Fotoshoot met je huisdier

Fotoshoot met je huisdier

Bekijk alle fotoshoots
Milou van Helden

Milou van Helden

Fotograaf
4.84 out of 5

Een huisdier is als een beste vriend. En vaak erg lastig om zelf mooi te fotograferen. Waarom dan geen professionele fotoshoot samen met of van je hond, kat, cavia, konijn, goudvis of ieder ander huisdier? Bij deze shoot nemen we de tijd om zowel jou als je huisdier mooi op de foto te zetten! … Lees meer

Deze maand:133,50 118,50

Waarom je de fotoshoot met je huisdier zou moeten doen

Als je op mijn Instagram kijkt of als je mij persoonlijk kent, weet je dat Ollie mijn kat en mijn baby is. Het is een super schattige oranje-crème kleurige Britse korthaar die er bozer uitziet dat ze eigenlijk is. We zijn haar vanuit Venlo in Almere gaan halen, omdat ik verliefd was geworden op de foto van haar die ik op internet tegenkwam in die tijd. Ollie kan kunstjes (pootjes geven, high-five, liggen op commando), en volgt je overal. Als je een keer een dag weggaat wordt ze boos en poept ze uit protest op de bank. Niet zo leuk. Maar ze heeft wel een eigen mening en wilt gewoon graag bij je zijn, dat blijkt 🙂

Ik begrijp dat huisdieren gezinsleden zijn en vind het alleen maar leuk als ze de eer krijgen een fotoshoot met je te mogen doen. Dus neem ze mee, dan kan ik ook nog even met ze knuffelen!

Wat krijg je

Een fotoshoot met je huisdier op maat waarin ik je enthousiast van begin tot eind begeleid. Eigen input? Altijd welkom. Totaal blanco? Prima, ik heb meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Na afloop van de fotoshoot kies je thuis met behulp van een online selectie-album je 8 mooiste foto’s uit. Deze zal ik met zorg nabewerken en uiteindelijk ga je dus naar huis met een aantal creatieve, mooie, toffe, spontane, professionele foto’s aangepast op jullie wensen.

Fotoshoot met je huisdier

Hoe gaat de fotoshoot met je huisdier  in z’n werk

Het verloop van de fotoshoot zelf: Eerst nemen we samen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de fotoshoot en kijken welke richting jullie op willen met de foto’s. Misschien hebben jullie een moodboard op bijv. Pinterest gemaakt om wat inspiratiefoto’s te laten zien, anders bespreken we eventuele wensen aan de hand van de voorbeeldfoto’s op de site en info die ik uit jullie trek 🙂 Ik geef nog wat praktische info en zodra de koffie/thee op is gaan we van start!

Dan het daadwerkelijke fotograferen van de ‘Fotoshoot met je huisdier’. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven; welke poses jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als jullie zelf niet zo goed weten wat je moet doen. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk. Aangezien jullie huisdier waarschijnlijk iets lastiger te begeleiden is is het altijd slim wat koekjes of iets anders ter beloning mee te nemen. Deze komen tijdens de shoot meestal wel van pas!

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld (kijk bij de samenvatting hieronder hoeveel kleding je bij deze shoot mee moet nemen).  Hierin kun je het zo simpel of bont maken als je zelf wilt. De verschillende outfits zorgen voor variatie en zetten een bepaalde stijl neer, dat heb je dus zelf in de hand met de outfits die je meeneemt.

Na de fotoshoot bekijken jullie de onbewerkte foto’s thuis m.b.v. een privé online keuze-album. Jullie kiezen dan minimaal het per fotoshoot afgesproken aantal foto’s uit, deze zullen naar wens nabewerkt worden. Willen jullie extra foto’s laten bewerken en ontvangen? Geen probleem, er kunnen altijd extra foto’s worden besteld en bewerkt.

Fijn voor jullie: Al het contact voorafgaand aan de fotoshoot zelf zal via mij (de fotograaf) verlopen. Dus geen klantenservice medewerker of derde persoon. Jullie weten daardoor zeker dat vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk zullen worden behandeld. Gevolgen daarvan zijn: duidelijke communicatie/je weet zeker dat je wensen direct aansluiten op de shoot zelf.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

Fotoshoot met je huisdier

De kracht van een goede nabewerking

Bijna álle foto’s… of eigenlijk: álle foto’s die je in bladen tegenkomt worden met zorg (meestal dan, op wat photoshopfails na) bewerkt. Je kunt een foto bewerken in alle maten en kleuren, zo subtiel of zo extreem als je zelf maar wilt. Ik zal jullie geen ‘over the top’ make-over geven, maar het bewerken van een foto is ook veel meer dan dat. De bewerking is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het fotograferen. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking rekening mee houd:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren, toffe effecten toepassen, experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten.

Fotoshoot met je huisdier

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij dezen alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je de shoot verlengen? Dat kan voor 29,50 euro per half uur.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.
Bij fotoshoots op locatie kunnen extra reiskosten worden gerekend, als je me even laat weten waar ik moet zijn bereken ik de kosten!

Samenvatting

 • 1 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 2 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 8 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Milou van Helden

Fotograaf

Milou van Helden
9,7
4.84 out of 5
Gebaseerd op 1305 reviews
 1. 5 out of 5

  Susan

  Bijzondere leuke ervaring met een prachtig resultaat, dankjewel Milou.

 2. 5 out of 5

  Kirsten van Heerden

  Na meerdere tegenvallende shoots te hebben gehad, nu eindelijk zo blij met dit eindresultaat.
  Echt een aanrader hier naar toe te gaan.
  Denken met je mee geven tips en maken erg mooie foto’s.

 3. 5 out of 5

  Kim Jonkergouw

  Ik heb samen met mijn schoonzus pas een sexy fotoshoot gedaan bij Milou van Helden. We hadden beide zoiets van, beetje nerveus en hoe gaat dit allemaal in z’n werk en wat kunnen we verwachten. Maar Milou had ons binnen 5 minuten helemaal op ons gemak, dit was voor ons een ontzettende leuke ervaring en raden dan ook iedereen aan om zeker deze shoot bij fotosessions te gaan doen. En de foto’s zijn prachtig geworden… bedankt Milou

 4. 5 out of 5

  Lana

  Super tevreden! Gezellige shoot, heel ontspannen sfeer echte aanrader. Dankjewel voor de mooie foto’s

 5. 5 out of 5

  Adel

  Milou communiceert op een erg aangename wijze en laat op verschillende manieren blijken dat ze haar vak uitstekend beheerst.
  Ik kom nog heel graag eens terug!

 6. 5 out of 5

  Anka Kruyssen

  Super foto shoot gehad, we wilden al heel lang een gezins foto. En dat is zeker gelukt.
  Echt de kwaliteit straalt er van af.
  Iedereen vindt ze erg mooi.
  Wij zouden het zo weer over doen.

 7. 5 out of 5

  Karin

  Wij (mijn hond Sam en ik) vonden dat ik met Milou als fotograaf een super keuze hebben gemaakt. Zij is heel aardig en professioneel, stelde ons op ons gemak en heeft geweldig mooie foto’s gemaakt!.
  Ik kan Milou echt aan iedereen van harte aanbevelen. Ik vond ook de prijs zeer fair, zij stopt er ook veel tijd en moeite in zo’n shoot.
  Dit is ook zeer zeker niet de laatste keer dat Milou mijn hond gefotografeerd heeft!!

 8. 5 out of 5

  Sifra

  Milou is een top fotograaf die goed meedacht over de foto’s, en deze zijn er allemaal prachtig uit gekomen!

  Als je twijfelt moet je dit zeker doen het is echt een geweldige ervaring 🙂

 9. 3 out of 5

  Bart

  Prima begeleiding en veel diverse foto’s.

 10. 5 out of 5

  Michaela

  Wij hebben onze trouw photo-shoot met Milou gedaan en ook heeft zij foto’s gemaakt van de ceremonie. De foto’s zijn prachtig geworden en iedereen had alleen maar lovende woorden over Milou. Zij is een heel prettig en aangenaam persoon die iedereen op het gemak heeft gesteld en de mooiste foto’s heeft gemaakt op momenten dat je het juist niet had verwacht.
  Wij kunnen haar alleen maar aanbevelen en zullen in de toekomst zeker nog eens met haar een photo-shoot willen doen.

 11. 5 out of 5

  Jos en Monique

  Professionele sexy en verleidelijke koppel fotoshoot. We werden vriendelijk ontvangen, kregen goede uitleg en konden aangeven wat we zelf in gedachten hadden. Milou gaf goede aanwijzingen tijdens de shoot. De foto’s zijn nu al mooi terwijl ze nog niet zijn nabewerkt! Heel erg tevreden, we kunnen het iedereen aanbevelen, jong en oud.

 12. 5 out of 5

  Willart

  Alhoewel 15 minuten voor een fotoshoot voor goede profielfoto’s kort lijkt, is het ruim voldoende. Alles gaat in een rustig tempo en de foto’s zijn perfect. Milou luistert naar je wensen en stelt als professional de juiste vragen.
  De nabewerking heb ik ontvangen binnen 1 dag.
  Kortom, zeer tevreden.

 13. 5 out of 5

  Laurie Maessen

  Milou is een fantastische en professionele fotografe. Ze heeft schitterende foto’s gemaakt van onze bruiloft in augustus. Het contact voorafgaand aan de bruiloft en op de dag zelf verliep erg makkelijk. Milou gaf duidelijke instructies, waardoor het voor ons niet ongemakkelijk was. De trouwshoot was een fantastische ervaring. De foto’s op de trouwlocatie zagen er ook top uit! Nogmaals ontzettend bedankt Milou!!!

 14. 5 out of 5

  Mark

  Een cadeau voor valentijn, we wisten niet precies wat we moesten doen of wilde, maar dat is helemaal goed gekomen, nu hebben we een hele mooie foto sessie als herinnering. Merci Milou!

 15. 4 out of 5

  Monique

  Leuke & relaxte shoot voor profielfoto’s gehad. Aanrader!

 16. 5 out of 5

  Monica

  Superleuke fotoshoot gehad met Milou op een goeie locatie! Heel ontspannen en een leuke ervaring.
  De foto’s zijn super geworden.

 17. 5 out of 5

  J

  Ze luistert echt naar je wensen en denkt met je mee. Voelde me erg op mijn gemak en daarnaast let ze ook heel erg op details en dat is belangrijk. Ik vind het persoonlijk echt een top fotografe en ben heeeeel erg blij met de foto’s en hoe deze zijn bewerkt. Zeker een aanrader!

 18. 5 out of 5

  Miriam

  Ik heb een stukje moeten rijden voor een foto shoot met Milou maar het is zo de moeite waard!
  Milou is een open vrouw die je meteen op je gemak stelt.
  Ze begeleidt je door de hele shoot door…en alle opties zijn bespreekbaar.
  Eindresultaat zijn dan ook prachtige foto,s……
  Ik ben er super blij mee ….zou het zo weer bij haar doen!

 19. 5 out of 5

  Nicolette

  Eindelijk was het zover dat mijn vriend en ik na een moeilijke tijd weer samen zijn gaan wonen.
  In ons nieuwe huis, op de slaapkamer wilde we graag een mooie foto van ons samen.
  Op internet gekeken voor een fotoshoot die bij ons zou passen. We kwamen bij Photosessions uit.
  Snel een mail gestuurd naar Milou….
  We waren wel wat zenuwachtig om te gaan poseren, pffff. Wat je noemt cameraschuw”. Zouden wij ook zo mooi plakken als al die prachtige voorbeelden op hun website?

  Milou is geweldig, ze begeleide ons op een fijne manier waardoor de sfeer ontspannen werd, top!

  Én jawel het zijn prachtige foto’s geworden !
  Een échte aanrader!

  Bedankt milou

 20. 5 out of 5

  Melissa

  Super leuke en goede shoot gehad.
  Wij zijn heel blij met het eindresultaat!

 21. 5 out of 5

  Jessy

  Het was echt een super leuke ervaring. Echt een aanrader. Ik was onmiddellijk op mijn gemak en Milou is enorm behulpzaam en helpt je bij alle poses indien nodig.
  De foto’s, het eindresultaat is echt fantastisch. Mooie foto’s, mooie herinneringen. Top!

 22. 5 out of 5

  Wendy blomaard

  Super fijne shoot gehad
  Malou doet het super leuk en je voelt je gelijk thuis en op je gemak
  Moet wel zeggen is gewoon top sport model staan 🤣
  Super blij met de foto’s
  Dankjewel Malou
  Groetjes raoul en wendy

 23. 5 out of 5

  Celesta

  In 1 woord: GEWELDIG! Absoluut voor herhaling vatbaar, echt een aanrader!

 24. 5 out of 5

  Febe

  de foto’s zijn zo mooi gelukt! en dat voor die prijs, echt geweldig we zijn er super blij mee en zullen ze voor altijd bewaren!

 25. 5 out of 5

  Léonie Leijdekkers-Joseph

  Makkelijk te vinden, prettige locatie.
  Meteen een fijne ontspannen sfeer, ruimte voor eigen inbreng en echt contact. Goede aanwijzingen voor het poseren en goede suggesties voor kleding, accessoires etc.
  En natuurlijk een prachtig eindresultaat: sfeervolle, mooie beelden van een bijzondere periode in je leven! Ik kan het iedere zwangere vrouw aanraden.

 26. 4 out of 5

  W. van Bueren

  Begin dit jaar hebben wij besloten om de vriendinnen shoot te doen. Helaas had corona roet in het eten gegooid. Uiteindelijk hebben we toch een datum kunnen prikken. Niets was een probleem en data omgooien was ook niet teveel gevraagd. Contact begon dus al fantastisch!
  Op de dag zelf blijft het dan toch altijd een beetje spannend waar je terecht komt, maar wij werden al vriendelijk ontvangen en het voelde meteen vertrouwd. Eenmaal binnen in de studio voelde alles heerlijk huiselijk waardoor je jezelf gauw thuis voelt. Ook werd er tijd voor je genomen en kreeg je zeker niet het gevoel dat alles gehaast moest plaatsvinden.
  Wij kunnen alleen maar zeggen dat wij een fantastische dag hebben gehad en dit zeker een aanrader is. Wij kunnen alleen maar zeggen dankjewel Milou!!

 27. 5 out of 5

  Desiree

  Mooi foto’s en hele leuke shoot gehad. Milou stelt je erg op je gemak.

 28. 5 out of 5

  Ellen

  Milou is een aangename vrouw die je 100% op je gemak stelt.
  ik zou zeker terug een shoot boeken bij haar.
  Geweldige foto’s en prachtige nabewerking.

 29. 5 out of 5

  Malou

  Wij zijn heel blij dat Milou onze fotografe was! Ook tijdens een moeilijke periode. Zij is heel prettig in de omgang, weet op een heel aangename manier iedereen te begeleiden en de kwaliteit van de foto’s was helemaal top!

 30. 5 out of 5

  Carmen

  Milou heeft ontzettend mooie foto’s gemaakt van onze dochter. Een fotoshoot met een peuter verloopt niet altijd even vlekkeloos maar Milou had genoeg geduld en veel trucjes om het zo leuk mogelijk te maken.

 31. 5 out of 5

  Layla

  Super ervaring, het voelt niet raar of vreemd en ze helpt je goed bij de poses. Hele mooie foto’s geworden!

 32. 5 out of 5

  Lieke

  Alweer een té gekke fotoshoot gehad. Super ontspannen en relaxed, fijne aanwijzingen en uiteindelijk ONGELOOFLIJK mooie foto’s!

 33. 5 out of 5

  Ronald

  Prettige sfeer om foto’s te maken en de nabewerking was super snel geregeld!

 34. 5 out of 5

  Luc

  Bedankt voor de fijne sessie! Foto s zijn super. Gr luc

 35. 5 out of 5

  Stijn

  Top! Milou stelt je rustig op je gemak en is erg ervaren en wat ze doet. Ben heel blij met mijn foto’s.

 36. 5 out of 5

  Britt

  Het is zeker voor herhaling vatbaar!! Milou is super in het op je gemak stellen en laat je je heel mooi voelen dat was ook terug te zien op de foto’s

 37. 5 out of 5

  Annemiek

  Dit was inmiddels mijn 3e shoot bij Milou van Helden.
  En ben wederom zeer tevreden!

 38. 5 out of 5

  miriam

  in een ontspannende sfeer maakte Milou zelfs in de coronaperiode schitterende foto’s van mij en mijn partner.

 39. 5 out of 5

  Youri

  Geeft advies en tips. Denkt ook mee over doel van de foto’s. Vriendelijke fotografe.

 40. 5 out of 5

  Miranda

  Het zijn geweldige mooie foto’s. Je voelt je gelijk op je gemak en zeker een aanrader. Milou heel erg bedankt voor de unieke ervaring. Xx

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Milou van Helden

Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
Ik beantwoord graag al je vragen!

Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kán zijn van een aantal weken.
Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen. Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
Dankjewel!

Andere suggesties…