend.. maar ook wel heel nieuwsgierig.
  Al met al; was zeer prettig werken met Milou!
  Ze geeft duidelijk aanwijzingen wat je moet doen, en er hing een ontspannen sfeer.
  Een hele leuke toffe ervaring!
  Zeker een aanrader voor vrouwen zoals mij die wel houden van een uitdaging!

 50. 5 van 5

  Joao

  I made a photoshoot for job-related reasons. It was all super clear, efficient and quick! Plus, Milou is very nice and makes you feel comfortable right at once. End result: top! Strongly recommend.

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Fotograaf Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email momenteel tijdelijk in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Misschien vind je deze ook leuk…