Zwangerschaps fotoshoot en Zwangerschapsfotografie

Zwangerschaps fotoshoot en Zwangerschapsfotografie

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.83 out of 5

Als ik met moeders om me heen praat over hoe ze hun zwangerschap ervaren hebben, hoor ik veel verhalen (van extreem gelukkig inclusief de bijbehorende zwangerschapsglow tot elke dag kotsend boven de wc en nergens energie voor hebben).
Wat iedereen wél altijd zegt, is dat hoe erg de dikke buik tegen het einde misschien in de weg lijkt te staan, het heel erg gek is als hij eenmaal weg is. Het leven dat je ineens niet meer elke dag in je met je meedraagt.
Super bijzonder eigenlijk toch? En 2 maanden na de geboorte van je kindje weet ik zeker dat je het heel waardevol vind om foto’s van deze ervaring terug te kunnen kijken. Óók als je je nu helemaal niet florisant en prachtig voelt, dat is het zeker wel! … Lees meer

Deze maand:129,50 114,50

Waarom je de zwangerschapsfotoshoot zou moeten doen

Inmiddels ben ik me er heel erg van bewust van hoe uiteenlopend zwangerschappen kunnen gaan; mijn zus heeft er inmiddels al twee achter de rug en ook van klanten krijg ik de meest verschillende verhalen te horen, van bijna iedere dag kotsend boven de wc tot 9 maanden pret en de zogenoemde ‘zwangerschapsglow’. Ongeacht hoe deze tijd voor jullie is geweest en hoe onzeker of juist geweldig je je voelt, het is heel erg fijn om later terug te kunnen kijken naar foto’s van waar je zoon of dochter nog in je buik zit. Want als ik daar naar vraag krijg ik meestal hetzelfde antwoord: Voor je het weet ben je vergeten hoe het ook alweer was!

Deze shoot wordt meestal rond de 34 weken gepland.Twijfel je over de beste termijn om foto’s te maken, neem dan even contact met me op zodat ik je wat meer info kan geven.

Wat krijg je

Een fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de zwangerschapsfotoshoot kies je thuis met behulp van een online fotoalbum je favoriete foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Hoe gaat de zwangerschapsfotoshoot / zwangerschapsfotografie in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘zwangerschapsfotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jullie: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Jullie weten daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

zwangerschapsfotoshoot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s… of eigenlijk: álle foto’s die je in bladen tegenkomt worden met zorg (meestal dan, op wat photoshopfails na) bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren, toffe effecten toepassen, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 10 werkdagen digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan voorrang krijgen en binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten.

Zwangerschaps fotoshoot en Zwangerschapsfotografie

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Komt er een extra gezinslid (bijv. broertje of zusje) mee? Dat kan! De prijs van de gezinsfotoshoot is dan van toepassing.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
Bij fotoshoots op locatie kunnen extra reiskosten worden gerekend, als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de kosten!
Als je deze fotoshoot combineert met de newbornfotoshoot krijg je bij deze laatste fotoshoot 4 gratis foto’s! Informeer even bij me voor meer info over deze actie.

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 2-3 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
 • Als je deze fotoshoot én de newbornfotoshoot boekt, krijg je bij de newbornfotoshoot 4 extra bewerkte foto’s (gratis dus)!
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden
9,7
4.83 out of 5
Gebaseerd op 1188 reviews
 1. 5 out of 5

  Michael

  Ik heb laatst samen met mijn vriendin een romantische fotoshoot gedaan. Voor allebei was dit de eerste keer, maar dat maakte niks uit want Milou heeft ons fantastisch geholpen met mogelijke poses en looks.
  deze sessie is zeker een aanrader en elke euro zeker waard!

 2. 3 out of 5

  Seevmb

  Het was een Leuke, grappige fotosessie.
  Goede sfeer en keuze uit verschillende foto’s

 3. 4 out of 5

  Snep

  Het was een leuke ervaring. De sfeer was ontspannen en dat kwam door u. Daardoor krijg je deze geweldige foto´s. Wij waren zeer tevreden en zouden u zeker aanschrijven als andere ons vragen bij wie we geweest zijn!!!!

 4. 4 out of 5

  Ties & Lies

  Zoals op de site te lezen is, is de fotoshoot een hele leuke ervaring samen met je vriend/partner. Het leuke van de shoot vonden wij vooral dat er geen standaard foto’s uit voort komen. Hele leuke, speelse, verleidelijke foto’s kwamen er uit en we waren heel blij met het resultaat. De bewerking is knap gedaan en in verhouding helemaal niet duur!

 5. 5 out of 5

  Ania en Frank

  Wij hebben en zwangerschapsfotoshoot bij Milou gedaan.
  De sessie zelf was een leuke ervaring – Milou wist ons goed op ons gemak te stellen en met goede adviezen heeft zij de gevoelens en humor in de foto’s weten vast te leggen. Het was een rustige, prettige en ispirerende fotosessie, de foto’s zijn prachtig geworden en angezien het feit dat je de digitale bestanden in grote resolutie ontvangt, niet duur.
  Wij zullen Milou aanbevelen en misschien zelf nog een keer met onze kleine terugkomen. Bedankt!

 6. 5 out of 5

  Anne

  Al bij binnenkomst voelde ik mij zeer op mijn gemak. Ik had nog nooit een fotoshoot gedaan, laat staan een met een sexy tintje.
  Milou geeft je erg goede adviesen. Houdingen, blikken, accessoires, overal wordt aandacht aan besteed, waardoor je precies weet wat je moet doen en de foto’s een prachtig resultaat zijn.

  Bedankt Milou!

 7. 5 out of 5

  fam. Geraads

  hoi wij hebben een familie fotoshoot gehad
  en het was geweldig niet zo strak als bij andere fotograven het was heel gezellig en leuk en allemaal van die leuke ideeen . ze waren ook op tijd binnen zoals afgesproken .

 8. 4 out of 5

  Jérome & Mireille

  Zeer fijne ervaring, fotograaf creerde de goede sfeer en de rest ging vanzelf. Erg mooie foto’s en goede dienstverlening! Aanrader!

 9. 5 out of 5

  Jessy

  Hele leuke fotoshoot! We hadden beide geen zin in een ‘sta stil en poseer en glimlach’ shoot, zo zijn we niet. We hebben een combinatie van normale foto’s, arty foto’s met discodip en hippy-achtige foto’s. Past helemaal bij ons! Superleuke herinnering!

 10. 5 out of 5

  SweetCat

  Ik heb hier mijn eerste fotoshoot gehad. Het ging wel vlug in het begin, maar ik voelde me wel op mijn gemak. Ze weet goed waar ze mee bezig is en kijkt en luisterd naar wat jij wil. Dat is erg fijn. Ik ben ook zeer tevreden met de geleverde foto’s, ze zijn heel mooi geworden en heel smaakvol. Ik zou het zo weer doen.

 11. 4 out of 5

  Georgettes

  Een spannend middagje voor twee vriendinnen die niet graag op de foto willen…maar met Milou kwam het helemaal goed. Professioneel met genoeg tijd om je even op je gemak te stellen en helder te krijgen wat de wensen zijn. Wij zijn dik tevreden met het resultaat !!!

 12. 5 out of 5

  Brigitte

  Samen met mijn hond een fotoshoot gehad van Milou.
  Het was een super leuke ervaring.
  Milou neemt alle tijd om alles uit te leggen wat er gaat gebeuren.
  We voelden ons helemaal op ons gemak en dat kon duidelijk zien aan het resultaat.
  Ik kan het iedereen aanraden om zo’n leuke en mooie fotoshoot te laten maken.

 13. 5 out of 5

  Vriendinnenshoot

  De vriendinnenfotoshoot was ’n leuke ervaring! Alles werd van te voren duidelijk uitgelegd, dit was erg prettig.

 14. 4 out of 5

  Pascal en Sam

  Op 10 november heeft mijn dochter met haar vriendinnen een fotoshoot laten maken voor haar kinderfeest. Alle meiden waren superenthousiast. Het was een sfeervolle shoot, niet alleen maar serieuze foto’s, maar ook anderen wat de meiden erg aansprak. Als ik kijk naar de shoot, de gemaakte foto’s en de uiteindelijke bewerkte foto’s vind ik de kosten voor deze shoot niets te veel. Ik zou dit zeker aanraden bij andere mensen. Voor grotere meiden zeker ook een leuke activiteit voor een kinderfeest. Het enige “minpuntje” vind ik dat de locatie in Helmond niet uitstraalt wat er wel geleverd wordt. Ik zou een volgende keer zeker weer contact opnemen.

 15. 5 out of 5

  Abby

  Een tijdje geleden een basic fotoshoot gehad, en afgelopen week de foto’s binnen gehad. Het resultaat overtreft toch zeker wel mijn verwachtingen! Al met al een leuk uurtje gehad, met een resultaat naar grote tevredenheid.

 16. 5 out of 5

  Danny & Jamy

  Een super leuke ervaring!
  Milou heeft ons goed geholpen met instructies en de foto’s zijn geweldig geworden!

  Wij doen dit zeker nog een keer!

 17. 5 out of 5

  Rob & Amy

  We vonden het super leuk om te doen. Jou werkwijze is echt heel erg fijn, voelden ons al snel op ons gemak en we hebben al erg veel leuke reactie’s gehad op de foto’s.

  Nogmaals heel erg bedankt !

 18. 5 out of 5

  Bert & Sanne

  De fotoshoot was een hele leuke ervaring. Wij gaan normaal gesproken zelden graag op de foto, maar voor ons 4 jarig samenzijn maakten we een uitzondering. Gelukkig hielp Milou ons er heel goed doorheen met leuke ideeën, goede tips en uitstekende instructies. Ook hielp ze op een zeer ongedwongen manier bij het uitkiezen van de foto’s die we uiteindelijk willen hebben en heeft deze zijn zeer mooi nabewerkt. Wijzelf en onze omgeving is heel enthousiast over het eindresultaat. Zeker een aanrader!

 19. 4 out of 5

  Danny Verbeek

  Leuke fotoshoot, ontspannen sfeer, er werden leuke, grappige poses bedacht door milou. kinderen vonden het ook erg leuk, spelen nu thuis steeds ” fotograafje”. Het eindresultaat is geweldig, veel mooie foto’s om uit te kiezen. Milou, bedankt!!

 20. 5 out of 5

  annick en lauren Dilissen/Duijsters

  wij zijn heel erg tevreden over het resultaat ! Het was een prachtige ervaring zeker om met je vriendinnen te doen! De bewerkte fotos vind iedereen geweldig en de fotoshoot op zich was heel tof en plezant !

 21. 5 out of 5

  Wendy

  wij zijn super tevreden met onze new born photoshoot. Milou is erg creatief en heeft hele goede ideeën, maar je mag ook zeker met eigen ideeën komen. wij hebben er super mooie foto’s aan over gehouden!

 22. 4 out of 5

  Rebecca

  Mijn vriend en ik waren 2 weken geleden een jaar samen en ik wilde hem graag verassen met iets leuks. Ik zocht op Google naar een Fotoshoot voor 2 en kwam toen hier, bij Photosessions. Toen we daar aankwamen werden we meteen goed verzorgd. De Fotoshoot zelf was ook een hele leuke ervaring. We werden goed begeleid en we voelden ons op ons gemak. De foto’s zijn heel mooi geworden en we zijn er allebei heel blij mee! Ik zou het zeker aanraden en ik zou zelf ook nog wel eens een shoot willen doen, ook al woon ik helemaal in Amsterdam.

 23. 5 out of 5

  Roel en Angela

  Romantische fotoahoot: Aardige fotografe die ons zeer goed begeleide, scherpe prijs. Goede en snelle service. Een echte aanrader voor iedereen die zijn geliefde een kado wil doen! En natuurlijk schitterende foto’s …..1 klein minpuntje het is zo moeilijk om te kiezen 😛

 24. 4 out of 5

  Sandra en Evy

  Wij hebben de fotosessie als zeer prettig ervaren. Milou was ook zeer goed met mijn dochter Evy van 3. Zij luisterde zeer goed naar Milou. Alleen vond ik een uur een beetje aan de krappe kant. De foto’s zijn naar verwachting en mooi geworden. Ik ben zeer benieuwd hoe de foto op canvas uit gaat zien….

 25. 4 out of 5

  Mirthe

  Ik heb samen met mijn zusje een fotoshoot gedaan bij PhotoSessions. De samenwerking liep vanaf het begin af aan prima. Er werden duidelijke afspraken gemaakt die goed werden nagekomen. Ook tijdens de fotoshoot hing er een prima sfeer, de uitleg was duidelijk en of je nu ervaring hebt of niet..het zijn prachtige foto’s als resultaat. We zijn ontzettend blij met de foto’s en kunnen deze fotoshoot voor iedereen aanbevelen.

 26. 5 out of 5

  S&T

  Een eerste fotoshoot is altijd spannend, maar Milou legde alles rustig uit en kwam zelf met veel leuke ideeën.
  Wij hebben erg genoten, tijdens de shoot zelf maar ook toen we de foto’s kregen. Super gedaan!

 27. 5 out of 5

  Dena,Roos,Ilse,Joyce

  Mooie foto’s met steeds leuke en verschillende poses!
  We hebben een leuke dag gehad en waren blij dat Milou
  met ons mee dacht. Bedankt Milou!

 28. 5 out of 5

  freek

  Leuke fotografe, mooie studio, mooie foto’s, prima prijs.

 29. 5 out of 5

  L&L

  de afspraak maken verliep allemaal heel goed en soepel.
  de fotoshoot vonden we heel leuk om te doen, en er werd ons ook goed vertelt hoe we moesten poseren en kijken, dit vonden we beide heel fijn omdat we het beide nog niet vaak gedaan hadden. milou was heel erg vriendelijk en gaf ons meteen een veilig en prettig gevoel, waardoor wij ons ook op ons gemak voelde. we hebben hierdoor ook een heel gezellige avond gehad.
  de betaling en het krijgen van de foto’s is ook allemaal goed gegaan zonder problemen, en de foto’s zijn heel mooi geworden. we zijn hier ook echt heel blij mee!!

 30. 5 out of 5

  Nieell

  Superleuke ontspannen fotoshoot gehad met vriendinnen van mijn dochter. Allemaal ongeveer 13 jaar. Ontzettend leuke foto’s geworden. Zeker de moeite waard om een keer te doen!

 31. 5 out of 5

  Dena

  Wij hebben dankzij Milou een erg leuke dag gehad! Er werden steeds leuke en verschillende posities genomen. Ik ben benieuwd naar de foto’s! Dit gaan we zeker vaker doen.

  Bedankt!

 32. 5 out of 5

  HT&L

  Wat een goede fotografe! Niet alleen door de ontzettend mooie foto’s, maar ook door haar creativiteit, haar ontspannen houding, geduld en goede aanwijzingen. Wij voelden ons erg op onze gemak bij Milou en dat is iets wat tijdens je trouwdag wel handig is!

 33. 4 out of 5

  suus

  erg leuk! ik vind het wel mooi, een romantische fotoshoot. Net wat intiemer als wanneer je naar een gewone fotograaf gaat.

 34. 5 out of 5

  Nathalie

  Wat zijn we blij dat we deze fotoscoop hebben gedaan. De foto’s zijn prachtig geworden en tijdens de sessie was de sfeer heel relaxed en ontspannen. Milou ging heel lief met onze kleine om en had alle geduld. Een absolute aanrader!!

 35. 5 out of 5

  Ankie

  We zijn erg tevreden over de shoot en de resultaten daarvan! We vonden het best spannend, omdat onze dochter van nét een jaar oud, soms erg eenkennig kan zijn. Zou ze het allemaal wel leuk vinden? Maar dat ging super goed, de fotografe wist daar goed mee om te gaan. Onze dochter heeft alleen maar gelachen. Mede hier door zijn de foto’s supermooi geworden! Ook over de nabewerking zijn we erg tevreden. Met trots laten we de foto’s aan iedereen zien.
  Sfeer was goed. Gezellige fotografe, die leuk contact weet te maken. Prijs/kwaliteit vinden we ook goed, fijne is dat je de foto’s allemaal digitaal krijgt, zonder merk zodat je ermee kunt doen wat je wilt.

 36. 4 out of 5

  Graaf86

  Wij hebben onlangs een hele leuke fotoshoot gedaan met 4 vriendinnen.
  De fotograaf gaat professioneel te werk en kwam tijdens de shoot
  ook met zeer leuke ideeen. We zijn alle 4 heel blij met het eindresultaat,
  de foto’s zijn na de bewerking heel mooi geworden. Wel jammer dat er
  maar 8 foto’s bij de prijs inbegrepen zijn.. voornamelijk omdat we alle foto’s
  (in totaal iets van 40) heel erg leuk vonden.

 37. 5 out of 5

  Inge&Judith

  Mijn zus en ik hebben op 22sept een fotoshoot gedaan samen bij Milou. Het was een heel ontspannen sfeer en Milou had heel goede tips en leuke ideeen! Wij voelde ons daardoor helemaal op ons gemak en totaal niet ongemakkelijk. De foto’s zagen er na afloop mooi uit. We kunnen niet wachten op het eindresultaat 🙂 Kortom het was heel leuk en de prijs valt reuze mee!

 38. 4 out of 5

  Marieke

  Leuke, gezellige fotoshoot gehad met mijn vriendinnen.
  Milou komt zelf met hele leuke ideeën waardoor je leuke foto’s krijgt.
  Bedankt!

 39. 4 out of 5

  Bram & Jose

  Wij kijken terug op een geslaagde fotoshoot. Niet alleen de kwaliteit van de foto’s mag er zijn, de shoot was erg ontspannen en toch professioneel en de vele tips heeft geresulteerd in een afwisselende reeks van mooie foto’s.

 40. 4 out of 5

  Pedro

  De shoot verliep in een erg ontspannen sfeer en ik ben ook tevreden over het resultaat.

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Andere suggesties…