PhotoSessions

Fotografie

PhotoSessions fotograaf
9,8
4.92 out of 5
Gebaseerd op 1983 reviews
 1. 5 out of 5

  Sylvana

  Deze shoot stond al heel lang op mijn wensen lijst en was ook heel nerveus maar dit was echt nergens voor nodig.
  Ik ben super blij met het resultaat

 2. 5 out of 5

  Mashel

  Super blij met het resultaat van mijn zwangerschapsshoot! Fijn om van tevoren samen je wensen door te spreken en Milou meedenkt over de mogelijkheden en posities. Bedankf!

 3. 5 out of 5

  Bianca

  Wow wat een relaxte ervaring! De site sprak natuurlijk al erg aan, maar Milou heeft het ook in de praktijk meer dan waar gemaakt. Niks awkward (nou zijn wij zelf al helemaal niet preuts, dat vooropgesteld ), Milou die meedacht met ons en de meegebrachte accessoires en kledingsetjes (voor zover het iets om het lijf had) 🙂 EN een fantastisch geil eindresultaat. Niks ordinair, gewoon kunst. Allebei supertrots op onze foto’s en deze krijgen zeker een mooie plek in ons huis. Bedankt Milou, tot de volgende!

 4. 4 out of 5

  Rindert

  Prettig ontvangst door Milou en de hele fotoshoot in een heerlijke gemoedelijke sfeer gedaan. Milou luistert, adviseert en stelt je op je gemak. Resultaat mooie natuurlijke fotos.

 5. 5 out of 5

  Susan Jaques

  Het was onze 2de keer dat we als familie een afspraak hadden gemaakt, we zijn super tevreden, Milou zet je op je gemak, is vriendelijk vol ideeën, gezellig.. het was weer een absoluut plezier
  Bedankt en tot de volgende keer 👌

 6. 4 out of 5

  Sutha

  Mooie foto’s en aardige vrouwelijke fotograven.

 7. 5 out of 5

  Carolien

  Wij zijn enorm tevreden. Milou stelde me volledig op mijn gemak (want zo’n fotoshoot is echt niks voor mij). De foto’s zijn echt prachtig en zeker betaalbaar. Ik zou het zo weer opnieuw doen en iedereen aanraden.

 8. 5 out of 5

  András

  It was a great experience, and I’m satisfied with the photos. Quality work!

 9. 5 out of 5

  Brigitte

  Fantastische shoot & fotografe! Milou stelt je gelijk op je gemak, dit was erg fijn vooral als je nog niet eerder een shoot hebt gedaan.
  Ze begeleidt je super door de shoot heen en het resultaat is prachtig geworden en het was heel erg tof om te doen. Ik zou het zeker aanraden!

 10. 5 out of 5

  Dennis

  Blij mee! Goede sfeer in de studio en leuke shoot gehad met Milou. In een korte tijd hebben we een mooi resultaat behaald met nuttige foto\’s. Milou dacht goed mee met wat ik er uit wilde halen en ze bracht daarin ook een vleugje creativiteit.