Wieteke Wesseling

Fotograaf

9,7
4.87 out of 5
Gebaseerd op 26 reviews
 1. 5 out of 5

  Chantal

  Voor ons was het maken van een fotoshoot nieuw en zeker met hond. We hebben een grote hond,maar Wieteke was erg relaxt en stelde ons en de hond op ons gemak. Wij vonden het erg leuk en het resultaat is prachtig geworden. Wij zijn erg blij met de foto\’s van onze Putz.

 2. 5 out of 5

  Merel

  Eigenlijk pas het helemaal niet bij ons; zo’n fotoshoot. Maar iedereen in de omgeving zei; “doe nou maar anders krijg je later spijt”.
  Wieteke zorgde ervoor dat de meest ongemakkelijkheid verdween. Dacht goed mee. Wij zijn super blij met de resultaten. Deze werden snel geleverd.
  Zeker een aanrader.

 3. 5 out of 5

  Luca

  Great shooting from Wieteke, a true professional that takes care of every details while making you comfortable and bringing out the best of you. 5 stars! πŸ™‚

 4. 5 out of 5

  Stef

  Goede ervaring bij Wieteke! Ze dacht mee in poses en hoe te kijken en het zijn zeer professionele foto’s geworden. Zeker op mijn gemak gevoeld!

 5. 5 out of 5

  Jorine

  Wieteke heeft een ontzettend mooie zwangerschapsshoot gedaan bij 37 weken zwangerschap. Ik wist nog niet heel goed wat ik wilde maar samen zijn we tot hele mooie foto’s gekomen. Ze luistert goed naar je, en gaf me vertrouwen tijdens de shoot (wat ik nooit eerder gedaan had). Ook mijn zoontje van 1.5 heeft ze heel leuk op enkele foto’s gekregen ondanks dat hij meestal niet echt mee werkte gezien zijn jonge leeftijd. We hebben veel extra fotos besteld omdat we niet konden kiezen! Echt een aanrader dus!

 6. 4 out of 5

  Janneke

  Aanrader! Wieteke denkt met je mee en stelt je op je gemak gedurende de fotoshoot. Het resultaat van de foto’s is prachtig!

 7. 4 out of 5

  Nicole

  Wij hebben een hele leuke zwangerschaps-/gezinsshoot gehad met Wieteke, buiten op locatie. Het was heel relaxed en Wieteke luisterde goed naar onze wensen en input. De foto’s zijn supermooi geworden, we zijn er erg blij mee!

 8. 5 out of 5

  Ilse

  Dit is al de 2e keer dat ik een fotoshoot heb gehad bij PhotoSessions. De eerste keer bij Milou en afgelopen keer bij Wieteke. Beide doen ze het erg leuk met kleine kinderen. Weten echt de momenten te pakken en hebben ons gezin puur weten te fotograferen zoals we zijn! En niet onbelangrijk, je betaald niet de hoofdprijs πŸ˜‰ Wij komen zeker nog terug in de toekomst!!

 9. 4 out of 5

  Mireille

  Het was een hele leuke shoot, met gezellige en ontspannen sfeer. De kwaliteit van de foto’s is goed en ik ben er blij mee πŸ™‚

 10. 5 out of 5

  Juriena

  De foto’s zijn erg mooi geworden! Ik voelde mij erg op mijn gemak tijdens de shoot. Bedankt Wieteke!