Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.85 out of 5

Laat je gehele trouwdag, of de belangrijke momenten hiervan, vastleggen op beeld door de ervaren trouwfotograaf Milou van Helden.
Want je trouwdag vergeet je nooit meer, maar het is wel heel erg mooi om de bijbehorende beelden keer op keer (en nog een paar keer) terug te kunnen kijken! … Lees meer

Lees alles over deze fotoshoot

Trouwfotograaf en bruidsfotografie, de mooiste foto’s van deze mooiste dag!

Je trouwdag; een dag waar je veel aandacht en tijd aan hebt besteed. Een dag waar je later nog vaak naar terug wilt kunnen kijken.

Tijdens deze bruidsfotografie worden de sfeer en emoties, de mensen die dicht bij jullie staan en de belangrijkste momenten vastgelegd.

Het is mogelijk om de hele dag of een dagdeel te laten fotograferen. Hierbij kan het een mooie toevoeging zijn om een trouwfotoshoot exclusief voor de bruid en de bruidegom in de dag te plannen. Beide activiteiten kunnen afzonderlijk, of in combinatie gedaan worden

Na afloop van deze dag zullen jullie alle gemaakte foto’s digitaal met basisbewerking ontvangen. Wanneer je ook een fotoshoot doet, kiezen jullie hier de 8 mooiste foto’s uit. Deze foto’s zullen een luxe bewerking krijgen en samen met alle andere foto’s na bewerking worden verzonden.

Neem voor de mogelijkheden en prijzen telefonisch of per email contact op met de fotografe (zie contactformulier).

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Hoe gaat een Trouwfotograaf en bruidsfotografie te werk

Uitleg

Waar andere fotografen vaak een zakelijkere manier van aanpak hebben, werkt PhotoSessions op een speelse en eenvoudige manier. Je kunt namelijk kiezen tussen verschillende fotosessies, die allemaal een ander pakket/thema/werkwijze vertegenwoordigen en een reeks onderscheidende foto’s opleveren. Een trouwdag is natuurlijk altijd uniek, deze rapportage / fotoshoot wordt daarom zo goed mogelijk aan jullie wensen aangepast. Aan de hand van jullie wensen en in overleg met de fotograaf kan een duidelijk beeld van de inhoud van deze rapportage en de totale kosten worden aangegeven.

Handig om te weten

 • Je ontvangt álle gemaakte foto’s van deze dag digitaal, een deel met basisbewerking en een deel luxe bewerkt.
 • Je kunt altijd extra foto’s luxe laten nabewerken voor 24,50 euro per 4 stuks.
 • Wil je niet 1, maar 2 fotografen om jullie dag perfect vast te leggen? Dit kan ook! Informeer bij de fotograaf voor de mogelijkheden en prijzen.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

De fotoshoot

Het is mogelijk om de hele dag of een dagdeel te laten fotograferen. Hierbij kan het een mooie toevoeging zijn om een trouwfotoshoot exclusief voor de bruid en de bruidegom in de dag te plannen. Beide activiteiten kunnen afzonderlijk, of in combinatie gedaan worden:

 • Trouwdag rapportage:
  De ceremonie, het aansnijden van de taart, het feesten tot in de late uurtjes; of gewoon de hele dag; de fotografe kan alle belangrijke momenten vastleggen. Het belangrijkste bij deze rapportage is dat het verloop van de dag en de bijbehorende sfeer worden gepakt op beeld.
 • Trouwfotoshoot op locatie:
  Tijdens deze trouwfotoshoot wordt de tijd genomen om de bruid en de bruidegom met z’n tweetjes op de foto te zetten. Op een locatie naar keuze kunnen de klassieke poses, maar ook spontane intieme momenten worden vastgelegd. Ik zal jullie helemaal begeleiden in het poseren en de verdere inhoud van de fotoshoot.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

De foto’s

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Jij mag vervolgens de 8 mooiste foto’s uitzoeken van de fotoshot. Deze zullen later door de fotograaf luxe worden nabewerkte, en samen met álle gemaakte foto’s van de dag (basis bewerkt) verzonden worden. Kan je niet kiezen of wil je gewoon meer foto’s luxe bewerkt ontvangen? Geen probleem, je kunt altijd extra foto’s laten bewerken.

Nabewerking

Het bewerken van foto’s is een belangrijk en tijdsrovend onderdeel van het fotograferen. Eventuele oneffenheden kunnen worden weggewerkt, maar ook kleuren/contrasten, kaders en de hele stijl van een foto kunnen worden aangepast. Deze details bij elkaar laten een foto echt spreken en maken hem áf. Wanneer je zelf speciale wensen hebt voor het bewerken van een foto (zwart wit met kleureffecten, vintage bewerking etc) kun je deze wensen altijd kenbaar maken. De uiteindelijk bewerkte foto’s zullen na ca 3 weken digitaal in origineel formaat naar je worden toegestuurd.
Heb je de foto’s sneller dan na de gebruikelijke 10 dagen nodig, dan is het mogelijk om een spoedbewerking te laten toepassen op de gekozen foto’s. Voor 24,50 euro zullen jou foto’s dan voorrang krijgen en binnen 2 werkdagen worden verzonden.
Heb je de foto’s al ontvangen en bedenk je je dat je tóch nog meer foto’s wilt laten bewerken, of wil je dat de bewerkte foto’s nog iets worden aangepast? Maak dit dan kenbaar tot uiterlijk 8 weken na de shoot, dan worden alle foto’s van de fotograaf namelijk automatisch verwijderd en is bijbestellen en aanpassen van de foto’s niet meer mogelijk.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Trouwfotograaf en bruidsfotografie reserveren

Als je hebt besloten dat je deze fotoshoot wilt doen, kun je nu meteen reserveren. De fotograaf zal hierna contact met je opnemen om een afspraak met je te maken, waarbij jij je wensen kenbaar maakt.

Meer informatie

Samenvatting

 • studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 46,25 euro per half uur
 • Alle foto’s van de gehele dag met basisbewerking, 8 nabewerkte foto’s van de fotoshoot met luxe bewerking
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden Fotograaf
9,7
4.85 out of 5
Gebaseerd op 1612 reviews
 1. 5 out of 5

  Rutger

  Milou is niet alleen een fantastische fotografe maar was perfect in staat om door een paar vragen te stellen heel snel te komen tot dat wij wilde, en de foto’s bewezen dat. Super bedankt.

 2. 5 out of 5

  Desiree

  Heel erg bedankt voor de mooie foto’s
  Het was top om eens mee te maken

 3. 5 out of 5

  Liesbeth

  Super begeleiding met de kledingkeuze en de “poses”. Orginele ideeën en hartstikke gezellig. Milou bedankt. En de foto’s zijn prachtig!!!

 4. 5 out of 5

  Fleur Lelieveld

  Het was een erg leuke en spontane shoot. Professioneel en er hing een ontspannen sfeer. Zeker een aanrader!

 5. 5 out of 5

  Lise

  Het was ontzettend leuk om de fotoshoot bij Milou te doen. Ze stelt je enorm op je gemak en ze creëert een fijne sfeer. De foto’s zijn prachtig geworden!

 6. 5 out of 5

  Els

  Wonderlijk wat Milou in een uur kan!

  ‘Boudoir shoot’ las ik ergens op een Trouw-site, ik betrapte mezelf er op dat het mij eigenlijk wel een gaaf idee leek! Online had ik Milou gevonden en door het vriendelijke contact met haar maakte ik met een goed gevoel een afspraak.

  In de fotostudio legt Milou duidelijk uit hoe ze je begeleid en luistert naar je wensen. Ik was helemaal gerustgesteld. Naakt zijn vind ik niet zo spannend, maar wel of het zou lukken om mij ook mooi te fotograferen (ik ben niet heel erg fotogeniek).

  Tijdens de shoot krijg je suggesties en tips en vliegt ze op een nonchalante manier heen en weer om voor elke verschillende pose de belichting optimaal te maken.

  Ik vond het een geweldige ervaring en ben super trots op de resultaten! Ze zijn voor mijn toekomstige man bedoelt als persoonlijk cadeautje, maar stiekem zou ik ze aan meer mensen willen laten zien, zo mooi!
  Milou, hartelijk bedankt voor de hele ervaring! 😘

 7. 5 out of 5

  Channou

  Milou liet je echt mega op je gemak voelen! Ik vond het echt een leuke shoot en ben heel blij met het resultaat! Aanrader!!!

 8. 4 out of 5

  Caja

  De Sfeer is erg fijn om een fotoshoot te doen. Milou is een erg leuke meid met veel leuke en mooie ideeen.

 9. 5 out of 5

  Lotta Timmers

  Milou is een fantastische fotografe! De minuut dat je binnen loopt valt alle spanning van je af. Je word goed begeleid en de foto’s zien er fantastisch uit.

 10. 5 out of 5

  Fabian

  Wij hebben bij Milou een erotische fotoshoot gedaan. Dat was super leuk. Milou is heel vriendelijk, toegankelijk, nam rustig de tijd en hielp ons met de hele shoot, het was heel ontspannen. En het resultaat was hartstikke mooi, prachtige foto’s. En qua prijs, zeker in vergelijking met anderen, zeer aantrekkelijk. Echt een aanrader.

 11. 5 out of 5

  Latifa Vanloo

  Wij hebben een hele leuke ervaring gehad ..de foto’s zijn super mooi geworden ..echt een aanrader ..Thanx

 12. 5 out of 5

  Irene Beeren-Lindelauf

  Super mooie foto’s waar we uit konden kiezen. Fotograaf maakte ook een geweldige klik met de kindjes. We zijn zeer tevreden met het resultaat en als trotse opa en oma hebben we nu prachtige foto’s van de kleinkinderen

 13. 5 out of 5

  Mieke

  We zijn in mei 2022 met zijn zessen bij Milou in Eindhoven geweest voor een familie fotoshoot van een uur.
  Het was een ontspannen en leuke ervaring. Met souplesse en veel vakmanschap leidt Milou de shoot. In een uur tijd hebben we alle combinaties (2,4,6 personen) kunnen laten fotograferen. We hadden zelf geen ideeën wat we nou precies wilden maar dat hoefde ook niet.
  Het resultaat overtreft onze verwachtingen! Zo spontaan hebben we nog nooit op een foto gestaan. Echt een aanrader!

 14. 5 out of 5

  Suzanne

  Fantastische ervaring en geweldige foto’s, aanrader!

 15. 5 out of 5

  Annabel

  Omdat ik maar 1 goede foto voor LinkedIn nodig had, heb ik de korte sessie geboekt. Ik vond Milou heel aardig, geïnteresseerd en ik ben blij met het resultaat.

 16. 5 out of 5

  Aga

  Ik ben zeer tevreden met foto’s die jij samen met mij hebt gemaakt. Werken en posen waren voor mij ongelofelijk relaxed . Foto’s zijn prachtig en professionele gemaakt Jij bent een tovenaar. Ik wil graag nog meerdere keren met jou te werken

 17. 5 out of 5

  Aga

  Milou ik ben zeer tevreden met mijn photos Ze zijn professionele gemaakt , super leuk met jou te werken , ik was ontspannen….. jij bent een tovenaar Ik kom zeker naar jou toe

 18. 5 out of 5

  Jake

  hele fijne ervaring.
  ik was super gespannen maar we werden fijn en rustig ontvangen.
  de tijd vloog voorbij maar het was een super toffe ervaring.
  zeker de moeite en we komen zeker nog eens terug.
  kwaliteit van de foto’s zijn ook super.
  geen klachten
  vooral een geslaagde dag.

 19. 5 out of 5

  Jorine

  We hebben een hele mooie newborn shoot gehad bij Milou met onze dochter van slechts 6 dagen oud! Ook ons zoontje van 1.5 jaar staat er op en Milou was erg creatief met trucjes om hem mee te laten werken omdat hij nog niet alles snapt uiteraard. We hebben zelfs nog veel extra foto’s besteld omdat ze zo mooi waren en ze waren snel klaar! Zeker een aanrader!

 20. 5 out of 5

  Iris

  Ik had nooit verwacht me zo op mijn gemak te voelen in lingerie en topless voor een camera. De sfeer was heel ontspannen en Milou maakt echt prachtige foto’s. Ze begeleidt je heel goed in je poses en houdingen en weet precies jouw mooie kanten te benadrukken. Echt een aanrader!

 21. 5 out of 5

  Rob

  Leuke shoot met heel mooie foto’s

 22. 5 out of 5

  paula

  Vandaag foto’s laten maken, best eng om als 59 jarige vrouw na verschillende operaties daar te staan, maar de begeleiding was geweldig. nooit ongemakkelijk gevoeld en de foto’s zijn zo smaakvol dat iedereen er enthousiast over is. Voelde mij mooi en op mijn gemak, de prijs was meer dan redelijk en de kwaliteit is uitstekend. ik zou zeggen DOEN
  Paula

 23. 5 out of 5

  Dieke

  Een mooie ervaring om zo eens voor de camera te staan.
  Milou stelt je op je gemak en weet wat ze doet.
  Het zijn heel mooie foto’s geworden!

 24. 5 out of 5

  Lucien

  Het was super ,
  We voelde ons gelijk op ons gemak bij Milou , een kort praatje vooraf over onze wensen en we waren er snel uit.
  De tijd genomen voor de shoot , die voorbij vloog .
  en het resultaat; wauw .
  We zijn er super blij mee.!!!

  Super bedankt voor de mooie herinnering.

 25. 5 out of 5

  Kim

  Het was een leuke ervaring voelde mij ook erg op mijn gemak super tevreden met mijn foto’s 😁

 26. 5 out of 5

  Kim

  Super professionele fotografen, echt hele mooie foto’s en kwaliteit.
  Ze laat je meteen op je gemak voelen.
  Ze geeft je goede instructies en geeft aan wat je nog een beetje bij moet sturen.
  Echt een super fijne ervaring, ik zou het zo weer doen omdat het zo leuk was om te doen.

 27. 5 out of 5

  Bianca

  Milou is super relaxed, je voelt je snel op je gemak. Houdt rekening met al je lichamelijke ongemakken en fysieke beperkingen. Ze weet wat ze doet. Zeer duidelijk in wat je moet doen, hoe je moet staan, kijken…Tijd is voorbij gevlogen. Heel snel hele mooie foto’s gekregen. Je voelt je al snel een model.

 28. 5 out of 5

  Anne

  Bedankt Milou!

 29. 5 out of 5

  Jeroen

  Hoi Milou,

  We zijn erg tevreden over het resultaat😊
  Zeer professioneel en goed aan gepakt we komen zeker nog eens terug.
  😊😊😊♥️

  Gr Ilona en Jeroen

 30. 5 out of 5

  Janneke

  Ik voelde mij al snel op mijn gemak en ben super blij met het resultaat. Voor mij was het een fotoshoot om even de tijd stil te zetten, zodat ik mooie foto’s heb voor later. Maar ik ben er ook nu al super blij mee. Trots op het resultaat!

 31. 5 out of 5

  Audrey

  Wat een geweldig leuke ervaring was dit! Bedankt Milou voor de prachtige foto’s, we zijn er heel blij mee!

 32. 4 out of 5

  Nanon Boulanger

  Het was best spannend om ivm een toekomstige borstoperatie in lingerie te gaan poseren. Ik werd heel erg door Milou op mijn gemak gesteld en kreeg mede ook dankzij haar creativiteit en ideetjes mooie foto’s terug. Voor herhaling vatbaar ! Ik hoop dit jaar nog de portretfotografie ook bij haar te doen.

  Het enige aandachtspuntje dat ik heb is dat er m.i. duidelijker vantevoren kan worden aangegeven dat voorbeeldfoto’s die je zelf meeneemt niet haalbaar zijn. Daar kunnen plausibele redenen voor zijn, alleen ik heb die informatie daarover gemist.

  Maar Milou, ik kom dus zeker nog terug.

 33. 5 out of 5

  Senna Pijpers

  Een bijzondere ervaring om een fotoshoot te doen in lingerie bij Milou. Behoorlijk spannend, maar al super snel op m’n gemak. Dat was heel fijn. Ze heeft toffe ideeën en de foto’s zijn super mooi geworden! Ze weet precies wat wel en niet bij elkaar past qua setjes, accessoires en belichting/achtergrond kleuren. Aanrader!

 34. 5 out of 5

  Rennie

  Het was een erg ontspannen en relaxte sfeer. We hebben hierdoor erg kunnen genieten van de shoot.

 35. 5 out of 5

  Wilma van Dijken

  Een leuke ervaring, hoewel ik het best een beetje spannend vond. Maar Milou je deed het heel natuurlijk en vlot en je wist ons in relaxte houdingen te zetten.
  Een kleine aanvulling omtrent het vinden van de locatie:
  Misschien is het handig om te vermelden dat Plan B naast de Hanos te vinden is.

  De foto’s vinden we erg mooi geworden!

 36. 5 out of 5

  Els

  Ik voelde mij erg op mijn gemak. Ze legde uit hoe ze te werk ging, gaf aanwijzingen bij het poseren en stelde tussendoor ook interesse-vragen om een persoonlijke sfeer te creëren. De foto’s kreeg ik dezelfde avond per mail binnen. Na het indienen van mijn definitieve foto, was de bewerkte versie binnen 24 uur klaar. Prijs-kwaliteit top!

 37. 5 out of 5

  Leonie

  Een super ervaring en een geweldig resultaat, was heel snel op mijn gemak, echt een aanrader !!!

 38. 5 out of 5

  Sanne

  een Boudoir shoot stond al langer op mijn lijstje en nu ik ga trouwen was het een perfect moment. Ik wilde powervrouw die mijn vriend vaak sneller ziet dan ik vast laten leggen en dat is gelukt!
  Milou vroeg wat ik ermee wilde doen en omdat ik een fotoboekje wilde werd hier rekening mee gehouden met de verschillende outfits, achtergronden en stijlen.
  Het was een fijne sfeer, voelde me erg op mijn gemak. Milou is mega perfectionistisch, elk plukje haar of bh-bandje werd op zijn plek gelegd voor het beste resultaat. Wat er mag wezen!
  Het was een ‘wow ben ik dit? wat gaaf’ effect! Heel mooi en precies waar ik om had gevraagd. Een aanrader dus voor elke vrouw, je zelfvertrouwen groeit zeker na zo’n shoot!

 39. 5 out of 5

  Frank

  Mijn vrouw waseerst erg sceptisch over de shoot en had zo haat twijfels.
  Echter vanaf dat we binnen waren werden wij op ons gemak gesteld. Vooral mijn vrouw.
  Milou heeft vanaf het begin af aan haar gerust gesteld en aangegeven alleen dat te doen wat zij zelf wilde.
  Uiteindelijk is de 90 minuten om gevlogen. Het was voorbij voordat we het wisten en de fotos zijn super geworden.
  Men merkt dat Milou weet waar ze het over heeft en het niet voor het geld doet. Er waren leuke gesprekken tijdens de shoot wat iedereen een mooi persoonlijke gevoel geeft tijdens de shoot.
  Een echte aanrader.
  Mijn vrouw wil het zo nog een keer doen, terwijl er eerst twijfels waren.

 40. 5 out of 5

  Victor

  Ik ben best onzeker over mijn uiterlijk en daardoor cameraschuw. Toch ben ik deze fotoshoot gaan doen en Milou maakt het een leuke ervaring, tijdens de shoot hebben we ook een leuk gesprek gehad over verschillende dingen en het voelt daardoor heel relaxt. Blij dat ik het gedaan heb, want het heeft een hoop leuke reacties op mijn foto’s opgeleverd. En ik sta er relaxter op dan normaal waar ik snel wat geforceerd erop sta.

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
  Ik beantwoord graag al je vragen!

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Andere suggesties…