Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.86 out of 5

Laat je gehele trouwdag, of de belangrijke momenten hiervan, vastleggen op beeld door de ervaren trouwfotograaf Milou van Helden.
Want je trouwdag vergeet je nooit meer, maar het is wel heel erg mooi om de bijbehorende beelden keer op keer (en nog een paar keer) terug te kunnen kijken! … Lees meer

Vraag naar de beschikbaarheid

Trouwfotograaf en bruidsfotografie, de mooiste foto’s van deze mooiste dag!

Je trouwdag; een dag waar je veel aandacht en tijd aan hebt besteed. Een dag waar je later nog vaak naar terug wilt kunnen kijken.

Tijdens deze bruidsfotografie worden de sfeer en emoties, de mensen die dicht bij jullie staan en de belangrijkste momenten vastgelegd.

Het is mogelijk om de hele dag of een dagdeel te laten fotograferen. Hierbij kan het een mooie toevoeging zijn om een trouwfotoshoot exclusief voor de bruid en de bruidegom in de dag te plannen. Beide activiteiten kunnen afzonderlijk, of in combinatie gedaan worden

Na afloop van deze dag zullen jullie alle gemaakte foto’s digitaal met basisbewerking ontvangen. Wanneer je ook een fotoshoot doet, kiezen jullie hier de 8 mooiste foto’s uit. Deze foto’s zullen een luxe bewerking krijgen en samen met alle andere foto’s na bewerking worden verzonden.

Neem voor de mogelijkheden en prijzen telefonisch of per email contact op met de fotografe (zie contactformulier).

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Hoe gaat een Trouwfotograaf en bruidsfotografie te werk

Uitleg

Waar andere fotografen vaak een zakelijkere manier van aanpak hebben, werkt PhotoSessions op een speelse en eenvoudige manier. Je kunt namelijk kiezen tussen verschillende fotosessies, die allemaal een ander pakket/thema/werkwijze vertegenwoordigen en een reeks onderscheidende foto’s opleveren. Een trouwdag is natuurlijk altijd uniek, deze rapportage / fotoshoot wordt daarom zo goed mogelijk aan jullie wensen aangepast. Aan de hand van jullie wensen en in overleg met de fotograaf kan een duidelijk beeld van de inhoud van deze rapportage en de totale kosten worden aangegeven.

Handig om te weten

 • Je ontvangt álle gemaakte foto’s van deze dag digitaal, een deel met basisbewerking en een deel luxe bewerkt.
 • Je kunt altijd extra foto’s luxe laten nabewerken voor 24,50 euro per 4 stuks.
 • Wil je niet 1, maar 2 fotografen om jullie dag perfect vast te leggen? Dit kan ook! Informeer bij de fotograaf voor de mogelijkheden en prijzen.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

De fotoshoot

Het is mogelijk om de hele dag of een dagdeel te laten fotograferen. Hierbij kan het een mooie toevoeging zijn om een trouwfotoshoot exclusief voor de bruid en de bruidegom in de dag te plannen. Beide activiteiten kunnen afzonderlijk, of in combinatie gedaan worden:

 • Trouwdag rapportage:
  De ceremonie, het aansnijden van de taart, het feesten tot in de late uurtjes; of gewoon de hele dag; de fotografe kan alle belangrijke momenten vastleggen. Het belangrijkste bij deze rapportage is dat het verloop van de dag en de bijbehorende sfeer worden gepakt op beeld.
 • Trouwfotoshoot op locatie:
  Tijdens deze trouwfotoshoot wordt de tijd genomen om de bruid en de bruidegom met z’n tweetjes op de foto te zetten. Op een locatie naar keuze kunnen de klassieke poses, maar ook spontane intieme momenten worden vastgelegd. Ik zal jullie helemaal begeleiden in het poseren en de verdere inhoud van de fotoshoot.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

De foto’s

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Jij mag vervolgens de 8 mooiste foto’s uitzoeken van de fotoshot. Deze zullen later door de fotograaf luxe worden nabewerkte, en samen met álle gemaakte foto’s van de dag (basis bewerkt) verzonden worden. Kan je niet kiezen of wil je gewoon meer foto’s luxe bewerkt ontvangen? Geen probleem, je kunt altijd extra foto’s laten bewerken.

Nabewerking

Het bewerken van foto’s is een belangrijk en tijdsrovend onderdeel van het fotograferen. Eventuele oneffenheden kunnen worden weggewerkt, maar ook kleuren/contrasten, kaders en de hele stijl van een foto kunnen worden aangepast. Deze details bij elkaar laten een foto echt spreken en maken hem áf. Wanneer je zelf speciale wensen hebt voor het bewerken van een foto (zwart wit met kleureffecten, vintage bewerking etc) kun je deze wensen altijd kenbaar maken. De uiteindelijk bewerkte foto’s zullen na ca 3 weken digitaal in origineel formaat naar je worden toegestuurd.
Heb je de foto’s sneller dan na de gebruikelijke 10 dagen nodig, dan is het mogelijk om een spoedbewerking te laten toepassen op de gekozen foto’s. Voor 24,50 euro zullen jou foto’s dan voorrang krijgen en binnen 2 werkdagen worden verzonden.
Heb je de foto’s al ontvangen en bedenk je je dat je tóch nog meer foto’s wilt laten bewerken, of wil je dat de bewerkte foto’s nog iets worden aangepast? Maak dit dan kenbaar tot uiterlijk 8 weken na de shoot, dan worden alle foto’s van de fotograaf namelijk automatisch verwijderd en is bijbestellen en aanpassen van de foto’s niet meer mogelijk.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Trouwfotograaf en bruidsfotografie reserveren

Als je hebt besloten dat je deze fotoshoot wilt doen, kun je nu meteen reserveren. De fotograaf zal hierna contact met je opnemen om een afspraak met je te maken, waarbij jij je wensen kenbaar maakt.

Meer informatie

Samenvatting

 • Vanaf minimaal 4 aaneensluitende uren
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 46,25 euro per half uur
 • Alle foto’s van de gehele dag met basisbewerking, 8 nabewerkte foto’s van de fotoshoot met luxe bewerking
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden Fotograaf
9,7
4.86 out of 5
Gebaseerd op 1541 reviews
 1. 5 out of 5

  Veerle

  Milou is een fijne fotograaf waardoor je snel op je gemak bent. Foto’s zijn echt top en super snel ontvangen 🙂

 2. 5 out of 5

  N

  Ja wat kan ik eigenlijk nog toevoegen aan deze prachtige lijst aan reviews?
  Twijfel je over de shoot? Dat heb ik ook lang gedaan. Want mijn foto’s kunnen toch nooit zo mooi worden als wat ik op de website zie?
  Dus wel! Bedankt Milou.

 3. 5 out of 5

  Robert

  Hele vakkundige fotografe die het mooie accentueert en echt de passie tussen ons weet vast te leggen! Bijzonder blij met het eindresultaat, iets waar we nog jaren plezier van zullen hebben.

 4. 5 out of 5

  Erik Weijters

  We zijn heel blij met de foto’s.
  Ook het geduld van Milou en hoe lief ze voor ons kindje was zijn wij heel blij mee.
  Dankjewel voor de mooie foto’s en tot de volgende keer.

 5. 5 out of 5

  Christel

  Vriendelijk en professioneel. Het was snel, kort maar krachtig.

 6. 5 out of 5

  Wesley Wolf

  Het was in het algemeen een top ervaring, de sfeer was leuk en je voelde je gelijk thuis vanaf het moment dat je binnen kwam.
  En natuurlijk prachtige foto’s gekregen, voor ons zeker nog iets om nog eens te doen.

 7. 5 out of 5

  David

  Ik had geen ervaring met shoots en was wat onzeker over mij zelf. Contact met Milou verliep super spontaan en er werd snel gereageerd. Zij gaf een vertrouwd gevoel en was erg geduldig. Ik heb de shoot als prettig en leuk ervaren, begeleid goed en creatief. Uiteindelijk heb ik een mooi resultaat waar ik erg blij mee ben. Zeker een aanrader!

 8. 5 out of 5

  Zoey

  Milou is a very professional photographer. We had a very happy experience and we are satisfied with these photos.

 9. 5 out of 5

  Suzanne

  Hele fijne fotoshoot gehad afgelopen vrijdag bij Milou! Ze weet waar ze het over heeft en heeft mooie ideeën.
  Fijne en gezellige sfeer, mooie jurken voor de zwangerschapsfotoshoot en ik voelde mezelf goed op mijn gemak. Ik ben heel blij met de foto’s!

 10. 5 out of 5

  Joyce

  De shoot was weer heel relaxed! Foto’s zijn prachtig geworden! Dank je wel weer!

 11. 5 out of 5

  Alexandra

  Afgelopen zaterdag een sexy shoot gehad bij deze geweldige fotografe.
  Het was voor mij wat spannend om te doen maar toen ik er eenmaal was ging het als vanzelf. Echt een super ervaring……

 12. 5 out of 5

  Nikki

  Hele leuke shoot gehad! Lekker comfortabel en toegankelijk!

 13. 5 out of 5

  Rene

  Super leuke fotoshoot gehad met Milou!

  Heel ontspannen sfeer, wat zowel ons als de hondjes heel erg op het gemak stelde. Verder veel ruimte voor onze wensen en inbreng en ook leuke ideetjes vanuit Milou om de shoot compleet te maken.

  Uiteindelijk een hele bumps fotos gekregen, waardoor het nog heel lastig was om een keuze te maken aangezien ze allemaal erg goed waren gelukt. Na ongeveer een week, hebben we de bewerkte foto’s gekregen en waren we super tevreden. Iedereen om ons heen was in koor ‘wauw wat mooi’. Je krijgt 100% goede en mooie resultaten voor de prijs die je betaalt.

  Milou is een zeer prettige en kundige fotografe, die we zeker kunnen aanbevelen!

 14. 5 out of 5

  Denise

  Super fijne shoot gehad! Wist niet wat ik kon verwachten maar het eindresultaat is boven mijn verwachtingen! Ze helpt heel goed bij het maken van de foto’s. Binnenkort weer terug!!!

 15. 5 out of 5

  Cindy

  Het was een super leuke ervaring, bedankt Milou voor de mooie foto’s!

 16. 5 out of 5

  Ans

  Super leuke fotoshoot gehad.
  Een relaxte sfeer, goede tips en begeleiding. Kortom een fijne ervaring!
  De nabewerking was super en ook leuk dat we de foto’s in het zwart-wit erbij kregen.

  Bedankt Milou!

 17. 5 out of 5

  linda

  Lieve Milou,

  Ik vond de fotoshoot super leuk, omdat ik steeds mocht wisselen van kleding je goed zei hoe ik bijvoorbeeld mijn hoofd moest houden.
  Ik had zelf veel goede ideetjes en jij maakte heel goed de foto’s.
  Ik vond het leuk dat ik spulletjes mocht pakken en op het skateboard mocht staan. Dankjewel dat ik er mocht zijn. Ik vond het superdepuperdepuperdepuper leuk!

  Dag!
  Groetjes van Liselot(6,5 jaar)

  Dankjewel Milou voor jou invoelen bij onze dochter. Dat zij ruimte kreeg voor haar ideeën en zij tijdens de fotoshoot letterlijk groeide in zelfvertrouwen. Dat ze gezien werd in wie ze is en in wat ze wilt. Dat was precies de reden voor de fotoshoot. Tot een volgende keer!’

  Groetjes Linda(mama Liselot)

 18. 5 out of 5

  Maurice

  Milou heeft ons gezinnetje voor de tweede keer prachtig vastgelegd. Wij zijn erg tevreden over de foto’s en het gemak van de boeking, afhandeling en nabewerking.

 19. 5 out of 5

  Michel

  Super sympathieke Milou maakt foto’s van je alsof je een fotomodel bent

 20. 5 out of 5

  Erinda

  Milou is fantastic!! Professional, creative full of ideas and positive energy!
  I never thought I would feel so comfortable and yet Milou’s positive energy allowed me to be me… And to dare to share ideas that Milou created beautifully!!!

 21. 5 out of 5

  Rik

  Het was erg leuk om te doen, als twee onervaren ‘modellen’.
  Je wordt goed begeleidt en er hangt een relaxte sfeer.
  Er worden leuke voorstellen gedaan, maar ook eigen inbreng is zeker mogelijk. Hier wordt goed in mee gedacht.
  Verder is het leuk dat de foto’s zowel in kleur als in zwart/wit worden aangeboden.
  Kortom, super!

 22. 5 out of 5

  Mariska

  Superfijne shoot gehad! Heel relaxed en heel blij met de foto’s!

 23. 5 out of 5

  sanne

  Hele mooie fotoshoot gehad, meteen op mijn gemak bij Milou

 24. 5 out of 5

  Ingrid

  Een maand geleden een erotische shoot laten doen en ben erg tevreden. Het zijn hele mooie foto’s geworden met heel veel dank aan Milou!! door haar duidelijke en goede uitleg/ aanwijzingen is het eindresultaat echt geweldig geworden.

 25. 5 out of 5

  Demi

  We hebben Milou gevraagd voor het fotograferen van onze bruiloft en een bruidsfotoshoot. De foto’s van de bruidsfotoshoot hebben we al ontvangen en deze zijn super mooi geworden! Ze is heel goed in het zien van mooie beelden en ze is ontzettend enthousiast. We zijn heel blij dat we haar op onze bruiloft erbij hadden als fotograaf en zijn ook heel benieuwd naar de rest van de foto’s!

 26. 5 out of 5

  Jeroen

  Alles super. Moois beelden, goede nabewerking, resultaat top. Ontspannen manier van werken door Milou zorgt ervoor dat iedereen zich prettig voelt. Komt het resultaat ten goede.

 27. 5 out of 5

  Anoniempje

  Wat een gave en leuke ervaring! Was heel zenuwachtig maar de zenuwen waren zo weg. Kreeg de juiste aanwijzingen en posities waardoor het heel relax werd. Het resultaat mag er zeker zijn. Heel erg blij mee. Zeker voor herhaling vatbaar!!

 28. 5 out of 5

  Tim

  Milou is een hele aardige, behulpzame fotograaf die graag met je meedenkt. Mede door haar fijne energie heb ik daar een gezellige fotoshoot gehad. De foto’s zijn gelukt en de service was snel. Voor een volgende shoot, zal ik Milou zeker weer overwegen.

 29. 5 out of 5

  Debbie

  De fotoshoot was erg leuk! In het begin weet je niet wat je kan verwachten, maar Milou is super duidelijk en geeft hele fijne instructies. Ze luistert echt naar de wensen en ideeën die we hadden en we zijn erg blij met het eindresultaat. Ik zou de volgende keer zeker weer een fotoshoot bij haar boeken!

 30. 5 out of 5

  Sarah

  Wat was ik zenuwachtig maar wat stelde Milou mij op mijn gemak.
  Mijn zenuwen waren vrij snel weg.

  Ik ben normaal iemand die niet graag op foto staat en heb al helemaal geen ervaring met poseren dus ik had een beetje schrik voor het resultaat.
  Maar Milou zegt je heel goed wat je moet doen, hoe je moet staan, kijken, enz…
  Mijn foto’s waren prachtig, ik ben er oprecht blij mee en heel fier op!!!

  Ik heb ook al heel veel positiece reacties gehad van mensen, allemaal zeggen ze…wat een prachtige, stijlvolle foto’s!!!

  Bedankt lieve Milou, voor deze ervaring en de prachtige foto’s.

 31. 5 out of 5

  William en Zansere

  top service…dit is nog eens hart voor de zaak hebben ..

  wil je foto’s laten maken dan moet je echt bij miloux zijn .

  op naar de volgende sessie

 32. 5 out of 5

  Gabi

  Het was een super leuke ervaring! De photosession in de studio was relaxed en ik voel me op mij gemak, en samen met mijn man, voelden ons vrij natural. Milou heeft duidelijk ervaring met zwangerschap photosession, en de resultaten zijn super mooi!

 33. 5 out of 5

  Rachelle van der Zander

  Zeer tevreden over de shoot en de foto’s
  Maar ook in de omgang naar ons en de 2 dames toe!

 34. 5 out of 5

  Pintelon

  zeer tevreden van de foto’s, prachtig mooi
  zeer professionele fotograaf voelt duidelijk aan wat je wenst!
  topklasse

 35. 5 out of 5

  Peeters

  Ik had al gelezen van andere mensen dat ze heel te vreden waren en dat de foto’s op een leuke ontspannen manier gemaakt worden.
  Nou, niets is minder waar. Het was een leuke middag en zelfs de kinderen vonden het erg leuk.
  Ik ga zeker reclame maken.

 36. 5 out of 5

  Maartje

  Na al een eerdere super goede ervaring bij Milou met een 4-generaties fotoshoot, hebben we dit keer een newborn fotoshoot met ons hele gezin gedaan met weer een geweldig mooi resultaat! Zelfs de oudste twee kinderen die normaal helemaal niet dol zijn op foto’s maken wist Milou prachtig op de foto te krijgen! Wij zijn super blij met het eindresultaat en komen in de toekomst zeker nog eens terug!

 37. 5 out of 5

  Shey

  Fijne fotograaf! Hele mooie foto’s kunnen maken, en ik voelde mij gelijk op mijn gemak bij Milou!

 38. 5 out of 5

  Dionne

  WAUW! Wat is Milou een fijne dame en zeer goede fotograaf! Ik heb een geweldige boudoir shoot gehad waarbij alle spanningen zo weg waren door haar..
  Aanrader!

 39. 5 out of 5

  Lonneke

  Het was een super leuke foto sessie! Milou was lief, enthousiast en zat vol ideeën. We hebben er echt erg mooie foto’s aan overgehouden.

 40. 5 out of 5

  Valentijn

  Een hele leuke ervaringen en erg blij met het resultaat!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
  Ik beantwoord graag al je vragen!

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Andere suggesties…