Sexy en verleidelijke koppel fotoshooot

Sexy En Verleidelijke Koppel Fotoshoot

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.89 out of 5

Je hebt een relatie. Je vind elkaar leuk, sexy en voelt je tot elkaar aangetrokken. De ‘Sexy en verleidelijke koppel fotoshoot’ is geschikt voor alle stelletjes die een fotoshoot willen doen, die net een stap verder gaat en wat sexier en edgy-er is dan de ‘Romantische koppelfotoshoot’. … Lees meer

Sexy En Verleidelijke Koppel Fotoshoot

Deze fotoshoot door andere fotografen

Fotograaf Wieteke WesselingFotograaf Wieteke Wesseling
Lees alles over deze fotoshoot

Waarom je de sexy en verleidelijke koppel fotoshoot moet doen

Deze fotoshoot is zowel heel erg leuk als je net een nieuwe relatie hebt en elkaar nog helemaal aan het ontdekken bent, als wanneer je elkaar al 20 jaar kent. Hoe mooi is het om na al die tijd samen jullie sensualiteit te herontdekken en nieuwe dingen te doen dit hierin iets toevoegen.
Ik heb meer dan genoeg ideeën, ik heb al heel veel bloot gezien (dus je hoeft je nergens voor de schamen als je ook naakt op de foto wilt), en ik heb meer dan genoeg tactieken om ervoor te zorgen dat jullie je op je gemak voelen.
En mochten jullie hulp nodig hebben bij het bevestigen van jarretels bij de bijbehorende kousen, dan is dat ook geen probleem 😉 Daar ben ik inmiddels een pro in geworden.

Jullie hebben misschien thuis zelf wat foto’s gemaakt van elkaar, maar daar komen vaak wat praktische onhandigheden bij kijken. Ik zal jullie begeleiden: coole poses bedenken en goed kijken in welke compositie en met welk licht jullie lichamen het mooist uitkomen. Hierdoor komen we samen tot een artistiek en sexy resultaat!

Tip: Je kunt deze shoot ook kado geven, klik in dat geval op de ‘geef kado’ button op deze pagina en ontvang de bon vandaag nog in de mail.

Sexy en verleidelijke koppel fotoshooot

Wat krijg je

Bij deze "Sexy En Verleidelijke Koppel Fotoshoot" krijg je sowieso de volgende dingen, die allemaal bij elkaar zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat: doeltreffende foto’s, helemaal volgens het beeld dat jij voor ogen hebt.

 • Ik geef je vakkundig advies over welke shoot je nodig hebt en hoe we deze gaan invullen. De “hoe, wat, waarom en waarvoor” zullen we voorafgaand samen uitvogelen.
 • Daarna plannen we een fotoshoot op maat. In de studio of op locatie, geheel met de beste professionele apparatuur, lichten, achtergronden en accessoires.
 • Tijdens de shoot geef ik je persoonlijke, enthousiaste en vooral vakkundige begeleiding. Ik wijs je verschillende poses, met oog voor gedetailleerde nuances. Eigen input? Altijd welkom! Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën en praktische tips. Als jij zorgt voor voldoende kledingopties, dan help ik je bij het samenstellen van toffe combinaties en styling. Dit omdat ook kleur en stijl een enorm verschil maakt in hoe jouw totale beeld overkomt.
 • Na de fotoshoot kun je direct nagenieten! Je krijgt toegang tot je eigen beveiligde online keuze-album, zodat je thuis meteen alle foto’s kunt zien. Hiermee kun je op je gemak een selectie maken van de allerbeste foto’s die je nabewerkt wilt ontvangen.
 • Je gekozen foto's krijgen editing met zorg. Hierover vertel ik je hieronder uitgebreid meer: de kracht van een goede nabewerking.
 • Wanneer je foto’s helemaal klaar zijn en de editing is gedaan, krijg je de digitale beelden in hoge resolutie (plus een kopie in zwart-wit), digitaal naar je toegestuurd.

Uiteindelijk krijg je een reeks creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s, helemaal aangepast op jouw specifieke wensen. Deze zijn helemaal van jou, te gebruiken voor alle denkbare doelen.

Sexy en verleidelijke koppel fotoshooot

Hoe gaat de sexy en verleidelijke koppel fotoshoot in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Sexy en verleidelijke koppel fotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.
Bij deze shoot is het mogelijk om tot max. bedekt naakt op de foto te gaan. Geslachtsdelen blijven hierbij dus buiten beeld en seksuele handelingen op de foto zijn niet mogelijk.

Na de sexy koppelfotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Jullie kiezen dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Sexy en verleidelijke koppel fotoshooot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto's die je in bladen tegenkomt en ook veel foto's op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je voor deze Sexy En Verleidelijke Koppel Fotoshoot geen 'over the top' make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kleurbalans (de sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken: de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Kadreren: de uitsnede van de foto (inzoomen/roteren)
 • Al die kleine dingetjes. Anders kan ik het niet noemen, want er zijn een héle hoop kleine dingetjes die een opknapbeurt kunnen gebruiken en bij elkaar toch wel veel aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ogen oplichten, achtergrond egaliseren, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten worden na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar je toegestuurd. Heb je de foto's sneller nodig, dan is het zelfs ook mogelijk om voor een spoedbewerking te kiezen. Voor 24,50 euro worden je foto's dan supersnel nabewerkt en al binnen 2 werkdagen naar je verzonden.

De gemaakte foto's van de shoot bewaar ik 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto's méér foto's willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto's, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto's van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto's wilt of alsnog een backup van je foto's kunt maken.

Sexy en verleidelijke koppel fotoshooot

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Daarom nu alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs van deze fotoshoot is 188,50 euro en is inclusief 8 foto's met professionele editing. Dit is de totaalprijs! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan 🙂

Tevens kun je gebruik maken van de volgende opties: het hoeft niet, maar het mag wel!

 • De prijs geldt op alle werkdagen. Wil je op een weekenddag of in de avond komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
 • Heb je meer studiotijd nodig? Je kunt extra tijd boeken voor 29,50 per half uur.
 • Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 per 4 foto’s.
 • Extra snel klaar: Ontvang de nabewerkte foto's al binnen 2 werkdagen voor 24,50!
 • Bij fotoshoots op locatie kunnen reis- en opbouw- kosten worden gerekend. Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de prijs!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 3 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in super hoge resolutie en origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart-wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Profielfoto van fotograaf Milou van Helden
9,8
4.89 out of 5
Gebaseerd op 1848 reviews
 1. 5 out of 5

  Guillermo

  Het was een heel leuk ervaring. Ik voelde me meteen welkom en op mijn gemak in de fotostudio. Milou was buitengewoon vriendelijk en maakte het hele proces moeiteloos. De omgeving rondom de studio was heel mooi en perfect voor een buiten shoot. Ik was zeer tevreden over de kwaliteit van de foto\’s en ben eindelijk tevreden over mijn dating profiel. Het was het geld en tijd zeker waard! Tip: als het winter is neem meer dan een jas mee, dan kan je meer combinaties maken.

 2. 5 out of 5

  Daphne

  Wederom weer een fijne shoot gehad met Milou. De eerste keer was goed bevallen daarom een tweede shoot ingepland.
  Milou denkt echt met je mee voor het beste resultaat. Daarbij ook een fijne persoonlijkheid waar je je meteen bij op je gemak voelt.

 3. 5 out of 5

  Ilja

  Geweldige ervaring voor mijn twee jongere zusjes, er was geweldige begeleiding en er waren genoeg bespreekbare opties voor een geweldige dag ervan te maken.

 4. 5 out of 5

  Ilse

  Ik ben al 2 keer voor een shoot bij Photosessions. Bij aankomst werd ik heel vriendelijk ontvangen door Milou. Daarna hebben we al mijn wensen en ideeën besproken, er werd door Milou echt goed meegedacht! We hebben samen bekeken en besproken wat ik het liefste zou willen. Er wordt echt goed geluisterd naar de ideeën en wensen. Tijdens de shoot kreeg ik ook allemaal goede tips voor houdingen/poses waardoor het ook voor mij, als niet ervarende voor de camera, heel goed heeft uitgepakt! Het resultaat is echt prachtig geworden!

  Ik voelde me echt op mijn gemak tijdens het maken van de foto’s doordat Milou heel vriendelijk, meedenkend en ervaren is in haar vak.

 5. 5 out of 5

  Eugenie

  Leuke fotoshoot gehad bij Milou.
  Heel professioneel, maar bovenal ook gezellig. Ze stelt gerust en maakt er iets mooi van.
  Dank je wel Milou.

 6. 5 out of 5

  Elke

  Wij hebben zowel een zwangerschaps- als babyfotoshoot bij Milou gedaan.

  De zwangerschapsshoot was de eerste keer dat wij een fotoshoot hadden en we werden meteen op ons gemak gesteld door Milou. Ze neemt heel fijn de tijd en kijkt goed mee wat mooie poses zijn. Het resultaat hebben wij dan ook trots aan onze familie en vrienden laten zien.

  Toen onze kleintje geboren was hebben we daarom ook bij Milou een babyshoot ingepland!

  Zowel bij de zwangerschapsshoot als bij de babyshoot heeft Milou precies de sfeer/stijl weten te creëren die ik voor ogen had.

  Een cake smash fotoshoot rond de eerste verjaardag van ons kleintje gaan we zeker ook bij Milou in plannen. Nu al zin in!

  Daarnaar liep het contact via de mail ook erg prettig en kregen we vrijwel meteen na de shoot een keuze album waar we de mooiste foto’s uit konden zoeken.

  Het is ook heel fijn dat je gratis de uitgekozen fotos ook in zwart-wit kan krijgen. Zo heb je met één foto toch eigenlijk twee verschillende foto’s doordat de sfeer toch net anders is.

  Kortom een zeer prettige ervaring!

  Milou bedankt voor de prachtige foto’s! Je hebt het ons wel moeilijk gemaakt welke foto’s we nu voor aan de muur moeten kiezen 😉

 7. 5 out of 5

  Henk Nijman

  Prima fotosessie en ook Veel tijd voor persoonlijke aandacht. Zou het zeker aanbevelen.

 8. 5 out of 5

  Eddy

  Ik had voor een Instagram shoot gekozen, daarbij de keuze uit een zelfportret en food shoot.
  Milou was erg meedenkend en enthousiast en we hadden vanaf het begin een goede klik, waardoor er hele mooie foto`s zijn geschoten.
  Ben erg blij met het eind resultaat.
  Ze geeft Prima aanwijzingen en goede tips.

  Milou bedankt!!!

 9. 5 out of 5

  Eddy

  Ik had voor een Instagram shoot gekozen, daarbij de keuze uit een zelfportret en food shoot.
  Milou was erg meedenkend en enthousiast en we hadden vanaf het begin een goede klik, waardoor er hele mooie foto`s zijn geschoten.
  Ben erg blij met het eind resultaat.
  Ze geeft Prima aanwijzingen en goede tips. Erg tevreden over de foto’s.

  Milou bedankt!!!

 10. 5 out of 5

  Aswintha

  Ik voelde me heel erg op mijn gemak. Prettige sfeer en Prijs-kwaliteit is prima op orde. Aanrader!

 11. 5 out of 5

  John

  Wat een relaxte sfeer tijdens de Photoshoot. Prima aanwijzingen en goede tips. Erg tevreden over de foto’s

 12. 5 out of 5

  Romy

  Heel aardig en ze was heel goed met de honden, alles verliep helemaal prima en de foto’s waren prachtig!

 13. 5 out of 5

  Anika

  Super fijne sfeer zodat je je meteen vertrouwd voelt.
  Ontzettend blij met de mooie foto’s!

 14. 5 out of 5

  Lindsay

  Milou is een zeer ervaren in haar werk. Dat merk je aan de ”snelheid” en het ” gemak” waarmee zij de foto’s maakt. Ze weet precies hoe ze je moet positioneren en de juiste hoek met de verlichting te kiezen. De foto’s hadden bij mij nauwelijks na-bewerking nodig. Zeer tevreden over de werkwijze, en de foto’s 🙂

 15. 5 out of 5

  M Alberts

  Ze is heel professioneel

 16. 5 out of 5

  Bertine

  Wij zijn echt super tevreden over de prachtige foto’s die Milou van ons gezin heeft gemaakt. We vroegen om lekker gekke en niet alledaagse foto’s en dat heeft ze geweldig opgepakt. De spontaniteit spat van het beeld, en dat komt absoluut ook door de aanpak van Milou. Ze stelt je gerust, stelt leuke poses voor en weet ook het moment te pakken tussendoor die ervoor zorgt dat je foto’s van het beeld spatten! Dank!

 17. 5 out of 5

  Daphne

  Hele gezellige shoot gehad. Ze luistert goed naar je wensen en past dit gelijk toe.Milou heeft een warme fijne persoonlijkheid waar je je gelijk bij op je gemak voelt. Dit is fijn als je tijdens de shoot weinig kleding aan hebt. Geen moment dat ik me ongemakkelijk heb gevoeld.
  Ga hier zeker nog een keer terug en zou het iedereen aanbevelen.

 18. 5 out of 5

  sandra fernandez

  We are so glad to have found Milou to photograph our wedding day!
  She is warm and higly professional, she made everything easy for us in our day and really understood what we wanted or needed from the very first moment.
  We had a lovely day and the pictures are gorgeous!

  Thank you Milou, we will definitely see each other again!

  Sandra&Leon

 19. 5 out of 5

  Ro

  Erg tevreden over de foto\’s! De uitleg was duidelijk, was bij Milou op mijn gemak en ik kon eigen suggesties doen over wat voor soort foto\’s ik graag wilde! Mooie resultaten.

 20. 5 out of 5

  D

  Wat een toffe ervaring! Erg leuk om zo’n shoot eens te doen en Milou stelt je vanaf de eerste minuut op je gemak. Milou denkt met je mee en komt met leuke suggesties. Ik heb een leuke middag gehad en ben erg blij met het resulaat!

 21. 5 out of 5

  Serena

  Het was TOP. Fantastische foto’s. Milou stelde mij op mijn gemak, super om met haar samen te werken.
  Ik vond het geweldig om te poseren.
  Ik wil het zo nog eens doen.

  Milou is een top fotografe.💕

 22. 5 out of 5

  Antoinette

  Familie shoot gedaan, heel erg leuk om te doen! Door Milou haar heldere communicatie en vrolijkheid weet ze iedereen op zijn/haar gemak te stellen, met hele mooie foto’s als resultaat. Aanrader!

 23. 5 out of 5

  Dijan

  Onzettend tevreden met het verloop van de shoot, de fotografe en de uiteindelijke foto’s!

 24. 5 out of 5

  Anja Senhorst

  Het was geweldig met Milou, een feestje deze sexy shoot en een groot kado aan mezelf. Het is fantastisch om jezelf terug te zien in mooie poses met fantastisch licht. Milou is laagdrempelig en maakt het geheel vrij en zonder gene en dat is geweldig, het resultaat is super gaaf! dank je wel Milou

 25. 5 out of 5

  Natalia

  Ik had voor een korte shoot gekozen, maar ik heb alsnog veel mooie foto’s gekregen om uit te kiezen! Milou was erg meedenkend en stelde mij erg op m’n gemak. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad en het was zeker een leuke ervaring!

 26. 5 out of 5

  Lieke

  Enorm fijne ervaring gehad bij Milou. Ze is enorm sterk in het aftasten van je wensen en comfort en deze te vertalen naar een super mooi eindresultaat.

 27. 5 out of 5

  Lotte

  Voor mij was dit de eerste keer dat ik een fotoshoot bij Milou deed en ik zou haar aan iedereen aanraden. Ik voelde me meteen op mijn gemak, ze is heel ontspannen en geeft duidelijke uitleg waardoor ik nu een fantastisch eindresultaat heb. Dankjewel Milou!

 28. 5 out of 5

  Noud

  Super fotograaf. Heel fijn hoe ze met ons alles tot in de puntjes voorbereid heeft. Het resultaat was fantastisch. Gedurende de dag merk je helemaal niet dat ze er is en legt toch alle leuke momenten goed vast.

 29. 5 out of 5

  Joyce

  fantastische professionele licht erotische foto’s gemaakt, mooie belichting en goede poses

 30. 5 out of 5

  Rita

  Superfijne shoot, heel confortabel en leuk om te doen.
  Dankjewel Milou !

 31. 5 out of 5

  adams_wilma

  Super fijne foto-shoot gehad. Er was alle tijd en we voelden ons ontzettend op ons gemak. Ook over het eindresultaat zijn we zeer tevreden.

 32. 5 out of 5

  Sacha Dekker

  Dit is de derde keer dat we een fotosessie met Milou hebben gehad en ik kan haar niet genoeg aanbevelen! Ze zorgt voor een relaxte sfeer, zowel voor als tijdens de shoot en geeft aanwijzingen die leiden tot geweldige foto’s. Zelfs voor mensen die zichzelf normaal gesproken als “niet fotogeniek” bestempelen.
  Onze laatste fotoshoot was met familie als verjaardags cadeau voor mijn beste vriendin en de foto’s zijn niet alleen ontzettend mooi, ze hebben ook de emotionele band die de familie heeft perfect vast gelegd.
  Bedankt Milou, tot de volgende keer!

 33. 5 out of 5

  Priscilla

  Wij hebben een fantastisch fijne shoot gehad met Milou. De begeleiding, het op je gemak stellen en de poses perfectioneren hebben ervoor gezorgd dat wij een prachtig album hebben waar wij mega trots op zijn. Ik sta nu zelf voor de tweede keer voor de camera van Milou, dat zegt genoeg over haar kwaliteiten en professie.

 34. 5 out of 5

  Miranda

  We hebben een hele fijne middag gehad en prachtige beleving van een dag gehad met Photosessions. De begeleiding was vriendelijk, fijn en ongedwongen.

 35. 5 out of 5

  Anja

  Milou heeft een mooie studio en ze wist mij en mijn collega snel op ons gemak te stellen.
  Het resultaat is prachtige foto’s waarbij ze precies de juiste toon heeft weten te raken.

  Ik zal trots zijn als deze foto’s straks mijn website verfraaien!
  Ik zal Milou zeker aanraden!

  Anja van de Ven

 36. 5 out of 5

  Evelien

  Super gedaan. Voelde me echt sexy. Dit was de beste zet ever.

 37. 4 out of 5

  Gertie Driessen

  Super leuke fotoshoot gehad.
  Leuke sfeer en goede begeleiding en keuze uit veel verschillende opties.
  Prima foto’s zeker een aanrader.

 38. 5 out of 5

  Gerda

  Een geweldige begeleiding en prachtige foto’s!!! Absoluut een aanrader!!!

 39. 5 out of 5

  Radoslava

  Milou is het beste fotograf die ik ken. Profesioneel, creatief, vriendelijk, met een zeer delicaat gevoel voor schoonheid en je bent zeker in handen van een fotograaf-leider. Zeker tot volgende keer en ik ga nog meer fotos bestellen <3 R.R.

 40. 5 out of 5

  Victor

  Super vriendelijke service. Weet wat ze doet.

  Absoluut aanrader

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Contact.

Ik beantwoord graag al je vragen!Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Meer fotoshoots.

  Misschien vind je deze ook leuk?