Portret Fotosessie

Profielfoto / Social Media Fotosessie

Bekijk alle fotoshoots
Fotograaf Wieteke Wesseling

Wieteke Wesseling

Fotograaf
4.96 out of 5

Een mooie portretfoto in de studio is zo gemaakt. Ben je voor je nieuwe baan toe aan een nieuwe scherpe profielfoto om een goede eerste indruk te maken? Of wil je gewoon 1 mooie foto van je kind om aan de muur te hangen?
Ik help je te zorgen dat jij het beste tot je recht komt in de digitale wereld! … Lees meer

Profielfoto / Social Media Fotosessie

Deze maand: Oorspronkelijke prijs was: 42,50.Huidige prijs is: 32,50.

Deze fotoshoot door andere fotografen

Milou van Helden FotograafFotograaf Milou van Helden
Lees alles over deze fotoshoot

Waarom een nieuwe profielfoto maken?

Je gezicht online laten zien heeft tegenwoordig heel veel waarde. Een goede profielfoto kan het verschil maken in de indruk die jij met je cv achterlaat. Foto’s zeggen zoveel en kunnen je leuke Tindertekst nog veel geloofwaardiger maken.
Je profielfoto regelmatig vernieuwen en up to date houden maakt dat jij overkomt als de pro die jij bent in jouw vak. Klinkt de zin: ‘follow your dreams’ jou bekend in de oren? Door jezelf sterk neer te zetten op beeld kunnen wij vast een stapje dichterbij komen om jou dromen uit te laten komen.

Ook voor hele afdelingen/bedrijven is deze shoot echt heel erg handig. Je creëert dan een universele look en je website/flyers ed. ogen meteen een stuk aantrekkelijker en passender bij je bedrijf.
PS: wil je naast een perfecte profielfoto ook een perfect Linkedin profiel? Klik dan hier voor meer informatie over het Linkedin PRO(f) pakket van Trigger Tekst.

Profielfoto / Social Media Fotosessie

Wat krijg je

Bij deze "Profielfoto / Social Media Fotosessie" krijg je sowieso de volgende dingen, die allemaal bij elkaar zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat: doeltreffende foto’s, helemaal volgens het beeld dat jij voor ogen hebt.

 • Ik geef je vakkundig advies over welke shoot je nodig hebt en hoe we deze gaan invullen. De “hoe, wat, waarom en waarvoor” zullen we voorafgaand samen uitvogelen.
 • Daarna plannen we een fotoshoot op maat. In de studio of op locatie, geheel met de beste professionele apparatuur, lichten, achtergronden en accessoires.
 • Tijdens de shoot geef ik je persoonlijke, enthousiaste en vooral vakkundige begeleiding. Ik wijs je verschillende poses, met oog voor gedetailleerde nuances. Eigen input? Altijd welkom! Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën en praktische tips. Als jij zorgt voor voldoende kledingopties, dan help ik je bij het samenstellen van toffe combinaties en styling. Dit omdat ook kleur en stijl een enorm verschil maakt in hoe jouw totale beeld overkomt.
 • Na de fotoshoot kun je direct nagenieten! Je krijgt toegang tot je eigen beveiligde online keuze-album, zodat je thuis meteen alle foto’s kunt zien. Hiermee kun je op je gemak een selectie maken van de allerbeste foto’s die je nabewerkt wilt ontvangen.
 • Je gekozen foto's krijgen editing met zorg. Hierover vertel ik je hieronder uitgebreid meer: de kracht van een goede nabewerking.
 • Wanneer je foto’s helemaal klaar zijn en de editing is gedaan, krijg je de digitale beelden in hoge resolutie (plus een kopie in zwart-wit), digitaal naar je toegestuurd.

Uiteindelijk krijg je een reeks creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s, helemaal aangepast op jouw specifieke wensen. Deze zijn helemaal van jou, te gebruiken voor alle denkbare doelen.

Profielfoto / Social Media fotosessie

Hoe gaat de profielfotoshoot / social media fotoshoot in z’n werk

Het verloop van deze minifotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting je op wilt met de foto’s. Misschien heb je een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit je trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we een mooie nieuwe profielfoto maken!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Profielfotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses je aan moet nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als je zelf niet zo goed weet wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de fotoshoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Je kiest dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Wil je extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Profielfoto / Social Media fotosessie

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto's die je in bladen tegenkomt en ook veel foto's op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je voor deze Profielfoto / Social Media Fotosessie geen 'over the top' make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kleurbalans (de sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken: de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Kadreren: de uitsnede van de foto (inzoomen/roteren)
 • Al die kleine dingetjes. Anders kan ik het niet noemen, want er zijn een héle hoop kleine dingetjes die een opknapbeurt kunnen gebruiken en bij elkaar toch wel veel aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ogen oplichten, achtergrond egaliseren, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten worden na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar je toegestuurd. Heb je de foto's sneller nodig, dan is het zelfs ook mogelijk om voor een spoedbewerking te kiezen. Voor 24,50 euro worden je foto's dan supersnel nabewerkt en al binnen 2 werkdagen naar je verzonden.

De gemaakte foto's van de shoot bewaar ik 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto's méér foto's willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto's, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto's van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto's wilt of alsnog een backup van je foto's kunt maken.

Profielfoto / Social Media Fotosessie

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Daarom nu alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs van deze fotoshoot is 32,50 euro en is inclusief 1 foto's met professionele editing. Dit is de totaalprijs! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan 🙂

Tevens kun je gebruik maken van de volgende opties: het hoeft niet, maar het mag wel!

 • Heb je meer studiotijd nodig? Je kunt extra tijd boeken waardoor we meer complexe ideeën kunnen uitwerken.
 • Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 32,50 per 4 foto’s.
 • Extra snel klaar: Ontvang de nabewerkte foto's al binnen 2 werkdagen voor 24,50!
 • De prijs geldt op alle werkdagen. Wil je op een weekenddag of in de avond komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
 • Bij fotoshoots op locatie kunnen reis- en opbouw- kosten worden gerekend. Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de prijs!

Samenvatting

 • 15 min. studiotijd
 • Je mag 1 outfit meenemen
 • Inclusief 1 nabewerkte foto
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 32,50 per 4 foto’s
 • Het is mogelijk extra studiotijd te boeken waardoor we meer complexe ideeën kunnen uitwerken
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in super hoge resolutie en origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart-wit!)

Wieteke Wesseling

Fotograaf

Profielfoto van fotograaf Wieteke Wesseling
9,9
4.96 out of 5
Gebaseerd op 179 reviews
 1. 5 out of 5

  Robin

  Dankzij Wieteke zijn er een aantal leuke foto’s gemaakt, ondanks ik niet fotogeniek ben.
  Stelde me op me gemak en hierdoor keek ik op de juiste manier in de camera.
  Dank je wel voor het eindresultaat!

 2. 5 out of 5

  Louise

  Super fotograaf! Studio ziet er goed uit Vond het erg spannend maar was vrij snel alle spanning kwijt

  Foto’s zijn erg mooi geworden!
  Bedankt Wieteke

 3. 5 out of 5

  Mabeline

  Leuke fotoshoot gehad. Vriendelijke fotograaf met mooie foto’s als resultaat. Een aanrader!!

 4. 5 out of 5

  jenny dominikus

  Prettig ontvangst en voelde me vrij snel op me gemak, je bent een top fotograaf!

 5. 5 out of 5

  Marius

  Prettig ontvangst, voldoende suggesties voor een shoot. Snelle afwerking.

 6. 5 out of 5

  Sebastian Ritzel

  Echt professioneel. Het was leuk om met Wieke te werken omdat ze veel eigen ideeën had maar zich ook goed aan mijn wensen kon aanpassen.

  Graag tot ziens

 7. 5 out of 5

  Sharona

  Wieteke is een hele lieve leuke meid, waar ik erg mee gelachen heb. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden en ze heeft echt een andere kant van mij laten zien. Ik rij graag nog een keer zo ver voor een andere shoot.

 8. 5 out of 5

  Ik vond het doodeng van te voren! Door de goede begeleiding van Wieteke was ik al snel op mijn gemak en heb ik super mooie foto’s mogen ontvangen! Echt een aanrader!

 9. 5 out of 5

  Joyce

  Fijne, ontspannen sfeer en ruimte voor onze eigen wensen en ideeën. De tijd vloog voorbij. Wij komen heel graag nog eens terug!

 10. 5 out of 5

  Ilja

  Het was een superleuke ervaring!!! Heel professioneel en er word echt geluisterd naar jou wensen, ik ga zeker nog een keer een shoot doen!

 11. 5 out of 5

  Maryam

  Me and My husband had our wedding photo shoot with photosessions . Very happy ? so professional and friendly. We loved ? all are photos. Highly recommended. Thank you for making our day so special. ?

 12. 4 out of 5

  Bianca

  Een laagdrempelige en eigenlijk zelfs gezellige fotoshoot. Wieteke werkt snel, knipt veel foto’s waardoor de keuze ruim is. In de nabewerking is rekening gehouden met m’n wensen. Het bedrijfspand straalt een fijne vibe uit. Top!

 13. 5 out of 5

  Thijs

  Ik wist niet precies wat ik moest verwachten, aangezien ik nog nooit een fotoshoot gedaan had, maar Wieteke stelde me meteen op mijn gemak en hielp me met het maken van keuzes voor de scènes, en om goed te poseren voor de foto’s. De tijd vloog helaas voorbij, maar de resultaten zijn erg goed gelukt! Bedankt Wieteke!

 14. 5 out of 5

  Bas

  Het was een fijne shoot. Ik voelde me snel op mijn gemak. Mooie representatieve foto’s als resultaat, voor een prima prijs. Ik ben heel tevreden

 15. 5 out of 5

  Paul

  Very happy with how the photo shoot went and how the pictures came out. The edit work looks great. Wieteke was very easy to work with as well during the shoot.

 16. 5 out of 5

  Daphne

  Super fijne fotoshoot gehad! Foto’s zijn prachtig geworden!

 17. 5 out of 5

  Corian

  Ik heb een super fotoshoot gehad. Wieteke is heel relaxed en je kunt alles bespreken. Ook over het contact erna met zowel Milou en Wieteke, ben ik zéér tevreden. Ondanks dat alles ‘achter de rug’ is zijn ze nog heel erg bereidt om wat laatste wensen aan je foto’s aan te passen…
  Kortom, Photosessions is een echte aanrader!

 18. 5 out of 5

  Larissa

  Erg blij met de foto’s!
  Er was veel ruimte om ideeën door te bespreken en uit te voeren.
  Dankjewel Wieteke.

 19. 5 out of 5

  Marc Snijders

  Leuke fotoshoot met veel persoonlijke aandacht, ook voor ons zoontje van 4.

 20. 5 out of 5

  Karlijn

  Ik was met spoed op zoek naar een fotografe om portretfoto’s te laten maken. Ik had die week een belangrijke auditie en had professionele foto’s nodig voor mijn CV. Toen ik belde werd er meteen met me mee gedacht naar de mogelijkheden en diezelfde dag kon ik nog terecht in de studio! De samenwerking was heel ontspannen en fijn. Nog geen twee dagen later had ik de foto’s ontvangen via de mail. En die auditie.. heb ik dankzij mijn nieuwe foto’s geboekt!

 21. 5 out of 5

  Rianne

  Wat een fijne (eerste) ervaring om een zakelijke portretfoto te laten maken door Wieteke! Ze is rustig en denkt mee, maar ‘durft’ ook haar mening te geven vwb een goede foto. Het resultaat mag er zijn!

 22. 5 out of 5

  Chilenna

  Voor de 2e keer hier geweest voor mijn zwangerschapshoot. En heb weer geweldige mooie foto’s gekregen weer.

 23. 5 out of 5

  Ranya

  Met inplannen was ik altijd snel en duidelijk geholpen. Mooie resultaten en met een hele snelle verwerking, zeker een aanrader ?

 24. 5 out of 5

  Pharo

  Zelf wat ideetjes aangeleverd. Hierin heeft Wieteke heel fijn meegedacht over wat passend en haalbaar zou zijn. Hele fijne ervaring gehad en de resultaten zijn prachtig! Zeker een aanrader!!

 25. 5 out of 5

  Karina

  Prima ervaring. Voor de eerste zwangerschapsshoot waren we al bij photosessions en nu terug voor de tweede. Fijne ervaring.

 26. 5 out of 5

  Joost

  echt super goede service alles is goed geregeld!

  Zeker een eerst verdiende plek op Google

  Foto’s boven verwachting

  Top website

  Leuke mensen

  Dikke 10/10

 27. 5 out of 5

  Anja

  Een zeer fijne beleving mede door een bijzonder aangename topfotograaf!!Dankjewel een aanrader, liefs Anja

 28. 5 out of 5

  Erik

  Ik had nog geen ervaring met fotoshoots maar Wieteke heeft mij goed begeleid, waardoor het een leuke ervaring was! Ik ben heel tevreden met het resultaat en de service. Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader!

 29. 5 out of 5

  Heidi

  Wow dat is eigenlijk het enige wat het beste de ervaring met wieteke omschrijft. Technisch prachtige foto’s, geweldige belichting en een fijne ervaring! Wij komen zeker nog een keer terug voor een mooie shoot!

 30. 5 out of 5

  Femke

  Alles was super duidelijk, er hing een fijne sfeer en Wieteke was super lief, ze hielp mij erg goed tijdens de boundoir fotoshoot. ik wist niet wat ik moest verwachten maar ik heb het super ervaren. ook de prijs is het echt waard!

 31. 5 out of 5

  Bart

  Wieteke is zeer vakkundig en enthousiast. Ze heeft veel ideeën over de beste setting, maar laat je ook zelf meedenken, kortom het is echt een prettige samenwerking met erg fraai resultaat!

 32. 5 out of 5

  Feie

  Goede service, snel geregeld. Kan het iedereen aanbevelen.

 33. 5 out of 5

  Hilmi

  Het was leuk om eerste keer een fotosessie te ervaren met Wieteke. Ik werd goed begeleid en de sfeer was erg goed, voelde me op mijn gemak. Ik ben blij met de foto’s. Bedankt x

 34. 5 out of 5

  Amy van der Meijden

  Super blij met de mooie foto’s van de zwangerschapsshoot! Totaal niet ongemakkelijk gevoeld en super relaxte sfeer. super bedankt wieteke!

 35. 5 out of 5

  Lisanne

  Wij hadden een hele relaxte zwangerschapsfotoshoot met een prachtig resultaat! Ondanks dat je je letterlijk bloot geeft voelde het heel veilig en relaxed. Kiezen uit de vele mooie foto’s was nog de grootste uitdaging!;)

 36. 5 out of 5

  Annegina

  Heel erg blij met het resultaat van de zwangerschapsshoot!

 37. 5 out of 5

  Laura

  Fijne fotoshoot gehad. Wieteke is erg creatief en dat zie je terug. Prachtige foto’s!

 38. 5 out of 5

  Jasper

  Wieteke is een hele goede fotograaf die zowel inhoudelijk zorgde voor waardevolle begeleiding en voor ontspanning tijdens de shoot. De foto’s zijn precies wat we wilden.

 39. 5 out of 5

  Sil

  Voelde me meteen op m’n gemak tijdens de shoot.
  Ze denken erg met je mee.
  Ik ben super blij met de foto’s

 40. 5 out of 5

  Berend

  Leuke ervaring en een mooi resultaat!

  Aanrader!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Contact.

Ik beantwoord graag al je vragen!Fotograaf Wieteke Wesseling

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Meer fotoshoots.

  Misschien vind je deze ook leuk?