Fotograaf bij je thuis of op locatie

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.84 out of 5

Bij de ‘Fotoshoot op locatie’ ga je er samen met mij en m’n camera op uit in een fotoshoot bij jou thuis of op een andere door jouw gekozen locatie. Voordelen van een fotoshoot op locatie zijn ondere de unieke foto’s die je er aan over houdt. Spelende kinderen in hun eigen omgeving leveren bijvoorbeeld al snel een ontspannen en spontaan resultaat op. Bij deze fotoshoot wordt meestal geen gebruik gemaakt van vaste achtergronden of extra apparatuur, waardoor er veel ruimte overblijft om verschillende plekken en ideeën uit te voeren. … Lees meer

Deze maand:178,50 163,50

Waarom je de fotoshoot op locatie zou moeten doen

Ik werd een tijd geleden in oktober gebeld door een koppel voor een zwangerschapsfotoshoot op locatie. Ze waren in die tijd op datum X precies 1 jaar getrouwd en nu dus zwanger van hun eerste kindje. Het kasteel waar ze een jaar eerder getrouwd waren stond in een mooie omgeving, een soort herfstig sprookjestafereel. Deze locatie en deze datum waren overduidelijk bijzonder voor dit koppel,  een hele goede reden dus om deze fotoshoot ook dáár plaats te laten vinden. Was het koud? Ja. Was het het waard? Ja, want deze omgeving zorgde wel voor de perfecte herinnering.

Bij de ‘Fotoshoot op locatie’ kom ik naar de locatie die jullie samen hebben uitgekozen om mooie passende foto’s te maken bij jullie verhaal. Het kan hier gaan om foto’s van jullie gezin/een koppelshoot op locatie, zwangerschapsfotografie met romantische foto’s in huis of een newbornshoot bij jullie thuis, zodat jullie niet meteen al alles van hot naar her hoeven te sjouwen. Net wat jullie willen! Binnen/buiten, in principe is alles mogelijk. Bij twijfel kun je altijd even bellen of mailen.

Wat krijg je

Een fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kiezen jullie thuis met behulp van een online selectie-album de 8 mooiste foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Hoe gaat de fotoshoot op locatie in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en hierna gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Fotoshoot op locatie’. Ik zal tijdens deze fotoshoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan minimaal het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jullie: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Jullie weten daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s die je in bladen tegenkomt en ook steeds meer foto’s op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren,  experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto’s van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto’s wilt of alsnog een backup van je foto’s kunt maken.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
De genoemde prijzen gelden bij een fotoshoot in de direct omgeving van de studio in Eindhoven of Venlo (loopafstand).  Heb je een specifieke locatie in gedachten? Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik wat de totaalprijs gaat zijn!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 1 outfit meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden
9,7
4.84 out of 5
Gebaseerd op 1305 reviews
 1. 5 out of 5

  Fredy van der Donk

  Ik heb een Social Media profielfotoshoot gehad. In het begin wat onwennig, maar Milou stelt je op je gemak. Ik heb een nu een goede foto voor mijn webshop en de social media van mijn shop. Ik laat zeker nog een keer foto’s maken als deze weer vernieuwd moeten worden.

 2. 5 out of 5

  Marieke en Jeroen

  Een hele mooie bruiloft met hele mooie foto’s! Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Milou bedankt dat je onze mooiste dag hebt vastgelegd!

 3. 5 out of 5

  F&A

  Een heel mooie shoot gehad.
  Een professionele benadering en toch een heel ontspannen sfeer.

  De verhouding tussen prijs kwaliteit is goed. Zeker als je het uiteindelijke resultaat hebt ontvangen.

  We kunnen aanraden om hier een shoot te boeken.

 4. 5 out of 5

  Loretta Moerman

  Een uur romantische fotoshoot geboekt met mijn partner. Milou stelde ons snel op ons gemak en heeft fantastische foto’s gemaakt. Zijn super blij met het resultaat en kunnen haar iedereen aanraden. Zijn er zelfs vanuit Bleiswijk voor naar Eindhoven gereden wat het zeker waard was!

 5. 5 out of 5

  Youssef

  Milou van Helden is een echte vakvrouw en heel professioneel in datgene wat ze doet….

 6. 4 out of 5

  Viev

  Hoewel we wat zenuwachtig waren voor onze sexy fotoshoot was het alles behalve ongemakkelijk en hebben we veel plezier gehad tijdens ons shoot van 1.5 uur. 1.5 uur is wel echt een aanrader omdat je dan echt de tijd kan nemen. Milou is een fijne jonge meid die meedenkt en je op je gemak stelt! De foto’s zijn erg mooi geworden!

 7. 5 out of 5

  kim jentjens

  Ik heb bij Milou de sexy/erotische shoot gedaan. Super leuk! Ik was een beetje zenuwachtig maar dat bij binnenkomst meteen verdwenen. Milou stelt je zo op je gemak en ze helpt je overal mee…. Kortom een hele leuke shoot om te doen…. ik ga er zeker nog eens terug…. De foto’s zijn zooooo mooi geworden! Milou hartstikke bedankt!

 8. 4 out of 5

  Smulders

  Wij hebben de zwangerschaps-shoot gedaan, mooie herinneringen voor later vast laten leggen.
  We zijn erg tevreden over het eindresultaat!! Het scheelt veel dat de sfeer ongedwongen is en Milou echt luistert naar je wensen.
  Binnenkort als de ukkepuk is geboren komen we graag terug om met z’n drieën op de foto te gaan.

 9. 5 out of 5

  Sylvia

  Hele gave ervaring. Je voelt je al snel op je gemak bij Milou en daarbij geeft ze heel de tijd door tips waardoor je echt hele gave foto’s krijgt. Ze denkt mee en komt met leuke ideeën. Absoluut meer dan de moeite waard. Helder in haar communicatie en ik ben echt heel blij met het resultaat.

 10. 5 out of 5

  Milou

  Super! De foto’s zijn echt heel erg mooi geworden. Dat je ook nog eens de zwart/wit of sepia foto’s krijgt is ook top. Ik had eigenlijk verwacht best wel even te moeten wachten op het resultaat maar het ging echt heel snel. Hele toffe ervaring met prachtig resultaat!

 11. 4 out of 5

  Luc

  Geduldig, spontaan, goede sfeer, ook met kinderen. Ik vond het gewoon goed. Ook snelle en duidelijke communicatie en flexibel!

 12. 5 out of 5

  Angelique

  Milou. Bedankt voor je professionele en discrete aanpak tijdens mijn erotische fotoshoot. Het voelde totaal niet ongemakkelijk en je begreep meteen welk gevoel ik op de foto’s wilde benadrukken met mijn outfits. Ik zal je zeker aanraden bij vrienden die een evt drempel willen overwinnen.
  Groetjes Angelique

 13. 5 out of 5

  Mark Storms

  Milou,

  Bedankt voor de geweldige fotoshoot en de hele mooie foto’s die we hebben mogen ontvangen!

  We hebben ontzettend veel plezier gehad,

  Pascal en Melissa, An en Joep, Mark en een poot van Yara en Yoyo

 14. 5 out of 5

  Tom Lintsen

  Hele vette photoshoot! Milou is professioneel, heeft oog voor detail en geeft gerichte en directe instructies om zo mooi mogelijke foto’s te schieten!

  Aanrader! Op mijn facebook Tom Lintsen en Instagram tom_lintsen is t resultaat te zien!

 15. 4 out of 5

  Henri

  Leuke, ontspannen fotoshoot. Zelfs voor iemand die er niet van houdt om te poseren 😉. Mooie, professionele foto’s als resultaat.

 16. 4 out of 5

  Lucinda

  Supertof om te doen!
  Vriendelijk te woord gestaan en relaxte sfeer!

 17. 5 out of 5

  Ellen

  Hele leuke ontspannen zwangerschap shoot gehad! Milou stelde ons echt op ons gemak en dacht erg goed mee over de poses..en daarna erg mooie bewerkte resultaten mogen ontvangen ik heb er alle vertrouwen in dat onze newborn shoot volgende maand prachtig wordt!

 18. 5 out of 5

  Tim Deweert

  Heel vriendelijk en alles was zeer goed begeleid!

 19. 5 out of 5

  Anoniem

  Super geweldige gezinsshoot gedaan. Aandacht voor iedereen en alle wensen.

 20. 4 out of 5

  M

  Erg tevreden over het resultaat en de service: kennis van het vak, snel, meedenkend en vriendelijk

 21. 5 out of 5

  Tommy

  Dit was mijn eerste fotoshoot ooit, maar het voelde super vertrouwd! We namen eerst een Pinterest door dat door mij was samengesteld. Daarna gingen we aan de slag. Milou weet de goede aanwijzingen te geven.
  Ik ben super blij met de foto’s.
  Bedankt Milou, je bent een top fotograaf!

 22. 5 out of 5

  Janine Scheers

  Heel erg blij met onze foto’s.
  De moeite heel erg waard om van doetinchem naar Eindhoven te rijden.
  Bedankt Milou

 23. 5 out of 5

  Justyna

  Ik was eerst best zenuwachtig, maar was nergens voor nodig. Ik was erg op mijn gemak gesteld. De foto’s waren echt geweldig mooi geworden. Ben echt super blij mee!

 24. 5 out of 5

  Carlo en Vallery

  Wij hebben samen de romantische koppelshoot gedaan. We wisten niet wat we moesten verwachten, maar Milou stelde ons enorm op ons gemak. Ze zorgde ervoor dat de schaamte wegviel. Al met al TOP!

 25. 4 out of 5

  amber zoontjens

  Ik ben erg tevreden over de foto’s.
  Goed te gebruiken voor mijn CV.
  Dat was mijn doel hiervoor.

 26. 5 out of 5

  kim korteweg

  Een mooie herinnering erbij, wat een geweldige ochtend.
  Milou bedankt voor je tijd en je geduld.
  zelfs de allerjongste staat er geweldig op!
  Je hebt ons super begeleid en goeie tips gegeven, met een ontspannen sfeer hebben wij echt genoten.
  met als eind resultaat prachtige foto’s.
  nogmaals onwijs bedankt!

 27. 5 out of 5

  Daisy Rijks

  Wowww wat een top fotograve!!😍😍ze stelt je echt op je gemak zodat ze alles uit de fotoshoot kan halen!!!
  Wat ben ik blij met mijn foto’s en vooral ook erg trots op het geweldige resultaat!!! Milou nogmaals bedankt voor alles!

 28. 5 out of 5

  Lynn van der duijn

  De ervaring was heel erg goed! Je hebt me echt op mijn gemak gesteld ! Ook vond ik de foto’s super mooi en heel erg goed bewerkt !

 29. 5 out of 5

  Patrick de Rooij

  Superfoto’s geworden. Mijn vriendin voelde zich meteen oo haar gemak en dat zie je echt terug in de foto’s. Super dat ik dit voor haar heb kunnen doen. Bedankt Milou

 30. 5 out of 5

  Koppel Eindhoven

  Afgelopen zaterdag onze eerste sexy en verleidelijke koppel shoot gedaan. Ondanks dat dit onze eerste fotoshoot was voelde we ons direct op ons gemak. Voelde als vanzelfsprekend om in lingerie maar ook naakt te poseren. We zijn nu zeer benieuwd naar het resultaat. Was voor ons een leuke nieuwe ervaring en raden het dan ook iedereen aan.

 31. 5 out of 5

  Eveline

  Milou maakt mooie foto’s en als je bij haar bent voel je je meteen op je gemak.

 32. 5 out of 5

  Wanda

  Hele fijne ervaring. Zijn heel erg blij met het resultaat.

 33. 4 out of 5

  Mikel

  Onlangs weer een social media foto laten maken met deze keer een andere outfit en achtergrond. Helaas zelf niet helemaal in de juiste ‘mood’ door een blessure. Het contact en de begeleiding waren in ieder geval weer prima.

 34. 5 out of 5

  Wendy van opstal

  Een heel erg fijne ervaring gehad tijdens de fotoshoot, in het begin toch een hele stap om te zetten maar milou heeft ons goed op ons gemak gebracht.
  Gaan zeker nog een keer terug.

 35. 5 out of 5

  Silvia

  Zeer blij met het resultaat voor mijn zakelijke Social Media profiel. Complimenten, Milou!

 36. 5 out of 5

  Ciska van Weperen

  Ik ben erg tevreden over de foto die Milou van mij gemaakt heeft. Ik ben deze direct gaan gebruiken. Milou stelde me goed op mijn gemak tijdens de fotosessie en haar opmerking dat je zelf vaak kritischer bent over foto’s van jezelf, heb ik meegenomen in mijn keuze. Hartelijk dank Milou!

 37. 5 out of 5

  Jolanda Janssen

  Super mooi resultaat, geheel naar wat voor ons de bedoeling was.
  Ook geweldig dat er tijd (een afspraak) gemaakt kon worden op heel korte termijn
  omdat wij laat hoorden dat onze kleinkinderen kwamen logeren.

 38. 5 out of 5

  Femke Joy Huibers-Saffrie

  Geweldig! Het was een “gratis” shoot, we hadden hem bij een TipToi pen gekregen. Maar we kregen alle aandacht en veel geduld!!
  Binnen een half uur stonden de foto’s op internet en hebben wij de lastige taak gekregen de leukste uit te zoeken! Bedankt Milou! Fedde voelt zich een super ster!

 39. 4 out of 5

  Daan Janssen

  vlotte fotoshoot met mooi resultaat, bedankt.

 40. 4 out of 5

  Frans

  Nog nooit eerder een fotoshoot gedaan, dus wist niet echt wat we moesten verwachten. We voelden ons meteen op ons gemak bij Milou en ze vertelde duidelijk hoe de fotoshoot in elkaar zat en wat we allemaal zouden gaan doen. We konden onze eigen ideeën uitvoeren maar Milou had zelf ook genoeg ideeën om de schoot te vullen. Ook het resultaat zijn we heel blij mee. Ik kan iedereen aanraden om hier een fotoshoot te doen!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!

Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kán zijn van een aantal weken.
Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen. Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Andere suggesties…