Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.84 out of 5

Laat je gehele trouwdag, of de belangrijke momenten hiervan, vastleggen op beeld door de ervaren trouwfotograaf Milou van Helden.
Want je trouwdag vergeet je nooit meer, maar het is wel heel erg mooi om de bijbehorende beelden keer op keer (en nog een paar keer) terug te kunnen kijken! … Lees meer

Vraag naar de beschikbaarheid

Trouwfotograaf en bruidsfotografie, de mooiste foto’s van deze mooiste dag!

Je trouwdag; een dag waar je veel aandacht en tijd aan hebt besteed. Een dag waar je later nog vaak naar terug wilt kunnen kijken.

Tijdens deze bruidsfotografie worden de sfeer en emoties, de mensen die dicht bij jullie staan en de belangrijkste momenten vastgelegd.

Het is mogelijk om de hele dag of een dagdeel te laten fotograferen. Hierbij kan het een mooie toevoeging zijn om een trouwfotoshoot exclusief voor de bruid en de bruidegom in de dag te plannen. Beide activiteiten kunnen afzonderlijk, of in combinatie gedaan worden

Na afloop van deze dag zullen jullie alle gemaakte foto’s digitaal met basisbewerking ontvangen. Wanneer je ook een fotoshoot doet, kiezen jullie hier de 8 mooiste foto’s uit. Deze foto’s zullen een luxe bewerking krijgen en samen met alle andere foto’s na bewerking worden verzonden.

Neem voor de mogelijkheden en prijzen telefonisch of per email contact op met de fotografe (zie contactformulier).

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Hoe gaat een Trouwfotograaf en bruidsfotografie te werk

Uitleg

Waar andere fotografen vaak een zakelijkere manier van aanpak hebben, werkt PhotoSessions op een speelse en eenvoudige manier. Je kunt namelijk kiezen tussen verschillende fotosessies, die allemaal een ander pakket/thema/werkwijze vertegenwoordigen en een reeks onderscheidende foto’s opleveren. Een trouwdag is natuurlijk altijd uniek, deze rapportage / fotoshoot wordt daarom zo goed mogelijk aan jullie wensen aangepast. Aan de hand van jullie wensen en in overleg met de fotograaf kan een duidelijk beeld van de inhoud van deze rapportage en de totale kosten worden aangegeven.

Handig om te weten

 • Je ontvangt álle gemaakte foto’s van deze dag digitaal, een deel met basisbewerking en een deel luxe bewerkt.
 • Je kunt altijd extra foto’s luxe laten nabewerken voor 24,50 euro per 4 stuks.
 • Wil je niet 1, maar 2 fotografen om jullie dag perfect vast te leggen? Dit kan ook! Informeer bij de fotograaf voor de mogelijkheden en prijzen.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

De fotoshoot

Het is mogelijk om de hele dag of een dagdeel te laten fotograferen. Hierbij kan het een mooie toevoeging zijn om een trouwfotoshoot exclusief voor de bruid en de bruidegom in de dag te plannen. Beide activiteiten kunnen afzonderlijk, of in combinatie gedaan worden:

 • Trouwdag rapportage:
  De ceremonie, het aansnijden van de taart, het feesten tot in de late uurtjes; of gewoon de hele dag; de fotografe kan alle belangrijke momenten vastleggen. Het belangrijkste bij deze rapportage is dat het verloop van de dag en de bijbehorende sfeer worden gepakt op beeld.
 • Trouwfotoshoot op locatie:
  Tijdens deze trouwfotoshoot wordt de tijd genomen om de bruid en de bruidegom met z’n tweetjes op de foto te zetten. Op een locatie naar keuze kunnen de klassieke poses, maar ook spontane intieme momenten worden vastgelegd. Ik zal jullie helemaal begeleiden in het poseren en de verdere inhoud van de fotoshoot.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

De foto’s

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Jij mag vervolgens de 8 mooiste foto’s uitzoeken van de fotoshot. Deze zullen later door de fotograaf luxe worden nabewerkte, en samen met álle gemaakte foto’s van de dag (basis bewerkt) verzonden worden. Kan je niet kiezen of wil je gewoon meer foto’s luxe bewerkt ontvangen? Geen probleem, je kunt altijd extra foto’s laten bewerken.

Nabewerking

Het bewerken van foto’s is een belangrijk en tijdsrovend onderdeel van het fotograferen. Eventuele oneffenheden kunnen worden weggewerkt, maar ook kleuren/contrasten, kaders en de hele stijl van een foto kunnen worden aangepast. Deze details bij elkaar laten een foto echt spreken en maken hem áf. Wanneer je zelf speciale wensen hebt voor het bewerken van een foto (zwart wit met kleureffecten, vintage bewerking etc) kun je deze wensen altijd kenbaar maken. De uiteindelijk bewerkte foto’s zullen na ca 3 weken digitaal in origineel formaat naar je worden toegestuurd.
Heb je de foto’s sneller dan na de gebruikelijke 10 dagen nodig, dan is het mogelijk om een spoedbewerking te laten toepassen op de gekozen foto’s. Voor 24,50 euro zullen jou foto’s dan voorrang krijgen en binnen 2 werkdagen worden verzonden.
Heb je de foto’s al ontvangen en bedenk je je dat je tóch nog meer foto’s wilt laten bewerken, of wil je dat de bewerkte foto’s nog iets worden aangepast? Maak dit dan kenbaar tot uiterlijk 8 weken na de shoot, dan worden alle foto’s van de fotograaf namelijk automatisch verwijderd en is bijbestellen en aanpassen van de foto’s niet meer mogelijk.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Trouwfotograaf en bruidsfotografie reserveren

Als je hebt besloten dat je deze fotoshoot wilt doen, kun je nu meteen reserveren. De fotograaf zal hierna contact met je opnemen om een afspraak met je te maken, waarbij jij je wensen kenbaar maakt.

Meer informatie

Samenvatting

 • Vanaf minimaal 4 aaneensluitende uren
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 46,25 euro per half uur
 • Alle foto’s van de gehele dag met basisbewerking, 8 nabewerkte foto’s van de fotoshoot met luxe bewerking
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden
9,7
4.84 out of 5
Gebaseerd op 1267 reviews
 1. 5 out of 5

  Claudia

  Milou maakt een fotoshoot persoonlijk. Ze neemt de tijd, stelt je op je gemak en geeft tips. Het resultaat is kwalitatief goed, snel en professioneel. Als ik weer foto’s zou willen laten maken in een studio zou ik weer voor Milou kiezen. Ik kan Milou dan ook echt aanbevelen!

 2. 5 out of 5

  Anna

  Thank you Milou. The photos are amazing.

 3. 5 out of 5

  hedwig

  Door de rust en de fijne instructies zijn het heel mooie, spontane foto’s geworden. Ben er erg blij mee!

 4. 5 out of 5

  Karen Vanhomwegen

  Goede prijs-kwaliteit. Mooie foto’s en fijne begeleiding tijdens de shoot. Dus ook goede aanwijzingen voor als je nog geen ervaring hebt met poseren. Foto’s waren super snel klaar. Erg tevreden! Dankjewel Milou en wie weet tot een volgende keer.

 5. 5 out of 5

  petra

  Super blij met de foto’s. Milou is heel professioneel en erg meedenkend om jouw perfecte plaatje na te maken. Je word ook goed begeleid en op je gemak gesteld.

 6. 5 out of 5

  Dirk

  Een echt geïnteresseerde fotografe die iemand wil vastleggen op “de gevoelige plaat” zoals deze is en wil overkomen en zijn. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

 7. 5 out of 5

  Renate

  Wij zijn op alle fronten super tevreden!
  Aanrader! Zowel voor de professionele kant als de persoonlijke gezellige kant.

  Newborn fotoshoot november 2020.

 8. 5 out of 5

  Mark

  Milou is een professional. Ik ben heel tevreden met het resultaat en de snelle afhandeling!

 9. 5 out of 5

  Patrick

  Milou is top! Ze is uiterst professioneel, precies en to-the-point. Ze weet precies wat ze wil in haar foto’s: topkwaliteit! Dit zie je terug bij het eindresultaat en is super verrassend. Ook weet ze de tijd die je hebt heel goed effectief en efficient in te delen, zodat je het maximale uit je shoot haalt. Aanrader! Vooral de erotische shoot. Super mooi. Echt oog voor detail!

 10. 5 out of 5

  Rick

  Milou is zeer profesioneel en een aardige vrouw. Ze krijgt het voor elkaar om iedereen mooi op de foto te zetten dus echt een aanrader!!!

 11. 5 out of 5

  Mariella

  Het was onze eerste fotoshoot samen. Wij zijn enorm blij met de foto’s. Milou stelt je erg op je gemak waardoor de fotoshoot erg goed verloopt. Milou heel hartelijk dank voor de mooie foto’s.

 12. 5 out of 5

  Stephaan Bergs

  Belfeld 22 oktober 2020 sexy en verleidelijke fotoshoot
  Wij, beiden 67 jaar , 42 jaar gehuwd, zonder ervaring inzake fotoshoots en niet gezegend met een jeugdig en strak lijf.
  Je zou denken, dat gaat een pover resultaat geven.
  Niet dus!
  Zij (Milou) vriendelijk een vlotte babbel en no nonsense stelde ons onmiddellijk gerust, besprak kort onze wensen, gaf advies over de kleding en duidelijk aanwijzingen qua poses.
  alles verliep bijzonder vlot en heel ontspannen.
  En hoewel we kozen niet alleen voor gekleed en lingerie, maar ook voor naakt was er geen enkel moment van gêne.
  Het resultaat: verbluffend mooie sensuele foto’s, die zonder dat wij ons daar van bewust waren, tonen dat die oudjes elkaar nog graag zien.
  Dat is dus wat Milou met je doet.
  Niet aarzelen dus, gewoon doen die shoot!

 13. pGbc

  ‘) ORDER BY 1– –

 14. pGbc

  ) AND (SELECT 1802 FROM (SELECT(SLEEP(5)))muDs) AND (4020=4020

 15. pGbc

  (SELECT CONCAT(CONCAT(0x7176707871,(CASE WHEN (6921=6921) THEN 0x31 ELSE 0x30 END)),0x71766a6271))

 16. pGbc

  ‘) AND 7388=3693 AND (‘AGaS’=’AGaS

 17. 5 out of 5

  Katrien

  Super leuke foto’s, erg blij mee!
  Onlangs heeft Milou een aantal portretfoto’s gemaakt. De shoot verliep erg goed dankzij Milou haar ideeën en aanwijzigingen. De eindresultaten heb ik erg snel ontvangen!

 18. 4 out of 5

  Elghar

  Milou has great cross-culture communication skills, she knows how to interact and communicate with clients from different culture background which makes you feel at home. Her photo shooting skills is at a professional level as well, she knows how to catch and feel the client’s need and give them the best version of themselves in the shooting. In short, I am happy, and I would recommend to others for sure!

 19. 4 out of 5

  Jo

  Wij vonden het een leuke ervaring in een ontspannen sfeer en zijn superblij met het resultaat. Bedankt Milou!

 20. 5 out of 5

  Guus van de Sande

  Ik ben zeer tevreden werd op mijn gemak gesteld en het eind resultaat is naar volle tevredenheid.

 21. 5 out of 5

  Inge

  Het was een erg leuke fotoshoot.
  To the point en ook nog gezellig!

  Zeker een aanrader…

 22. 5 out of 5

  M. Hummel

  Echt heel erg tevreden over de fotoshoot, persoonlijke begeleiding en de prachtige spontane foto’s.

 23. 5 out of 5

  Chamilla

  Ik heb er een stukje voor moeten rijden,
  Maar het was echt de moeite waard!!!
  Supee mooie foto’s echt super blij mee….

 24. 5 out of 5

  Nathalie Rehaen

  Milou heeft ons super begeleid en ik sta versteld van het resultaat. Ze heeft ons op een hele fijne manier moeiteloos heel leuk op de foto gekregen. Ook kregen we de foto’s super snel terug. Kortom een top ervaring en een top prijs! Dit had ik veel eerder moeten doen en het was vast niet de laatste keer. Veel dank Milou!

 25. 5 out of 5

  Jonathan

  This photo shoot was a really great experience!
  In addition to being very helpful and professional, Milou was really friendly, making sure that we feel at ease and guiding us through the whole process.
  Her advice and explanations ensure that the final results would be exactly what we want.
  We’re very happy with the photos and will definitely plan on coming back again.

 26. 5 out of 5

  Frank Smolders

  super vriendelijke profesionele fotograve.stelt je direct gerust.

 27. 5 out of 5

  Alfons Cockx

  We hebben een geweldige fotoshoot op locatie gehad.
  Wij zijn ondanks Corona maatregelen vriendelijk ontvangen, en omdat wij geen ervaring hadden met fotoshoots zijn de foto’s d.m.v. deskundige aanwijzingen van Milou van Helden zeer mooi geworden.
  Bedankt namens het hele gezin.

 28. 5 out of 5

  Anouk

  Ontzettend leuke shoot gehad. Milou stelt je direct op je gemak, vraagt precies wat je wel en niet wil en houdt rekening met je wensen. Ook heeft ze zelf hele leuke en creatieve ideeën. Topervaring!

 29. 5 out of 5

  Christine

  Gave foto’s bij een fijne en professionele fotograaf!

 30. 5 out of 5

  Joelle

  Super!
  Milou is heel aardig, persoonlijk, professioneel en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Ik vond het een leuke ervaring en het resultaat is super mooi. Bedankt Milou!

 31. 5 out of 5

  Susan

  Behalve de prachtige fotos, was het ook echt een geweldige ervaring. We hadden ontzettend veel plezier tijdens onze fotoshoot en zullen nog lang van onze prachtige fotos genieten. Heel erg bedankt voor de mooie ervaring

 32. 4 out of 5

  Ingrid Govers

  Deze week een fotosessie gehad bij Milou. Het was een leuke ervaring. Milou stelde me erg op mijn gemak en legde alles goed uit. Een ongedwongen sfeer met ruimte voor vragen. Ook een leuke creatieve omgeving.
  Daarna een snelle verwerking van de foto’s en prima resultaat!!

 33. 5 out of 5

  Mikel van Crooij

  Professionele foto’s!! Veel ervaring!

 34. 5 out of 5

  Arjan

  Super fijne fotograaf en ruime studio met veel mogelijkheden. Wij zijn zeker tevreden, ook over het resultaat.

 35. 5 out of 5

  Maaike

  Proffesioneel. Ik merkte echt dat Milou er oog voor had en wist wat ze deed. Ik heb ook weer eens ándere soort foto’s gekregen als ander shoots. Ook de bewerkingen gingen heel snel.
  Zeker heel tevreden.

 36. 5 out of 5

  R.

  Milou stelt je enorm op je gemak, het was voor mij de eerste keer om zo’n intieme shoot te doen. Ik heb me druk gemaakt om niks, het was een fijne ervaring! én schitterende foto’s!

 37. 5 out of 5

  Lia

  Super leuke en goede fotografe. Leuke sfeer in de studio en stelt je op je gemak. Foto’s snel toegestuurd gekregen, en zijn erg mooi geworden!

 38. 5 out of 5

  Iva

  Heel tevreden met het resultaat!

 39. 5 out of 5

  Jelle

  Ontzettend goed begeleid bij het maken van de juiste profielfoto. Zeer tevreden met het resultaat en de foto’s erg snel ontvangen!

 40. 5 out of 5

  Jeannine en Kees

  Wij vonden de sfeer tijdens de fotoshoot erg ontspannen. Je luisterde naar wat we wilden, had zelf ook ideeën. Ook de tussentijdse gesprekjes verliepen soepel.
  De foto’s zijn mede hierdoor erg mooi geworden.
  Dank je wel Milou !

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!

Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kán zijn van een aantal weken.
Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen. Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Andere suggesties…