Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Bekijk alle fotoshoots
Fotograaf Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.81 van 5

Laat je gehele trouwdag, of de belangrijke momenten hiervan, vastleggen op beeld door de ervaren trouwfotograaf Milou van Helden.
Want je trouwdag vergeet je nooit meer, maar het is wel heel erg mooi om de bijbehorende beelden keer op keer (en nog een paar keer) terug te kunnen kijken! … Lees meer

4.81 uit 5 gebaseerd op 1049 beoordelingen
Lees mijn 1049 beoordelingen

Vraag naar de beschikbaarheid

Trouwfotograaf en bruidsfotografie, de mooiste foto’s van deze mooiste dag!

Je trouwdag; een dag waar je veel aandacht en tijd aan hebt besteed. Een dag waar je later nog vaak naar terug wilt kunnen kijken.

Tijdens deze bruidsfotografie worden de sfeer en emoties, de mensen die dicht bij jullie staan en de belangrijkste momenten vastgelegd.

Het is mogelijk om de hele dag of een dagdeel te laten fotograferen. Hierbij kan het een mooie toevoeging zijn om een trouwfotoshoot exclusief voor de bruid en de bruidegom in de dag te plannen. Beide activiteiten kunnen afzonderlijk, of in combinatie gedaan worden

Na afloop van deze dag zullen jullie alle gemaakte foto’s digitaal met basisbewerking ontvangen. Wanneer je ook een fotoshoot doet, kiezen jullie hier de 8 mooiste foto’s uit. Deze foto’s zullen een luxe bewerking krijgen en samen met alle andere foto’s na bewerking worden verzonden.

Neem voor de mogelijkheden en prijzen telefonisch of per email contact op met de fotografe (zie contactformulier).

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Hoe gaat een Trouwfotograaf en bruidsfotografie te werk

Uitleg

Waar andere fotografen vaak een zakelijkere manier van aanpak hebben, werkt PhotoSessions op een speelse en eenvoudige manier. Je kunt namelijk kiezen tussen verschillende fotosessies, die allemaal een ander pakket/thema/werkwijze vertegenwoordigen en een reeks onderscheidende foto’s opleveren. Een trouwdag is natuurlijk altijd uniek, deze rapportage / fotoshoot wordt daarom zo goed mogelijk aan jullie wensen aangepast. Aan de hand van jullie wensen en in overleg met de fotograaf kan een duidelijk beeld van de inhoud van deze rapportage en de totale kosten worden aangegeven.

Handig om te weten

 • Je ontvangt álle gemaakte foto’s van deze dag digitaal, een deel met basisbewerking en een deel luxe bewerkt.
 • Je kunt altijd extra foto’s luxe laten nabewerken voor 24,50 euro per 4 stuks.
 • Wil je niet 1, maar 2 fotografen om jullie dag perfect vast te leggen? Dit kan ook! Informeer bij de fotograaf voor de mogelijkheden en prijzen.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

De fotoshoot

Het is mogelijk om de hele dag of een dagdeel te laten fotograferen. Hierbij kan het een mooie toevoeging zijn om een trouwfotoshoot exclusief voor de bruid en de bruidegom in de dag te plannen. Beide activiteiten kunnen afzonderlijk, of in combinatie gedaan worden:

 • Trouwdag rapportage:
  De ceremonie, het aansnijden van de taart, het feesten tot in de late uurtjes; of gewoon de hele dag; de fotografe kan alle belangrijke momenten vastleggen. Het belangrijkste bij deze rapportage is dat het verloop van de dag en de bijbehorende sfeer worden gepakt op beeld.
 • Trouwfotoshoot op locatie:
  Tijdens deze trouwfotoshoot wordt de tijd genomen om de bruid en de bruidegom met z’n tweetjes op de foto te zetten. Op een locatie naar keuze kunnen de klassieke poses, maar ook spontane intieme momenten worden vastgelegd. Ik zal jullie helemaal begeleiden in het poseren en de verdere inhoud van de fotoshoot.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

De foto’s

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Jij mag vervolgens de 8 mooiste foto’s uitzoeken van de fotoshot. Deze zullen later door de fotograaf luxe worden nabewerkte, en samen met álle gemaakte foto’s van de dag (basis bewerkt) verzonden worden. Kan je niet kiezen of wil je gewoon meer foto’s luxe bewerkt ontvangen? Geen probleem, je kunt altijd extra foto’s laten bewerken.

Nabewerking

Het bewerken van foto’s is een belangrijk en tijdsrovend onderdeel van het fotograferen. Eventuele oneffenheden kunnen worden weggewerkt, maar ook kleuren/contrasten, kaders en de hele stijl van een foto kunnen worden aangepast. Deze details bij elkaar laten een foto echt spreken en maken hem áf. Wanneer je zelf speciale wensen hebt voor het bewerken van een foto (zwart wit met kleureffecten, vintage bewerking etc) kun je deze wensen altijd kenbaar maken. De uiteindelijk bewerkte foto’s zullen na ca 3 weken digitaal in origineel formaat naar je worden toegestuurd.
Heb je de foto’s sneller dan na de gebruikelijke 10 dagen nodig, dan is het mogelijk om een spoedbewerking te laten toepassen op de gekozen foto’s. Voor 24,50 euro zullen jou foto’s dan voorrang krijgen en binnen 2 werkdagen worden verzonden.
Heb je de foto’s al ontvangen en bedenk je je dat je tóch nog meer foto’s wilt laten bewerken, of wil je dat de bewerkte foto’s nog iets worden aangepast? Maak dit dan kenbaar tot uiterlijk 8 weken na de shoot, dan worden alle foto’s van de fotograaf namelijk automatisch verwijderd en is bijbestellen en aanpassen van de foto’s niet meer mogelijk.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Trouwfotograaf en bruidsfotografie reserveren

Als je hebt besloten dat je deze fotoshoot wilt doen, kun je nu meteen reserveren. De fotograaf zal hierna contact met je opnemen om een afspraak met je te maken, waarbij jij je wensen kenbaar maakt.

Meer informatie

Samenvatting

 • Vanaf minimaal 4 aaneensluitende uren
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 46,25 euro per half uur
 • Alle foto’s van de gehele dag met basisbewerking, 8 nabewerkte foto’s van de fotoshoot met luxe bewerking
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

1049 reviews for Trouwfotograaf en bruidsfotografie

 1. 5 van 5

  Kim

  Heb 2 shoots ( familie & social media ) gehad bij Milou en beide keren als zeer prettig ervaren.
  Ondanks het idee te hebben dat ikzelf niet blijf plakken, zijn er toch een paar mooie foto’s uitgekomen.
  Ik ga in de toekomst zeker nogmaals gebruik maken van haar talenten!
  Bedankt Milou!

 2. 5 van 5

  Esther

  Mooie foto’s. Fotograaf denkt mee, adviseert en stelt je op je gemak. prijs-kwaliteit is heel goed. Setting is heel relaxt. Kom zeker terug voor een volgende fotosessie!

 3. 5 van 5

  noah

  Fijne begeleiding en mooi resultaat

 4. 4 van 5

  Bianca Leemans

  Profesonele gedaan en het was leuk , je voel op je gemakt

 5. 5 van 5

  Lieke van Buuren

  Het was super leuk! we hadden zelf veel te zeggen over de foto’s en er zijn hele mooie plaatjes uitgekomen. Het was super gezellig!

 6. 5 van 5

  Esther Verberne

  Het was een hele leuke ervaring. Milou stelt je echt op je gemak en praat je door de hele shoot heen. de foto’s zijn van hele goede kwaliteit en ze houd goed rekening met je wensen. Al met al een hele mooie ervaring.

 7. 5 van 5

  Loes

  Bijzonder hoe Milou in korte tijd, mijn dochtertje van 1,5 op haar gemak laat voelen in de studio. We hebben daardoor in een zeer ontspannen sfeer veel plezier gehad samen! Milou luister goed naar je wensen en denkt graag mee. Ik ben erg onder de indruk van haar sensitiviteit en professionaliteit, maar vooral heel blij met een fantastisch mooi resultaat!

 8. 5 van 5

  Mark

  Super leuk! We hebben een vrij grote hond maar eigenlijk al vanaf het begin klikte het. Milou was super leuk met onze Sem en liet hem ook zijn gang gaan. Wat heeft geleid tot super leuke fotos waar we heel blij mee zijn. Ook het contact met ons verliep heel goed. Leuke ontvangst, even bekeken wat we wilde met de shoot en daarna aan de slag. Kortom, een hele leuke ervaring en een aanrader.

 9. 5 van 5

  H.

  Wij zijn erg tevreden over de foto’s.
  De fotoshoot is gemaakt in een ontspannen sfeer, wat je in de foto’s terug ziet.
  prijs is heel reeël.

 10. 4 van 5

  Chantal

  Milou, dankjewel voor de fijne profielfoto shoot.
  Als iemand voor wie op de foto gaan echt een noodzakelijk kwaad is, was en ben ik heel blij met je aanpak. Je wist er dan ook een ontspannen en leuke sessie van te maken. Ik ben erg blij met mijn foto’s.

 11. 5 van 5

  Johan

  Zeer mooie en professionele profielfoto’s geschoten in een erg prettige en onspannen sfeer! Ik ben erg blij met het resultaat!! Bedankt Milou!

 12. 5 van 5

  Caroline

  De shoot was al heel leuk om te doen met mijn puppy en de foto’s zijn prachtig geworden.

 13. 5 van 5

  Joep

  Hallo Milou ik vond de fotoshoot vlot gaan en je hebt de foto’s lekker snel geleverd. Leuk om met je te praten 🙂 😉
  Ik ben heel tevreden en hoop nog eens een shoot in de buitenlucht met je te plannen. Groetjes

 14. 5 van 5

  Celine

  Deze vrouw is een top fotograaf! Binnen enkele minuten waren mijn zenuwen totaal verdwenen en leek alles vanzelf te gaan. Ook super fijn dat ik mijn eigen inbreng had tijdens de shoot. En het resultaat is werkelijk geweldig!! Ik heb nog nooit zo’n mooie en gave foto’s gehad!

 15. 5 van 5

  Edina van der Nat

  Hele leuke ervaring bij de shoot en super mooie foto’s van ons gezin. We zijn heel erg blij mee. Bedankt Milou!

 16. 5 van 5

  Marc

  Leuke sessie in een heel ongedwongen sfeer.

 17. 5 van 5

  Harma

  Wij hebben een newborn shoot gedaan met onze dochter van 2 weken. Best spannend met zo’n kleintje, maar Milou is goed in haar vak en wist ons goed op ons gemak te stellen. Ze heeft erg mooie foto’s gemaakt, we zijn er heel erg blij mee, aanrader!

 18. 5 van 5

  Katy Dupont

  Wat een leuke ervaring! Ik was een beetje zenuwachtig maar Milou gaf me meteen een gerust gevoel. Ze geeft je goede tips bij het poseren zodat je je niet ongemakkelijk voelt. Een gezellige meid die weet wat ze doet.
  De foto’s zijn dan ook heel mooi geworden en ben er super blij mee.
  Een echte aanrader!!!

 19. 5 van 5

  Anneloes

  Fijne ontvangst, er werd lekker snel doorgewerkt, eigenlijk geen tijd om na te denken. Ideaal, als je het niet zo prettig vindt om te poseren. Ik had de foto’s erg snel binnen, top service

 20. 5 van 5

  Daisy

  👍toppie was een leuke ervaring en zeer goede begeleiding

 21. 5 van 5

  Suzan

  Super leuke shoot gehad! Milou is erg goed in wat ze doet, wij hebben de shoot gehad met onze hond( pitbull/ stafford) milou hielp ons super goed en ook was ze niet bang van onze hond en wist ze hem perfect op de foto te zetten!
  Super bedankt milou!!

 22. 5 van 5

  Gwendolina

  Geweldige ervaring, goede aanwijzigingen, mooie foto’s…

 23. 5 van 5

  Martina

  Mooie en goede kwaliteit foto’s. je merkt de ervaring en kunde voor het fotograferen van mooie portretten van het gezin.

 24. 5 van 5

  Baukje

  Super leuke photoshoot gehad!! De foto’s zijn ook erg mooi geworden.
  Heel erg bedankt!

 25. 5 van 5

  Frans

  Goede begeleiding, ik was te laat door file en daar werd flexibel mee om gegaan en uiteraard bevallen de foto’s goed!

 26. 5 van 5

  Daniëlle

  We hebben laatst de newborn shoot gedaan. Milou was heel relaxed en wist hele vele leuke poses om te proberen. Ook voor onze kleine was ze erf geduldig. We zijn enorm blij met het mooie resultaat!

 27. 5 van 5

  Wilke

  Super leuke ervaring en een top fotografe. Ze luistert goed naar je wensen en het resultaat is er ook naar.

  Eindelijk een mooie foto voor ik mijn CV, dankzij deze professionele fotografe.

  Zeker een aanrader!!!

 28. 5 van 5

  Charlotte

  Milou is een superleuke meid die van aanpakken weet, snel is en weet waar ze over praat!

 29. 5 van 5

  Iris

  Het valt niet mee om een baby te fotograferen; ze zijn beweeglijk, trekken gekke bekjes en huilen soms tijdens de shoot. Milou was erg geduldig met ons mannetje tijdens deze momenten, zelfs toen we hem tussendoor moesten voeden. Daarbij zijn de foto’s erg leuk geworden. Dankjewel!

 30. 4 van 5

  Laura

  Foto’s zijn erg leuk geworden!

 31. 5 van 5

  Sabrina

  Heel leuk om te doen, professioneel en het zijn hele mooie foto’s geworden!

 32. 5 van 5

  Lobke

  In het voorjaar 2019 voor de tweede keer een fotoshoot gedaan bij Photosessions. Milou stelde me op mijn gemak tijdens de shoot en ik ben super blij met het resultaat!! Zeker een aanrader

 33. 4 van 5

  gerrit van komen

  prettige sfeer en aardige jongedame die weet wat ze doet,een aanrader.

 34. 5 van 5

  Claudia

  Milou is een professionele toegankelijke fotograaf! Denkt mee en samen hebben we er iets moois van gemaakt!
  Fotoshoot 45 min. voor mijn startende onderneming. Ik raad het iedereen aan. En absoluut een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

 35. 5 van 5

  Lies

  Super fijne fotografe. Helpt je door de sessie heen, stelt je op je gemak en vertelt je wat je moet doen qua poses, houding, mimiek, etc. Stemt wensen goed af. Erg prettig samenwerken!

 36. 5 van 5

  Dirk

  Waar een camera mij normaal zo op een lopen zet dat ik een marathon in een nieuw weredrecord kan afronden, wist Milou mij te ontspannen en zelfs oprecht lachend op de foto te zetten. Milou bedankt, je bent een topper!

 37. 5 van 5

  Laura

  Een hele leuke ervaring. Milou is attent en maakt gewoon mooie foto’s. Wij kwamen met 4 kinderen, waarvan 2 kleine die het al snel een beetje zat waren. Maar ze was geduldig en had slimme ideeën wat accessoires om ze af te leiden en zo hebben we toch meer mooie foto’s kunnen maken. Prima!

 38. 5 van 5

  Michelle

  Zeer leuke ervaring met de juiste hulp tot het maken van de soort foto’s welke je wenst! Gezellig en losse shoot! Of het in lingerie is of in kleding je voelt je snel op je gemak 😊

 39. 5 van 5

  Frank

  Via Google afbeeldingen mooie profielfoto’s gevonden, zo kwam ik bij Photosessions. Het gehele proces van afspraak maken, de foto shoot en de te downloaden foto’s ging perfect. Een erg leuke ervaring was de shoot zelf. Milou stelt je snel op je gemak en met de nodige ontspanning en plezier is de shoot weer zo voorbij. Een echte aanrader!.

 40. 5 van 5

  Kim

  Super toffe shoot gehad!
  Ze stelt je echt op je gemak en luistert goed en geeft duidelijke instructies
  Zeker een aanrader

 41. 5 van 5

  Karin

  Echt een aanrader. Ik ben helemaal geen type om op de foto te gaan, maar Milou stelde me direct op mijn gemak en begreep meteen wat ik wilde. In een paar minuten was ik al klaar en ik ben super blij met het resultaat! Dank Milou!!

 42. 5 van 5

  Nancy

  Een hele leuke newbornshoot gehad met als resultaat super mooie foto’s. Diverse keuzes voor achtergrond waardoor je een bepaalde stijl foto’s krijgt. Ook diverse attributen die je kan gebruiken voor de foto’s. Er word goed naar je wensen geluisterd. Heb je zelf even geen inspiratie dan heeft de fotograaf voldoende voorbeelden en ideeën.

 43. 5 van 5

  Stefan

  Fijne shoot gehad, gezien mijn vriendin bloot ging was het erg fijn dat de fotografe open was en je op je gemak stelde. Het resultaat is schitterend!

 44. 5 van 5

  Kenneth

  Professionele foto shoot gehad in een professionele ruime studio. Milou werkt zeer relaxed en professioneel. De sfeer is zeer gemoedelijk. De begeleiding tijdens de shoot voor verschillende poses is perfect, voor een optimaal resultaat. Resultaten zijn snel klaar en makkelijk te bekijken en bestellen. Ik zou Milou zeker aanraden bij iedereen die professionele foto’s nodig heeft. Mvg, Kenneth

 45. 5 van 5

  Vera

  Een super leuke, gezellig, maar vooral professionele fotoshoot gehad van Milou.
  Ze stelt je heerlijk op je gemak en legt alles duidelijk uit.
  Tijdens het fotograferen helpt ze je met hoe je het best kunt poseren en dat alles resulteert in mooie, professionele foto’s.

 46. 5 van 5

  Tjiske&Jordy

  Wij hebben zowel de zwangerschap fotoshoot als de baby/family shoot bij Milou gedaan. Beide keren enorm op ons gemak gevoeld. Met de baby erbij wist Milou ons alle 3 enorm te animeren, ondanks maar 1 uur slaap haha.
  Milou, je bent een top fotograaf op dit gebied, hartelijk dank.

 47. 5 van 5

  corina

  Een hele gezellige en ontspannen fotoshoot met 2 volwassenen en 2 kinderen van 4 en 6 jaar.
  Het ging super goed.

  Eindresultaat hele leuke spontane en mooie foto’s.

  Dank je wel milou!

  Corina vossen

 48. 5 van 5

  Whitney Vankan

  milou neemt echt de tijd voor iedereen, en heeft veel geduld met de kids.
  ik heb er 1 van 4 maanden, en 1 van 5 jaar oud. daar heb je nogal wat geduld voor nodig om ze leuk op de foto te zetten.
  ook zijn de foto’s erg speels en niet standaard. ben ontzettend blij met het resultaat!

  zeker een aanrader!

 49. 5 van 5

  Ellen Verstrepen

  We hebben een heel fijne, ontspannen fotoshoot van 1.5 uur gehad. Milou stelde ons heel snel op ons gemak door met ons te praten over dagdagelijkse dingen. Zo leerde ze ons kennen, en dit heeft ze perfect op foto weten vast te leggen.

 50. 5 van 5

  Ivana

  Heel profesionel en leuke werkatmosfeer

  Ik was 100 % tevreden.

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Fotograaf Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Misschien vind je deze ook leuk…