Fotodagboek
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.89 out of 5

De leukste beelden zijn meestal de momentjes die onderdeel zijn van jouw (of jullie) dag en routine, en juist níet zijn geposeerd. … Lees meer

Lees alles over deze fotoshoot

Waarom je jouw eigen fotodagboek zou moeten laten maken

Het uit bed halen van de kindjes, leuke rituelen die niet zo fotoshoot-waardig klinken maar jullie als gezin typeren. Het samen spelen en ook ‘ruziën’ van broer en zus, samen aan de eettafel, foto’s in júllie huis, speeltuin om de hoek of slaapkamer.

Ik ben enorm fan van foto’s van deze ‘gewone’ dingen. Momentjes die eigenlijk helemaal niet zo bijzonder lijken, maar dat wel zijn. Dingen die je vaak vergeet, maar eigenlijk heel waardevol zijn.

Fotodagboek

Wat krijg je

Een fotorapportage op maat met je gezin of familie (of zus of vriendin) waarin ik jullie volg tijdens de dagelijkse activiteiten.  Waar bij de meeste andere shoots mijn begeleiding voorop staat, probeer ik hier juist de momenten vast te leggen die bij jullie horen. Dagelijkse rituelen, jullie favoriete activiteiten en typerende gewoontes. Ik zal waar nodig aanwijzingen geven en zo hier en daar een subtiele draai aan de setting geven om een mooie foto te maken, maar in principe is alles puur zoals het ook echt is. Na afloop van de rapportage  kies je thuis met behulp van een online selectie-album je 16 mooiste foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal mooie, spontane en professionele foto’s aangepast op jullie wensen zoals júllie zijn.

Fotodagboek

Hoe gaat het fotodagboek in z’n werk

Het verloop van de rapportage zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de momenten die jullie graag willen laten vastleggen en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van het ‘Fotodagboek’. Ik laat jullie lekker je gang gaan, en leg alles vanuit de zijlijn vast. Ik betrek me zo nu en dan bij de rapportage door wat aanwijzingen te geven om een zo goed mogelijk beeld te krijgen, maar meestal zul je niet eens merken dat ik er ben. Het doel is dus om geen geregisseerde fotoshoot te creëren, maar precies dat te doen wat de titel zegt: een dagboek maken aan de hand van foto’s.

Fotodagboek

Na de rapportage bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Jullie kiezen dan minimaal het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de fotoshoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto's die je in bladen tegenkomt en ook veel foto's op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je voor deze Fotodagboek geen 'over the top' make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kleurbalans (de sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken: de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Kadreren: de uitsnede van de foto (inzoomen/roteren)
 • Al die kleine dingetjes. Anders kan ik het niet noemen, want er zijn een héle hoop kleine dingetjes die een opknapbeurt kunnen gebruiken en bij elkaar toch wel veel aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ogen oplichten, achtergrond egaliseren, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten worden na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar je toegestuurd. Heb je de foto's sneller nodig, dan is het zelfs ook mogelijk om voor een spoedbewerking te kiezen. Voor 24,50 euro worden je foto's dan supersnel nabewerkt en al binnen 2 werkdagen naar je verzonden.

De gemaakte foto's van de shoot bewaar ik 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto's méér foto's willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto's, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto's van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto's wilt of alsnog een backup van je foto's kunt maken.

Fotodagboek

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
Bij fotoshoots op locatie kunnen extra reiskosten worden gerekend, als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de kosten!

Samenvatting

 • studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Inclusief 16 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in super hoge resolutie en origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart-wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Profielfoto van fotograaf Milou van Helden
9,8
4.89 out of 5
Gebaseerd op 1848 reviews
 1. 5 out of 5

  Britt

  Erg fijne shoot.
  Je wordt op je gemak gesteld waardoor alles makkelijk verloopt.
  Ook als je dus geen ervaring hebt voor de camara.

 2. 5 out of 5

  Amber

  Heel leuke ervaring! Aangename persoon, ze stelt je op je gemak en luister echt naar wat je wilt. Ik kom graag nog eens!

 3. 5 out of 5

  Sharona

  Laatst samen met mijn partner een sexy koppel fotoshoot gedaan. Milou zorgde voor een goede ontspannen sfeer wat heel fijn werken was. Ze had super goede ideeën en hield rekening mee met wat onze wensen en behoeftes waren. Wij zijn super blij met het eind resultaat. We zullen het zo nog een keer doen.

 4. 5 out of 5

  esther

  Ik ben super tevreden over de werkwijze bij photosessions. Ik was in eerste instantie niet helemaal tevreden over de foto’s die gemaakt zijn. En dat werd helemaal super opgepakt door Milou en gekeken hoe we tot een oplossing konden komen.
  Aanvullende foto’s gehad en ik ben helemaal “blij”.
  De foto’s maken het helemaal compleet en laat ze dan ook met trots aan mensen zien.

  Fijne vond ik dat Milou al opties had bedacht over wat er mogelijk was. Dat geeft vertrouwen

  Nu alleen nog besluiten welke foto er op een groot formaat op de slaapkamer komt te hangen.

  Milou (en Wieteke…)super bedankt voor deze ervaring en de moeite die er genomen is om te zorgen voor een tevreden mens.

 5. 5 out of 5

  eva

  Ik vond de fotosessie met Milou heel ontspannen. Daarnaast geeft ze hele goede aanwijzingen over hoe je het beste kunt staan en kijken waardoor de foto’s heel mooi zijn geworden!

 6. 5 out of 5

  Marguerita

  We zijn heel blij met het eindresultaat! Een fijne fotograaf, luisterend en meedenkend, en een super leuke sessie om samen te doen. Voor herhaling vatbaar!

 7. 5 out of 5

  Joyce

  Wat een geweldige ervaring! Voor mij echt iets uit mijn comfortzone, maar Milou stelt je vanaf minuut 1 gerust. Na een gesprekje over de outfits en wensen, legt ze je heel goed uit wat er gaat gebeuren tijdens de shoot en vertelt ze je precies hoe je de houding voor een foto moet aannemen. Als je dan het resultaat van alleen al de eerste foto even mag bekijken, gaat de rest vanzelf.
  Ik heb inmiddels mijn foto’s binnen en ben super tevreden over het resultaat. Mijn foto’s mogen er wezen en ik ook 🙂
  Ondertussen al stiekem over nog een shoot met Milou aan het nadenken, dit is verslavend als je er zo’n mooie foto’s aan overhoudt!
  Bedankt Milou, je bent een topper!

 8. 5 out of 5

  Dion

  Vrij recent heb ik besloten om een fotoshoot uit te proberen. Na wat research kwam ik erachter dat bij PhotoSessions er keuzes waren tussen verschillende soorten shoots, waaronder een waar ik precies naar op zoek was: de Tinder fotoshoot. Het is niet puur bedoeld voor alleen Tinder, maar ook voor andere dating apps. Alleen al het feit dat er diverse typen shoots aangeboden staan, gaf me al een goed gevoel bij deze studio. Het straalt direct al extra professionaliteit uit door te zien dat er actief mee wordt gedacht met klantbehoeftes. De website zelf ziet er goed gelikt uit, werkt uitstekend en is ook snel. Alles is ook gedetailleerd beschreven, dus veel onbeantwoorde vragen had ik niet. Volgens mij zelfs niet één. Normaal ben ik iemand die niet impulsief ergens zijn geld aan uitgeeft en graag nog goed de tijd voor neemt om te kijken voor wat haken en ogen. Bij PhotoSessions was dit niet het geval. Ik was al vrij snel overtuigd van het product en de service die ze leveren, dus was ik snel overstag gegaan om een afspraak te maken. Binnen 2 à 3 dagen stond de afspraak vast en kon ik 2 weken later terecht. Mijn bezoek was naar de studio in Venlo, al ligt het eigenlijk meer in Belfeld. De locatie was duidelijk zichtbaar en dus makkelijk te vinden. Eenmaal aangekomen werd ik vriendelijk ontvangen. Ik voelde me direct al op m’n gemak bij binnenkomst, en dat is ook al heel veel waard. Die dynamiek heeft zeker ook het shootingsproces bevordert. Anderhalf uur lang zijn er foto’s gemaakt zowel binnen als buiten in de natuur. Het fijne is ook dat er samen wordt overlegd wat de klantvoorkeuren zijn, en als je dat niet heel helder hebt voor jezelf is dan geeft de fotograaf (in mijn geval Milou) meer dan voldoende suggesties. Dus uiteindelijk kom je al vrij snel tot een mooi plan. Wat ik zelf ook als erg prettig ervaarde is dat je meerdere outfits mee kan nemen om zo toch wat extra diversiteit aan de foto’s aan te brengen. Na afloop krijg je alle foto’s doorgemaild en kan je op je gemak bekijken welke je wil bestellen. Dat is toch een stuk fijner dan dat te moeten beslissen op locatie. De geselecteerde foto’s worden dan nabewerkt op professionele manier. Het resultaat mocht er ook wezen: scherpe foto’s waarbij je als persoon er echt uitspringt, en dat allemaal op een natuurlijke manier! Ik heb eigenlijk geen negatieve punten, alleen dat het enigszins prijzig kan zijn. Zeker als je nog nooit een shoot hebt gedaan, kan het veel geld lijken, maar het was het dubbel en dwars waard. Je krijgt er hoogwaardige kwaliteit voor terug!

 9. 5 out of 5

  Austin

  Wauw het gevoel dat zo’n shoot je kan geven is bizar! Vanaf het begin was het contact goed en duidelijk. Mijn vragen werden uitgebreid beantwoord en ook snel. De shoot zelf voelde al snel vertrouwd. Ik wist dat niks gek was waarmee ik aan zou komen en ze heeft me geholpen mijn idee uit te werken in een ontzettend gave plaat! Ze is makkelijk om mee te praten en zorgt voor een veilige/fijne omgeving om jezelf te zijn en uit je comfort zone te stappen.

 10. 5 out of 5

  Levon

  Leuke shoot gehad bij photosessions!. Milou neemt de tijd om je wensen door te nemen en geeft je goede aanwijzingen. Fijn om mee samen te werken:)

 11. 4 out of 5

  Ad Hermus

  Was mijn eerste ervaring met een photoshoot. Is niet iets dat je dagelijks doet. Maar ik heb er een leuke ervaring aan over gehouden. Ik had een ruimschootse shoot uitgekozen dus eerst ff wat kleding setjes bij de verschillende lokaties in en rond het gebouw gezocht. Dit was gelijk het moment om je op je gemak te gaan voelen. De sessie verliep verder heel gezellig. Het resultaat mocht er dan ook zeker zijn. Kreeg positieve reacties van dames op de sportschool die er toch ook wel nieuwsgierig naar waren. Wie weet nieuwe klanten ?. Voor herhaling en aanbeveling vatbaar.

 12. 5 out of 5

  Richard

  Fijne fotograaf, voelde me op mijn gemak, erg blij met de geschoten foto’s.

 13. 5 out of 5

  Renee

  Mijn eerste erotische fotoshoot.
  Een cadeautje voor mij en mijn partner.
  Ikzelf had 2 setjes uitgekozen, en de 3e mocht mijn partner uitkiezen.
  Ik ben alleen naar de shoot gegaan en vond het onderweg daarheen erg spannend.
  Eenmaal aangekomen bij Milou voelde ik me direct op mijn gemak.
  Ze gaat rustig met je zitten om samen je setjes te bekijken, ook als je zelf geen ideeën hebt, zij heeft er genoeg.
  Deze vrouw heeft ontzettend veel ervaring en doet met liefde en passie haar vak. Dit merk je echt in alles wat ze doet.
  De foto’s zijn prachtig geworden.

 14. 5 out of 5

  Cefas

  Heel gezellig, zeker een aanrader 🙂

 15. 5 out of 5

  Pim

  Buitengewoon fijne photoshoot gehad met Milou in Venlo. Ze kijkt nergens van op bij de erotische fotoshoot, het gaat allemaal heel natuurlijk, ze komt zelf met ideeën en uiteindelijk is het resultaat prachtig geworden. Absolute aanrader!

 16. 5 out of 5

  Tycho Lemmen

  Prettig om mee te werken, snelle levering en heel goede kwaliteit foto’s.

 17. 5 out of 5

  Michael

  Super leuke Sexy, verleidelijke shoot (met ook enkele foto’s die we aan iedereen kunnen showen) gehad waarbij wij prima begeleid werden met kledingkeuze en poses.
  Resultaat is naar volle tevredenheid.
  Een echte aanrader.
  Dank je wel voor deze leuke ervaring Milou

 18. 5 out of 5

  Hans

  Milou doet alles op een relaxte, vriendelijke en persoonlijke maar ook professionele manier.
  Ze was erg soepel in klantvriendelijk en heeft prima werk afgeleverd.
  Een 10!

 19. 5 out of 5

  Birgitt van de Donk

  Leuke fotoshoot gehad als voorbereiding op ons huwelijk, om aan de camera én onze bruidsfotografe te wennen!
  Milou heeft veel ervaring en is heel professioneel. Daarnaast denkt ze goed met je mee, dus het werd een gezellige shoot, waarbij we heel erg op ons gemak waren. Ze heeft oog voor detail en dat zie je terug aan de foto’s. Met het eindresultaat zijn we ontzettend blij.

 20. 5 out of 5

  Claudia

  Heerlijke ervaring! Milou is echt een topvrouw. Je voelt je meteen op je gemak en ze luistert en vraagt naar wat jij zelf graag uit deze ervaring wilt halen.
  Ik (en ook mijn vriend 😉 zijn superblij met de mooie foto’s. Ik heb echt het gevoel dat dit ook iets van mij is. Niet puur even een paar poses aanhouden en klik. Absolute aanrader!!

 21. 5 out of 5

  Anastasia Michiels

  Super! I have had 30 minutes photo session with Milou. She is a real professional, guided me through the session, advised on the poses, got the right angles and the light working to my advantage. The after session process is very easy and the photos were ready in no time!
  I highly recommend Milou, if you are looking for a high quality service and good time.

 22. 5 out of 5

  Esmee

  Milou is een hele lieve en rustige vrouw die mij direct op mijn gemak stelde. Het resultaat van de shoot is nog mooier dan ik had gehoopt. Ik ben er heel erg blij mee!

 23. 5 out of 5

  Maurice

  Super leuke fotoshoot gehad met Milou! Heel erg veel plezier erbij gehad. Ook nog leuke foto\’s zijn het geworden. Heel erg tof!!

 24. 5 out of 5

  Anne

  De fotoshoot was een erg leuke ervaring. Er wordt goed geluisterd naar je eigen ideeën/wensen, maar er wordt ook met vernieuwde ideeën gekomen als je hier behoefte aan hebt. Communicatie verliep soepel. Wij voelden ons op ons gemak. Zeker aan te raden!

 25. 5 out of 5

  J en A

  De erotische fotoshoot bij Milou was voor ons een prachtig uitje, waar we vreselijk veel zin in hadden. Maar toch ook wel een tikkeltje spannend, want zoiets doe je ook niet iedere dag. Het contact vooraf verliep erg prettig. Een belletje en wat email communicatie. Milou reageert snel en duidelijk.

  Dan de dag zelf in haar studio in Eindhoven. Milou is super relaxed, heeft de gave om je meteen op je gemak te stellen. Een korte bespreking vooraf, waarin we een aantal foto’s uit haar portfolio eruit lichten. Op basis van onze voorkeuren maakt Milou een ruw plan voor een aantal poses en de bijbehorende kleding.

  Alhoewel wij dit nog niet eerder samen gedaan hadden, verliep de shoot heel natuurlijk. Milou geeft duidelijke aanwijzingen en is er alert op, om je niet te lang in een ongemakkelijke houding te laten.

  We hadden een extra uur geboekt, dus twee uur in totaal. Dat is aan te raden, naar onze mening zou het met één uur te gehaast zijn geweest.

  Na de sessie kwamen we thuis en hadden we meteen toegang tot de circa 100 foto’s. Daarvan hebben we er 16 uitgezocht voor nabewerking en hoge resolutie. De resultaten zijn verbluffend, een tikkeltje surrealistisch om te zien hoe mooi we op de plaat zijn vastgelegd.

  Milou had de 16 nabewerkte hoge resolutie foto’s binnen enkele dagen naar onze mailbox verzonden via een download linkje. We hadden nog een paar puntjes teruggekaatst en deze heeft ze ook heel snel en naar volle tevredenheid verwerkt.

  Kortom een echte aanrader als je je een keer op het spannende, verleidelijke pad wilt begeven. Je zult versteld staan hoe mooi Milou je op beeld kan vastleggen!

 26. 5 out of 5

  Emma

  Erg leuk om te doen, Milou stelde me erg op mijn gemak en gaf duidelijke aanwijzingen. Het resultaat is prachtig geworden en ik ben er heel blij mee.

 27. 5 out of 5

  Maria

  Fantastisch leuke fotoshoot gehad. We zijn goed begeleid en het resultaat is mooi geworden.

 28. 5 out of 5

  Wichard

  Super leuke fotoshoot! Erg aan te bevelen!

 29. 5 out of 5

  Brenda

  Perfecte begeleiding en hele chique professionele foto’s. De fotograaf let echt op alle details tijdens de shoot. Ik raad deze shoot daarom zeker aan!

 30. 5 out of 5

  Zoe

  Super ervaring! Ik voelde me heel erg op mijn gemak gesteld door Milou en ze heeft me veel tips en aanwijzingen gegeven tijdens de shoot. Super happy met de eindresultaten, dat had ik nooit verwacht! Ik kom zeker nog eens terug?

 31. 5 out of 5

  Daimy

  Super leuke meid, en een hele leuke ervaring. Top foto’s !!

 32. 5 out of 5

  Toon

  Ik ben nog nooit op deze manier op de foto geweest, heb überhaupt nog nooit een fotoschoot gedaan. Ondanks mijn gebrek aan ervaring kwam het helemaal goed. Ik voelde me op mijn gemak gesteld door Milou en ze gaf heel duidelijke aanwijzingen waardoor ik precies wist wat ik moest doen. Het resultaat mag er zijn! Acht super mooie sexy foto’s als cadeau voor mijn vriendin. Ze was echt meeeeega positief verrast!!

 33. 5 out of 5

  Iris

  Het was een verrassing voor oma, een foto met haar kleinkinderen! Een geslaagde fotoshoot want de sfeer was erg prettig, mooie grote studio, een fijne fotograaf en uiteindelijk prachtige foto’s!

 34. 5 out of 5

  Annemieke Spekking

  Altijd snel en professioneel! Alle portretfoto’s op onze website zijn gemaakt door Photosessions. Er komen regelmatig nieuwe medewerkers bij en dan is het makkelijk communiceren. Snel een nieuwe afspraak en de foto’s zijn altijd prima (en gelijk aan de voorgaande, ook belangrijk).

 35. 5 out of 5

  Mandy

  Wij hebben een fotoshoot gehad bij Milou, wat was dit super!
  Milou heeft alle tijd voor ons genomen en dacht met ons mee wat onze wensen waren.
  Het eind resultaat is echt prachtig geworden.
  Haar begeleiding was heel fijn maar je voelde je ook echt op je gemak bij haar.

  Echt een dikke aanrader om hier je fotoshoot te laten doen !!

  En zelfs voor mindervalide mensen is het heel goed te doen om hier je te laten fotograferen, ze heeft een grote ruimte om te fotograferen en om te kleden, je kan zelfs vanuit je rolstoel gefotografeerd worden, lift in het gebouw etc.

 36. 5 out of 5

  Bregtje

  Weer een superleuke shoot gehad! Zelf wisten we niet precies wat we wilden. Door de aanwijzingen van Milou kregen we er steeds meer plezier in en hebben we nu prachtige foto’s! Ook ons zoontje werd helemaal betrokken in de shoot en gedroeg zich door de goede aanwijzingen als waar fotomodel.

 37. 5 out of 5

  Manisha

  Wederom een super fijne shoot gehad. Fijne sfeer en geweldige foto’s ontvangen. Geen spijt van!

 38. 5 out of 5

  Zhao

  Excellent service! we are very happy about the photos! Had a very good shooing time, always have nice experience with Milou!

 39. 5 out of 5

  rosslyn

  Het was een superervaring! Heel erg bedankt Milou.?

 40. 5 out of 5

  Yvonne

  Wij hebben een familieshoot gedaan met 4 volwassenen(opa/oma/papa/mama) en onze kleindochter van 3. Milou heeft ons heel fijn begeleid zodat de kleine meid super mooi en relaxed op de foto’s staat. Heel ontspannen allemaal. Onze wensen zijn super goed op de plaat gelegd. Ook de achtergrond is mooi uitgekozen. Een heel mooi aandenken voor altijd . Top

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Contact.

Ik beantwoord graag al je vragen!Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!