Fotodagboek
Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.83 out of 5

De leukste beelden zijn meestal de momentjes die onderdeel zijn van jouw (of jullie) dag en routine, en juist níet zijn geposeerd. … Lees meer

Deze maand:282,50 257,50

Waarom je jouw eigen fotodagboek zou moeten laten maken

Het uit bed halen van de kindjes, leuke rituelen die niet zo fotoshoot-waardig klinken maar jullie als gezin typeren. Het samen spelen en ook ‘ruziën’ van broer en zus, samen aan de eettafel, foto’s in júllie huis, speeltuin om de hoek of slaapkamer.

Ik ben enorm fan van foto’s van deze ‘gewone’ dingen. Momentjes die eigenlijk helemaal niet zo bijzonder lijken, maar dat wel zijn. Dingen die je vaak vergeet, maar eigenlijk heel waardevol zijn.

Fotodagboek

Wat krijg je

Een fotorapportage op maat met je gezin of familie (of zus of vriendin) waarin ik jullie volg tijdens de dagelijkse activiteiten.  Waar bij de meeste andere shoots mijn begeleiding voorop staat, probeer ik hier juist de momenten vast te leggen die bij jullie horen. Dagelijkse rituelen, jullie favoriete activiteiten en typerende gewoontes. Ik zal waar nodig aanwijzingen geven en zo hier en daar een subtiele draai aan de setting geven om een mooie foto te maken, maar in principe is alles puur zoals het ook echt is. Na afloop van de rapportage  kies je thuis met behulp van een online selectie-album je 16 mooiste foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal mooie, spontane en professionele foto’s aangepast op jullie wensen zoals júllie zijn.

Hoe gaat het fotodagboek in z’n werk

Het verloop van de rapportage zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de momenten die jullie graag willen laten vastleggen en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van het ‘Fotodagboek’. Ik laat jullie lekker je gang gaan, en leg alles vanuit de zijlijn vast. Ik betrek me zo nu en dan bij de rapportage door wat aanwijzingen te geven om een zo goed mogelijk beeld te krijgen, maar meestal zul je niet eens merken dat ik er ben. Het doel is dus om geen geregisseerde fotoshoot te creëren, maar precies dat te doen wat de titel zegt: een dagboek maken aan de hand van foto’s.

Fotodagboek

Na de rapportage bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Jullie kiezen dan minimaal het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jullie: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Jullie weten daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de fotoshoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s… of eigenlijk: álle foto’s die je in bladen tegenkomt worden met zorg (meestal dan, op wat photoshopfails na) bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

  • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
  • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
  • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
  • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren, toffe effecten toepassen, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
  • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten.

Fotodagboek

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
Bij fotoshoots op locatie kunnen extra reiskosten worden gerekend, als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de kosten!

Samenvatting

  • Vanaf 2 uur
  • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
  • Inclusief 16 nabewerkte foto’s
  • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
  • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden
9,7
4.83 out of 5
Gebaseerd op 1188 reviews
  1. 5 out of 5

    Ilse

    We zijn erg blij met het resultaat van de fotoshoot. Milou was erg inventief en nam de tijd voor de foto’s. Komt afspraken na en het contact via de mail verliep snel en prettig… Erg tevreden…

  2. 5 out of 5

    wendyenwilco

    Geweldige gezinshoot gehad bij Milou. Wij hebben het allemaal als erg ontspannen en gezellig ervaren. En het eindresultaat is super!! Kortom nog steeds enthousiast!

  3. 5 out of 5

    tansu

    Super shoot
    Wist niet wat me te wachten stond het was heel erg leuk en lachen.
    super goeie hulp gehad van Milou.
    De foto”s zijn heel leuk geworden.

  4. 5 out of 5

    Olga

    Friendly atmosphere of the photoshoot and great pictures! I had loads of fun, definetely worth to recommend!

  5. 5 out of 5

    Kees en Nicole

    Wij hebben hele mooie fotos later maken bij Milou,
    Erg gezellige omgeving en leuk in de omgang, komt met hele leuke originele ideeen waardoor er de beste foto’s uitkomen die erg spontaan lijken en dat maakt de fotos extra leuk. ik zou iedereen zeker aanraden om daar een leuke shoot te doen met je geliefde, wij hebben in ieder geval genoten.

  6. 5 out of 5

    Ankie

    In een lekkere ontspannen sfeer heb ik een mooie shoot laten maken!!! Bedankt….

  7. 5 out of 5

    zussen

    Hartstikke leuke ervaring. Milou wist ons echt op ons gemak te stellen. We hebben vreselijk veel lol gehad. De fotos waren een succes.

  8. 5 out of 5

    Djo

    Leuke fotoshoot met een geweldig resultaat.
    Echt een aanrader!!!

  9. 5 out of 5

    S. Langenhuijsen

    Wij hebben op 09-06-2012 een fotoshoot gehad en het was helemaal super.
    We hadden 2 hondjes bij die normaal redelijk druk zijn, maar door de goede sfeer en hoe ze met de dieren omgaat ging het allemaal heel erg goed.
    de foto’s zijn echt heel erg mooi geworden en we zijn er heel erg trots op!

  10. 4 out of 5

    Thalita Smit

    Leuke, vlotte fotoshoot. Niet teveel tijd om stil te staan bij al je imperfecties maar selecteren op de eerste indruk. Zeer mooie foto,s van een geweldige kwaliteit. Professioneel! Aanrader!

  11. 5 out of 5

    Tijn en Imgesu

    We hadden beide nog nooit een fotoshoot gedaan, maar Milou heeft ons goed geholpen om leuke en vooral ook spontane foto’s te maken. We hadden uiteindelijk heel diverse foto’s om uit te kiezen en de leukste zagen er ook super uit toen we deze via de mail toegestuurd kregen ! Erg leuk om de relatie vast te leggen, bedankt =)

  12. 4 out of 5

    St.

    Tijdens de fotosessie voelde ik me meteen op mijn gemak. Je merkt ook dat ze erg veel ervaring heeft dus je hoeft niet bang te zijn dat het er gekunseld uitziet. Echt een aanbeveling als je mooie foto’s wilt!

  13. 5 out of 5

    Manon

    Deze shoot is echt een aanrader.
    Wij vonden het echt super leuk en de foto’s zijn ook echt super mooi. De locatie is perfect en Milou de fotograaf helpt je goed en maakt echt mooie foto’s. Voor iedereen die een romantische shoot wil doen met vriend of vriendin, zeker doen!!

  14. 5 out of 5

    Renee, Rob, Inge, Ramon, Jeanet en Frank

    Hoi Hoi,
    Het resultaat is erg leuk geworden, we zijn allemaal erg benieuwd wat de ouders ervan vinden en welke foto’s ze zullen kiezen!
    Ons cadeau is zeker geslaagd voor moeder/vaderdag!
    Harstikke bedankt! =)

  15. 4 out of 5

    Iris&Lars

    De fotoshoot was heel leuk, wij voelden ons allebei al snel op ons gemak. We zeiden van tevoren dat we geen saaie, degelijke koppelshoot wilden -met de bekende “ik-hou-van-jou-poses” maar een spontane fotoshoot zodat aan de foto’s ziet hoe wij zijn. Hier heeft Milou voor gezorgd! Er was ruimte voor eigen invulling en ze gaf ons leuke tips. Zo hebben we nu niet alleen leuke en lieve foto’s, maar ook helemaal gekke! Bedankt milou 🙂

  16. 5 out of 5

    Irene en Wilfred

    Waanzinnig genoten en veel plezier beleefd aan de fotoshoot.
    Het resultaat was fantastisch en erg professioneel.
    Milou,bedankt ! het was erg gaaf !
    En wie weet tot een volgende keer…

    groeten
    Irene en Wilfred

  17. 5 out of 5

    Linda en fam

    Milou maakt er een leuke ervaring van en heeft erg leuke ideeen over de poses. Ook waren de bewerkingen mooi en zeker niet te duur!

  18. 4 out of 5

    meisjes zonder hond

    Enthousiaste fotografe met schitterende resultaten! Beetje eigenaardige opdracht is heel goed begrepen, daardoor is de prijs-kwaliteit verhouding heel erg goed.
    Met meerdere personen samen en apart fotograferen was de tijdsdruk wel erg hoog.

  19. 4 out of 5

    Claudia van der helm

    Mooie bewerking, leuke fotoshoot en leuke attributen

  20. 5 out of 5

    Vicky

    Very relaxed and fun session, creative photography and use of props, very happy with the turnaround time and quality of the photos, thank you! 🙂

  21. 4 out of 5

    Jose

    Het was een erg leuke, ontspannen en professionele fotoshoot. De fotograaf had erg veel geduld en wist de juiste poses te benoemen zodat erg geweldige foto’s gemaakt konden worden. Ook was er genoeg tijd voor de individuele foto’s. Zeker een goede prijs-kwaliteits vehouding. Zeker een aanrader!

  22. 5 out of 5

    Klien

    Voor mijn verjaardag een fotoshoot cadeau gekregen met de woorden ‘misschien blijf je nu eens leuk plakken’. En jawel! Milou heeft het voor elkaar gekregen. Zeer tevreden met het resultaat. Ik kon het niet laten en heb zelfs 20 foto’s extra besteld. Binnen een week binnen en nog steeds erg blij.

  23. 5 out of 5

    Mariëlla

    Wij zijn enorm tevreden over het resultaat. De fotoshoot opzich was echt al enorm leuk. Milou heeft ons op ontzettend spontane manier op de foto gezet. Voor iedereen had ze weer een ander idee wat ons ook echt typeerde. Met de foto’s zijn wij ontzettend blij!

  24. 5 out of 5

    Tor

    Geweldige foto’s gekregen na een supers leuke/gezellige fotoshoot met een professionele en toffe fotograaf!

  25. 5 out of 5

    Marlous en Erik

    We hebben samen de fotoshoot voor koppels gedaan en het was echt een super leuke ervaring! Ik voelde me erg op mijn gemak bij Milou.
    De foto’s zijn super geworden, dankjewel!
    Zeker waard voor je geld!

  26. 4 out of 5

    Serna

    Ik heb bij Milou de Social Media/ profielfoto-shoot laten doen. Hier ben ik zeer tevreden over. Ik ben zeer gastvrij met een kopje thee ontvangen. Milou heeft voor aanvang van de shoot goede instructies gegeven over wat er ging komen. Tijdens de shoot geeft ze zeer duidelijke instructies over de houding die je moet aannemen en de manier waarop je moet kijken. Hierdoor weet zij precies de juiste sfeer te creeren op de foto.Na afloop van de shoot hebben we samen een selectie gemaakt en heeft Milou duidelijk doorgevraagd hoe ik de foto’s graag bewerkt wilde hebben. Ik heb de foto’s een werkdag na de shoot ontvangen. Kortom een echte aanrader. Kwalitatief goede foto’s tegen een heel betaalbare prijs en aangezien de foto’s digitaal worden aangeleverd kunt u ze zelf ook nog zo vaak afdrukken als u wilt.

  27. 5 out of 5

    Dave en Soraya

    Voor onze trouwkaarten waren we op zoek naar een fotograaf die een fotoshoot kon doen in een jaren ’50 stijl met een vleugje jaren ’70. Romantisch, jong, vrij, tikkeltje zoet, hier en daar wat humor en met een vintage-look als eindbewerking. Al vanaf het eerste contactmoment met Milou kregen we een goed gevoel. Milou is erg creatief, altijd in voor nieuwe ideeën, denkt goed mee en stelt je op je gemakt door te vertellen hoe je het beste kunt poseren. Dit is vooral prettig als je, zoals wij, absoluut niet gewend bent om voor de camera te staan en dit stiekem best eng vindt. Daarbij is de prijs-kwaliteit verhouding top! Zelfs de onbewerkte foto’s waren al prachtig. Ik raad een fotoshoot door Milou zeker aan bij mijn familie en vrienden!!

  28. 5 out of 5

    jen&mark

    Erg leuke romantische fotoshoot gehad bij photosessions. Milou heeft veel leuke ideeen waardoor elke foto weer net wat anders is. Ze stelt je erg op je gemak. Zeer leuke foto’s aan overgehouden!!

  29. 5 out of 5

    superfan

    Ik ben zeer tevreden over Milou en over hoe zij mij behandeld heeft, ze was zeer attent en vriendelijk, de foto´s waren echt prachtig, ik kom zeker terug om nog een een serie te maken.

  30. 5 out of 5

    Gaby van Fun4us

    Wij hebben gekozen voor en sexy en verleidelijke fotoshoot, en zijn blij dat wij gekozen hebben voor Milou.
    Ervaring: heel leuk om te doen. Heel veel leuke foto’s gemaakt, in verschillende outfits, standen, en met voorwerpen. Prijs is te laag voor het kwaliteit van deze fotograaf. Kunnen iedereen die een wens heeft een fotoshoot te maken, dit zeer zeker aanbevelen om voor haar te kiezen. Milou, bedankt!!!!! XXXX

  31. 5 out of 5

    Astrid Klappe

    Het was heel erg leuk! Ik was natuurlijk zenuwachtig, maar ze liet me erg op mijn gemak voelen. Ze was vriendelijk en hielp met de kledingkeuze als het nodig was. Ze gaf steeds hele duidelijke aanwijzingen om in een pose te gaan staan, en de poses waren erg mooi en allemaal heel erg verschillend. Zelf mocht ik ook ideetjes naar voren brengen.
    Het uitzoeken was moeilijk, maar ook weer erg leuk.
    Ik kreeg de foto’s al heel snel en ben er erg trots op! Heel fijn voor mijn zelfvertrouwen. Zeker een aanrader dus!

  32. 4 out of 5

    Siebe en Viane

    We vonden het zeer fijn om te doen. Je hebt echt mooie foto’s gemaakt. We vonden het alleen spijtig dat we maar zo weinig foto’s kregen want er zaten veel mooie tussen.

  33. 5 out of 5

    Mark

    Super leuke fotos voor een goede prijs !
    Super vriendelijke en leuke fotograaf dat weet wat ze doet.
    Ik zou haar bij mijn famillie en vrienden zeker aanbevelen !
    Bedankt Milou !

  34. 5 out of 5

    Fam van Santvoort

    De fotoshoot was een zeer leuke ervaring die hele mooie foto’s heeft opgeleverd. Hiervoor willen wij Milou heel erg bedanken

  35. 5 out of 5

    Demi

    Bedankt voor de mooie foto’s! We zijn heel tevreden, mochten we weer een fotoshoot willen dan komen we zeker hier terug!

  36. 5 out of 5

    Jilly

    Samen met mijn vriend een Romantische fotoshoot gehad bij Milou in Helmond. Wat een leuke ervaring! Milou geeft goede aanwijzingen en heeft leuke ideeën met als resultaat zeer mooie foto’s! PhotoSessions is echt een aanrader!

  37. 4 out of 5

    P.K.

    We hebben een super gezellige dag gehad.
    Het resultaat mag er zeker wezen.
    Bedankt !!!

  38. 5 out of 5

    Megoo

    Bedankt Milou,voor het eerst in lange tijd weer mooie foto’s van mezelf!

  39. 5 out of 5

    iris

    Ontzettend leuke en ontspannen foto-shoot. Dankzij de goede aanwijzingen van Milou een heel mooi resultaat!!

  40. 4 out of 5

    Fam van buul

    Fijne ontspannen sfeer!
    Bedankt milou voor de mooie foto’s voor de 50e verjaardag van onze (schoon) moeder!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!