Instagram fotoshoot

Bekijk alle fotoshoots
Daisy Roefs Fotograaf

Daisy Roefs

Fotograaf
5 out of 5

Ons huidige leven speelt zich vandaag de dag steeds vaker ook op social media af. Hoe zet je jezelf neer, wat laat je zien en hoe krijg je meer volgers? Wanneer je hiervoor fotografie inzet en iets beeldend maakt, laat je je persoonlijkheid zien. Mensen die je zien (en volgen) hebben ècht het idee dat ze een kijkje in je leven mogen nemen.

Tijdens deze fotoshoot kijk ik samen met jou hoe we samen een vette stijl voor je neer kunnen zetten. Vrolijk, kleurrijk en bright! … Lees meer

Totaalprijs:148,00 133,00

Waarom foto’s laten maken voor social media?

We leven in een tijd waarin social media steeds meer op de voorgrond is getreden. Volgers zijn belangrijk, en ook een tìkkie verwend, want ze krijgen de hele dag prachtige content te zien. Om op te vallen is het dus belangrijk dat je goede inhoud plaatst die opvalt. Kleurrijk, vrolijk en bright, dit zijn termen die in mijn ogen passen bij dit beeld.
Je kunt ervoor kiezen om vrolijke en kleurrijke foto’s te maken, maar we kunnen ook voor ‘echte foto’s’ gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan body positivity, eerlijke foto’s die laten zien wie jìj bent! Durf je het aan?

Wat krijg je

Een fotoshoot waarbij we op zoek gaan naar een stijl die bij je past! Personal branding, hoe zet je jezelf neer, wat wil je uitstralen en wat voor soort fotografie past hierbij? Dit kan gaan om zowel producten die je wil presenteren, als foto’s van jezelf. De fotoshoot vindt plaats in de studio (en desgewenst wanneer het weer het toelaat in de directe omgeving van de studio).
Na afloop van de shoot kies je thuis met behulp van een online keuze-album de beste foto’s uit.
Deze ga ik met zorg nabewerken en uiteindelijk krijg je creatieve, spontane, kleurrijke en professionele foto’s, aangepast aan jouw wensen.

Hoe gaat de Instagram fotoshoot in z’n werk

Eerst nemen we de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We bespreken het verloop van de shoot en kijken naar de richting die je op wilt met de foto’s. Misschien heb je een visonboard op bijvoorbeeld Pinterest of heb je een voorbeelden op Instagram gezien. Ik geef nog wat praktische informatie en zodra de koffie of thee op is kunnen we beginnen!
Ik zal je tijdens de shoot helpen met bijvoorbeeld poseren en waar je op moet letten mbt tot je gezichtsuitdrukking. Soms hebben mensen zelf al bepaalde poses of ideeën, dit is alleen maar leuk!

Na de fotoshoot bekijk je de onbewerkte foto’s thuis in een privé online album. Je kiest dan het besproken aantal foto’s uit en deze zullen naar wens nagewerkt worden. Wil je extra foto’s bewerken en ontvangen? Geen probleem! Je kunt altijd extra foto’s bestellen.

Ben je er al zeker van dat je de shoot wilt doen? Dan hoef je niet verder te lezen en kun je nu meteen reserveren.

 

De kracht van een goede nabewerking

Steeds meer foto’s in magazines, maar ook op social media worden met zorg nabewerkt. Je kunt dit zo extreem of subtiel doen als je wilt. De bewerking is een belangrijk deel van het fotograferen en neemt veel tijd in beslag. In de bewerking kun je een sfeer extra benadrukken of een gezichtsuitdrukking accentueren. Een aantal zaken waar ik bij de bewerking aandacht aan geef:

 • Verzachten van oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes-vlekjes-krasjes)
 • Kadreren van de foto (inzoomen/roteren)
 • Kleurbalans (die sfeer die je wilt neerzetten met een foto kan per foto verschillen, hier wordt dus ook per foto naar gekeken naar de beste bewerking voor het beste resultaat)
 • Al die kleine dingetjes: Anders kan ik het niet zeggen. Er zijn een héle hoop kleine dingetjes die bij elkaar toch wel veel werk zijn. Bijv: ogen oplichten, achtergrond egaliseren,  experimenteren met stijl/creativiteit etc.
 • Wensen op maat. Dat wil zeggen: Als je iets specifieks in gedachten hebt: laat het weten. Ik zal dan kijken wat er mogelijk is!

De uiteindelijke resultaten zullen na ca 2 weken digitaal in origineel formaat naar jullie worden toegestuurd. Hebben jullie de foto’s sneller nodig, dan is het mogelijk om voor een spoedbewerking te gaan. Voor 19,50 euro zullen jullie foto’s dan supersnel nabewerkt worden en al binnen 2 werkdagen worden verzonden.

Ik bewaar alle gemaakte foto’s van de shoot 8 weken, hierna worden ze verwijderd. Mochten jullie na ontvangst van de foto’s méér foto’s willen laten nabewerken of moet ik nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de ontvangen foto’s, laat dit tot 7 weken na de shoot weten. No worries, je hoeft hier niet zelf aan te denken: wij sturen je een herinnering als de foto’s van jouw shoot bijna verwijderd worden zodat je nog een laatste keer goed kunt kijken of je nog extra foto’s wilt of alsnog een backup van je foto’s kunt maken.

Wat kost het?

Veel info gelezen, maar wat kost het nou eigenlijk? Bij deze alle niet geheel onbelangrijke info die met je portemonnee te maken heeft:

De prijs die bovenaan bij het product genoemd wordt geldt op alle werkdagen.
Wil je op een weekenddag komen? Dat kan ook, je betaalt dan 30% weekendtoeslag.
Het laten bewerken van extra foto’s is mogelijk voor 24,50 euro per 4 foto’s.

Samenvatting

 • 1,5 uur studiotijd
 • Je kunt de studiotijd verlengen voor 29,50 per half uur
 • Je mag 2-3 verschillende outfits meenemen
 • Inclusief 10 nabewerkte foto’s
 • Je kunt extra foto’s laten nabewerken voor 24,50 per 4 foto’s
 • Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat (in kleur én gratis kopie in zwart/wit!)
Ja, deze fotoshoot wil ik doen!

Daisy Roefs

Fotograaf

Daisy Roefs Fotograaf
10,0
5 out of 5
Gebaseerd op 3 reviews
 1. 5 out of 5

  Eva

  De fotoshoot bij photosessions was een aanrader. Communicatie voor en na de shoot was helder en duidelijk. Bij binnenkomst was er meteen een hele enthousiaste sfeer. De fotograaf dacht goed mee, had genoeg ideen en wist goed aan te sturen. Ik ben blij met het resultaat!

 2. 5 out of 5

  Godfried

  Alles volgens planning verlopen, uitstekende professionele begeleiding tijdens de fotosessie, prachtige foto\’s, qua prijs echt niet te duur (mag best wat meer kosten hoor), zeer snel en professioneel reserverings- en communicatiesysteem. Een aanrader dus.

 3. 5 out of 5

  Wouter

  Professionele foto’s, snel gemaakt en bewerkt voor een hele mooie prijs. Erg goed geregeld allemaal en echt een aanrader!

Geef je mening

Laat een review achter over deze fotograaf en help anderen bij het kiezen van een fotoshoot. Denk bij het schrijven van je review aan bijvoorbeeld je algemene ervaring, de sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding.

Je emailadres wordt niet openbaar getoond *

Neem contact met mij op

Daisy Roefs Fotograaf

  Stuur me een berichtje, reserveer meteen een fotoshoot, of bel me via telefoonnummer 077 85 121 88 .
  Ik beantwoord graag al je vragen!

  Je kunt nu meteen een voorkeursdatum en tijdstip aangeven! Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte per moment, er een wachttijd kan zijn. Neem daarom op tijd contact met me op om een datum te plannen.
  Soms kun je lekker snel terecht dus schroom je niet om te mailen voor een last-minute shoot, maar houdt bovenstaande in gedachten!


  Heb je een Hotmail, Outlook, MSN, of Live emailadres? Houd er dan rekening mee dat je mijn email misschien in je spamfolder zal ontvangen. Je kunt dit voor toekomstige emails voorkomen door het emailadres van de eerste ontvangstbevestiging aan je lijst met veilige afzenders toe te voegen.
  Dankjewel!

  Andere suggesties…