Profielfoto / Social Media fotoshoot

Profielfoto / Social Media Fotoshoot

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.87 out of 5

Social Media is in. Wanneer je gaat solliciteren wordt er als eerste gegoogled naar je Social Media profielen en de hierbij behorende profielfoto.
Tijdens deze mini fotoshoot worden er nieuwe foto’s gemaakt om je Facebook, Twitter, LinkedIn of datingsite profielfoto te optimaliseren! … Lees meer

Bekijk mijn 42 portfolio foto's

Deze fotoshoot door andere fotografen

Profielfoto / Social Media fotosessieFotograaf Wieteke Wesseling

Deze fotoshoot door andere fotografen

Profielfoto / Social Media fotosessieFotograaf Wieteke Wesseling
Lees alles over deze fotoshoot

Waarom een nieuwe profielfoto maken?

Soms ben ik weleens op een feestje waar ik met mensen in gesprek kom over wat voor werk ik doe. Ik vertel dan over de fotoshoots die ik doe, en ik krijg dan zóvaak de reactie dat de persoon in kwestie ook echt een nieuwe profielfoto moet hebben. Meestal laten ze dan wat foto’s van LinkedIn zien die inmiddels verouderd zijn of gewoon van heel slechte kwaliteit. Ik snap dat niet, want het is echt een hele kleine moeite om de perfecte profielfoto te laten maken. De kortste en goedkoopste shoot, binnen een kwartiertje geschoten. En dan heb je een nieuwe goede foto voor linkedIn, je CV, een datingsite; net waar jij naar op zoek bent.

Ook voor hele afdelingen/bedrijven is deze shoot echt heel erg handig. Je creëert dan een universele look en je website/flyers ed. ogen meteen een stuk aantrekkelijker en passender bij je bedrijf.

PS: wil je naast een perfecte profielfoto ook een perfect Linkedin profiel? Klik dan hier voor meer informatie over het Linkedin PRO(f) pakket van Trigger Tekst.

Wat krijg je

Bij deze "Profielfoto / Social Media Fotoshoot" krijg je sowieso de volgende dingen, die allemaal bij elkaar zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat: doeltreffende foto’s, helemaal volgens het beeld dat jij voor ogen hebt.

 • Ik geef je vakkundig advies over welke shoot je nodig hebt en hoe we deze gaan invullen. De “hoe, wat, waarom en waarvoor” zullen we voorafgaand samen uitvogelen.
 • Daarna plannen we een fotoshoot op maat. In de studio of op locatie, geheel met de beste professionele apparatuur, lichten, achtergronden en accessoires.
 • Tijdens de shoot geef ik je persoonlijke, enthousiaste en vooral vakkundige begeleiding. Ik wijs je verschillende poses, met oog voor gedetailleerde nuances. Eigen input? Altijd welkom! Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën en praktische tips. Als jij zorgt voor voldoende kledingopties, dan help ik je bij het samenstellen van toffe combinaties en styling. Dit omdat ook kleur en stijl een enorm verschil maakt in hoe jouw totale beeld overkomt.
 • Na de fotoshoot kun je direct nagenieten! Je krijgt toegang tot je eigen beveiligde online keuze-album, zodat je thuis meteen alle foto’s kunt zien. Hiermee kun je op je gemak een selectie maken van de allerbeste foto’s die je nabewerkt wilt ontvangen.
 • Je gekozen foto's krijgen editing met zorg. Hierover vertel ik je hieronder uitgebreid meer: de kracht van een goede nabewerking.
 • Wanneer je foto’s helemaal klaar zijn en de editing is gedaan, krijg je de digitale beelden in hoge resolutie (plus een kopie in zwart-wit), digitaal naar je toegestuurd.

Uiteindelijk krijg je een reeks creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s, helemaal aangepast op jouw specifieke wensen. Deze zijn helemaal van jou, te gebruiken voor alle denkbare doelen.

Profielfoto / Social Media fotoshoot

Hoe gaat de profielfotoshoot / social media fotoshoot in z’n werk

Het verloop van deze minifotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting je op wilt met de foto’s. Misschien heb je een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit je trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we een mooie nieuwe profielfoto maken!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Profielfotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses je aan moet nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als je zelf niet zo goed weet wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de fotoshoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Je kiest dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Wil je extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Profielfoto / Social Media fotoshoot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto's die je in bladen tegenkomt en ook veel foto's op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je voor deze Profielfoto / Social Media Fotoshoot geen 'over the top' make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kleurbalans (de sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken: de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Kadreren: de uitsnede van de foto (inzoomen/roteren)
 • Al die kleine dingetjes. Anders kan ik het niet noemen, want er zijn een héle hoop kleine dingetjes die een opknapbeurt kunnen gebruiken en bij elkaar toch wel veel aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ogen oplichten, achtergrond egaliseren, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten worden na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar je toegestuurd. Heb je de foto's sneller nodig, dan is het zelfs ook mogelijk om voor een spoedbewerking te kiezen. Voor 24,50 euro worden je foto's dan supersnel nabewerkt en al binnen 2 werkdagen naar je verzonden.

De gemaakte foto's van de shoot bewaar ik 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto's méér foto's willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto's, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto's van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto's wilt of alsnog een backup van je foto's kunt maken.

Portret fotoshoot

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Daarom nu alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs van deze fotoshoot is 29,50 euro en is inclusief 1 foto's met professionele editing. Dit is de totaalprijs! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan 🙂

Tevens kun je gebruik maken van de volgende optie's: Het hoeft niet, maar het mag wel!

 • De prijs geldt op alle werkdagen. Wil je op een weekenddag of in de avond komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
 • Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 per 4 foto’s.
 • Extra snel klaar: Ontvang de nabewerkte foto's al binnen 2 werkdagen voor 24,50!
 • Bij fotoshoots op locatie kunnen reis- en opbouw- kosten worden gerekend. Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de prijs!

Samenvatting

 • 15 min. studiotijd
 • Je mag 1 outfit meenemen
 • Inclusief 1 nabewerkte foto
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in super hoge resolutie en origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart-wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Profielfoto van fotograaf Milou van Helden
9,7
4.87 out of 5
Gebaseerd op 1771 reviews
 1. 5 out of 5

  rosslyn

  Het was een superervaring! Heel erg bedankt Milou.😊

 2. 5 out of 5

  Yvonne

  Wij hebben een familieshoot gedaan met 4 volwassenen(opa/oma/papa/mama) en onze kleindochter van 3. Milou heeft ons heel fijn begeleid zodat de kleine meid super mooi en relaxed op de foto’s staat. Heel ontspannen allemaal. Onze wensen zijn super goed op de plaat gelegd. Ook de achtergrond is mooi uitgekozen. Een heel mooi aandenken voor altijd . Top

 3. 5 out of 5

  Sanne

  Wat een superleuke ervaring was dit zeg!!! Een hele aardige, lieve fotografe die echt naar jouw kijkt en naar de wensen die je hebt.
  Hierbij wordt op een eerlijke manier met je meegedacht.

  Zenuwen hebben is absoluut niet nodig bij Milou.

  De foto’s waren super gaaf en deze waren snel klaar.

  Zeker een aanrader.

 4. 5 out of 5

  Annet

  Vanaf het moment dat ik de foto’s van Milou zag, wist ik dat ik bij haar een shoot wilde doen.
  Super goede intake en stelt je op je gemak(nu heb ik totaal geen schaamte)
  We gingen supersnel om zoveel mogelijk te kunnen doen in een uur tijd.
  11 foto’s besteld, 8 was te weinig 🤣
  Goed bewerkt, helemaal tevreden!! Op naar de volgende shoot, want dit werkt verslavend!

 5. 5 out of 5

  Blagica

  I used the services of PhotoSessions for a professional profile picture. Via an initial short talk, Milou’s got carefully to the wanted outcome. The results were outstanding even before the editing. The price is reasonable, considering you can choose the best from the many pictures taken during the session. She is super cooperative and promptly responsive. Warmly recommended!

 6. 5 out of 5

  Kim Visser

  Wat een fijne ervaring! Milou zorgt voor een fijne, veilige sfeer, luistert naar je en denkt mee. De foto’s zijn prachtig geworden! Ik kan het iedereen aanraden!

 7. 5 out of 5

  Suzan

  Ik ben enorm onder de indruk van de kunde van Milou! Haar persoonlijke stukje tekst op haar website is ook precies zoals ze in het echt is. Zo rustig kalm en relaxt. Ik was totaal niet nerveus. Ze luistert erg goed naar je wensen en begeleid je in het zoeken van de juiste houding voor de foto. Het viel me op hoe gemakkelijk het ging en hoe geweldig het resultaat was om te zien op haar schermpje. Toen ik de foto’s ontving was het zo gaaf! Ik voelde trots over mijn eigen lijf. Milou werkte bij mijn foto’s met licht en donker. Dit gaf de foto’s een artistiek effect. Gewoon kunst en totaal niet ordinair! Ik leerde mezelf ook op een andere manier te zien. Ook mijn vriend was onder de indruk. Het was een cadeautje voor mijn 40ste verjaardag. Maar indirect ook een cadeau aan zichzelf 😉
  Ook al was het een stukje rijden voor mij, het is het absoluut waard! Milou is een topper!!!!

 8. 5 out of 5

  Brechje

  Wij zijn heel blij met het resultaat van de zwangerschapsfotoshoot! Milou is heel prettig om mee te werken, geeft goede instructies en zorgt dat je je op je gemak voelt. Heel blij met deze blijvende herinnering aan mijn mooie babybuik:)

 9. 5 out of 5

  Femke

  Prachtige foto’s. Fijne communicatie en goede service. Zeker een aanrader.

 10. 5 out of 5

  Marloes

  Superblij met de mooie foto’s! Milou is erg professioneel en stelt je op je gemak. We hebben een heel leuke ontspannen middag gehad met een mooi eind resultaat!

 11. 5 out of 5

  Tamara

  Milou nam uitgebreid de tijd en zorgde dat iedereen op zijn/haar gemak was.
  Ze was ruim op tijd aanwezig en alles liep in een goede flow.
  Het resultaat zijn mooie, professionele foto’s!

 12. 5 out of 5

  Sebastiaan

  Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van de foto’s en ik kan iedereen een fotoshoot met Milou aanraden! Haar rust en aanwijzingen tijdens de shoot waren ook heel prettig.

 13. 5 out of 5

  Monique Beerens

  Milou spreekt eerst met je door wat je graag zou willen en neemt rustig de tijd. Hiervoor voelde ik mij erg gemakkelijk. Dit is ook terug te zien op de foto’s waar ik erg blij mee ben.

 14. 5 out of 5

  Claudia

  Al een tijdje wilde ik graag een sexy lingerie shoot, nog nooit eerder gedaan.
  Uiteindelijk de stap gezet en een afspraak gemaakt.
  Ik ben erg blij met het resultaat wat Milou heeft gemaakt en voelde mij erg op mijn gemak.
  Dankjewel voor de prachtige foto’s!!
  Echt een aanrader!

 15. 5 out of 5

  Janne

  Top! Prachtige foto’s en geweldig resultaat van mijn zwangere buik.

 16. 5 out of 5

  Chris

  Mijn vriend en ik hadden de sexy en verleidelijke koppel fotoshoot gehad bij Milou.

  Wij voelde ons meteen op ons gemak en dat zorgde ook voor een fijne sfeer.
  Tip voor de bezoekers! Neem een printje met poses mee die jij of jullie sowieso willen aanhouden. Hierdoor kan je het maximale uit de shoot halen want 1 uur vliegt zo voorbij als je het naar je zin heb🥰

 17. 5 out of 5

  Marian

  Ontzettend relaxed is alles verlopen….wat had Milou een leuk natuurlijk overwicht op onze hond. Echt een aanrader voor leuke foto’s van je lieve huisdier!

 18. 5 out of 5

  Natasja Van varik

  Super mooie foto’s
  Erg blij mee.
  En met de foto’s maken … oh zo leuk om te doen
  Heel duidelijk alles en zo gepiept

 19. 5 out of 5

  Cheyenne

  Super fijne ervaring! De foto’s zijn erg mooi en ook het maken van de foto’s is super goed gegaan. Milou heeft erg veel geduld met de baby’s en weet goed hoe ze hiermee om moet gaan. Dit was onze eerste shoot en ze heeft ons ook goed begeleid met poseren en ideeën daarvoor. Zeker een aanrader!!

 20. 5 out of 5

  Marieke

  Hele leuke ervaring . Het is een hele goede fotografe en ook de studio ziet er leuk uit. ze heeft ook nog leuke assesoires die je kunt gebruiken.

  En ook heeel belangrijk de prijs. Het is prima betaalbaar Dit is iets wat je cadeau kunt geven zonder dat er voor de persoon nog belachelijke kosten bij komen.
  Een heel duidelijke website ,overzichtelijk en eerlijk.

  Ik heb het al bij mensen aangeprezen en ik denk dat ik zelf ook nog wel een keer terug ga.

  Groetje Marieke
  .

 21. 5 out of 5

  Jaimy

  Hele goede ervaring met deze shoot!
  En de foto’s zijn echt heel mooi geworden
  Aanrader

 22. 5 out of 5

  Ramona

  Voor mijn nieuwe baan had ik een professionele profielfoto nodig. Na wat speurwerk op internet kwam ik terecht bij Milou. Een leuke korte spontane fotosessie met een mooi eindresultaat. Milou geeft tijdens de sessie tips over je houding en blik. Erg fijn!

 23. 5 out of 5

  Lior

  Milou is amazing! She designed the scenes like an expert and made me feel so comfortable. The end result looks amazing. I never thought this would be such a fun experience. Looking forward to the next time.

 24. 5 out of 5

  Yvonne

  Ik heb een hele fijne shoot gehad bij Milou. Superaardige vrouw die alles rustig en duidelijk uitlegt, ze stelt je op je gemak en uiteraard zijn het prachtige foto’s!

 25. 5 out of 5

  Bart

  Super mooie foto’s en super begeleiding. had et bij niemand anders willen doen!

 26. 5 out of 5

  Martine

  Leuke familie foto sessie met Milou! Neemt alle tijd, heeft goede ideeën en de foto’s zijn prachtig.

 27. 5 out of 5

  Patricia

  Een hele prettige ervaring gehad. Milou is heel professioneel en aardig. Goede begeleiden door de fotoshoot. Super mooie foto’s ontvangen. Een echte aanrader!

 28. 5 out of 5

  Joshja

  Milou is een geweldige fotokunstenaar! Zij zorgt ervoor dat de nadruk wordt gelegd op al je mooie kanten (die zag ik zelf eerder niet eens). Ik had het niet durven dromen maar wat een waardevolle herinnering. Zeker omdat ik binnenkort word geopereerd vanwege borstkanker. Milou kan iederéén mooi op de foto zetten! Ik was meteen op mijn gemak bij haar en dezelfde dag ontving ik al de voorbeeldfoto’s om uit te kiezen. Niet twijfelen, gewoon doen!

 29. 5 out of 5

  Demi

  Milou is een zeer professionele fotograaf! Ik heb me echt op mijn gemak gevoeld bij haar en het resultaat is prachtig, ik ben er super blij mee.

 30. 5 out of 5

  Bianca

  We hebben een fotoshoot met ons gezin én hond gehad. Milou zorgde voor een gezellige en ontspannen sfeer en dat zie je ook duidelijk terug op de foto’s. Bedankt Milou!

 31. 4 out of 5

  Ronald Peeters

  Met ons gezin van 5 laatst een fotoshoot gedaan, was erg ontspannen sfeer. Milou nam vooraf de tijd voor afstemming met ons allen en we hadden tijdens de foto shoot veel plezier. Het resultaat is naar wens, bedankt!.

 32. 4 out of 5

  Maud

  Ik liep al langer met het idee in mijn hoofd om een sexy fotoshoot te laten maken. Na lang twijfelen en veel moed te hebben verzameld dan toch de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak geboekt bij Milou waar ik met veel zenuwen de studio binnenstapte. Alles ging zo relaxed dat ik me al snel op mijn gemak voelde. Milou nam alle tijd en vertelde steeds precies wat ik moest doen. Het resultaat mag dan ook absoluut gezien worden. Ook als je geen ‘strak’ lijf hebt zoals ikzelf zeg ik nu toch : DOEN!!!

 33. 5 out of 5

  Anne

  Hele leuke shoot gehad met Milou en wat weet ze de kanten waar je blij mee bent uit te vergroten en de onzekere puntjes naar de achter grond te laten gaan. Dankjewel Milou! Heel blij met het resultaat.

 34. 5 out of 5

  Jeroen

  Leuke relaxte fotoshoot!

 35. 5 out of 5

  Jayce Muurmans

  Photosession is professioneel in het adviseren, begeleiden en het maken van een fotoshoot in combinatie met jou ideeën.

  De fotografe van photosession gaf
  je aan aangenaam gevoel. Je gaat lekker door de fotoshoot heen met mooie natuurlijke welgemeende lachende foto’s.

 36. 5 out of 5

  Nils

  Hele prettige/relaxte shoot gehad en met een zeer mooi portfolio aan foto’s als resultaat! Je kunt zowel zelf aangeven wat je in gedachte had, maar anders ook blindelings afgaan op de aanwijzingen van Milou. Super bedankt!

 37. 5 out of 5

  Annette

  Milou nam eerst de tijd om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Daarna eerst ‘proefdraaien’ om alle instellingen perfect te krijgen, dus eenmaal voor het ‘echie’ ben je al gewend. Wij zijn echt heel blij met de prachtige foto’s van onze dochter!

 38. 5 out of 5

  Vivian

  De foto’s zijn helemaal geweldig geworden! Van te voren waren we best wat zenuwachtig en ongemakkelijk, maar Milou had iedereen zo op t gemak gesteld! Daardoor was de fotoshoot klaar voordat we er erg in hadden. Heel erg bedankt!

 39. 5 out of 5

  Joyce

  Wij hadden voor een familieshoot gekozen. Hierbij werd geduld gevraagd voor onze bijna 2 jarige dochter om haar mooi op de foto te krijgen.
  PhotoSessions gaat voor het beste resultaat en dat is terug te zien in de foto’s. Daarbij staat PhotoSessions open voor de klant en zijn/haar wensen.

 40. 5 out of 5

  Wendy

  Prachtige foto’s, hele fijne en open sfeer bij de shoot, super klantvriendelijk. Echt een aanrader als je sexy en classy foto’s wil. Ben er heel blij mee!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
  Ik beantwoord graag al je vragen!

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Andere suggesties…