Fotoshoot met je huisdier

Fotoshoot met je huisdier

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.83 out of 5

Een huisdier is als een beste vriend. En vaak erg lastig om zelf mooi te fotograferen. Waarom dan geen professionele fotoshoot samen met of van je hond, kat, cavia, konijn, goudvis of ieder ander huisdier? Bij deze shoot nemen we de tijd om zowel jou als je huisdier mooi op de foto te zetten! … Lees meer

Deze maand:133,50 118,50

Waarom je de fotoshoot met je huisdier zou moeten doen

Als je op mijn Instagram kijkt of als je mij persoonlijk kent, weet je dat Ollie mijn kat en mijn baby is. Het is een super schattige oranje-crème kleurige Britse korthaar die er bozer uitziet dat ze eigenlijk is. We zijn haar vanuit Venlo in Almere gaan halen, omdat ik verliefd was geworden op de foto van haar die ik op internet tegenkwam in die tijd. Ollie kan kunstjes (pootjes geven, high-five, liggen op commando), en volgt je overal. Als je een keer een dag weggaat wordt ze boos en poept ze uit protest op de bank. Niet zo leuk. Maar ze heeft wel een eigen mening en wilt gewoon graag bij je zijn, dat blijkt 🙂

Ik begrijp dat huisdieren gezinsleden zijn en vind het alleen maar leuk als ze de eer krijgen een fotoshoot met je te mogen doen. Dus neem ze mee, dan kan ik ook nog even met ze knuffelen!

Wat krijg je

Een fotoshoot met je huisdier op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kies je thuis met behulp van een online selectie-album je 8 mooiste foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Fotoshoot met je huisdier

Hoe gaat de fotoshoot met je huisdier  in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Fotoshoot met je huisdier’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk. Aangezien jullie huisdier waarschijnlijk iets lastiger te begeleiden is is het altijd slim wat koekjes of iets anders ter beloning mee te nemen. Deze komen tijdens de shoot meestal wel van pas!

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan minimaal het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jullie: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Jullie weten daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Fotoshoot met je huisdier

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s… of eigenlijk: álle foto’s die je in bladen tegenkomt worden met zorg (meestal dan, op wat photoshopfails na) bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren, toffe effecten toepassen, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten.

Fotoshoot met je huisdier

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
Bij fotoshoots op locatie kunnen extra reiskosten worden gerekend, als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de kosten!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 2 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden
9,7
4.83 out of 5
Gebaseerd op 1188 reviews
 1. 5 out of 5

  Jessica Girlpower

  Op 1 april hebben we een vriendinnen shoot gedaan, direct bij binnenkomst een huiselijke sfeer, de foto’s zijn ontzettend mooi geworden!
  Milou stelt je op je gemak als dat nodig is, heeft heel veel geduld en daardoor krijg je de mooiste en ongedwongen foto’s

  Ontzettend bedankt voor de geweldige foto’s, mocht er ooit weer een shoot gemaakt worden dan komen we zeker weer bij Miou

 2. 5 out of 5

  Brigitte Thissen

  Het was top.
  Alleen Wendy was als eerste achteraf vond ze dat jammer had je misschien iets meer mee kunnen begeleiden bij individuele foto’s!
  Foto’s zijn mooi.
  Bedankt.

 3. 5 out of 5

  Michel Schmitz

  We hadden een heel gezellige fotoshoot. Milou was heel relaxed en stelde de kinderen op hun gemak. Vanwege het ongedwongen karakter van de shoot werkten de kleintjes prima mee.
  Meer dan voldoende keus uit heel veel foto’s. Een echte aanrader!!!

 4. 4 out of 5

  W. Jongkind

  Prima ontvangst, prettige werksfeer, een aanrader!

 5. 5 out of 5

  Linda

  Ontspannend sfeer, mooie foto’s! Snelle service. Erg tevreden

 6. 4 out of 5

  Jeroen Mertens

  Het duurde even om (in Helmond) een goede datum af te spreken. Vaste werkadres is Belfeld geloof ik.
  Locatie prima bereikbaar (centrum). Studio bevindt zich boven een winkel.
  Vooraf vind een gesprek plaats wat je wensen zijn en tijdens de shoot wordt je goed begeleid.
  Prijs-kwaliteit (ondanks 30% toeslag voor weekendtarief) is prima.

 7. 5 out of 5

  Rianne

  Wij hebben bij Milou een zwangerschaps fotoshoot laten doen. Erg leuk! Alles was bespreekbaar en mogelijk! Alles verliep zoals afgesproken en zelfs op korte termijn. We hebben een leuke shoot gehad met een mooi resultaat! Bedankt en wie weet tot ziens:-)

 8. 5 out of 5

  Maike

  Fijne, rustige sfeer. Er is voldoende tijd voor de gehele fotosessie waardoor je niet direct in de stress raakt wanneer je baby opeens een voeding nodig heeft of verschoond moet worden.
  Dit is onze tweede fotoshoot bij Milou en zoals de eerste keer is er meer dan voldoende keuze uit mooie foto’s

 9. 4 out of 5

  Roy de Haas

  Een nieuwe ervaring voor ons als koppel, maar je word tijdens de fotoshoot goed begeleid en er hangt een relaxe sfeer. Waardoor wij het als heel leuk hebben ervaren.

  En hebben er hele mooie foto’s aan over gehouden!

 10. 5 out of 5

  Wendy

  Wat hebben wij een super leuke vriendinnenshoot gehad. Super! de onbewerkte foto’s zij al gaaf. Bennieuwd naar het eindresultaat.

 11. 5 out of 5

  John S

  Professioneel intakegesprek
  Kwalitatief mooie foto’s
  Snelle verwerking
  En dit alles voor een superlage prijs!

 12. 4 out of 5

  Xandra

  Hele fijne fotoshoot gehad. We werden goed en vriendelijk ontvangen, ze had snel door wat onze wensen zijn/waren. We voelden ons snel op ons gemak.
  We hebben tijdens de shoot goede tips en tricks gekregen om de foto’s nog mooier te laten worden.
  De onbewerkte foto’s waren al mooi, maar de bewerkte foto’s zijn helemaal wauw!

 13. 5 out of 5

  Rob

  Bedankt Milou!

 14. 4 out of 5

  Nancy Martens

  Ik zag er een beetje tegenop om foto`s van mezelf te laten maken, omdat ik altijd zelf alle foto`s neem. Milou was zo vriendelijk dat ze me gelijk op mijn gemak stelde en dat alles eigenlijk vanzelf in een spontane bui zijn beloop nam. Het uurtje wat ervoor uitgetrokken was is omgevlogen. Het resultaat waren een heleboel mooie foto`s van mezelf. Het was moeilijk kiezen maar dat is uiteindelijk gelukt met nog een nabestelling.

  Bedankt Milou voor de fijne photosession.

  Groetjes Nancy

 15. 5 out of 5

  Anna

  Hele mooie foto’s. Hele fijn en duidelijke communicatie.
  Voldeed helemaal aan onze verwachtingen.

 16. 4 out of 5

  K

  Ik vond het heel leuk om een keer mee te maken. Ik voelde me al gauw op mijn gemak bij Milou. Ze is heel relax. Ze kwam zelf met ideeën voor poses en dat was erg fijn aangezien ik geen ervaring heb met zo’n fotoshoot.

 17. 5 out of 5

  Kim van Greunsven

  We zijn erg tevreden over onze zwangerschapsfotoshoot! Milou was erg professioneel, keek en luisterde echt naar wat wij wilden, nam daar de tijd voor, maar werkte tegelijk goed door op een fijne relaxte manier. Aan alles merk je dat ze een professionele fotografe is: belichting was erg goed, goede materialen, ze gaf duidelijke aanwijzigingen over poses en daardoor hadden we er alle vertrouwen dat het met de foto’s wel goed zou komen. En dat was ook zo! Nooit gedacht dat we er zo mooi op zouden staan (zelfs op de onbewerkte foto’s!)! 😉 Al met al een aanrader! Bedankt Milou! 🙂

 18. 5 out of 5

  ML :)

  Ik vond het een hele leuke ervaring! De fotograaf zelf was super aardig en
  alles was goed georganiseerd. Je voelt je echt op je gemak tijdens de shoot.
  Een aanrader dus! 😀

 19. 5 out of 5

  Lisetverbakel

  Wij hebben een fotoshoot gedaan met onze hond. Milou nam de tijd en had
  leuke ideeën. Er was ook ruimte voor onze eigen inbreng. De sfeer was heel
  relax en we hadden niet het idee dat we voor de camera stonden. Na 10 dagen
  kregen we de foto’s en zijn er heel erg blij mee! Bedankt Milou!

 20. 5 out of 5

  Mieke

  Dankjewel Milou! Wij zijn heel blij met de foto’s!

 21. 5 out of 5

  Danielle

  Super leuke shoot gehad. Was best spannend om te doen, maar ik voelde me meteen op mijn gemak. Meteen dezelfde avond al foto’s uitgezocht en binnen 10 dagen mogen genieten van het eindresultaat! Super blij mee!!!

 22. 4 out of 5

  Ano Niem

  Relaxte sfeer, fijne shoot. Goede communicatie & snelle reactie op mails.

 23. 5 out of 5

  Daniëlle

  Wij hebben de buik fotoshoot bij Milou gehad tijdens de zwangerschap en dat
  was zo goed bevallen dat we nu weer terug zijn gekomen voor een babyshoot.
  Ook nu hebben we weer geweldige foto’s gekregen. Milou zorgt ervoor dat wij
  ons super op ons gemak voelen en samen met haar creatieve ideeën zijn het
  weer super mooie foto’s geworden. Bij gelegenheid zullen wij zeker
  terugkomen! Zeker een goede aanrader voor een mooie fotoshoot!

 24. 5 out of 5

  Sophie&dylan

  Ja alles was naar wens service was super en heel mooi bewerkt !

 25. 5 out of 5

  groen

  Super leuke shoot gehad! Goede begeleiding en waanzinnige foto’s! Zeker een aanrader 😉

 26. 5 out of 5

  Ilona

  Wij hebben met ons gezin een familie fotoshoot gedaan waarbij we foto`s van ons samen als gezin, en foto`s van de kinderen apart hebben laten maken. Milou heeft ons precies gefotografeerd zoals we zijn. De persoonlijkheden en hobby`s van de kinderen komen heel mooi op de foto`s naar voren. We hebben een ontzettend leuke en gezellige fotoshoot gehad. Onze kinderen raken er maar niet over uitgepraat hoe leuk ze het vonden. Het resultaat is prachtig geworden!

 27. 5 out of 5

  Ellen

  Al voor de tweede keer een super leuke fotoshoot gehad met Milou. Ze stelt je heel erg op je gemakt en is heel relaxed. Daarom wordt het foto’s maken een leuke activiteit. Het resultaat is heel mooi

 28. 5 out of 5

  Janine

  Hele leuke fotoshoot gehad voor een mooi prijsje.
  Gedurende de shoot ook veel aanwijzingen gehad, werkt ook prettig!
  Zeker een aanrader!

 29. 5 out of 5

  cindy en jet

  Hele leuke, spontane professionele fotografe!
  Het was heel gezellig.. lekker ongedwongen!
  En het resultaat was super gaaf! Ik raad haar iedereen aan!
  Thnx milou!

 30. 5 out of 5

  roos

  In de kerstvakantie een fotoshoot gehad bij milou. Wat een leuke ervaring! Milou stelde ons op ons gemak en luisterde naar de ideeën die wij hadden. Ze heeft er een super shoot van gemaakt. De foto’s zijn echt heel mooi geworden!

 31. 4 out of 5

  Daphne, Quint & Mila

  Leuke fotoshoot gehad met milou van helden, flexibel ,spontaan en een heel mooi eind resultaat!

 32. 4 out of 5

  Barbet

  Geen klachten! Ik kwam voor nieuwe zakelijke profielfoto’s en gelukkig zijn er een aantal bij die, voor zover je dat van je zelf kunt zeggen, goed gelukt zijn! Bedankt.

 33. 4 out of 5

  lilu

  De fotoshoot was een hele leuke ervaring. Milou zorgt voor een relaxte sfeer en stelt de juiste vragen waarna ze haar ideeën verteld. De foto’s zijn heel mooi geworden en subtiel bewerkt met de juiste belichting.

 34. 5 out of 5

  daisy411

  Geweldig leuke ervaring ! zeer professionele fotografe en geen moment een ongemakkelijk gevoel gehad. Staat ook open voor suggesties. Zeker de moeite waard!

 35. 4 out of 5

  S Peters

  Wij hebben de zwangerschapsfotoshoot laten doen door Milou, door dreigende vroeggeboorte moesten we op korte termijn de shoot laten doen wat geen probleem was voor Milou. De foto’s zijn prachtig geworden, en helemaal naar onze zin! Wij komen zeker terug voor de newborn fotoshoot.
  Dankjewel Milou!

 36. 5 out of 5

  isa2302

  We hebben een zwangerschapsfotoshoot gedaan. Het was een erg leuke shoot. We mochten onze hond balou meenemen…hij is erg enthousiast en druk maar milou nam de tijd en ging erg leuk met balou om. We hebben dan ook een aantal leuke foto’s met balou samen. We hebben veel gelachen en het was een leuke en ontspannen sfeer. Bedankt !

 37. 5 out of 5

  Niclas

  Onlangs heb ik, als 56 jarige man, een verleidelijke fotosessie laten maken door Milou.
  Alle lof voor de ontvangst en professionele instelling. Ik voelde mij meteen helemaal op mijn gemak. Hierdoor krijgen de foto’s een natuurlijke en spontane uitstraling. Het was een super ervaring en ik wil het iedereen, ook de ouderen onder ons, beslist aanraden. Vooral mensen die ietwat onzeker zijn over hun uiterlijk krijgen door de geweldige opnames een boost in hun zelfvertrouwen. Milou foto’s tonen aan dat ook het oudere lichaam, dankzij de vakkundig genomen opnames, nog best getoond mag worden!

 38. 5 out of 5

  Richie en familie

  Ik was op zoek naar een goede fotograaf… Ben verschillende tegengekomen, maar na prijs en kwaliteit te hebben vergeleken ben ik voor Milou van Helden gegaan!!! En ZWAAR TEVREDEN kan ik iedereen haar aanraden!!! Dank je wel voor de leuke tips, voor de mooie en plezierige fotoshoot!!! TOP!!! Tot snel…

 39. 4 out of 5

  Yvonne

  Een moeilijke opgave,
  een fotoshoot met onze ondernemende bulldog maar…. goed gelukt .
  We zijn blij met de foto’s!

  Super!
  Bedankt.

 40. 4 out of 5

  Marie

  Zeer zeer tevreden. Milou voelde precies aan wat wij leuk vonden en wat wij wilden. Ook daarna met het bewerken van de foto’s super service ontvangen!
  Zeker voor herhaling vatbaar!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Andere suggesties…