PhotoSessions

Fotografie

9,8
4.915 out of 5
Gebaseerd op 1890 reviews
 1. 5 out of 5

  willem

  het was een fijne ervaring..
  het was gezellig en goede vakmanschap..

 2. 5 out of 5

  Radoslava

  Milou is het beste fotograf die ik ken. Profesioneel, creatief, vriendelijk, met een zeer delicaat gevoel voor schoonheid en je bent zeker in handen van een fotograaf-leider. Zeker tot volgende keer en ik ga nog meer fotos bestellen <3 R.R.

 3. 5 out of 5

  Victor

  Super vriendelijke service. Weet wat ze doet.

  Absoluut aanrader

 4. 5 out of 5

  Eric

  Lieve Wieteke, Wat hebben wij ons enorm relaxed en comfortabel gevoeld tijdens de shoot bij jou. Jij stelde ons op gemak, hielp met de poses en achtergronden bedenken. Kortom, super bedankt!!!!!! De foto\’s zijn prachtig geworden. Thanks!!!!!!!!

 5. 5 out of 5

  Dominique

  Ben heel blij en tevreden met mijn foto’s! Fotograaf is een topper!

 6. 5 out of 5

  Yuri

  De sfeer was prettig, ik voelde me op m’n gemak en er zijn mooie foto’s gemaakt waar ik zeer tevreden over ben. Als ik weer eens een fotoshoot wil doen, kom ik zeker terug bij Wieteke!

 7. 5 out of 5

  Britt

  Erg fijne shoot.
  Je wordt op je gemak gesteld waardoor alles makkelijk verloopt.
  Ook als je dus geen ervaring hebt voor de camara.

 8. 5 out of 5

  Amber

  Heel leuke ervaring! Aangename persoon, ze stelt je op je gemak en luister echt naar wat je wilt. Ik kom graag nog eens!

 9. 5 out of 5

  Sharona

  Laatst samen met mijn partner een sexy koppel fotoshoot gedaan. Milou zorgde voor een goede ontspannen sfeer wat heel fijn werken was. Ze had super goede ideeën en hield rekening mee met wat onze wensen en behoeftes waren. Wij zijn super blij met het eind resultaat. We zullen het zo nog een keer doen.

 10. 5 out of 5

  Hasan

  Doe fotograaf Wieteke doet haar best om leuke moi foto maken.ze geef advies,help graag en is heel lief.ik ben blij en raad aan iedere bij haar voor fotoshoot..