Romantische fotoshoot koppels

Romantische fotoshoot koppels

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.86 out of 5

Omdat jullie nét samen zijn of misschien wel een jubileum te vieren hebben. Omdat hij/zij bijna jarig is jij diegene met het tofste en meest persoonlijke kado wilt zijn. Of gewoon zomaar, omdat het leuk is. Genoeg redenen om deze fotoshoot te doen!

Aan de (meeste) mannen: Ja, het valt mee. Eigenlijk is deze shoot zelfs heel erg leuk. … Lees meer

Deze maand: 128,50

Waarom je de romantische koppelfotoshoot zou moeten doen

Als ik op straat loop screen ik altijd alle stelletjes. Interactie/houding/hoe ze hand in hand lopen en ga zo maar door. Een soort van inspiratie opdoen is het eigenlijk. Ik vind het gewoon heel leuk om mensen te kijken. Dat is ook waar ik de focus op leg tijdens een shoot: dat jullie er op de foto nét zo uitzien als wanneer je je totaal onbewust bent van de camera.

De ‘Romantische fotoshoot’ geeft jullie door middel van een stoere, lieve, of juist sensuelere fotosessie een fotoreeks die bij jullie relatie past. Omdat je geen genoeg van elkaar kunt krijgen en dat op beeld wilt vastleggen, én omdat een persoonlijke touch zoals een mooie foto aan de muur je huis een beetje meer thuis maakt.

Buiten de mooie foto’s die de shoot oplevert hoor ik van stellen die in de studio zijn geweest ook vaak dat ze de shoot oprecht een leuke ervaring vinden. De activiteit zelf dus, en dat is ook wel belangrijk natuurlijk. Ik zal jullie duidelijk begeleiden in het aannemen van poses, het doen van een shoot kan vooral een eerste keer spannend lijken maar dit komt helemaal goed. Ik heb ervaring met onervaren modellen!

Tip: Je kunt deze shoot ook kado geven, klik in dat geval op de ‘geef kado’ button op deze pagina en ontvang de bon vandaag nog in de mail.

Romantische fotoshoot met je partner

Wat krijg je

Een fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kies je thuis met behulp van een online keuze-album minimaal de 8 meest favoriete foto’s uit. Deze ga ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Hoe gaat de romantische koppelfotoshoot in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Romantische fotoshoot koppels’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Jullie kiezen dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Romantische fotoshoot koppels

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s die je in bladen tegenkomt en ook steeds meer foto’s op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren,  experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto’s van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto’s wilt of alsnog een backup van je foto’s kunt maken.

Romantische fotoshoot met je partner

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
Bij fotoshoots op locatie kunnen extra reiskosten worden gerekend, als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de kosten!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 3 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden Fotograaf
9,7
4.86 out of 5
Gebaseerd op 1499 reviews
 1. 5 out of 5

  Anita

  Echt een leuke sessie! We voelden ons vrij en makkelijk met Milou, de sessie ging snel en we hebben ook plezier gehad. Zeker aan te raden!

 2. 5 out of 5

  Zahi

  Voordat ik de shoot boekte twijfelde ik nogal, omdat het me toch best spannend leek en het voor mij een behoorlijk bedrag was. Uiteindelijk ben ik zo blij dat ik het toch heb gedaan! Binnen 5 minuten voelde ik me al helemaal op mijn gemak bij Milou. Ik ben zelf helemaal niet goed in poseren, maar ik kreeg duidelijke aanwijzingen waardoor ik precies wist wat ik moest doen. De foto’s die hieruit zijn gekomen maken me zo trots! Het resultaat is erg sexy en tegelijkertijd stijlvol. Ik zou het iedereen aanraden als ultiem cadeau voor jezelf en/of je partner.

 3. 5 out of 5

  Jeroen

  Superleuke, en nuttige, fotoshoot gehad. Milou voelt heel goed aan welke richting de shoot op moet. Ze leidt de sessie fantastisch; poses, advies, tijd nemen om wat uit te leggen. Wat ik ook goed vind is dat Milou helemaal open stond voor het moodboard dat ik gemaakt had. Ik ben heel blij met de foto’s

 4. 5 out of 5

  Patricia

  Ik vond het best spannend, ook omdat ik weet dat ik niet fotogeniek ben. Maar door Milous oprechte spontaniteit en enthousiasme lukte het me om te ontspannen, en ging ik vanzelf mee in het enthousiasme. En Milou wist precies mijn minder goede punten te verbloemen en mijn goede punten te versterken. Ik ging met een big smile naar huis!

 5. 5 out of 5

  Fred & Conny Winkel

  Een erotische foto reportage maken is altijd spannend, wij hebben het aangedurfd, na 34 jaar huwelijk, ook voor de oudjes onder ons, ik kan het aanbevelen.
  Het is een prachtige reportage geworden erotisch, sexy en netjes.
  Milou is een vakvrouw, ze heeft er iets mooi van gemaakt.
  Milou zorgt voor een ontspannen sfeer, en stelt je direct bij binnenkomst al op je gemak.
  Voor wie nog twijfelt zeg ik niet doen, ga naar Milou!

 6. 5 out of 5

  Francisca

  Super mooie foto’s gemaakt waar ik veel complimenten over heb gekregen. En zoals altijd een super fijne begeleiding gekregen tijdens het maken van de foto’s. We zijn heel erg tevreden en zien Milou dan ook als onze vaste familiefotograaf 😁

 7. 5 out of 5

  Robert

  Een hele leuke ervaring die goed en professioneel begeleid wordt. Voor ons de eerste keer maar we voelden ons goed op ons gemak.
  Een aanrader

 8. 5 out of 5

  Sandra

  Milou stelt je op je gemak, is betrokken en professioneel. Ze maakt prachtige en creatieve foto’s. Ik ben heel blij met haar werk en het resultaat.

 9. 5 out of 5

  Dennis

  Een erg prettige fotosessie gehad. We hebben de erotische fotoshoot voor koppels gedaan. Milou is een professionele fotografe die ons erg op ons gemak liet voelen. Duidelijke instructies en het resultaat was fantastisch

 10. 5 out of 5

  J schats

  Een aardige en vakbekwame fotograaf.

 11. 5 out of 5

  Agnet kokke

  Het was een hele leuke ervaring. Milou is erg kundig en straalt veel rust uit. Ze neemt de tijd, luistert goed naar je wensen. Als je je al ongemakkelijk voelt durf ik te wedden dat het zo weg is. Ik ben blij mee het resultaat!!

 12. 5 out of 5

  Yvonne

  Relaxte sfeer, mooie setting, goede tips en begeleiding om zo mooi mogelijke foto’s te kunnen maken.
  Milou is een topfotograaf die ook de gave heeft je op je gemak te stellen.. een superleuke dag gehad! Dank je wel Milou!

 13. 5 out of 5

  Yvonne

  Ontzettend leuk om te doen, deze fotoshoot met goede tips en fijne begeleiding om zo mooi mogelijke foto’s te krijgen!
  Heel positieve ervaring!
  De foto’s zijn supermooi geworden; dank je wel Milou!

 14. 5 out of 5

  Lizzy

  Milou stelde mij direct op mijn gemak. De sfeer was erg prettig. Het maken van de foto’s een feestje en het resultaat super! Heel erg blij mee. ❤️

 15. 5 out of 5

  Moniek

  Ik voelde me erg op mijn gemak, Milou schatte goed in wat ik graag wilde en de foto’s zijn echt prachtig geworden!

 16. 5 out of 5

  Varsha

  Hele leuke shoot gehad met een prachtig eindresultaat!
  Je wordt goed begeleid tijdens de shoot en er wordt ook geluisterd naar de wensen dat enorm fijn is.

 17. 5 out of 5

  ilona

  Superleuke middag gehad bij Milou. Wij zijn geen type mensen die graag op de foto gaan , maar we wilden een keer mooie foto’s laten maken. Het idee voor de camera te moeten staan was minder prettig. Maar Milou wist ons daarin heel goed te begeleiden, het ging eigenlijk allemaal vanzelf. De foto’s zijn heel mooi en niet te geposeerd geworden. Heel erg blij met het eind resultaat….Nogmaals dank Milou.
  Een aanrader, groet Ilona &Jeroen

 18. 5 out of 5

  Daphne

  Een aanrader voor iedereen die zichzelf een prachtig cadeau wilt geven!
  Milou is zeer professioneel en stelt je meteen op je gemak.
  Het is fijn dat ze je tips en tricks geeft waardoor je de prachtigste foto’s krijgt.
  De sfeer, belichting, kleur is echt top!
  Ik heb een week lang met een glimlach op mijn gezicht gelopen; zo trots op het resultaat!
  Snelle levering van de bewerkte foto’s.
  Echt in een woord: FANTASTISCH!

 19. 5 out of 5

  Wendy

  Vandaag fotoshoot gehad bij Milou.
  Ze begeleidt je goed van hoe en wat.
  Voelde me erg op mijn gemak bij haar.
  Ik had zelf geen ideeën .
  Milou kwam al vrij vlot met super ideeën.
  Al met al is het een prachtige fotoshoot geworden.
  Ben er erg blij mee.
  Bedankt voor de relaxte shoot .

 20. 5 out of 5

  Miranda & Guido

  Milou is een zeer deskundige fotografe die je bij binnenkomst direct op je gemak stelt.
  We hebben een zeer relaxed fotoshoot gehad waarbij onze eigen inbreng en die van Malou tot een schitterend resultaat heeft geleid. Zeker een aanrader en ze krijgt van ons een vette dikke 10!

 21. 5 out of 5

  Anke

  Milou werkt heel prettig, persoonlijk en professioneel. De foto’s zijn prachtig!

 22. 5 out of 5

  Remko

  Had geen ervaring als “model”. Wel voorbereid wat ik graag zou willen. Dat kwam met milou heel natuurlijk bij elkaar. Blij met het resultaat.

 23. 5 out of 5

  Gonneke Langenhoff

  Prachtige realistische foto’s
  Prettige begeleiding en oprechte interesse

 24. 4 out of 5

  Heike

  Super leuk !!!

 25. 4 out of 5

  paul en wendy

  Milou is heel laagdrempelig, flexibel en mee denkend!
  Ze is fotograaf op onze bruiloft geweest; ze was er, maar zeker niet nadrukkelijk aanwezig, heel prettig voor ons om haar zo rondom ons te hebben, en dat heeft ervoor gezorgd dat we ook relaxed op foto’s staan. Hartstikke bedankt Milou!

 26. 5 out of 5

  babice

  Super leuk om een keer te doen! Ik werd perfect begeleid door milou. Zou het zo weer willen doen. Dankjewel voor de ervaring!

 27. 5 out of 5

  Marjolein

  Super toffe ervaring! Ik en mijn zussen wilden graag een mooie professionele profielfoto. Zagen er wel een klein beetje tegenop, maar was nergens voor nodig. Mooie locatie met een fijne sfeer en Milou een vrolijke en vriendelijke fotografe. Ze gaf heldere instructies en het zijn hele mooie foto´s geworden! De prijs-kwaliteit verhouding vond ik heel goed.

 28. 5 out of 5

  Matthijs

  Ben heel tevreden met de foto’s. Je wordt heel goed begeleid tijdens de shoot en er is ruimte voor eigen inbreng. Ook al had ik nog nooit een fotoshoot gedaan, Milou hielp me snel op m’n gemak te voelen. Echt een aanrader!

 29. 5 out of 5

  Jennifer

  Hele fijne ervaring gehad met Milou,ze denkt heel erg mee ,is super aardig. Foto’s zijn super mooi !heel veel leuke complimenten op gehad .wij komen zeker nog eens terug!

 30. 5 out of 5

  Jennifer

  Hele fijne ervaring gehad met Milou . Foto’s zijn super mooi !heel veel leuke complimenten op gehad .wij komen zeker nog eens terug!

 31. 5 out of 5

  Kari n

  Dit was de eerste keer dat mijn man en ik überhaupt een fotoshoot deden. maar het was een heel fijn contact. Er was een hele relaxe sfeer en Milou gaf subtiele duidelijke aanwijzingen, wat voor ons echt super fijn werkte. Het resultaat was veel te mooi geworden, wat het enige nadeel van de fotoshoot gaf dat het wel moeilijk kiezen was 😉
  Wij zijn mega tevreden!

 32. 5 out of 5

  Esmeralda

  We hebben een hele fijne zwangerschapsshoot bij Milou gehad. Mijn buik is heel mooi op beeld gezet en deze foto’s zijn heel waardevol!

  Milou stelde ons gelijk op ons gemak, dacht met ons mee en heeft ervoor gezorgd dat we leuke foto’s hebben om op terug te kijken.

  Zeker een aanrader: goede prijs, aardige fotografe, mooie setting/studio, snelle bewerking van de foto’s.

  Nogmaals bedankt! 😍

 33. 5 out of 5

  Richard

  Milou is een vakvrouw.
  Ze luistert naar wat je wilt, doet suggesties.
  Gaat samen met je aan het werk.
  Tevreden over het resultaat!
  The next bad guy in de nieuwe Bond film!

 34. 5 out of 5

  Hedi

  Dikke Dikke aanrader!!!!
  Zo’n leuke ontspannende gezellige mooie relaxte unieke fotoshoot gehad!!! Grote complimenten for you Milou! Rustig lief professioneel meedenkend TOP Fotograaf!!! Zoooo blij met het resultaat en de snelle duidelijke top service! Pocketboekje is al in de maak en de foto’s zijn 5 dagen geleden gemaakt.. verassing voor mijn man.. Wat zal hij Blij verrast zijn!:-)
  Milou nogmaals Super Bedankt! Véél succes en zeker nog eens tot in de toekomst 😉

 35. 5 out of 5

  Sammy

  Super gaaf! We wilde graag onze hond op een mooie manier vereeuwigen. De shoot was heel relaxed en gezellig. De hond voelde zich gelijk ontzettend op zijn gemak in Milou’s studio. En met een spetterend resultaat, een prachtige vereeuwig van onze furbaby.

 36. 5 out of 5

  Nicole Groeneweg

  Hele goede fotograaf. Weet precies wat ze doet en is HEEEL goed met kinderen! De foto’s zijn heel erg mooi geworden en we zijn er erg blij mee!

 37. 5 out of 5

  Krista Koenraadt

  Een enorme aanrader! We voelden ons op ons gemak, werden goed begeleid voor de juiste poses en alle tijd werd genomen om mee te denken en te luisteren naar onze voorkeuren. Dankjewel Milou!

 38. 5 out of 5

  Jurriaan Sieben

  Professionele fotograaf, ontspannen sfeer en uitstekende service.
  De shoot verliep zeer efficient en het resultaat is super.

 39. 5 out of 5

  Koen

  Milou,
  Ik heb lang gezocht naar een vrouw die een man portretteren kan, zoals enkel een vrouw naar een man kijken kan.
  Dat heb je met brio en branie voor elkaar gekregen.
  Bedankt voor een stel geweldige foto’s, je professionalisme staat buiten alle kijf XXXX

 40. 5 out of 5

  Cecile

  Was heel zenuwachtig en spannend. Milou stelt je op je gemak en het werd zelfs een leuke middag. Prachtige foto’s ook!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
  Ik beantwoord graag al je vragen!

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Andere suggesties…