Sexy en verleidelijke koppel fotoshooot

Sexy en verleidelijke koppel fotoshoot

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.85 out of 5

Je hebt een relatie. Je vind elkaar leuk, sexy en voelt je tot elkaar aangetrokken. De ‘Sexy en verleidelijke koppel fotoshoot’ is geschikt voor alle stelletjes die een fotoshoot willen doen, die net een stap verder gaat en wat sexier en edgy-er is dan de ‘Romantische koppelfotoshoot’. … Lees meer

Lees alles over deze fotoshoot

Waarom je de sexy en verleidelijke koppel fotoshoot moet doen

Op de een of andere manier denken mensen vaak dat deze shoot ‘maar af en toe’ geboekt wordt. Maar ik heb deze sexy shoot voor twee inmiddels zo vaak gedaan (en dat vind ik leuk!) dat ik jarretels binnen no time blind kan vastmaken aan de bijbehorende panty’s. En de vrouwen die ze dragen weten wat dat zegt, want die dingen zijn heel onhandig. Wat dat dus ook betekent: Ik heb meer dan genoeg ideeën, ik heb al heel veel bloot gezien (dus je hoeft je nergens voor de schamen als je ook naakt op de foto wilt), en ik heb meer dan genoeg tactieken om ervoor te zorgen dat jullie je op je gemak voelen.

Jullie hebben misschien thuis zelf wat foto’s gemaakt van elkaar, maar daar komen vaak wat praktische onhandigheden bij kijken. Ik zal jullie begeleiden: coole poses bedenken en goed kijken in welke poses en vanuit welke hoeken jullie lichamen het mooist uitkomen, waardoor we samen tot een artistiek en sexy resultaat komen!

Tip: Je kunt deze shoot ook kado geven, klik in dat geval op de ‘geef kado’ button op deze pagina en ontvang de bon vandaag nog in de mail.

Sexy en verleidelijke koppel fotoshooot

Wat krijg je

Een sexy fotoshoot voor twee personen op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kies je thuis met behulp van een online keuze-album minimaal je 8 mooiste foto’s uit. Deze ga ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Hoe gaat de sexy en verleidelijke koppel fotoshoot in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Sexy en verleidelijke koppel fotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de sexy koppelfotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online-fotoalbum. Jullie kiezen dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Sexy en verleidelijke koppel fotoshooot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s die je in bladen tegenkomt en ook steeds meer foto’s op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren,  experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto’s van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto’s wilt of alsnog een backup van je foto’s kunt maken.

Sexy en verleidelijke koppel fotoshooot

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Daarom nu alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs van deze fotoshoot is 188,50 euro en is inclusief 8 foto's met professionele editing. Dit is de totaalprijs! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan 🙂

Tevens kun je gebruik maken van de volgende optie's: Het hoeft niet, maar het mag wel!

 • De prijs geldt op alle werkdagen. Wil je op een weekenddag of in de avond komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
 • Heb je meer studiotijd nodig? Je kunt extra tijd boeken voor 29,50 per half uur.
 • Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 per 4 foto’s.
 • Extra snel klaar: Ontvang de nabewerkte foto's al na één werkdag voor 24,50!
 • Bij fotoshoots op locatie kunnen reis- en opbouw- kosten worden gerekend. Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de prijs!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 3 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden Fotograaf
9,7
4.85 out of 5
Gebaseerd op 1612 reviews
 1. 4 out of 5

  Beata

  Ik voelde me op mijn gemak bij Milou en dat resulteerde dan ook in erg leuke foto’s. Vond het een leuke ervaring.
  Prijs- kwaliteit verhouding is dan ook prima!

 2. 5 out of 5

  Beauty

  For your eyes only.. Mega mooie foto’s laten maken. Nog mooier dan ik verwacht had!
  De sfeer is echt ontspannen en bij geen enkele foto had ik een raar gevoel!! echt een aanrader!!

 3. 5 out of 5

  Jeannette

  Ik heb Milou leren kennen als een professionele fotografe met passie voor haar vak. Ik ben erg tevreden met het resultaat van mijn fotoshoot, daarnaast zorgt Milou voor een ontspannen sfeer. Voor herhaling vatbaar!

 4. 5 out of 5

  Tom, Chantal en Luna Wijnands

  Wij hebben een fotoshoot gedaan met onze (eigenwijze) kat Luna. Milou had alle geduld met Luna. En het resultaat mag er zijn! Ze heeft prachtige foto’s van ons gemaakt. En prachtig bewerkt. Wij hadden namelijk de vraag om ze te laten bewerken. Wij hebben onze foto’s zwart-wit laten maken en de roze accenten roze op laten lichten. Dit is erg mooi geworden. Dus een fotoshoot bij photosessions is zeker voor herhaling vatbaar! Milou hartstikke bedankt dat je ons zo mooi op de gevoelige plaat heb vastgelegd. ( ondertussen pronken er al 3 foto’s van 50 x 50 bij ons aan de muur!)
  Nogmaals bedankt! Tom, Chantal en (een krab 😉 van) Luna

 5. 4 out of 5

  kimmetjuh

  voor de eerste keer was ik best tevreden. heel leuk en toch ook spannend. en met mijn foto,s was ik dus ook erg tevreden.

 6. 5 out of 5

  Wackywen

  Goede ontvangst. Je voelt je meteen welkom.
  Milou kan je snel en makkelijk op je gemak stellen.
  Ook mijn 3 jarig zoontje vond het erg leuk. Op een speelse
  Manier weet Milou er leuke foto’s van te maken.
  Er wordt ook tijd genomen voor de shoot. Alleen maar positief!
  Leuke ervaring. En zeer mooie resultaten.

 7. 5 out of 5

  Simone

  Milou, bedankt voor alle mooie foto’s die je van ons hebt gemaakt. Het was een leuke middag, je nam alle tijd voor ons tweeën én de hond en kat. Nu hebben we een schitterende, originele en blijvende herinnering aan onze huisdieren en elkaar! Ik zal je zeker aanbevelen. Bedankt hè! Groetjes Simone, Erik en de beestjes 😉

 8. 5 out of 5

  Renée

  Vond het super gezellig….
  Milou is een erg goede fotograaf.
  Ze is heel goed in aanwijzingen geven wat betreft je houding.
  Heb echt gekregen wat ik verwachte

 9. 5 out of 5

  Robin

  Ik wilde al heel lang een paar mooie foto’s van mezelf laten maken. Ik vond het belangrijk dat het pure, natuurlijke foto’s zouden worden, zodat ik echt mezelf terug zou zien. Nou, dat is zeker gelukt! De fotografe was heel aardig en professioneel. Ik voelde me direct op mijn gemak! Ook had ze heel veel leuke, creatieve ideeën, waar ik zelf nooit op zou zijn gekomen. Het was het zeker waard, al helemaal voor deze prijs! Ik heb PhotoSessions meteen bij mijn vriendinnen aangeraden!

 10. 5 out of 5

  Erica & Bodhi

  De fotoshoot bij Milou van mij en m’n hond verliep heel ontspannen ondanks dat ik het verschrikkelijk vind om foto’s van mezelf te zien. Milou wist me zeker op m’n gemak te stellen en het resultaat mag er dan ook zijn! Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen op de foto’s , ik zou Milou dan ook zeker aanbevelen en voor de prijs hoef je het niet te laten 😉

 11. 4 out of 5

  cr4zy_georgina

  vondt het super leuk om deze shoot mee te mogen maken en vooral dat je later nog kan terug kan kijken hoe je buikje was.de shoot ging heel goed en vooral alles op t gemakje geen gehaast ze had veel ideen dat was echt heel erg fijn was een moeilijke keuze welke foto”s we wilde hebben zou er het liefst meer willen maar daar was de prijs ook naar. maar raad mensen het echt aan om de shoot te doen…

 12. 5 out of 5

  Linda

  Ik vond mijn photoshoot erg leuk! Ik was in het begin een beetje zenuwachtig en onhandig maar Milou (de fotografe) laat je erg op je gemak voelen! Ik vind de foto’s mooi en artistiek. Weer eens wat anders dan de doorsnee portretfotograaf.. Zeker een aanrader! 🙂

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
  Ik beantwoord graag al je vragen!

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Andere suggesties…