Zwangerschaps fotoshoot en Zwangerschapsfotografie

Zwangerschaps fotoshoot en Zwangerschapsfotografie

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.82 out of 5

Als ik met moeders om me heen praat over hoe ze hun zwangerschap ervaren hebben, hoor ik veel verhalen (van extreem gelukkig inclusief de bijbehorende zwangerschapsglow tot elke dag kotsend boven de wc en nergens energie voor hebben).
Wat iedereen wél altijd zegt, is dat hoe erg de dikke buik tegen het einde misschien in de weg lijkt te staan, het heel erg gek is als hij eenmaal weg is. Het leven dat je ineens niet meer elke dag in je met je meedraagt.
Super bijzonder eigenlijk toch? En 2 maanden na de geboorte van je kindje weet ik zeker dat je het heel waardevol vind om foto’s van deze ervaring terug te kunnen kijken. Óók als je je nu helemaal niet florisant en prachtig voelt, dat is het zeker wel! … Lees meer

Deze maand:129,50 114,50

Waarom je de zwangerschapsfotoshoot zou moeten doen

Inmiddels ben ik me er heel erg van bewust van hoe uiteenlopend zwangerschappen kunnen gaan; mijn zus heeft er inmiddels al twee achter de rug en ook van klanten krijg ik de meest verschillende verhalen te horen, van bijna iedere dag kotsend boven de wc tot 9 maanden pret en de zogenoemde ‘zwangerschapsglow’. Ongeacht hoe deze tijd voor jullie is geweest en hoe onzeker of juist geweldig je je voelt, het is heel erg fijn om later terug te kunnen kijken naar foto’s van waar je zoon of dochter nog in je buik zit. Want als ik daar naar vraag krijg ik meestal hetzelfde antwoord: Voor je het weet ben je vergeten hoe het ook alweer was!

Deze shoot wordt meestal rond de 34 weken gepland.Twijfel je over de beste termijn om foto’s te maken, neem dan even contact met me op zodat ik je wat meer info kan geven.

Wat krijg je

Een fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de zwangerschapsfotoshoot kies je thuis met behulp van een online fotoalbum je favoriete foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Hoe gaat de zwangerschapsfotoshoot / zwangerschapsfotografie in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘zwangerschapsfotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jullie: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Jullie weten daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

zwangerschapsfotoshoot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s… of eigenlijk: álle foto’s die je in bladen tegenkomt worden met zorg (meestal dan, op wat photoshopfails na) bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren, toffe effecten toepassen, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 10 werkdagen digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan voorrang krijgen en binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten.

Zwangerschaps fotoshoot en Zwangerschapsfotografie

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Komt er een extra gezinslid (bijv. broertje of zusje) mee? Dat kan! De prijs van de gezinsfotoshoot is dan van toepassing.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
Bij fotoshoots op locatie kunnen extra reiskosten worden gerekend, als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de kosten!
Als je deze fotoshoot combineert met de newbornfotoshoot krijg je bij deze laatste fotoshoot 4 gratis foto’s! Informeer even bij me voor meer info over deze actie.

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 2-3 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
 • Als je deze fotoshoot én de newbornfotoshoot boekt, krijg je bij de newbornfotoshoot 4 extra bewerkte foto’s (gratis dus)!
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden
9,6
4.82 out of 5
Gebaseerd op 1127 reviews
 1. 5 out of 5

  -Sann-

  Ik ben erg blij met de erg mooie foto’s die Milou heeft gemaakt.
  Milou bedankt!

 2. 5 out of 5

  Patrick

  Milou stelt je gelijk op je gemak en geeft handige aanwijzingen tijdens de fotoshoot. Daarnaast heeft ze op verzoek de foto’s achteraf nog meer nabewerkt. Top service en de foto’s zijn super geworden!

 3. 5 out of 5

  Dribbel en Lilo

  Ik vond het heel fijn gaan, Milou had veel geduld met de hondjes, ze nam alle tijd, zelfs om later nog een keer een 2e shoot te doen. Helemaal geweldig en de foto’s zijn prachtig, een heel mooie herinnering

 4. 5 out of 5

  Katinka

  Ik had nog nooit een fotoshoot gedaan, dus was een beetje zenuwachtig. Milou zorgde ervoor dat ik me ontzettend op mijn gemak voelde, wat natuurlijk ten goede kwam met de foto’s. De foto’s zijn echt prachtig geworden! Het was echt super leuk om te doen en ben erg tevreden. Ik kom zeker terug voor wat andere shoots.

 5. 5 out of 5

  Victoria

  Erg leuke fotoshoots gehad, dit tijdens het maken van mijn zwangerschapshoot en nu ook weer bij de cake smash!
  En het resultaat mag er ook zeer zeker zijn, heel blij met mijn foto’s :).

 6. 5 out of 5

  ronny en astrid

  Hoi Milou

  Was een super mooi fotoshoot
  We hebben er van genoten en was echt top met jou
  De foto’s zijn prachtig
  Zeker een aanrader voor iedereen die aan zo iets denkt
  Bedankt !!!!
  En komen zeker nog een keer terug

  Groetjes Ronny en Astrid

 7. 5 out of 5

  Kyrafleur

  Het was voor ons een leuke ervaring! Milou heeft tijdens de fotoshoot goede aanwijzingen gegeven, zo voelden wij ons snel op ons gemak! De foto’s zijn super geworden!

 8. 5 out of 5

  Janet

  Milou stelde ons al snel op ons gemak en dit gaf een prettige sfeer in de studio. Ze stond open voor ideeën en kwam zelf met leuke suggesties. Een ontspannen fotoshoot met mooie, spontane en ontroerende foto’s als resultaat. Top!

 9. 4 out of 5

  Michael

  Een hele gezellige middag gehad, Milou ging ook erg goed met onze 1-jarige zoon om.
  Van de vele foto’s een aantal zeer mooie uit kunnen zoeken.
  Wij zijn tevreden !

 10. 5 out of 5

  de vriendinnen uit groep 8

  Super leuke fotoshoot met een gezellige vriendinnengroep uit groep 8. De ideeën waren erg leuk en ook de uitvoering is top! Een mooie herinnering aan een leuke basisschool periode. Bedankt voor alles!

 11. 4 out of 5

  summer

  Milou zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dankzij haar aanwijzingen heb ik nu mooie foto’s! Je kan prima je eigen wensen aangeven en Milou denkt met je mee en maakt er dan wat moois van! Bedankt!

 12. 5 out of 5

  Noud en Dominique

  De mooiste dag in ons leven.. Onze bruiloft, vastgelegd door Milou van Helden. Wat een prachtige foto’s zijn er gemaakt van deze mooie dag! Een dag met een gouden randje en foto’s met een gouden randje. Bedankt voor deze geweldige herinnering!

 13. 5 out of 5

  Rolorob

  Leuke sessie met Milou die ons goed heeft begeleid bij de fotosessie! Erg prettig dat ze de juiste aanwijzingen weet te geven. Foto’s zijn erg mooi geworden, aanrader!

 14. 5 out of 5

  Jawad

  Heel leuk, gezellig, duidelijk, uiteindelijk ook mooie fotos genomen.
  Top.

 15. 5 out of 5

  Stelletje uit Brunssum

  Wij zijn bij Milou geweest voor een sexy & verleidelike fotoshoot om ons 5-jarig huwelijk te vieren. De sfeer was heel prettig en open en Milou gaf goede en duidelijke aanwijzingen. We voelden ons vanaf het begin op ons gemak. Het resultaat is dan ook super en we zijn er erg blij mee. Misschien dat we dit elk jaar wel gaan doen :-). Echt een aanrader!

 16. 4 out of 5

  Karin V.

  Creatieve fotograaf, waarbij ze goed gebruik wist te maken van ons enorme lengteverschil. Konden vooraf veel keuzes met haar bespreken, reageerde ook snel op mails. Hangt inmiddels een grote, stoere foto op geborsteld aluminium aan de muur. Milou, bedankt.

 17. 5 out of 5

  Eline

  Leuke fotoshoot en Milou weet precies wat ze doet. Leuke en goeie ervaring bij photosessions.

 18. 5 out of 5

  Tessa

  Heel leuk gedaan. En het zijn super mooie foto’s geworden ondanks onze hond niet goed mee deed. Zeker een aanrader.

 19. 5 out of 5

  Rudy

  Milou,

  Super bedankt voor de shoot! We zijn beiden tevreden met het resultaat. Vooral de manier waarop de shoot werd gegeven was erg leuk. Ik raad dan ook andere aan om hierheen te gaan.

 20. 5 out of 5

  Merle Kleinbielen

  Het verjaardags fotoshooting met mijn dochter en haar vriendinnetjes was erg geslaagt. De sfeer was gezellig, de meiden hadden enorm plezier en waren niet eens verlegen, het was al bij een een vrolijk event, Milou had veel leuke ideeen en zelfs onze hondjes hebben relaxed mee gedaan. De foto’s zijn prachtig geworden. Echt aan te bevelen.

 21. 5 out of 5

  Jane

  This shoot was a lot of fun! Milou has a lovely relaxed manner, and she guided me into all the right postures and positions for the photos to turn out wonderfully. Her shots are more fun and creative than many other photographers I’ve seen. My husband and I are thrilled with the results!

 22. 5 out of 5

  Lynn

  Foto’s laten maken van mijn broertje, zusje en ik. Een hele uitdaging gezien de grote leeftijdsverschillen (24, 14 en 4). Milou had erg veel geduld met mijn zusje, wat ontzettend fijn was. Heel blij met het resultaat. Er zaten zo veel mooie foto’s bij dat het lastig kiezen was. Zeker een aanrader om hier je foto’s te laten maken wanneer er kleinere kinderen bij zijn.

 23. 5 out of 5

  A&R

  Wij hebben gekozen voor een romantische shoot en wilde deze naakt, maar niet erotisch. Liefdevol en intiem waren de sleutelwoorden. Milou heeft dit zeer goed begrepen en in prachtige foto’s vertaald.

 24. 4 out of 5

  Elliebel

  Milou is echt een super fotograaf. Ik vond het best spannend en wist niet goed hoe ik moest gaan staan. Ze hielp hier super goed bij en vertelde precies hoe en wat. Ik heb net de foto’s binnen en vind ze echt prachtig!

 25. 5 out of 5

  Ellen

  Tijdens de shoot voelden wij ons erg op ons gemak. Milou weet ook goed aanwijzingen te geven hoe je moet poseren en moet kijken. Nabewerkingen zijn goed gelukt. Al met al erg blij met resultaat!! En dat voor een leuk prijsje

 26. 4 out of 5

  Familie Kanen

  Met onze kleine meid zijn we bij Milou geweest in haar studio in Helmond en inmiddels hebben we prachtige foto’s in handen! Milou nam alle tijd en rust om mooie foto’s te maken en eigen inbreng was zeker mogelijk! Zelfs tussendoor voeden was geen probleem. De prijs en kwaliteitsverhouding is perfect! Niet te duur en zeker professioneel!! Absoluut een aanrader!

 27. 5 out of 5

  Anneke Vos

  Ik heb een vriendinnenfoto shoot gehad , dit was een erg leuke
  Ervaring en het resultaat is heel mooi geworden.
  Goede vriendelijk en duidelijke service .
  Prima prijs / kwaliteitsverhouding. Ik kom zeker
  Een keer terug voor partner / huisdieren shoot.

 28. 5 out of 5

  Anouschca

  Ik vond de fotoshoot bij Milou heel erg goed gaan. De sfeer was ontspannen en gezellig. Door veel aanwijzingen en ideeen zijn er hele mooie foto’s uigekomen! Ik zal het zeker nog een keer doen.

 29. 5 out of 5

  SasjeH

  Erg leuk om te doen deze shoot. Ik voelde me vrij en op mijn gemak. Voor mij, na de shoot en helemaal na het zien van het resultaat, een mega ego boost, dat ik met hier en daar wat rolletjes zelf vind dat ik er super uitzie. Kortom: mooie ervaring, super resultaat en heerlijk gevoel!
  Dank aan mijn partner die dit kado deed en Milou voor het verwezelijken!
  Sas

 30. 5 out of 5

  Mdee

  Geweldige foto’s geworden! Milou gaf ons meteen een goed gevoel, en begreep wat voor foto’s we wilde hebben. Het is precies geworden zoals we hadden gehoopt, kan haar iedereen aanraden!

 31. 5 out of 5

  Vienna

  je voelde je gelijk op je gemak en de resultaten van de foto’s waren erg mooi. wij zijn zeker tevreden !

 32. 5 out of 5

  Moon oss

  Milou is een goede fotograaf, ze oogt relax en stelt je op je gemak. Ze is erg efficiënt en snel! Ze kan goed aangeven welke pose ze in haar hoofd heeft en heeft talent en inzicht. Ik vond het een hele fijne en aangename ervaring en vind de foto’s erg mooi! Ik raad haar zeker aan bij vrienden, familie en kennissen!

 33. 5 out of 5

  Astrid

  Leuke ervaring om zo`n sexy fotoshoot te laten maken, ook als je niet fotogeniek bent. Milou vertelt precies wat je moet doen. Denk dat mijn man heel blij gaat zijn met de foto`s. Zal haar zeker bij vriendinnen aanraden. Milou bedankt!

 34. 5 out of 5

  Jillicious

  Ik vond het een heel fijne ervaring! Voelde me onmiddellijk op mn gemak voor de shoot. Milou is een zeer professionele fotograaf met leuke ideeën, de juiste inzichten en kwaliteiten.
  AANRADER !!!

 35. 5 out of 5

  imani

  milou super bedankt voor de geweldige foto shoot..je hebt zoveel geduld met baby’s echt petje af…een aanrader voor iedereen. En hele mooie foto’s. .We zijn er blij mee.

  Bedankt imani

 36. 5 out of 5

  Leonie

  Milou is een superleuke meid. Ze vertelt precies wat je moet doen en zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. De foto’s zijn echt heel mooi geworden en ben er echt superblij mee.
  Heel erg bedankt milou en tot de volgende keer!

 37. 5 out of 5

  Manon en Bart

  Wat een mooie fotoshoot! In het begin voelde wij ons wat ongemakkelijk, maar dat was ook zo weer weg. Milou straalt de rust zelve uit en je kunt zelf je eigen wensen aangeven. Het is zeker waar voor je geld!

 38. 5 out of 5

  Laurence&Brigitte

  Sfeer was geweldig en de foto’s echt super! Als eerste werden er een paar foto’s gemaakt om het licht te checken en zelfs daarvan wilden we foto’s nabestellen. In plaats van 8 die bij de prijs waren inbegrepen hebben we er uiteindelijk 23 besteld. We konden echt niet kiezen, zo mooi.

 39. 4 out of 5

  Janneke

  Evi was wat krampachtig en actief, desondanks mooie foto’s en we konden de tijd nemen haar te voeden en te verschonen.

 40. 5 out of 5

  Selma van der Wel

  Het kerstcadeautje van mijn kinderen is echt geweldig geworden dankzij jou. Verrassende locatie: geweldig resultaat!!!
  Dank je wel!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Andere suggesties…