Zwangerschaps fotoshoot en Zwangerschapsfotografie

Zwangerschaps fotoshoot en Zwangerschapsfotografie

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.84 out of 5

Als ik met moeders om me heen praat over hoe ze hun zwangerschap ervaren hebben, hoor ik veel verhalen (van extreem gelukkig inclusief de bijbehorende zwangerschapsglow tot elke dag kotsend boven de wc en nergens energie voor hebben).
Wat iedereen wél altijd zegt, is dat hoe erg de dikke buik tegen het einde misschien in de weg lijkt te staan, het heel erg gek is als hij eenmaal weg is. Het leven dat je ineens niet meer elke dag in je met je meedraagt.
Super bijzonder eigenlijk toch? En 2 maanden na de geboorte van je kindje weet ik zeker dat je het heel waardevol vind om foto’s van deze ervaring terug te kunnen kijken. Óók als je je nu helemaal niet florisant en prachtig voelt, dat is het zeker wel! … Lees meer

Deze maand:133,50 118,50

Waarom je de zwangerschapsfotoshoot zou moeten doen

Inmiddels ben ik me er heel erg van bewust van hoe uiteenlopend zwangerschappen kunnen gaan; mijn zus heeft er inmiddels al twee achter de rug en ook van klanten krijg ik de meest verschillende verhalen te horen, van bijna iedere dag kotsend boven de wc tot 9 maanden pret en de zogenoemde ‘zwangerschapsglow’. Ongeacht hoe deze tijd voor jullie is geweest en hoe onzeker of juist geweldig je je voelt, het is heel erg fijn om later terug te kunnen kijken naar foto’s van waar je zoon of dochter nog in je buik zit. Want als ik daar naar vraag krijg ik meestal hetzelfde antwoord: Voor je het weet ben je vergeten hoe het ook alweer was!

Deze shoot wordt meestal rond de 34 weken gepland.Twijfel je over de beste termijn om foto’s te maken, neem dan even contact met me op zodat ik je wat meer info kan geven.

Wat krijg je

Een fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de zwangerschapsfotoshoot kies je thuis met behulp van een online fotoalbum je favoriete foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Hoe gaat de zwangerschapsfotoshoot / zwangerschapsfotografie in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘zwangerschapsfotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jullie: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Jullie weten daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

zwangerschapsfotoshoot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s die je in bladen tegenkomt en ook steeds meer foto’s op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren,  experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto’s van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto’s wilt of alsnog een backup van je foto’s kunt maken.

Zwangerschaps fotoshoot en Zwangerschapsfotografie

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Komt er een extra gezinslid (bijv. broertje of zusje) mee? Dat kan! De prijs van de gezinsfotoshoot is dan van toepassing.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
Bij fotoshoots op locatie kunnen extra reiskosten worden gerekend, als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de kosten!
Als je deze fotoshoot combineert met de newbornfotoshoot krijg je bij deze laatste fotoshoot 4 gratis foto’s! Informeer even bij me voor meer info over deze actie.

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 2-3 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
 • Als je deze fotoshoot én de newbornfotoshoot boekt, krijg je bij de newbornfotoshoot 4 extra bewerkte foto’s (gratis dus)!
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden
9,7
4.84 out of 5
Gebaseerd op 1305 reviews
 1. 5 out of 5

  Nicole

  Een erg leuke shoot! Er hing een ongedwongen sfeer en Milou geeft goede en gerichte aanwijzingen. Ik ben zeer tevreden met het eind resultaat en kan het iedereen aanbevelen!!!

 2. 5 out of 5

  wolsendevroe

  Wij hadden een zwangerschapsfotoshoot …Geweldige ervaring gehad en we zijn super tevreden over het resultaat !! Eigen ideetjes konden we samen leggen met ideetjes van Milou. Ze maakt de sfeer zo spontaan en relaxed !!! Je kan gewoon jezelf zijn en ze toont oprecht interesse in jou als persoon … wij komen zeker en vast nog een keertje voor een fotoshoot van ons meisje en het gezin !!

 3. 4 out of 5

  Annemiek

  Hallo Milou, dankjewel voor een superleuke fotoshoot tijdens het feest van Bernie. Wat hebben de meiden plezier gehad en wat zijn ze blij met het eindresultaat! Een aanrader voor iedereen!

 4. 5 out of 5

  cil

  hele mooie foto’s er aan over gehouden, ze is heel vriendelijk, het was voor ons de eerste keer voor n fotoshoot. ze deed ons goed aanzijwingen geven.

 5. 5 out of 5

  Wendy

  Hoi!

  Ik vond het heel leuk en gezellig om de sexy en verleidelijke fotoshoot te doen, ik ben ook erg blij met het resultaat!

 6. 5 out of 5

  Mark Wind

  Voor mijn eigen carriere als componist had ik een paar goede foto´s nodig van mezelf. De shoot en sfeer was erg ongedwongen! Ik heb verder geen ervaring met fotoshoots toch Milou leidde mij er heel gemakkelijk doorheen, de foto´s zijn er erg professioneel uitgekomen! Bedankt!
  Zie het resultaat op http://www.markwind.nl

 7. 5 out of 5

  Diewie

  Het zijn super leuke foto’s geworden!
  Milou bedankt

 8. 5 out of 5

  Nina ricquier

  Milou is een fotograaf die weet waar ze mee bezig is , geeft aanwijzingen en is creatief bezig met meedenken tijdens de shoot.
  Voor herhaling vatbaar en supertevreden over de foto’s !!!
  Dank je wel .

 9. 5 out of 5

  Anita

  De foto’s zijn erg mooi! Wij zijn er erg blij mee en krijgen veel complimenten. Dus voor jou ook een compliment Milou.

 10. 5 out of 5

  Hanneke

  Superleuke en vooral spontane en ontspannen fotoshoot. Niet de geijkte plaatjes. Heel tevreden met het resultaat én de service.

 11. 5 out of 5

  Serum

  Super kinderfeestje gehad. Leuke ideeën voor foto, fotograaf had t allemaal goed onder controle en de volle aandacht van de meiden. Chapeau!! Het zijn hele mooie foto’s geworden!! Echt een aanrader!!

 12. 4 out of 5

  Saskia

  Ik ben echt superblij met deze ervaring. Voor iemand die niet houdt op fotopapier zijn de foto’s echt heel goed gelukt!

 13. 5 out of 5

  Gert Jan

  Prima (eerste) ervaring met een fotoshoot.
  Heb hele leuke foto`s voor zowel zakelijk als privé laten maken in 1 sessie en dat voor een prima prijs.
  Milou geeft prima aanwijzingen over hoe en wat zodat je hele mooie foto`s krijgt.
  Bedankt !

 14. 5 out of 5

  mark

  Was een leuke fotoshoot. Heel makkelijk omdat Milou precies wist hoe je moest staan / kijken. De foto’s zijn ook echt goed gelukt

 15. 5 out of 5

  Anita

  Ik heb samen met mijn vriend een fotoshoot gedaan. We wisten allebei niet goed wat we konden verwachten. Milou heeft ons goed begeleid, gaf ons de nodige instructies en kwam steeds met leuke ideeën. Ze gaf eveneens ruimte voor eigen ideeën. Alles verliep in een ontspannen sfeer. Achteraf waren we heel tevreden over het resultaat. De foto’s zijn super leuk geworden en de prijs-kwaliteit verhouding is ook dik in orde! Bedankt, Milou!

 16. 5 out of 5

  Melanie

  Mijn vriend en ik hebben een romantische fotoshoot gedaan en het was echt een super ervaring en de foto’s zijn super mooi geworden.

  Het was een rustige en ontspannen sfeer waar door alle foto’s ook spontaan waren en niet van die standaard ‘gemaakte’ foto’s.

  Milou hielp ons aan het einde van de sessie ook heel goed met keuzes maken tussen de foto’s.

  Wij hebben uit eindelijk voor 23 foto’s gekozen en ze zijn allemaal even mooi en leuk geworden.

  Ik raad het iedereen aan!

 17. 5 out of 5

  Machteld

  Dank je Milou!
  het was een leuke shoot met een prachtig resultaat.
  We hebben gezellig gekletst én gewerkt 😉

  Ik kom graag nog een keer terug!

 18. 4 out of 5

  Ghyslaine

  Wij hebben al 2 keer bij Milou (photo sessions) een photo shoot gehad en beide keren top bevallen met super foto’s voor een hele mooie prijs.
  Milou speelt goed in op wat jij graag wilt.
  Een echte aanrader… Wij zijn al helemaal om en zullen er nog vaker gaan komen.

 19. 5 out of 5

  A&L

  Niks moet, alles mag. Mede door de oprechte interesse en de creativiteit van Milou en doordat we persoonlijke spulletjes mochten meenemen, zijn we heel erg blij met het resultaat van de fotoshoot en zijn de foto’s ‘passend’ bij onze relatie. De sfeer was relax, heel fijn. Aanrader voor iedereen!

 20. 4 out of 5

  Marijn

  De shoot was erg leuk. In het begin voelde ik me wat ongemakkelijk, maar Milou heeft me daar goed bij geholpen. Ik had wat ideeen meegenomen en die heeft ze heel mooi uitgewerkt! Ik had uiteindelijk erg veel keuze tussen de foto’s:)

 21. 5 out of 5

  Steffi

  Super leuke shoot gehad! Het resultaat is heel mooi geworden! We kwamen met onze eigen ideeën voor de shoot en Milou heeft dit helemaal begrepen en zelfs nog originele nieuwe dingen toegevoegd, waardoor het resultaat nog mooier is dan dat we hadden verwacht!!

 22. 5 out of 5

  Damy & Marianne

  Afgelopen zaterdag super leuke fotoshoot gehad. Heel veel credits voor Milou die super goede tips geeft. We wisten totaal niet wat we moesten doen maar Milou heeft ons hier heel goed mee geholpen. Door de oprechte persoonlijke interesse zorgde dit alles voor een zeer geslaagde shoot en een super mooi resultaat!!

 23. 5 out of 5

  Loesje

  Heel leuk om een sexy shoot van jezelf te laten maken. Milou zorgt ervoor dat de sfeer relaxed, spontaan en creatief is. Er is veel mogelijk. Professioneel en goede prijs-kwaliteit verhouding. Top ervaring en resultaat!

 24. 5 out of 5

  Helmond

  Bedankt voor de leuke social media shoot. Veel leuke verschillende foto’s, die ook nog eens bewerkt werden. Super prijs/kwaliteit verhouding.

 25. 5 out of 5

  Roel

  Ik heb samen met mijn vriend een ‘romantische fotoshoot’ gedaan in Helmond. Milou wist ons in zeer goede banen te leiden door veel advies en uitleg te geven. De foto’s zijn hierdoor werkelijk fantastisch geworden! Mocht ik nog ooit een fotoshoot willen doen, dan ga ik zeker terug naar Milou.

 26. 5 out of 5

  Bertina

  Een leuke shoot met professionele foto’s als eindresultaat. Was leuk om met Milou te werken. Groetjes, Bertina

 27. 4 out of 5

  De 5 vriendinnen

  Hele leuke fotoshoot gehad met de vriendinnen. Milou is een creatieve fotografe waardoor het resultaat van de foto’s erg leuk was! We werden niet in strakke saaie posities geplaatst, maar spontane en speelse foto’s waren het doel. Het was zeker geslaagd!

 28. 5 out of 5

  – Fenna – Ruud en Kim

  Hoi Milou
  ook al kan ik nog niet praten, maar ik wil je heel hartelijk bedanken voor de hele mooie foto’s die je van mij heb gemaakt en van mijn papa en mama.
  Als ik ouder ben kom ik graag nog een keer terug.

 29. 5 out of 5

  Heidi Smets

  Milou heeft ervoor gezorgd dat we met zijn 14-en leuk en relaxed op de familiefoto staan! Gezellige fotoshoot en de sfeer was heel ontspannen. Milou is erg flexibel tijdens de shoot. Ook was alle communicatie van A tot Z prima in orde!

 30. 5 out of 5

  Stephan

  De prijs-kwaliteit verhouding van de social media shoot is top! De voorbereiding van de fotograaf is super. Je wordt goed geinformeerd en zelfs herinnerd aan je afspraak (makkelijk als je een drukke agenda hebt). Ook voor deze (kleine) shoot worden de foto’s voor je bewerkt, en ook nog eens erg snel.

 31. 5 out of 5

  fotoshooter

  we hebben de fotoshoot als heel prettig en profesioneel ervaren. De fotoos waren ook erg mooi geworden.

 32. 5 out of 5

  Marjolein

  Zowel de fotoshoot als de kwaliteit van de foto’s zijn helemaal naar wens!

 33. 4 out of 5

  R & I

  Super leuke ervaring!! Wij hebben de sexy en verleidelijke shoot gedaan met 2tjes en Milou werkt op een leuke ontspannen manier en de foto’s zijn kei mooi geworden. Bedankt daarvoor.

 34. 4 out of 5

  Wesje

  Ik heb onlangs fotoshoot gehad.
  En ben zeer tevreden over het eindresultaat!
  Foto’s zijn mooi!

  Ze helpt je er zeer goed bij!
  Ze maakt je duidelijk hoe en wat je moet doen.

  Het is zeker de moeite waard om het hier te doen
  En de prijs is als het aan mij ligt te doen en het waard!

 35. 5 out of 5

  Stef en Holly

  De shoot zelf was erg leuk om te doen. We hadden beide nog nooit zoiets gedaan en waren verrast hoe leuk het was ondanks dat we allebei niet zo van op de foto staan houden.
  Ook de gekozen foto’s zijn super bewerkt en binnen de afgesproken 10 dagen verstuurd.
  We zijn beide reuze trots op de foto’s!

 36. 4 out of 5

  s&t

  Samen met mijn vriend heb ik hier een fotoshoot laten doen.
  Ik ben erg tevreden over hoe de fotos zijn geworden. Dit was voor mij de
  Eerste keer dat ik dit deed. Er werd goed begeleid met hoe we moesten staan enzo. Het enigste wat we zelf moesten doen was de kleding meenemen.
  Ik ben erg tevreden over de gehele shoot en kan het zeker aanraden.

 37. 5 out of 5

  P en M

  Hele leuke shoot, wij zijn super tevreden over het resultaat!

 38. 3 out of 5

  Moniek

  Het was een erg leuke ervaring ondanks wij met het hele gezin niet echt van de foto’s zijn, maar Milou heeft ons daar goed bij geholpen. Het was erg leuk om dit in onze eigen omgeving op de boerderij te doen. Ook hebben wij de foto’s snel ontvangen!

 39. 4 out of 5

  aapje78

  Het was een leuke ervaring. We werden hartelijk ontvangen door Milou en ze vertelde heel duidelijk wat de bedoeling was van onze vrijgezellenshoot. Er hing een ontspannen sfeer en we hebben veel moeten lachen om de grappige accessoires die in de studio aanwezig waren. We zijn erg tevreden met het resultaat van de foto’s. Het was moeilijk kiezen. De verhouding prijs – kwaliteit was goed.

 40. 5 out of 5

  Marie

  Dit was mijn eerste shoot en ik vond het in het begin een beetje wennen. Milou heeft uitgelegd wat de bedoeling was. De sfeer was erg goed en ongedwongen. ik heb een super leuke middag gehad en zou het zo weer doen!! Ook het resultaat mag er zeker wezen!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!

Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kán zijn van een aantal weken.
Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen. Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Andere suggesties…