Profielfoto / Social Media fotosessie

Profielfoto / Social Media Fotosessie

Bekijk alle fotoshoots
Fotograaf Wieteke Wesseling

Wieteke Wesseling

Fotograaf
4.96 out of 5

Een mooie portretfoto in de studio is zo gemaakt. Ben je voor je nieuwe baan toe aan een nieuwe scherpe profielfoto om een goede eerste indruk te maken? Of wil je gewoon 1 mooie foto van je kind om aan de muur te hangen?
Ik help je te zorgen dat jij het beste tot je recht komt in de digitale wereld! … Lees meer

Profielfoto / Social Media Fotosessie

Deze fotoshoot door andere fotografen

Milou van Helden FotograafFotograaf Milou van Helden
Lees alles over deze fotoshoot

Waarom een nieuwe profielfoto maken?

Je gezicht online laten zien heeft tegenwoordig heel veel waarde. Een goede profielfoto kan het verschil maken in de indruk die jij met je cv achterlaat. Foto’s zeggen zoveel en kunnen je leuke Tindertekst nog veel geloofwaardiger maken.
Je profielfoto regelmatig vernieuwen en up to date houden maakt dat jij overkomt als de pro die jij bent in jouw vak. Klinkt de zin: ‘follow your dreams’ jou bekend in de oren? Door jezelf sterk neer te zetten op beeld kunnen wij vast een stapje dichterbij komen om jou dromen uit te laten komen.

Ook voor hele afdelingen/bedrijven is deze shoot echt heel erg handig. Je creëert dan een universele look en je website/flyers ed. ogen meteen een stuk aantrekkelijker en passender bij je bedrijf.
PS: wil je naast een perfecte profielfoto ook een perfect Linkedin profiel? Klik dan hier voor meer informatie over het Linkedin PRO(f) pakket van Trigger Tekst.

Profielfoto / Social Media Fotosessie

Wat krijg je

Bij deze "Profielfoto / Social Media Fotosessie" krijg je sowieso de volgende dingen, die allemaal bij elkaar zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat: doeltreffende foto’s, helemaal volgens het beeld dat jij voor ogen hebt.

 • Ik geef je vakkundig advies over welke shoot je nodig hebt en hoe we deze gaan invullen. De “hoe, wat, waarom en waarvoor” zullen we voorafgaand samen uitvogelen.
 • Daarna plannen we een fotoshoot op maat. In de studio of op locatie, geheel met de beste professionele apparatuur, lichten, achtergronden en accessoires.
 • Tijdens de shoot geef ik je persoonlijke, enthousiaste en vooral vakkundige begeleiding. Ik wijs je verschillende poses, met oog voor gedetailleerde nuances. Eigen input? Altijd welkom! Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën en praktische tips. Als jij zorgt voor voldoende kledingopties, dan help ik je bij het samenstellen van toffe combinaties en styling. Dit omdat ook kleur en stijl een enorm verschil maakt in hoe jouw totale beeld overkomt.
 • Na de fotoshoot kun je direct nagenieten! Je krijgt toegang tot je eigen beveiligde online keuze-album, zodat je thuis meteen alle foto’s kunt zien. Hiermee kun je op je gemak een selectie maken van de allerbeste foto’s die je nabewerkt wilt ontvangen.
 • Je gekozen foto's krijgen editing met zorg. Hierover vertel ik je hieronder uitgebreid meer: de kracht van een goede nabewerking.
 • Wanneer je foto’s helemaal klaar zijn en de editing is gedaan, krijg je de digitale beelden in hoge resolutie (plus een kopie in zwart-wit), digitaal naar je toegestuurd.

Uiteindelijk krijg je een reeks creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s, helemaal aangepast op jouw specifieke wensen. Deze zijn helemaal van jou, te gebruiken voor alle denkbare doelen.

Profielfoto / Social Media Fotosessie

Hoe gaat de profielfotoshoot / social media fotoshoot in z’n werk

Het verloop van deze minifotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting je op wilt met de foto’s. Misschien heb je een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit je trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we een mooie nieuwe profielfoto maken!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Profielfotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses je aan moet nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als je zelf niet zo goed weet wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de fotoshoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Je kiest dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Wil je extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Profielfoto / Social Media fotosessie

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto's die je in bladen tegenkomt en ook veel foto's op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je voor deze Profielfoto / Social Media Fotosessie geen 'over the top' make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kleurbalans (de sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken: de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Kadreren: de uitsnede van de foto (inzoomen/roteren)
 • Al die kleine dingetjes. Anders kan ik het niet noemen, want er zijn een héle hoop kleine dingetjes die een opknapbeurt kunnen gebruiken en bij elkaar toch wel veel aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ogen oplichten, achtergrond egaliseren, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten worden na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar je toegestuurd. Heb je de foto's sneller nodig, dan is het zelfs ook mogelijk om voor een spoedbewerking te kiezen. Voor 24,50 euro worden je foto's dan supersnel nabewerkt en al binnen 2 werkdagen naar je verzonden.

De gemaakte foto's van de shoot bewaar ik 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto's méér foto's willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto's, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto's van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto's wilt of alsnog een backup van je foto's kunt maken.

Portret Fotosessie

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Daarom nu alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs van deze fotoshoot is 29,50 euro en is inclusief 1 foto's met professionele editing. Dit is de totaalprijs! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan 🙂

Tevens kun je gebruik maken van de volgende opties: het hoeft niet, maar het mag wel!

 • De prijs geldt op alle werkdagen. Wil je op een weekenddag of in de avond komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
 • Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 per 4 foto’s.
 • Extra snel klaar: Ontvang de nabewerkte foto's al binnen 2 werkdagen voor 24,50!
 • Bij fotoshoots op locatie kunnen reis- en opbouw- kosten worden gerekend. Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de prijs!

Samenvatting

 • 15 min. studiotijd
 • Je mag 1 outfit meenemen
 • Inclusief 1 nabewerkte foto
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in super hoge resolutie en origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart-wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Wieteke Wesseling

Fotograaf

Profielfoto van fotograaf Wieteke Wesseling
9,9
4.96 out of 5
Gebaseerd op 164 reviews
 1. 5 out of 5

  Nicole

  Wat vond ik het spannend een boudoir shoot! Maar Wieteke stelde mij gerust vanaf het moment dat ik binnen kwam en hierdoor een super resultaat, waar ik trots op ben! Bedankt

 2. 5 out of 5

  Marie-Ellen

  Hartstikke leuk om te doen.
  Voelde me ook gelijk op mijn gemak.
  En de foto’s zijn echt mooi geworden.

  Helemaal happy

 3. 5 out of 5

  Charlotte

  GEWELDIG!!

 4. 5 out of 5

  Ilona

  Was echt een leuke fotoshoot.
  De foto’s zijn ook echt mooi geworden.

 5. 5 out of 5

  Margit

  In één woord: FANTASTISCH! Wat een geweldige ervaring! Wieteke weet je in no time op je gemak te stellen en creëert een hele open, comfortabele en gezellige sfeer. Ze kan werkelijk toveren met haar camera en je op onvoorstelbaar sexy en artistieke wijze te fotograferen. Ik stond echt versteld van het resultaat! Wat een prachtige foto’s zijn het geworden en wat een fantastisch kado vond mijn vriend dit! Dank je wel Wieteke en zeker tot ziens!

 6. 5 out of 5

  Elin

  De fotoshoot die ik bij Wieteke en Milou heb gedaan heb ik als zeer positief ervaren. Het contact was via Wieteke en Milou, de fotoshoot zelf door Wieteke. Ze is heel erg kundig in haar vakgebied en je kunt merken dat ze veel ervaring heeft. Ze hielp me goed bij het poseren (wat voor mij nog een beetje onwennig was) en gaf me een vertrouwd gevoel. Ook de setting was zeer professioneel! Ik was positief verrast over het eind resultaat; prachtige foto\’s die mijn verwachtingen overtroffen!

 7. 5 out of 5

  Jennifer

  Fijne fotoshoot gehad!

 8. 5 out of 5

  Nadi

  Fijne ervaring. We werden goed begeleid tijdens de schoot. Ook hebben we onze eigen ideeën besproken. Hier heeft Wieteke zelf nog leuke dingen aan toegevoegd. Erg mooie foto’s gemaakt.

 9. 5 out of 5

  Bente

  Helemaal tevreden! De fotoshoot verliep heel prettig en ik voelde me erg op mijn gemak bij Wieteke.

  Ik ben heel erg blij met het resultaat. Bedankt!

 10. 5 out of 5

  jochem

  Bedankt voor de geweldige foto\’s. Heel professioneel gedaan.

 11. 5 out of 5

  Lisanne van Dartel

  Geweldig leuke ervaring gehad! Met een dubbel gevoel gegaan, omdat een eerder shoot slecht was bevallen.. maar we hebben veel plezier gehad en ik voelde me oprecht mooi! Heel erg bedankt Wieteke xx

 12. 5 out of 5

  MHWC

  Wieteke is naast heel vriendelijk, snel beschikbaar en weet ze precies hoe een wens om te zetten naar een foto. Echt een aanrader voor iedereen die professionele fotos wil voor zakelijke drukwerk of socials. Als we nog meer opdrachten hebben komen we zeker bij haar terug, zonder twijfel.

 13. 5 out of 5

  Marjolein Janssen

  Mijn mail stuurde ik vrijdagnacht. Een bijzonder verzoek. Onze lieve opa bleek ernstig ziek en zou snel overlijden.
  Al de volgende ochtend kreeg ik antwoord. Met zoveel medeleven en inzet. De fotoshoot kon maandag!
  De situatie was niet ideaal in opa zijn huis maar Wieteke heeft het zo fijn en rustig gedaan! Ze nam alle tijd en stelde ons gerust. Opa hield het niet lang vol maar in die korte tijd heeft ze geweldige foto’s kunnen maken!
  Zo blij met de manier waarop ze ons geholpen hebben om de laatste wens te vervullen! Nogmaals heel erg bedankt!
  Twijfelt u nog of heeft u een bijzondere situatie,
  deze fotografe is geweldig!!

 14. 5 out of 5

  Susie

  De creativiteit heb ik helemaal overgelaten aan de fotografe. Het is een hele fijne setting waarbij je je op je gemak voelt. De foto’s werden al snel toegestuurd zodat je zelf een keuze kan maken voor de bewerking. Prijs, kwaliteit en service is helemaal top!

 15. 5 out of 5

  Martien

  Leuke ervaring de fotoshoot van een uur was een prettige ervaring. de ongedwongen sfeer, de vrijblijvigheid, was aangenaam. tip: stel een aantal tips op die je vooraf stuurt waar mensen met een afspraak rekening mee kunnen houden zoals kleding, voorbeeld foto\’s, het resultaat was geweldig, bedankt voor jullie proffesionaliteit!!

 16. 5 out of 5

  Anne

  Het was leuk om de shoot bij wieteke te doen. Ze luistert goed naar je wensen en stelt je op je gemak. Het zijn mooie foto’s geworden. De foto’s worden snel geleverd en zijn mooi nabewerkt.

 17. 5 out of 5

  Bo van Vegchel

  Na lang twijfelen of ik wel een zwangerschaps shoot wilde doen ik heel blij ben met mijn keuze ook dat ik normaal verlegen ben voor de camera had ik hier bij Wieteke geen problemen mee. Eindresultaat van de foto’s ze zijn prachtig! heel erg blij mee dankjewel

 18. 5 out of 5

  Nikki

  Super! Voelde me goed op het gemak en ze heeft me fantastisch begeleid. En de fotos zijn ook erg mooi geworden! Onzettend bedankt ^^

 19. 5 out of 5

  Chantal

  Voor ons was het maken van een fotoshoot nieuw en zeker met hond. We hebben een grote hond,maar Wieteke was erg relaxt en stelde ons en de hond op ons gemak. Wij vonden het erg leuk en het resultaat is prachtig geworden. Wij zijn erg blij met de foto\’s van onze Putz.

 20. 5 out of 5

  Merel

  Eigenlijk pas het helemaal niet bij ons; zo’n fotoshoot. Maar iedereen in de omgeving zei; “doe nou maar anders krijg je later spijt”.
  Wieteke zorgde ervoor dat de meest ongemakkelijkheid verdween. Dacht goed mee. Wij zijn super blij met de resultaten. Deze werden snel geleverd.
  Zeker een aanrader.

 21. 5 out of 5

  Luca

  Great shooting from Wieteke, a true professional that takes care of every details while making you comfortable and bringing out the best of you. 5 stars! 🙂

 22. 5 out of 5

  Stef

  Goede ervaring bij Wieteke! Ze dacht mee in poses en hoe te kijken en het zijn zeer professionele foto’s geworden. Zeker op mijn gemak gevoeld!

 23. 5 out of 5

  Jorine

  Wieteke heeft een ontzettend mooie zwangerschapsshoot gedaan bij 37 weken zwangerschap. Ik wist nog niet heel goed wat ik wilde maar samen zijn we tot hele mooie foto’s gekomen. Ze luistert goed naar je, en gaf me vertrouwen tijdens de shoot (wat ik nooit eerder gedaan had). Ook mijn zoontje van 1.5 heeft ze heel leuk op enkele foto’s gekregen ondanks dat hij meestal niet echt mee werkte gezien zijn jonge leeftijd. We hebben veel extra fotos besteld omdat we niet konden kiezen! Echt een aanrader dus!

 24. 4 out of 5

  Janneke

  Aanrader! Wieteke denkt met je mee en stelt je op je gemak gedurende de fotoshoot. Het resultaat van de foto’s is prachtig!

 25. 4 out of 5

  Nicole

  Wij hebben een hele leuke zwangerschaps-/gezinsshoot gehad met Wieteke, buiten op locatie. Het was heel relaxed en Wieteke luisterde goed naar onze wensen en input. De foto’s zijn supermooi geworden, we zijn er erg blij mee!

 26. 5 out of 5

  Ilse

  Dit is al de 2e keer dat ik een fotoshoot heb gehad bij PhotoSessions. De eerste keer bij Milou en afgelopen keer bij Wieteke. Beide doen ze het erg leuk met kleine kinderen. Weten echt de momenten te pakken en hebben ons gezin puur weten te fotograferen zoals we zijn! En niet onbelangrijk, je betaald niet de hoofdprijs 😉 Wij komen zeker nog terug in de toekomst!!

 27. 4 out of 5

  Mireille

  Het was een hele leuke shoot, met gezellige en ontspannen sfeer. De kwaliteit van de foto’s is goed en ik ben er blij mee 🙂

 28. 5 out of 5

  Juriena

  De foto’s zijn erg mooi geworden! Ik voelde mij erg op mijn gemak tijdens de shoot. Bedankt Wieteke!

 29. 5 out of 5

  Dennis

  Goed begeleid, leuke shoot! Komen zeker een keer terug

 30. 5 out of 5

  Sharon

  Ik heb nog nooit in mijn eentje voor de camera gestaan en vond het best spannend, maar Wieteke heeft me volledig bijgestaan. En de foto zijn prachtig!!! Ook worden ze erg snel geleverd, ik ben heel erg tevreden!

 31. 5 out of 5

  Elle

  Wieteke is een geweldige talentvolle, creatieve fotografe met oog voor detail. Ik heb al vaak met haar gewerkt op buitenlocaties en nu ook bij Photo Sessions in de prachtige studio. De resultaten zijn geweldig! Ze vraagt altijd naar wat je graag zou willen bereiken en daar gaat zij mee aan de slag. Elke keer weer ben ik verwonderd door de foto’s die daar uit komen. Ze begrijpt je visie en vertaalt dit in de foto’s.

  Of je nou veel of helemaal geen ervaring hebt voor de camera, dat maakt bij Wieteke niet uit. Ze laat je jezelf direct op je gemak voelen waardoor ze het beste in je naar boven haalt.

  Kijk niet verder, bij Photo Sessions moet je zijn! ?

  Dankjewel Wieteke! You did it again!

 32. 5 out of 5

  John

  Was een erg fijne samenwerking!

 33. 5 out of 5

  Murat

  Prettig ervaren!

 34. 5 out of 5

  Jan

  Supergave shoot gehad met mijn dochtertje. Met Wieteke als fotograaf. Echt supergoed gedaan, alle tijd genomen en leuke ideeën. En uiteindelijk, ook wel het belangrijkste, prachtige foto\’s als eindresultaat. Bedankt en ga zo door!!

 35. 5 out of 5

  Oscar

  Super vriendelijke fotograaf met super service! De foto’s zijn mooi, leuk en scherp. De studio is aangenaam en de ervaring was ook nog eens gezellig en leuk om te doen. Aanrader!

 36. 5 out of 5

  Natasja

  Ze nam alle tijd voor ons, meerdere achtergronden waren mogelijk en we zijn blij met het resultaat. Verder dacht ze creatief mee met de poses die we konden aannemen. Het doel van de foto\’s is zakelijk voor social media.

 37. 5 out of 5

  Patras

  Top service! En ik voelde me hee erg op gemak ??

 38. 5 out of 5

  Andreea

  It has been such a nice experience! I’ve never had a professional photo shooting, but Wieteke made me feel so comfortable, had a lot of patience and made all my insecurities disappear as soon as I got there. The studio is very nice and the service at highest level! So pleased with the final result, I am already looking forward for the next session 🙂

 39. 5 out of 5

  Malu

  Ze maken hele mooie en professionele foto\’s. Ook tijdens de sessie is het gewoon allemaal heel ontspannen en gezellig.

 40. 5 out of 5

  Liz

  Heel erg leuke zwangerschapsfotoshoot gehad waarbij goed geluisterd en ingespeeld werd op wat wij wilden. Zeker ook als je weinig tot geen ervaring hebt met fotoshoots (zoals ik) was het erg toegankelijk en leuk! Zeker een aanrader

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Contact.

Ik beantwoord graag al je vragen!Fotograaf Wieteke Wesseling

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Meer fotoshoots.

  Misschien vind je deze ook leuk?