Instagram fotoshoot

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.85 out of 5

Waar 20 jaar geleden ons beperkte online leven zich op msn en CU2 afspeelde, is social media nu niet meer weg te denken uit ons leven: Bij sollicitaties wordt je eerst grondig online gescreend en als je iemand hebt ontmoet kun je thuis meteen even zijn of haar insta checken.
Deze online presence geeft meteen ook heel veel mogelijkheden: hoe zet je jezelf neer, wat laat je zien en hoe krijg je meer volgers?
Met deze shoot laat je mensen écht een kijkje nemen in wat jou bezig houdt! … Lees meer

Bekijk mijn 59 portfolio foto's

Deze fotoshoot door andere fotografen

Instagram fotosessieFotograaf Wieteke Wesseling

Deze fotoshoot door andere fotografen

Instagram fotosessieFotograaf Wieteke Wesseling
Lees alles over deze fotoshoot

Waarom foto’s laten maken voor social media?

We leven in een tijd waarin social media steeds meer op de voorgrond is getreden. Volgers zijn belangrijk, en ook een tìkkie verwend, want ze krijgen de hele dag prachtige content te zien. Om op te vallen is het dus belangrijk dat je goede inhoud plaatst die opvalt. Je heb op instagram zelf helemaal in de hand wat je van jezelf laat zien; welke boodschap wil jíj overbrengen? Of je nu een diepere inkijk in jezelf wilt geven (denk aan eerlijke foto’s met een boodschap of bijvoorbeeld body positivity), of je creatieve zelf helemaal los wilt laten gaan in kleur en concept; het kan allemaal!
Bij deze shoot gaan we variëren in kleur en inhoud, zodat jij ook echt even vooruit kunt en de komende weken voorzien bent van steady content die eruit springt, maar toch ook een mooie lijn vormt!

instagram fotoshoot

Wat krijg je

Een fotoshoot waarbij we op zoek gaan naar een stijl die bij je past! Personal branding, hoe zet je jezelf neer, wat wil je uitstralen en wat voor soort fotografie past hierbij? Dit kan gaan om zowel producten die je wil presenteren, als foto’s van jezelf. De fotoshoot vindt plaats in de studio (en desgewenst wanneer het weer het toelaat in de directe omgeving van de studio).
Bij deze shoot wordt extra aandacht besteed aan variatie; zowel in poses als in outfits als in achtergronden. Dit om veel content te creëren waar je echt even mee vooruit kan posten!
Na afloop van de shoot kies je thuis met behulp van een online keuze-album de beste foto’s uit. Deze ga ik met zorg extra luxe nabewerken. Ook in de bewerking wordt extra aandacht besteed aan creativiteit voor net dat beetje extra. Uiteindelijk krijg je creatieve, spontane, kleurrijke en professionele foto’s mee naar huis – helemaal aangepast aan jouw wensen!

Hoe gaat de Instagram fotoshoot in z’n werk

Eerst nemen we de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de shoot en kijken naar de richting die je op wilt met de foto’s. Misschien heb je een visonboard op bijvoorbeeld Pinterest of heb je een voorbeelden op Instagram gezien. Ik geef nog wat praktische informatie en zodra de koffie of thee op is kunnen we beginnen!
Ik zal je tijdens de shoot helpen met bijvoorbeeld poseren en waar je op moet letten mbt tot je gezichtsuitdrukking. Soms hebben mensen zelf al bepaalde poses of ideeën, dit is alleen maar leuk!

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis in een privé online album. Je kiest dan het besproken aantal foto’s uit en deze zullen naar wens nagewerkt worden. Wil je extra foto’s bewerken en ontvangen? Geen probleem! Je kunt altijd extra foto’s bestellen.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Sexy en erotische fotoshoot

De kracht van een goede nabewerking

Steeds meer foto’s in magazines, maar ook op social media worden met zorg nabewerkt. Je kunt dit zo extreem of subtiel doen als je wilt. De bewerking is een belangrijk deel van het fotograferen en neemt veel tijd in beslag. In de bewerking kun je een sfeer extra benadrukken of een gezichtsuitdrukking accentueren. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking aandacht aan geef:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren,  experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 24,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto’s van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto’s wilt of alsnog een backup van je foto’s kunt maken.

Sexy en erotische fotoshoot

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Daarom nu alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs van deze fotoshoot is 153,50 euro en is inclusief 8 foto's met professionele editing. Dit is de totaalprijs! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan 🙂

Tevens kun je gebruik maken van de volgende optie's: Het hoeft niet, maar het mag wel!

 • De prijs geldt op alle werkdagen. Wil je op een weekenddag of in de avond komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
 • Heb je meer studiotijd nodig? Je kunt extra tijd boeken voor 29,50 per half uur.
 • Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 per 4 foto’s.
 • Extra snel klaar: Ontvang de nabewerkte foto's al na één werkdag voor 24,50!
 • Bij fotoshoots op locatie kunnen reis- en opbouw- kosten worden gerekend. Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de prijs!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 2-3 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden Fotograaf
9,7
4.85 out of 5
Gebaseerd op 1612 reviews
 1. 5 out of 5

  Pepijn

  Mooie foto’s

 2. 5 out of 5

  Maartje

  Ik vond het heel fijn om met Milou werken, ze liet mij echt op m’n gemak voelen. Ook gaf ze duidelijke aanwijzingen tijdens het shooten maar luisterde ze wel goed naar wat ik voor ogen had. Milou ging zeer efficiënt om met de tijd die we hadden en ook het eindresultaat kwam snel binnen!

 3. 5 out of 5

  Laraine

  M’n partner en ik hebben een shoot gehad bij Milou. We hadden geen ervaring met fotoshoots maar Milou heeft ons helemaal op ons gemak gesteld. Ze is vriendelijk, professioneel en uiteraard een top fotograaf! We zijn superblij met de ervaring en het resultaat van de foto’s. Ze zijn super mooi geworden! Milou, Dankjewel voor de goede service!

 4. 5 out of 5

  Anne

  Het was voor ons een eerste echte fotoshoot, dus het was wel een klein beetje spannend. (Ook voor de hond) Het ging allemaal echter super relaxed en we zijn heel blij met de foto’s. We bevelen Milou zeker aan aan iedereen die een mooi portret wil.

 5. 5 out of 5

  Dorine

  bedankt voor je mooie foto’s en ontspannen shoot!

 6. 5 out of 5

  Katja

  Hele leuke shoot gehad! Je wordt goed begeleid en het is erg gezellig! Foto’s zijn prachtig geworden en het contact verliep ook erg prettig.

 7. 5 out of 5

  Chantal

  Superleuke fotoshoot met een prachtig resultaat!!
  Alles was heel ontspannen en al vonden een paar van ons het vooraf ongemakkelijk dan was daar daarna niks meer van te merken en zien!
  Echt een aanrader.
  Milou bedankt voor de prachtige foto’s!

 8. 5 out of 5

  Anneke Schellens

  Ik houd van fotograferen, sta liever achter als voor de camera. Milou zorgt echter snel voor een ontspannen en relaxte sfeer. Haar oog voor detail viel me echt op. Ze luistert goed naar je wensen en vertaalt dit in hele mooie foto’s. Kortom een aanrader.

 9. 4 out of 5

  Britney

  Super leuke ervaring gehad. Mijn vriend en ik hadden nog nooit een photoshoot gedaan, maar Milou heeft ons heel goed geholpen. Er zijn hele mooie foto’s uitgekomen!

 10. 5 out of 5

  Patricia

  Geweldig! Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Milou. En de foto’s wauw wauw wauw, ik herken mezelf soms niet eens terug. Ik ben er echt ontzettend blij mee! Dit zou iedereen zichzelf cadeau moeten doen, je ziet echt een totaal andere kant van jezelf. Heel blij dat ik dit gedaan heb! Bedankt Milou!

 11. 5 out of 5

  Naomi

  Milou stelt je heel goed op je gemak. We zijn super tevreden van de mooie foto’s en zouden het zo opnieuw doen. Een echte aanrader!

 12. 5 out of 5

  Sivia

  Silivia
  Super mooi fotoshoot
  Groetjes

 13. 5 out of 5

  Sivia

  Mooi 😘

 14. 4 out of 5

  M

  Nice & very professional team.

 15. 5 out of 5

  Marlot

  Fantastische ervaring. Normaal sta ik echt niet vooraan bij het maken van foto’s. Maar nu met mijn eerste zwangerschap wou ik het toch vast laten leggen. Geen seconde spijt van. Je wordt meteen enorm op je gemak gesteld en begeleid. Als je zelf geen ideeën hebt: geen probleem. Zij heeft er genoeg!
  Na een paar dagen wachten prachtige foto’s mogen ontvangen, die ik nu voor altijd vast heb laten leggen. Bedankt!!

 16. 5 out of 5

  Nauka

  Begin deze maand heb ik een erotische fotoshoot laten doen.
  Dit beviel mij enorm!
  Dankzij de goede uitleg en aanwijzingen van Milou voelde het allemaal heel prettig. De foto’s zijn prachtig! Ik ben er heel erg blij mee en kan het iedereen aanraden.

 17. 5 out of 5

  Meike Smeekens

  Een hele gave en fijne fotoshoot gehad! Zonder dat ik ervaring had in fotoshoots heeft ze er echt voor gezorgd dat ik volledig op mijn gemak was en dat ze de beste en mooiste poses liet zien. Tijdens de shoot was het ook heel gezellig met een babbeltje hier en daar. De tijd vloog voorbij en het resultaat was en is prachtig. Ik kan het echt iedereen aanbevelen!

 18. 4 out of 5

  Marleen

  Leuke ervaring, leuke colelctie foto’s aan overgehouden. Milou voldoet aan de verwachting in die zin dat ze de foto’s goed weet af te stemmen op het toekomstig gebruik. Top!

 19. 5 out of 5

  Melissa

  Super bedankt! Was een leuke ervaring en de foto’s zijn heel mooi geworden! Ook een fijne setting en vriendelijke dame. Wij raden het iedereen aan. Wij voelden ons ontzettend op ons gemak.

 20. 5 out of 5

  Carla

  Het was ontzettend leuk om samen met Milou de erotische fotoshoot vorm te geven. Milou is erg professioneel en kon echt mezelf zijn met een prachtig resultaat! Ontzettend blij met mijn erotische foto’s. Leuk voor nu maar zeker ook voor later!
  Dankjewel Milou voor de super mooie foto’s!!!

 21. 4 out of 5

  Maartje konings

  Milou had een hele natuurlijke en plezierige interactie met mijn dochter van 1 jaar waardoor zij direct op haar gemak was en er leuke foto’s zijn gemaakt! Het was een fijn gezinsmoment met als resultaat foto’s waarop we echt onszelf zijn.

 22. 5 out of 5

  Monique

  Het was echt super! Ik voelde mij meteen op mijn gemak.
  Ze haalt echt het beste uit je, alles is mogelijk, alles wordt mooi.
  Ik had zelf ideeën en die werden echt heel mooi vast gelegd.
  Ik heb ondertussen een keuze gemaakt en deze laten afdrukken, echt WAUW!!
  Superbedankt voor deze hele toffe mooie ervaring en herinnering.

 23. 5 out of 5

  Daniella

  Je hebt ons echt op ons gemak laten voelen, en we zijn echt zo blij met de foto’s! Je bent echt een kunstenaar!!

 24. 5 out of 5

  Jose

  Echt topfotograaf. Stelt je op je gemak en neemt de tijd om alles goed uit te leggen

 25. 4 out of 5

  Angelique

  Ik ben erg vriendelijk ontvangen en het maken van de foto’s verliep heel soepel.
  Milou stelt je helemaal op je gemak en dat is erg prettig. Voor je het weet heeft ze prachtige plaatjes geschoten en kun je thuis de foto’s kiezen die je graag wilt bestellen.
  In heb de foto’s aan een aantal mensen laten zien en ook zij gaan een afspraak maken met Milou voor op hun Curriculum Vitae en voor op hun website.
  Bedankt voor het maken van de mooie foto’s!

 26. 5 out of 5

  Regina

  Sexy koppel fotoshoot daarvoor kwamen wij bij Milou. Wat een warm bad en wat een professionele begeleiding, werkelijk géweldig. En de foto’s? Zo mooi en zo ongelooflijk blij mee.

 27. 4 out of 5

  Alanah Peeters

  Milou is een hele leuk meid die weet wat ze doet! Ik heb een leuke fotoshoot gehad en de foto’s zijn goed gelukt. Ook hing er een fijne sfeer en de studio zag er netjes en schoon uit. Als ik nog een keer een fotoshoot zou doen, doe ik mijn shoot weer bij Milou!

 28. 5 out of 5

  Hilda van Koolwijk

  Wat een ontzettend leuke ervaring. Het was een combi van een romantische en sexy fotoshoot. Milou heeft ons super, rustig begeleid. Ze hadden goede tips en de foto’s zijn prachtig. Wij komen zeker een keer terug.
  Groetjes Hilda en Barton

 29. 5 out of 5

  Emine

  Super fotoshoot!
  Ben echt super tevreden!

  Heb me echt op mijn gemak gevoeld ondanks dat ik geen persoon ben die zich graag laat fotograferen!

  Dankjewel en ik ga je zeker aanbevelen!

  Heel veel groetjes,
  Emine

 30. 5 out of 5

  Sandra

  Zeker een aanrader. Vaker geweest en van plan om nog vaker te komen. Ze is heel goed, rustig en zegt precies hoe je moet zitten/liggen/staan. Welke houding leuk is, en welke kleding je beste kan combineren!

  Zoek je een leuk, vlotte, gezellige fotograaf
  Dan zou ik haar zeker aanraden!

 31. 5 out of 5

  R

  Het was top! We kwamen te laat omdat we verkeerd waren gereden maar Milou reageerde daar heel relaxt op, en we hadden totaal niet het gevoel dat we daardoor tijd tekort kwamen.
  Milou heeft een manier van handelen die een hele ontspannen sfeer creëert, zelfs bij de meest intieme foto’s. Haar instructies waren duidelijk. Het was een ontzettend leuke en bijzondere ervaring en de foto’s zijn prachtig geworden! Milou bedankt!

 32. 5 out of 5

  Veerle

  Milou is een fijne fotograaf waardoor je snel op je gemak bent. Foto’s zijn echt top en super snel ontvangen 🙂

 33. 5 out of 5

  N

  Ja wat kan ik eigenlijk nog toevoegen aan deze prachtige lijst aan reviews?
  Twijfel je over de shoot? Dat heb ik ook lang gedaan. Want mijn foto’s kunnen toch nooit zo mooi worden als wat ik op de website zie?
  Dus wel! Bedankt Milou.

 34. 5 out of 5

  Robert

  Hele vakkundige fotografe die het mooie accentueert en echt de passie tussen ons weet vast te leggen! Bijzonder blij met het eindresultaat, iets waar we nog jaren plezier van zullen hebben.

 35. 5 out of 5

  Erik Weijters

  We zijn heel blij met de foto’s.
  Ook het geduld van Milou en hoe lief ze voor ons kindje was zijn wij heel blij mee.
  Dankjewel voor de mooie foto’s en tot de volgende keer.

 36. 5 out of 5

  Christel

  Vriendelijk en professioneel. Het was snel, kort maar krachtig.

 37. 5 out of 5

  Wesley Wolf

  Het was in het algemeen een top ervaring, de sfeer was leuk en je voelde je gelijk thuis vanaf het moment dat je binnen kwam.
  En natuurlijk prachtige foto’s gekregen, voor ons zeker nog iets om nog eens te doen.

 38. 5 out of 5

  David

  Ik had geen ervaring met shoots en was wat onzeker over mij zelf. Contact met Milou verliep super spontaan en er werd snel gereageerd. Zij gaf een vertrouwd gevoel en was erg geduldig. Ik heb de shoot als prettig en leuk ervaren, begeleid goed en creatief. Uiteindelijk heb ik een mooi resultaat waar ik erg blij mee ben. Zeker een aanrader!

 39. 5 out of 5

  Zoey

  Milou is a very professional photographer. We had a very happy experience and we are satisfied with these photos.

 40. 5 out of 5

  Suzanne

  Hele fijne fotoshoot gehad afgelopen vrijdag bij Milou! Ze weet waar ze het over heeft en heeft mooie ideeën.
  Fijne en gezellige sfeer, mooie jurken voor de zwangerschapsfotoshoot en ik voelde mezelf goed op mijn gemak. Ik ben heel blij met de foto’s!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
  Ik beantwoord graag al je vragen!

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Andere suggesties…