Vriendinnen fotoshoot

Vriendinnen fotoshoot

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.85 out of 5

De ‘Vriendinnen fotoshoot’ is een originele activiteit om jullie vriendschap te vieren. Kennen jullie elkaar bijvoorbeeld al 10 jaar, of hebben jullie gewoon niet zo veel foto’s samen? Dan is deze fotoshoot met je beste vriendinnen wat voor jullie. … Lees meer

Lees alles over deze fotoshoot

Waarom je de vriendinnen fotoshoot zou moeten doen

Toen ik net op de middelbare school zat maakten mijn beste vriendin en ik wel vaker samen foto’s. Als een echte shoot, op locatie (onze slaapkamer of ergens buiten) waren we zeer serieus bezig om hele mooie foto’s te maken van elkaar. Ons idee was dat het leuk zou zijn om deze foto’s later nog te kunnen bekijken. Alle foto’s zijn bewaard in een fotoalbum met begeleidende teksten over het moment en over elkaar. Heel grappig! De foto’s zijn niet geweldig (verre van zelfs, haha), maar we moeten wel altijd heel erg lachen bij het terugkijken naar hoe we er in die tijd uitzagen en de herinneren aan dat moment.

Bij deze spontane en gezellige fotoshoot samen met je beste vriendin(nen) zorg ik ervoor dat jullie een hoop toffe foto’s hebben om later op terug te kijken! Deze fotoshoot is 1: heel erg leuk om te doen, en 2: een mooie blijvende herinnering voor later.

De vermeldde prijs is de totaalprijs voor groepen tot en met 6 personen. De meerprijs voor extra deelnemende vriendinnen is 9,50 euro per persoon. Er mag dan ook 1 extra foto per extra deelnemende vriendin worden uitgezocht om te laten bewerken!

Wat krijg je

Een vriendinnen fotoshoot op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kies je thuis met behulp van een online fotoalbum je favoriete foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Vriendinnen fotoshoot

Hoe gaat de vriendinnenfotoshoot in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Fotoshoot met je vriendinnen’. Ik zal tijdens de fotoshoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan minimaal het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Vriendinnen fotoshoot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s die je in bladen tegenkomt en ook steeds meer foto’s op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren,  experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 24,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto’s van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto’s wilt of alsnog een backup van je foto’s kunt maken.

Vriendinnen fotoshoot

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Daarom nu alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs van deze fotoshoot is 148,50 euro en is inclusief t/m 6 personen 8 nabewerkte foto's, per extra deelnemer 1 extra nabewerkte foto foto's met professionele editing. Dit is de totaalprijs! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan 🙂

Tevens kun je gebruik maken van de volgende optie's: Het hoeft niet, maar het mag wel!

 • De prijs geldt op alle werkdagen. Wil je op een weekenddag of in de avond komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
 • Heb je meer studiotijd nodig? Je kunt extra tijd boeken voor 29,50 per half uur.
 • Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 per 4 foto’s.
 • Extra snel klaar: Ontvang de nabewerkte foto's al na één werkdag voor 24,50!
 • Bij fotoshoots op locatie kunnen reis- en opbouw- kosten worden gerekend. Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de prijs!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 2 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s. Per extra deelnemer 1 extra nabewerkte foto
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
 • Mogelijk voor max. 7 personen
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden Fotograaf
9,7
4.85 out of 5
Gebaseerd op 1612 reviews
 1. 5 out of 5

  Jip

  In Februari hebben we een vriendinnenshoot laten maken door Milou. Ze zorgt voor een goede sfeer en zorgt dat iedereen leuk op de foto staat terwijl je wel jezelf blijft. Deze goede ervaring heeft mij doen besluiten om een fotoshoot voor mijn opa en oma te regelen. Ook hier waren de resultaten super!! Mijn opa en oma zijn helemaal niet gewend om voor de camera te poseren (mijn oma staat er normaliter zwaaiend op…en dat op elke foto) maar ik vond dat ze het erg goed deden. Dit dankzij Milou.

 2. 4 out of 5

  Theguynextdoor

  Milou verstaat haar vak, en de fotoshoot was dan ook een prettige ervaring voor mij.
  Erg ontspannen sfeer wat ook in het resultaat terugkomt, aantal erg mooie foto’s ontvangen waar ik buitengewoon tevreden over ben.
  Milou bedankt!

 3. 5 out of 5

  Charlotte & Robert

  De fotoshoot is ons erg goed bevallen. Naast hele leuke foto’s was het ook een leuke ervaring samen met fotografe Milou.

 4. 5 out of 5

  Leonie

  Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat. De foto’s zijn erg mooi geworden en we hebben ze heel snel gekregen.
  Ook zijn we erg te spreken over je flexibiliteit en creativiteit.

 5. 5 out of 5

  Raffie1987

  We hebben 2 weken terug een Romantische fotoshoot koppels gehad bij Milou van Helden. Mijn vriend was van tevoren lichtelijk zenuwachtig en ook ik had een beetje gezonde spanningen. Bij binnenkomst werden we gelijk op ons gemak gesteld, er werd ons dingen uitgelegd en besproken. Daarna zijn we de shoot gaan doen en meteen vielen eigenlijk al onze spanningen van ons af. Het was een hele leuke, gezellige en relaxte shoot. We hebben er erg van genoten met als eindresultaat prachtige foto’s. Zeker voor herhaling vatbaar. Milou is een leuke fotograve die weet hoe ze mensen moet sturen, begeleiden en ook sfeer moet creëren. Hierbij bedankt voor de fijne en leuke samenwerking en wie weet tot ziens!

 6. 5 out of 5

  danielle verburg

  De fotoshoot was een super leuke ervaring.
  Je word goed begeleid tijdens de fotoshoot en voelt je snel op je gemak.
  Het is zeker aan te raden!
  Er zijn hele mooie foto’s uit gekomen waar we heel blij mee zijn.

 7. 5 out of 5

  Lisa, Ralf en spruit

  Ontzettend leuke (zwangerschaps shoot) gehad.
  Hele fijne sfeer en milou had ontzettend leuke ideeën. Mooi eindresultaat, Dankje wel!

 8. 5 out of 5

  Elka

  Milou van Helden heeft een goede oog voor detail,sfeer, verlichting. Mijn foto’s zijn heel goed gelukt – het maakt me blij dat ze het beste van mij naar boven heeft gehaald – het zijn geen stille portretten – je ziet de levende mens achter.
  Veel succes Milou, ga zo door!!!

 9. 5 out of 5

  Petra Koonings

  Wij zijn super blij met onze foto’s!
  Milou heeft goed geluisterd naar onze wensen en de foto’s zijn dan helemaal geworden zoals we hadden gehoopt. De shoot zelf was heerlijk ongedwongen en spontaan. Ook onze energievolle peuter Tim heeft tijdens het foto’s maken veel plezier gehad. En Tessa, lachebekje van vier maanden, was een heus fotomodel!
  Het bleek een hele klus om er “maar” 18 uit te kiezen 🙂 Nu nog een keuze maken welke er aan de muur komt te hangen! Bedankt!!!

 10. 4 out of 5

  baby Maessen.

  Erg leuk! We hebben het ervaren als een leuke ontspannen avond!

 11. 5 out of 5

  PVH

  Wat een geweldige ervaring, de fotoshoot met mijn vriendinnen! Milou heeft ons super begeleid tijdens deze shoot. Er was ruimte voor eigen inbreng waarbij Milou ons goed adviseerde. Hoe laagdrempelig kan het zijn. Het resultaat mag er ook zijn, leuke, mooie en creatieve foto’s. Daarnaast hebben we veel lol en plezier gehad. Ik kan het iedereen aanbevelen en ook al ben je zelf niet creatief, laat je dan verrassen en vertrouw op de professionaliteit van Milou. Een fotoshoot…voor iedereen toegangkelijk en betaalbaar. Ik zeg…doen!

 12. 5 out of 5

  Yvonne en Rick

  Een aantal weken geleden hebben we een fotoshoot gehad bij Milou! Het was een hele leuke ervaring en het resultaat van de foto’s is super! Absoluut een aanrader!

 13. 5 out of 5

  adri en debbie

  Was erg leuk en Milou stelde ons erg op ons gemak waar door wij daarna ons zelf konden zijn en we erg tevreden zijn met het resultaat van de foto sessie. Kortom een echte aanrader en zullen zeker nog eens gebruik maken van.

 14. 5 out of 5

  Irma en Stijn

  We waren van te voren erg zenuwachtig maar door de ontspannen sfeer was dit zo weg! We kregen veel leuke ideeën en tips, en voldoende ruimte voor eigen ideeën! We zijn erg tevreden met de leuke en originele foto’s!

 15. 5 out of 5

  Nicole

  Samen met mijn vriend een koppelfotoshoot gedaan. Het was een hele leuke ervaring. Keuze uit 3 kleuren achtergronden en indien gewenst gebruik van verschillende accesoires. Mijn vriend had nog geen ervaring met fotoshoots en was een beetje zenuwachtig, maar Milou heeft leuke ideeen en geeft goede aanwijzingen waardoor je je snel op je gemak voelt.
  De foto’s zijn heel mooi geworden, ze weet het karakter en de klik goed op beeld weer te geven, geen standaard studiofoto’s en dat is wat me het meeste aantrok. De prijs/kwaliteit verhouding is ontzettend goed, zeker niet duur! De levering van foto’s ook onverwacht snel: maar 1 week hoeven wachten i.p.v. 10 werkdagen. Zeker een aanrader!

 16. 5 out of 5

  Fam. van den Elzen

  Wij vonden het alle vier een leuke en gezellige fotoshoot! We hadden allemaal niet zoveel ervaring met poseren, maar met hulp van Milou is het goed gelukt. De foto´s zijn heel mooi, en we zijn er erg blij mee. En ookal lijkt het in eerste instantie niks voor jou, het is een hele leuke ervaring. Zeker aan te raden, al helemaal door de prijs!

 17. 5 out of 5

  tim

  Zelfs bij tegenslag van onze kant bleef ze flexibel en vriendelijk. De foto’s zijn erg leuk geworden, keuze uit 3 kleuren achtergrond en meerdere attributen. (paraplu, pop, bordjes, groot potlood en nog veel meer) mochten we in de toekomst nog een keer een fotoshoot willen, dan gaan we zeker weten terug. Echt een aanrader

 18. 5 out of 5

  D.Steine

  Het was echt een leuke ervaring! Normaal zijn ik en me vriendin niet zo goed met foto’s maken, maar door de aanwijzingen van Milou en doordat we ons op ons gemak voelden bij haar zijn het echt geweldige foto’s geworden! We zijn er echt heel blij mee en raden het ook echt aan aan andere mensen.

  Groetjes Danny

 19. 5 out of 5

  Dana

  Het was een heel leuke ervaring voor ons twee!
  Milou heeft ons heel goed begeleid
  en gaf ons ook een veilig en goed gevoel

  we zijn erg blij dat we de fotoshoot gedaan hebben
  heel erg bedankt!

 20. 5 out of 5

  Donny en Melusina

  Erg fijne shoot. Mijn vriendin en ik waren een beetje zenuwachtig vooraf maar we kregen goede begeleiding met leuke suggesties voor posities. En uiteindelijk voelde we ons helemaal op ons gemak en gingen met een meer dan tevreden gevoel naar huis. We vinden dit zeker voor herhaling vatbaar bij deze goede fotograaf. Het eindresultaat is dan ook volledig naar ons zin. Het enige waar we moeite mee hadden was het kiezen van de foto’s, er waren zoveel goede leuke foto’s bij dat we er een heleboel extra hebben besteld.

 21. 5 out of 5

  Linda

  Erg leuk om te doen zo’n shoot! En een schitterend & snel resultaat: leuke, originele foto’s!

 22. 4 out of 5

  Karen en Nathalie

  Wij hebben op 7 januari jl. een vriendinnen fotoshoot bij Milou gedaan. Ze is heel relaxt in de omgang en heeft erg originele ideeën. Ondanks dat we veel accessoires hadden meegenomen, hebben we ze toch allemaal kunnen gebruiken. Het resultaat is ook heel mooi, we hebben er erg leuke en natuurlijke foto’s aan overgehouden!

 23. 5 out of 5

  Margit

  Het is een prettige samenwerking. Duidelijke instructies vooraf en tijdens de fotoshoot. Goede prijs en een mooi resultaat! 100% tevreden.

 24. 4 out of 5

  TysonRoxy

  We hebben een romantische koppelshoot gecombineerd met een schoot met onze twee honden. Voor ons was het een erg leuke gezellige ervaring, waar ook nog eens heel erg mooie spontane foto’s uit voort kwamen. Dank je Milou!

 25. 5 out of 5

  Michael

  Ik heb laatst samen met mijn vriendin een romantische fotoshoot gedaan. Voor allebei was dit de eerste keer, maar dat maakte niks uit want Milou heeft ons fantastisch geholpen met mogelijke poses en looks.
  deze sessie is zeker een aanrader en elke euro zeker waard!

 26. 3 out of 5

  Seevmb

  Het was een Leuke, grappige fotosessie.
  Goede sfeer en keuze uit verschillende foto’s

 27. 4 out of 5

  Snep

  Het was een leuke ervaring. De sfeer was ontspannen en dat kwam door u. Daardoor krijg je deze geweldige foto´s. Wij waren zeer tevreden en zouden u zeker aanschrijven als andere ons vragen bij wie we geweest zijn!!!!

 28. 4 out of 5

  Ties & Lies

  Zoals op de site te lezen is, is de fotoshoot een hele leuke ervaring samen met je vriend/partner. Het leuke van de shoot vonden wij vooral dat er geen standaard foto’s uit voort komen. Hele leuke, speelse, verleidelijke foto’s kwamen er uit en we waren heel blij met het resultaat. De bewerking is knap gedaan en in verhouding helemaal niet duur!

 29. 5 out of 5

  Ania en Frank

  Wij hebben en zwangerschapsfotoshoot bij Milou gedaan.
  De sessie zelf was een leuke ervaring – Milou wist ons goed op ons gemak te stellen en met goede adviezen heeft zij de gevoelens en humor in de foto’s weten vast te leggen. Het was een rustige, prettige en ispirerende fotosessie, de foto’s zijn prachtig geworden en angezien het feit dat je de digitale bestanden in grote resolutie ontvangt, niet duur.
  Wij zullen Milou aanbevelen en misschien zelf nog een keer met onze kleine terugkomen. Bedankt!

 30. 5 out of 5

  Anne

  Al bij binnenkomst voelde ik mij zeer op mijn gemak. Ik had nog nooit een fotoshoot gedaan, laat staan een met een sexy tintje.
  Milou geeft je erg goede adviesen. Houdingen, blikken, accessoires, overal wordt aandacht aan besteed, waardoor je precies weet wat je moet doen en de foto’s een prachtig resultaat zijn.

  Bedankt Milou!

 31. 5 out of 5

  fam. Geraads

  hoi wij hebben een familie fotoshoot gehad
  en het was geweldig niet zo strak als bij andere fotograven het was heel gezellig en leuk en allemaal van die leuke ideeen . ze waren ook op tijd binnen zoals afgesproken .

 32. 4 out of 5

  Jérome & Mireille

  Zeer fijne ervaring, fotograaf creerde de goede sfeer en de rest ging vanzelf. Erg mooie foto’s en goede dienstverlening! Aanrader!

 33. 5 out of 5

  Jessy

  Hele leuke fotoshoot! We hadden beide geen zin in een ‘sta stil en poseer en glimlach’ shoot, zo zijn we niet. We hebben een combinatie van normale foto’s, arty foto’s met discodip en hippy-achtige foto’s. Past helemaal bij ons! Superleuke herinnering!

 34. 5 out of 5

  SweetCat

  Ik heb hier mijn eerste fotoshoot gehad. Het ging wel vlug in het begin, maar ik voelde me wel op mijn gemak. Ze weet goed waar ze mee bezig is en kijkt en luisterd naar wat jij wil. Dat is erg fijn. Ik ben ook zeer tevreden met de geleverde foto’s, ze zijn heel mooi geworden en heel smaakvol. Ik zou het zo weer doen.

 35. 4 out of 5

  Georgettes

  Een spannend middagje voor twee vriendinnen die niet graag op de foto willen…maar met Milou kwam het helemaal goed. Professioneel met genoeg tijd om je even op je gemak te stellen en helder te krijgen wat de wensen zijn. Wij zijn dik tevreden met het resultaat !!!

 36. 5 out of 5

  Brigitte

  Samen met mijn hond een fotoshoot gehad van Milou.
  Het was een super leuke ervaring.
  Milou neemt alle tijd om alles uit te leggen wat er gaat gebeuren.
  We voelden ons helemaal op ons gemak en dat kon duidelijk zien aan het resultaat.
  Ik kan het iedereen aanraden om zo’n leuke en mooie fotoshoot te laten maken.

 37. 5 out of 5

  Vriendinnenshoot

  De vriendinnenfotoshoot was ‘n leuke ervaring! Alles werd van te voren duidelijk uitgelegd, dit was erg prettig.

 38. 4 out of 5

  Pascal en Sam

  Op 10 november heeft mijn dochter met haar vriendinnen een fotoshoot laten maken voor haar kinderfeest. Alle meiden waren superenthousiast. Het was een sfeervolle shoot, niet alleen maar serieuze foto’s, maar ook anderen wat de meiden erg aansprak. Als ik kijk naar de shoot, de gemaakte foto’s en de uiteindelijke bewerkte foto’s vind ik de kosten voor deze shoot niets te veel. Ik zou dit zeker aanraden bij andere mensen. Voor grotere meiden zeker ook een leuke activiteit voor een kinderfeest. Het enige “minpuntje” vind ik dat de locatie in Helmond niet uitstraalt wat er wel geleverd wordt. Ik zou een volgende keer zeker weer contact opnemen.

 39. 5 out of 5

  Abby

  Een tijdje geleden een basic fotoshoot gehad, en afgelopen week de foto’s binnen gehad. Het resultaat overtreft toch zeker wel mijn verwachtingen! Al met al een leuk uurtje gehad, met een resultaat naar grote tevredenheid.

 40. 5 out of 5

  Danny & Jamy

  Een super leuke ervaring!
  Milou heeft ons goed geholpen met instructies en de foto’s zijn geweldig geworden!

  Wij doen dit zeker nog een keer!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
  Ik beantwoord graag al je vragen!

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!