Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.85 out of 5

Laat je gehele trouwdag, of de belangrijke momenten hiervan, vastleggen op beeld door de ervaren trouwfotograaf Milou van Helden.
Want je trouwdag vergeet je nooit meer, maar het is wel heel erg mooi om de bijbehorende beelden keer op keer (en nog een paar keer) terug te kunnen kijken! … Lees meer

Vraag naar de beschikbaarheid

Trouwfotograaf en bruidsfotografie, de mooiste foto’s van deze mooiste dag!

Je trouwdag; een dag waar je veel aandacht en tijd aan hebt besteed. Een dag waar je later nog vaak naar terug wilt kunnen kijken.

Tijdens deze bruidsfotografie worden de sfeer en emoties, de mensen die dicht bij jullie staan en de belangrijkste momenten vastgelegd.

Het is mogelijk om de hele dag of een dagdeel te laten fotograferen. Hierbij kan het een mooie toevoeging zijn om een trouwfotoshoot exclusief voor de bruid en de bruidegom in de dag te plannen. Beide activiteiten kunnen afzonderlijk, of in combinatie gedaan worden

Na afloop van deze dag zullen jullie alle gemaakte foto’s digitaal met basisbewerking ontvangen. Wanneer je ook een fotoshoot doet, kiezen jullie hier de 8 mooiste foto’s uit. Deze foto’s zullen een luxe bewerking krijgen en samen met alle andere foto’s na bewerking worden verzonden.

Neem voor de mogelijkheden en prijzen telefonisch of per email contact op met de fotografe (zie contactformulier).

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Hoe gaat een Trouwfotograaf en bruidsfotografie te werk

Uitleg

Waar andere fotografen vaak een zakelijkere manier van aanpak hebben, werkt PhotoSessions op een speelse en eenvoudige manier. Je kunt namelijk kiezen tussen verschillende fotosessies, die allemaal een ander pakket/thema/werkwijze vertegenwoordigen en een reeks onderscheidende foto’s opleveren. Een trouwdag is natuurlijk altijd uniek, deze rapportage / fotoshoot wordt daarom zo goed mogelijk aan jullie wensen aangepast. Aan de hand van jullie wensen en in overleg met de fotograaf kan een duidelijk beeld van de inhoud van deze rapportage en de totale kosten worden aangegeven.

Handig om te weten

 • Je ontvangt álle gemaakte foto’s van deze dag digitaal, een deel met basisbewerking en een deel luxe bewerkt.
 • Je kunt altijd extra foto’s luxe laten nabewerken voor 24,50 euro per 4 stuks.
 • Wil je niet 1, maar 2 fotografen om jullie dag perfect vast te leggen? Dit kan ook! Informeer bij de fotograaf voor de mogelijkheden en prijzen.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

De fotoshoot

Het is mogelijk om de hele dag of een dagdeel te laten fotograferen. Hierbij kan het een mooie toevoeging zijn om een trouwfotoshoot exclusief voor de bruid en de bruidegom in de dag te plannen. Beide activiteiten kunnen afzonderlijk, of in combinatie gedaan worden:

 • Trouwdag rapportage:
  De ceremonie, het aansnijden van de taart, het feesten tot in de late uurtjes; of gewoon de hele dag; de fotografe kan alle belangrijke momenten vastleggen. Het belangrijkste bij deze rapportage is dat het verloop van de dag en de bijbehorende sfeer worden gepakt op beeld.
 • Trouwfotoshoot op locatie:
  Tijdens deze trouwfotoshoot wordt de tijd genomen om de bruid en de bruidegom met z’n tweetjes op de foto te zetten. Op een locatie naar keuze kunnen de klassieke poses, maar ook spontane intieme momenten worden vastgelegd. Ik zal jullie helemaal begeleiden in het poseren en de verdere inhoud van de fotoshoot.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

De foto’s

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Jij mag vervolgens de 8 mooiste foto’s uitzoeken van de fotoshot. Deze zullen later door de fotograaf luxe worden nabewerkte, en samen met álle gemaakte foto’s van de dag (basis bewerkt) verzonden worden. Kan je niet kiezen of wil je gewoon meer foto’s luxe bewerkt ontvangen? Geen probleem, je kunt altijd extra foto’s laten bewerken.

Nabewerking

Het bewerken van foto’s is een belangrijk en tijdsrovend onderdeel van het fotograferen. Eventuele oneffenheden kunnen worden weggewerkt, maar ook kleuren/contrasten, kaders en de hele stijl van een foto kunnen worden aangepast. Deze details bij elkaar laten een foto echt spreken en maken hem áf. Wanneer je zelf speciale wensen hebt voor het bewerken van een foto (zwart wit met kleureffecten, vintage bewerking etc) kun je deze wensen altijd kenbaar maken. De uiteindelijk bewerkte foto’s zullen na ca 3 weken digitaal in origineel formaat naar je worden toegestuurd.
Heb je de foto’s sneller dan na de gebruikelijke 10 dagen nodig, dan is het mogelijk om een spoedbewerking te laten toepassen op de gekozen foto’s. Voor 24,50 euro zullen jou foto’s dan voorrang krijgen en binnen 2 werkdagen worden verzonden.
Heb je de foto’s al ontvangen en bedenk je je dat je tóch nog meer foto’s wilt laten bewerken, of wil je dat de bewerkte foto’s nog iets worden aangepast? Maak dit dan kenbaar tot uiterlijk 8 weken na de shoot, dan worden alle foto’s van de fotograaf namelijk automatisch verwijderd en is bijbestellen en aanpassen van de foto’s niet meer mogelijk.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Trouwfotograaf en bruidsfotografie reserveren

Als je hebt besloten dat je deze fotoshoot wilt doen, kun je nu meteen reserveren. De fotograaf zal hierna contact met je opnemen om een afspraak met je te maken, waarbij jij je wensen kenbaar maakt.

Meer informatie

Samenvatting

 • Vanaf minimaal 4 aaneensluitende uren
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 46,25 euro per half uur
 • Alle foto’s van de gehele dag met basisbewerking, 8 nabewerkte foto’s van de fotoshoot met luxe bewerking
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden Fotograaf
9,7
4.85 out of 5
Gebaseerd op 1422 reviews
 1. 5 out of 5

  Anet Eggen

  We hebben echt prachtige foto’s ontvangen van onze bruiloft. Milou was overal maar viel totaal niet op. Van het helpen mijn trouwjurk dichtmaken tot ongeziene foto’s van onze kinderen in de speeltuin. Super communicatie en prijs kwaliteit echt top.
  Milou nogmaals heel hartelijk bedankt!!

 2. 5 out of 5

  Dieke

  Ik heb een zwangerschapsfotoshoot gedaan (en ik zag er eerst heel erg tegenop), maar ik ben super super super blij met het eindresultaat. Samenwerking was fijn, ik heb me alleen maar op mijn gemak gevoeld. Echt een enorme aanrader!

 3. 5 out of 5

  Christian

  Het was super!

 4. 5 out of 5

  Remco

  Hoewel we nog nooit een fotoshoot gedaan hadden, voelden we ons bij Milou meteen op ons gemakt. Ze vertelde precies hoe we moesten staan zodat we zelf niet na hoefden te denken.

  De foto’s waren ook erg mooi geworden en van hele goede kwaliteit.

  Absoluut voor herhaling vatbaar

 5. 5 out of 5

  Dennis

  Top fotograaf,
  Nam haar werk heel serieus en we schaamde ons dan ook totaal niet om te poseren.
  Ze was heel geduldig met uitleg en luisterde naar onze wensen

 6. 5 out of 5

  Dennis

  Top fotograaf,
  Naam haar werk heel serieus en we schaamde ons dan ook totaal niet om te poseren.
  Ze was heel geduldig met uitleg en luisterde naar onze wensen

 7. 5 out of 5

  henkvandehaar

  wederom zeer prettig, partnershoot gedaan, hele fijne begeleiding. zeker een aanrader !!!!!!!!

 8. 5 out of 5

  Marga

  Heel tevreden! Mooie studio en Milou geeft prima aanwijzingen voor het poseren. Fijn dat ze na afloop vraagt of je nog wensen hebt voor de nabewerking. Die volgt ze ook netjes op. De digitale voor- en na-communicatie is leuk en perfect! Ik geef 5-sterren en kan het iedereen aanbevelen, zeker voor deze nette prijs!

 9. 5 out of 5

  Yvonne

  Drie keer terug gekomen voor een shoot (steeds met een ander persoon) en steeds weer is het resultaat gewoonweg prachtig! Doordat mensen de afgedrukte foto’s zien, willen ze graag ook een sexy fotoshoot plannen. Milou kan ‘toveren’ met belichting en laat er elk lichaam prachtig in uitkomen. Ze geeft perfecte tips en heeft erg veel geduld en deed enorm haar best om het mooiste resultaat eruit te halen. En….echt, het is gewoon erg leuk om te doen!

 10. 5 out of 5

  Wil

  Erotische koppel fotoshoot cadeau gedaan aan mijn vriendin. Was er super blij mee. Deze onlangs gedaan bij Milou. was heel relaxed en leuk om te doen en het resultaat mag er zijn.

  Nogmaals bedankt Milou

 11. 5 out of 5

  Richard

  Wat een geweldige shoot hebben we gehad. Prachtige foto’s en wat zeker zo belangrijk is….. mijn vriendin was onzeker en super zenuwachtig maar dat was zo over doordat ze heel erg op haar gemak werd gesteld door Milou.
  A l met al een een bijzonder leuke ervaring. Een aanrader voor iedereen.

 12. 5 out of 5

  Julia & Jasper

  Súper mooie foto’s. Precies wat wij wouden. Ze luisterde en keek goed met je mee naar wat je wensen waren en had veel goede adviezen en tips. Wij hebben er 2 uur voor moeten rijden, maar dat was het zeker waard!

 13. 5 out of 5

  Maartje

  Zeer prettige fotoshoot met geweldige foto’s als resultaat!

 14. 5 out of 5

  Danielle

  Lieve Milou,

  Wat was het weer super leuk!
  Na de zwangerschap en baby fotoshoots is het zo leuk om dit zo voort te zetten! En het zijn weer super mooie foto’s geworden! Wij zijn er heel blij mee!
  Super bedankt!

 15. 5 out of 5

  Patricia

  Wat een prachtige foto’s !! En wat een onwijs leuk mens ben je ! Bedankt voor het gerust stellen en de leuke en mooie foto’s. Ik ga zeker terug komen naar je.

 16. 4 out of 5

  Jimmy

  Fijne ontvangst, ontspannen sfeer en uitermate professioneel.

 17. 5 out of 5

  Benjamin

  De ervaring van de fotoshoot is heel prettig. Milou luistert naar je wensen en heeft ideeën die op maat passen bij het idee dat je zelf aandraagt. Tijdens de shoot weet ze je op je gemak te stellen waardoor de shoot op natuurlijke wijze plaatsvindt. Het resultaat is daardoor prachtig en afgestemd op de persoon of personen voor de lens. Door de prettige sfeer is het resultaat op de foto’s ontspannen en niet statisch of geposeerd. De prijs-kwaliteit verhouding vinden wij zeer in verhouding met het resultaat. Heel fijn is ook dat je alle foto’s van je shoot kunt bestellen. Zo hoef je geen afscheid te nemen van het geheel, want kiezen is heel moeilijk met alle mooie foto’s die worden gemaakt.

 18. 5 out of 5

  Esther

  Milou is een topper! Ze luistert goed naar de wensen en komt met leuke creatieve ideeën.
  Ze stelt iedereen op zijn/haar gemak, heel prettig in de omgang, echt een aanrader!

 19. 5 out of 5

  Samantha

  Super leuke fotoshoot gehad! Milou laat je echt op je gemak voelen tijdens de shoot!
  Foto’s zijn prachtig en ben er heel erg blij mee! Boven mijn verwachtingen

 20. 5 out of 5

  Bas

  Milou is vakvrouw, vriendelijk en heel duidelijk. Het is meer dan alleen het resultaat op de foto, de sessie zelf hebben we beleefd als een uitje.

 21. 5 out of 5

  Leja

  We hebben een zwangerschapsshoot gedaan in de studio bij Milou en de foto’s zijn heel mooi geworden!! Milou dacht goed mee om de stijl neer te zetten die ik in gedachte had zoals ik haar liet zien met pinterest voorbeelden. Ook gaf ze duidelijke aanwijzingen zodat je zo mooi mogelijk op de foto uitkomt. Er was een ontspannen sfeer waardoor de shoot leuk en gezellig was om te doen!

 22. 5 out of 5

  Anoniem

  Zeer goed en deskundig werk! Dank je voor de foto’s

 23. 5 out of 5

  Gijs

  Supergoede foto’s in een record tijd genomen omdat we door omstandigheden wat korter de tijd hadden. Zal zeker weer gebruik maken van deze service!

 24. 5 out of 5

  Betty

  Ik heb de fotoshoot als erg prettig en professioneel ervaren! Van tevoren had ik contact met met Milou en zij heeft ons goed geadviseerd over de lengte van de shoot en gaf handige tips vooraf (vooral met hond).
  De shoot was goed voorbereid (zij beschikt tevens over veel leuke accessoires!) en verliep vlot en gestructureerd. Milou luisterde heel goed naar onze wensen en daar is het resultaat ook naar; het zijn prachtige foto’s geworden waar we veel plezier van zullen hebben!! Absoluut een aanrader.

 25. 5 out of 5

  Daniella

  milou is een vakvrouw!! stelt je op de gemak en gaat samen met jou gesprek om de mooiste fotos te creëren!!

  erg blij met het resultaat dank Milou!!

 26. 5 out of 5

  Joy

  Super spontaan en compleet relaxte foto shoot 😊

 27. 5 out of 5

  Maaike

  Top begeleid tijdens de shoot voor het allerbeste resultaat. Superblij met de foto’s!

 28. 5 out of 5

  Monique

  Dit is echt een aanrader..! Wij hebben een super leuke shoot gehad met een waanzinnig resultaat..! Ik had nooit verwacht dat het zo mooi zou worden. Milou is echt een topper, ze stelt je goed op je gemak..! Dus voor iedereen die nog twijfels heeft, ik zeg gewoon doen..!

 29. 5 out of 5

  Sandra

  Super leuke en ontspannen shoot. Ze wist de aandacht van onze hond goed te vangen en het resultaat is magnifiek. Een echte aanrader! Zo blij met de foto’s 😁

 30. 5 out of 5

  Gerlinda

  Milou is een fijne fotograaf die goed meedenkt en kijkt wat past bij de setting en jouw als persoon.
  Nu afloop al snel de foto’s ontvangen. De foto’s zijn professioneel en van goede kwaliteit.
  Voor deze kwaliteit van de shoot en foto’s vonden we het niet vervelend om vanaf de andere kant van het land naar Eindhoven te rijden. Het was zeker een mooie beleving.

 31. 5 out of 5

  Malou

  Woow wat was dit leuk om te doen, het heeft mijn zelfvertrouwen zeker een flinke boost gegeven. Ik raad dit echt iedereen aan, Milou weet je bij binnenkomst al op je gemak te stellen. Normaal voel ik me heel ongemakkelijk voor een camera, maar bij Milou voelde het alsof ik dit al jaren deed. Echt een aanrader, deze beleving gun ik iedereen!

 32. 5 out of 5

  Ruud

  Prachtige foto’s! Wij komen zeker weer terug. Zelfs mooie foto’s van onze zoon die niet stil kan blijven zitten.

 33. 5 out of 5

  Kim

  Een plezierige ervaring met Milou en een mooi resultaat. Contact verloopt soepel en snel, Milou geeft bruikbare tips voor de shoot, maakt de juiste foto’s en de nabewerkte foto’s komen snel binnen. Absolute aanrader!

 34. 5 out of 5

  Karina

  Wat een leuke ervaring! Milou is ervaren, professioneel en weet hoe ze je op je gemak moet stellen. En de foto’s zijn prachtig. Echt een aanrader voor elk stel dat graag een zwangerschapsshoot wil doen!

 35. 5 out of 5

  Malgosia Boone

  Er was een super goede sfeer, beetje gehaast maar dat lag aan de ingeplande tijd. Voor zo een korte shoot vond ik de uitkomst positief! De technieken, licht, aanpak en voorbereiding vond ik super! Ik voelde me erg op mijn gemak. Ik krijg erg goede reacties terug op de foto’s! Zeker voor herhaling vatbaar!

 36. 5 out of 5

  Evi

  Heel aangename ervaring. Zeker om nog eens te doen.
  Milou stelt je meteen op je gemak. Geeft heel veel leuke tips.
  Super uitleg vooraf, tijdens en na de shoot. Foto’s zijn perfect.

 37. 5 out of 5

  Martin

  Wat spannend!! Maar wat een geweldig resultaat! Dit had ik nooit van te voren durven bedenken, helemaal top en had niemand anders gewild!

 38. 5 out of 5

  Annelieke

  Ik heb heel fijn samengewerkt met Milou. Ze heeft me daarnaast goed geholpen met onder andere het poseren en ideeën over foto’s (ik heb totaal geen ervaring met poseren, dus extra hulp was zeker nodig). Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat!

 39. 5 out of 5

  Frank Wiekenkamp

  Fantastische foto’s, eerst wordt je lekker op je gemak gesteld, daarna wordt er besproken wat je wil en uiteindelijk gaan de foto’s vanzelf. Het resultaat overtrof onze verwachtingen. Super geregeld en nog gezellig ook.

 40. 5 out of 5

  Maria Ippolito

  25-5-2021 hebben wij een zwangerschapsshoot gedaan.
  Wij zijn ontzettend blij met het resultaat!
  We hebben fijne begeleiding tijdens de shoot gehad en het belangrijkste is dat ik mij op mijn gemak voelde:-)

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
  Ik beantwoord graag al je vragen!

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Andere suggesties…