Profielfoto / Social Media fotoshoot

Profielfoto / Social Media Fotoshoot

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.88 out of 5

Social Media is hot. Wanneer je gaat solliciteren wordt er als eerste gegoogled naar je Social Media profielen en de hierbij behorende profielfoto.
Tijdens deze mini fotoshoot worden er nieuwe foto’s gemaakt om je Facebook, Twitter, LinkedIn of datingsite profielfoto te optimaliseren! … Lees meer

Profielfoto / Social Media Fotoshoot

Deze maand: Oorspronkelijke prijs was: 42,50.Huidige prijs is: 32,50.

Deze fotoshoot door andere fotografen

Fotograaf Wieteke WesselingFotograaf Wieteke Wesseling
Lees alles over deze fotoshoot

Waarom een nieuwe profielfoto maken?

Soms ben ik weleens op een feestje waar ik met mensen in gesprek kom over wat voor werk ik doe. Ik vertel dan over de fotoshoots die ik doe, en ik krijg dan zóvaak de reactie dat de persoon in kwestie ook echt een nieuwe profielfoto moet hebben. Meestal laten ze dan wat foto’s van LinkedIn zien die inmiddels verouderd zijn of gewoon van heel slechte kwaliteit. Ik snap dat niet, want het is echt een hele kleine moeite om de perfecte profielfoto te laten maken. De kortste en goedkoopste shoot, binnen een kwartiertje geschoten. En dan heb je een nieuwe goede foto voor linkedIn, je CV, een datingsite; net waar jij naar op zoek bent.

Ook voor hele afdelingen/bedrijven is deze shoot echt heel erg handig. Je creëert dan een universele look en je website/flyers ed. ogen meteen een stuk aantrekkelijker en passender bij je bedrijf.

PS: wil je naast een perfecte profielfoto ook een perfect Linkedin profiel? Klik dan hier voor meer informatie over het Linkedin PRO(f) pakket van Trigger Tekst.

Profielfoto / Social Media fotoshoot

Wat krijg je

Bij deze "Profielfoto / Social Media Fotoshoot" krijg je sowieso de volgende dingen, die allemaal bij elkaar zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat: doeltreffende foto’s, helemaal volgens het beeld dat jij voor ogen hebt.

 • Ik geef je vakkundig advies over welke shoot je nodig hebt en hoe we deze gaan invullen. De “hoe, wat, waarom en waarvoor” zullen we voorafgaand samen uitvogelen.
 • Daarna plannen we een fotoshoot op maat. In de studio of op locatie, geheel met de beste professionele apparatuur, lichten, achtergronden en accessoires.
 • Tijdens de shoot geef ik je persoonlijke, enthousiaste en vooral vakkundige begeleiding. Ik wijs je verschillende poses, met oog voor gedetailleerde nuances. Eigen input? Altijd welkom! Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën en praktische tips. Als jij zorgt voor voldoende kledingopties, dan help ik je bij het samenstellen van toffe combinaties en styling. Dit omdat ook kleur en stijl een enorm verschil maakt in hoe jouw totale beeld overkomt.
 • Na de fotoshoot kun je direct nagenieten! Je krijgt toegang tot je eigen beveiligde online keuze-album, zodat je thuis meteen alle foto’s kunt zien. Hiermee kun je op je gemak een selectie maken van de allerbeste foto’s die je nabewerkt wilt ontvangen.
 • Je gekozen foto's krijgen editing met zorg. Hierover vertel ik je hieronder uitgebreid meer: de kracht van een goede nabewerking.
 • Wanneer je foto’s helemaal klaar zijn en de editing is gedaan, krijg je de digitale beelden in hoge resolutie (plus een kopie in zwart-wit), digitaal naar je toegestuurd.

Uiteindelijk krijg je een reeks creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s, helemaal aangepast op jouw specifieke wensen. Deze zijn helemaal van jou, te gebruiken voor alle denkbare doelen.

Profielfoto / Social Media Fotoshoot

Hoe gaat de profielfotoshoot / social media fotoshoot in z’n werk

Het verloop van deze minifotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting je op wilt met de foto’s. Misschien heb je een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit je trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we een mooie nieuwe profielfoto maken!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Profielfotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses je aan moet nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als je zelf niet zo goed weet wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de fotoshoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Je kiest dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Wil je extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Profielfoto / Social Media fotoshoot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto's die je in bladen tegenkomt en ook veel foto's op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je voor deze Profielfoto / Social Media Fotoshoot geen 'over the top' make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kleurbalans (de sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken: de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Kadreren: de uitsnede van de foto (inzoomen/roteren)
 • Al die kleine dingetjes. Anders kan ik het niet noemen, want er zijn een héle hoop kleine dingetjes die een opknapbeurt kunnen gebruiken en bij elkaar toch wel veel aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ogen oplichten, achtergrond egaliseren, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten worden na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar je toegestuurd. Heb je de foto's sneller nodig, dan is het zelfs ook mogelijk om voor een spoedbewerking te kiezen. Voor 24,50 euro worden je foto's dan supersnel nabewerkt en al binnen 2 werkdagen naar je verzonden.

De gemaakte foto's van de shoot bewaar ik 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto's méér foto's willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto's, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto's van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto's wilt of alsnog een backup van je foto's kunt maken.

Profielfoto / Social Media fotoshoot

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Daarom nu alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs van deze fotoshoot is 32,50 euro en is inclusief 1 foto's met professionele editing. Dit is de totaalprijs! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan 🙂

Tevens kun je gebruik maken van de volgende opties: het hoeft niet, maar het mag wel!

 • Heb je meer studiotijd nodig? Je kunt extra tijd boeken waardoor we meer complexe ideeën kunnen uitwerken.
 • Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 32,50 per 4 foto’s.
 • Extra snel klaar: Ontvang de nabewerkte foto's al binnen 2 werkdagen voor 24,50!
 • De prijs geldt op alle werkdagen. Wil je op een weekenddag of in de avond komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
 • Bij fotoshoots op locatie kunnen reis- en opbouw- kosten worden gerekend. Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de prijs!

Samenvatting

 • 15 min. studiotijd
 • Je mag 1 outfit meenemen
 • Inclusief 1 nabewerkte foto
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 32,50 per 4 foto’s
 • Het is mogelijk extra studiotijd te boeken waardoor we meer complexe ideeën kunnen uitwerken
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in super hoge resolutie en origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart-wit!)

Milou van Helden

Fotograaf

Profielfoto van fotograaf Milou van Helden
9,8
4.88 out of 5
Gebaseerd op 1873 reviews
 1. 5 out of 5

  Karim

  De fotoshoot met Milou was een fantastische ervaring! De ontvangst was hartelijk en de sfeer ontspannen. Milou’s vriendelijkheid en professionele begeleiding maakten de sessie plezierig en productief. Het resultaat was verbluffend: prachtige, natuurlijke foto’s waar ik erg blij mee ben. Ik beveel Milou ten zeerste aan als professionele en persoonlijke fotograaf.

 2. 5 out of 5

  Iris

  Erg tevreden over de fotoshoot! Je wordt goed begeleid, Milou denkt goed mee over de juiste houding en positie. Heel ontspannen sfeer. Super blij met de foto’s!!

 3. 5 out of 5

  Leanne

  Mijn man en ik hebben onze aller eerste fotoshoot samen gedaan.

  Milou was geduldig en legde goed uit wat we moesten doen.
  Door eerst aan tafel te zitten en de wensen van ons beide te bespreken kon ze goed inspelen op wat wij graag wilden.

  Fotos snel ontvangen en wij zijn trots op het eindresultaat!

 4. 5 out of 5

  Emma

  Ontzettend leuke fotoshoot. Hele fijne, relaxte sfeer. Milou stelt je meteen op je gemak. Professioneel en toch persoonlijk. Denkt goed mee met je wensen. Geen ervaring nodig qua poseren, je krijgt goede instructies. Het resultaat was ver boven verwachting.

 5. 5 out of 5

  Anke

  Na een eerdere zwangerschapsshoot en newborn shoot is Milou ook onze fotograaf geweest tijdens onze bruiloft. Inmiddels een tweede zwangerschapsshoot gehad en de newborn shoot staat ook weer ingepland. Wat een fantastische fotograaf! Goede begeleiding tijdens de shoots en Milou zorgt er echt voor dat je je helemaal op je gemak voelt.

 6. 5 out of 5

  Mashel

  Super blij met het resultaat van mijn zwangerschapsshoot! Fijn om van tevoren samen je wensen door te spreken en Milou meedenkt over de mogelijkheden en posities. Bedankf!

 7. 5 out of 5

  Bianca

  Wow wat een relaxte ervaring! De site sprak natuurlijk al erg aan, maar Milou heeft het ook in de praktijk meer dan waar gemaakt. Niks awkward (nou zijn wij zelf al helemaal niet preuts, dat vooropgesteld ), Milou die meedacht met ons en de meegebrachte accessoires en kledingsetjes (voor zover het iets om het lijf had) 🙂 EN een fantastisch geil eindresultaat. Niks ordinair, gewoon kunst. Allebei supertrots op onze foto’s en deze krijgen zeker een mooie plek in ons huis. Bedankt Milou, tot de volgende!

 8. 4 out of 5

  Rindert

  Prettig ontvangst door Milou en de hele fotoshoot in een heerlijke gemoedelijke sfeer gedaan. Milou luistert, adviseert en stelt je op je gemak. Resultaat mooie natuurlijke fotos.

 9. 5 out of 5

  Susan Jaques

  Het was onze 2de keer dat we als familie een afspraak hadden gemaakt, we zijn super tevreden, Milou zet je op je gemak, is vriendelijk vol ideeën, gezellig.. het was weer een absoluut plezier
  Bedankt en tot de volgende keer 👌

 10. 4 out of 5

  Sutha

  Mooie foto’s en aardige vrouwelijke fotograven.

 11. 5 out of 5

  Carolien

  Wij zijn enorm tevreden. Milou stelde me volledig op mijn gemak (want zo’n fotoshoot is echt niks voor mij). De foto’s zijn echt prachtig en zeker betaalbaar. Ik zou het zo weer opnieuw doen en iedereen aanraden.

 12. 5 out of 5

  Brigitte

  Fantastische shoot & fotografe! Milou stelt je gelijk op je gemak, dit was erg fijn vooral als je nog niet eerder een shoot hebt gedaan.
  Ze begeleidt je super door de shoot heen en het resultaat is prachtig geworden en het was heel erg tof om te doen. Ik zou het zeker aanraden!

 13. 5 out of 5

  Dennis

  Blij mee! Goede sfeer in de studio en leuke shoot gehad met Milou. In een korte tijd hebben we een mooi resultaat behaald met nuttige foto\’s. Milou dacht goed mee met wat ik er uit wilde halen en ze bracht daarin ook een vleugje creativiteit.

 14. 5 out of 5

  Anton

  Mooie professionele foto’s laten maken, goed contact en dito uitleg, afspraak snel geregeld en zeer tevreden

 15. 5 out of 5

  Lonneke

  Zeker doen! Hele leuke fotoshoot met een enthousiaste fotografe die je helpt met verschillende aan te nemen houdingen en die met je meedenkt. Heel blij met het resultaat.

 16. 5 out of 5

  Kristel

  Het was een geweldige ervaring en super goed beleid door Milou. Dankjewel voor de prachtige foto’s 😊

 17. 5 out of 5

  Sebastiaan

  Erg goed! Snel en super resultaat

 18. 5 out of 5

  Chris Snellen

  Hele prettige en professionele begeleiding met een heel mooi resultaat.
  Dankjewel Milou voor de leuke ervaring!

 19. 5 out of 5

  Bo

  Vooraf super fijn dat ik via de mail even kon overleggen wat leuk was voor de foto’s en welke attributen ik eventueel kon toevoegen die kenmerkend zijn voor mezelf en mijn partner.
  Bij aankomst was ik wat zenuwachtig niet wetende hoe het precies zou gaan verlopen dit was snel weg want ik werd direct op mijn gemak gesteld. Er werd goed met mij meegedacht. En jeetje toen kreeg ik de foto’s binnen wat gaaf!!! Echt ontzettend bedankt!!

 20. 5 out of 5

  Melissa

  Net als de zwangerschapsshoot is de newbornshoot ook heel mooi geworden. Heel erg bedankt voor de leuke en relaxte sfeer en het mooie resultaat.

 21. 5 out of 5

  Sabine

  Top shoot gehad!!! Was enorm leuk om dit samen te doen 😁… zijn benieuwd naar foto’s…

 22. 5 out of 5

  Dennis Reijnhout

  Ook deze shoot met Milou was weer een groot succes met een zeer tevreden klant.

 23. 5 out of 5

  Iris

  Wij hebben een pregnancyshoot gedaan bij Milou en waren erg blij met de foto’s. Milou stelde ons op ons gemak, luisterde naar onze wensen en gaf duidelijke aanwijzingen. Wij zijn heel verrast over het prachtige eindresultaat.

 24. 5 out of 5

  Elke

  We hebben als een erg leuke ervaring beleeft. Met een open, gezellige en veilige sfeer!

 25. 5 out of 5

  Niels

  De foto’s zijn fantastisch! En Milou zorgt dat je je helemaal kan ontspannen omdat ze vriendelijk, gezellig en oprecht reageert. Het is ècht de moeite en het geld waard, doen!

 26. 5 out of 5

  Guillermo

  Het was een heel leuk ervaring. Ik voelde me meteen welkom en op mijn gemak in de fotostudio. Milou was buitengewoon vriendelijk en maakte het hele proces moeiteloos. De omgeving rondom de studio was heel mooi en perfect voor een buiten shoot. Ik was zeer tevreden over de kwaliteit van de foto\’s en ben eindelijk tevreden over mijn dating profiel. Het was het geld en tijd zeker waard! Tip: als het winter is neem meer dan een jas mee, dan kan je meer combinaties maken.

 27. 5 out of 5

  Daphne

  Wederom weer een fijne shoot gehad met Milou. De eerste keer was goed bevallen daarom een tweede shoot ingepland.
  Milou denkt echt met je mee voor het beste resultaat. Daarbij ook een fijne persoonlijkheid waar je je meteen bij op je gemak voelt.

 28. 5 out of 5

  Ilja

  Geweldige ervaring voor mijn twee jongere zusjes, er was geweldige begeleiding en er waren genoeg bespreekbare opties voor een geweldige dag ervan te maken.

 29. 5 out of 5

  Ilse

  Ik ben al 2 keer voor een shoot bij Photosessions. Bij aankomst werd ik heel vriendelijk ontvangen door Milou. Daarna hebben we al mijn wensen en ideeën besproken, er werd door Milou echt goed meegedacht! We hebben samen bekeken en besproken wat ik het liefste zou willen. Er wordt echt goed geluisterd naar de ideeën en wensen. Tijdens de shoot kreeg ik ook allemaal goede tips voor houdingen/poses waardoor het ook voor mij, als niet ervarende voor de camera, heel goed heeft uitgepakt! Het resultaat is echt prachtig geworden!

  Ik voelde me echt op mijn gemak tijdens het maken van de foto’s doordat Milou heel vriendelijk, meedenkend en ervaren is in haar vak.

 30. 5 out of 5

  Eugenie

  Leuke fotoshoot gehad bij Milou.
  Heel professioneel, maar bovenal ook gezellig. Ze stelt gerust en maakt er iets mooi van.
  Dank je wel Milou.

 31. 5 out of 5

  Elke

  Wij hebben zowel een zwangerschaps- als babyfotoshoot bij Milou gedaan.

  De zwangerschapsshoot was de eerste keer dat wij een fotoshoot hadden en we werden meteen op ons gemak gesteld door Milou. Ze neemt heel fijn de tijd en kijkt goed mee wat mooie poses zijn. Het resultaat hebben wij dan ook trots aan onze familie en vrienden laten zien.

  Toen onze kleintje geboren was hebben we daarom ook bij Milou een babyshoot ingepland!

  Zowel bij de zwangerschapsshoot als bij de babyshoot heeft Milou precies de sfeer/stijl weten te creëren die ik voor ogen had.

  Een cake smash fotoshoot rond de eerste verjaardag van ons kleintje gaan we zeker ook bij Milou in plannen. Nu al zin in!

  Daarnaar liep het contact via de mail ook erg prettig en kregen we vrijwel meteen na de shoot een keuze album waar we de mooiste foto’s uit konden zoeken.

  Het is ook heel fijn dat je gratis de uitgekozen fotos ook in zwart-wit kan krijgen. Zo heb je met één foto toch eigenlijk twee verschillende foto’s doordat de sfeer toch net anders is.

  Kortom een zeer prettige ervaring!

  Milou bedankt voor de prachtige foto’s! Je hebt het ons wel moeilijk gemaakt welke foto’s we nu voor aan de muur moeten kiezen 😉

 32. 5 out of 5

  Henk Nijman

  Prima fotosessie en ook Veel tijd voor persoonlijke aandacht. Zou het zeker aanbevelen.

 33. 5 out of 5

  Eddy

  Ik had voor een Instagram shoot gekozen, daarbij de keuze uit een zelfportret en food shoot.
  Milou was erg meedenkend en enthousiast en we hadden vanaf het begin een goede klik, waardoor er hele mooie foto`s zijn geschoten.
  Ben erg blij met het eind resultaat.
  Ze geeft Prima aanwijzingen en goede tips.

  Milou bedankt!!!

 34. 5 out of 5

  Eddy

  Ik had voor een Instagram shoot gekozen, daarbij de keuze uit een zelfportret en food shoot.
  Milou was erg meedenkend en enthousiast en we hadden vanaf het begin een goede klik, waardoor er hele mooie foto`s zijn geschoten.
  Ben erg blij met het eind resultaat.
  Ze geeft Prima aanwijzingen en goede tips. Erg tevreden over de foto’s.

  Milou bedankt!!!

 35. 5 out of 5

  Aswintha

  Ik voelde me heel erg op mijn gemak. Prettige sfeer en Prijs-kwaliteit is prima op orde. Aanrader!

 36. 5 out of 5

  John

  Wat een relaxte sfeer tijdens de Photoshoot. Prima aanwijzingen en goede tips. Erg tevreden over de foto’s

 37. 5 out of 5

  Romy

  Heel aardig en ze was heel goed met de honden, alles verliep helemaal prima en de foto’s waren prachtig!

 38. 5 out of 5

  Anika

  Super fijne sfeer zodat je je meteen vertrouwd voelt.
  Ontzettend blij met de mooie foto’s!

 39. 5 out of 5

  Lindsay

  Milou is een zeer ervaren in haar werk. Dat merk je aan de ”snelheid” en het ” gemak” waarmee zij de foto’s maakt. Ze weet precies hoe ze je moet positioneren en de juiste hoek met de verlichting te kiezen. De foto’s hadden bij mij nauwelijks na-bewerking nodig. Zeer tevreden over de werkwijze, en de foto’s 🙂

 40. 5 out of 5

  M Alberts

  Ze is heel professioneel

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Contact.

Ik beantwoord graag al je vragen!Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Meer fotoshoots.

  Misschien vind je deze ook leuk?