Vriendinnen fotoshoot

Vriendinnen fotoshoot

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.86 out of 5

De ‘Vriendinnen fotoshoot’ is een originele activiteit om jullie vriendschap te vieren. Kennen jullie elkaar bijvoorbeeld al 10 jaar, of hebben jullie gewoon niet zo veel foto’s samen? Dan is deze fotoshoot met je beste vriendinnen wat voor jullie. … Lees meer

Deze maand: 128,50

Waarom je de vriendinnen fotoshoot zou moeten doen

Toen ik net op de middelbare school zat maakten mijn beste vriendin en ik wel vaker samen foto’s. Als een echte shoot, op locatie (onze slaapkamer of ergens buiten) waren we zeer serieus bezig om hele mooie foto’s te maken van elkaar. Ons idee was dat het leuk zou zijn om deze foto’s later nog te kunnen bekijken. Alle foto’s zijn bewaard in een fotoalbum met begeleidende teksten over het moment en over elkaar. Heel grappig! De foto’s zijn niet geweldig (verre van zelfs, haha), maar we moeten wel altijd heel erg lachen bij het terugkijken naar hoe we er in die tijd uitzagen en de herinneren aan dat moment.

Bij deze spontane en gezellige fotoshoot samen met je beste vriendin(nen) zorg ik ervoor dat jullie een hoop toffe foto’s hebben om later op terug te kijken! Deze fotoshoot is 1: heel erg leuk om te doen, en 2: een mooie blijvende herinnering voor later.

De vermeldde prijs is de totaalprijs voor groepen tot en met 6 personen. De meerprijs voor extra deelnemende vriendinnen is 9,50 euro per persoon. Er mag dan ook 1 extra foto per extra deelnemende vriendin worden uitgezocht om te laten bewerken!

Wat krijg je

Een vriendinnen fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kies je thuis met behulp van een online fotoalbum je favoriete foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Vriendinnen fotoshoot

Hoe gaat de vriendinnenfotoshoot in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Fotoshoot met je vriendinnen’. Ik zal tijdens de fotoshoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan minimaal het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Vriendinnen fotoshoot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s die je in bladen tegenkomt en ook steeds meer foto’s op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren,  experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto’s van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto’s wilt of alsnog een backup van je foto’s kunt maken.

Vriendinnen fotoshoot

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Daarom nu alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs van deze fotoshoot is 128,50 euro en is inclusief t/m 6 personen 8 nabewerkte foto's, per extra deelnemer 1 extra nabewerkte foto foto's met professionele editing. Dit is de totaalprijs! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan 🙂

Tevens kun je gebruik maken van de volgende optie's: Het hoeft niet, maar het mag wel!

 • De prijs geldt op alle werkdagen. Wil je op een weekenddag of in de avond komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
 • Heb je meer studiotijd nodig? Je kunt extra tijd boeken voor 29,50 per half uur.
 • Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 per 4 foto’s.
 • Extra snel klaar: Ontvang de nabewerkte foto's al na één werkdag voor 24,50!
 • Bij fotoshoots op locatie kunnen reis- en opbouw- kosten worden gerekend. Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de prijs!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 2 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s. Per extra deelnemer 1 extra nabewerkte foto
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
 • Mogelijk voor max. 7 personen
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden Fotograaf
9,7
4.86 out of 5
Gebaseerd op 1541 reviews
 1. 5 out of 5

  Koen

  Milou,
  Ik heb lang gezocht naar een vrouw die een man portretteren kan, zoals enkel een vrouw naar een man kijken kan.
  Dat heb je met brio en branie voor elkaar gekregen.
  Bedankt voor een stel geweldige foto’s, je professionalisme staat buiten alle kijf XXXX

 2. 5 out of 5

  Cecile

  Was heel zenuwachtig en spannend. Milou stelt je op je gemak en het werd zelfs een leuke middag. Prachtige foto’s ook!

 3. 5 out of 5

  Ingrid

  Wat een geweldige ervaring was dit!
  Voelde me vanaf de eerste minuut enorm op mijn gemak bij Milou…. super professioneel en zo leuk om samen met haar mijn ideeën uit te werken.
  En dan ook nog eens als resultaat een prachtige fotoshoot!

 4. 5 out of 5

  Mark

  Ik ben heel erg tevreden over de gemaakte foto. Naar de fotograaf gaan is niet iets wat ik al te vaak doe. Milou zorgde voor ontspannen sfeer en zorgde voor goede begeleiding.

 5. 5 out of 5

  Annemieke

  Super fijne fotograaf! Ze stelt je eenvoudig op je gemak en geeft goeie aanwijzingen voor het poseren. Je mag je eigen input / voorbeelden mee nemen en ze kan dit dan heel mooi met eigen tips en aanvullingen op beeld krijgen. Sfeer was heel relaxt en we hebben er echt hele mooie foto’s aan over gehouden!

 6. 5 out of 5

  Joeri

  Blij met de foto’s :), mooie kwaliteit en nabewerking

 7. 5 out of 5

  Kevin

  We zijn zeer tevreden over de foto’s
  Zeer professionele werkwijze en je word meteen op je gemak gesteld.

 8. 5 out of 5

  Marion

  Fantastische foto’s! Heel leuk hoe je onze familie zo op de foto hebt gezet!

 9. 5 out of 5

  Maartje

  Wederom een prettige fotoshoot met goede begeleiding door Milou!
  Ook het resultaat is weer super.

 10. 5 out of 5

  Tim

  Super hoe Milou het voor elkaar kreeg om in korte tijd een flink aantal foto’s te maken die we de rest van ons leven zullen koesteren! Ze werkt super efficiënt en doet alles om aan de wensen van de klant te voldoen. Niks dan lof, wij komen terug!

 11. 5 out of 5

  Jeroen

  Milou heeft voor mij een aantal nieuwe foto’s gemaakt voor mijn LinkedIn profiel.
  Leuke ontvangst en in een kort tijdbestek een paar mooi foto’s gemaakt.

  De foto’s waren snel klaar zodat ik er snel mee aan de slag kan.

  Bedankt Milou.

  Groeten, Jeroen

 12. 5 out of 5

  Inge

  Milou is niet alleen een top fotograaf maar ook een heel fijn persoon, waardoor je je direct op je gemak voelt en dit helpt dan weer bij het maken van mooie foto’s. Ik hou totaal niet van op de foto gaan maar bij Milou vond ik het totaal niet erg. Ik ben blij met het resultaat, ik kan iedereen haar aanbevelen en als ik ooit weer foto’s wil dan weet ik waar ik moet zijn!

 13. 5 out of 5

  Stefan

  Leuke fotoshoot, alvast nogmaals bedankt!

 14. 5 out of 5

  Stefanie

  Vanaf het eerste contact had ik al een goed gevoel bij Milou. Ik kon snel terecht en tijdens de shoot verliep alles perfect. Duidelijke instructies, een fijne sfeer en daarna een ruime selectie waaruit ik kon kiezen. Voor herhaling vatbaar! Voor het doel waar ik mijn foto’s voor nodig had ook een goede prijs.

 15. 5 out of 5

  Harold van den Berg

  Geweldige ontvangst. Ik voelde me meteen op mijn gemak en kreeg goede adviezen voor de poses.
  Je hebt de mogelijkheid om qua kleding en setting te wisselen. Ik ben heel tevreden over het resultaat. En dat ook nog voor een zeer schappelijke prijs.
  Ik kan Milou bij iedereen aanbevelen!

 16. 5 out of 5

  Annemarijn

  Leuke shoot gehad! Lieve vrouw die je goed helpt. Zelf wist ik weinig poses maar daar hielp ze goed bij.

  Het was ook fijn dat ik mijn eigen ideeën mocht vertellen en dat we die gingen uitvoeren.

 17. 5 out of 5

  Robert

  Fijne, gezellige sfeer met prachtig eindresultaat – aanrader!

 18. 5 out of 5

  Familie

  Super leuke en mooie foto s maakt ze
  Super blij mee 😊

 19. 5 out of 5

  Chris

  Heel fijn aangenaam kontakt heeft mooie ideeën en we maken graag foto’s met haar zeker aan traden je voelt je thuis met miliou….we komen zeker nog vaker terug en de foto studio is het ende …..met vriendelijke groet mercy en chris

 20. 5 out of 5

  Julia

  Super ervaring! Ik heb de fotografe als zeer vriendelijk en professioneel ervaren. Ik had nog niet eerder een fotoshoot gedaan, maar zij wist mij precies te vertellen wat ik moest doen en hoe ik de beste posities kon innemen voor prachtige resultaten. Ook is ze creatief en dacht ze mee over leuke accessoires om de foto’s bijzonder te maken.

 21. 5 out of 5

  Anneloes

  geweldig mooie foto’s mogen ontvangen van onze bruiloft.
  super gezellige en leuke samenwerking een echte aanrader.

 22. 5 out of 5

  Monique

  Hele leuke photoshoot, zowel ik als mijn hond waren snel op ons gemak en de foto’s zijn supermooi geworden.

 23. 5 out of 5

  Karsten

  Top; prachtige foto’s, mooie studio en Milou liet zich niet gek maken door onze jongste zoon die niet wilde meewerken 😉 We zijn heel blij met het resultaat! Een aanrader dus.

 24. 5 out of 5

  Didi

  Super fijne fotograaf, stelt je snel op je gemak. Blij met het resultaat!

 25. 5 out of 5

  J&M

  De shoot was super! En de foto’s ook! Milou stelt je op je gemak en geeft hele goede tips. Een absolute aanrader!

 26. 5 out of 5

  Dana

  Het was super leuk en goed geregeld allemaal, ik voelde me ook op mijn gemak en de foto’s zijn heel mooi geworden!
  Bedankt Milou

 27. 4 out of 5

  Jose van Heeswijk

  Superleuke foto’s,alleen jammer dat de exra bijbestellingen best prijzig zijn voor een zip bestand

 28. 5 out of 5

  Nienke

  Super gave ervaring! Ik dacht dat ik het heel spannend zou vinden, maar Milou zorgde ervoor dat ik me snel op mijn gemak voelde en dacht creatief mee over de hele uitstraling van de shoot. Ze helpt je goed met alle poses. Ik ben super blij met het resultaat, echt een kadootje!

 29. 5 out of 5

  Yves Joski

  Zeer vriendelijke en vlotte fotografe die ons op heel korte tijd op ons gemak deed voelen. Ze kan bovendien enorm creatief omgaan met de verschillende houdingen, zodanig dat het natuurlijk oogt. De foto’s zijn prachtig! Top en zeer professioneel werk ! Zeker een aanrader en de verplaatsing waard !

 30. 5 out of 5

  Patrick

  dit was erg leuk om te doen, het voelde heel snel al vertrouwd terwijl het de eerste keer was dat ik een shoot deed was, milou stelde me al snel op mijn gemak. geen vraag was teveel ze kwam met goede suggesties wat uiteindelijk resulteerde in mooie foto’s en een leuke shoot.. als je twijfelt om dit te gaan doen zeg ik gewoon doen, je gaat er echt geen spijt van krijgen

 31. 5 out of 5

  Christel

  Milou geeft veel ruimte voor eigen inbreng en luistert ook echt naar je wensen. Vervolgens neemt zij de regie over (heel fijn!) en helpt je de hele shoot door met tips en suggesties voor poses, achtergronden en settings. Heel erg tevreden met het resultaat!

 32. 5 out of 5

  Sydney

  Een super leuke shoot gehad met Milou! Vriendelijk ontvangst en de sfeer was heel vrij en vrolijk. Milou heeft ervoor gezorgd dat iemand die niet van camera’s houdt, zich toch op zijn gemak voelde met prachtige foto’s als resultaat. Ik kom zeker nog eens terug!

 33. 5 out of 5

  remco en stephanie

  het was een super leuke fotoshoot echt een aanrader voor als je samen een leuke ervaring, herinnering wilt hebben.
  echt top !

 34. 5 out of 5

  remco en stephanie

  het was een super leuke fotoshoot echt een aanrader voor als je samen een leuke ervaring, herinnering wilt hebben.

 35. 5 out of 5

  Björn

  Professionele fotograaf! Als ik nieuwe foto’s moet hebben, kom ik hier zeker terug!

 36. 5 out of 5

  Romee

  Ik ben super tevreden over de shoot en de uiteindelijke fotos! Ik heb de shoot gedaan om een fotoboekje te maken en aan mijn vriend te geven. Ik ben enorn benieuwd naar zijn reactie. Voor de shoot werd ik goed geinformeerd. Ik nam naar de shoots wat outfitjes mee en milou hielp mij met de keuze. Ik had nog nooit eerder een shoot gedaan maar ik lijk wel een model op de fotos ! Milou weet precies hoe je moet staan en kijken voor de perfecte foto. Zelf had ik van te voren al wat opgezocht wat voor poses ik graag zou willen. Kortom de shoot was mega geslaagd. En de fotos waren 2 minuten na de shoot al in mijn mail zodat ik ze meteen uit kon kiezen!

 37. 5 out of 5

  John

  Erg gemoedelijke sfeer tijdens de shoot, professioneel.

  Aanrader!

 38. 5 out of 5

  Esther

  Hallo Milou, wat was het tof om te doen zeg!!! Wat een resultaat en in zo’n korte tijd en nu al het resultaat binnen! Echt top! Beter kan niet……….kom zeker nog een keer terug!!

 39. 5 out of 5

  Benjamin Londja

  Leuke fotograaf! Door de vragen die zij stelt weet zij wat jij voor ogen hebt. Wij zijn erg blij met de foto’s. Leuke shoot gehad. Top kwaliteit. Dank je wel Milou.

 40. 5 out of 5

  Anet Eggen

  We hebben echt prachtige foto’s ontvangen van onze bruiloft. Milou was overal maar viel totaal niet op. Van het helpen mijn trouwjurk dichtmaken tot ongeziene foto’s van onze kinderen in de speeltuin. Super communicatie en prijs kwaliteit echt top.
  Milou nogmaals heel hartelijk bedankt!!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
  Ik beantwoord graag al je vragen!

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!