Fotograaf bij je thuis of op locatie

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.83 out of 5

Bij de ‘Fotoshoot op locatie’ ga je er samen met mij en m’n camera op uit in een fotoshoot bij jou thuis of op een andere door jouw gekozen locatie. Voordelen van een fotoshoot op locatie zijn ondere de unieke foto’s die je er aan over houdt. Spelende kinderen in hun eigen omgeving leveren bijvoorbeeld al snel een ontspannen en spontaan resultaat op. Bij deze fotoshoot wordt meestal geen gebruik gemaakt van vaste achtergronden of extra apparatuur, waardoor er veel ruimte overblijft om verschillende plekken en ideeën uit te voeren. … Lees meer

Deze maand:143,50 128,50

Waarom je de fotoshoot op locatie zou moeten doen

Ik werd een tijd geleden in oktober gebeld door een koppel voor een zwangerschapsfotoshoot op locatie. Ze waren in die tijd op datum X precies 1 jaar getrouwd en nu dus zwanger van hun eerste kindje. Het kasteel waar ze een jaar eerder getrouwd waren stond in een mooie omgeving, een soort herfstig sprookjestafereel. Deze locatie en deze datum waren overduidelijk bijzonder voor dit koppel,  een hele goede reden dus om deze fotoshoot ook dáár plaats te laten vinden. Was het koud? Ja. Was het het waard? Ja, want deze omgeving zorgde wel voor de perfecte herinnering.

Bij de ‘Fotoshoot op locatie’ kom ik naar de locatie die jullie samen hebben uitgekozen om mooie passende foto’s te maken bij jullie verhaal. Het kan hier gaan om foto’s van jullie gezin/een koppelshoot op locatie, zwangerschapsfotografie met romantische foto’s in huis of een newbornshoot bij jullie thuis, zodat jullie niet meteen al alles van hot naar her hoeven te sjouwen. Net wat jullie willen! Binnen/buiten, in principe is alles mogelijk. Bij twijfel kun je altijd even bellen of mailen.

Wat krijg je

Een fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kiezen jullie thuis met behulp van een online selectie-album de 8 mooiste foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Hoe gaat de fotoshoot op locatie in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en hierna gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Fotoshoot op locatie’. Ik zal tijdens deze fotoshoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan minimaal het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jullie: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Jullie weten daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s… of eigenlijk: álle foto’s die je in bladen tegenkomt worden met zorg (meestal dan, op wat photoshopfails na) bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren, toffe effecten toepassen, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
De genoemde prijzen gelden bij een fotoshoot in de direct omgeving van de studio in Eindhoven of Venlo (loopafstand).  Heb je een specifieke locatie in gedachten? Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik wat de totaalprijs gaat zijn!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 1 outfit meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden
9,7
4.83 out of 5
Gebaseerd op 1188 reviews
 1. 5 out of 5

  Raoul

  Super fotoshoot gehad, het resultaat was geweldig. Er zijn door de begeleiding van Milou mooie foto’s uitgekomen.

 2. 5 out of 5

  Ejona

  Super fotoshoot gehad. Met onze hond erbij. Erg geduldig, geen gehaast, stelt je op je gemak. Super service.

 3. 4 out of 5

  Bram

  We werden hartelijk ontvangen. De omschrijving naar de locatie was duidelijk. Milou stelde ons op het gemak. Dat de studio niet ‘gellikt’ er uit zag, zorgde juist voor een een fijne sfeer.

 4. 5 out of 5

  Fam van Kuijck

  Wij kijken terug op een zeer geslaagde (gezins) fotoshoot bij photosessions. Milou was heel relaxed en had leuke en goede ideeën. Ook onze eigen inbreng werd serieus genomen en we hebben als resultaat een serie prachtige foto’s! De prijs hoef je het niet voor te laten, en je krijgt er een prachtige herinnering voor terug in de vorm van de foto’s, die je zelf op je gemak thuis mag uitzoeken! En als er vragen zijn..even mailen en ze reageert heel snel, en wil ook echt meedenken met het uiteindelijke resultaat.
  We kunnen Milou bij iedereen aanbevelen.

 5. 5 out of 5

  HTZ

  Goede indruk van Milou gekregen. Zeer professionele fotografe met een goed inzicht. We komen zeker terug!

 6. 5 out of 5

  JMMMK

  Milou is echt top! Ze stelt je meteen op je gemak bij het maken van de foto’s. Ze heeft goede ideeën in gedachten en de fotoshoot verloopt perfect! En de resultaten zijn adembenemend! In een woord TOP.

 7. 5 out of 5

  Barry en Carry

  25 oktober 2015 zijn wij bij Milou geweest voor een verleidelijke koppelshoot. Deze hadden wij gekregen van vrienden omdat we 25 jaar samen waren en omdat we na al die jaren nog steeds niets moois aan de muur hadden hangen. Het was een super leuke shoot! Milou is heerlijk relaxt en natural waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Zelf roep ik altijd dat ik niet fotogeniek ben en ik ben een Rubensvrouw maar zij heeft het beste in ons naar boven gehaald en ons steeds hele goede tips gegeven hoe je moet staan/zitten/liggen en kijken Ook heeft ze goed geluisterd naar wat we zelf in gedachten hadden en wist ons op de juiste manier te positioneren waardoor we precies de foto’s kregen die wij wilden. Wij waren in Helmond (wonen zelf in Zeist) en kregen daarna ook nog een goede tip waar we een lekker broodje konden eten waardoor dit dagje echt een dagje uit is geworden. Net zijn de bewerkte foto’s binnen…. en echt….. ik dacht te weten welke foto er aan de muur komt maar ze zijn zo gaaf geworden dat ik niet kan kiezen. Dat is dus het enige nadeel… ze zijn allemaal super en het kiezen is lastig. Dank je Milou voor deze gave shoot!
  groetjes van ons

 8. 5 out of 5

  Ik de borst

  Wij kozen voor de creatieve fotoshoot die ook toen al niet meer op de site aangeboden werd. Milou was bereid deze shoot toch met ons te doen. Met kleding en vooral houding en uitdrukkingen hebben we onder haar bezielende leiding prachtige foto’s gemaakt en vooral ook veel plezier gehad. Zij gaf ons de vrijheid dingen te bedenken en te proberen maar nam genoeg leiding voor een mooi resultaat. Vooral in het begin was het voor ons als onervaren modellen fijn dat zij sturing gaf en vooral ook complimenten. Doordat wij extra tijd hadden geboekt konden we ook naar buiten en ook daar ontstonden mooie dingen met diepte, optische illusie en het gebruik van de omgeving. Bij thuiskomst konden wij het resultaat al zien. Geweldig! We hebber er heel wat uitgekozen en toch was alles voor de genoemde 10 dagen, nabewerkt, bij ons binnen. Een super leuke ervaring met een mooi resultaat.

 9. 5 out of 5

  Afje

  Ze heeft superstoere niet alledaagse foto’s van ons gemaakt waar ik heel erg trots op ben. Het was een toffe fotoshoot met een geweldig eindresultaat!

 10. 5 out of 5

  looye29

  Samengevat: Top

  Dit was mijn eerste foto shoots. Ging met veel spanning naar afspraak. Heel vriendelijk en hartelijk ontvangen, heel duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en dat ze me tips en aanwijzingen ging geven. Hierdoor was spanning meteen weg en voelde me op gemak. Na nabewerking foto”s meteen gebruikt, kreeg veel positieve op- en aanmerkingen.
  Echt aanrader als je mooie profielfoto”s wilt hebben.
  Bedankt.

 11. 4 out of 5

  Sanne

  Milou heeft echt een leuke fotoreportage van onze Lisa gemaakt. Ze nam alle tijd ervoor, zelfs toen er tussendoor een lange voeding kwam kijken. In de tussentijd gezellig kletsen en de middag vloog om. Bij de nabewerking zagen we twee foto’s nog graag iets anders bewerkt. Binnen no time hadden we de aangepaste foto’s binnen. Super geregeld.

 12. 5 out of 5

  CB91

  Voor de tweede keer een Social Media Shoot gedaan. Wederom erg tevreden! Goed contact, mooie foto’s en een snelle nabewerking!

 13. 5 out of 5

  Mandy

  Onlangs een sexy en verleidelijke fotoshoot gehad bij Milou van helden, dit heb ik als erg leuk en ongedwongen ervaren! Dus als je ooit foto’s wil laten maken zal ik photoaessions.nl zeer zeker aanraden!

 14. 5 out of 5

  Devilicious

  Super ervaring gehad. Wilden dolgraag onze rottweiler mee nemen en dat was geen enkel probleem. Milou ging super om met onze hond en we hebben onwijs mooie foto’s gekregen. Zeker een aanrader!

 15. 5 out of 5

  Ash

  Een super leuke ervaring, we werden goed ons gemak gesteld. Normaal ben ik zelf niet iemand die graag voor de camera staat, maar bij Milou ging het vrij gemakkelijk.
  Door Milou heeft mijn vriendin super mooie foto’s om naar te kijken, nu ze in Australië aan het backpacken. Blij dat ik dit haar cadeau heb gedaan.

 16. 4 out of 5

  Elke

  Vanaf het eerste moment hadden wij al vertrouwen in Milou. In het gesprek voelde ze onze wensen meteen goed aan. Op onze trouwdag was ze er ongemerkt. Ze nam de tijd en kwam zelf met ideeën. Van veel mensen gehoord dat ze wist wat ze deed, geduld had en erg vriendelijk.
  De foto’s zijn super. Mooi om de emoties van andere nu on beeld te zien en de verschillende hoeken en details zijn erg leuk!
  Bedankt!

 17. 5 out of 5

  aman

  Was een leuke ervaring om te doen. De foto’s zijn heel leuk geworden!

 18. 5 out of 5

  efaa

  Superleuk om te doen!, Milou helpt je supergoed en maakt echt hele mooie foto’s ook als je zelf niet fotogeniek bent 😀

 19. 5 out of 5

  Peet

  Ondanks dat ik totaal geen ervaring heb om te poseren voor een fotoshoot, zijn de foto,s heel mooi geworden.
  Dit vooral dank zij Milou, ze heeft me op mijn gemak gesteld, en vooral goede aanwijzingen gegeven.
  Ben er over aan het nadenken om nog een fotoshoot te laten maken
  maar dan met mijn hond.
  voor de kosten hoef je het niet te laten.

 20. 5 out of 5

  Sexy verleidelijke koppelfotoshoot

  Dit was voor ons de eerste keer dat we een fotoshoot deden, en dan kozen we meteen voor de sexy verleidelijke fotoshoot. In het begin was ik zeer zenuwachtig, maar Milou heeft er voor gezorgd dat we ons meteen op het gemak voelde. Daarna ging alles vanzelf. Ik ben iemand dat vrij onzeker is over mijn lichaam, dus ik was bang voor de foto’s, maar wij zijn zeer content van het resultaat! En ooit willen we dit zeker nog eens doen.
  Dank u Milou.

 21. 4 out of 5

  Newbornshoot

  Milou is relaxed, kundig en creatief!
  We hebben prachtige foto’s ontvangen!

  Kosten zijn aan de hoge kant voor een shoot op locatie van 1,5 uur en als je meer dan 8 foto’s wilt bestellen.

 22. 5 out of 5

  -Sann-

  Ik ben erg blij met de erg mooie foto’s die Milou heeft gemaakt.
  Milou bedankt!

 23. 5 out of 5

  Patrick

  Milou stelt je gelijk op je gemak en geeft handige aanwijzingen tijdens de fotoshoot. Daarnaast heeft ze op verzoek de foto’s achteraf nog meer nabewerkt. Top service en de foto’s zijn super geworden!

 24. 5 out of 5

  Dribbel en Lilo

  Ik vond het heel fijn gaan, Milou had veel geduld met de hondjes, ze nam alle tijd, zelfs om later nog een keer een 2e shoot te doen. Helemaal geweldig en de foto’s zijn prachtig, een heel mooie herinnering

 25. 5 out of 5

  Katinka

  Ik had nog nooit een fotoshoot gedaan, dus was een beetje zenuwachtig. Milou zorgde ervoor dat ik me ontzettend op mijn gemak voelde, wat natuurlijk ten goede kwam met de foto’s. De foto’s zijn echt prachtig geworden! Het was echt super leuk om te doen en ben erg tevreden. Ik kom zeker terug voor wat andere shoots.

 26. 5 out of 5

  Victoria

  Erg leuke fotoshoots gehad, dit tijdens het maken van mijn zwangerschapshoot en nu ook weer bij de cake smash!
  En het resultaat mag er ook zeer zeker zijn, heel blij met mijn foto’s :).

 27. 5 out of 5

  ronny en astrid

  Hoi Milou

  Was een super mooi fotoshoot
  We hebben er van genoten en was echt top met jou
  De foto’s zijn prachtig
  Zeker een aanrader voor iedereen die aan zo iets denkt
  Bedankt !!!!
  En komen zeker nog een keer terug

  Groetjes Ronny en Astrid

 28. 5 out of 5

  Kyrafleur

  Het was voor ons een leuke ervaring! Milou heeft tijdens de fotoshoot goede aanwijzingen gegeven, zo voelden wij ons snel op ons gemak! De foto’s zijn super geworden!

 29. 5 out of 5

  Janet

  Milou stelde ons al snel op ons gemak en dit gaf een prettige sfeer in de studio. Ze stond open voor ideeën en kwam zelf met leuke suggesties. Een ontspannen fotoshoot met mooie, spontane en ontroerende foto’s als resultaat. Top!

 30. 4 out of 5

  Michael

  Een hele gezellige middag gehad, Milou ging ook erg goed met onze 1-jarige zoon om.
  Van de vele foto’s een aantal zeer mooie uit kunnen zoeken.
  Wij zijn tevreden !

 31. 5 out of 5

  de vriendinnen uit groep 8

  Super leuke fotoshoot met een gezellige vriendinnengroep uit groep 8. De ideeën waren erg leuk en ook de uitvoering is top! Een mooie herinnering aan een leuke basisschool periode. Bedankt voor alles!

 32. 4 out of 5

  summer

  Milou zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dankzij haar aanwijzingen heb ik nu mooie foto’s! Je kan prima je eigen wensen aangeven en Milou denkt met je mee en maakt er dan wat moois van! Bedankt!

 33. 5 out of 5

  Noud en Dominique

  De mooiste dag in ons leven.. Onze bruiloft, vastgelegd door Milou van Helden. Wat een prachtige foto’s zijn er gemaakt van deze mooie dag! Een dag met een gouden randje en foto’s met een gouden randje. Bedankt voor deze geweldige herinnering!

 34. 5 out of 5

  Rolorob

  Leuke sessie met Milou die ons goed heeft begeleid bij de fotosessie! Erg prettig dat ze de juiste aanwijzingen weet te geven. Foto’s zijn erg mooi geworden, aanrader!

 35. 5 out of 5

  Jawad

  Heel leuk, gezellig, duidelijk, uiteindelijk ook mooie fotos genomen.
  Top.

 36. 5 out of 5

  Stelletje uit Brunssum

  Wij zijn bij Milou geweest voor een sexy & verleidelike fotoshoot om ons 5-jarig huwelijk te vieren. De sfeer was heel prettig en open en Milou gaf goede en duidelijke aanwijzingen. We voelden ons vanaf het begin op ons gemak. Het resultaat is dan ook super en we zijn er erg blij mee. Misschien dat we dit elk jaar wel gaan doen :-). Echt een aanrader!

 37. 4 out of 5

  Karin V.

  Creatieve fotograaf, waarbij ze goed gebruik wist te maken van ons enorme lengteverschil. Konden vooraf veel keuzes met haar bespreken, reageerde ook snel op mails. Hangt inmiddels een grote, stoere foto op geborsteld aluminium aan de muur. Milou, bedankt.

 38. 5 out of 5

  Eline

  Leuke fotoshoot en Milou weet precies wat ze doet. Leuke en goeie ervaring bij photosessions.

 39. 5 out of 5

  Tessa

  Heel leuk gedaan. En het zijn super mooie foto’s geworden ondanks onze hond niet goed mee deed. Zeker een aanrader.

 40. 5 out of 5

  Rudy

  Milou,

  Super bedankt voor de shoot! We zijn beiden tevreden met het resultaat. Vooral de manier waarop de shoot werd gegeven was erg leuk. Ik raad dan ook andere aan om hierheen te gaan.

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Andere suggesties…