PhotoSessions

Fotografie

PhotoSessions fotograaf
9,8
4.92 out of 5
Gebaseerd op 2049 reviews
 1. 5 out of 5

  Marcel Hendriks

  Hey hallo, voor ons was het de eerste keer dat we een fotoshoot deden.
  We hebben dit gedaan in Eindhoven en de fotograaf was Milou.
  We hadden een combi shoot waaronder een fitness shoot en sexy en verleidelijk en eerlijk gezegd dit was een perfecte combi.
  Al bij de eerste minuten was het ijs gebroken en we hebben geen moment gehad dat het ongemakkelijk of oncomfortabel was en voelde ons dus op ons gemak.
  We hadden wel wat ideeën over hoe en wat maar Milou voelde heel goed aan en dat is wel te zien aan het eindresultaat.
  Wat een mooie foto’s hebben we en wat zijn we er blij mee.
  Ik ga het zeker nog een keer doen.

 2. 5 out of 5

  Daniëlle

  Zo fijne new born shoot gehad bij Milou! Ze zorgde voor een superfijne, relaxte sfeer en stelde ons op ons gemak. Milou wist precies de foto’s te maken die wij graag wilden zien en ze was mega lief voor onze 2 weken oude baby! Echt onwijs blij met onze foto’s, een herinnering voor altijd!

 3. 5 out of 5

  Joyce

  Alweer een familie fotoshoot gehad bij Milou met als resultaat prachtige foto’s. Ze wist precies hoe ze onze dochter van 3 jr oud spelenderwijs op haar gemak kon stellen en aan het lachen kon maken.

 4. 5 out of 5

  Loes Jessen

  Als je je snel ongemakkelijk voelt voor de camera, is hier komen een hele goede keus. Ik voelde me vrij snel op mijn gemak, Milou gaf hele fijne aanwijzingen en hierdoor zijn de foto’s echt heel mooi geworden. Ze deed steeds mijn haar of kleding goed, iets wat je zelf niet ziet. Dat vond ik echt fijn, want het is achteraf rot om te zien dat een foto niet mooi is omdat je jurk of haar een beetje raar zat. Dit was zeker niet het geval. Ik heb veel complimenten gekregen op de foto’s en dit was zeker een compliment aan Milou. Ik zou hier zeker weer terug gaan als ik dit opnieuw zou doen!

 5. 5 out of 5

  Rob

  Milou was zeer behulpzaam bij het bewerken van een eigen foto die ik graag wil afdrukken op posterformaat, heel erg bedankt !

 6. 5 out of 5

  Yvon

  Het was een super ervaring. Milou stelt je gerust, let op de details, zet je in de goede pose en denkt mee over hoe je de foto’s wilt hebben. Eigen ideeën zijn erg welkom.
  Milou bedankt voor de prachtige foto’s waar we jaren van gaan genieten.

 7. 5 out of 5

  Danielle

  Sexy Boudoir Fotosessie gehad met Wieteke. Deze voor het eerst gedaan, dit is zeker een aanrader. Goed en professioneel begeleid tijdens de shoot. Foto’s zijn erg mooi geworden.

 8. 5 out of 5

  Alexandra

  Super leuke fotoshoot en geweldige fotos!

 9. 5 out of 5

  Jacqueline

  Wij hebben met het gezin een hele leuke fotoshoot gehad bij Milou. Zij stelt je op je gemak en maakt het lekker ongedwongen. Je kunt zelf aangeven wat je wensen zijn. Het eindresultaat, de foto’s waren heel goed. Moeilijk kiezen, dus je bestelt er altijd meer dan de bedoeling was. Het was een hele gezellige, ontspannen en professionele ervaring.

 10. 5 out of 5

  Amber

  Top, hele mooie professionele foto’s voor op mijn cv!