Fotograaf bij je thuis of op locatie

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.82 van 5

Bij de ‘Fotoshoot op locatie’ ga je er samen met mij en m’n camera op uit in een fotoshoot bij jou thuis of op een andere door jouw gekozen locatie. Voordelen van een fotoshoot op locatie zijn ondere de unieke foto’s die je er aan over houdt. Spelende kinderen in hun eigen omgeving leveren bijvoorbeeld al snel een ontspannen en spontaan resultaat op. Bij deze fotoshoot wordt meestal geen gebruik gemaakt van vaste achtergronden of extra apparatuur, waardoor er veel ruimte overblijft om verschillende plekken en ideeën uit te voeren. … Lees meer

Deze maand:143,50 128,50

Waarom je de fotoshoot op locatie zou moeten doen

Ik werd een tijd geleden in oktober gebeld door een koppel voor een zwangerschapsfotoshoot op locatie. Ze waren in die tijd op datum X precies 1 jaar getrouwd en nu dus zwanger van hun eerste kindje. Het kasteel waar ze een jaar eerder getrouwd waren stond in een mooie omgeving, een soort herfstig sprookjestafereel. Deze locatie en deze datum waren overduidelijk bijzonder voor dit koppel,  een hele goede reden dus om deze fotoshoot ook dáár plaats te laten vinden. Was het koud? Ja. Was het het waard? Ja, want deze omgeving zorgde wel voor de perfecte herinnering.

Bij de ‘Fotoshoot op locatie’ kom ik naar de locatie die jullie samen hebben uitgekozen om mooie passende foto’s te maken bij jullie verhaal. Het kan hier gaan om foto’s van jullie gezin/een koppelshoot op locatie, zwangerschapsfotografie met romantische foto’s in huis of een newbornshoot bij jullie thuis, zodat jullie niet meteen al alles van hot naar her hoeven te sjouwen. Net wat jullie willen! Binnen/buiten, in principe is alles mogelijk. Bij twijfel kun je altijd even bellen of mailen.

Wat krijg je

Een fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kiezen jullie thuis met behulp van een online selectie-album de 8 mooiste foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Hoe gaat de fotoshoot op locatie in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en hierna gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Fotoshoot op locatie’. Ik zal tijdens deze fotoshoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan minimaal het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jullie: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Jullie weten daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s… of eigenlijk: álle foto’s die je in bladen tegenkomt worden met zorg (meestal dan, op wat photoshopfails na) bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren, toffe effecten toepassen, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
De genoemde prijzen gelden bij een fotoshoot in de direct omgeving van de studio in Eindhoven of Venlo (loopafstand).  Heb je een specifieke locatie in gedachten? Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik wat de totaalprijs gaat zijn!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 1 outfit meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden
9,6
4.82 van 5
Gebaseerd op 1099 reviews
 1. 5 van 5

  Roel

  Milou gaat zeer professioneel en leuk te werk, waardoor iedereen zich op het gemak kan voelen bij haar. Ik ben al drie keer bij Milou geweest voor een fotoshoot, telkens met een geweldig eindresultaat. Aanrader dus!

 2. 5 van 5

  Kirsten

  Erg professioneel, je werd goed op je gemak gesteld en als je zelf niet zoveel ervaring hebt met shoots word je daarin top begeleid!

 3. 5 van 5

  Tan17ja

  Fijne shoot gehad.
  Milou neemt echt de tijd en de rust die onze Jazz nodig had.
  Foto’s zijn ook mooi. Ben er heel blij mee.

 4. 5 van 5

  Tan17ja

  Heel goed ontvangen door milou.
  Samen gekeken wat voor soort foto’s we wilden. Helpt je goed met de poses zodat je erhet leukste op stast.
  Voor mij voor herhaling vatbaar mocht ik zwanger worden van een tweede

 5. 5 van 5

  Sunseeree

  Wij hebben met ons gezin een prachtige zwangerschaps fotoshoot gedaan. Het was een uitdaging met een 2 jarige erbij, maar met de begeleiding en het geduld zijn er erg leuke foto’s uitgekomen. Er is ruimte voor je persoonlijke wensen en de shoot is heel divers, omdat er van alles mogelijk is op creatief gebied. Wij zijn heel tevreden met het resultaat.

 6. 5 van 5

  Lisette

  Eind juni een geweldige fotoshoot met mijn moeder en zus gehad bij Milou. In een uur tijd op ontspannen wijze leuke foto’s gemaakt. Het vloog voorbij. Toen was het thuis kiezen uit de vele gemaakte foto’s, wat een drama, ze zijn allemaal leuk!! De uitgezochte foto’s heeft Milou uiteindelijk bewerkt tot een prachtig eindresultaat. Zelf heb ik van alle foto’s een klein fotoboekje gemaakt en dit cadeau gedaan aan mijn moeder en zus. Het is echt fantastisch geworden. Mensen die het fotoboekje zien zijn ook erg enthousiast, “wat een goede fotograaf” is een veel gehoorde zin. Nu alleen nog kijken wat ik verder met de foto’s ga doen, een mooie afdrukken op hout, of een foto laten afdrukken in een hanger… ik weet het nog niet. De foto’s zijn in elk geval GEWELDIG en heel dierbaar. Bedankt Milou

 7. 5 van 5

  SAN

  Milou stelt je erg op je gemak tijdens de fotoshoot. Ik vond het best eng om te doen maar eenmaal kennis gemaakt te hebben met milou was dit helemaal weg. Het resultaat is erg mooi en zeker de moeite waard, een aanrader voor iedereen!

 8. 4 van 5

  Iven

  Onlangs heb ik profielfoto’s voor LinkedIn laten maken bij Milou. Ze zijn mooi geworden en het was prettig samenwerken met Milou. Milou stelt je op je gemak en levert goede service!

 9. 4 van 5

  Iven

  Erg prettig om met Milou samen te werken. Ze stelt je op je gemak en maakt er gezellige sessie van. De foto’s zijn mooi geworden.

 10. 4 van 5

  Jasper

  We hebben een leuke en fjine middag gehad tijdens de shoot en het resultaat is ook erg geslaagd!

  Bedankt!
  Jasper, Sara & Fenn

 11. 5 van 5

  Rian

  Super leuke shoot gehad,
  En we zijn erg blij met de foto’s.
  TOP! dankjewel Milou!!

 12. 5 van 5

  Roel en Kim

  Op de foto samen met ons hondje Bobby. We vonden het allebei een beetje spannend vooraf, maar dat viel al gauw van ons af. Milou geeft duidelijke aanwijzingen en goede tips om er geen ‘statige’ foto van te maken. Het resultaat is erg leuk geworden.

 13. 4 van 5

  Judith

  Dit was de eerste keer zo’n fotoshoot voor mij. Ik vond het erg leuk om te doen en ben zeer tevreden over het resultaat. Bedankt Milou!

 14. 5 van 5

  Translog Venlo BV

  Foto shoot op locatie door Milou. Ivm onze nieuwe website wilden we profielfoto’s en enkele foto’s van het gebouw. Milou maakt erg leuke foto’s, is spontaan en no-nonsense. Ze stelt veel vragen en krijgt daardoor een goede indruk wat de bedoeling is. Het zijn prachtige foto’s.

 15. 4 van 5

  Arjan

  Op zich een mooie fotoschoot. Ik had zelf een shoot van 1 uur en 13 foto’s geselecteerd. Op zich goede foto’s waar ik wel wat mee kan. Helaas niet elke foto haarscherp en ik mis het wauw gevoel van een echte klasse foto.

 16. 4 van 5

  kaatje

  het was een gezellige middag met de meiden, met een mooi eindresultaat

 17. 4 van 5

  Wil en Inge

  De fotosessie was boven een winkel. Wij vonden de locatie vreemd en het oogde wat minder, maar……de fotoshoot was erg leuk en Milou zorgde voor een heerlijk ontspannen sfeer. De foto’s zijn erg mooi geworden. Mooi gedaan Milou!!

 18. 5 van 5

  Lusam

  Een leuke sessie in een ontspannen sfeer.
  De foto’s zijn heel mooi geworden!
  Echt een aanrader

 19. 5 van 5

  Frank

  Het is was een erg leuke fotoshoot! Milou legde eerst alles rustig uit, en luisterde ook goed naar je eigen ideeën. Het is echt de moeite waard voor het geld!

 20. 5 van 5

  anki

  Ik ben erg tevreden over de fotoshoot die ik heb gehad. Het was een hele leuke ervaring, milou vertelde precies wat je moest doen om een leuke foto te krijgen waardoor het allemaal een stuk makkelijker was. En de foto’s zijn heel mooi geworden. Bedankt Milou, super gedaan!

 21. 5 van 5

  Paul

  Milou is een erg goede en gepassioneerde fotografe die goed luistert wat je wensen zijn, en vervolgens op een ontspannen manier gewoonweg goede foto’s maakt. Een erg leuke ervaring!

 22. 5 van 5

  ForwardInBusiness

  Vanaf de eerste seconde dat je er bent, heb je het gevoel de fotoshoot samen te doen: kleren uitzoeken, uitleg wat je moet doen en vooral daarna het best moeilijke keuzetraject naar de beste foto’s. Want ze zijn vrijwel allemaal goed!

 23. 5 van 5

  Jason & Floor

  Wij zijn heel erg tevreden over de foto’s en hoe alles is gegaan, het was gezellig en zeker waard voor je geld. Milou was heel duidelijk en gaf heel goed aan wat je moest doen en wat mooi was, ik kon alleen niet wachten op de bewerkte foto’s 🙂 Bedankt Milou!

 24. 4 van 5

  Maikel en Simone

  Photosessions.nl is het juiste bedrijf voor een mooie en persoonlijke bruidsreportage. Milou voelde direct goed aan hoe we de dag vastgelegd wilde hebben. De foto’s vertellen een mooi verhaal van een even zo mooie dag. Ze heeft oog voor detail en elk emotioneel moment staat er perfect op.
  We zijn dan ook erg blij met het resultaat en de service die photosessions levert. We zullen dan ook zeker aan Photosessions denken bij toekomstige foto reportages

 25. 5 van 5

  Nathaly

  Milou is echt top! je voelt je meteen op je gemak en door haar aanwijzingen krijg je échte foto’s en niet van die gemaakte poses. We zouden zeker terug gaan! En het resultaat is geweldig!

 26. 5 van 5

  Daisy

  Het was een superleuke familieshoot en we zijn helemaal blij met de foto’s! Voor oma was het een leuke verrassing dat ze met haar dochters en kleindochters op de foto mocht. De fotografe deed het heel leuk en origineel. Het was de prijs zeker waard!

 27. 5 van 5

  Meta

  Voor mijn 18e verjaardag kreeg ik van mijn ouders,als verassing, een fotoshoot cadeau. Ik vond het wel spannend want ik had dit nog nooit gedaan. Milou wist me echter meteen gerust te stellen door haar duidelijke uitleg en aanwijzingen. Ze begreep ook precies hoe ik graag op de foto wilde. Ik voelde me echt een fotomodel voor 1 uur. Dank je wel,Milou, het was SUPER!

 28. 5 van 5

  Angela

  Heb een shoot laten maken voor mijn vriend! Wat was hij blij verrast! Vond ze prachtig!
  Ik was erg zenuwachtig, maar Milou wist me direct gerust te stellen. En het resultaat mocht er zijn!!! Bedankt Milou!

 29. 5 van 5

  Clint

  Zelf nog geen ervaring gehad met fotoshoots dus best wel wat zenuwachtig, maar alles verliep heel erg vlot! Milou wist precies aan te geven hoe we ons moesten opstellen om een leuk resultaat te krijgen. Bedankt voor de vlotte service ook!

 30. 5 van 5

  Natasja

  Samen met mijn vriend heb ik een erg leuke fotoshoot gehad bij Milou. Ze stelt je op je gemak en legt duidelijk uit wat voor poses je kan aannemen en hoe je moet kijken. Je mag ook altijd met eigen ideeën komen die meteen uitgevoerd worden. De sfeer was goed en het resultaat is super. De foto’s waren ook erg snel binnen. Bedankt voor de leuke middag Milou!

 31. 5 van 5

  JR1808

  Super vriendelijk en hele leuke shoot op een leuke locatie! Je wordt professioneel behandeld en de poses zijn leuk!

 32. 5 van 5

  pnz_

  Super leuke fotoshoot gehad met een mooie resultaat
  Ik was best zenuwachtig maar toen ik er was voelde ik me gelijk op me gemak alles werd goed uitgelegd hoe en wat ik moest doen
  Nogmaals bedankt

 33. 5 van 5

  Thijs

  Milou is professioneel en heeft in een korte tijd mooie social media foto’s van me geschoten. Ze legt het simpel uit met als resultaat goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

 34. 5 van 5

  Sylvia

  We hebben een leuke fotoshoot gehad bij Milou! Ze is een heel relaxte fotografe, die ons op ons gemak wist te stellen. We hebben prachtige spontane foto’s dankzij haar. Echt een aanrader om bij haar een fotoshoot te doen!

 35. 5 van 5

  Maaike Jagers

  leuke middag gehad bij Milou.
  Mooie foto’s en leuke sfeer.
  voor herhaling vatbaar

 36. 5 van 5

  Johan

  Milou van Photosessions een hele mooie fotoshoot bezorgt, zij zorgt voor
  een ontspannen omgeving en sfeer en wij deden de rest (natuurlijk wel met
  wat aanwijzingen). Ook de Social Media Shoot is goed gelukt en volop in
  gebruik.

  Ik kan Milou van harte aanbevelen!

 37. 5 van 5

  Gerwen!!!!!!!!

  Wij hebben de romantische koppelshoot gedaan en het resultaat is verbluffend, een top fotoshoot door een topfotograaf die open staat voor eigen ideeën van klanten en met haar eigen inbreng er een geweldig mooi geheel van maakt. Dit is absoluut een aanrader!

 38. 5 van 5

  Fabian Bongers

  Goede zakelijke fotoshoot gehad.
  Alle foto’s zijn zeer geslaagd voor het doel wat ik voor ogen had.

  Milou zorgt voor ervoor dat je snel op je gemak bent.

  Alom zeer goed.

 39. 5 van 5

  Jordi

  Onze eerste Fotoshoot was erg leuk, Milou heeft ons goed geholpen en op ons gemak gesteld!
  De foto’s kregen we ook snel toegestuurd, we zijn er heel blij mee!
  Gaan dit zeker nog een keer doen!

 40. 5 van 5

  Isabel

  Voor de derde keer ben ik weer bij Milou geweest voor een fotoshoot. Dit keer een sexy verleidelijke shoot als kado voor mijn vriend. Echt een heel vertrouwd gevoel, niet opgelaten, maar heel natuurlijk. Veel leuke ideeen van Milou en mezelf uitgevoerd. Ik voelde me op en top vrouwelijk en de foto’s zijn supermooi geworden! Erg sexy, maar wel in stijl, precies zoals ik voor ogen had. Echt een aanrader om bij Milou zoiets te doen. Dank je wel en tot een volgende keer!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Misschien vind je deze ook leuk…