Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Fotoshoot
Fotograaf Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.79 van 5

Laat je gehele trouwdag, of de belangrijke momenten hiervan, vastleggen op beeld door de ervaren trouwfotograaf Milou van Helden.
Want je trouwdag vergeet je nooit meer, maar het is wel heel erg mooi om de bijbehorende beelden keer op keer (en nog een paar keer) terug te kunnen kijken! … Lees meer

4.79 uit 5 gebaseerd op 810 beoordelingen
Lees mijn 810 beoordelingen

Vraag naar de beschikbaarheid

Trouwfotograaf en bruidsfotografie, de mooiste foto’s van deze mooiste dag!

Je trouwdag; een dag waar je veel aandacht en tijd aan hebt besteed. Een dag waar je later nog vaak naar terug wilt kunnen kijken.

Tijdens deze bruidsfotografie worden de sfeer en emoties, de mensen die dicht bij jullie staan en de belangrijkste momenten vastgelegd.

Het is mogelijk om de hele dag of een dagdeel te laten fotograferen. Hierbij kan het een mooie toevoeging zijn om een trouwfotoshoot exclusief voor de bruid en de bruidegom in de dag te plannen. Beide activiteiten kunnen afzonderlijk, of in combinatie gedaan worden

Na afloop van deze dag zullen jullie alle gemaakte foto’s digitaal met basisbewerking ontvangen. Wanneer je ook een fotoshoot doet, kiezen jullie hier de 8 mooiste foto’s uit. Deze foto’s zullen een luxe bewerking krijgen en samen met alle andere foto’s na bewerking worden verzonden.

Neem voor de mogelijkheden en prijzen telefonisch of per email contact op met de fotografe (zie contactformulier).

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Hoe gaat een Trouwfotograaf en bruidsfotografie te werk

Uitleg

Waar andere fotografen vaak een zakelijkere manier van aanpak hebben, werkt PhotoSessions op een speelse en eenvoudige manier. Je kunt namelijk kiezen tussen verschillende fotosessies, die allemaal een ander pakket/thema/werkwijze vertegenwoordigen en een reeks onderscheidende foto’s opleveren. Een trouwdag is natuurlijk altijd uniek, deze rapportage / fotoshoot wordt daarom zo goed mogelijk aan jullie wensen aangepast. Aan de hand van jullie wensen en in overleg met de fotograaf kan een duidelijk beeld van de inhoud van deze rapportage en de totale kosten worden aangegeven.

Handig om te weten

 • Je ontvangt álle gemaakte foto’s van deze dag digitaal, een deel met basisbewerking en een deel luxe bewerkt.
 • Je kunt altijd extra foto’s luxe laten nabewerken voor 24,50 euro per 4 stuks.
 • Wil je niet 1, maar 2 fotografen om jullie dag perfect vast te leggen? Dit kan ook! Informeer bij de fotograaf voor de mogelijkheden en prijzen.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

De fotoshoot

Het is mogelijk om de hele dag of een dagdeel te laten fotograferen. Hierbij kan het een mooie toevoeging zijn om een trouwfotoshoot exclusief voor de bruid en de bruidegom in de dag te plannen. Beide activiteiten kunnen afzonderlijk, of in combinatie gedaan worden:

 • Trouwdag rapportage:
  De ceremonie, het aansnijden van de taart, het feesten tot in de late uurtjes; of gewoon de hele dag; de fotografe kan alle belangrijke momenten vastleggen. Het belangrijkste bij deze rapportage is dat het verloop van de dag en de bijbehorende sfeer worden gepakt op beeld.
 • Trouwfotoshoot op locatie:
  Tijdens deze trouwfotoshoot wordt de tijd genomen om de bruid en de bruidegom met z’n tweetjes op de foto te zetten. Op een locatie naar keuze kunnen de klassieke poses, maar ook spontane intieme momenten worden vastgelegd. Ik zal jullie helemaal begeleiden in het poseren en de verdere inhoud van de fotoshoot.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

De foto’s

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Jij mag vervolgens de 8 mooiste foto’s uitzoeken van de fotoshot. Deze zullen later door de fotograaf luxe worden nabewerkte, en samen met álle gemaakte foto’s van de dag (basis bewerkt) verzonden worden. Kan je niet kiezen of wil je gewoon meer foto’s luxe bewerkt ontvangen? Geen probleem, je kunt altijd extra foto’s laten bewerken.

Nabewerking

Het bewerken van foto’s is een belangrijk en tijdsrovend onderdeel van het fotograferen. Eventuele oneffenheden kunnen worden weggewerkt, maar ook kleuren/contrasten, kaders en de hele stijl van een foto kunnen worden aangepast. Deze details bij elkaar laten een foto echt spreken en maken hem áf. Wanneer je zelf speciale wensen hebt voor het bewerken van een foto (zwart wit met kleureffecten, vintage bewerking etc) kun je deze wensen altijd kenbaar maken. De uiteindelijk bewerkte foto’s zullen na ca 3 weken digitaal in origineel formaat naar je worden toegestuurd.
Heb je de foto’s sneller dan na de gebruikelijke 10 dagen nodig, dan is het mogelijk om een spoedbewerking te laten toepassen op de gekozen foto’s. Voor 24,50 euro zullen jou foto’s dan voorrang krijgen en binnen 2 werkdagen worden verzonden.
Heb je de foto’s al ontvangen en bedenk je je dat je tóch nog meer foto’s wilt laten bewerken, of wil je dat de bewerkte foto’s nog iets worden aangepast? Maak dit dan kenbaar tot uiterlijk 8 weken na de shoot, dan worden alle foto’s van de fotograaf namelijk automatisch verwijderd en is bijbestellen en aanpassen van de foto’s niet meer mogelijk.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Trouwfotograaf en bruidsfotografie reserveren

Als je hebt besloten dat je deze fotoshoot wilt doen, kun je nu meteen reserveren. De fotograaf zal hierna contact met je opnemen om een afspraak met je te maken, waarbij jij je wensen kenbaar maakt.

Meer informatie

Samenvatting

 • Vanaf minimaal 4 aaneensluitende uren
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 46,25 euro per half uur
 • Alle foto’s van de gehele dag met basisbewerking, 8 nabewerkte foto’s van de fotoshoot met luxe bewerking
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

810 reviews for Trouwfotograaf en bruidsfotografie

 1. 5 van 5

  Maroeska

  Foto’s zijn mooie herinneringen aan de speciale moment

 2. 5 van 5

  Anoniem

  Super leuke shoot en mooie foto’s.

 3. 5 van 5

  Helene Henckens

  Ik kwam voor een ‘pasfoto’ maar door de ontspannen sfeer en de professionele instructies voelde ik mij een fotomodel. Zo leuk. En de foto’s zijn mooi. Heel veel keuze. Ik heb er meteen 4 extra besteld.

 4. 5 van 5

  Agnes

  Geweldig ervaring. Milou is super professioneel ,heeft mij gelijk in het begin op mijn gemak gesteld en ook mee laten denken. Zeker 100% aanrader .

 5. 5 van 5

  Femke

  Wij hebben onze nieuwe bedrijfsprofielfoto’s door Milou laten maken. Ze wist alle collega’s goed op hun gemak te stellen waardoor het resultaat er zeker mag zijn. Door haar goede aanwijzigingen stonden we zo weer buiten. Aanrader!

 6. 5 van 5

  Manuela

  Ook wij kunnen alleen maar lovend spreken over de fantastische ervaring van de sexy verleidelijke fotoshoot.
  Het was voor ons de eerste keer en we werden direct op ons gemak gesteld, gedurende de shoot hing er een heel ontspanne sfeer waardoor het besef van tijd verging.
  Wij zijn meer dan tevreden met het eindresultaat van deze te gek gave fotoshoot. Een echte aanrader voor iedereen!!! Milou nogmaals, super bedankt voor deze geweldig mooie ervaring 🙂

 7. 4 van 5

  Harald

  Ik ben heel tevreden van a tot z. Ontvangst was heel warm. Uitleg was duidelijk. Verder is achter de schermen alles goed geautomatiseerd met e-mails en begeleiding op de website. Prijs-kwaliteit was goed en ik vind de flexibiliteit ook goed. Je hoeft niet minimaal zo veel foto’s af te nemen.

  Ik heb 4 sterren gegeven omdat ik had wat opmerkingen had aangegeven om de foto’s specifiek na te bewerken. Ik heb geen bevestiging ontvangen of deze nabewerkingen ook zijn toegepast. In ieder geval bij 1 van de foto’s kon ik zien dat dit niet gebeurd was.

 8. 5 van 5

  Astrid

  Milou heeft een fijne manier van omgaan en een duidelijk idee van wat een mooie foto kan worden. Resultaten mogen er dan ook zijn, met snelle levering van de nabewerkte foto’s. Ook het contact vooraf en achteraf was goed.

 9. 5 van 5

  Joske

  Milou heeft goed geluisterd naar onze wensen en prachtige foto’s gemaakt van onze kleine meid. Ik kan haar zeker aanbevelen.

 10. 5 van 5

  Perry

  Super!

 11. 5 van 5

  Priscilla Teeling

  Dank je wel Miloe voor de leuke fotoshoot en dat je heel veel geduld hebt met kleine kinderen.
  De foto’s zijn heel mooi geworden.

  Wij komen zeker nog een keer een fotoshoot bij jouw doen als baby Finnley groter is.

 12. 5 van 5

  judith

  Heel tevreden met het resultaat! Milou stelt je direct op je gemak en geeft goede aanwijzingen over houdingen etc. Zeker een aanrader!

 13. 5 van 5

  Ruben

  Enorm snelle service en een uitstekend resultaat!

 14. 5 van 5

  Monique

  Superervaring! Milou stelt je vanaf minuut 1 op je gemak en geeft de juiste tips en trics! Kom hier zeker nog eens terug!

 15. 5 van 5

  Jessica

  Top fotograaf die goed aanvoelt wat je wilt en goede ideeën heeft. Milou stelt je erg op je gemak

 16. 4 van 5

  silvia gommans

  wij hebben de zwangerschap en new born shoot gedaan, hier ben ik erg tevreden over. de foto’s zijn erg mooi en milou heeft daar in haar studio veel accessoires staan en leuke ideeën die je kunt gebruiken voor op de foto.
  ook heeft ze erg veel geduld en helpt ze je in de juiste positie te staan. als een baby zijn/haar dagje niet heeft is ze ook erg geduld.

 17. 5 van 5

  Wendy

  Fijne vrouw die je meteen op je gemak stelt en met je mee denkt. Een fijne shoot gehad ondanks mijn onervarenheid. Topervaring met een prachtig resultaat.

 18. 5 van 5

  Evelien

  Een super shoot! Hielde onze bruiloft klein en Milou heeft prachtig alle emoties vast gelegd!
  Ze stelde iedereen goed op hun gemak en wist zelfs onze hond prachtig op de groepsfoto erbij te krijgen.

 19. 5 van 5

  Yvonne

  Eerste sessie door een miscommunicatie niet helemaal tevreden, goed opgelost door een nieuwe shoot te doen.
  Helemaal top !!!

 20. 5 van 5

  Sanne

  Super fijne en gezellige shoot gehad. We voelden ons erg prettig bij Milou en ze dacht goed mee met kleding en poses. Zeker een aanrader om naartoe te gaan!

 21. 5 van 5

  Stuart Lloud

  Great experience and fantastic photos. Second time we’ve used here services and won’t be the last.

 22. 5 van 5

  Petra Icks

  Het resultaat is prachtig! Milou heeft erg goede ideeen en is erg leuk en relaxed met de kinderen. Dit zie je ook echt terug in de foto’s!

 23. 5 van 5

  Ellen

  We hebben het kinderfeestje van mijn dochter gevierd, ze vond het zelf helemaal fantastisch en de vriendinnetjes hadden nog nooit zo’n leuk feestje gehad. Milou deed het ook super leuk met de kinderen.
  De foto’s zijn echt super!

 24. 5 van 5

  Stijn van Uijtregt

  Dikke plus.

 25. 5 van 5

  Matthijs

  Milou is vriendelijk en zeer professioneel. Je krijgt bij haar gegarandeerd het gewenste perfecte plaatje!

 26. 5 van 5

  Ron

  afgelopen zondag een fotoshoot laten maken, de foto’s zijn heel gaaf geworden. zo mooi dat we onze volgende fotoshoot alweer geboekt hebben. we kijken er alweer naar uit

 27. 5 van 5

  Maikel Hevel

  Hele fijne en ook vooral persoonlijke fotoshoot. Er werd echt goed overlegd en gekeken hoe wij waren en wat wij wilden.

 28. 5 van 5

  Joyce Verdijk

  Wij hebben een familie fotoshoot gehad en dat ging in een hele ontspannen en gezellige sfeer.
  Dat is ook terug te zien op de foto’s.
  Ook het bestellen en extra bestellen door familieleden ging super eenvoudig!
  Een aanrader dus

 29. 5 van 5

  nathalie

  Mijn dochter (7 jaar) wilde heel graag een fotoshoot als kinderfeestje; nou dat is goed gelukt! Heel leuk hoe Milou de kinderen op hun gemak stelt en prachtig op de foto zet. Super geslaagde middag en zeer trotse meiden. En de twee jongens vonden het toch ook wel erg leuk…. Kortom super geslaagd met nog eens een prachtig aandenken voor iedereen.

 30. 5 van 5

  Willemijn

  Heel fijne ervaring gehad met Milou! Ik kwam aan met wat ideeën voor foto’s en plaatjes, die zij perfect heeft aangevuld en vertaald naar een toffe set foto’s. Met een gemakkelijke sfeer en veel aanwijzingen zijn de foto’s mooier dan ik durfde te verwachten!

 31. 5 van 5

  Stephanie

  Super fijne ervaring met een zeer mooi resultaat! Voelde mij erg op mijn gemak en ben zeer tevreden over de foto’s.

 32. 5 van 5

  Guido

  Milou zorgde voor een ontspannen sfeer en gaf goede aanwijzingen. Het resultaat is er dan ook naar! Dankjewel!

 33. 5 van 5

  Jasper

  Na een familiefotoshoot en zwangerschapsfotoshoot, nu ook een profielfotoshoot gedaan bij Milou. Wederom naar volle tevredenheid. Milou heeft de fijne eigenschap dat ze heel gemakkelijk een ontspannen sfeer kan creëren. Het resultaat daarvan is zichtbaar: leuke, ontspannen foto’s die erg mooi zijn geworden. Inmiddels is de afspraak voor een nieuwe familiefotoshoot alweer gemaakt; we kijken ernaar uit.

 34. 4 van 5

  Anne

  Milou is very friendly. The process was enjoyable. The output is great. The small studio space was great for my professional portrait.

 35. 5 van 5

  Diana

  Super fijne persoonlijkheid om mee samen te werken!!! Denkt goed mee !!!

 36. 5 van 5

  Suzanne

  Wederom een hele fijne ervaring, waarbij Milou de aangedragen ideetjes gebruikt, maar ook zelf weer hele originele tips heeft voor een mooie foto. Ze wist ons zoontje van net 2 jaar op een leuke manier te motiveren, zodat hij toch op de juiste manier op de foto kwam.

  We komen graag terug voor een volgende shoot, want we zijn zeer tevreden!

 37. 5 van 5

  Eliane

  Milou is een heel prettig persoon om mee te werken. Ze weet je op je gemak te stellen, wat zeer fijn is tijdens een erotische shoot! Ze geeft poseertips waar nodig en helpt met het kiezen van de juiste kleding.

  Wij zijn heel blij met onze nabewerkte foto’s!

 38. 5 van 5

  Miranda Canisius

  We hebben een mama-dochter fotoshoot gedaan bij Milou en wat was het leuk. De foto’s zijn prachtig geworden. Daarom zullen we Milou ook aan iedereen aanraden!
  Dank je wel Milou!

 39. 4 van 5

  Suzan

  Milou heeft onze trouwdag op een mooie manier vastgelegd. De fotoshoot voelde natuurlijk en ongedwongen. Ze weet je goed op je gemak te stellen!
  We zijn erg blij met het eindresultaat.

 40. 5 van 5

  Gerry

  Na een spannende tijd van wachten, was het zover. Naar de fotoshoot in Eindhoven.

  Ik had een sexy erotische fotoshoot geboekt van 1,5 uur. De tijd vloog jammer genoeg voorbij, een geweldige ervaring, zeker omdat dit de eerste keer was.

  Na de koffie aan de slag. Milou stelt je op je gemak, en begint met het maken van wat algemene foto’s, langzamerhand verdwijnt er hier en daar wat kleding, maar omdat de spanning weg is gaat alles als vanzelf. Ook het naakt poseren gaat uiteindelijk vanzelf. Milou geeft duidelijk aan hoe je, je moet positioneren.

  Dezelfde dag nog de onbewerkte foto’s ontvangen, maar omdat alle foto’s goed zijn is het moeilijk een keuze te maken, daarom maar besloten om wat extra foto’s te laten bewerken.
  Na een dag of tien de bewerkte foto’s in kleur en zwart wit ontvangen. Er is werkelijk niets op aan te merken.

  Kortom een geweldige ervaring, zowel voor, tijdens en na de fotoshoot, goed en duidelijk contact.
  Zeker de moeite waard. Ga zeker nog eens terug voor een herhaling van deze geweldige ervaring.

  Milou bedankt voor de prettige sfeer tijdens, en de mooie foto’s van de fotoshoot.
  Ik kom zeker nog eens terug.

 41. 5 van 5

  Marloes

  Ik kan deze shoot iedereen aanraden! Milou is niet alleen een super leuke meid maar stelt je op je gemak en heeft hele leuke ideeën als je zelf niet zo ervaren bent (zoals ik dus hihi) bij deze Milou, nogmaals super bedankt voor deze leuke ervaring!

 42. 4 van 5

  Willem

  leuk kado om te geven z’n fotoshoot. was om leuk om samen te ervaren en met Milou samen te werken en te kijken hoe ze iemand op de juiste manier weet te instrueren om zo mooi op de foto te zetten.
  nu samen genieten van het mooie resrultaat . bedankt.

 43. 5 van 5

  Timo

  Allereerst is de fotoshoot het geld absoluut waard! De prijs/kwaliteit verhouding is absoluut goed.

  Verder vond ik de begeleiding van Milou heel klantgericht en vriendelijk. Ze kijkt echt naar de persoon en hoe hij/zij de fotoshoot wil beleven. Vervolgens past ze haar aanpak hierop aan. Een absolute aanrader!

 44. 5 van 5

  Angelina

  Van te voren best nerveus.
  Want, hoe moet je staan, liggen, kijken?
  Maar Milou stelde ons meteen op ons gemak.
  Zij helpt je met kleding, styling.
  Het ging eigenlijk als vanzelf, want Milou zegt precies hoe je het beste kan staan, liggen en kijken.
  De resultaten super mooi!
  Lastig om te kiezen, dus hebben er nog 4 bij gekozen.
  Gisteren de bewerkte foto’s ontvangen.
  Zeer blij met het resultaat!
  Dank je wel Milou voor alles!

 45. 5 van 5

  Geertje van de Ven

  Erg leuke shoot gehad met mooie foto’s als resultaat. Milou was erg goed met ons zoontje. Veel waar voor je geld!

 46. 5 van 5

  Schevernels Denise

  De fotoshoot is heel vlotjes en op een fijne manier verlopen. We werden vriendelijk onthaald en de fotograaf nam ons heel gemoedelijk mee in de verschillende houdingen.
  We zijn als koppel super blij met het resultaat. Zeker voor herhaling vatbaar.

 47. 5 van 5

  Stefaan

  Zeer leuke ervaring met Milou. We vonden het allemaal een beetje spannend, maar Milou zorgt ervoor dat je je snel ontspant. Ze geeft goed advies, helpt je bij de houdingen en doet goede suggesties.
  Vooral de afhandeling van de bestelling hebben we goed weten te waarderen. Alles zeer professioneel. Na ontvangst van de foto’s wilden we één foto nog wat laten aanpassen. Eén mailtje met mijn vraag, en dezelfde dag nog was ons verzoek ingewilligd.
  Top!

 48. 4 van 5

  Ivy

  Fijne sfeer en de fotografe was een leuke, spontane meid. Veel ervaring en kennis waardoor het mooie foto’s zijn geworden. Ze kwam zelf ook met ideeën en de foto’s hadden we achteraf snel binnen.
  Wat we minder vonden was het tijdsbestek, het mocht echt geen 5m uitlopen terwijl we maar 4 verschillende settingen hadden geprobeerd en we graag nog wat meer gevarieerde foto’s wilden.

 49. 5 van 5

  Tom

  Zeer positieve ervaring voor en na de fotoshoot.
  Milou verstaat haar vak en is bereid in volledig overleg te werken/

  Mooie foto’s.

 50. 5 van 5

  Michelle

  Ik ben zeer tevreden en super blij met het eindresultaat!
  Milou laat je op je gemak voelen en helpt je waar nodig met houdingen en tips.
  Daarbij vind ik de website en de afhandeling van je bestelling top!

  Milou ga zo door want ik vond het een super ervaring.

  Dankjewel.

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Fotograaf Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email momenteel tijdelijk in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Misschien vind je deze ook leuk…