Fotoshoot met je huisdier

Fotoshoot met je huisdier

Bekijk alle fotoshoots
Fotograaf Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.81 van 5

Een huisdier is als een beste vriend. En vaak erg lastig om zelf mooi te fotograferen. Waarom dan geen professionele fotoshoot samen met of van je hond, kat, cavia, konijn, goudvis of ieder ander huisdier? Bij deze shoot nemen we de tijd om zowel jou als je huisdier mooi op de foto te zetten! … Lees meer

4.81 uit 5 gebaseerd op 1018 beoordelingen
Lees mijn 1018 beoordelingen

Deze maand:113,50 98,50

Waarom je de fotoshoot met je huisdier zou moeten doen

Als je op mijn Instagram kijkt of als je mij persoonlijk kent, weet je dat Ollie mijn kat en mijn baby is. Het is een super schattige oranje-crème kleurige Britse korthaar die er bozer uitziet dat ze eigenlijk is. We zijn haar vanuit Venlo in Almere gaan halen, omdat ik verliefd was geworden op de foto van haar die ik op internet tegenkwam in die tijd. Ollie kan kunstjes (pootjes geven, high-five, liggen op commando), en volgt je overal. Als je een keer een dag weggaat wordt ze boos en poept ze uit protest op de bank. Niet zo leuk. Maar ze heeft wel een eigen mening en wilt gewoon graag bij je zijn, dat blijkt 🙂

Ik begrijp dat huisdieren gezinsleden zijn en vind het alleen maar leuk als ze de eer krijgen een fotoshoot met je te mogen doen. Dus neem ze mee, dan kan ik ook nog even met ze knuffelen!

Wat krijg je

Een fotoshoot met je huisdier op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kies je thuis met behulp van een online selectie-album je 8 mooiste foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Fotoshoot met je huisdier

Hoe gaat de fotoshoot met je huisdier  in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Fotoshoot met je huisdier’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk. Aangezien jullie huisdier waarschijnlijk iets lastiger te begeleiden is is het altijd slim wat koekjes of iets anders ter beloning mee te nemen. Deze komen tijdens de shoot meestal wel van pas!

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan minimaal het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jullie: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Jullie weten daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Fotoshoot met je huisdier

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s… of eigenlijk: álle foto’s die je in bladen tegenkomt worden met zorg (meestal dan, op wat photoshopfails na) bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren, toffe effecten toepassen, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten.

Fotoshoot met je huisdier

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Kom je niet alleen met je huisdier, maar sluiten er meer personen/dieren aan? Dan wordt de prijs 114,50 euro op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
Bij fotoshoots op locatie kunnen extra reiskosten worden gerekend, als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de kosten!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 2 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

1018 reviews for Fotoshoot met je huisdier

 1. 5 van 5

  anita.den.hollander

  Milou, met deze foto en de bewerking (specifiek de achtergrondkleur) heb je jezelf overtroffen!!

 2. 4 van 5

  Kim

  Aanrader! Ik heb mooie foto’s laten maken door Milou voor mijn CV en social media. Uitstekende ervaring.

 3. 5 van 5

  Jennifer

  Erg leuke en professionele ervaring gehad. Milou is erg goed met aanwijzingen maar ook met ideeën. Zeer prettig om voor de camera te staan bij haar. Milou, bedankt!

 4. 5 van 5

  Maartje

  Super leuke activiteit. Mooie setting en professioneel. Mijn dochter heeft een heel leuk feestje gehad en prachtig mooie foto’s. 👍🏻Komen zeker nog is terug.

 5. 5 van 5

  Henrie

  Erg leuke fotoshoot gehad. Goede begeleiding en tips. En een perfecte nabewerking van de foto’s.

 6. 5 van 5

  Harold

  Sexy & erotische partner fotoshoot gedaan. Milou gaf ons een ontspannen gevoel ondanks dat je naakt op de foto gaat. 2 uur lang professioneel, eerlijk, duidelijk. En daardoor hele mooie foto’s. Het uitzoeken was moeilijker dan de shoot…

 7. 5 van 5

  Marco

  Milou had veel inspiratie qua poses, en ook was ze erg kundig in het helpen ons die poses te bereiken.

 8. 5 van 5

  Jeroen

  Milou is echt een pro. Ze weet precies hoe ze het aan moet pakken om je gerust te stellen en te zorgen dat er een goede ontspannen fotoshoot plaats vindt. Heel fijn. En ik ben heel blij met het super mooie eindresultaat van de social media fotoshoot. Een echte aanrader als je mooie foto’s wilt laten maken!

 9. 5 van 5

  Manon

  We zijn superblij met de geweldige foto’s! De shoot was heel ontspannen. Milou gaf duidelijke aanwijzingen en had hele mooie ideeen voor houdingen. Aanrader!

 10. 5 van 5

  Hank

  Milou is heel professioneel en zorgt er voor dat de foto’s ook echt worden wat je wilt. Ze begeleidt je ook erg goed met poseren (ik had nog nooit een shoot laten maken).

 11. 5 van 5

  Suzanne

  Top fotograaf! Erg blij met het resultaat van de fotoshoot! Milou denkt mee en legt precies de juiste momenten vast in een erg prettige persoonlijke sfeer. Mocht je nog twijfelen, niet doen!!

 12. 5 van 5

  Cristina

  I researched photographers in Eindhoven combing over numerous websites. I decided to have my portait photos taken at Photosessions due to the very good reviews I read and it turned out to be a very positive experience.

  First and foremost, Milou is extremely talented and creative. She is a great listener, her demeanor is kind and she put me at ease right away, which resulted in amazing pictures right from the start. The photo shoot included 3 different outfits. There was great diversity, as well, with close-ups, poses, and backgrounds during the shoot. She instinctively knew exactly how to coach me on how to place a hand, or tilt my head in order to maximize the shot. She clearly has an eye for backgrounds that suited me and the outfits I was wearing. Milou was helpful with lighting and details. As a result, we had about 80 stunning photos to choose from.

  Additionally, PhotoSessions was a pleasure to work with on a business level. The location was easy to find and enough parking spaces available. Milou was flexible in planning and responsive by phone and email. She was prompt and prepared before the session. My photos were ready for viewing within hours following the shoot. Editing and ordering were convenient, and the pricing was reasonable – especially for this level of quality. This is a very professional organization and I will recommend it to all my friends and colleagues.

 13. 4 van 5

  Eline

  Leuke Newborn shoot gehad bij Milou.
  Ontspannen sfeer, meedenkend en leuke ideetjes. We zijn blij met het resultaat. Zowel z/w als kleur!

 14. 5 van 5

  Jeroen

  Milou, je bent een hele professionele en leuke fotograaf! We kwamen met een grote familie, kleine kids etc. Je kreeg het, met veel creativiteit en geduld en aanwijzingen voor elkaar om iedereen (ook de jongste telg) goed en leuk op de foto te krijgen. En je flexibiliteit om op de middag zelf toch ook buiten nog wat foto’s te maken was een meesterzet! Succes en veel plezier met alle foto’s die je nog gaat maken. Bij ons heb je het in ieder geval voor elkaar dat er een door jouw gemaakt exemplaar van de hele familie aan de muur hangt! Dank je wel!

 15. 5 van 5

  April zegers

  We hebben al veel ervaring met meerdere fotografen in Nederland, maar dit is de enigste die ons goed bevalt! Zeer goede begeleiding tijdens de shoot.

 16. 5 van 5

  René de Torbal

  Leuk contact, uitstekende kwaliteit foto’s en goede begeleiding bij de fotoshoot. Webinterface is een droom.

 17. 5 van 5

  Aschia

  Super mooie Zwangerschapsshoot gehad en we komen graag terug.

 18. 4 van 5

  Peter

  Milou doet het leuk en maakt professionele foto’s. Ik krijg leuke reacties.Er is een grote studio in Eindhoven.
  Bedankt Milou

 19. 5 van 5

  Jelle

  Ik voel me altijd wat ongemakkelijk bij het maken van foto’s. Maar Milou zorgde voor een fijne ontspannen sfeer!

 20. 5 van 5

  Rozanna

  Prettige sfeer bij Milou; heel vriendelijk en zeer professioneel. Uitermate bekwaam en een leuk mens!

 21. 4 van 5

  Nicky van de Wakker

  Duidelijke informatie vooraf en tijdens de shoot hangt er een prettige sfeer waarbij je je al snel op je gemaakt voelt. Complimenten voor Milou!

 22. 5 van 5

  Gijs

  De shoot was heel leuk en spannend en het resultaat is mooi! Wij zijn super blij met ons album.

 23. 5 van 5

  Miranda

  Ik ben zo super blij dat ik de stap genomen heb! Was erg nerveus maar Milou stelde mij gelijk op mijn gemak. Het resultaat mag er wezen! Mijn man is super blij met zijn kalender

 24. 5 van 5

  Renee

  Een hele fijne sexy/erotische fotoshoot gehad. Ik kreeg hele goede aanwijzingen hoe het beste te staan, zitten, liggen. En het resultaat was verbluffend mooi. Trots op mezelf met heel veel dank aan Milou.

 25. 5 van 5

  Ramo

  Met een woord TOP service en reultaat. Milou luistert heel goed naar de wensen en is heel vriendelijk.

 26. 5 van 5

  Arnold

  Super goede ervaring!!! De manier waarop Milou je begeleidt tijdens de fotoshoot is bijzonder prettig. Ik ben geen fotomodel maar ik voelde me helemaal op mijn gemak. Ook nog even wat foto’s gemaakt van mijn dochter en ons samen, en ze zijn onwijs mooi geworden. Milou is een echte vakvrouw waar ik zeker nog eens naar terug ga!!
  Een echte aanrader!!

 27. 5 van 5

  Christian

  Ik heb een hele goede ervaring gehad bij photosessions met Milou. Ik vond dat er echt ruimte en aandacht was voor mij en mijn eigen inbreng en in combinatie met haar kennis van fotografie en haar professionaliteit heeft dat geleid tot een mooi resultaat.

 28. 5 van 5

  Monique

  Wat ben ik ontzettend blij en trots op de foto’s die Milou heeft gemaakt! Vanaf de eerste seconde voelde ik mij op mn gemak en de foto’s waren nog veel mooier dan ik had durven dromen! Bedankt Milou!

 29. 4 van 5

  Susanne

  Leuke foto’s, leuke interactie met de kids. Een hele uitdaging om 2 kids onder de 2 en alle volwassenen tegelijk hoed op de foto te krijgen maar het is toppie gelukt.

 30. 5 van 5

  Jade

  Milou stelt je erg op je gemak en geeft duidelijke instructies, voor een schitterend resultaat.

  Ze denkt mee in het maken van de keuzes voor de foto’s, luistert naar hoe iemand is en past hier de ideeën ook op aan.

 31. 5 van 5

  Nicole

  Ik vond mijn shoot met Milou super gezellig, we waren lekker aan het kletsen waardoor je vergeet zenuwachtig te zijn voor je fotoshoot. De dag na onze shoot stonden de foto’s meteen online en kon ik zelf een keuze maken. Top 🙂

 32. 4 van 5

  Remke

  Het contact was vanaf het begin aan al goed. Er wordt snel gereageerd op mails vragen etc.
  Op de dag van de shoot zelf wordt je op je gemak gesteld en voor je het weet ben je een ruim aantal foto’s verder. De selectie staat al in de mailbox voordat je thuis bent. Hoe je een selectie moet maken en eventuele op- of aanmerkingen zijn makkelijk door te geven. Bij mij waren de door mij geselecteerde foto’s nog eerder dan verwacht al binnen.

  Aanrader!! Zeker ook wanneer je net als ik niet graag op de foto gaat.

 33. 5 van 5

  Joyce

  Milou doet het geweldig. Ze stelt je op je gemak en komt met ideeën. Je kunt zelf ook met voorbeeldfoto’s komen en zo de stijl samen bepalen. Aanrader!

 34. 5 van 5

  Marc

  Ik heb een erg fijne fotoshoot gehad bij Milou. Normaliter heb ik het niet zo op foto’s maken, maar dit was prima! Absoluut een aanrader.

 35. 5 van 5

  Kevin

  Gezellige dame die je goed begeleid bij de foto sessie. Ik heb er mooie foto’s aan overgehouden en ben zeer tevreden.

 36. 5 van 5

  Kevin

  Hoi Milou! Excuses voor de late reactie. Ik heb het ontzettend druk gehad.

  Ik vond de fotoshoot echt super. Ik vond het ook een leuk gesprek wat we daarna hadden over films en een beetje diepgang op de trap over ouder worden enzo.

  Ik heb er een paar gezet op facebook met credits naar jouw voor als mensen geinteresseerd zijn en de reacties waren echt goed! 🙂

  Ook heb ik al wat foto’s getest online op Lexa, Tinder, Happn en Badoo.
  Echt heel veel verschil! Veel meer matches, veel meer views, makkelijkere gesprekken.

  Zoiezo een geslaagde test. Ik heb van de week contact met mijn mentor die WeSocial heeft opgezet heeft en dan deel ik mijn resultaten. Zoiezo hoor je nog van mij.

  Groetjes! 😉

  Kevin

 37. 5 van 5

  Femke

  Milou weet precies hoe ze mensen op haar gemak kan stellen! Top shoot, en de foto’s zijn erg mooi geworden! Thanks!

 38. 5 van 5

  Annelies

  Super ervaring! De fotosessie zelf en het resultaat zijn een boost voor het zelfvertrouwen, heel erg trots op het resultaat! Hele fijne fotograaf en professionele foto’s

 39. 5 van 5

  Debbie

  Ik ben super tevreden over de fotoshoot! Milou is een hele aardige, vakkundige vrouw die je heel erg op je gemak stelt. En de foto’s zijn zooooooooo mooi geworden!!

 40. 5 van 5

  Mark

  Zeer tevreden over het eindresultaat.

 41. 5 van 5

  Kelly Jans

  Een super leuke en gezellige zwangerschapsfotoshoot gehad!
  Heel tevreden met het eindresultaat, een echte aanrader!

 42. 4 van 5

  Jolieke

  Goede begeleiding, gezellige sessie en mooie foto’s!

 43. 5 van 5

  Jolijn

  Hele leuke fotoshoot! Erg relaxed en gezellig. Onze dochter keek haar ogen uit en heeft er ontzettend van genoten.

 44. 5 van 5

  Fabienne

  Een gezellige romantische koppel photoshoot gehad met een top fotograaf. Goede introductie gekregen. Voor de mensen die nog niet bekend zijn met een photoshoot, worden mensen op hun gerust gesteld en alles gaat vanzelf. Ondertussen terwijl dat je bezig bent heb je een gezellige sfeer. Kan er niks anders van zeggen. Zeker een aanrader!

 45. 5 van 5

  Sylvie

  Super leuke zwangerschapsshoot gehad! De foto’s zijn heel mooi geworden en het is ook gelukt om mijn zoontje van 2,5 jaar op de foto te krijgen. Hij vind het allemaal spannend in het begin met die grote camera maar daar is hij nu helemaal overheen! De dagen na de shoot vraagt hij steeds wanneer hij weer foto’s gaat maken bij Milou 🙂

 46. 5 van 5

  Bart

  Ik ben geen ster in het gefotografeerd worden. Milou heeft me er perfect doorheen geleid. In een half uur sessie zijn er een paar puike foto’s uitgekomen!

 47. 5 van 5

  Thessa

  Al twee keer hele mooie familie foto’s laten maken bij PhotoSessions! Milou is een hele fijne en vakkundige fotografe die op een professionele manier communiceert zowel voor, tijdens, als na de fotosessie. In haar studio heerst een ontspannen sfeer en het selecteren van de foto’s kan al dezelfde dag. Absoluut een aanrader!

 48. 5 van 5

  Esther

  Sexy / erotische foto shoot laten gedaan. Voelde me compleet op mn gemak terwijl ik Milou niet eens kende.
  Ze is erg rustig en duidelijk en geeft goede aanwijzingen en ook je eigen inbreng is prima.
  Ga zeker nog eens een keertje: Keertje met kleding en ik denk zelfs ook nog voor een naakt.
  Echt een kadootje voor jezelf om je zo mooi op de foto te laten zetten.
  Raad het zeker iedereen aan!!

 49. 5 van 5

  Hakan

  Topfotoshoot, topfotografe!

 50. 5 van 5

  S

  Ondertussen 2 keer Bij Milou geweest. Normaal ben ik geen fan van foto’s maar bij haar voel ik me meer op mn gemak. Ze helpt erg goed met poses en begeleidt goed. Het zijn mooie foto’s geworden. Een aanrader!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Fotograaf Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Misschien vind je deze ook leuk…