Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Bekijk alle fotoshoots
Fotograaf Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.8 van 5

Laat je gehele trouwdag, of de belangrijke momenten hiervan, vastleggen op beeld door de ervaren trouwfotograaf Milou van Helden.
Want je trouwdag vergeet je nooit meer, maar het is wel heel erg mooi om de bijbehorende beelden keer op keer (en nog een paar keer) terug te kunnen kijken! … Lees meer

4.8 uit 5 gebaseerd op 926 beoordelingen
Lees mijn 926 beoordelingen

Vraag naar de beschikbaarheid

Trouwfotograaf en bruidsfotografie, de mooiste foto’s van deze mooiste dag!

Je trouwdag; een dag waar je veel aandacht en tijd aan hebt besteed. Een dag waar je later nog vaak naar terug wilt kunnen kijken.

Tijdens deze bruidsfotografie worden de sfeer en emoties, de mensen die dicht bij jullie staan en de belangrijkste momenten vastgelegd.

Het is mogelijk om de hele dag of een dagdeel te laten fotograferen. Hierbij kan het een mooie toevoeging zijn om een trouwfotoshoot exclusief voor de bruid en de bruidegom in de dag te plannen. Beide activiteiten kunnen afzonderlijk, of in combinatie gedaan worden

Na afloop van deze dag zullen jullie alle gemaakte foto’s digitaal met basisbewerking ontvangen. Wanneer je ook een fotoshoot doet, kiezen jullie hier de 8 mooiste foto’s uit. Deze foto’s zullen een luxe bewerking krijgen en samen met alle andere foto’s na bewerking worden verzonden.

Neem voor de mogelijkheden en prijzen telefonisch of per email contact op met de fotografe (zie contactformulier).

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Hoe gaat een Trouwfotograaf en bruidsfotografie te werk

Uitleg

Waar andere fotografen vaak een zakelijkere manier van aanpak hebben, werkt PhotoSessions op een speelse en eenvoudige manier. Je kunt namelijk kiezen tussen verschillende fotosessies, die allemaal een ander pakket/thema/werkwijze vertegenwoordigen en een reeks onderscheidende foto’s opleveren. Een trouwdag is natuurlijk altijd uniek, deze rapportage / fotoshoot wordt daarom zo goed mogelijk aan jullie wensen aangepast. Aan de hand van jullie wensen en in overleg met de fotograaf kan een duidelijk beeld van de inhoud van deze rapportage en de totale kosten worden aangegeven.

Handig om te weten

 • Je ontvangt álle gemaakte foto’s van deze dag digitaal, een deel met basisbewerking en een deel luxe bewerkt.
 • Je kunt altijd extra foto’s luxe laten nabewerken voor 24,50 euro per 4 stuks.
 • Wil je niet 1, maar 2 fotografen om jullie dag perfect vast te leggen? Dit kan ook! Informeer bij de fotograaf voor de mogelijkheden en prijzen.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

De fotoshoot

Het is mogelijk om de hele dag of een dagdeel te laten fotograferen. Hierbij kan het een mooie toevoeging zijn om een trouwfotoshoot exclusief voor de bruid en de bruidegom in de dag te plannen. Beide activiteiten kunnen afzonderlijk, of in combinatie gedaan worden:

 • Trouwdag rapportage:
  De ceremonie, het aansnijden van de taart, het feesten tot in de late uurtjes; of gewoon de hele dag; de fotografe kan alle belangrijke momenten vastleggen. Het belangrijkste bij deze rapportage is dat het verloop van de dag en de bijbehorende sfeer worden gepakt op beeld.
 • Trouwfotoshoot op locatie:
  Tijdens deze trouwfotoshoot wordt de tijd genomen om de bruid en de bruidegom met z’n tweetjes op de foto te zetten. Op een locatie naar keuze kunnen de klassieke poses, maar ook spontane intieme momenten worden vastgelegd. Ik zal jullie helemaal begeleiden in het poseren en de verdere inhoud van de fotoshoot.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

De foto’s

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Jij mag vervolgens de 8 mooiste foto’s uitzoeken van de fotoshot. Deze zullen later door de fotograaf luxe worden nabewerkte, en samen met álle gemaakte foto’s van de dag (basis bewerkt) verzonden worden. Kan je niet kiezen of wil je gewoon meer foto’s luxe bewerkt ontvangen? Geen probleem, je kunt altijd extra foto’s laten bewerken.

Nabewerking

Het bewerken van foto’s is een belangrijk en tijdsrovend onderdeel van het fotograferen. Eventuele oneffenheden kunnen worden weggewerkt, maar ook kleuren/contrasten, kaders en de hele stijl van een foto kunnen worden aangepast. Deze details bij elkaar laten een foto echt spreken en maken hem áf. Wanneer je zelf speciale wensen hebt voor het bewerken van een foto (zwart wit met kleureffecten, vintage bewerking etc) kun je deze wensen altijd kenbaar maken. De uiteindelijk bewerkte foto’s zullen na ca 3 weken digitaal in origineel formaat naar je worden toegestuurd.
Heb je de foto’s sneller dan na de gebruikelijke 10 dagen nodig, dan is het mogelijk om een spoedbewerking te laten toepassen op de gekozen foto’s. Voor 24,50 euro zullen jou foto’s dan voorrang krijgen en binnen 2 werkdagen worden verzonden.
Heb je de foto’s al ontvangen en bedenk je je dat je tóch nog meer foto’s wilt laten bewerken, of wil je dat de bewerkte foto’s nog iets worden aangepast? Maak dit dan kenbaar tot uiterlijk 8 weken na de shoot, dan worden alle foto’s van de fotograaf namelijk automatisch verwijderd en is bijbestellen en aanpassen van de foto’s niet meer mogelijk.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Trouwfotograaf en bruidsfotografie reserveren

Als je hebt besloten dat je deze fotoshoot wilt doen, kun je nu meteen reserveren. De fotograaf zal hierna contact met je opnemen om een afspraak met je te maken, waarbij jij je wensen kenbaar maakt.

Meer informatie

Samenvatting

 • Vanaf minimaal 4 aaneensluitende uren
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 46,25 euro per half uur
 • Alle foto’s van de gehele dag met basisbewerking, 8 nabewerkte foto’s van de fotoshoot met luxe bewerking
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

926 reviews for Trouwfotograaf en bruidsfotografie

 1. 5 van 5

  Marleen

  Hele leuke fotoshoot bij Milou mogen doen. En ik ben erg blij met het eind resultaat! Ze heeft goed naar mijn wensen en ideeën geluisterd en professionele tips en ideeën gegeven waar ze kon. Een goeie sfeer in een mooie ruimte waardoor ik me echt op mijn gemak voelde. Bedankt!

 2. 5 van 5

  Marc

  Zeer geslaagde (mini) fotoshoot gehad bij Milou. Door haar persoonlijke benadering en professionaliteit heb ik de fotoshoot al zeer prettig ervaren.
  Ze bewijst dat gezelligheid en professionaliteit prima samen kunnen gaan.
  Met een mooi eindresultaat.

  Milou, dank je wel

 3. 5 van 5

  Lizet

  Wij hebben genoten van de fotoshoot. Milou stond open voor de ideeën van mijn kids en mij en heeft dat precies zo kunnen vastleggen op de foto’s. Ik ben heel blij met het resultaat. Heel erg bedankt!

 4. 5 van 5

  Renske Harley

  Milou is een geweldige fotografe. Ze is ontzettend vriendelijk, goed bereikbaar en heeft onze trouwdag prachtig vastgelegd. Niets dan lof voor haar.

 5. 5 van 5

  Fred

  Super goede fotoshoot!T zijn hele mooie foto’s geworden! T keuzealbum hadden we nog de zelfde dag !T was voor ons in t begin ,heel onwennig maar daarna was t de gewoonste zaak. Milou denkt met je mee en staat open voor nieuwe ideeën !Milou ,hartelijk dank!We zijn zijn super trots op onze foto,s!

 6. 5 van 5

  Sjoerd & Lieke

  Een gezellige en ontspannen fotoshoot, waarbij Milou je helemaal thuis laat voelen. Ook al is het de eerste keer dat je een shoot doet, je wordt zo gestuurd en gecoacht dat het helemaal niet onwennig voelt. Met als resultaat prachtige foto’s!

 7. 5 van 5

  Manon Vullings

  Milou is een hele goede fotograaf. Ze staat open voor eigen ideeen en denkt mee met de wensen. We hebben er onze zwangerschapsshoot en new born shoot gedaan we en zijn heel blij met het resultaat. Ook de bewerking van foto’s en wensen waren erg goed.

 8. 5 van 5

  Vera Wolf

  Super leuke fotoshoot gehad met Milou. Erg professioneel, betrokken en zorgt er voor dat je lekker op je gemak gefotografeerd wordt. Ik ben super tevreden over het resultaat!!

 9. 5 van 5

  anita.den.hollander

  Milou, met deze foto en de bewerking (specifiek de achtergrondkleur) heb je jezelf overtroffen!!

 10. 4 van 5

  Kim

  Aanrader! Ik heb mooie foto’s laten maken door Milou voor mijn CV en social media. Uitstekende ervaring.

 11. 5 van 5

  Jennifer

  Erg leuke en professionele ervaring gehad. Milou is erg goed met aanwijzingen maar ook met ideeën. Zeer prettig om voor de camera te staan bij haar. Milou, bedankt!

 12. 5 van 5

  Maartje

  Super leuke activiteit. Mooie setting en professioneel. Mijn dochter heeft een heel leuk feestje gehad en prachtig mooie foto’s. 👍🏻Komen zeker nog is terug.

 13. 5 van 5

  Henrie

  Erg leuke fotoshoot gehad. Goede begeleiding en tips. En een perfecte nabewerking van de foto’s.

 14. 5 van 5

  Harold

  Sexy & erotische partner fotoshoot gedaan. Milou gaf ons een ontspannen gevoel ondanks dat je naakt op de foto gaat. 2 uur lang professioneel, eerlijk, duidelijk. En daardoor hele mooie foto’s. Het uitzoeken was moeilijker dan de shoot…

 15. 5 van 5

  Marco

  Milou had veel inspiratie qua poses, en ook was ze erg kundig in het helpen ons die poses te bereiken.

 16. 5 van 5

  Jeroen

  Milou is echt een pro. Ze weet precies hoe ze het aan moet pakken om je gerust te stellen en te zorgen dat er een goede ontspannen fotoshoot plaats vindt. Heel fijn. En ik ben heel blij met het super mooie eindresultaat van de social media fotoshoot. Een echte aanrader als je mooie foto’s wilt laten maken!

 17. 5 van 5

  Manon

  We zijn superblij met de geweldige foto’s! De shoot was heel ontspannen. Milou gaf duidelijke aanwijzingen en had hele mooie ideeen voor houdingen. Aanrader!

 18. 5 van 5

  Hank

  Milou is heel professioneel en zorgt er voor dat de foto’s ook echt worden wat je wilt. Ze begeleidt je ook erg goed met poseren (ik had nog nooit een shoot laten maken).

 19. 5 van 5

  Suzanne

  Top fotograaf! Erg blij met het resultaat van de fotoshoot! Milou denkt mee en legt precies de juiste momenten vast in een erg prettige persoonlijke sfeer. Mocht je nog twijfelen, niet doen!!

 20. 5 van 5

  Cristina

  I researched photographers in Eindhoven combing over numerous websites. I decided to have my portait photos taken at Photosessions due to the very good reviews I read and it turned out to be a very positive experience.

  First and foremost, Milou is extremely talented and creative. She is a great listener, her demeanor is kind and she put me at ease right away, which resulted in amazing pictures right from the start. The photo shoot included 3 different outfits. There was great diversity, as well, with close-ups, poses, and backgrounds during the shoot. She instinctively knew exactly how to coach me on how to place a hand, or tilt my head in order to maximize the shot. She clearly has an eye for backgrounds that suited me and the outfits I was wearing. Milou was helpful with lighting and details. As a result, we had about 80 stunning photos to choose from.

  Additionally, PhotoSessions was a pleasure to work with on a business level. The location was easy to find and enough parking spaces available. Milou was flexible in planning and responsive by phone and email. She was prompt and prepared before the session. My photos were ready for viewing within hours following the shoot. Editing and ordering were convenient, and the pricing was reasonable – especially for this level of quality. This is a very professional organization and I will recommend it to all my friends and colleagues.

 21. 4 van 5

  Eline

  Leuke Newborn shoot gehad bij Milou.
  Ontspannen sfeer, meedenkend en leuke ideetjes. We zijn blij met het resultaat. Zowel z/w als kleur!

 22. 5 van 5

  Jeroen

  Milou, je bent een hele professionele en leuke fotograaf! We kwamen met een grote familie, kleine kids etc. Je kreeg het, met veel creativiteit en geduld en aanwijzingen voor elkaar om iedereen (ook de jongste telg) goed en leuk op de foto te krijgen. En je flexibiliteit om op de middag zelf toch ook buiten nog wat foto’s te maken was een meesterzet! Succes en veel plezier met alle foto’s die je nog gaat maken. Bij ons heb je het in ieder geval voor elkaar dat er een door jouw gemaakt exemplaar van de hele familie aan de muur hangt! Dank je wel!

 23. 5 van 5

  April zegers

  We hebben al veel ervaring met meerdere fotografen in Nederland, maar dit is de enigste die ons goed bevalt! Zeer goede begeleiding tijdens de shoot.

 24. 5 van 5

  René de Torbal

  Leuk contact, uitstekende kwaliteit foto’s en goede begeleiding bij de fotoshoot. Webinterface is een droom.

 25. 5 van 5

  Aschia

  Super mooie Zwangerschapsshoot gehad en we komen graag terug.

 26. 4 van 5

  Peter

  Milou doet het leuk en maakt professionele foto’s. Ik krijg leuke reacties.Er is een grote studio in Eindhoven.
  Bedankt Milou

 27. 5 van 5

  Jelle

  Ik voel me altijd wat ongemakkelijk bij het maken van foto’s. Maar Milou zorgde voor een fijne ontspannen sfeer!

 28. 5 van 5

  Rozanna

  Prettige sfeer bij Milou; heel vriendelijk en zeer professioneel. Uitermate bekwaam en een leuk mens!

 29. 4 van 5

  Nicky van de Wakker

  Duidelijke informatie vooraf en tijdens de shoot hangt er een prettige sfeer waarbij je je al snel op je gemaakt voelt. Complimenten voor Milou!

 30. 5 van 5

  Gijs

  De shoot was heel leuk en spannend en het resultaat is mooi! Wij zijn super blij met ons album.

 31. 5 van 5

  Miranda

  Ik ben zo super blij dat ik de stap genomen heb! Was erg nerveus maar Milou stelde mij gelijk op mijn gemak. Het resultaat mag er wezen! Mijn man is super blij met zijn kalender

 32. 5 van 5

  Renee

  Een hele fijne sexy/erotische fotoshoot gehad. Ik kreeg hele goede aanwijzingen hoe het beste te staan, zitten, liggen. En het resultaat was verbluffend mooi. Trots op mezelf met heel veel dank aan Milou.

 33. 5 van 5

  Ramo

  Met een woord TOP service en reultaat. Milou luistert heel goed naar de wensen en is heel vriendelijk.

 34. 5 van 5

  Arnold

  Super goede ervaring!!! De manier waarop Milou je begeleidt tijdens de fotoshoot is bijzonder prettig. Ik ben geen fotomodel maar ik voelde me helemaal op mijn gemak. Ook nog even wat foto’s gemaakt van mijn dochter en ons samen, en ze zijn onwijs mooi geworden. Milou is een echte vakvrouw waar ik zeker nog eens naar terug ga!!
  Een echte aanrader!!

 35. 5 van 5

  Christian

  Ik heb een hele goede ervaring gehad bij photosessions met Milou. Ik vond dat er echt ruimte en aandacht was voor mij en mijn eigen inbreng en in combinatie met haar kennis van fotografie en haar professionaliteit heeft dat geleid tot een mooi resultaat.

 36. 5 van 5

  Monique

  Wat ben ik ontzettend blij en trots op de foto’s die Milou heeft gemaakt! Vanaf de eerste seconde voelde ik mij op mn gemak en de foto’s waren nog veel mooier dan ik had durven dromen! Bedankt Milou!

 37. 4 van 5

  Susanne

  Leuke foto’s, leuke interactie met de kids. Een hele uitdaging om 2 kids onder de 2 en alle volwassenen tegelijk hoed op de foto te krijgen maar het is toppie gelukt.

 38. 5 van 5

  Jade

  Milou stelt je erg op je gemak en geeft duidelijke instructies, voor een schitterend resultaat.

  Ze denkt mee in het maken van de keuzes voor de foto’s, luistert naar hoe iemand is en past hier de ideeën ook op aan.

 39. 5 van 5

  Nicole

  Ik vond mijn shoot met Milou super gezellig, we waren lekker aan het kletsen waardoor je vergeet zenuwachtig te zijn voor je fotoshoot. De dag na onze shoot stonden de foto’s meteen online en kon ik zelf een keuze maken. Top 🙂

 40. 4 van 5

  Remke

  Het contact was vanaf het begin aan al goed. Er wordt snel gereageerd op mails vragen etc.
  Op de dag van de shoot zelf wordt je op je gemak gesteld en voor je het weet ben je een ruim aantal foto’s verder. De selectie staat al in de mailbox voordat je thuis bent. Hoe je een selectie moet maken en eventuele op- of aanmerkingen zijn makkelijk door te geven. Bij mij waren de door mij geselecteerde foto’s nog eerder dan verwacht al binnen.

  Aanrader!! Zeker ook wanneer je net als ik niet graag op de foto gaat.

 41. 5 van 5

  Joyce

  Milou doet het geweldig. Ze stelt je op je gemak en komt met ideeën. Je kunt zelf ook met voorbeeldfoto’s komen en zo de stijl samen bepalen. Aanrader!

 42. 5 van 5

  Marc

  Ik heb een erg fijne fotoshoot gehad bij Milou. Normaliter heb ik het niet zo op foto’s maken, maar dit was prima! Absoluut een aanrader.

 43. 5 van 5

  Kevin

  Gezellige dame die je goed begeleid bij de foto sessie. Ik heb er mooie foto’s aan overgehouden en ben zeer tevreden.

 44. 5 van 5

  Kevin

  Hoi Milou! Excuses voor de late reactie. Ik heb het ontzettend druk gehad.

  Ik vond de fotoshoot echt super. Ik vond het ook een leuk gesprek wat we daarna hadden over films en een beetje diepgang op de trap over ouder worden enzo.

  Ik heb er een paar gezet op facebook met credits naar jouw voor als mensen geinteresseerd zijn en de reacties waren echt goed! 🙂

  Ook heb ik al wat foto’s getest online op Lexa, Tinder, Happn en Badoo.
  Echt heel veel verschil! Veel meer matches, veel meer views, makkelijkere gesprekken.

  Zoiezo een geslaagde test. Ik heb van de week contact met mijn mentor die WeSocial heeft opgezet heeft en dan deel ik mijn resultaten. Zoiezo hoor je nog van mij.

  Groetjes! 😉

  Kevin

 45. 5 van 5

  Femke

  Milou weet precies hoe ze mensen op haar gemak kan stellen! Top shoot, en de foto’s zijn erg mooi geworden! Thanks!

 46. 5 van 5

  Annelies

  Super ervaring! De fotosessie zelf en het resultaat zijn een boost voor het zelfvertrouwen, heel erg trots op het resultaat! Hele fijne fotograaf en professionele foto’s

 47. 5 van 5

  Debbie

  Ik ben super tevreden over de fotoshoot! Milou is een hele aardige, vakkundige vrouw die je heel erg op je gemak stelt. En de foto’s zijn zooooooooo mooi geworden!!

 48. 5 van 5

  Mark

  Zeer tevreden over het eindresultaat.

 49. 5 van 5

  Kelly Jans

  Een super leuke en gezellige zwangerschapsfotoshoot gehad!
  Heel tevreden met het eindresultaat, een echte aanrader!

 50. 4 van 5

  Jolieke

  Goede begeleiding, gezellige sessie en mooie foto’s!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Fotograaf Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Misschien vind je deze ook leuk…