Fotosessie op locatie

Wieteke Wesseling

Fotograaf
4.87 out of 5

In mijn vrije tijd ben ik vaak op toffe locaties te vinden om te shooten met vrienden en samen te experimenteren met nieuwe fotografieconcepten. De buitenlucht heeft zoveel te bieden: een drukke stad of industriële muur met graffiti voor een stoere en moderne vibe, of een mooi bos om je kids lekker laten rennen voor een natuurlijk en speels effect. Bij deze shoot laten we de omgeving een mooie rol spelen in jouw unieke fotoshoot! … Lees meer

Bekijk mijn 21 portfolio foto's

Deze fotoshoot door andere fotografen

Fotograaf bij je thuis of op locatieFotograaf Milou van Helden

Deze fotoshoot door andere fotografen

Fotograaf bij je thuis of op locatieFotograaf Milou van Helden
Lees alles over deze fotoshoot

Waarom je de fotoshoot op locatie zou moeten doen

In de fotostudio shooten is vaak erg handig; je bepaalt het licht zelf, en bent niet afhankelijk van het weer.
Daar tegenover staat bij de locatieshoot ook iets heel moois: je kunt op deze manier momenten vastleggen op een plek die voor jullie heel bijzonder is en de omgeving gebruiken om je ideeën te accentueren.
Ben je bijvoorbeeld artiest en heb je een uitgesproken stijl? Dan is een natuurgebied of een super industriële plek misschien wel dé locatie om jouw stijl te benadrukken. Of heb je hele mooie jeugdherinneringen aan een parkje bij je ouderlijk huis? Super bijzonder om daar foto’s met je gezin te maken. Samen zoeken we de beste achtergrond en setting voor jullie fotoshoot.
We kunnen shooten met natuurkijk licht of ik neem zelf een externe flitser mee. Daarnaast hebben alle jaargetijden hun eigen charme en geeft bewolking weer een heel andere ‘mood’ dan een doorkomende zon – mogelijkheden genoeg!

Wat krijg je

Een fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kiezen jullie thuis met behulp van een online selectie-album de 8 mooiste foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Fotosessie op locatie

Hoe gaat de fotoshoot op locatie in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en hierna gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Fotoshoot op locatie’. Ik zal tijdens deze fotoshoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan minimaal het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

fotosessie op locatie

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s die je in bladen tegenkomt en ook steeds meer foto’s op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren,  experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 24,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto’s van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto’s wilt of alsnog een backup van je foto’s kunt maken.

fotosessie op locatie

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
De genoemde prijzen gelden bij een fotoshoot in de direct omgeving van de studio in Eindhoven of Venlo (loopafstand).  Heb je een specifieke locatie in gedachten? Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik wat de totaalprijs gaat zijn!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 1 outfit meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Wieteke Wesseling

Fotograaf

9,7
4.87 out of 5
Gebaseerd op 26 reviews
 1. 5 out of 5

  Chantal

  Voor ons was het maken van een fotoshoot nieuw en zeker met hond. We hebben een grote hond,maar Wieteke was erg relaxt en stelde ons en de hond op ons gemak. Wij vonden het erg leuk en het resultaat is prachtig geworden. Wij zijn erg blij met de foto\’s van onze Putz.

 2. 5 out of 5

  Merel

  Eigenlijk pas het helemaal niet bij ons; zo’n fotoshoot. Maar iedereen in de omgeving zei; “doe nou maar anders krijg je later spijt”.
  Wieteke zorgde ervoor dat de meest ongemakkelijkheid verdween. Dacht goed mee. Wij zijn super blij met de resultaten. Deze werden snel geleverd.
  Zeker een aanrader.

 3. 5 out of 5

  Luca

  Great shooting from Wieteke, a true professional that takes care of every details while making you comfortable and bringing out the best of you. 5 stars! 🙂

 4. 5 out of 5

  Stef

  Goede ervaring bij Wieteke! Ze dacht mee in poses en hoe te kijken en het zijn zeer professionele foto’s geworden. Zeker op mijn gemak gevoeld!

 5. 5 out of 5

  Jorine

  Wieteke heeft een ontzettend mooie zwangerschapsshoot gedaan bij 37 weken zwangerschap. Ik wist nog niet heel goed wat ik wilde maar samen zijn we tot hele mooie foto’s gekomen. Ze luistert goed naar je, en gaf me vertrouwen tijdens de shoot (wat ik nooit eerder gedaan had). Ook mijn zoontje van 1.5 heeft ze heel leuk op enkele foto’s gekregen ondanks dat hij meestal niet echt mee werkte gezien zijn jonge leeftijd. We hebben veel extra fotos besteld omdat we niet konden kiezen! Echt een aanrader dus!

 6. 4 out of 5

  Janneke

  Aanrader! Wieteke denkt met je mee en stelt je op je gemak gedurende de fotoshoot. Het resultaat van de foto’s is prachtig!

 7. 4 out of 5

  Nicole

  Wij hebben een hele leuke zwangerschaps-/gezinsshoot gehad met Wieteke, buiten op locatie. Het was heel relaxed en Wieteke luisterde goed naar onze wensen en input. De foto’s zijn supermooi geworden, we zijn er erg blij mee!

 8. 5 out of 5

  Ilse

  Dit is al de 2e keer dat ik een fotoshoot heb gehad bij PhotoSessions. De eerste keer bij Milou en afgelopen keer bij Wieteke. Beide doen ze het erg leuk met kleine kinderen. Weten echt de momenten te pakken en hebben ons gezin puur weten te fotograferen zoals we zijn! En niet onbelangrijk, je betaald niet de hoofdprijs 😉 Wij komen zeker nog terug in de toekomst!!

 9. 4 out of 5

  Mireille

  Het was een hele leuke shoot, met gezellige en ontspannen sfeer. De kwaliteit van de foto’s is goed en ik ben er blij mee 🙂

 10. 5 out of 5

  Juriena

  De foto’s zijn erg mooi geworden! Ik voelde mij erg op mijn gemak tijdens de shoot. Bedankt Wieteke!

 11. 5 out of 5

  Dennis

  Goed begeleid, leuke shoot! Komen zeker een keer terug

 12. 5 out of 5

  Sharon

  Ik heb nog nooit in mijn eentje voor de camera gestaan en vond het best spannend, maar Wieteke heeft me volledig bijgestaan. En de foto zijn prachtig!!! Ook worden ze erg snel geleverd, ik ben heel erg tevreden!

 13. 5 out of 5

  Elle

  Wieteke is een geweldige talentvolle, creatieve fotografe met oog voor detail. Ik heb al vaak met haar gewerkt op buitenlocaties en nu ook bij Photo Sessions in de prachtige studio. De resultaten zijn geweldig! Ze vraagt altijd naar wat je graag zou willen bereiken en daar gaat zij mee aan de slag. Elke keer weer ben ik verwonderd door de foto’s die daar uit komen. Ze begrijpt je visie en vertaalt dit in de foto’s.

  Of je nou veel of helemaal geen ervaring hebt voor de camera, dat maakt bij Wieteke niet uit. Ze laat je jezelf direct op je gemak voelen waardoor ze het beste in je naar boven haalt.

  Kijk niet verder, bij Photo Sessions moet je zijn! 😀

  Dankjewel Wieteke! You did it again!

 14. 5 out of 5

  John

  Was een erg fijne samenwerking!

 15. 5 out of 5

  Murat

  Prettig ervaren!

 16. 5 out of 5

  Jan

  Supergave shoot gehad met mijn dochtertje. Met Wieteke als fotograaf. Echt supergoed gedaan, alle tijd genomen en leuke ideeën. En uiteindelijk, ook wel het belangrijkste, prachtige foto\’s als eindresultaat. Bedankt en ga zo door!!

 17. 5 out of 5

  Oscar

  Super vriendelijke fotograaf met super service! De foto’s zijn mooi, leuk en scherp. De studio is aangenaam en de ervaring was ook nog eens gezellig en leuk om te doen. Aanrader!

 18. 5 out of 5

  Natasja

  Ze nam alle tijd voor ons, meerdere achtergronden waren mogelijk en we zijn blij met het resultaat. Verder dacht ze creatief mee met de poses die we konden aannemen. Het doel van de foto\’s is zakelijk voor social media.

 19. 5 out of 5

  Patras

  Top service! En ik voelde me hee erg op gemak 👌🏽

 20. 5 out of 5

  Andreea

  It has been such a nice experience! I’ve never had a professional photo shooting, but Wieteke made me feel so comfortable, had a lot of patience and made all my insecurities disappear as soon as I got there. The studio is very nice and the service at highest level! So pleased with the final result, I am already looking forward for the next session 🙂

 21. 5 out of 5

  Malu

  Ze maken hele mooie en professionele foto\’s. Ook tijdens de sessie is het gewoon allemaal heel ontspannen en gezellig.

 22. 5 out of 5

  Liz

  Heel erg leuke zwangerschapsfotoshoot gehad waarbij goed geluisterd en ingespeeld werd op wat wij wilden. Zeker ook als je weinig tot geen ervaring hebt met fotoshoots (zoals ik) was het erg toegankelijk en leuk! Zeker een aanrader

 23. 5 out of 5

  Evelien

  Goede fotograaf, fijne studio en super snel de foto’s toegestuurd gekregen. Echt een aanrader!

 24. 5 out of 5

  Deniz

  Wieteke is echt een professional! Zij stelt mensen op hun gemak en neemt rustig de tijd om de wensen van de klant door te nemen. Ik ben enorm tevreden over haar. Zij weet heel goed wat ze doet en doet haar uiterste best om de beste en mooiste kwaliteit foto’s te maken!

 25. 5 out of 5

  Jort van Luijtelaar

  Was echt een super gave en leuke ervaring bij Wieteke! Ik heb nog nooit eerder een fotoshoot gedaan, maar ik ben enorm goed geholpen! Er werd gekeken naar wat ik zelf wilde en kreeg ook heel fijn advies tijdens de shoot. Ben heel erg blij met de prachtige foto’s.

 26. 5 out of 5

  Joeri

  Ik kon snel terecht goede adviezen en snelle service voor een goede prijs

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
  Ik beantwoord graag al je vragen!

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Andere suggesties…