Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden Fotograaf
9,7
4.85 out of 5
Gebaseerd op 1422 reviews
 1. 5 out of 5

  Anet Eggen

  We hebben echt prachtige foto’s ontvangen van onze bruiloft. Milou was overal maar viel totaal niet op. Van het helpen mijn trouwjurk dichtmaken tot ongeziene foto’s van onze kinderen in de speeltuin. Super communicatie en prijs kwaliteit echt top.
  Milou nogmaals heel hartelijk bedankt!!

 2. 5 out of 5

  Dieke

  Ik heb een zwangerschapsfotoshoot gedaan (en ik zag er eerst heel erg tegenop), maar ik ben super super super blij met het eindresultaat. Samenwerking was fijn, ik heb me alleen maar op mijn gemak gevoeld. Echt een enorme aanrader!

 3. 5 out of 5

  Christian

  Het was super!

 4. 5 out of 5

  Remco

  Hoewel we nog nooit een fotoshoot gedaan hadden, voelden we ons bij Milou meteen op ons gemakt. Ze vertelde precies hoe we moesten staan zodat we zelf niet na hoefden te denken.

  De foto’s waren ook erg mooi geworden en van hele goede kwaliteit.

  Absoluut voor herhaling vatbaar

 5. 5 out of 5

  Dennis

  Top fotograaf,
  Nam haar werk heel serieus en we schaamde ons dan ook totaal niet om te poseren.
  Ze was heel geduldig met uitleg en luisterde naar onze wensen

 6. 5 out of 5

  Dennis

  Top fotograaf,
  Naam haar werk heel serieus en we schaamde ons dan ook totaal niet om te poseren.
  Ze was heel geduldig met uitleg en luisterde naar onze wensen

 7. 5 out of 5

  henkvandehaar

  wederom zeer prettig, partnershoot gedaan, hele fijne begeleiding. zeker een aanrader !!!!!!!!

 8. 5 out of 5

  Marga

  Heel tevreden! Mooie studio en Milou geeft prima aanwijzingen voor het poseren. Fijn dat ze na afloop vraagt of je nog wensen hebt voor de nabewerking. Die volgt ze ook netjes op. De digitale voor- en na-communicatie is leuk en perfect! Ik geef 5-sterren en kan het iedereen aanbevelen, zeker voor deze nette prijs!

 9. 5 out of 5

  Yvonne

  Drie keer terug gekomen voor een shoot (steeds met een ander persoon) en steeds weer is het resultaat gewoonweg prachtig! Doordat mensen de afgedrukte foto’s zien, willen ze graag ook een sexy fotoshoot plannen. Milou kan ‘toveren’ met belichting en laat er elk lichaam prachtig in uitkomen. Ze geeft perfecte tips en heeft erg veel geduld en deed enorm haar best om het mooiste resultaat eruit te halen. En….echt, het is gewoon erg leuk om te doen!

 10. 5 out of 5

  Wil

  Erotische koppel fotoshoot cadeau gedaan aan mijn vriendin. Was er super blij mee. Deze onlangs gedaan bij Milou. was heel relaxed en leuk om te doen en het resultaat mag er zijn.

  Nogmaals bedankt Milou