Romantische fotosessie koppels

Romantische Fotosessie Koppels

Bekijk alle fotoshoots
Fotograaf Wieteke Wesseling

Wieteke Wesseling

Fotograaf
4.96 out of 5

Als je je partner vraagt naar verjaardagswensen, is het antwoord vaak: ‘iets persoonlijks’. Met deze fotoshoot krijg je precies dat: een gezellige activiteit waarbij jullie samen worden vastgelegd zoals júllie zijn! … Lees meer

Romantische Fotosessie Koppels

Deze maand: Oorspronkelijke prijs was: 193,50.Huidige prijs is: 158,50.

Deze fotoshoot door andere fotografen

Milou van Helden FotograafFotograaf Milou van Helden
Lees alles over deze fotoshoot

Waarom je de romantische fotosessie voor koppels zou moeten doen

Omdat quality time met je partner super belangrijk is! Met deze fotoshoot hebben jullie een superleuke activiteit om te doen, én houden jullie er een blijvende herinnering aan over.
Mochten jullie het lastig vinden om voor de camera te poseren en een beetje bang zijn dat het een te statische fotoshoot wordt: geen zorgen, ik help jullie bij het poseren en heb genoeg ideeën om samen een spontaan en authentiek resultaat te creëren.

Tip: Je kunt deze shoot ook kado geven, klik in dat geval op de ‘geef kado’ button op deze pagina en ontvang de bon vandaag nog in de mail.

Romantische Fotosessie Koppels

Wat krijg je

Bij deze "Romantische Fotosessie Koppels" krijg je sowieso de volgende dingen, die allemaal bij elkaar zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat: doeltreffende foto’s, helemaal volgens het beeld dat jij voor ogen hebt.

 • Ik geef je vakkundig advies over welke shoot je nodig hebt en hoe we deze gaan invullen. De “hoe, wat, waarom en waarvoor” zullen we voorafgaand samen uitvogelen.
 • Daarna plannen we een fotoshoot op maat. In de studio of op locatie, geheel met de beste professionele apparatuur, lichten, achtergronden en accessoires.
 • Tijdens de shoot geef ik je persoonlijke, enthousiaste en vooral vakkundige begeleiding. Ik wijs je verschillende poses, met oog voor gedetailleerde nuances. Eigen input? Altijd welkom! Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën en praktische tips. Als jij zorgt voor voldoende kledingopties, dan help ik je bij het samenstellen van toffe combinaties en styling. Dit omdat ook kleur en stijl een enorm verschil maakt in hoe jouw totale beeld overkomt.
 • Na de fotoshoot kun je direct nagenieten! Je krijgt toegang tot je eigen beveiligde online keuze-album, zodat je thuis meteen alle foto’s kunt zien. Hiermee kun je op je gemak een selectie maken van de allerbeste foto’s die je nabewerkt wilt ontvangen.
 • Je gekozen foto's krijgen editing met zorg. Hierover vertel ik je hieronder uitgebreid meer: de kracht van een goede nabewerking.
 • Wanneer je foto’s helemaal klaar zijn en de editing is gedaan, krijg je de digitale beelden in hoge resolutie (plus een kopie in zwart-wit), digitaal naar je toegestuurd.

Uiteindelijk krijg je een reeks creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s, helemaal aangepast op jouw specifieke wensen. Deze zijn helemaal van jou, te gebruiken voor alle denkbare doelen.

Romantische fotosessie koppels

Hoe gaat de romantische koppelfotoshoot in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Romantische fotoshoot koppels’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Jullie kiezen dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Romantische fotosessie koppels

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto's die je in bladen tegenkomt en ook veel foto's op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je voor deze Romantische Fotosessie Koppels geen 'over the top' make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kleurbalans (de sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken: de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Kadreren: de uitsnede van de foto (inzoomen/roteren)
 • Al die kleine dingetjes. Anders kan ik het niet noemen, want er zijn een héle hoop kleine dingetjes die een opknapbeurt kunnen gebruiken en bij elkaar toch wel veel aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ogen oplichten, achtergrond egaliseren, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten worden na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar je toegestuurd. Heb je de foto's sneller nodig, dan is het zelfs ook mogelijk om voor een spoedbewerking te kiezen. Voor 24,50 euro worden je foto's dan supersnel nabewerkt en al binnen 2 werkdagen naar je verzonden.

De gemaakte foto's van de shoot bewaar ik 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto's méér foto's willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto's, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto's van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto's wilt of alsnog een backup van je foto's kunt maken.

Romantische Fotosessie Koppels

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Daarom nu alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs van deze fotoshoot is 158,50 euro en is inclusief 8 foto's met professionele editing. Dit is de totaalprijs! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan 🙂

Tevens kun je gebruik maken van de volgende opties: het hoeft niet, maar het mag wel!

 • Heb je meer studiotijd nodig? Je kunt extra tijd boeken waardoor we meer complexe ideeën kunnen uitwerken.
 • Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 32,50 per 4 foto’s.
 • Extra snel klaar: Ontvang de nabewerkte foto's al binnen 2 werkdagen voor 24,50!
 • De prijs geldt op alle werkdagen. Wil je op een weekenddag of in de avond komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
 • Bij fotoshoots op locatie kunnen reis- en opbouw- kosten worden gerekend. Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de prijs!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je mag 3 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 32,50 per 4 foto’s
 • Het is mogelijk extra studiotijd te boeken waardoor we meer complexe ideeën kunnen uitwerken
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in super hoge resolutie en origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart-wit!)

Wieteke Wesseling

Fotograaf

Profielfoto van fotograaf Wieteke Wesseling
9,9
4.96 out of 5
Gebaseerd op 168 reviews
 1. 5 out of 5

  Alberto

  Ik heb mijn boudoir ( dudedoir) laten doen door Wieteke. Ik wilde graag nu ik nog in mijn “prime” ben dat vast laten stellen middels een mooie fotoschoot, en er zijn genoeg fotografen die dit voor vrouwen doen. Echter ben je een man, dan wordt de keuze beperkter Ik heb zelf totaal geen ervaring met modelwerk, maar Wieteke heeft me prima begeleid !
  Het resultaat mag er dus ook zijn. De foto’s zijn uitstekend. Mooie studio overigens waar het plaatsvindt. De locatie is prima te bereiken met openbaar vervoer, en er is ook parkeer gelegenheid (Eindhoven)

  Ik kan menig man en wellicht ook vrouw Wieteke van harte aanbevelen.

  Wieteke nogmaals hartelijk dank !

 2. 5 out of 5

  Claudia

  Ben zeer te vrede

 3. 5 out of 5

  Daniëlle

  Super mooie foto’s gekregen dankzij Wieteke! Ze denkt met je mee en geeft haar professionele mening!

 4. 5 out of 5

  Josianne

  Super leuke fotoshoot gehad met Wieteke!
  Ze heeft mijn visie echt tot leven gebracht en de foto’s zijn nog mooier geworden dan ik had gehoopt!

 5. 5 out of 5

  Charlie

  Echt TE GEK!!

 6. 5 out of 5

  Albert

  Heel erg blij met de foto’s en de fijne shoot

 7. 5 out of 5

  Mats

  Ik heb een supertoffe casting fotoshoot gehad bij Wieteke. De foto’s zijn heel erg mooi geworden en het was ook nog heel erg leuk om te doen!
  Groetjes,
  Mats

 8. 5 out of 5

  Junio

  Ik had geen betere shoot kunnen inbeelden! De hele studio ervaring met Wieteke was top en de foto’s zijn NEXT LEVEL!

 9. 5 out of 5

  Ester

  Wij zijn goed ontvangen door Wieteke. De sfeer was heel ontspannen. Er zijn mooie stijlvolle gezinsfoto\’s gemaakt. We hebben echt plezier gehad en het eind resultaat van de foto\’s zijn mooi zoals we hadden verwacht niet te traditioneel maar wel met stijl. Dankjewel Wieteke voor de gezellige fotoshoot.

 10. 5 out of 5

  Mallory Fenner

  We had a great experience and the photos are beautiful. She knew just what to do to make my vision for family photos come to life!

 11. 5 out of 5

  Mark

  Er wordt goed met je meegedacht, hoe je het maximale uit je foto kan uithalen, voor welk doel dan ook. Leuke studio, waarbij meerdere achtergronden mogelijk zijn. Snelle oplevering van de foto’s.

 12. 5 out of 5

  Yvon

  Het was voor ons een eerste keer, maar wat wat hebben wij dit als een fijne shoot ervaren!
  Wieteke stelde ons gelijk op het gemak en hielp ons bij de verschillende poses. Het resultaat mocht er zijn, prachtige foto’s!

 13. 5 out of 5

  Meri Elissen

  Ik was best wel zenuwachtig maar Wieteke stemde mij meteen op mn gemak. Ik vind mezelf niet fotogeniek omdat ik altijd zo stom op foto’s sta. Echter het zijn hele mooie foto’s geworden. De prijs vond ik meevallen als je bekijkt dat ze professioneel zijn.
  Nabestellen was wel wat duurder dan ik dacht maar dat mag de pret niet drukken. Ik ben heel tevreden met mijn social media foto’s.

 14. 5 out of 5

  Sylvana

  Deze shoot stond al heel lang op mijn wensen lijst en was ook heel nerveus maar dit was echt nergens voor nodig.
  Ik ben super blij met het resultaat

 15. 5 out of 5

  András

  It was a great experience, and I’m satisfied with the photos. Quality work!

 16. 5 out of 5

  Wiebe

  Super leuk gehad tijdens de shoot. De sfeer was goed, toevallig dat we beide naar dezelfde muziek luisterde waardoor het nog beter klikte 🙂
  De tijd die voor de shoot staat heb ik meer dan voldoende kunnen vullen (zelfs wat langer).
  En ook zeer tevreden met de prijs/kwaliteit.
  Ik kom graag nog een keer langs!

 17. 5 out of 5

  Elias

  Wij hebben een hele fijne zwangerschap fotoshoot gehad met hele mooie foto’s. Wieteke deed het erg leuk en erg goed, ze had mooie ideeën die perfect hadden uitgepakt.
  Uiteindelijk hebben we alle foto’s genomen, want we konden niet kiezen!

 18. 5 out of 5

  Sander

  Doen! Tijdens de fotosessie geeft Wieteke duidelijke instructies en wordt gelet op de kleinste details. Het was niet alleen een leuke middag, maar het resultaat was verbluffend. Een berg leuke foto’s om uit te kiezen! Bedankt!

 19. 5 out of 5

  Eline

  Heel blij met de mooie foto’s! Wieteke kijkt goed naar wat je voor ogen hebt en denkt met je mee. We gaan zeker nog eens terug.

 20. 5 out of 5

  Linda

  Wieteke geeft duidelijk instructies tijdens de shoot, wat wij erg fijn vonden. Ondanks dat het allemaal wat onwennig is was de sfeer erg goed.
  Natuurlijk ook erg blij met het resultaat!

 21. 5 out of 5

  Franco

  Topervaring! Geheel op ons gemak tijdens de shoot, erg leuk om te doen!

 22. 5 out of 5

  Rebecca

  Super fijne sfeer! We werden goed ontvangen en goed door de sessie heen geholpen. Wij zijn erg tevreden met de foto\’s.

 23. 5 out of 5

  Carola

  Onwijs blij met het eindresultaat. Tijdens de shoot was de sfeer ontspannen. Eigen inbreng was geen probleem en er werd goed meegedacht. Kortom: Erg tevreden!

 24. 5 out of 5

  Carla

  Aanrader! Wil je ik weet niet wat laten vastleggen, mail ze, bel ze en ze denken echt mee, of komen met andere inzichten om een foto te kunnen maken Hoe leuk!?

 25. 5 out of 5

  Johan

  Wij vonden het een heel leuke ervaring. Wieteke heeft ons heel goed geholpen bij de verschillende poses en we waren direct heel op ons gemak bij haar. De foto’s zijn echt top. Zeker en vast een aanrader!

 26. 5 out of 5

  M&J

  We hebben een leuke ervaring gehad tijdens de fotoshoot met Wieteke. We gingen er heen zonder een moodboard of iets dergelijks. Al met al hebben wij genoeg tips gekregen en zijn de foto’s ook heel mooi geworden. Zeker een aanrader! Ook fijn dat we van tevoren op ons gemak gesteld werden door een kort gesprekje.

 27. 4 out of 5

  Jeroen

  Hele mooie foto’s, zeer tevreden. Aanrader!!

 28. 5 out of 5

  Tim

  Hele goede ervaring met Wieteke. Mooie shoot gedaan op locatie en ze weet je meteen op je gemak te stellen. Staat open voor ideeën maar heeft er zelf ook meer dan voldoende. Grote aanrader als je een paar mooie herinneringen wilt maken!

 29. 5 out of 5

  Mirjam en ronald

  We waren een keer eerder bij milou. Dat we nog een terug gekomen zijn zegt genoeg over milou en haar fotos. Nu kwamen we alleen bij wieteke terrecht. Ook na bij haar geweest te zijn komen we nog wel een keer. Bovenstaande zegt genoeg over hoe de fotos geworden zijn naar onze mening. Bedankt voor de leuke ochtend.

 30. 5 out of 5

  Bonnie

  Het was ontspannen en de tijd vloog. De foto’s waren onbewerkt al zo mooi. De keuze was lastig. Uiteindelijk toch veel meer foto’s genomen. Gratis kreeg ik ze allemaal ook in zwart/wit

 31. 5 out of 5

  Sylvia

  Ik had van tevoren wat zenuwen om deze shoot te doen samen met mijn vriend (sexy fotoshoot voor koppels). Maar die zenuwen waren al snel verdwenen. Wieteke is een leuke gezellige meid die je snel op je gemak kan laten voelen. We hebben genoeg gelachen en de foto\’s zijn erg mooi geworden. Sommige echt mooier als verwacht. Ze neemt goed de tijd om er achter te komen wat je mooi vindt. Dus al bij al een hele leuke ervaring en erg mooie foto\’s waar we trots op kunnen zijn. Dus ook zeker een aanrader voor mensen die nog twijfels hebben. Go for it! 🙂

 32. 5 out of 5

  Maarten

  Via Google zijn wij terecht gekomen bij Photosessions. Wij waren namelijk op zoek naar een fotosessie waarbij we op een sensuele manier gefotografeerd konden worden. Uiteindelijk zijn wij bij Wieteke in Eindhoven gekomen. De sfeer en het ontvangst was vanaf het begin al prettig, waardoor er absoluut prettig gewerkt kon worden. Wij zijn uiteindelijk ook super blij met het resultaat en kunnen dit iedereen aanbevelen. Wij hebben ook veel complimenten over de foto´s gekregen. Absoluut de moeite waard dus.

 33. 5 out of 5

  Isa

  Fijne service, super vriendelijk en fotograaf stelde me goed op mijn gemak. Verzorgde studio, erg professioneel en een fijne setting.

 34. 5 out of 5

  Ruud

  Eén exclusieve fotoshoot mogen boeken bij deze zeer getalenteerde dame. Op een uniek locatie in het centrum van Eindhoven. Op en top maatwerk.

  Ga zo door!

 35. 5 out of 5

  Manuela van den burg

  Ik ben zeer tevreden ik ben wij wietseke geweest voor mijn eerste foto shoot ik ben heel goed begeleid en mocht ook vragen stellen ik heb zeer mooie professionele foto s mogen ontvangen ik ben zeer goed geholpen waarvoor dank ik

 36. 5 out of 5

  Thomas

  Zijn hele mooie foto\’s geworden. Erg blij mee. Dankzij de topfotografe Wieteke. Zeker een aanrader!

 37. 5 out of 5

  Monique

  Wieteke stelde me meteen op mijn gemak. De fotoshoot verliep heel plezierig. Mijn doel is bereikt want ik heb mooie foto’s kunnen selecteren voor mijn website.

 38. 5 out of 5

  Paulina

  Het was zo een leuke ervaring. Ik was er zelf zo blij mee hoe de foto’s zijn uitgekomen. Wieteke was erg fijn om mee te werken en hielp mee in de poses.

 39. 5 out of 5

  Jimena

  Captured the beauty of pregnancy flawlessly! Highly recommended. Made me feel comfortable and beautiful throughout the photoshoot.

 40. 5 out of 5

  Remco

  We hebben het heel erg naar ons zin gehad!! De zenuwen werden in het begin meteen weggenomen, en we zijn goed begeleid! Het was gewoon heel gezellig en fijn!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Contact.

Ik beantwoord graag al je vragen!Fotograaf Wieteke Wesseling

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Meer fotoshoots.

  Misschien vind je deze ook leuk?