Fotograaf bij je thuis of op locatie

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.83 out of 5

Bij de ‘Fotoshoot op locatie’ ga je er samen met mij en m’n camera op uit in een fotoshoot bij jou thuis of op een andere door jouw gekozen locatie. Voordelen van een fotoshoot op locatie zijn ondere de unieke foto’s die je er aan over houdt. Spelende kinderen in hun eigen omgeving leveren bijvoorbeeld al snel een ontspannen en spontaan resultaat op. Bij deze fotoshoot wordt meestal geen gebruik gemaakt van vaste achtergronden of extra apparatuur, waardoor er veel ruimte overblijft om verschillende plekken en ideeën uit te voeren. … Lees meer

Deze maand:143,50 128,50

Waarom je de fotoshoot op locatie zou moeten doen

Ik werd een tijd geleden in oktober gebeld door een koppel voor een zwangerschapsfotoshoot op locatie. Ze waren in die tijd op datum X precies 1 jaar getrouwd en nu dus zwanger van hun eerste kindje. Het kasteel waar ze een jaar eerder getrouwd waren stond in een mooie omgeving, een soort herfstig sprookjestafereel. Deze locatie en deze datum waren overduidelijk bijzonder voor dit koppel,  een hele goede reden dus om deze fotoshoot ook dáár plaats te laten vinden. Was het koud? Ja. Was het het waard? Ja, want deze omgeving zorgde wel voor de perfecte herinnering.

Bij de ‘Fotoshoot op locatie’ kom ik naar de locatie die jullie samen hebben uitgekozen om mooie passende foto’s te maken bij jullie verhaal. Het kan hier gaan om foto’s van jullie gezin/een koppelshoot op locatie, zwangerschapsfotografie met romantische foto’s in huis of een newbornshoot bij jullie thuis, zodat jullie niet meteen al alles van hot naar her hoeven te sjouwen. Net wat jullie willen! Binnen/buiten, in principe is alles mogelijk. Bij twijfel kun je altijd even bellen of mailen.

Wat krijg je

Een fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kiezen jullie thuis met behulp van een online selectie-album de 8 mooiste foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Hoe gaat de fotoshoot op locatie in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en hierna gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Fotoshoot op locatie’. Ik zal tijdens deze fotoshoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan minimaal het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jullie: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Jullie weten daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s… of eigenlijk: álle foto’s die je in bladen tegenkomt worden met zorg (meestal dan, op wat photoshopfails na) bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren, toffe effecten toepassen, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten.

Fotograaf bij je thuis of op locatie

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
De genoemde prijzen gelden bij een fotoshoot in de direct omgeving van de studio in Eindhoven of Venlo (loopafstand).  Heb je een specifieke locatie in gedachten? Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik wat de totaalprijs gaat zijn!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 1 outfit meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden
9,7
4.83 out of 5
Gebaseerd op 1200 reviews
 1. 5 out of 5

  adri en debbie

  Was erg leuk en Milou stelde ons erg op ons gemak waar door wij daarna ons zelf konden zijn en we erg tevreden zijn met het resultaat van de foto sessie. Kortom een echte aanrader en zullen zeker nog eens gebruik maken van.

 2. 5 out of 5

  Irma en Stijn

  We waren van te voren erg zenuwachtig maar door de ontspannen sfeer was dit zo weg! We kregen veel leuke ideeën en tips, en voldoende ruimte voor eigen ideeën! We zijn erg tevreden met de leuke en originele foto’s!

 3. 5 out of 5

  Nicole

  Samen met mijn vriend een koppelfotoshoot gedaan. Het was een hele leuke ervaring. Keuze uit 3 kleuren achtergronden en indien gewenst gebruik van verschillende accesoires. Mijn vriend had nog geen ervaring met fotoshoots en was een beetje zenuwachtig, maar Milou heeft leuke ideeen en geeft goede aanwijzingen waardoor je je snel op je gemak voelt.
  De foto’s zijn heel mooi geworden, ze weet het karakter en de klik goed op beeld weer te geven, geen standaard studiofoto’s en dat is wat me het meeste aantrok. De prijs/kwaliteit verhouding is ontzettend goed, zeker niet duur! De levering van foto’s ook onverwacht snel: maar 1 week hoeven wachten i.p.v. 10 werkdagen. Zeker een aanrader!

 4. 5 out of 5

  Fam. van den Elzen

  Wij vonden het alle vier een leuke en gezellige fotoshoot! We hadden allemaal niet zoveel ervaring met poseren, maar met hulp van Milou is het goed gelukt. De foto´s zijn heel mooi, en we zijn er erg blij mee. En ookal lijkt het in eerste instantie niks voor jou, het is een hele leuke ervaring. Zeker aan te raden, al helemaal door de prijs!

 5. 5 out of 5

  tim

  Zelfs bij tegenslag van onze kant bleef ze flexibel en vriendelijk. De foto’s zijn erg leuk geworden, keuze uit 3 kleuren achtergrond en meerdere attributen. (paraplu, pop, bordjes, groot potlood en nog veel meer) mochten we in de toekomst nog een keer een fotoshoot willen, dan gaan we zeker weten terug. Echt een aanrader

 6. 5 out of 5

  D.Steine

  Het was echt een leuke ervaring! Normaal zijn ik en me vriendin niet zo goed met foto’s maken, maar door de aanwijzingen van Milou en doordat we ons op ons gemak voelden bij haar zijn het echt geweldige foto’s geworden! We zijn er echt heel blij mee en raden het ook echt aan aan andere mensen.

  Groetjes Danny

 7. 5 out of 5

  Dana

  Het was een heel leuke ervaring voor ons twee!
  Milou heeft ons heel goed begeleid
  en gaf ons ook een veilig en goed gevoel

  we zijn erg blij dat we de fotoshoot gedaan hebben
  heel erg bedankt!

 8. 5 out of 5

  Donny en Melusina

  Erg fijne shoot. Mijn vriendin en ik waren een beetje zenuwachtig vooraf maar we kregen goede begeleiding met leuke suggesties voor posities. En uiteindelijk voelde we ons helemaal op ons gemak en gingen met een meer dan tevreden gevoel naar huis. We vinden dit zeker voor herhaling vatbaar bij deze goede fotograaf. Het eindresultaat is dan ook volledig naar ons zin. Het enige waar we moeite mee hadden was het kiezen van de foto’s, er waren zoveel goede leuke foto’s bij dat we er een heleboel extra hebben besteld.

 9. 5 out of 5

  Linda

  Erg leuk om te doen zo’n shoot! En een schitterend & snel resultaat: leuke, originele foto’s!

 10. 4 out of 5

  Karen en Nathalie

  Wij hebben op 7 januari jl. een vriendinnen fotoshoot bij Milou gedaan. Ze is heel relaxt in de omgang en heeft erg originele ideeën. Ondanks dat we veel accessoires hadden meegenomen, hebben we ze toch allemaal kunnen gebruiken. Het resultaat is ook heel mooi, we hebben er erg leuke en natuurlijke foto’s aan overgehouden!

 11. 5 out of 5

  Margit

  Het is een prettige samenwerking. Duidelijke instructies vooraf en tijdens de fotoshoot. Goede prijs en een mooi resultaat! 100% tevreden.

 12. 4 out of 5

  TysonRoxy

  We hebben een romantische koppelshoot gecombineerd met een schoot met onze twee honden. Voor ons was het een erg leuke gezellige ervaring, waar ook nog eens heel erg mooie spontane foto’s uit voort kwamen. Dank je Milou!

 13. 5 out of 5

  Michael

  Ik heb laatst samen met mijn vriendin een romantische fotoshoot gedaan. Voor allebei was dit de eerste keer, maar dat maakte niks uit want Milou heeft ons fantastisch geholpen met mogelijke poses en looks.
  deze sessie is zeker een aanrader en elke euro zeker waard!

 14. 3 out of 5

  Seevmb

  Het was een Leuke, grappige fotosessie.
  Goede sfeer en keuze uit verschillende foto’s

 15. 4 out of 5

  Snep

  Het was een leuke ervaring. De sfeer was ontspannen en dat kwam door u. Daardoor krijg je deze geweldige foto´s. Wij waren zeer tevreden en zouden u zeker aanschrijven als andere ons vragen bij wie we geweest zijn!!!!

 16. 4 out of 5

  Ties & Lies

  Zoals op de site te lezen is, is de fotoshoot een hele leuke ervaring samen met je vriend/partner. Het leuke van de shoot vonden wij vooral dat er geen standaard foto’s uit voort komen. Hele leuke, speelse, verleidelijke foto’s kwamen er uit en we waren heel blij met het resultaat. De bewerking is knap gedaan en in verhouding helemaal niet duur!

 17. 5 out of 5

  Ania en Frank

  Wij hebben en zwangerschapsfotoshoot bij Milou gedaan.
  De sessie zelf was een leuke ervaring – Milou wist ons goed op ons gemak te stellen en met goede adviezen heeft zij de gevoelens en humor in de foto’s weten vast te leggen. Het was een rustige, prettige en ispirerende fotosessie, de foto’s zijn prachtig geworden en angezien het feit dat je de digitale bestanden in grote resolutie ontvangt, niet duur.
  Wij zullen Milou aanbevelen en misschien zelf nog een keer met onze kleine terugkomen. Bedankt!

 18. 5 out of 5

  Anne

  Al bij binnenkomst voelde ik mij zeer op mijn gemak. Ik had nog nooit een fotoshoot gedaan, laat staan een met een sexy tintje.
  Milou geeft je erg goede adviesen. Houdingen, blikken, accessoires, overal wordt aandacht aan besteed, waardoor je precies weet wat je moet doen en de foto’s een prachtig resultaat zijn.

  Bedankt Milou!

 19. 5 out of 5

  fam. Geraads

  hoi wij hebben een familie fotoshoot gehad
  en het was geweldig niet zo strak als bij andere fotograven het was heel gezellig en leuk en allemaal van die leuke ideeen . ze waren ook op tijd binnen zoals afgesproken .

 20. 4 out of 5

  Jérome & Mireille

  Zeer fijne ervaring, fotograaf creerde de goede sfeer en de rest ging vanzelf. Erg mooie foto’s en goede dienstverlening! Aanrader!

 21. 5 out of 5

  Jessy

  Hele leuke fotoshoot! We hadden beide geen zin in een ‘sta stil en poseer en glimlach’ shoot, zo zijn we niet. We hebben een combinatie van normale foto’s, arty foto’s met discodip en hippy-achtige foto’s. Past helemaal bij ons! Superleuke herinnering!

 22. 5 out of 5

  SweetCat

  Ik heb hier mijn eerste fotoshoot gehad. Het ging wel vlug in het begin, maar ik voelde me wel op mijn gemak. Ze weet goed waar ze mee bezig is en kijkt en luisterd naar wat jij wil. Dat is erg fijn. Ik ben ook zeer tevreden met de geleverde foto’s, ze zijn heel mooi geworden en heel smaakvol. Ik zou het zo weer doen.

 23. 4 out of 5

  Georgettes

  Een spannend middagje voor twee vriendinnen die niet graag op de foto willen…maar met Milou kwam het helemaal goed. Professioneel met genoeg tijd om je even op je gemak te stellen en helder te krijgen wat de wensen zijn. Wij zijn dik tevreden met het resultaat !!!

 24. 5 out of 5

  Brigitte

  Samen met mijn hond een fotoshoot gehad van Milou.
  Het was een super leuke ervaring.
  Milou neemt alle tijd om alles uit te leggen wat er gaat gebeuren.
  We voelden ons helemaal op ons gemak en dat kon duidelijk zien aan het resultaat.
  Ik kan het iedereen aanraden om zo’n leuke en mooie fotoshoot te laten maken.

 25. 5 out of 5

  Vriendinnenshoot

  De vriendinnenfotoshoot was ’n leuke ervaring! Alles werd van te voren duidelijk uitgelegd, dit was erg prettig.

 26. 4 out of 5

  Pascal en Sam

  Op 10 november heeft mijn dochter met haar vriendinnen een fotoshoot laten maken voor haar kinderfeest. Alle meiden waren superenthousiast. Het was een sfeervolle shoot, niet alleen maar serieuze foto’s, maar ook anderen wat de meiden erg aansprak. Als ik kijk naar de shoot, de gemaakte foto’s en de uiteindelijke bewerkte foto’s vind ik de kosten voor deze shoot niets te veel. Ik zou dit zeker aanraden bij andere mensen. Voor grotere meiden zeker ook een leuke activiteit voor een kinderfeest. Het enige “minpuntje” vind ik dat de locatie in Helmond niet uitstraalt wat er wel geleverd wordt. Ik zou een volgende keer zeker weer contact opnemen.

 27. 5 out of 5

  Abby

  Een tijdje geleden een basic fotoshoot gehad, en afgelopen week de foto’s binnen gehad. Het resultaat overtreft toch zeker wel mijn verwachtingen! Al met al een leuk uurtje gehad, met een resultaat naar grote tevredenheid.

 28. 5 out of 5

  Danny & Jamy

  Een super leuke ervaring!
  Milou heeft ons goed geholpen met instructies en de foto’s zijn geweldig geworden!

  Wij doen dit zeker nog een keer!

 29. 5 out of 5

  Rob & Amy

  We vonden het super leuk om te doen. Jou werkwijze is echt heel erg fijn, voelden ons al snel op ons gemak en we hebben al erg veel leuke reactie’s gehad op de foto’s.

  Nogmaals heel erg bedankt !

 30. 5 out of 5

  Bert & Sanne

  De fotoshoot was een hele leuke ervaring. Wij gaan normaal gesproken zelden graag op de foto, maar voor ons 4 jarig samenzijn maakten we een uitzondering. Gelukkig hielp Milou ons er heel goed doorheen met leuke ideeën, goede tips en uitstekende instructies. Ook hielp ze op een zeer ongedwongen manier bij het uitkiezen van de foto’s die we uiteindelijk willen hebben en heeft deze zijn zeer mooi nabewerkt. Wijzelf en onze omgeving is heel enthousiast over het eindresultaat. Zeker een aanrader!

 31. 4 out of 5

  Danny Verbeek

  Leuke fotoshoot, ontspannen sfeer, er werden leuke, grappige poses bedacht door milou. kinderen vonden het ook erg leuk, spelen nu thuis steeds ” fotograafje”. Het eindresultaat is geweldig, veel mooie foto’s om uit te kiezen. Milou, bedankt!!

 32. 5 out of 5

  annick en lauren Dilissen/Duijsters

  wij zijn heel erg tevreden over het resultaat ! Het was een prachtige ervaring zeker om met je vriendinnen te doen! De bewerkte fotos vind iedereen geweldig en de fotoshoot op zich was heel tof en plezant !

 33. 5 out of 5

  Wendy

  wij zijn super tevreden met onze new born photoshoot. Milou is erg creatief en heeft hele goede ideeën, maar je mag ook zeker met eigen ideeën komen. wij hebben er super mooie foto’s aan over gehouden!

 34. 4 out of 5

  Rebecca

  Mijn vriend en ik waren 2 weken geleden een jaar samen en ik wilde hem graag verassen met iets leuks. Ik zocht op Google naar een Fotoshoot voor 2 en kwam toen hier, bij Photosessions. Toen we daar aankwamen werden we meteen goed verzorgd. De Fotoshoot zelf was ook een hele leuke ervaring. We werden goed begeleid en we voelden ons op ons gemak. De foto’s zijn heel mooi geworden en we zijn er allebei heel blij mee! Ik zou het zeker aanraden en ik zou zelf ook nog wel eens een shoot willen doen, ook al woon ik helemaal in Amsterdam.

 35. 5 out of 5

  Roel en Angela

  Romantische fotoahoot: Aardige fotografe die ons zeer goed begeleide, scherpe prijs. Goede en snelle service. Een echte aanrader voor iedereen die zijn geliefde een kado wil doen! En natuurlijk schitterende foto’s …..1 klein minpuntje het is zo moeilijk om te kiezen 😛

 36. 4 out of 5

  Sandra en Evy

  Wij hebben de fotosessie als zeer prettig ervaren. Milou was ook zeer goed met mijn dochter Evy van 3. Zij luisterde zeer goed naar Milou. Alleen vond ik een uur een beetje aan de krappe kant. De foto’s zijn naar verwachting en mooi geworden. Ik ben zeer benieuwd hoe de foto op canvas uit gaat zien….

 37. 4 out of 5

  Mirthe

  Ik heb samen met mijn zusje een fotoshoot gedaan bij PhotoSessions. De samenwerking liep vanaf het begin af aan prima. Er werden duidelijke afspraken gemaakt die goed werden nagekomen. Ook tijdens de fotoshoot hing er een prima sfeer, de uitleg was duidelijk en of je nu ervaring hebt of niet..het zijn prachtige foto’s als resultaat. We zijn ontzettend blij met de foto’s en kunnen deze fotoshoot voor iedereen aanbevelen.

 38. 5 out of 5

  S&T

  Een eerste fotoshoot is altijd spannend, maar Milou legde alles rustig uit en kwam zelf met veel leuke ideeën.
  Wij hebben erg genoten, tijdens de shoot zelf maar ook toen we de foto’s kregen. Super gedaan!

 39. 5 out of 5

  Dena,Roos,Ilse,Joyce

  Mooie foto’s met steeds leuke en verschillende poses!
  We hebben een leuke dag gehad en waren blij dat Milou
  met ons mee dacht. Bedankt Milou!

 40. 5 out of 5

  freek

  Leuke fotografe, mooie studio, mooie foto’s, prima prijs.

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Andere suggesties…