Sexy en verleidelijke koppel fotosessie
Fotograaf Wieteke Wesseling

Wieteke Wesseling

Fotograaf
4.95 out of 5

In mijn vrije tijd ben ik vaak op toffe locaties te vinden om te shooten met vrienden en samen te experimenteren met nieuwe fotografieconcepten. De buitenlucht heeft zoveel te bieden: een drukke stad of industriële muur met graffiti voor een stoere en moderne vibe, of een mooi bos om je kids lekker laten rennen voor een natuurlijk en speels effect. Bij deze shoot laten we de omgeving een mooie rol spelen in jouw unieke fotoshoot! … Lees meer

Bekijk mijn 33 portfolio foto's

Deze fotoshoot door andere fotografen

Fotograaf bij je thuis of op locatieFotograaf Milou van Helden

Deze fotoshoot door andere fotografen

Fotograaf bij je thuis of op locatieFotograaf Milou van Helden
Lees alles over deze fotoshoot

Waarom je de fotoshoot op locatie zou moeten doen

In de fotostudio shooten is vaak erg handig; je bepaalt het licht zelf, en bent niet afhankelijk van het weer.
Daar tegenover staat bij de locatieshoot ook iets heel moois: je kunt op deze manier momenten vastleggen op een plek die voor jullie heel bijzonder is en de omgeving gebruiken om je ideeën te accentueren.
Ben je bijvoorbeeld artiest en heb je een uitgesproken stijl? Dan is een natuurgebied of een super industriële plek misschien wel dé locatie om jouw stijl te benadrukken. Of heb je hele mooie jeugdherinneringen aan een parkje bij je ouderlijk huis? Super bijzonder om daar foto’s met je gezin te maken. Samen zoeken we de beste achtergrond en setting voor jullie fotoshoot.
We kunnen shooten met natuurkijk licht of ik neem zelf een externe flitser mee. Daarnaast hebben alle jaargetijden hun eigen charme en geeft bewolking weer een heel andere ‘mood’ dan een doorkomende zon – mogelijkheden genoeg!

Wat krijg je

Bij deze "Fotosessie Op Locatie" krijg je sowieso de volgende dingen, die allemaal bij elkaar zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat: doeltreffende foto’s, helemaal volgens het beeld dat jij voor ogen hebt.

 • Ik geef je vakkundig advies over welke shoot je nodig hebt en hoe we deze gaan invullen. De “hoe, wat, waarom en waarvoor” zullen we voorafgaand samen uitvogelen.
 • Daarna plannen we een fotoshoot op maat. In de studio of op locatie, geheel met de beste professionele apparatuur, lichten, achtergronden en accessoires.
 • Tijdens de shoot geef ik je persoonlijke, enthousiaste en vooral vakkundige begeleiding. Ik wijs je verschillende poses, met oog voor gedetailleerde nuances. Eigen input? Altijd welkom! Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën en praktische tips. Als jij zorgt voor voldoende kledingopties, dan help ik je bij het samenstellen van toffe combinaties en styling. Dit omdat ook kleur en stijl een enorm verschil maakt in hoe jouw totale beeld overkomt.
 • Na de fotoshoot kun je direct nagenieten! Je krijgt toegang tot je eigen beveiligde online keuze-album, zodat je thuis meteen alle foto’s kunt zien. Hiermee kun je op je gemak een selectie maken van de allerbeste foto’s die je nabewerkt wilt ontvangen.
 • Je gekozen foto's krijgen editing met zorg. Hierover vertel ik je hieronder uitgebreid meer: de kracht van een goede nabewerking.
 • Wanneer je foto’s helemaal klaar zijn en de editing is gedaan, krijg je de digitale beelden in hoge resolutie (plus een kopie in zwart-wit), digitaal naar je toegestuurd.

Uiteindelijk krijg je een reeks creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s, helemaal aangepast op jouw specifieke wensen. Deze zijn helemaal van jou, te gebruiken voor alle denkbare doelen.

Fotosessie op locatie

Hoe gaat de fotoshoot op locatie in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en hierna gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Fotoshoot op locatie’. Ik zal tijdens deze fotoshoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan minimaal het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

fotosessie op locatie

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto's die je in bladen tegenkomt en ook veel foto's op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je voor deze Fotosessie Op Locatie geen 'over the top' make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kleurbalans (de sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken: de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Kadreren: de uitsnede van de foto (inzoomen/roteren)
 • Al die kleine dingetjes. Anders kan ik het niet noemen, want er zijn een héle hoop kleine dingetjes die een opknapbeurt kunnen gebruiken en bij elkaar toch wel veel aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ogen oplichten, achtergrond egaliseren, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten worden na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar je toegestuurd. Heb je de foto's sneller nodig, dan is het zelfs ook mogelijk om voor een spoedbewerking te kiezen. Voor 24,50 euro worden je foto's dan supersnel nabewerkt en al binnen 2 werkdagen naar je verzonden.

De gemaakte foto's van de shoot bewaar ik 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto's méér foto's willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto's, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto's van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto's wilt of alsnog een backup van je foto's kunt maken.

fotosessie op locatie

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
De genoemde prijzen gelden bij een fotoshoot in de direct omgeving van de studio in Eindhoven of Venlo (loopafstand).  Heb je een specifieke locatie in gedachten? Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik wat de totaalprijs gaat zijn!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 1 outfit meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in super hoge resolutie en origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart-wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Wieteke Wesseling

Fotograaf

Profielfoto van fotograaf Wieteke Wesseling
9,9
4.95 out of 5
Gebaseerd op 77 reviews
 1. 5 out of 5

  Ranya

  Met inplannen was ik altijd snel en duidelijk geholpen. Mooie resultaten en met een hele snelle verwerking, zeker een aanrader 💯

 2. 5 out of 5

  Pharo

  Zelf wat ideetjes aangeleverd. Hierin heeft Wieteke heel fijn meegedacht over wat passend en haalbaar zou zijn. Hele fijne ervaring gehad en de resultaten zijn prachtig! Zeker een aanrader!!

 3. 5 out of 5

  Karina

  Prima ervaring. Voor de eerste zwangerschapsshoot waren we al bij photosessions en nu terug voor de tweede. Fijne ervaring.

 4. 5 out of 5

  Joost

  echt super goede service alles is goed geregeld!

  Zeker een eerst verdiende plek op Google

  Foto’s boven verwachting

  Top website

  Leuke mensen

  Dikke 10/10

 5. 5 out of 5

  Anja

  Een zeer fijne beleving mede door een bijzonder aangename topfotograaf!!Dankjewel een aanrader, liefs Anja

 6. 5 out of 5

  Erik

  Ik had nog geen ervaring met fotoshoots maar Wieteke heeft mij goed begeleid, waardoor het een leuke ervaring was! Ik ben heel tevreden met het resultaat en de service. Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader!

 7. 5 out of 5

  Heidi

  Wow dat is eigenlijk het enige wat het beste de ervaring met wieteke omschrijft. Technisch prachtige foto’s, geweldige belichting en een fijne ervaring! Wij komen zeker nog een keer terug voor een mooie shoot!

 8. 5 out of 5

  Femke

  Alles was super duidelijk, er hing een fijne sfeer en Wieteke was super lief, ze hielp mij erg goed tijdens de boundoir fotoshoot. ik wist niet wat ik moest verwachten maar ik heb het super ervaren. ook de prijs is het echt waard!

 9. 5 out of 5

  Bart

  Wieteke is zeer vakkundig en enthousiast. Ze heeft veel ideeën over de beste setting, maar laat je ook zelf meedenken, kortom het is echt een prettige samenwerking met erg fraai resultaat!

 10. 5 out of 5

  Feie

  Goede service, snel geregeld. Kan het iedereen aanbevelen.

 11. 5 out of 5

  Hilmi

  Het was leuk om eerste keer een fotosessie te ervaren met Wieteke. Ik werd goed begeleid en de sfeer was erg goed, voelde me op mijn gemak. Ik ben blij met de foto’s. Bedankt x

 12. 5 out of 5

  Amy van der Meijden

  Super blij met de mooie foto’s van de zwangerschapsshoot! Totaal niet ongemakkelijk gevoeld en super relaxte sfeer. super bedankt wieteke!

 13. 5 out of 5

  Lisanne

  Wij hadden een hele relaxte zwangerschapsfotoshoot met een prachtig resultaat! Ondanks dat je je letterlijk bloot geeft voelde het heel veilig en relaxed. Kiezen uit de vele mooie foto’s was nog de grootste uitdaging!;)

 14. 5 out of 5

  Annegina

  Heel erg blij met het resultaat van de zwangerschapsshoot!

 15. 5 out of 5

  Laura

  Fijne fotoshoot gehad. Wieteke is erg creatief en dat zie je terug. Prachtige foto’s!

 16. 5 out of 5

  Jasper

  Wieteke is een hele goede fotograaf die zowel inhoudelijk zorgde voor waardevolle begeleiding en voor ontspanning tijdens de shoot. De foto’s zijn precies wat we wilden.

 17. 5 out of 5

  Sil

  Voelde me meteen op m’n gemak tijdens de shoot.
  Ze denken erg met je mee.
  Ik ben super blij met de foto’s

 18. 5 out of 5

  Berend

  Leuke ervaring en een mooi resultaat!

  Aanrader!

 19. 5 out of 5

  Renate

  Een leuke en mooie fotoshoot gehad. Ik voelde me erg op mijn gemak en werd goed geholpen bij de posities. Het resultaat is erg mooi geworden door de vakkundigheid van de fotograaf!

 20. 5 out of 5

  Sara Reijnders

  Super leuke ervaring!
  Helemaal niet ongemakkelijk, alles voelde heel gewoon aan.
  Een aanrader voor cadeau aan partner en heel goed voor je zelfvertrouwen! 👌

 21. 4 out of 5

  Susan

  Super leuke ervaring! Wieteke stelde me helemaal op mijn gemak. Ik ben erg blij met het resultaat! Bij twijfel, gewoon doen!

 22. 5 out of 5

  Helen

  Best spannend om als 50 plusser een sexy boudoir fotosessie te boeken.
  Maar het was echt heel leuk om te doen. Wieteke stelde me erg op mijn gemak en het was absoluut niet ongemakkelijk. Van te voren hebben we mijn wensen doorgenomen en tijdens de sessie stond er een lekker muziekje op, er was zelfs de mogelijkheid om je eigen muziek te draaien. De geboekte anderhalf uur vloog voorbij.
  De foto’s zijn prachtig geworden!
  En ik wil ook even vermelden dat jullie studio zich in een geweldig gebouw bevindt.
  Dank!

 23. 5 out of 5

  christa

  Het was heel leuk om te doen met een super leuk resultaat. Het is echt een aanrader.

 24. 5 out of 5

  Sacha Sindorf

  Wieteke leverde met haar shoot precies waarop ik hoopte. Ik wilde een mooie professionele foto voor mijn LinkedIn profiel. Zij besprak met mij wat ik wilde uitstralen. Liet voorbeelden zien. Paste achtergrond bij mijn kleding. Stelde me op mijn gemak. Coachte me met mijn houding en gezichtsuitdrukkingen. Uiteindelijk was er een ruime set gevarieerde foto’s om uit te kiezen. Zeer tevreden.

 25. 5 out of 5

  Sharon

  Wieteke is een leuke jonge vrouw waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Samen hebben we afgestemd wat voor sfeer de foto’s dienden te hebben. Het is goed gelukt om dit vast te leggen op de foto’s. Ik ben meer dan tevreden over de foto’s die zij van mij heeft gemaakt.
  Dank je wel Wieteke!

 26. 5 out of 5

  Anja

  Voor mij weer iets van de bucketlist, met als gevolg geweldige foto’s!
  Dank je wel hiervoor!

 27. 5 out of 5

  Sanne van der Linden

  Wat was het fijn om een shoot bij Wieteke te doen. Ik vond het heel eerst heel eng maar ze stelde me meteen gerust! De foto’s zijn echt prachtig geworden!

 28. 5 out of 5

  Bart

  Ik heb een hele fijne fotoshoot gehad met Wieteke. Ze is zeer vakkundig en staat open voor ideeën, het was echt een leuke samenwerking. Zonder haast hebben we diverse dingen besproken en geprobeerd, waardoor er een fijne ontspannen sfeer ontstaat.

  Ik ben erg tevreden met het eindresultaat.

 29. 5 out of 5

  Dusan

  Een zeer geavanceerde en mooie studio met heel veel keuze in achtergrond (kleuren) en lichtbewerking.

  Ik werd gefotografeerd door Wieteke een lieve en professionele fotografe. Dit was mijn eerste “sexy/erotische” fotoshoot en voor iemand die eigenlijk verlegen is van nature stelde zij mij op mijn gemak en haalde het beste in mij naar boven.

  Ik mocht zelfs mijn eigen muziek opzetten!
  Nog een plus punt is dat er goede vragen gesteld werden vooraf de shoot zoals eerdere ervaringen of wat voor poses je leuk lijkt maar ook vragen over eventuele lichamelijke onzekerheden waar rekening mee gehouden wordt.

  Als het aan mij ligt zou ik dit zou weer doen! Bedankt Wieteke!

 30. 5 out of 5

  Lieke

  De zwangerschapshoot was erg leuk om te doen en ik heb er hele mooie foto’s als herinnering aan over gehouden! echt een aanrader. Top! ik zou het iedereen aanraden.

 31. 5 out of 5

  Lieke

  Wieteke deed het echt super! ze is heel relaxed en stelt je op je gemak.
  De zwangerschapshoot was erg leuk om te doen en ik heb er hele mooie foto’s als herinnering aan over gehouden! echt een aanrader. Top!

 32. 5 out of 5

  Idi

  wieteke stelt je heel erg op je gemak, en de foto’s zijn prachtig geworden.
  ben zeeeeer tevreden !

 33. 5 out of 5

  Fleur

  Hele mooie foto’s binnen gekregen. De shoot zelf is heel relaxed en voelt je erg op je gemak.

 34. 5 out of 5

  Nicole

  Wat vond ik het spannend een boudoir shoot! Maar Wieteke stelde mij gerust vanaf het moment dat ik binnen kwam en hierdoor een super resultaat, waar ik trots op ben! Bedankt

 35. 5 out of 5

  Marie-Ellen

  Hartstikke leuk om te doen.
  Voelde me ook gelijk op mijn gemak.
  En de foto’s zijn echt mooi geworden.

  Helemaal happy

 36. 5 out of 5

  Charlotte

  GEWELDIG!!

 37. 5 out of 5

  Ilona

  Was echt een leuke fotoshoot.
  De foto’s zijn ook echt mooi geworden.

 38. 5 out of 5

  Margit

  In één woord: FANTASTISCH! Wat een geweldige ervaring! Wieteke weet je in no time op je gemak te stellen en creëert een hele open, comfortabele en gezellige sfeer. Ze kan werkelijk toveren met haar camera en je op onvoorstelbaar sexy en artistieke wijze te fotograferen. Ik stond echt versteld van het resultaat! Wat een prachtige foto’s zijn het geworden en wat een fantastisch kado vond mijn vriend dit! Dank je wel Wieteke en zeker tot ziens!

 39. 5 out of 5

  Elin

  De fotoshoot die ik bij Wieteke en Milou heb gedaan heb ik als zeer positief ervaren. Het contact was via Wieteke en Milou, de fotoshoot zelf door Wieteke. Ze is heel erg kundig in haar vakgebied en je kunt merken dat ze veel ervaring heeft. Ze hielp me goed bij het poseren (wat voor mij nog een beetje onwennig was) en gaf me een vertrouwd gevoel. Ook de setting was zeer professioneel! Ik was positief verrast over het eind resultaat; prachtige foto\’s die mijn verwachtingen overtroffen!

 40. 5 out of 5

  Jennifer

  Fijne fotoshoot gehad!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Fotograaf Wieteke Wesseling

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
  Ik beantwoord graag al je vragen!

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Andere suggesties…