Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Trouwfotograaf en Bruidsfotografie

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.88 out of 5

Laat je gehele trouwdag, of de belangrijke momenten hiervan, vastleggen op beeld door de ervaren trouwfotograaf Milou van Helden.
Want je trouwdag vergeet je nooit meer, maar het is wel heel erg mooi om de bijbehorende beelden keer op keer (en nog een paar keer) terug te kunnen kijken! … Lees meer

Lees alles over deze fotoshoot

Trouwfotograaf en bruidsfotografie, de mooiste foto’s van deze mooiste dag!

Je trouwdag; een dag waar je veel aandacht en tijd aan hebt besteed. Een dag waar je later nog vaak naar terug wilt kunnen kijken.

Tijdens deze bruidsfotografie worden de sfeer en emoties, de mensen die dicht bij jullie staan en de belangrijkste momenten vastgelegd.

Het is mogelijk om de hele dag of een dagdeel te laten fotograferen. Hierbij kan het een mooie toevoeging zijn om een trouwfotoshoot exclusief voor de bruid en de bruidegom in de dag te plannen. Beide activiteiten kunnen afzonderlijk, of in combinatie gedaan worden

Na afloop van deze dag zullen jullie alle gemaakte foto’s digitaal met basisbewerking ontvangen. Wanneer je ook een fotoshoot doet, kiezen jullie hier de 8 mooiste foto’s uit. Deze foto’s zullen een luxe bewerking krijgen en samen met alle andere foto’s na bewerking worden verzonden.

Neem voor de mogelijkheden en prijzen telefonisch of per email contact op met de fotografe (zie contactformulier).

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Hoe gaat een Trouwfotograaf en bruidsfotografie te werk

Uitleg

Waar andere fotografen vaak een zakelijkere manier van aanpak hebben, werkt PhotoSessions op een speelse en eenvoudige manier. Je kunt namelijk kiezen tussen verschillende fotosessies, die allemaal een ander pakket/thema/werkwijze vertegenwoordigen en een reeks onderscheidende foto’s opleveren. Een trouwdag is natuurlijk altijd uniek, deze rapportage / fotoshoot wordt daarom zo goed mogelijk aan jullie wensen aangepast. Aan de hand van jullie wensen en in overleg met de fotograaf kan een duidelijk beeld van de inhoud van deze rapportage en de totale kosten worden aangegeven.

Handig om te weten

 • Je ontvangt álle gemaakte foto’s van deze dag digitaal, een deel met basisbewerking en een deel luxe bewerkt.
 • Je kunt altijd extra foto’s luxe laten nabewerken voor 24,50 euro per 4 stuks.
 • Wil je niet 1, maar 2 fotografen om jullie dag perfect vast te leggen? Dit kan ook! Informeer bij de fotograaf voor de mogelijkheden en prijzen.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

De fotoshoot

Het is mogelijk om de hele dag of een dagdeel te laten fotograferen. Hierbij kan het een mooie toevoeging zijn om een trouwfotoshoot exclusief voor de bruid en de bruidegom in de dag te plannen. Beide activiteiten kunnen afzonderlijk, of in combinatie gedaan worden:

 • Trouwdag rapportage:
  De ceremonie, het aansnijden van de taart, het feesten tot in de late uurtjes; of gewoon de hele dag; de fotografe kan alle belangrijke momenten vastleggen. Het belangrijkste bij deze rapportage is dat het verloop van de dag en de bijbehorende sfeer worden gepakt op beeld.
 • Trouwfotoshoot op locatie:
  Tijdens deze trouwfotoshoot wordt de tijd genomen om de bruid en de bruidegom met z’n tweetjes op de foto te zetten. Op een locatie naar keuze kunnen de klassieke poses, maar ook spontane intieme momenten worden vastgelegd. Ik zal jullie helemaal begeleiden in het poseren en de verdere inhoud van de fotoshoot.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

De foto’s

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Jij mag vervolgens de 8 mooiste foto’s uitzoeken van de fotoshot. Deze zullen later door de fotograaf luxe worden nabewerkte, en samen met álle gemaakte foto’s van de dag (basis bewerkt) verzonden worden. Kan je niet kiezen of wil je gewoon meer foto’s luxe bewerkt ontvangen? Geen probleem, je kunt altijd extra foto’s laten bewerken.

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto's die je in bladen tegenkomt en ook veel foto's op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je voor deze Trouwfotograaf en Bruidsfotografie geen 'over the top' make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kleurbalans (de sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken: de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Kadreren: de uitsnede van de foto (inzoomen/roteren)
 • Al die kleine dingetjes. Anders kan ik het niet noemen, want er zijn een héle hoop kleine dingetjes die een opknapbeurt kunnen gebruiken en bij elkaar toch wel veel aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ogen oplichten, achtergrond egaliseren, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten worden na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar je toegestuurd. Heb je de foto's sneller nodig, dan is het zelfs ook mogelijk om voor een spoedbewerking te kiezen. Voor 24,50 euro worden je foto's dan supersnel nabewerkt en al binnen 2 werkdagen naar je verzonden.

De gemaakte foto's van de shoot bewaar ik 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto's méér foto's willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto's, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto's van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto's wilt of alsnog een backup van je foto's kunt maken.

Trouwfotograaf en bruidsfotografie

Trouwfotograaf en bruidsfotografie reserveren

Als je hebt besloten dat je deze fotoshoot wilt doen, kun je nu meteen reserveren. De fotograaf zal hierna contact met je opnemen om een afspraak met je te maken, waarbij jij je wensen kenbaar maakt.

Samenvatting

 • studiotijd
 • Alle foto’s van de gehele dag met basisbewerking, 8 nabewerkte foto’s van de fotoshoot met luxe bewerking
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 32,50 per 4 foto’s
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 46,25 euro per half uur
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in super hoge resolutie en origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart-wit!)

Meer informatie

Milou van Helden

Fotograaf

Profielfoto van fotograaf Milou van Helden
9,8
4.88 out of 5
Gebaseerd op 1862 reviews
 1. 5 out of 5

  Wendy

  Zeer tevreden over de hele ervaring en het uiteindelijke resultaat. Zo nerveus als ik was bij binnenkomst, zo ontspannen en blij (en trots op mezelf) was ik na afloop van de sexy fotoshoot.
  Al binnen enkele minuten na afloop ontving ik de eerste onbewerkte foto’s in mijn mailbox en twee dagen later ontving ik de bewerkte door mijzelf geselecteerde foto’s. Zeer mooi resultaat door het goede en professionele advies.

 2. 5 out of 5

  Ellen van Herk

  Milou is goed in staat om je op je gemak te stellen want het was toch wel een ervaring buiten mijn comfortzone. Duidelijke aanwijzingen, goede samenwerking inzake ideeën en mogelijkheden. Fijne locatie, goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur, heldere afspraken, snelle service en natuurlijk het belangrijkste mooie fotos kortom TEVREDEN

 3. 4 out of 5

  Madeleine Mulder

  Ik heb een erotische shoot gedaan met Milou en ik kwam binnen en voelde me meteen op mijn gemak. Dit kwam o.a. ook door de goede ondersteuning vooraf al en input van haar. Tijdens de shoot kwam ze met haar creativiteit en dat leidde tot mooie foto’s.

 4. 5 out of 5

  Sophie

  Milou stelde ons tijdens de shoot ontzettend op ons gemak. Ze hielp, legde uit, toonde oprechte interesse en hierdoor werd het persoonlijk en professioneel. Dit stralen de prachtig gemaakte foto’s ook uit. Een echte aanrader!

 5. 5 out of 5

  Rosalie

  Een hele fijne, gezellige photoshoot gehad. Er was ruimte om te kletsen terwijl er ook optimaal gebruik werd gemaakt van de tijd, er hing een hele relaxte sfeer. Bedankt voor de super fijne ervaring met als eindresultaat de foto’s waar ik heel blij mee ben!

 6. 5 out of 5

  Myrthe & Jacob Pieter

  Wij hebben onze zwangerschapsshoot gedaan bij Milou.
  Het was een super fijne ervaring!
  Milou neemt de tijd en heeft ons op een fijne manier begeleid. Er wordt tijdens de shoot goed rekening gehouden met eventuele onzekerheden (ik had aangegeven moeite te hebben met de striae op mijn buik). Er is veel ruimte voor eigen ideeën. De sfeer was ongedwongen en ontspannen. Wij zijn super blij met de foto’s en fotografe en zullen zeker nog een keer terug komen voor een shoot!

 7. 5 out of 5

  Anoniem

  De fotoshoot bij Milou was n superfijne ervaring! Ze zorgde voor n heel ontspannen sfeer, gaf goede uitleg en aanwijzingen voor de poses en heeft fantastisch mooie foto’s gemaakt! Ik ben er superblij mee. Ze heeft met al mn wensen rekening gehouden en ook nog snel de bewerkte files geleverd. Helemaal top!!

 8. 5 out of 5

  Mandy

  De shoot met Milou was erg leuk om te doen en het resultaat is prachtig. Milou luistert echt naar je wensen en weet dat goed om te zetten in een creatief proces. Ze geeft goede adviezen en komt met veel ideeën. Ik dacht dat ik er niets van zou bakken voor de lens, maar ben heel fijn begeleid. Milou, bedankt!

 9. 5 out of 5

  Carolien Bruinings

  Milou is superlief en deed er alles aan om ons baby’tje te troosten (hij had geen goed dagje) en er toch nog iets moois van te maken. Danku Milou

 10. 5 out of 5

  Birgitt Lubbers

  We hebben fijne ervaringen met Milou. Een fotoshoot in de studio, als kennismaking in de aanloop naar onze bruiloft, was al erg leuk en relaxt. We hebben één van deze foto’s gebruikt voor onze uitnodiging. De trouwdag zelf heeft een fantastische reportage opgeleverd. De officiële foto’s zijn prachtig en gedurende de dag heeft ze mooie herinneringen vastgelegd, van subtiel en gevoelig tot humor en gekkigheid. Ze wist de sfeer goed vast te leggen. We zijn heel blij met het eindresultaat! Prijs-kwaliteit-verhouding is niks op aan te merken.

 11. 5 out of 5

  Roelie

  We zijn erg blij met de keuze voor photosessions. De foto’s zijn super mooi geworden! Je wordt proffesioneel begeleid. Het was elke euro waard.

 12. 5 out of 5

  Gerwin

  Zeer professionele manier van werken. Je wordt meteen op je gemak gesteld door de relaxte sfeer waardoor de shoot verder eigenlijk vanzelf gaat. Dit komt het eindresultaat natuurlijk zeer zeker ten goede. Kan het iedereen aanraden. Super foto’s!

 13. 4 out of 5

  Hans en Jacqueline van den Brandt

  Milou heeft een prachtige fotoreportage gemaakt tijdens
  ons 40-jarig huwelijksfeest.
  Mooie familiefoto’s en sfeerfoto’s van het feest!

 14. 5 out of 5

  Sabine

  We zijn super enthousiast over de mooie foto’s! Erg blij mee!

 15. 5 out of 5

  Bart

  Echt een aanrader om bij Milou een fotoshoot te doen. Het was voor ons de eerste keer maar hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld. Door de professionele en fijne begeleiding durfde wij ons letterlijk en figuurlijk bloot te geven. Met de foto’s zijn wij ook enorm blij en krijgen een mooi plekje in ons huis. Mocht je nog twijfelen, gewoon gaan! Wij komen zeker nog eens terug.

  Dankjewel Milou voor deze mooie ervaring.

 16. 5 out of 5

  Dionne

  Mijn tweede shoot bij Milou gehad. De eerste was een boudoir shoot en dit keer een zwangerschapsshoot.
  Ze stelt je iedere keer weer op je gemak, is enorm leuk in omgang en toont veel interesse. Ze weet zoveel van poseren af dus als je zelf niets bedacht krijgt, no worries! Ik zal zeker in de toekomst weer bij haar terugkomen..

 17. 5 out of 5

  Debby . S

  Echt een aanrader om bij Milou een shoot te doen. Ze verstaat haar vak dan ook wel echt. Begeleid je top door de shoot heen en als je dan ziet wat voor resultaten er uit ontstaan. Echt TOP.

  Dankjewel voor deze geweldige shoot.

 18. 5 out of 5

  Michelle Mooren

  Superblij met de foto’s! Heel erg bedankt Milou.

 19. 5 out of 5

  Warda

  Ik en mijn dochter hebben het zo fijn gehad met Marlou. Ze is heel ontspannen en legt alles goed uit, zo professioneel. De kwaliteit foto’s zijn perfect. Voor Marlou uitmuntend. Dank je wel voor alles en bovenal je geduld.

 20. 5 out of 5

  Astrid

  Ik ben echt heel tevreden over de prachtige foto’s en de professionele ondersteuning, Photosessions is een uniek concept! Dankjewel!

 21. 5 out of 5

  Anoniem

  Het was echt heel fijn en heel ontspannen. Heel blij met het resultaat! Kan wel aanraden anderhalf uur te boeken zodat je ook gewoon ruim de tijd hebt. Had het gevoel dat er ook goed naar ons geluisterd werd en kijk er erg naar uit om onze fotos binnenkort op te hangen.

 22. 5 out of 5

  Reem

  Zeer tevreden! Ze kan prachtige foto’s maken. Wij hebben altijd moeite met het maken van een selectie omdat alle foto’s bijzonder zijn.

 23. 5 out of 5

  Carlie

  Super releaxte sfeer… professioneel en netjes behandeld! Zeker het aanraden waard. Voor ons was het de eerste keer, maar wellicht doen we dit nog eens. En dan kiezen we weer voor milou

 24. 5 out of 5

  Brandon

  Milou is great at her Job.She brings the model out of you with her warm reception and artistry.I highly recommend Photosessions.

 25. 5 out of 5

  Susan Diebels

  We zijn heel tevreden met de mooie foto’s die gemaakt zijn bij PhotoSessions. We gebruiken ze al jaren op onze website van onze praktijk. Goede service ook!

  Nogmaals dank!

 26. 5 out of 5

  Camps Debbie

  We deden de sexy koppel shoot en ondanks dat het voor ons de eerste keer was dat we voor de lens stonden, waren we direct op ons gemak bij Milou. Na een kort gesprek weet zij precies wat wij mooi vinden en wat voor soort foto’s wij graag willen. Het resultaat is dan ook prachtig.
  Ook de service was boven verwachting. We waren nog maar net van de parking afgereden en alle onbewerkte foto’s zaten al in onze mailbox. Na onze keuze te hebben doorgegeven hadden we na 3-4dagen tijd onze prachtig bewerkte plaatjes.

 27. 5 out of 5

  Anneloes Brietzke

  Heel fijn en chille shoot gehad, je word goed begeleid en de foto’s zijn snel klaar!

 28. 5 out of 5

  Jeanne van den Eertwegh

  De fotoshoot bij ons thuis hebben wij als zeer prettig en professioneel ervaren.
  Er zijn prachtige foto’s gemaakt waar wij heel erg blij mee zijn.
  Milou van Helden van PhotoSession is zeker een aanrader voor mooie foto’s !

 29. 5 out of 5

  Monique Maas

  Super professioneel, fijne sfeer. Je voelt je meteen op je gemak. En met als resultaat mooie foto’s. Dank je wel!

 30. 5 out of 5

  Karim

  De fotoshoot met Milou was een fantastische ervaring! De ontvangst was hartelijk en de sfeer ontspannen. Milou’s vriendelijkheid en professionele begeleiding maakten de sessie plezierig en productief. Het resultaat was verbluffend: prachtige, natuurlijke foto’s waar ik erg blij mee ben. Ik beveel Milou ten zeerste aan als professionele en persoonlijke fotograaf.

 31. 5 out of 5

  Iris

  Erg tevreden over de fotoshoot! Je wordt goed begeleid, Milou denkt goed mee over de juiste houding en positie. Heel ontspannen sfeer. Super blij met de foto’s!!

 32. 5 out of 5

  Leanne

  Mijn man en ik hebben onze aller eerste fotoshoot samen gedaan.

  Milou was geduldig en legde goed uit wat we moesten doen.
  Door eerst aan tafel te zitten en de wensen van ons beide te bespreken kon ze goed inspelen op wat wij graag wilden.

  Fotos snel ontvangen en wij zijn trots op het eindresultaat!

 33. 5 out of 5

  Emma

  Ontzettend leuke fotoshoot. Hele fijne, relaxte sfeer. Milou stelt je meteen op je gemak. Professioneel en toch persoonlijk. Denkt goed mee met je wensen. Geen ervaring nodig qua poseren, je krijgt goede instructies. Het resultaat was ver boven verwachting.

 34. 5 out of 5

  Anke

  Na een eerdere zwangerschapsshoot en newborn shoot is Milou ook onze fotograaf geweest tijdens onze bruiloft. Inmiddels een tweede zwangerschapsshoot gehad en de newborn shoot staat ook weer ingepland. Wat een fantastische fotograaf! Goede begeleiding tijdens de shoots en Milou zorgt er echt voor dat je je helemaal op je gemak voelt.

 35. 5 out of 5

  Mashel

  Super blij met het resultaat van mijn zwangerschapsshoot! Fijn om van tevoren samen je wensen door te spreken en Milou meedenkt over de mogelijkheden en posities. Bedankf!

 36. 5 out of 5

  Bianca

  Wow wat een relaxte ervaring! De site sprak natuurlijk al erg aan, maar Milou heeft het ook in de praktijk meer dan waar gemaakt. Niks awkward (nou zijn wij zelf al helemaal niet preuts, dat vooropgesteld ), Milou die meedacht met ons en de meegebrachte accessoires en kledingsetjes (voor zover het iets om het lijf had) 🙂 EN een fantastisch geil eindresultaat. Niks ordinair, gewoon kunst. Allebei supertrots op onze foto’s en deze krijgen zeker een mooie plek in ons huis. Bedankt Milou, tot de volgende!

 37. 4 out of 5

  Rindert

  Prettig ontvangst door Milou en de hele fotoshoot in een heerlijke gemoedelijke sfeer gedaan. Milou luistert, adviseert en stelt je op je gemak. Resultaat mooie natuurlijke fotos.

 38. 5 out of 5

  Susan Jaques

  Het was onze 2de keer dat we als familie een afspraak hadden gemaakt, we zijn super tevreden, Milou zet je op je gemak, is vriendelijk vol ideeën, gezellig.. het was weer een absoluut plezier
  Bedankt en tot de volgende keer 👌

 39. 4 out of 5

  Sutha

  Mooie foto’s en aardige vrouwelijke fotograven.

 40. 5 out of 5

  Carolien

  Wij zijn enorm tevreden. Milou stelde me volledig op mijn gemak (want zo’n fotoshoot is echt niks voor mij). De foto’s zijn echt prachtig en zeker betaalbaar. Ik zou het zo weer opnieuw doen en iedereen aanraden.

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Contact.

Ik beantwoord graag al je vragen!Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Meer fotoshoots.

  Misschien vind je deze ook leuk?