Zwangerschaps fotoshoot en Zwangerschapsfotografie

Zwangerschaps fotoshoot en Zwangerschapsfotografie

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.83 out of 5

Als ik met moeders om me heen praat over hoe ze hun zwangerschap ervaren hebben, hoor ik veel verhalen (van extreem gelukkig inclusief de bijbehorende zwangerschapsglow tot elke dag kotsend boven de wc en nergens energie voor hebben).
Wat iedereen wél altijd zegt, is dat hoe erg de dikke buik tegen het einde misschien in de weg lijkt te staan, het heel erg gek is als hij eenmaal weg is. Het leven dat je ineens niet meer elke dag in je met je meedraagt.
Super bijzonder eigenlijk toch? En 2 maanden na de geboorte van je kindje weet ik zeker dat je het heel waardevol vind om foto’s van deze ervaring terug te kunnen kijken. Óók als je je nu helemaal niet florisant en prachtig voelt, dat is het zeker wel! … Lees meer

Deze maand:129,50 114,50

Waarom je de zwangerschapsfotoshoot zou moeten doen

Inmiddels ben ik me er heel erg van bewust van hoe uiteenlopend zwangerschappen kunnen gaan; mijn zus heeft er inmiddels al twee achter de rug en ook van klanten krijg ik de meest verschillende verhalen te horen, van bijna iedere dag kotsend boven de wc tot 9 maanden pret en de zogenoemde ‘zwangerschapsglow’. Ongeacht hoe deze tijd voor jullie is geweest en hoe onzeker of juist geweldig je je voelt, het is heel erg fijn om later terug te kunnen kijken naar foto’s van waar je zoon of dochter nog in je buik zit. Want als ik daar naar vraag krijg ik meestal hetzelfde antwoord: Voor je het weet ben je vergeten hoe het ook alweer was!

Deze shoot wordt meestal rond de 34 weken gepland.Twijfel je over de beste termijn om foto’s te maken, neem dan even contact met me op zodat ik je wat meer info kan geven.

Wat krijg je

Een fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de zwangerschapsfotoshoot kies je thuis met behulp van een online fotoalbum je favoriete foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Hoe gaat de zwangerschapsfotoshoot / zwangerschapsfotografie in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘zwangerschapsfotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jullie: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Jullie weten daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

zwangerschapsfotoshoot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s… of eigenlijk: álle foto’s die je in bladen tegenkomt worden met zorg (meestal dan, op wat photoshopfails na) bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren, toffe effecten toepassen, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 10 werkdagen digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan voorrang krijgen en binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten.

Zwangerschaps fotoshoot en Zwangerschapsfotografie

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Komt er een extra gezinslid (bijv. broertje of zusje) mee? Dat kan! De prijs van de gezinsfotoshoot is dan van toepassing.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
Bij fotoshoots op locatie kunnen extra reiskosten worden gerekend, als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de kosten!
Als je deze fotoshoot combineert met de newbornfotoshoot krijg je bij deze laatste fotoshoot 4 gratis foto’s! Informeer even bij me voor meer info over deze actie.

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 2-3 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
 • Als je deze fotoshoot én de newbornfotoshoot boekt, krijg je bij de newbornfotoshoot 4 extra bewerkte foto’s (gratis dus)!
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden
9,7
4.83 out of 5
Gebaseerd op 1200 reviews
 1. 5 out of 5

  Davy en Heidy

  Wij hebben een sexy en verleidelijke fotoshoot bij Milou gedaan. We vonden het vooraf best spannend maar voelden ons gelijk op ons gemak bij haar. Alles verliep spontaan en gemoedelijk en het eindresultaat is prachtig! Echt een aanrader…..

 2. 5 out of 5

  Esther

  Ik was op zoek naar een vrouwelke fotograaf om een fotoshoot van mij te laten maken. Ik zoeken op Google en kwam op de site van Photosessions terecht. Ik had nl een specifieke vraag.
  Ik heb borstkanker en een kaal hoofd daardoor en wilde graag een fotoshoot laten maken. Ik een mail naar Milou gestuurd met de vraag of dit mogelijk was. Het was een heel fijn mailcontact en ik had er meteen een goed gevoel bij. Milou wilde wel foto’s maken van mij zonder haar. Paar keer over en weer mailcontact gehad en uiteindelijk was daar de dag van de shoot.

  Ik samen met een vriendin naar Belfeld. Ik was best zenuwachtig hoe zou t gaan wat moet ik doen, maar Milou stelde me meteen op mijn gemak. Ze is heel rustig en heel professioneel een fijne persoonlijlheid. Uiteindelijk is t een prachtige fotoshoot geworden en ben ik zeer tevreden met de mooie foto’s. Het is toch een periode in mijn leven die nu vast ligt en goed voor de verwerking.

  Milou kei bedankt en zeker voor herhaling vatbaar, straks weer met een mooie bos haar ?

  Esther

 3. 5 out of 5

  Meggie

  Snel en makkelijk goede foto’s! Door duidelijke aanwijzingen heb je een variatie aan foto’s om uit te kiezen en deze zien er veel beter uit dan dat je zelf maar wat aanrommelt. Bedankt Milou!

 4. 5 out of 5

  Fam. Verboom

  Milou is een zeer prettige fotograaf die de tijd neemt en geduld heeft ondanks twee kleine kinderen van 2 jaar en 1 jaar. Het eindresultaat is dan ook perfect en heel mooi en professioneel nabewerkt.

 5. 5 out of 5

  Kristof

  Eerste keer dat we dit deden. Zeer goed meegevallen.
  We hadden toch een beetje zenuwen aangezien dit een “sexy & verleidelijke” fotoshoot was, maar deze verdwenen redelijk snel. Milou heeft ons zeer goed begeleid voor het nemen van de poses.
  Indien we zelf ideeën hadden konden we dit ook altijd zeggen.

  De foto’s zijn super.

  Een echte aanrader.
  Wij zullen dit zeker nog doen.

 6. 5 out of 5

  Marie-Claire

  Ik wilde 5 sterren invullen! Vandaar even een correctie, ik deed iets verkeerd. Dus bij deze, 5 sterren!

 7. 4 out of 5

  Marie-Claire

  Een hele leuke fotoshoot, waarbij mijn vriend en ik ons enorm op ons gemak voelde, ondanks dat we in ons ondergoed en met ontbloot boven lichaam stonden. Milou dacht goed mee, begreep ons en legde precies uit wat we moesten doen. Hele mooie foto’s van mooie kwaliteit en ook een erg goede service! Trots op het resultaat! Al met al top!

 8. 5 out of 5

  Adriana

  Een echte aanrader! Ik ben zeer tevreden. Super mooie foto`s en een leuke ervaring. Warme sfeer, goede begeleiding, Ik voelde me op mijn gemak. I`ll be back!

 9. 5 out of 5

  Marianne van den Beucken

  Op 23 april een waanzinnige leuke fotoshoot gehad samen met mijn lieve bulldog Bink. Milou het was in een woord TOP…ik kan dit bij veel mensen aanbevelen en zal dit ook zeker doen. Heb het ervaren als een zeer professioneel, in een hele mooie warme sfeer en de foto,s zijn geweldig geworden, zeker met een hond die op dat moment alleen maar oog had voor een speeltje wat hij zag liggen. Je bleef geduldig en dat waardeer ik enorm. Wat de prijs betreft, daar hoef je het niet voor te laten want prijs-kwaliteits verhouding is ook helemaal niks over te zeggen. Het klopt gewoon……Nogmaals mijn dank hiervoor en dikke knuffel van Bink en wil ik nog eens een fotoshoot hebben zal ik je zeker weten te vinden.

 10. 5 out of 5

  Kevin en Irina

  Echt super mooie foto’s gekregen waar we erg trots op zijn! Veel geduld, mooie ideeën, super vriendelijk! Als we nog ooit een fotoshoot gaan doen dan is het weer hier!

 11. 5 out of 5

  roxanne

  ook wij zijn erg blij met ons foto’s

  wij hebben zelf 1/5 uur in de auto gezeten maar het was het zekker waard

  tijdens om kleden mochten mijn neefje/broertje even op de foto

  nog maals bedankt en wij komen zekker nog eens tergug

 12. 5 out of 5

  Roy Raaijmakers

  Hele fijne fotoshoot gehad, super goede begeleiding en hele mooi foto’s gekregen.
  Een echte aanrader!

 13. 5 out of 5

  Jessica Girlpower

  Op 1 april hebben we een vriendinnen shoot gedaan, direct bij binnenkomst een huiselijke sfeer, de foto’s zijn ontzettend mooi geworden!
  Milou stelt je op je gemak als dat nodig is, heeft heel veel geduld en daardoor krijg je de mooiste en ongedwongen foto’s

  Ontzettend bedankt voor de geweldige foto’s, mocht er ooit weer een shoot gemaakt worden dan komen we zeker weer bij Miou

 14. 5 out of 5

  Brigitte Thissen

  Het was top.
  Alleen Wendy was als eerste achteraf vond ze dat jammer had je misschien iets meer mee kunnen begeleiden bij individuele foto’s!
  Foto’s zijn mooi.
  Bedankt.

 15. 5 out of 5

  Michel Schmitz

  We hadden een heel gezellige fotoshoot. Milou was heel relaxed en stelde de kinderen op hun gemak. Vanwege het ongedwongen karakter van de shoot werkten de kleintjes prima mee.
  Meer dan voldoende keus uit heel veel foto’s. Een echte aanrader!!!

 16. 4 out of 5

  W. Jongkind

  Prima ontvangst, prettige werksfeer, een aanrader!

 17. 5 out of 5

  Linda

  Ontspannend sfeer, mooie foto’s! Snelle service. Erg tevreden

 18. 4 out of 5

  Jeroen Mertens

  Het duurde even om (in Helmond) een goede datum af te spreken. Vaste werkadres is Belfeld geloof ik.
  Locatie prima bereikbaar (centrum). Studio bevindt zich boven een winkel.
  Vooraf vind een gesprek plaats wat je wensen zijn en tijdens de shoot wordt je goed begeleid.
  Prijs-kwaliteit (ondanks 30% toeslag voor weekendtarief) is prima.

 19. 5 out of 5

  Rianne

  Wij hebben bij Milou een zwangerschaps fotoshoot laten doen. Erg leuk! Alles was bespreekbaar en mogelijk! Alles verliep zoals afgesproken en zelfs op korte termijn. We hebben een leuke shoot gehad met een mooi resultaat! Bedankt en wie weet tot ziens:-)

 20. 5 out of 5

  Maike

  Fijne, rustige sfeer. Er is voldoende tijd voor de gehele fotosessie waardoor je niet direct in de stress raakt wanneer je baby opeens een voeding nodig heeft of verschoond moet worden.
  Dit is onze tweede fotoshoot bij Milou en zoals de eerste keer is er meer dan voldoende keuze uit mooie foto’s

 21. 4 out of 5

  Roy de Haas

  Een nieuwe ervaring voor ons als koppel, maar je word tijdens de fotoshoot goed begeleid en er hangt een relaxe sfeer. Waardoor wij het als heel leuk hebben ervaren.

  En hebben er hele mooie foto’s aan over gehouden!

 22. 5 out of 5

  Wendy

  Wat hebben wij een super leuke vriendinnenshoot gehad. Super! de onbewerkte foto’s zij al gaaf. Bennieuwd naar het eindresultaat.

 23. 5 out of 5

  John S

  Professioneel intakegesprek
  Kwalitatief mooie foto’s
  Snelle verwerking
  En dit alles voor een superlage prijs!

 24. 4 out of 5

  Xandra

  Hele fijne fotoshoot gehad. We werden goed en vriendelijk ontvangen, ze had snel door wat onze wensen zijn/waren. We voelden ons snel op ons gemak.
  We hebben tijdens de shoot goede tips en tricks gekregen om de foto’s nog mooier te laten worden.
  De onbewerkte foto’s waren al mooi, maar de bewerkte foto’s zijn helemaal wauw!

 25. 5 out of 5

  Rob

  Bedankt Milou!

 26. 4 out of 5

  Nancy Martens

  Ik zag er een beetje tegenop om foto`s van mezelf te laten maken, omdat ik altijd zelf alle foto`s neem. Milou was zo vriendelijk dat ze me gelijk op mijn gemak stelde en dat alles eigenlijk vanzelf in een spontane bui zijn beloop nam. Het uurtje wat ervoor uitgetrokken was is omgevlogen. Het resultaat waren een heleboel mooie foto`s van mezelf. Het was moeilijk kiezen maar dat is uiteindelijk gelukt met nog een nabestelling.

  Bedankt Milou voor de fijne photosession.

  Groetjes Nancy

 27. 5 out of 5

  Anna

  Hele mooie foto’s. Hele fijn en duidelijke communicatie.
  Voldeed helemaal aan onze verwachtingen.

 28. 4 out of 5

  K

  Ik vond het heel leuk om een keer mee te maken. Ik voelde me al gauw op mijn gemak bij Milou. Ze is heel relax. Ze kwam zelf met ideeën voor poses en dat was erg fijn aangezien ik geen ervaring heb met zo’n fotoshoot.

 29. 5 out of 5

  Kim van Greunsven

  We zijn erg tevreden over onze zwangerschapsfotoshoot! Milou was erg professioneel, keek en luisterde echt naar wat wij wilden, nam daar de tijd voor, maar werkte tegelijk goed door op een fijne relaxte manier. Aan alles merk je dat ze een professionele fotografe is: belichting was erg goed, goede materialen, ze gaf duidelijke aanwijzigingen over poses en daardoor hadden we er alle vertrouwen dat het met de foto’s wel goed zou komen. En dat was ook zo! Nooit gedacht dat we er zo mooi op zouden staan (zelfs op de onbewerkte foto’s!)! 😉 Al met al een aanrader! Bedankt Milou! 🙂

 30. 5 out of 5

  ML :)

  Ik vond het een hele leuke ervaring! De fotograaf zelf was super aardig en
  alles was goed georganiseerd. Je voelt je echt op je gemak tijdens de shoot.
  Een aanrader dus! 😀

 31. 5 out of 5

  Lisetverbakel

  Wij hebben een fotoshoot gedaan met onze hond. Milou nam de tijd en had
  leuke ideeën. Er was ook ruimte voor onze eigen inbreng. De sfeer was heel
  relax en we hadden niet het idee dat we voor de camera stonden. Na 10 dagen
  kregen we de foto’s en zijn er heel erg blij mee! Bedankt Milou!

 32. 5 out of 5

  Mieke

  Dankjewel Milou! Wij zijn heel blij met de foto’s!

 33. 5 out of 5

  Danielle

  Super leuke shoot gehad. Was best spannend om te doen, maar ik voelde me meteen op mijn gemak. Meteen dezelfde avond al foto’s uitgezocht en binnen 10 dagen mogen genieten van het eindresultaat! Super blij mee!!!

 34. 4 out of 5

  Ano Niem

  Relaxte sfeer, fijne shoot. Goede communicatie & snelle reactie op mails.

 35. 5 out of 5

  Daniëlle

  Wij hebben de buik fotoshoot bij Milou gehad tijdens de zwangerschap en dat
  was zo goed bevallen dat we nu weer terug zijn gekomen voor een babyshoot.
  Ook nu hebben we weer geweldige foto’s gekregen. Milou zorgt ervoor dat wij
  ons super op ons gemak voelen en samen met haar creatieve ideeën zijn het
  weer super mooie foto’s geworden. Bij gelegenheid zullen wij zeker
  terugkomen! Zeker een goede aanrader voor een mooie fotoshoot!

 36. 5 out of 5

  Sophie&dylan

  Ja alles was naar wens service was super en heel mooi bewerkt !

 37. 5 out of 5

  groen

  Super leuke shoot gehad! Goede begeleiding en waanzinnige foto’s! Zeker een aanrader 😉

 38. 5 out of 5

  Ilona

  Wij hebben met ons gezin een familie fotoshoot gedaan waarbij we foto`s van ons samen als gezin, en foto`s van de kinderen apart hebben laten maken. Milou heeft ons precies gefotografeerd zoals we zijn. De persoonlijkheden en hobby`s van de kinderen komen heel mooi op de foto`s naar voren. We hebben een ontzettend leuke en gezellige fotoshoot gehad. Onze kinderen raken er maar niet over uitgepraat hoe leuk ze het vonden. Het resultaat is prachtig geworden!

 39. 5 out of 5

  Ellen

  Al voor de tweede keer een super leuke fotoshoot gehad met Milou. Ze stelt je heel erg op je gemakt en is heel relaxed. Daarom wordt het foto’s maken een leuke activiteit. Het resultaat is heel mooi

 40. 5 out of 5

  Janine

  Hele leuke fotoshoot gehad voor een mooi prijsje.
  Gedurende de shoot ook veel aanwijzingen gehad, werkt ook prettig!
  Zeker een aanrader!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Andere suggesties…