Profielfoto / Social Media fotoshoot

Profielfoto / Social Media Fotoshoot

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden Fotograaf

Milou van Helden

Fotograaf
4.88 out of 5

Social Media is hot. Wanneer je gaat solliciteren wordt er als eerste gegoogled naar je Social Media profielen en de hierbij behorende profielfoto.
Tijdens deze mini fotoshoot worden er nieuwe foto’s gemaakt om je Facebook, Twitter, LinkedIn of datingsite profielfoto te optimaliseren! … Lees meer

Profielfoto / Social Media Fotoshoot

Deze maand: Oorspronkelijke prijs was: 42,50.Huidige prijs is: 32,50.

Deze fotoshoot door andere fotografen

Fotograaf Wieteke WesselingFotograaf Wieteke Wesseling
Lees alles over deze fotoshoot

Waarom een nieuwe profielfoto maken?

Soms ben ik weleens op een feestje waar ik met mensen in gesprek kom over wat voor werk ik doe. Ik vertel dan over de fotoshoots die ik doe, en ik krijg dan zóvaak de reactie dat de persoon in kwestie ook echt een nieuwe profielfoto moet hebben. Meestal laten ze dan wat foto’s van LinkedIn zien die inmiddels verouderd zijn of gewoon van heel slechte kwaliteit. Ik snap dat niet, want het is echt een hele kleine moeite om de perfecte profielfoto te laten maken. De kortste en goedkoopste shoot, binnen een kwartiertje geschoten. En dan heb je een nieuwe goede foto voor linkedIn, je CV, een datingsite; net waar jij naar op zoek bent.

Ook voor hele afdelingen/bedrijven is deze shoot echt heel erg handig. Je creëert dan een universele look en je website/flyers ed. ogen meteen een stuk aantrekkelijker en passender bij je bedrijf.

PS: wil je naast een perfecte profielfoto ook een perfect Linkedin profiel? Klik dan hier voor meer informatie over het Linkedin PRO(f) pakket van Trigger Tekst.

Profielfoto / Social Media fotoshoot

Wat krijg je

Bij deze "Profielfoto / Social Media Fotoshoot" krijg je sowieso de volgende dingen, die allemaal bij elkaar zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat: doeltreffende foto’s, helemaal volgens het beeld dat jij voor ogen hebt.

 • Ik geef je vakkundig advies over welke shoot je nodig hebt en hoe we deze gaan invullen. De “hoe, wat, waarom en waarvoor” zullen we voorafgaand samen uitvogelen.
 • Daarna plannen we een fotoshoot op maat. In de studio of op locatie, geheel met de beste professionele apparatuur, lichten, achtergronden en accessoires.
 • Tijdens de shoot geef ik je persoonlijke, enthousiaste en vooral vakkundige begeleiding. Ik wijs je verschillende poses, met oog voor gedetailleerde nuances. Eigen input? Altijd welkom! Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën en praktische tips. Als jij zorgt voor voldoende kledingopties, dan help ik je bij het samenstellen van toffe combinaties en styling. Dit omdat ook kleur en stijl een enorm verschil maakt in hoe jouw totale beeld overkomt.
 • Na de fotoshoot kun je direct nagenieten! Je krijgt toegang tot je eigen beveiligde online keuze-album, zodat je thuis meteen alle foto’s kunt zien. Hiermee kun je op je gemak een selectie maken van de allerbeste foto’s die je nabewerkt wilt ontvangen.
 • Je gekozen foto's krijgen editing met zorg. Hierover vertel ik je hieronder uitgebreid meer: de kracht van een goede nabewerking.
 • Wanneer je foto’s helemaal klaar zijn en de editing is gedaan, krijg je de digitale beelden in hoge resolutie (plus een kopie in zwart-wit), digitaal naar je toegestuurd.

Uiteindelijk krijg je een reeks creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s, helemaal aangepast op jouw specifieke wensen. Deze zijn helemaal van jou, te gebruiken voor alle denkbare doelen.

Profielfoto / Social Media Fotoshoot

Hoe gaat de profielfotoshoot / social media fotoshoot in z’n werk

Het verloop van deze minifotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting je op wilt met de foto’s. Misschien heb je een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit je trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we een mooie nieuwe profielfoto maken!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Profielfotoshoot’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses je aan moet nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als je zelf niet zo goed weet wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk.

Tijdens de fotoshoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Je kiest dan het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Wil je extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Profielfoto / Social Media fotoshoot

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto's die je in bladen tegenkomt en ook veel foto's op social-media worden met zorg bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal je voor deze Profielfoto / Social Media Fotoshoot geen 'over the top' make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kleurbalans (de sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken: de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Kadreren: de uitsnede van de foto (inzoomen/roteren)
 • Al die kleine dingetjes. Anders kan ik het niet noemen, want er zijn een héle hoop kleine dingetjes die een opknapbeurt kunnen gebruiken en bij elkaar toch wel veel aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ogen oplichten, achtergrond egaliseren, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten worden na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar je toegestuurd. Heb je de foto's sneller nodig, dan is het zelfs ook mogelijk om voor een spoedbewerking te kiezen. Voor 24,50 euro worden je foto's dan supersnel nabewerkt en al binnen 2 werkdagen naar je verzonden.

De gemaakte foto's van de shoot bewaar ik 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mocht je na ontvangst van de foto's méér foto's willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto's, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto's van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto's wilt of alsnog een backup van je foto's kunt maken.

Profielfoto / Social Media fotoshoot

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Daarom nu alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs van deze fotoshoot is 32,50 euro en is inclusief 1 foto's met professionele editing. Dit is de totaalprijs! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan 🙂

Tevens kun je gebruik maken van de volgende opties: het hoeft niet, maar het mag wel!

 • Heb je meer studiotijd nodig? Je kunt extra tijd boeken waardoor we meer complexe ideeën kunnen uitwerken.
 • Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 32,50 per 4 foto’s.
 • Extra snel klaar: Ontvang de nabewerkte foto's al binnen 2 werkdagen voor 24,50!
 • De prijs geldt op alle werkdagen. Wil je op een weekenddag of in de avond komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
 • Bij fotoshoots op locatie kunnen reis- en opbouw- kosten worden gerekend. Als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de prijs!

Samenvatting

 • 15 min. studiotijd
 • Je mag 1 outfit meenemen
 • Inclusief 1 nabewerkte foto
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 32,50 per 4 foto’s
 • Het is mogelijk extra studiotijd te boeken waardoor we meer complexe ideeën kunnen uitwerken
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in super hoge resolutie en origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart-wit!)

Milou van Helden

Fotograaf

Profielfoto van fotograaf Milou van Helden
9,8
4.88 out of 5
Gebaseerd op 1878 reviews
 1. 5 out of 5

  John

  Wat een relaxte sfeer tijdens de Photoshoot. Prima aanwijzingen en goede tips. Erg tevreden over de foto’s

 2. 5 out of 5

  Romy

  Heel aardig en ze was heel goed met de honden, alles verliep helemaal prima en de foto’s waren prachtig!

 3. 5 out of 5

  Anika

  Super fijne sfeer zodat je je meteen vertrouwd voelt.
  Ontzettend blij met de mooie foto’s!

 4. 5 out of 5

  Lindsay

  Milou is een zeer ervaren in haar werk. Dat merk je aan de ”snelheid” en het ” gemak” waarmee zij de foto’s maakt. Ze weet precies hoe ze je moet positioneren en de juiste hoek met de verlichting te kiezen. De foto’s hadden bij mij nauwelijks na-bewerking nodig. Zeer tevreden over de werkwijze, en de foto’s 🙂

 5. 5 out of 5

  M Alberts

  Ze is heel professioneel

 6. 5 out of 5

  Bertine

  Wij zijn echt super tevreden over de prachtige foto’s die Milou van ons gezin heeft gemaakt. We vroegen om lekker gekke en niet alledaagse foto’s en dat heeft ze geweldig opgepakt. De spontaniteit spat van het beeld, en dat komt absoluut ook door de aanpak van Milou. Ze stelt je gerust, stelt leuke poses voor en weet ook het moment te pakken tussendoor die ervoor zorgt dat je foto’s van het beeld spatten! Dank!

 7. 5 out of 5

  Daphne

  Hele gezellige shoot gehad. Ze luistert goed naar je wensen en past dit gelijk toe.Milou heeft een warme fijne persoonlijkheid waar je je gelijk bij op je gemak voelt. Dit is fijn als je tijdens de shoot weinig kleding aan hebt. Geen moment dat ik me ongemakkelijk heb gevoeld.
  Ga hier zeker nog een keer terug en zou het iedereen aanbevelen.

 8. 5 out of 5

  sandra fernandez

  We are so glad to have found Milou to photograph our wedding day!
  She is warm and higly professional, she made everything easy for us in our day and really understood what we wanted or needed from the very first moment.
  We had a lovely day and the pictures are gorgeous!

  Thank you Milou, we will definitely see each other again!

  Sandra&Leon

 9. 5 out of 5

  Ro

  Erg tevreden over de foto\’s! De uitleg was duidelijk, was bij Milou op mijn gemak en ik kon eigen suggesties doen over wat voor soort foto\’s ik graag wilde! Mooie resultaten.

 10. 5 out of 5

  D

  Wat een toffe ervaring! Erg leuk om zo’n shoot eens te doen en Milou stelt je vanaf de eerste minuut op je gemak. Milou denkt met je mee en komt met leuke suggesties. Ik heb een leuke middag gehad en ben erg blij met het resulaat!

 11. 5 out of 5

  Serena

  Het was TOP. Fantastische foto’s. Milou stelde mij op mijn gemak, super om met haar samen te werken.
  Ik vond het geweldig om te poseren.
  Ik wil het zo nog eens doen.

  Milou is een top fotografe.💕

 12. 5 out of 5

  Antoinette

  Familie shoot gedaan, heel erg leuk om te doen! Door Milou haar heldere communicatie en vrolijkheid weet ze iedereen op zijn/haar gemak te stellen, met hele mooie foto’s als resultaat. Aanrader!

 13. 5 out of 5

  Dijan

  Onzettend tevreden met het verloop van de shoot, de fotografe en de uiteindelijke foto’s!

 14. 5 out of 5

  Anja Senhorst

  Het was geweldig met Milou, een feestje deze sexy shoot en een groot kado aan mezelf. Het is fantastisch om jezelf terug te zien in mooie poses met fantastisch licht. Milou is laagdrempelig en maakt het geheel vrij en zonder gene en dat is geweldig, het resultaat is super gaaf! dank je wel Milou

 15. 5 out of 5

  Natalia

  Ik had voor een korte shoot gekozen, maar ik heb alsnog veel mooie foto’s gekregen om uit te kiezen! Milou was erg meedenkend en stelde mij erg op m’n gemak. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad en het was zeker een leuke ervaring!

 16. 5 out of 5

  Lieke

  Enorm fijne ervaring gehad bij Milou. Ze is enorm sterk in het aftasten van je wensen en comfort en deze te vertalen naar een super mooi eindresultaat.

 17. 5 out of 5

  Lotte

  Voor mij was dit de eerste keer dat ik een fotoshoot bij Milou deed en ik zou haar aan iedereen aanraden. Ik voelde me meteen op mijn gemak, ze is heel ontspannen en geeft duidelijke uitleg waardoor ik nu een fantastisch eindresultaat heb. Dankjewel Milou!

 18. 5 out of 5

  Noud

  Super fotograaf. Heel fijn hoe ze met ons alles tot in de puntjes voorbereid heeft. Het resultaat was fantastisch. Gedurende de dag merk je helemaal niet dat ze er is en legt toch alle leuke momenten goed vast.

 19. 5 out of 5

  Joyce

  fantastische professionele licht erotische foto’s gemaakt, mooie belichting en goede poses

 20. 5 out of 5

  Rita

  Superfijne shoot, heel confortabel en leuk om te doen.
  Dankjewel Milou !

 21. 5 out of 5

  adams_wilma

  Super fijne foto-shoot gehad. Er was alle tijd en we voelden ons ontzettend op ons gemak. Ook over het eindresultaat zijn we zeer tevreden.

 22. 5 out of 5

  Sacha Dekker

  Dit is de derde keer dat we een fotosessie met Milou hebben gehad en ik kan haar niet genoeg aanbevelen! Ze zorgt voor een relaxte sfeer, zowel voor als tijdens de shoot en geeft aanwijzingen die leiden tot geweldige foto’s. Zelfs voor mensen die zichzelf normaal gesproken als “niet fotogeniek” bestempelen.
  Onze laatste fotoshoot was met familie als verjaardags cadeau voor mijn beste vriendin en de foto’s zijn niet alleen ontzettend mooi, ze hebben ook de emotionele band die de familie heeft perfect vast gelegd.
  Bedankt Milou, tot de volgende keer!

 23. 5 out of 5

  Priscilla

  Wij hebben een fantastisch fijne shoot gehad met Milou. De begeleiding, het op je gemak stellen en de poses perfectioneren hebben ervoor gezorgd dat wij een prachtig album hebben waar wij mega trots op zijn. Ik sta nu zelf voor de tweede keer voor de camera van Milou, dat zegt genoeg over haar kwaliteiten en professie.

 24. 5 out of 5

  Miranda

  We hebben een hele fijne middag gehad en prachtige beleving van een dag gehad met Photosessions. De begeleiding was vriendelijk, fijn en ongedwongen.

 25. 5 out of 5

  Anja

  Milou heeft een mooie studio en ze wist mij en mijn collega snel op ons gemak te stellen.
  Het resultaat is prachtige foto’s waarbij ze precies de juiste toon heeft weten te raken.

  Ik zal trots zijn als deze foto’s straks mijn website verfraaien!
  Ik zal Milou zeker aanraden!

  Anja van de Ven

 26. 5 out of 5

  Evelien

  Super gedaan. Voelde me echt sexy. Dit was de beste zet ever.

 27. 4 out of 5

  Gertie Driessen

  Super leuke fotoshoot gehad.
  Leuke sfeer en goede begeleiding en keuze uit veel verschillende opties.
  Prima foto’s zeker een aanrader.

 28. 5 out of 5

  Gerda

  Een geweldige begeleiding en prachtige foto’s!!! Absoluut een aanrader!!!

 29. 5 out of 5

  Radoslava

  Milou is het beste fotograf die ik ken. Profesioneel, creatief, vriendelijk, met een zeer delicaat gevoel voor schoonheid en je bent zeker in handen van een fotograaf-leider. Zeker tot volgende keer en ik ga nog meer fotos bestellen <3 R.R.

 30. 5 out of 5

  Victor

  Super vriendelijke service. Weet wat ze doet.

  Absoluut aanrader

 31. 5 out of 5

  Britt

  Erg fijne shoot.
  Je wordt op je gemak gesteld waardoor alles makkelijk verloopt.
  Ook als je dus geen ervaring hebt voor de camara.

 32. 5 out of 5

  Amber

  Heel leuke ervaring! Aangename persoon, ze stelt je op je gemak en luister echt naar wat je wilt. Ik kom graag nog eens!

 33. 5 out of 5

  Sharona

  Laatst samen met mijn partner een sexy koppel fotoshoot gedaan. Milou zorgde voor een goede ontspannen sfeer wat heel fijn werken was. Ze had super goede ideeën en hield rekening mee met wat onze wensen en behoeftes waren. Wij zijn super blij met het eind resultaat. We zullen het zo nog een keer doen.

 34. 5 out of 5

  esther

  Ik ben super tevreden over de werkwijze bij photosessions. Ik was in eerste instantie niet helemaal tevreden over de foto’s die gemaakt zijn. En dat werd helemaal super opgepakt door Milou en gekeken hoe we tot een oplossing konden komen.
  Aanvullende foto’s gehad en ik ben helemaal “blij”.
  De foto’s maken het helemaal compleet en laat ze dan ook met trots aan mensen zien.

  Fijne vond ik dat Milou al opties had bedacht over wat er mogelijk was. Dat geeft vertrouwen

  Nu alleen nog besluiten welke foto er op een groot formaat op de slaapkamer komt te hangen.

  Milou (en Wieteke…)super bedankt voor deze ervaring en de moeite die er genomen is om te zorgen voor een tevreden mens.

 35. 5 out of 5

  eva

  Ik vond de fotosessie met Milou heel ontspannen. Daarnaast geeft ze hele goede aanwijzingen over hoe je het beste kunt staan en kijken waardoor de foto’s heel mooi zijn geworden!

 36. 5 out of 5

  Marguerita

  We zijn heel blij met het eindresultaat! Een fijne fotograaf, luisterend en meedenkend, en een super leuke sessie om samen te doen. Voor herhaling vatbaar!

 37. 5 out of 5

  Joyce

  Wat een geweldige ervaring! Voor mij echt iets uit mijn comfortzone, maar Milou stelt je vanaf minuut 1 gerust. Na een gesprekje over de outfits en wensen, legt ze je heel goed uit wat er gaat gebeuren tijdens de shoot en vertelt ze je precies hoe je de houding voor een foto moet aannemen. Als je dan het resultaat van alleen al de eerste foto even mag bekijken, gaat de rest vanzelf.
  Ik heb inmiddels mijn foto’s binnen en ben super tevreden over het resultaat. Mijn foto’s mogen er wezen en ik ook 🙂
  Ondertussen al stiekem over nog een shoot met Milou aan het nadenken, dit is verslavend als je er zo’n mooie foto’s aan overhoudt!
  Bedankt Milou, je bent een topper!

 38. 5 out of 5

  Dion

  Vrij recent heb ik besloten om een fotoshoot uit te proberen. Na wat research kwam ik erachter dat bij PhotoSessions er keuzes waren tussen verschillende soorten shoots, waaronder een waar ik precies naar op zoek was: de Tinder fotoshoot. Het is niet puur bedoeld voor alleen Tinder, maar ook voor andere dating apps. Alleen al het feit dat er diverse typen shoots aangeboden staan, gaf me al een goed gevoel bij deze studio. Het straalt direct al extra professionaliteit uit door te zien dat er actief mee wordt gedacht met klantbehoeftes. De website zelf ziet er goed gelikt uit, werkt uitstekend en is ook snel. Alles is ook gedetailleerd beschreven, dus veel onbeantwoorde vragen had ik niet. Volgens mij zelfs niet één. Normaal ben ik iemand die niet impulsief ergens zijn geld aan uitgeeft en graag nog goed de tijd voor neemt om te kijken voor wat haken en ogen. Bij PhotoSessions was dit niet het geval. Ik was al vrij snel overtuigd van het product en de service die ze leveren, dus was ik snel overstag gegaan om een afspraak te maken. Binnen 2 à 3 dagen stond de afspraak vast en kon ik 2 weken later terecht. Mijn bezoek was naar de studio in Venlo, al ligt het eigenlijk meer in Belfeld. De locatie was duidelijk zichtbaar en dus makkelijk te vinden. Eenmaal aangekomen werd ik vriendelijk ontvangen. Ik voelde me direct al op m’n gemak bij binnenkomst, en dat is ook al heel veel waard. Die dynamiek heeft zeker ook het shootingsproces bevordert. Anderhalf uur lang zijn er foto’s gemaakt zowel binnen als buiten in de natuur. Het fijne is ook dat er samen wordt overlegd wat de klantvoorkeuren zijn, en als je dat niet heel helder hebt voor jezelf is dan geeft de fotograaf (in mijn geval Milou) meer dan voldoende suggesties. Dus uiteindelijk kom je al vrij snel tot een mooi plan. Wat ik zelf ook als erg prettig ervaarde is dat je meerdere outfits mee kan nemen om zo toch wat extra diversiteit aan de foto’s aan te brengen. Na afloop krijg je alle foto’s doorgemaild en kan je op je gemak bekijken welke je wil bestellen. Dat is toch een stuk fijner dan dat te moeten beslissen op locatie. De geselecteerde foto’s worden dan nabewerkt op professionele manier. Het resultaat mocht er ook wezen: scherpe foto’s waarbij je als persoon er echt uitspringt, en dat allemaal op een natuurlijke manier! Ik heb eigenlijk geen negatieve punten, alleen dat het enigszins prijzig kan zijn. Zeker als je nog nooit een shoot hebt gedaan, kan het veel geld lijken, maar het was het dubbel en dwars waard. Je krijgt er hoogwaardige kwaliteit voor terug!

 39. 5 out of 5

  Austin

  Wauw het gevoel dat zo’n shoot je kan geven is bizar! Vanaf het begin was het contact goed en duidelijk. Mijn vragen werden uitgebreid beantwoord en ook snel. De shoot zelf voelde al snel vertrouwd. Ik wist dat niks gek was waarmee ik aan zou komen en ze heeft me geholpen mijn idee uit te werken in een ontzettend gave plaat! Ze is makkelijk om mee te praten en zorgt voor een veilige/fijne omgeving om jezelf te zijn en uit je comfort zone te stappen.

 40. 5 out of 5

  Levon

  Leuke shoot gehad bij photosessions!. Milou neemt de tijd om je wensen door te nemen en geeft je goede aanwijzingen. Fijn om mee samen te werken:)

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Contact.

Ik beantwoord graag al je vragen!Milou van Helden Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Meer fotoshoots.

  Misschien vind je deze ook leuk?