Fotoshoot met je huisdier

Fotoshoot met je huisdier

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.83 out of 5

Een huisdier is als een beste vriend. En vaak erg lastig om zelf mooi te fotograferen. Waarom dan geen professionele fotoshoot samen met of van je hond, kat, cavia, konijn, goudvis of ieder ander huisdier? Bij deze shoot nemen we de tijd om zowel jou als je huisdier mooi op de foto te zetten! … Lees meer

Deze maand:133,50 118,50

Waarom je de fotoshoot met je huisdier zou moeten doen

Als je op mijn Instagram kijkt of als je mij persoonlijk kent, weet je dat Ollie mijn kat en mijn baby is. Het is een super schattige oranje-crème kleurige Britse korthaar die er bozer uitziet dat ze eigenlijk is. We zijn haar vanuit Venlo in Almere gaan halen, omdat ik verliefd was geworden op de foto van haar die ik op internet tegenkwam in die tijd. Ollie kan kunstjes (pootjes geven, high-five, liggen op commando), en volgt je overal. Als je een keer een dag weggaat wordt ze boos en poept ze uit protest op de bank. Niet zo leuk. Maar ze heeft wel een eigen mening en wilt gewoon graag bij je zijn, dat blijkt 🙂

Ik begrijp dat huisdieren gezinsleden zijn en vind het alleen maar leuk als ze de eer krijgen een fotoshoot met je te mogen doen. Dus neem ze mee, dan kan ik ook nog even met ze knuffelen!

Wat krijg je

Een fotoshoot met je huisdier op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kies je thuis met behulp van een online selectie-album je 8 mooiste foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Fotoshoot met je huisdier

Hoe gaat de fotoshoot met je huisdier  in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Fotoshoot met je huisdier’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk. Aangezien jullie huisdier waarschijnlijk iets lastiger te begeleiden is is het altijd slim wat koekjes of iets anders ter beloning mee te nemen. Deze komen tijdens de shoot meestal wel van pas!

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan minimaal het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jullie: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Jullie weten daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Fotoshoot met je huisdier

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s… of eigenlijk: álle foto’s die je in bladen tegenkomt worden met zorg (meestal dan, op wat photoshopfails na) bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren, toffe effecten toepassen, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten.

Fotoshoot met je huisdier

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
Bij fotoshoots op locatie kunnen extra reiskosten worden gerekend, als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de kosten!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 2 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden
9,7
4.83 out of 5
Gebaseerd op 1188 reviews
 1. 5 out of 5

  Brigitte

  Een hele vriendelijke jonge dame.
  Voor mensen die dit een drempel vinden, je wordt goed ontvangen, goed begeleid, en op je gemak gesteld.
  Gastvrij.
  Makkelijk te vinden, voldoende parkeergelegenheid.
  Geen haast werk.
  Professionele fotograaf, en hele mooie foto`s.

 2. 4 out of 5

  Frank

  Prima ontvangst in een mooie omgeving. Leuk om te ervaren dat een “afgeschreven” gebouw op die manier nieuw leven krijgt. Verder werd ik op een ontzettend vrolijke manier ontvangen en liep de hele shoot lekker natuurlijk. Tot slot mag ook het resultaat er wezen! Keep going!

 3. 5 out of 5

  lindsay

  Leuke en vriendelijke ontvangst, goede begeleiding.
  Toffe foto’s en snelle service!

 4. 5 out of 5

  Alice

  Goede ervaring, discreet en profecioneel, mooie foto’s als resultaat.

 5. 5 out of 5

  Kelly

  Ik vind het een hele leuke shoot! Het voelde gelijk vertrouwd! Doordat het vertrouwd voelde werd de fotoshoot ook spontaan zonder gemaakte lach! Er werd goed uitgelegd hoe je moest gaan staan en kreeg ook de mogelijkheid om zelf dingen aan te geven en af en toe een paar foto’s niet serieus te kijken maar gewoon leuk zelf iets te verzinnen!! Ik vond het een enorme leuke shoot en vind het echt een aanrader!

 6. 5 out of 5

  Pien

  Super tevreden over onze fotoshoot op locatie. Milou en Denise hebben hele mooie foto’s van onze nieuwe winkel (en ons) gemaakt, we krijgen er elke dag weer complimenten over. Het is nog mooier geworden dan we verwacht hadden. Voor herhaling vatbaar dus!

 7. 5 out of 5

  Mulder

  Het was een hele leuke shoot met onze 2 hondjes. Ondanks dat ons ene hondje blind is, begeleidde Milou haar heel goed!
  Hele mooie foto’s aan over gehouden en gaan zeker terug voor een 2e shoot

 8. 5 out of 5

  Maria

  Zeer professionele fotosessie, mooi resultaat. Heel tevreden!

 9. 4 out of 5

  Tim waterschoot

  Super leuke locatie super leuk geholpen super mooie fotos alles was perfect. We komen zeker een keer terug

 10. 5 out of 5

  Thali van brussel

  Super blij met mijn foto’s..
  Heel tevreden met de manier hoe milou met mij omging.
  Ik voelde mezelf erg op mijn gemak.

  Super bedankt voor mijn foto’s 😀😀

 11. 5 out of 5

  Karin

  Weer een zwangerschapsshoot gehad bij Milou. Deze keer met ons zoontje van 1 1/2 erbij. En net als de vorige keer weer super tevreden. We voelden ons op ons gemak, konden wensen bespreken en niet geheel onbelangrijk ons zoontje voelde zich ook op zijn gemak. Hierdoor super leuke foto’s kunnen schieten van ons mannetje, mooie foto’s van mijn zwangere buik en eindelijk leuke foto’s van ons als gezin. We zijn super tevreden!! Foto’s worden snel gemaild en nadat je een keuze hebt gemaakt ook snel bewerkt en opgestuurd. Helemaal top!

 12. 4 out of 5

  Claudia Smits

  Vorige week een photoshoot mogen doen bij Milou met met zus en onze gezinnen.
  Resultaat prachtige foto’s! !!
  Hier gaan we onze ouders zeker een plezier mee doen!
  Bedankt!

 13. 5 out of 5

  Amanda

  Wij hebben samen een romantische fotoshoot gedaan bij Milou van Helden. Ook als je nooit een fotoshoot gedaan hebt maakt dat niet uit.
  Milou helpt je met poses, geeft goede aanwijzingen, stelt je op je gemak.. binnen 10 werkdagen hadden we al de foto’s ze zijn erg mooi geworden. Bedankt Milou!

 14. 5 out of 5

  Pascal

  Vorige week een Social Mediashoot gehad. Erg tevreden over de professionele en klantvriendelijke benadering van Milou. Bij binnenkomst spreekt ze eerst kort met je door wat je wensen zijn. Vervolgens maakt ze de foto’s en geeft tijdens de shoot goede tips welke houding je het beste kan aannemen. Tot slot geeft ze netjes aan wanneer de onbewerkte foto’s worden opgestuurd en hoelang ze nodig heeft voor de bewerking (nadat jij een keuze hebt gemaakt welke foto’s je wilt).

  Kortom ga zo door Milou!

 15. 4 out of 5

  Kees

  Super fotoshoot gehad! Leuke fotograaf die goede tips geeft. De eindresultaten zijn prachtig.

 16. 4 out of 5

  Nancy

  Een super fotoshoot! Milou is professioneel en stelt je op je gemak. Ze luistert goed naar wat je wilt. Door de creatieve poses die ze voorstelt wordt je echt positief verrast door de foto’s. Daardoor was het nog lastig kiezen 😉 Een leuke extra zijn de foto’s in zwart/wit of shepia. Ik ben er heel blij mee 🙂 Thanks!

 17. 5 out of 5

  Gino

  Ondanks dat ik circa 30min te vroeg was op de dag van de shoot,
  Kreeg ik na een telefoontje gelijk een warm ontvangst.

  Na een kort gesprek, voelde ik me gelijk op mijn gemak.
  Tijdens de shoot gaf Milou me goede aanwijzingen voor de pose.
  Waar, altijd ruimte is voor eventuele improvisatie.

  Voor ik het wist was de tijd voorbij, en had ik moeite met kiezen uit de gemaakte foto’s.

  Kortom een unieke ervaring en zeker een aanrader!

 18. 3 out of 5

  Femke

  Was fijne begeleiding tijdens de shoot. Was mijn eerste keer voor de camera.

 19. 5 out of 5

  Galina

  Een erg fijne shoot gehad, heel professioneel maar tegelijkertijd ook persoonlijk. We vonden het best spannend, maar dat bleek helemaal niet nodig te zijn door de relaxte sfeer. Zeker een aanrader!

 20. 5 out of 5

  Amanda

  Milou is een topper!
  Voor het eerst samen met mijn vriend een fotoshoot gedaan (romantische).
  Hadden beide nog nooit een fotoshoot gedaan, we voelde ons meteen op ons gemak bij Milou, ze geeft goed advies hoe je moet staan, liggen of zitten ook geeft ze goed advies over je houding en je gezichtsuitdrukking.
  We raden haar echt aan! ze neemt de tijd voor je!

 21. 5 out of 5

  Danielle de Boer

  Milou is een fijn persoon en je voelt je gelijk bij haar op je gemak. Ik heb de sexy fotoshoot gedaan en ben tevreden over het resultaat. Snelle reacties op mails en de foto’s waren ook snel binnen.

 22. 5 out of 5

  Rick van Battum & Dinie Schuitema

  Wij zijn zéér tevreden met de foto’s die jij (Milou) van ons gemaakt en bewerkt hebt. Zowel de afdrukken in kleur als zwart/wit.

  Ook de manier waarop je gerust en op je gemak geteld wordt ondervonden wij al zéér prettig.

  Mochten wij in de nabije toekomst weer privé foto’s willen maken, dan nemen wij zeker weer contact met jou / jullie op.

  De mond-op-mond reclame hebben wij al bij verschillende familieleden en kennissen overgebracht.

  Nogmaals onze welgemeende “Dank”.

 23. 5 out of 5

  Jasper

  We hebben een prima ervaring gehad met Milou. De sessie betrof een shoot met ons dochtertje van 1 jaar oud. Milou bleek een goed gevoel te hebben hoe ze met zo’n klein hummel om moest gaan — en ook met de ouders. De sfeer was ontspannen en leuk en de shoot zelf was al erg leuk om te doen. De foto’s zijn mooi geworden; spontaan, niet te stijf in standaard-poses. We hadden erg veel moeite om de leukste eruit te kiezen en hebben er daarom maar veel te veel bijbesteld 🙂 Aanrader!

 24. 5 out of 5

  Yani

  Ik en mijn vriend hebben de sexy koppelfotoshoot gedaan. Milou is echt de ideale persoon voor 2 onervaren mensen als ons hierin te begeleiden en gerust te stellen. Ook de foto’s achteraf waren boven ons verwachtingen. Binnenkort hangt 1 ervan op een canvas op in ons huis.

 25. 5 out of 5

  Jasmin Marquardt

  Een erotische Fotoshoot gehad bij Milou. Stelt je erg op je gemak. Super ervaring!!

 26. 5 out of 5

  Carlijn van Selst

  Milou begeleidt de fotoshoot goed en weet precies waar ze mee bezig is. We hebben nu twee fotoshoots bij haar gehad en beide was ze even professioneel en vriendelijk. Ik raad haar iedereen aan!

 27. 4 out of 5

  Laila

  Goede ervaring met deze fotoshoot, goede sfeer en coaching. Prijs kwaliteit verhouding is prima!

 28. 5 out of 5

  Patricia

  Geweldige ervaring! Dankzij Milou, ze weet je op je gemak te laten voelen. En de foto’s zijn fantastisch geworden! Echt een aanrader!!

 29. 5 out of 5

  steffie

  Fijne enthousiaste fotograaf! Milou geeft goede aanwijzingen. Is eerlijk en open en zorgt tijdens de fotoshoot voor een ontspannen sfeer. Bedankt!

 30. 4 out of 5

  Ben en Do

  Een tijdje terug hebben wij een erotische koppelfotoshoot gedaan bij Milou. Een super leuke ervaring waar we graag aan terug denken. Het idee is best spannend, maar Milou stelt je op je gemak en zorgt ervoor dat de ervaring juist heel persoonlijk en ontspannen wordt. Het enige nadeel is dat wanneer je extra foto’s wil laten bewerken, je dit enkel per 5 stuks kunt doen. Hoe dan ook, we zijn heel erg blij met onze foto’s en wie weet komen we nog een keer terug!

 31. 5 out of 5

  brigitte sebregts

  Ik vond het echt hartstikke leuk om te doen!
  En het resultaat is echt heel mooi!
  Het was heel ontspannen en gezellig, bedankt Milou!
  Groetjes Brigitte

 32. 5 out of 5

  Dalida

  Super shoot gehad! Erg tevreden over het eindresultaat.

 33. 5 out of 5

  Rob

  Prima service, professioneel en vakkundig. Mooie foto voor mijn Linkedin-profiel.

 34. 5 out of 5

  Niki

  Super shoot gehad met fotografe Milou. Milou werkt zeer professioneel met een vleugje brabantse gezelligheid. Ik kan een shoot bij photosessions iedereen aanbevelen.

 35. 5 out of 5

  An v.

  Gewoon top! Milou zorgt dat je je direct op je gemak voelt en geeft heel veel goede tips! Het uur vliegt om en levert super mooie foto’s op! In 1 woord: geweldig!

 36. 5 out of 5

  An

  Gewoon top! Milou zorgt dat je je direct op je gemak voelt en geeft heel veel goede tips! Het uur vliegt om en levert super mooie foto’s op! In 1 woord: geweldig!

 37. 5 out of 5

  Kayleigh

  Ik vond het echt super leuk om te doen. Je hebt het goed verzorgd en ons goed op ons gemak laten voelen. Zou het zo nog eens doen! Foto’s zijn er ook echt mooi uitgekomen

 38. 5 out of 5

  Anja

  De service was heel goed!!
  Onze baby was heel onrustig tijdens de fotoshoot, maar Milou ging hier super goed mee om.
  De foto’s zijn ook super!
  Dank je Milou, wij komen zeker nog een keer langs.

 39. 5 out of 5

  Elise Boogerd

  Leuke, vlotte shoot in een mooie ruimte. Foto’s kwamen heel snel binnen en ook de afhandeling ging vlug. Aanrader!

 40. 4 out of 5

  Jarno Goosmann

  Milou is een spontane vakvrouw waarbij we ons erg thuis voelde. Het resultaat is helemaal naar onze wens. We gaan zeker terug.

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Andere suggesties…