Fotoshoot voor modellen, artiesten en casting

Portfolio Fotoshoot Voor Artiesten, Modellen En Casting

Bekijk alle fotoshoots
Fotograaf Wieteke Wesseling

Wieteke Wesseling

Fotograaf
4.96 out of 5

Bouw je eigen exclusieve artiesten en modellen portfolio met een shoot van minimaal 1,5 uur. We nemen samen ruim de tijd voor het maken van doordachte kledingkeuzes en passende poses voor het neerzetten van een unieke look. Er wordt ook nog meer tijd gestoken in luxe editing, zodat elke foto ook echt een opzichzelfstaand beeld is dat jouw doel verwezenlijkt. Deze fotoshoot is voor als je je passie en ziel in je eigen muziek of performance hebt gestopt en daar passende artwork en promotie-materiaal voor wilt hebben. Of om je modellen-portfolio een boost te geven met nieuwe actuele foto’s. Bij deze shoot zetten we een creatief en uniek beeld van jou als artiest neer, of laten we alle verschillende kanten van jezelf zien als model. … Lees meer

Lees alles over deze fotoshoot

Waarom je de Portfolio Fotoshoot Voor Modellen, Artiesten En Casting zou moeten doen

Het korte en duidelijke antwoord: omdat je jezelf wilt laten zien. En, you never get a second chance to make a first impression! Daarom kun je het dus maar beter meteen goed en het doordacht aanpakken met een artiesten- en modellen- fotoshoot op maat.

Onder begeleiding van mij, een vak-fotograaf met jarenlange ervaring op dit gebied, is dit een creatievere fotoshoot waarbij op maat wordt gekeken naar wat jij wilt uitdragen. Voor bijvoorbeeld je portfolio, promotie-materiaal, casting, artwork… Voor alles met een commercieel doel, met jezelf als merk, waarbij je al je plannen kracht wilt bijzetten met professionele beelden.

Bijvoorbeeld wanneer je artiest bent (actief in muziek, theater, alles waarbij je op een podium staat), en je werk lanceert: je hebt enorm gedreven energie en tijd gestoken in het maak-proces van jouw performance. Wanneer je dit met de wereld deelt, versterk je je werk met visuele beelden zoals album-art, drukwerk, artikelen in magazines, een coverfoto, flyers, posters, en natuurlijk je social media niet te vergeten. Het is dan super belangrijk dat het eerste beeld dat mensen koppelen aan jouw werk 100 procent aansluit bij de visie die jij hebt. Jouw beeld moet one of a kind zijn; je wilt opvallen tussen al het aanbod dat online te vinden is en een emotie opwekken bij je publiek. Welke emotie dit moet zijn, ligt helemaal aan wat jij teweeg wilt brengen: wil je dat het beeld ‘schuurt’, super sexy is, ver over de rand, of juist opvallend door eenvoud? Het is een hele kunst om dit alles in beeld te vangen, en daar help ik je bij.

Of je werkt aan je modellen carrière, en wil je portfolio aanvullen en verfijnen om te laten zien wat je in huis hebt voor potentiële opdrachtgevers. Dan wordt het leuk en begint het creatieve stuk! We zullen verschillende beautyshots, fashionfoto’s en commerciële beelden schieten om een volwaardig portfolio te creëren of te updaten (want een portfolio moet het liefst ook actueel zijn). Belangrijk hierbij is om te kijken door de bril van je klanten en de foto’s voor hún aantrekkelijk te maken. Een passende portfolio fotoshoot en specialistische samenwerking helpt je jezelf optimaal te presenteren aan opdrachtgevers. Ik help een compleet beeld van jouw kwaliteiten vast te leggen voor je campagne of lookbook.

Ook als je net gestart bent als model of/en je hebt goede actuele casting-foto’s nodig om auditie te kunnen doen. Dan gaan we samen aan de slag om zowel enkele duidelijke portretten (zowel lachend als neutraal, met je haren los), als een duidelijke overzicht-foto waar je lichaam goed op te zien is, te maken. Dit moet op een rustige, niet afleidende achtergrond. Hetzelfde geldt voor kleding, hierbij wil je geen te drukke prints dragen.

Ben je benieuwd naar wat je in praktische zin bij deze “Portfolio Fotoshoot voor Modellen en Artiesten” krijgt, lees dan rustig verder. Ik som het voor je op!

Portfolio Fotoshoot Voor Artiesten, Modellen En Casting

Wat krijg je

Wat deze shoot uniek maakt, is dat er onder andere extra luxe editing wordt toegepast, waarbij er per foto gekeken wordt naar het doel van dat beeld. Bij een beautyshot wil je bijvoorbeeld een frisse maar smooth skin, en bij een artiestenfoto wil je misschien dat er gespeeld wordt met kleur en effecten; hier wordt in de bewerking extra aandacht aan besteed.

Bij deze "Portfolio Fotoshoot Voor Artiesten, Modellen En Casting" krijg je sowieso ook de volgende dingen, die allemaal bij elkaar zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat: doeltreffende foto’s, helemaal volgens het beeld dat jij voor ogen hebt.

 • Ik geef je vakkundig advies over welke shoot je nodig hebt en hoe we deze gaan invullen. De “hoe, wat, waarom en waarvoor” zullen we voorafgaand samen uitvogelen.
 • Daarna plannen we een fotoshoot op maat. In de studio of op locatie, geheel met de beste professionele apparatuur, lichten, achtergronden en accessoires.
 • Tijdens de shoot geef ik je persoonlijke, enthousiaste en vooral vakkundige begeleiding. Ik wijs je verschillende poses, met oog voor gedetailleerde nuances. Eigen input? Altijd welkom! Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën en praktische tips. Als jij zorgt voor voldoende kledingopties, dan help ik je bij het samenstellen van toffe combinaties en styling. Dit omdat ook kleur en stijl een enorm verschil maakt in hoe jouw totale beeld overkomt.
 • Na de fotoshoot kun je direct nagenieten! Je krijgt toegang tot je eigen beveiligde online keuze-album, zodat je thuis meteen alle foto’s kunt zien. Hiermee kun je op je gemak een selectie maken van de allerbeste foto’s die je nabewerkt wilt ontvangen.
 • Je gekozen foto's krijgen editing met zorg. Hierover vertel ik je hieronder uitgebreid meer: de kracht van een goede nabewerking.
 • Wanneer je foto’s helemaal klaar zijn en de editing is gedaan, krijg je de digitale beelden in hoge resolutie (plus een kopie in zwart-wit), digitaal naar je toegestuurd.

Uiteindelijk krijg je een reeks creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s, helemaal aangepast op jouw specifieke wensen. Deze zijn helemaal van jou, te gebruiken voor alle denkbare doelen.

Hoe gaat de Portfolio Fotoshoot voor Modellen, Artiesten en Casting in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting je op wilt met de foto’s. Misschien hebben je een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit je trek 🙂 Je neemt zelf je kleding mee, maar ik denk mee in wat je met je kleding wilt bereiken en samen komen we tot toffe kleurencombinaties en creatieve looks.
Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Portfolio fotoshoot voor modellen, artiesten en casting’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; en wanneer nodig meedenken in stijl/kleurkeuzes qua kleding en welke look je wilt uitdragen bij deze shoot.

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt. Vooral bij een shoot met dit doel is het belangrijk goed na te denken over hoe je jezelf wilt neerzetten. Wat voor gevoel wil je de toeschouwer van de foto geven? Wil je een heel specifiek gevoel creëren (als artiest), of wil je juist alle kanten van jezelf laten zien (als model)? Denk hier alvast over na, maar aarzel niet ons te mailen of bellen als je hier niet uit komt.

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Je kiest dan het afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Wil je extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd meer foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Instagram fotosessie

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto's die je in bladen tegenkomt en ook veel foto's op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je voor deze Portfolio Fotoshoot Voor Artiesten, Modellen En Casting geen 'over the top' make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kleurbalans (de sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken: de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Kadreren: de uitsnede van de foto (inzoomen/roteren)
 • Al die kleine dingetjes. Anders kan ik het niet noemen, want er zijn een héle hoop kleine dingetjes die een opknapbeurt kunnen gebruiken en bij elkaar toch wel veel aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ogen oplichten, achtergrond egaliseren, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten worden na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar je toegestuurd. Heb je de foto's sneller nodig, dan is het zelfs ook mogelijk om voor een spoedbewerking te kiezen. Voor 24,50 euro worden je foto's dan supersnel nabewerkt en al binnen 2 werkdagen naar je verzonden.

De gemaakte foto's van de shoot bewaar ik 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto's méér foto's willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto's, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto's van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto's wilt of alsnog een backup van je foto's kunt maken.

Portret fotosessie

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Daarom nu alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs van deze fotoshoot is 183,50 euro en is inclusief 8 foto's met professionele editing. Dit is de totaalprijs! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan 🙂

Tevens kun je gebruik maken van de volgende optie's: Het hoeft niet, maar het mag wel!

 • De prijs geldt op alle werkdagen. Wil je op een weekenddag of in de avond komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
 • Heb je meer studiotijd nodig? Je kunt extra tijd boeken voor 29,50 per half uur.
 • Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 per 4 foto’s.
 • Extra snel klaar: Ontvang de nabewerkte foto's al binnen 2 werkdagen voor 24,50!
 • Bij fotoshoots op locatie kunnen reis- en opbouw- kosten worden gerekend. Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de prijs!

Samenvatting

 • 1 uur 30 min. studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 3 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in super hoge resolutie en origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart-wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Wieteke Wesseling

Fotograaf

Profielfoto van fotograaf Wieteke Wesseling
9,9
4.96 out of 5
Gebaseerd op 155 reviews
 1. 5 out of 5

  Sylvana

  Deze shoot stond al heel lang op mijn wensen lijst en was ook heel nerveus maar dit was echt nergens voor nodig.
  Ik ben super blij met het resultaat

 2. 5 out of 5

  András

  It was a great experience, and I’m satisfied with the photos. Quality work!

 3. 5 out of 5

  Wiebe

  Super leuk gehad tijdens de shoot. De sfeer was goed, toevallig dat we beide naar dezelfde muziek luisterde waardoor het nog beter klikte 🙂
  De tijd die voor de shoot staat heb ik meer dan voldoende kunnen vullen (zelfs wat langer).
  En ook zeer tevreden met de prijs/kwaliteit.
  Ik kom graag nog een keer langs!

 4. 5 out of 5

  Elias

  Wij hebben een hele fijne zwangerschap fotoshoot gehad met hele mooie foto’s. Wieteke deed het erg leuk en erg goed, ze had mooie ideeën die perfect hadden uitgepakt.
  Uiteindelijk hebben we alle foto’s genomen, want we konden niet kiezen!

 5. 5 out of 5

  Sander

  Doen! Tijdens de fotosessie geeft Wieteke duidelijke instructies en wordt gelet op de kleinste details. Het was niet alleen een leuke middag, maar het resultaat was verbluffend. Een berg leuke foto’s om uit te kiezen! Bedankt!

 6. 5 out of 5

  Eline

  Heel blij met de mooie foto’s! Wieteke kijkt goed naar wat je voor ogen hebt en denkt met je mee. We gaan zeker nog eens terug.

 7. 5 out of 5

  Linda

  Wieteke geeft duidelijk instructies tijdens de shoot, wat wij erg fijn vonden. Ondanks dat het allemaal wat onwennig is was de sfeer erg goed.
  Natuurlijk ook erg blij met het resultaat!

 8. 5 out of 5

  Franco

  Topervaring! Geheel op ons gemak tijdens de shoot, erg leuk om te doen!

 9. 5 out of 5

  Rebecca

  Super fijne sfeer! We werden goed ontvangen en goed door de sessie heen geholpen. Wij zijn erg tevreden met de foto\’s.

 10. 5 out of 5

  Carola

  Onwijs blij met het eindresultaat. Tijdens de shoot was de sfeer ontspannen. Eigen inbreng was geen probleem en er werd goed meegedacht. Kortom: Erg tevreden!

 11. 5 out of 5

  Carla

  Aanrader! Wil je ik weet niet wat laten vastleggen, mail ze, bel ze en ze denken echt mee, of komen met andere inzichten om een foto te kunnen maken Hoe leuk!?

 12. 5 out of 5

  Johan

  Wij vonden het een heel leuke ervaring. Wieteke heeft ons heel goed geholpen bij de verschillende poses en we waren direct heel op ons gemak bij haar. De foto’s zijn echt top. Zeker en vast een aanrader!

 13. 5 out of 5

  M&J

  We hebben een leuke ervaring gehad tijdens de fotoshoot met Wieteke. We gingen er heen zonder een moodboard of iets dergelijks. Al met al hebben wij genoeg tips gekregen en zijn de foto’s ook heel mooi geworden. Zeker een aanrader! Ook fijn dat we van tevoren op ons gemak gesteld werden door een kort gesprekje.

 14. 4 out of 5

  Jeroen

  Hele mooie foto’s, zeer tevreden. Aanrader!!

 15. 5 out of 5

  Tim

  Hele goede ervaring met Wieteke. Mooie shoot gedaan op locatie en ze weet je meteen op je gemak te stellen. Staat open voor ideeën maar heeft er zelf ook meer dan voldoende. Grote aanrader als je een paar mooie herinneringen wilt maken!

 16. 5 out of 5

  Mirjam en ronald

  We waren een keer eerder bij milou. Dat we nog een terug gekomen zijn zegt genoeg over milou en haar fotos. Nu kwamen we alleen bij wieteke terrecht. Ook na bij haar geweest te zijn komen we nog wel een keer. Bovenstaande zegt genoeg over hoe de fotos geworden zijn naar onze mening. Bedankt voor de leuke ochtend.

 17. 5 out of 5

  Bonnie

  Het was ontspannen en de tijd vloog. De foto’s waren onbewerkt al zo mooi. De keuze was lastig. Uiteindelijk toch veel meer foto’s genomen. Gratis kreeg ik ze allemaal ook in zwart/wit

 18. 5 out of 5

  Sylvia

  Ik had van tevoren wat zenuwen om deze shoot te doen samen met mijn vriend (sexy fotoshoot voor koppels). Maar die zenuwen waren al snel verdwenen. Wieteke is een leuke gezellige meid die je snel op je gemak kan laten voelen. We hebben genoeg gelachen en de foto\’s zijn erg mooi geworden. Sommige echt mooier als verwacht. Ze neemt goed de tijd om er achter te komen wat je mooi vindt. Dus al bij al een hele leuke ervaring en erg mooie foto\’s waar we trots op kunnen zijn. Dus ook zeker een aanrader voor mensen die nog twijfels hebben. Go for it! 🙂

 19. 5 out of 5

  Maarten

  Via Google zijn wij terecht gekomen bij Photosessions. Wij waren namelijk op zoek naar een fotosessie waarbij we op een sensuele manier gefotografeerd konden worden. Uiteindelijk zijn wij bij Wieteke in Eindhoven gekomen. De sfeer en het ontvangst was vanaf het begin al prettig, waardoor er absoluut prettig gewerkt kon worden. Wij zijn uiteindelijk ook super blij met het resultaat en kunnen dit iedereen aanbevelen. Wij hebben ook veel complimenten over de foto´s gekregen. Absoluut de moeite waard dus.

 20. 5 out of 5

  Isa

  Fijne service, super vriendelijk en fotograaf stelde me goed op mijn gemak. Verzorgde studio, erg professioneel en een fijne setting.

 21. 5 out of 5

  Ruud

  Eén exclusieve fotoshoot mogen boeken bij deze zeer getalenteerde dame. Op een uniek locatie in het centrum van Eindhoven. Op en top maatwerk.

  Ga zo door!

 22. 5 out of 5

  Manuela van den burg

  Ik ben zeer tevreden ik ben wij wietseke geweest voor mijn eerste foto shoot ik ben heel goed begeleid en mocht ook vragen stellen ik heb zeer mooie professionele foto s mogen ontvangen ik ben zeer goed geholpen waarvoor dank ik

 23. 5 out of 5

  Thomas

  Zijn hele mooie foto\’s geworden. Erg blij mee. Dankzij de topfotografe Wieteke. Zeker een aanrader!

 24. 5 out of 5

  Monique

  Wieteke stelde me meteen op mijn gemak. De fotoshoot verliep heel plezierig. Mijn doel is bereikt want ik heb mooie foto’s kunnen selecteren voor mijn website.

 25. 5 out of 5

  Paulina

  Het was zo een leuke ervaring. Ik was er zelf zo blij mee hoe de foto’s zijn uitgekomen. Wieteke was erg fijn om mee te werken en hielp mee in de poses.

 26. 5 out of 5

  Jimena

  Captured the beauty of pregnancy flawlessly! Highly recommended. Made me feel comfortable and beautiful throughout the photoshoot.

 27. 5 out of 5

  Remco

  We hebben het heel erg naar ons zin gehad!! De zenuwen werden in het begin meteen weggenomen, en we zijn goed begeleid! Het was gewoon heel gezellig en fijn!

 28. 5 out of 5

  Hanneke

  Een heel goede ervaring gehad met mooi resultaat! De foto’s zijn prachtig geworden, erg blij mee!

 29. 5 out of 5

  Kelsey

  Mooie studio. Fijn dat er zoveel ervaring is in poses en een ruime keuze aan studio-opstellingen en kleuren! In het begin even wat onwennig, maar ze helpen snel om je op je gemak te voelen.
  De foto’s zijn dan ook supergaaf geworden!

  Het downloaden had even een technische storing, maar daarin werd aan alle kanten meegedacht en het was supersnel opgelost!

 30. 5 out of 5

  Diana

  Fotoshoot was helemaal naar wens. Ben er super blij mee. Wieteke denkt goed mee en is met suggesties gekomen die uiteindelijk veel beter zijn dan wat ik zelf kon bedenken.

 31. 5 out of 5

  Tony

  Super leuke ervaring en super foto’s gekregen.
  Echt een aanrader!!

 32. 4 out of 5

  Aida Farzan

  Leuke locatie, en het ging erg vlot.

 33. 5 out of 5

  Iris

  Wieteke als ik je 10 sterren had kunnen geven had ik het ook gedaan! Ik heb genoten van de fotoshoot en ben ontzettend blij met het eindresultaat. Je bent een fijn mens en voelde me meteen op mijn gemak. Bedankt topper!

 34. 5 out of 5

  Monica van Eijk

  Een boudoir fotoshoot gedaan. Was best wel zenuwachtig maar was nergens voor nodig. Ontzettend veel lol gehad en de foto’s zijn prachtig geworden!

 35. 5 out of 5

  Lindsay

  De rede van de shoot was voor mij dat ik onzeker ben over mijn lichaam. En dat ik wat meer mijzelf wil gaan accepteren. Voor mij was dit heel belangrijk.
  De dag van de shoot was ik heel zenuwachtig.
  Wieteke heeft dit volledig weggenomen. Ze begeleid je heel goed.
  Ik ben ook mega blij met de fotos. En heb een andere kant van mijzelf mogen ervaren.

  Ik ben jou daar super dankbaar voor Wieteke!!

 36. 5 out of 5

  Marjo Crombach

  Nooit gedacht dat ik dat nog eens zou doen: een fotoshoot! Maar ik wilde graag professionele foto’s voor social media en die heb ik nu.
  Het was een spannende, maar ook leuke ervaring en Wieteke wist de spanning goed te breken. Ze paste allerhande handigheidjes toe om mij uit de kramp en in de ontspanning te krijgen met als resultaat een mooie serie foto’s waar ik voorlopig mee vooruit kan.
  De prijs van de basissessie vond ik alleszins redelijk, zeker als je bedenkt dat Wieteke er helemaal voor naar Venlo moest komen. De prijs voor de extra foto’s (buiten de 8 die in het pakket zaten) vond ik daarentegen aan de prijzige kant. Maar dat heeft me niet weerhouden om er een aantal extra te bestellen.

 37. 5 out of 5

  willem

  het was een fijne ervaring..
  het was gezellig en goede vakmanschap..

 38. 5 out of 5

  Eric

  Lieve Wieteke, Wat hebben wij ons enorm relaxed en comfortabel gevoeld tijdens de shoot bij jou. Jij stelde ons op gemak, hielp met de poses en achtergronden bedenken. Kortom, super bedankt!!!!!! De foto\’s zijn prachtig geworden. Thanks!!!!!!!!

 39. 5 out of 5

  Dominique

  Ben heel blij en tevreden met mijn foto’s! Fotograaf is een topper!

 40. 5 out of 5

  Yuri

  De sfeer was prettig, ik voelde me op m’n gemak en er zijn mooie foto’s gemaakt waar ik zeer tevreden over ben. Als ik weer eens een fotoshoot wil doen, kom ik zeker terug bij Wieteke!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Fotograaf Wieteke Wesseling

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
  Ik beantwoord graag al je vragen!

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Andere suggesties…